Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 27

Kyllä kosto on suloinen...
Rakkaat naapurit, osa 27

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +808 (842 ääntä)
   Olisin tehnyt täsmälleen samoin, potkaissut ovea. Sigh.. eipä oo nykyiseen asunnon oveen kukaan tullut potkimaan, postiluukkukin muuttunut laatikoksi.

   Lainaa

  2. Tulos: +1567 (1619 ääntä)
   Haluaisin inhota Helenaa ja tuntea sympatiaa typerää lasta kohtaan, mutta en pysty. On niin kovat myötäilot minulla. Siitäs sai perkele!

   Lainaa

  3. Voi pahus 1.1.2015 1:50
   Tulos: +154 (188 ääntä)
   Mä oisin potkaissut kahdesti. Plus, mul on sekä postiluukku, että -laatikko! B)

   Lainaa

  4. Tulos: +606 (662 ääntä)
   Helvetin vapaa kasvatus..

   Lainaa

  5. Tulos: +526 (578 ääntä)
   kohta joku tulee sanomaan että kuinka väärin tämä oli lasta kohtaan

   Lainaa

  6. Tulos: +434 (470 ääntä)
   eolao: Helvetin vapaa kasvatus..
   Ei tuo ollut vapaata kasvatusta nähnytkään. Tuota last ei oltu kasvatettu lainkaan, näemmä...

   Lainaa

  7. Tulos: +62 (126 ääntä)
   Mä sainki neljä joulukorttii lällislää :D

   Lainaa

  8. Tulos: +73 (301 ääntä)
   Itse olisin tempaissut oven auki ja antanut hieman kovemman kolauksen opetuksena.

   Lainaa

  9. mortal1ty 1.1.2015 8:01
   Tulos: +529 (613 ääntä)
   itse joitakin vuosia sitten kyrpiinnyin kun naapurin nuorimmainen kävi soittamassa ovikelloa ja juoksi sitten heti karkuun monta kertaa tunnin sisällä, joten asetuin väijyyn oven taakse airsoft -konepistoolin kanssa ja kun ovikello soi avasin oven ja ammuin kakaran perään saaden monta osumaa kyseisen vaahtosammuttimen selkään, ei tullut enää sen jälkeen soittamaan meidän ovikelloa, eikä kyllä tullut äiti tai isi haukkumaankaan, joten taisi se edes jotain ymmärtää viimeistään 'vastahyökkäykseni' koettuaan.

   Lainaa

  10. Tulos: +79 (205 ääntä)
   Oiskohan sitä rämpyttävän lapsen äitiä pitänyt ennemmin opettaa kerran antaa lapselle tuollaisen kuvan että tuo on sallittua?

   Lainaa

  11. Tulos: +395 (401 ääntä)
   Go Helena! Itse joskus aikanaan ollut tilanteessa jossa naapurin lapsi heitteli isoja kiviä meidän ulko-oveen ja sitten juoksi karkuun. Pari kertaa menin turhaan avaamaan kunnes jäin kytikselle ja seurasin ovisilmästä mitä tapahtuu. Hetken päästä se lapsi tuli siihen takaisin, katseli ympärilleen ja poimi kiven maasta. Heitti kohti ovea ja mä hyökkäsin siinä vaiheessa. Eihän semmonen pikkunen karkuun päässyt vaikka kuinka pinkoi, nappasin käsivarresta kiinni ja huusin että mitä se harrastaa (näin jälkeenpäin ajateltuna, ei olisi ehkä tarttenut huutaa että olisi perille mennyt) ja käskin viemään mut vanhempien luokse juttelemaan. Vanhemmat otti asian hyvin ja puhuttelivat lasta.

