Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Verorahat hyötykäyttöön

Eikö hyvinvointivaltio tarkoita sitä, että Vantaan kaupungin kautta kierrätetäan kaikki ostoslistat?
Verorahat hyötykäyttöön

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +458 (468 ääntä)
   Ei näin, ei näin..

   Lainaa

  2. Rumpukuivaus 9.12.2014 2:42
   Tulos: +178 (306 ääntä)
   Mistä vetoa että tämä sossupummi yh-mami asuu Korsossa?

   Lainaa

  3. Saunasolmu 9.12.2014 2:42
   Tulos: +756 (764 ääntä)
   Joku roti nyt tähänkin touhuun. Kuivausrumpu on sen verran "luksustavara", että ei todellakaan valtion kuulu sellaisia kustantaa kenellekään.

   Lainaa

  4. Tulos: -76 (170 ääntä)
   Vantaa on syöpä.

   Lainaa

  5. Tulos: +404 (448 ääntä)
   Siis mitähän nyt taas nelvettiä... Mulle ilmotti just kela etten saa enää tukia ollenkaan ennen kun jostain justuksesta revin 45 opintopinnaa, koska opiskelu on masennuksen takia ollut liian hidasta... eli jos olisin heityäytynyt ihan suoraan työttömäksi saisin ilmaisen pesukoneen ja voisin hakea myös kuivausrumpua, mutta kun yritin ammatin saada niin syön nyt sitten lainarahoilla. Ymmärrän kyllä, että aikuisena ihmisenä saan itse ruokani maksaa, mutta miksei sama koske kaikkia aikuisia?

   Lainaa

  6. Tulos: +27 (79 ääntä)
   Normitong, sinäkin saat hakea kotikaupungiltasi vaikka Ferraria ja luksushuvilaa jos haluat, mutta et sitä varmastikaan saa. Sama homma Sallan kuivausrummun kanssa, aina voi hakea mutta ei sitä juna silti anna. Pesukone on taas sellainen, jonka kaikki lapsiperheet saavat kunnalta mikäli eivät sitä voi itse hankkia. Ihan ymmärrettävää mielestäni, ottaen huomioon että vauvan ja/tai isompienkin lasten kanssa tulee pyykkiä paljon ja pyykkitupaan meno voi olla hankalaa, kun oit samalla goitaa lapsia. Kuivausrumpu toki on ihan puhdasta lisämukavuutta, eli sitä ei kunta kustanna. Ja ymmärtääkseni Salla tuossa on työssäkäyvä tai opiskelija (sairasloma = käy siis jossain töissä tai koulussa). Ja lisäksi vielä pienen lapsen äiti, eli ei hänkään ihan tyhjänpanttina vietä yleensä päiviään vaikka tuo juttu onkin vähän hölmö. Eli jos mielit saada tämän ilmeisesti kaivatun ilmaisen pesukoneen kaupungilta opiskelijana, sinun tulee hankkia lapsi (naiselle toki helpompaa yksinkin, jos olet mies on sinulla hiukan haastetta), mutta kannattaa ottaa huomioon että pesukoneen vastineeksi olet vastuullinen hoitamaan lastasi seuraavat 18-vuotta.

   Lainaa

  7. Tulos: -24 (30 ääntä)
   Kirjana kirjoitusvirhettä, siis aina voi hakea mutta ei sitä kunta silti anna.

   Lainaa

  8. Tulos: +449 (451 ääntä)
   Sairaslomalla käy aika pitkäksi, muttei ole aikaa käydä alakerrassa varaamassa pesuvuoroa? Ok.

   Lainaa

  9. töttöröö 9.12.2014 3:59
   Tulos: +54 (84 ääntä)
   Hannele: Vantaa on syöpä.
   Toi nyt on hieman epäkorrekti kommentti :D kaikenlisäksi kun vantaa ei ole edes pahimmasta päästä :D ja kyllä, olen vantaalainen ja ylpeänä totean, että viihdyn täällä :)

   Lainaa

  10. Lääkärintodistus? 9.12.2014 4:17
   Tulos: +192 (202 ääntä)
   normitong: Siis mitähän nyt taas nelvettiä… Mulle ilmotti just kela etten saa enää tukia ollenkaan ennen kun jostain justuksesta revin 45 opintopinnaa, koska opiskelu on masennuksen takia ollut liian hidasta…
   Ootko käyny masennuksen suhteen terveudenhuollossa? Tilanteesta riippuen pitäisi kyllä saada "armahdusta" opintopisteiden kertymiseen, jos on ollut pitkäaikaisesti sairaana.