   Lainaa

  12. Tulos: +268 (334 ääntä)
   Mä olisin potkassu sen oven auki ni ei olis tarvinu pelkästä säikähdyksestä lentää selälleen

   Lainaa

  13. siipiveikko 1.1.2015 12:03
   Tulos: +172 (240 ääntä)
   Propsit Helenalle! Itse opetin vuosi sitten samoin metodein yhtä naapurirapun koirankusettajaa. Hän oli taas niitä "kusetan koirani minne haluan" -tyyppejä, kuten lasten leikkipaikalle. Olin lähdössä ulos kun näin rappumme ulko-oven lasin läpi koiran kusevan ovenpieleen ja tämä kyseinen koirankasvattaja oli selin ulko-oveen päin. Koira näki minut lasin läpi, mutta omistaja ei. Työnsin ulko-oven vähän normaalia reippaammin auki ja potkaisin samalla oven alalaidassa olevaa peltiä. Koira ei ollut aiheuttamastani äänestä moksiskaan, mutta omistajalla notkahti polvet ja taisi laskea samat aineet housuun kuin koiransa hetkeä aiemmin ovenpieleen. Ja hitto, minä nautin tilanteesta. Koiranomistaja ei ole sen koommin moikannut.

   Lainaa

  14. Tulos: +90 (134 ääntä)
   marian: Oiskohan sitä rämpyttävän lapsen äitiä pitänyt ennemmin opettaa kerran antaa lapselle tuollaisen kuvan että tuo on sallittua?
   eiköhän siin saa kumpiki opikseen kerralla ku muksulla on pieni kuhmu otassa.

   Lainaa

  15. Tulos: +160 (212 ääntä)
   Jos olisin ollut Helena niin olisin avannut oven nopeasti ja nähnyt lentävän kakaran livenä.

   Lainaa

  16. Tulos: +237 (305 ääntä)
   Mä olisin varmaan avannut oven niin, että näen suoraan sen ilmeen kun nulikka lentää...Sitten räkättänyt oikein paskasesti. Hitto melkein saan mielihyvää ajattelemalla tätä koko skenaariota :D

   Lainaa

  17. Tulos: +69 (117 ääntä)
   Mä oisin avannu oven ja käskenyt kakaraa painumaan vittuun.

   Lainaa

  18. Tulos: +76 (132 ääntä)
   Nää vapaakasvatuksen hedelmät ärsyttää! Oisin kiroillen ja manaillen potkaissut kans ton oven reilummin enkä ois välittänyt vaikka kersaan ois sattunutkin

   Lainaa

  19. Sinäminä 1.1.2015 18:28
   Tulos: +114 (120 ääntä)
   Linda: Mä sainki neljä joulukorttii lällislää
   Mä sain yhden. Ja sekin oli sossusta.

   Lainaa

  20. Tulos: -15 (77 ääntä)
   Mä oisin avannu oven ja napannu kakaraa korvasta ja kiikuttanu äitinsä luo vakavaan keskusteluun.

   Lainaa

  21. Tulos: -281 (385 ääntä)
   mortal1ty: itse joitakin vuosia sitten kyrpiinnyin kun naapurin nuorimmainen kävi soittamassa ovikelloa ja juoksi sitten heti karkuun monta kertaa tunnin sisällä, joten asetuin väijyyn oven taakse airsoft -konepistoolin kanssa ja kun ovikello soi avasin oven ja ammuin kakaran perään saaden monta osumaa kyseisen vaahtosammuttimen selkään, ei tullut enää sen jälkeen soittamaan meidän ovikelloa, eikä kyllä tullut äiti tai isi haukkumaankaan, joten taisi se edes jotain ymmärtää viimeistään ‘vastahyökkäykseni’ koettuaan.
   "Vastahyökkäyksesi" täyttää airsoft-aseesi tehokkuudesta riippuen ainakin lievän pahoinpitelyn tai pahoinpitelyn tunnusmerkit, harmi etteivät vanhemmat tajunneet tehdä teostasi ilmoitusta. Tekoa pahentaa se, että kohde oli alaikäinen vaikka tosin harrastikin pientä kotirauhan häirintää (sinun olisi pitänyt tehdä asiasta vaikka rikosilmoitus tai kertoa lapsen vanhemmille, sen sijaan että ammuit lasta airsoft-aseella, mikä tekee todella kipeää). IP-osotteen ottamalla saisi kätevästi tunnustuksesikin kirjallisena. Helenan teko oli vielä ihan ok, koska hän vain potkaisi ovea avaamatta sitä, niin että lapsi äiteineen pelästyi.

   Lainaa

  22. Aivopieru-Ana 1.1.2015 21:30
   Tulos: +14 (118 ääntä)
   Hyi: “Vastahyökkäyksesi” täyttää airsoft-aseesi tehokkuudesta riippuen ainakin lievän pahoinpitelyn tai pahoinpitelyn tunnusmerkit, harmi etteivät vanhemmat tajunneet tehdä teostasi ilmoitusta. Tekoa pahentaa se, että kohde oli alaikäinen vaikka tosin harrastikin pientä kotirauhan häirintää (sinun olisi pitänyt tehdä asiasta vaikka rikosilmoitus tai kertoa lapsen vanhemmille, sen sijaan että ammuit lasta airsoft-aseella, mikä tekee todella kipeää). IP-osotteen ottamalla saisi kätevästi tunnustuksesikin kirjallisena. Helenan teko oli vielä ihan ok, koska hän vain potkaisi ovea avaamatta sitä, niin että lapsi äiteineen pelästyi.
   Minä tykkään kirjoittaa monet aivopieruni nettiin. Joskus ne täyttävät rikoksen tunnusmerkkejä. Siksi olenkin ollut kaukaa viisas ja kirjoittelen proxyjen takaa, jos muka jota kuta edes juttuni kiinnostaa. Mutta asiaan. Ideaa välittömästä palautteesta voisi soveltaa myös autoiluun. Värikuula-aseella voisi vääryyttä kohdatessaan maalata auton kyljet sateenkaaren väreillä. Ainakin mulkku (tai vajakki) huomaisi vastapuolen tuohtumuksen, kun tämä esimerkiksi taas joutui odottamaan kolmion takana turhaan. Tai joutui vaarantaa henkeään liittyessään motarille noin 60 kmh jonkun kauhusta kankean muijan/vanhuksen perässä. Plät pläts pläts samalla kun rage-ohittaa :D Kesoa kun nämä vajakit eivät usein huomaa, kuten eivät muitakaan simppeleitä asioita.

   Lainaa

  23. Tulos: +42 (94 ääntä)
   Ite olisin odottanu et kakara alottaa luukun rämpytyksen ja sit kolauttanu niin et sen sormet jää väliin. Airsoft-kostokin ihan hyvä idea mutta mun tähtäystaidoilla ei tulis mitään, joten litistäisin vaa sormia jos maanvaivat tulis häiritsee rauhaa.

   Lainaa

  24. voinytv***u 1.1.2015 22:49
   Tulos: +54 (184 ääntä)
   Hyi: “Vastahyökkäyksesi” täyttää airsoft-aseesi tehokkuudesta riippuen ainakin lievän pahoinpitelyn tai pahoinpitelyn tunnusmerkit, harmi etteivät vanhemmat tajunneet tehdä teostasi ilmoitusta. Tekoa pahentaa se, että kohde oli alaikäinen vaikka tosin harrastikin pientä kotirauhan häirintää (sinun olisi pitänyt tehdä asiasta vaikka rikosilmoitus tai kertoa lapsen vanhemmille, sen sijaan että ammuit lasta airsoft-aseella, mikä tekee todella kipeää). IP-osotteen ottamalla saisi kätevästi tunnustuksesikin kirjallisena. Helenan teko oli vielä ihan ok, koska hän vain potkaisi ovea avaamatta sitä, niin että lapsi äiteineen pelästyi.
   Jos mikä niin toi sun kommenttis oli täysi aivopieru! Ootko hyvä ihminen huomannu että kuinka kuri on hävinnyt kodeista? Mistäköhän johtus? No sinun kaltaisista mikkihiiristä jotka ei osaa muuta tehä ku paijata ilkimyksen päätä! Tämä teko oli täysin oikein, ja kuten huomattu niin eipä tullut enää uudelleen joten taisi tepsiä? Puhumalla pahennat tilannetta, ei lasta kiinnosta hevon helvettiä teiän valituksianne kuunnella, menee kaikki toisesta korvasta sisään toisesta ulos ja samalla mietitään jo että miten jäynätä naapuria paremmin ja saada räkäisemmät naurut, kuri takasin, remmiä persiille nii homma pelittää, kuten ennenvanhaa... Vanhan kasvatuksen saanut, ja toimii!