   Lainaa

  11. Tulos: +44 (72 ääntä)
   töttöröö: Toi nyt on hieman epäkorrekti kommentti kaikenlisäksi kun vantaa ei ole edes pahimmasta päästä ja kyllä, olen vantaalainen ja ylpeänä totean, että viihdyn täällä
   Pyydän anteeksi kommenttiani, se oli hyvin vantaalaista minulta. :(

   Lainaa

  12. pers reikä 9.12.2014 6:35
   Tulos: +45 (53 ääntä)
   Idioluutio.

   Lainaa

  13. Tulos: +113 (119 ääntä)
   Harvemmin sossut myönträ harkinnanvaraista toimeentulotukea edes pesukoneeseen, jos taloyhtiössä on pesutupa käytössä. Helvetin idiootit.

   Lainaa

  14. Tulos: +144 (148 ääntä)
   Salla, mitä jos kulutat tuon turhan energiasi siihen muksusi hoitamiseen ja annat kaupunginvirkamiesten kuluttaa aikaansa johonkin tärkeämpään?

   Lainaa

  15. Tulos: +87 (93 ääntä)
   tiuku: Harvemmin sossut myönträ harkinnanvaraista toimeentulotukea edes pesukoneeseen, jos taloyhtiössä on pesutupa käytössä. Helvetin idiootit.
   Harvoin ne mitään ylimääräistä myöntää, mutta ei se estä mukavuudenhaluisia vinkumista niitä etuuksia, mitkä ei heille edes kuulu. Sitten jotkut jopa menevät läpi, koska ne saatanan etuudet vaihtelee ihan naaman mukaan.

   Lainaa

  16. HelskinkiläinenKUNINGAS! 9.12.2014 8:07
   Tulos: -21 (35 ääntä)
   Vois itekki rueta hommaamaan kunnan kautta jääkaappeja, telkkareita, pesukoneita.. :-)

   Lainaa

  17. Tulos: +22 (58 ääntä)
   normitong: Siis mitähän nyt taas nelvettiä… Mulle ilmotti just kela etten saa enää tukia ollenkaan ennen kun jostain justuksesta revin 45 opintopinnaa, koska opiskelu on masennuksen takia ollut liian hidasta… eli jos olisin heityäytynyt ihan suoraan työttömäksi saisin ilmaisen pesukoneen ja voisin hakea myös kuivausrumpua, mutta kun yritin ammatin saada niin syön nyt sitten lainarahoilla. Ymmärrän kyllä, että aikuisena ihmisenä saan itse ruokani maksaa, mutta miksei sama koske kaikkia aikuisia?
   Masennuksen takia moni asia jää hoitamatta, mutta mikset ole hankkinut lääkärintodistusta - tai sairauslomaa? Ei olisi Kela sitten kimpussa...

   Lainaa

  18. Tulos: -48 (58 ääntä)
   Mauno: Salla, mitä jos kulutat tuon turhan energiasi siihen muksusi hoitamiseen ja annat kaupunginvirkamiesten kuluttaa aikaansa johonkin tärkeämpään?
   Tuskin tuohon nyt ihan hirveästi aikaa on kulutettu. Ei ne nyt kahta päivää mietiskellyt jossain tyhjässä huoneessa jos joku hakee kuivausrumpua.

   Lainaa

  19. Tulos: +77 (91 ääntä)
   normitong: Siis mitähän nyt taas nelvettiä… Mulle ilmotti just kela etten saa enää tukia ollenkaan ennen kun jostain justuksesta revin 45 opintopinnaa, koska opiskelu on masennuksen takia ollut liian hidasta… eli jos olisin heityäytynyt ihan suoraan työttömäksi saisin ilmaisen pesukoneen ja voisin hakea myös kuivausrumpua, mutta kun yritin ammatin saada niin syön nyt sitten lainarahoilla. Ymmärrän kyllä, että aikuisena ihmisenä saan itse ruokani maksaa, mutta miksei sama koske kaikkia aikuisia?
   nyt lääkäriin. sinulle ei kuulu masentuneena opintotuki, vaan sairauspäiväraha. Haet siis väärää tukea. Opintotuki on tarkoitettu niille, jotka pystyvät opiskelemaan, sairauksia varten on omat tukensa. Nyt lääkäriin todistusta hakemaan ja sitten vain tekemään tuota hakemusta sairauspäivärahasta.