   Lainaa

  25. Tulos: +56 (82 ääntä)
   Aivan oikein äpärälle, eiköhän mene perille että loppuu se perseily.

   Lainaa

  26. Tulos: +64 (104 ääntä)
   Hyi: “Vastahyökkäyksesi” täyttää airsoft-aseesi tehokkuudesta riippuen ainakin lievän pahoinpitelyn tai pahoinpitelyn tunnusmerkit, harmi etteivät vanhemmat tajunneet tehdä teostasi ilmoitusta. Tekoa pahentaa se, että kohde oli alaikäinen vaikka tosin harrastikin pientä kotirauhan häirintää (sinun olisi pitänyt tehdä asiasta vaikka rikosilmoitus tai kertoa lapsen vanhemmille, sen sijaan että ammuit lasta airsoft-aseella, mikä tekee todella kipeää). IP-osotteen ottamalla saisi kätevästi tunnustuksesikin kirjallisena. Helenan teko oli vielä ihan ok, koska hän vain potkaisi ovea avaamatta sitä, niin että lapsi äiteineen pelästyi.
   Poliisi kiittää lapsen vanhempia, eipä tarvitse kiikuttaa juttua syyttäjälle lopetettavaksi vähäisenä, vammojen määrä ja pennun oma provosointi huomioonottaen. Teetkö poliisille ilmoituksen siitäkin, jos oma lapsesi hakee kaapista salaa yöllä karkkia? Tai huutaa sinulle vastaan: "tyhmä äiti"? Eiku, anteeksi. Toisten lapsiahan kasvattavat parhaiten ne, joilla omia ei ole.

   Lainaa

  27. Tulos: +61 (81 ääntä)
   Kyllä, paijaamalla kasvatetaan uus uljas sukupolvi. Teininä ja aikuisena voikin näppärästi perseillä ja jonkun ojentaessa huutaa poliisia/rikosilmoitusta/omia oikeuksia, unohtaen täysin omat velvollisuudet. Jep, metsään mennään.

   Lainaa

  28. Tulos: +17 (29 ääntä)
   Aivopieru-Ana: Mutta asiaan. Ideaa välittömästä palautteesta voisi soveltaa myös autoiluun. Värikuula-aseella voisi vääryyttä kohdatessaan maalata auton kyljet sateenkaaren väreillä. Ainakin mulkku (tai vajakki) huomaisi vastapuolen tuohtumuksen, kun tämä esimerkiksi taas joutui odottamaan kolmion takana turhaan. Tai joutui vaarantaa henkeään liittyessään motarille noin 60 kmh jonkun kauhusta kankean muijan/vanhuksen perässä. Plät pläts pläts samalla kun rage-ohittaa
   Tuon motarilleliittymisjuttu on helposti tajuttavissa ja olen sitä mieltä, että jos ei pysty normaaliliikenteen mukana, niin kortti pitäisi ottaa pois. Sen autonkin voisi viranomaiset ottaa samalla talteen. Kerään itsekin välillä paineita hattupäisten miesten takana moottoritielle liittyessä. Mutta odotella turhaa kolmion takana?

   Lainaa

  29. Tulos: +29 (61 ääntä)
   Corinne: Ei tuo ollut vapaata kasvatusta nähnytkään. Tuota last ei oltu kasvatettu lainkaan, näemmä…
   Onko näillä kahdella muka jotai eroa?

   Lainaa

  30. Voi häpeys 3.1.2015 16:09
   Tulos: -164 (194 ääntä)
   Huh huh, melkein hävettää nämä kommentit enemmän kuin itse Helena. Ihme lapsellinen ääliö hän kyllä on. Jos olisi ollut ollenkaan kypsempi, olisi käynyt juttelemassa lapsen vanhemmille eikä pahoinpidellyt noinkin nuorta lasta. Kaikenlaisia kusipäitä sitä tässä Suomen maassa elää.

   Lainaa

  31. Tulos: +71 (147 ääntä)
   Surettaa, miten väkivaltaista porukkaa täällä on.. Ihan ok potkaista ovea, mutta toisen lyöminen tai sormien litistäminen ei minusta ole oikein. Te olette aikuisia, joten pitäisi osata hillitä kiukku. Jos lasta ryhtyy satuttamaan fyysisesti, pakko miettiä, mitä helvettiä teidän vanhemmat teki väärin.

   Lainaa

  32. Tulos: +66 (82 ääntä)
   Komppaan nimimerkki väsyä, paitsi että omasta mielestäni on aika selkeää mitä noiden vanhemmat tekivät väärin: jakoivat remmiä reippaalla kädellä. Sitä sitten myöhemmin selitellään että juu juu, vähän lainvastaista pahoinpitelyä on juuri se tapa jolla osoitetaan että omakin kasvatukseni oli juuri se paras. Kasvattamatta jättämistä ei kukaan kannata, mutta omat vanhempani jakoivat rangaistukset sanan säilää käyttäen: kiitos sen osaan nyt aikuisenakin hoitaa asiat puhumalla. Kun työkavereita ja puolisoa ei saa enää nykyaikana hutkia vaikka miten ketuttaisi, niin mielestäni tämä on tarpeellisempi taito.

   Lainaa

  33. Tulos: -4 (78 ääntä)
   Nipo: Poliisi kiittää lapsen vanhempia, eipä tarvitse kiikuttaa juttua syyttäjälle lopetettavaksi vähäisenä, vammojen määrä ja pennun oma provosointi huomioonottaen. Teetkö poliisille ilmoituksen siitäkin, jos oma lapsesi hakee kaapista salaa yöllä karkkia? Tai huutaa sinulle vastaan: “tyhmä äiti”? Eiku, anteeksi. Toisten lapsiahan kasvattavat parhaiten ne, joilla omia ei ole.
   Sinusta on siis ok pahoinpidellä lasta jos hän itse provosoi? Olet varmasti oikein hieno ihminen. En tee jos lapseni ottaa minulta karkkia, mutta jos joku, siis vielä aikuinen ihminen, ampuisi lastani selkään kuula-aseella (jotka ovat monesti todella tehokkaita) selkään niin varmasti tekisisin. Sama juttu jos naapuri vaikka löisi tai tukistaisi lastani. Mikäli lapseni tekee jotakin epäsopivaa, voi asiasta ilmoittaa minulle ja minä keskustelen asiasta lapseni kanssa. Toki lapselleni saa myös sanoa asiasta. Tuo kuula-aseella ammuskelija ei mitä ilmeisimmin ollut edes sanonut lapselle pimpottelusta. Itsekään en ammuskele lapsiani kuula-aseilla tai muuten pahoinpitele heitä jos he tekevät jotakin sopimatonta, joten muutkaan eivät sitä kyllä tee. Muutenkin pahoinpitelu, etenkin lapsiin kohdistuva on aina väärin.

   Lainaa

  34. Tulos: -21 (49 ääntä)
   Aivopieru-Ana: Minä tykkään kirjoittaa monet aivopieruni nettiin. Joskus ne täyttävät rikoksen tunnusmerkkejä. Siksi olenkin ollut kaukaa viisas ja kirjoittelen proxyjen takaa, jos muka jota kuta edes juttuni kiinnostaa. Mutta asiaan. Ideaa välittömästä palautteesta voisi soveltaa myös autoiluun. Värikuula-aseella voisi vääryyttä kohdatessaan maalata auton kyljet sateenkaaren väreillä. Ainakin mulkku (tai vajakki) huomaisi vastapuolen tuohtumuksen, kun tämä esimerkiksi taas joutui odottamaan kolmion takana turhaan. Tai joutui vaarantaa henkeään liittyessään motarille noin 60 kmh jonkun kauhusta kankean muijan/vanhuksen perässä. Plät pläts pläts samalla kun rage-ohittaa Kesoa kun nämä vajakit eivät usein huomaa, kuten eivät muitakaan simppeleitä asioita.
   Tovottavasti sinulla sittenon hyvä mieli, kun et saa syytettä suorittamastasi lapsen pahoinpitelystä. Ja aikuiset ovat asia erikseen, ja auton maalaaminen on paljon pienempi paha kuin lapsen pahoinpitely. Noihin muihin, jännä ajatus että lapsen pahoinpitely kuulaseella on hyvä kasvatuskeino. Ja vielä ilman että sanoo lapselle ensin asiasta. Itse tunnen paljon lapsia, jotka on kasvatettu ilman väkivaltaa ja ovat normaaleja. Ja paljon lapsia jotka on kasvatettu väkivaltaa käyttäen ja ovat täysin rikollisia nyt aikuisena. Esimerkiksi tietyissä kulttuureissa käytetään paljon lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa kasvatuksessa, ja sattumalta näiden kulttuurien edustajilla on vanhempana huomattavasti enemmän rikollisuutta ja/tai päihdeongelmia kuin muilla. Myöskin ihan tunnetusti alemmissa sosiaaliluokissa käytetään yle päi sosiaaliluokkaa enemmän väkivaltaa kasvatuksessa ja silti ylempien sosiaaliluokkien lapset pääsääntöisesti sijoittuvat paremmin yhteiskunnassa ja ajautuvat harvemmin rikollisuuteen kuin alempien sosiaaliluokkien lapset. Että kannattaa miettiä sitä väkivallan hyödyllisyyttä oikeasti.