   Lainaa

  20. Tulos: +52 (78 ääntä)
   -: Masennuksen takia moni asia jää hoitamatta, mutta mikset ole hankkinut lääkärintodistusta – tai sairauslomaa? Ei olisi Kela sitten kimpussa…
   Ehkä samasta syystä kuin minä olen painanut töitä ailahtelevassa masennuksessa ja itsetuhossa vuositolkulla ilman päivääkään sairaslomaa: ei ole kanttia myöntää itselle tai muille asiaa ja leimautua "heikoksi", pakko puurtaa suomalaisella sisulla eteenpäin stressitasot maksimissa. Ja just tämän takia saan kokea suurta elitismiä tämmöisiä työnvieroksujia kohtaan, sitä ei voi minulta kukaan viedä!

   Lainaa

  21. Tulos: +20 (26 ääntä)
   normitong: eli jos olisin heityäytynyt ihan suoraan työttömäksi saisin ilmaisen pesukoneen ja voisin hakea myös kuivausrumpua, mutta kun yritin ammatin saada niin syön nyt sitten lainarahoilla
   Tottakai sä nytkin VOIT hakea mitä vaan. Se ei automaattisesti tarkoita, että niitä avustuksia myönnetään.

   Lainaa

  22. Tulos: +98 (114 ääntä)
   On muuten hyvää läppää, että ilmeisesti tämä "kultahampaita uskonnon varjolla"-juttu menee porukalle läpi kuin vettä vaan. Ei tarvitse kuin kertoa joku sellainen tarina, jota ihmiset haluaa uskoa ja "kaverilta kuultu" niin 100% totta ja mikään ei tätä ikinä muuta. Aikuiset ihmiset - lähdekritiikki on kova sana. Jos juttu on "kaveri kuuli kaveriltaan", niin vaatikaa nyt saatana edes JOTAIN mustaa valkoisella ennen kun uskotte sen täydeksi todeksi. Ei mikään ihme että porukka sepittää täyttä paskaa, kun jotkut tyhmät sen ottaa täytenä totena avosylein vastaan ja uskoo sen. "Kaveri kerto - täyttä totta!"

   Lainaa

  23. vantaalainen 9.12.2014 10:17
   Tulos: 0 (30 ääntä)
   Hannele: Pyydän anteeksi kommenttiani, se oli hyvin vantaalaista minulta.
   Se oli tarkemmin ottaen hyvin hesalaista sinulta. Kuin suoraan oppikirjasta.

   Lainaa

  24. Tulos: +103 (105 ääntä)
   Slobo: Ei mikään ihme että porukka sepittää täyttä paskaa, kun jotkut tyhmät sen ottaa täytenä totena avosylein vastaan ja uskoo sen. “Kaveri kerto – täyttä totta!”
   No kun nämä tyypit haluavat uskoa. Onhan täällä ennenkin nähty näitä joiden mielestä sossupummi = ulkomaalainen, vaikka kantasuomalaisella vinkujalla on taskut täynnä ansaitsemattomia etuja. Täälläkin saa kesäisin kuunnella kun puistossa ryyppäävät rapajuopot huutelevat ulkomaisen näköisille oletetusta sosiaalipummiudesta, vaikka itsellään on käpälässä kelan rahoilla ostettu aamukalja. Kai se on se että jollei ole mitään itse saavutettua mistä olla ylpeä niin ruvetaan sitten olemaan ylpeitä siitä "ettei ainakaan ole mamu" -ihan kuin johonkin paikkaan syntyminen olisi joku henkilökohtainen saavutus...

   Lainaa

  25. Tulos: +64 (64 ääntä)
   Tässä on nyt paiskittu töitä reilu kymmenen vuotta eikä vieläkään ole varaa kuivausrumpuun. Eikä sille ole edes käyttöä, sillä hyvin on pyykit kuivunu ilman sitäkin.

   Lainaa

  26. Tulos: +21 (45 ääntä)
   Toivottavasti tuo akka ei saa enää mitään rahaa ennen kuin nostaa oman perseensä ja menee töihin.

   Lainaa

  27. Tulos: +17 (27 ääntä)
   Ei niillä talvisodassakaan kuivausrumpuja ollut!

   Lainaa

  28. Tulos: +54 (60 ääntä)
   Yleensä keksin jotain ovelaa ja mukasukkelaa sutkautettavaa aina alkuun. Mutta nyt en keksi. Salla, häpeä. Häpeä pahasti äläkä yritä tehdä omista rötöksistäsi lekkeripeliä millään virnuilulla ja huutelulla. Ihan vain häpeä. Jos haluat jotain, keksi miten pystyt sen hankkimaan. Älä hidasta jo muutenkin aivan saatanan ylikuormitettuja systeemejä ja anna pienelle lapsellesi paskaa esimerkkiä. Häpeä.

   Lainaa

  29. Tulos: +54 (56 ääntä)
   normitong: Siis mitähän nyt taas nelvettiä… Mulle ilmotti just kela etten saa enää tukia ollenkaan ennen kun jostain justuksesta revin 45 opintopinnaa, koska opiskelu on masennuksen takia ollut liian hidasta… eli jos olisin heityäytynyt ihan suoraan työttömäksi saisin ilmaisen pesukoneen ja voisin hakea myös kuivausrumpua, mutta kun yritin ammatin saada niin syön nyt sitten lainarahoilla. Ymmärrän kyllä, että aikuisena ihmisenä saan itse ruokani maksaa, mutta miksei sama koske kaikkia aikuisia?
   Kun opinnot ei etene sairauden takia, lääkäriltä saa lausunnon, joka viedään kelaan ja haetaan sairaspäivärahaa. Kyllä, opiskelijat saavat sairaspäivärahaa, mikäli opiskelu estyy sairaudesta johtuen. (juuri siksi, ettei tarvisi maksaa tukia takasin, mutta pystyy elämään jollain.) Näin kaikille muillekin tiedossa, jos ootte joskus vastaavanlaisessa tilanteessa.

   Lainaa

  30. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Hyvä Milja, juuri näin!

   Lainaa

  31. Tulos: -11 (35 ääntä)
   Saunasolmu: Joku roti nyt tähänkin touhuun. Kuivausrumpu on sen verran “luksustavara”, että ei todellakaan valtion kuulu sellaisia kustantaa kenellekään.
   Ei ole luksusta, mutta jättämällä parin viikonlopun viinakset ostamatta hankkii helposti kuivausrummun. Halvin kuivausrumpu vertaa.fi -palvelussa maksaa tällä hetkellä 65 euroa. En laske omalla viinakiintiölläni, joka on nolla putelia viimeisen 20 vuoden aikana, vaan sillä mittakaavalla, jonka antavat nämä sossun kanta-asiakkaat Viron-lautalta saapuessaan "omaan käyttöön" tarkoitettujen juomiensa avulla.

   Lainaa

  32. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Sannni: No kun nämä tyypit haluavat uskoa. Onhan täällä ennenkin nähty näitä joiden mielestä sossupummi = ulkomaalainen, vaikka kantasuomalaisella vinkujalla on taskut täynnä ansaitsemattomia etuja. Täälläkin saa kesäisin kuunnella kun puistossa ryyppäävät rapajuopot huutelevat ulkomaisen näköisille oletetusta sosiaalipummiudesta, vaikka itsellään on käpälässä kelan rahoilla ostettu aamukalja. Kai se on se että jollei ole mitään itse saavutettua mistä olla ylpeä niin ruvetaan sitten olemaan ylpeitä siitä “ettei ainakaan ole mamu” -ihan kuin johonkin paikkaan syntyminen olisi joku henkilökohtainen saavutus…
   Huomattu on! Pääkaupunkiseudulla samat juopot ja sekakäyttäjät ylpeilevät myös mielellään helsinkiläisyydellään. Olen syntynyt Helsingissä mutta kasvanut muualla, nyt paluumuuttanut, mutta puhetapani perusteella minua on haukuttu niin ulkomaalaiseksi kuin maalaiseksi. Mutta siis ainoastaan juuri niiden toimesta, joilla ei ole _mitään_ muuta ylpeydenaihetta kuin syntyperäinen helsinkiläisyys. Pienet on ilot ihmisellä.

   Lainaa

  33. Tulos: +13 (15 ääntä)
   normitong: Siis mitähän nyt taas nelvettiä… Mulle ilmotti just kela etten saa enää tukia ollenkaan ennen kun jostain justuksesta revin 45 opintopinnaa, koska opiskelu on masennuksen takia ollut liian hidasta… eli jos olisin heityäytynyt ihan suoraan työttömäksi saisin ilmaisen pesukoneen ja voisin hakea myös kuivausrumpua, mutta kun yritin ammatin saada niin syön nyt sitten lainarahoilla. Ymmärrän kyllä, että aikuisena ihmisenä saan itse ruokani maksaa, mutta miksei sama koske kaikkia aikuisia?
   Älä jää työttömäksi,jos talossas on pyykkitupa ni jäisit ilman pesukonettakin ellei sitten tooooodella hyvä syy miksi sinun täytyy moinen ylellisyys saada.Pakollisten menojen jälkeen ei yksin asuvaa juurikaan sponssata,tai sit en o osannu pyytää oikein :)