   Lainaa

  35. mortal1ty 6.1.2015 6:35
   Tulos: +29 (43 ääntä)
   Hyi: Sinusta on siis ok pahoinpidellä lasta jos hän itse provosoi? Olet varmasti oikein hieno ihminen.En tee jos lapseni ottaa minulta karkkia, mutta jos joku, siis vielä aikuinen ihminen, ampuisi lastani selkään kuula-aseella (jotka ovat monesti todella tehokkaita) selkään niin varmasti tekisisin. Sama juttu jos naapuri vaikka löisi tai tukistaisi lastani. Mikäli lapseni tekee jotakin epäsopivaa, voi asiasta ilmoittaa minulle ja minä keskustelen asiasta lapseni kanssa. Toki lapselleni saa myös sanoa asiasta. Tuo kuula-aseella ammuskelija ei mitä ilmeisimmin ollut edes sanonut lapselle pimpottelusta. Itsekään en ammuskele lapsiani kuula-aseilla tai muuten pahoinpitele heitä jos he tekevät jotakin sopimatonta, joten muutkaan eivät sitä kyllä tee. Muutenkin pahoinpitelu, etenkin lapsiin kohdistuva on aina väärin.
   vedä toki johtopäätöksiä siitä minkä ikäinen itse olin kun tuo tapahtui (auto jo oli, mutta harva katsoo 18 -vuotiasta vielä aikuiseksi) sekä siitä olinko ottanut aiemmat tekemiset puheeksi vanhempien kanssa, pienenä lisäyksenä: kun sitä naapurin toimintaa kolmen kakaransa kanssa on katsellut kymmenen vuotta ja suulliseen palautteeseen vanhemmille tulee reaktiona haukut isukilta ei puhumiseen oikein jaksa uskoa. Lisäksi vitutti se että joku harrasti autoni yhden renkaan tyhjentämistä (auto oli tapahtumahetkellä seisonnassa jolloin renkaiden täyttäminen on jokseenkin hankalaa), vaihdoin jopa renkaita päittäin ja edelleen vasen eturengas oli jatkuvasti tyhjä, ja yhden renkaan tuhoutuessa piti yleensä vaihtaa toinenkin, ei ollut halpaa lystiä ostaa kaksi uutta rengasta aina kun parin-kolmen viikon poissaolon jälkeen tuli kotiin ja totesi että rengas laskettu tyhjäksi ja mennyt jo käyttökelvottomaksi. Naapurustossa oli tasan yksi perhe jossa oli lapsia, eli syyllistä ei olisi tarvinnut hakea kaukaa, mutta milläs todistat kuka se niistä kolmesta oli ja milloin, varsinkaan kun isukki oli sitä mieltä että Hänen lapsensa eivät voi tehdä mitään väärää.

   Lainaa

  36. mortal1ty 6.1.2015 6:46
   Tulos: +38 (48 ääntä)
   Hyi: ...harmi etteivät vanhemmat tajunneet tehdä teostasi ilmoitusta.
   siinäpä se, kun kyseinen kakara ei asiasta varmaankaan kertonut, muuten isukki olisi tullut raamit kaulassa 'keskustelemaan' asiasta, renkaiden tyhjeneminen ja muu kiusanteko loppui siihen paikkaan, lisäksi olen yllättynyt ilmeisestä olettamuksestasi että kuula-ase olisi ollut ensimmäinen vastaukseni kakaran toimintaan, tottakai huusin aiemmilla kerroilla perään että lopettaa sen pahanteon, kun vaikutuksena oli välien lyheneminen, mitä olisi pitänyt tehdä, antaa ovikellon soida vielä sen viisi tuntia ennen kun isi tulee töistä että pääsen vastaanottamaan hänen huutoaan?

   Lainaa

  37. Tulos: +20 (34 ääntä)
   Hyi: “Vastahyökkäyksesi” täyttää airsoft-aseesi tehokkuudesta riippuen ainakin lievän pahoinpitelyn tai pahoinpitelyn tunnusmerkit, harmi etteivät vanhemmat tajunneet tehdä teostasi ilmoitusta. Tekoa pahentaa se, että kohde oli alaikäinen vaikka tosin harrastikin pientä kotirauhan häirintää (sinun olisi pitänyt tehdä asiasta vaikka rikosilmoitus tai kertoa lapsen vanhemmille, sen sijaan että ammuit lasta airsoft-aseella, mikä tekee todella kipeää). IP-osotteen ottamalla saisi kätevästi tunnustuksesikin kirjallisena. Helenan teko oli vielä ihan ok, koska hän vain potkaisi ovea avaamatta sitä, niin että lapsi äiteineen pelästyi.
   Ethän sä nyt oikeesti o tosissas,ethän.Oppipa ärsyttävä toukka olemaan,no joo onhan toi vähän kyseenalainen konsti mut kuka käskee olla ärsyttävä kakra ja rämpyttää naapurin ovikelloo/hertmoja.Ja kenties kyseisellä kakaralla on kuiteski jonkinlainen oikeuden ymmärrys pikku päässään ku mitää seuraumuksia ei tullut,kakara tiesi tekevänsä pahaa josta saattaa tulla itelle ongelmia niinku tuliki.

   Lainaa

  38. Tulos: +11 (37 ääntä)
   tiuku: Kyllä, paijaamalla kasvatetaan uus uljas sukupolvi. Teininä ja aikuisena voikin näppärästi perseillä ja jonkun ojentaessa huutaa poliisia/rikosilmoitusta/omia oikeuksia, unohtaen täysin omat velvollisuudet. Jep, metsään mennään.
   Paijaamalla nimenomaan kasvatetaan fiksuja nuoria ja aikuisia. Se paijaaminen vaan pitää alottaa vauvana. Ei se oikee enää nuorta auta, jos ei varhaislapsuudessa ole paljon paijattu. Rakkautta, ohjausta ja lempeää kuria niille pienille. Sillä pääsee jo pitkälle.

   Lainaa

  39. Tulos: +24 (40 ääntä)
   Hyi: “Vastahyökkäyksesi” täyttää airsoft-aseesi tehokkuudesta riippuen ainakin lievän pahoinpitelyn tai pahoinpitelyn tunnusmerkit, harmi etteivät vanhemmat tajunneet tehdä teostasi ilmoitusta. Tekoa pahentaa se, että kohde oli alaikäinen vaikka tosin harrastikin pientä kotirauhan häirintää (sinun olisi pitänyt tehdä asiasta vaikka rikosilmoitus tai kertoa lapsen vanhemmille, sen sijaan että ammuit lasta airsoft-aseella, mikä tekee todella kipeää). IP-osotteen ottamalla saisi kätevästi tunnustuksesikin kirjallisena. Helenan teko oli vielä ihan ok, koska hän vain potkaisi ovea avaamatta sitä, niin että lapsi äiteineen pelästyi.
   ''Hei, haluaisin tehdä rikosilmoituksen n. 4-5-vuotiaasta pojasta, joka häiritsee törkeästi kotirauhaani. Voisittekohan tulla käväseen niin saadaan lainrikkoja vastuuseen teoistaan?'' Olis kiva nähdä sen poliisipartion ilme, joka tulee paikalle tekemään pidätystä. Olihan toi airsoft aika kova veto, mut joskus lapsille täytyy opettaa vähän kovemman kautta, että ymmärtävät.

   Lainaa

  40. Tuleva eläin 25.2.2021 1:21
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   No toi nyt on voinu olla vaikka joku vaippaikäinen, ei ole todellakaan lapsen vika, jos äiti antaa rämpyttää postiluukkua. Kannattaa ehkä kohdistaa se reklaamatio sille vanhemmalle..

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: naapurit, postiluukku, postilaatikko, kortti, lapsi, kosto