   Lainaa

  34. turnipsitonttu 9.12.2014 16:24
   Tulos: +33 (41 ääntä)
   Eikö nyt sen verran löydy järjestelmällisyyttä, että varataan pesutupa ajoissa ja jos aika käy niin pitkäksi sairaslomalla niin siitä vaan silittämään vaatteet kuiviksi. Ei tarttisi tylsyyttä valitella. Haiskahtaa vähän siltä ettei sitä ehkäisyäkään kauheasti järjellä suunniteltu. Tuollaiset paukapäät turhien hakemustensa kanssa hidastavat niiden henkilöiden avun saantia jotka sitä todella oikeasti kaipaavat.

   Lainaa

  35. Tulos: +37 (39 ääntä)
   kkyh: Kun opinnot ei etene sairauden takia, lääkäriltä saa lausunnon, joka viedään kelaan ja haetaan sairaspäivärahaa. Kyllä, opiskelijat saavat sairaspäivärahaa, mikäli opiskelu estyy sairaudesta johtuen. (juuri siksi, ettei tarvisi maksaa tukia takasin, mutta pystyy elämään jollain.) Näin kaikille muillekin tiedossa, jos ootte joskus vastaavanlaisessa tilanteessa.
   Muuten hyvä, paitsi että normitong sanoi: "Mulle ilmotti just kela etten saa enää tukia ollenkaan ennen kun jostain justuksesta revin 45 opintopinnaa, koska opiskelu on masennuksen takia ollut liian hidasta" - eli ei ole välttämättä tällä hetkellä masentunut, mutta opinnot ovat jääneet heikommalle masennuksen vuoksi ehkä aikaisemmassa vaiheessa. Ainakin ennen opiskelijan piti valita onko 100% opiskelija vai 100% sairas, ja jos valitsi sairauden niin sitten ei saanut tehdä yhtä ainutta opintopistettä edes kuntoutusmielessä. Työssäkäyvä saattoi saada osittaista sairaslomaa, mutta opiskelija ei. Olen käsittänyt, että nyt ehkä kenties voisi olla mahdollista vinkua sairaanakin lupa opiskella vähän ohessa kuntoutusmielessä, mutta minulla ei ole mitään käsitystä siitä, mitkä ovat käytännön mahdollisuudet saada tällainen idea läpi. Masennus on siitä ikävä sairaus, että siihen sairastuessaan asiat jäävät helposti roikkumaan, ainakin juuri niin pitkäksi aikaa, että joutuu Kelalle maksuvelvolliseksi. Itse olin niin onnellinen, että menetin ainoastaan yhden kuukauden opintotuen kun sain itseäni tarpeeksi niskasta tarpeeksi ajoissa ja ilmoitin tilanteesta vain kuukauden myöhässä. Helposti kuitenkin yrittää ja yrittää vielä vähän, ja sitten onkin jo housuissa. Ja sitä takaisinmaksettua opintotukikuukautta ei sitten saa takaisin myöhemminkään, vaikka masennus saattaa kelvata opintojen pidentämishakemukseen yhdeksi syyksi.

   Lainaa

  36. Tulos: -54 (58 ääntä)
   Sen jälkeen kun Suomi 20 vuotta sitten myytiin euvostoliitolle nettomaksajaksi, olen ottanut kaiken mikä irti lähtee, vaikka vain periaatteen vuoksi. Kamarin nurkassa esimerkiksi on kelan maksama happipullo neuralgiakohtausten hoitoon, jota en ole kertaakaan edes testannut. Omatunto ei soimaa pätkän vertaa niin kauan kuin euvostoliittoon kuulutaan. Koska isänmaata ei enää ole, eikä uskontoa ole koskaan ollutkaan, on vain koti.

   Lainaa

  37. Tulos: -8 (16 ääntä)
   Navetan taakse.

   Lainaa

  38. Tulos: +21 (21 ääntä)
   voivoi: Tuskin tuohon nyt ihan hirveästi aikaa on kulutettu. Ei ne nyt kahta päivää mietiskellyt jossain tyhjässä huoneessa jos joku hakee kuivausrumpua.
   Eikös tämä hakenutkin valheellisesti pesukonetta, vaikka sellainen jo oli. Sitten pesukonetta varten saadut rahat olisi käyttänyt kuivausrumpuun.

   Lainaa

  39. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Siis uskooko nämä elämäm koululaiset oikeasti kirkkain silmin sen "mamu sai kultahampaat sossusta"-läpän? Luulin sitä alkuperäistäkin vitsiksi, jossa vain irvailtiin tuommoisille hyväuskoisille hölmöille.

   Lainaa

  40. yli opisto hörho 10.12.2014 10:55
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Eihän toi tietenkään saa mitään, mutta sekin että kun se hakemus käsitellään niin siinä menee oma aikansa. Ja ne työtunnit on sitten jostain muusta pois. Mahdollisesti joltain henkilöltä joka tarvitsisi pikaisempaa päätöstä. Eikö näitä mokia voisi alkaa julkaisemaan omilla nimillä? Tuntuu että joka viikko on vain typerämpiä ja idioottimaisempia ihmisiä olettamassa että heillä on oikeus, kuva ja nimi jos julkaistaisiin niin alkaisi ehkä pikkuhiljaa ihmiset miettimään vähän mitä suustansa päästäisivät.

   Lainaa

  41. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Nipo puhuu ylempänä asiaa, en vain viitsi lainata pitkää tekstiä. Nyt on aivan hiljattain (pari viikkoa sitten) tullut mahdolliseksi opiskelijan osittainen sairaspäiväraha. Sitä ennen on ollut niin kuin Nipo sanoi: olet joko 100% sairas (et saa saada yhtäkään opintopistettä) tai 100% terve opiskelija (saatava 5 op jokaista tukikuukautta kohti eli täytenä lukuvuonna 45 op. Lisäksi nykyään on saatava 20 op vuoden aikana jotta voi saada euroakaan tukia vaikka nostaisi tukia vain esim. 3 kuukaudelta jolloin vanhan systeemin mukaan riitti 15 op).

   Lainaa

  42. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Mene töihin.

   Lainaa

  43. Tulos: -10 (16 ääntä)
   ruffel:...Sitten jotkut jopa menevät läpi, koska ne saatanan etuudet vaihtelee ihan naaman mukaan.
   Ja ihon värin, kulttuurin, rodun, uskonnon...

   Lainaa

  44. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Saunasolmu: Joku roti nyt tähänkin touhuun. Kuivausrumpu on sen verran “luksustavara”, että ei todellakaan valtion kuulu sellaisia kustantaa kenellekään.
   mut eihä se valtio ookkaa ku vantaan kaupunki mut ei sillä että sitä siltikää pitäi kustant aa eikä myöskään sillä ,että tästä tiedosta ois mitää hyötyä kellekkää joten kaikki maapallolla asuvat ihmiset voi haistaa paskan... ja en edes itse tajua miksi kirjoitin tuon jälkimmäisen mutta silti.

   Lainaa

  45. Tulos: +1 (1 ääni)
   kustant aa :D

   Lainaa

  46. Arthur Brown 14.12.2014 23:03
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Tämä on oikeastaan suoraa seurausta siitä, että netissä levitellään kaikenlaisia päättömiä tarinoita siitä, miten joku mamu on saanut jotain kallista sossusta (esim. nuo kultahampaat). Ihmiset eivät ymmärrä enää sarkasmia tai puhtaita ylilyöntejä tehokeinona, vaan ottavat kaikenlaiset jutut täysin totena ilman minkäänlaista mediakriittisyyttä.

   Lainaa

  47. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Sallalla on helvetin pitkä sukunimi...

   Lainaa

  48. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Suurimmassa osassa vuokra-asuntoja pyykkiä ei saa kuivata sisällä! :D

   Lainaa

  49. niimpä niin 19.11.2018 15:31
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Blöö: Suurimmassa osassa vuokra-asuntoja pyykkiä ei saa kuivata sisällä!
   Missä tämmöinen on muka kielletty? Nyt on kyllä niin Höpö höpöä-

   Lainaa

  50. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Blöö: Suurimmassa osassa vuokra-asuntoja pyykkiä ei saa kuivata sisällä!
   Missä sitä sitten pitäisi kuivata, ulkona kadulla vai?

   Lainaa

  51. jukkapalmu 8.4.2023 14:14
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Noi öyhöttäjän ovat vaan päättäneet että mamut saa kaiken kun vaan pyytävät ja sitten huutelevat sitä "totuutta" jokapaikassa :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: verot, Vantaa, kaupunki, kuivausrumpu, pesukone, pyykki, pyykinpesukone, hyvinvointivaltio