Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kahakka kirpputorilla, osa 19

"Onko tämä Leijonakuningas-lippu nyt varmasti aito!" - On. SATA EUROA MULLE NYT!
Kahakka kirpputorilla, osa 19

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +637 (653 ääntä)
   Ihan saa leffateatterit nuo promomatskut ilmaiseksi, mutta ei, tuo ei ole leffateatterin lakana vaan dvd:n mainos...

   Lainaa

  2. Tulos: +313 (325 ääntä)
   Tarja: fail.

   Lainaa

  3. Tulos: +154 (178 ääntä)
   Huijari kusetti koiraansa.

   Lainaa

  4. Tulos: +171 (183 ääntä)
   No niin, Tarja, eihän se niin vaikeaa ollut?

   Lainaa

  5. PowerSurge 4.12.2014 2:26
   Tulos: +457 (481 ääntä)
   Sata euroa tuosta? :D En ymmärrä. ...en kai sitten ole oikea Keräilijä.

   Lainaa

  6. Tulos: -119 (199 ääntä)
   No, eihän se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa :D

   Lainaa

  7. Tulos: +499 (523 ääntä)
   Hehers: No, eihän se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa
   No on se kyllä näköjään välillä se pyytäjäkin aika tyhmä....

   Lainaa

  8. Tulos: +182 (188 ääntä)
   No en kyllä ostais Tarjalta yhtää mitää

   Lainaa

  9. Assosiaatio 4.12.2014 3:13
   Tulos: +112 (138 ääntä)
   Kerran istuin leffateatterissa oottamassa, että ne salin ovet avattais, ja kuulin siinä sivukorvalla miten äiti-ihminen innostui ostattelemaan Sweeney Todd -kauhumusikaalin pahvisia mainos-ständejä niitä purkavalta työntekijältä. Ei siinä mitään, äiti arveli että hänen 11v tyttärensä saattaisi tykätä kovastikin, ja kun niissä oli vielä niin hyvän väristä punaista mikä kävi tytön huoneen sisustukseen. Se punainen niissä ständeissä sattu vaan olemaan verta... mikäs siinä, jos on just hyvä värisävy. :D

   Lainaa

  10. Tulos: +69 (109 ääntä)
   Tommosilta idiooteilta pitäis viranomaispäätöksellä katkaista nettiyhteys, mielellään vielä kyydittää ne jonnekin autiolle saarelle.

   Lainaa

  11. Tulos: +174 (186 ääntä)
   Sieluni silmin voin nähdä Tarjan keräämässä kaikkee ilmaisjuttuja kaupoista ja myymällä sitten niitä eteenpäin älyttömillä hinnoilla.

   Lainaa

  12. Tulos: +94 (102 ääntä)
   Meillä on vastaava, mutta King Kong. Kirpputorilta sai parilla eurolla.

   Lainaa

  13. Tulos: +18 (46 ääntä)
   Toi on kyl tosi hieno! Haluisin

   Lainaa

  14. Tulos: +131 (145 ääntä)
   Laittaisin kyl mielelläni lastenhuoneeseen jonkun tommosen ison disney-julisteen, vanhana ja nykyisenä fanipoikana, mutta jos on jotenkin vaikeaa kertoa alkuperä niin eipä se houkuta... Se tosin ei olisi mulle ongelma jos myyjä on itse saanut sen ilmaiseksi ja "myy kalliilla rahankiilto silmissä". Jos puhutaan sellaisesta elokuvasta jonka elokuvajulisteita ei enää isoina teetetä niin arvohan on oleellisesti eri kuin vaikkapa juuri jonkun elokuvateatterin lopetuspäivänä. Kysynnän ja tarjonnan suhde tuppaa pyrkimään määräämään asioiden arvon, eikä välttämättä se paljonko myyjä tekee kaupalla voittoa tai kuinka "ahne" myyjä on. Toki lait käytetyn tavaran myymisestä voitonhakuisesti on asia erikseen...

   Lainaa

  15. Tulos: +134 (144 ääntä)
   Tää kuulunee samaan sarjaan kun ne Bengalintiikeri- ja Suuri valliriutta-DVD:t joita joskus jaeltiin kaikille ilmasiks postilaatikkoon ja joita porukka nyt myy kirppiksillä useammalla eurolla.

   Lainaa

  16. HelskinkiläinenKUNINGAS! 4.12.2014 9:34
   Tulos: -67 (103 ääntä)
   Harmi, ttä Itäkeskuksen leffateatteri lopetti. Nyt pitää mennä, siis apua! Huikeat 200 metriä kauemmaksi leffaa katsomaan. Naurettavaa, miten meitä helsinkiläisiä kohdellaan!

   Lainaa

  17. miinaharava 4.12.2014 9:40
   Tulos: +179 (183 ääntä)
   "Ei kai nyt kukaan hullu anna leffateatterille ilmaiseksi lippuja :'D" Oishan se aika hauskaa, jos niiden pitäis maksaa siitä, että saa mainostaa jotain dvd:tä. :'D

   Lainaa

  18. Asiantuntia 4.12.2014 10:06
   Tulos: +82 (98 ääntä)
   Tarja on tunnettu sossupummi, joka myy kaikkea ilmaiseksi saatua tai varastettua kirppiksillä.

   Lainaa

  19. Tulos: -51 (129 ääntä)
   Joo, Tarja on ehkä vähän hassu, mutta mikä ihme porukkaa noin yleisemmin riivaa? Jos joku yrittää myydä jotakin kovalla hinnalla, ei kai vieläkään tyhmä ole se pyytäjä vaan se ostaja. Miksi jonkun mielestä 'ylihinnoitellusta' tavarasta pitää tehdä tuollainen älämölö? Kannattaa muistaa, että jos saat joatin eurolla tai kahdella ja myyt sen satasella, EI SE OLE HUIJAUS. Huijausta on myydä väärennös aitona tai jos lupaa lähettää tuotteen postissa eikä lähetäkään. Ei hyvän voiton pyytäminen ole mikään rikos! Helpointa olisi kai vain ohittaa tuollaiset tarjat, niitä varmasti myyntipalstoilla riittää.

   Lainaa

  20. Tulos: +122 (128 ääntä)
   "Ihan sama mulle uskotteko vai ette... ei oo mun ongelma." No on se nyt vähän, jos Tarja haluaa saada lippunsa myytyä.

   Lainaa

  21. Tulos: +56 (70 ääntä)
   Joskus isommista lakanoista on Tampereella Finnkino pyytänyt jotain nimellistä vitosen hintaakin. About tuon kokoisista. Joskus taas ei ole tarvinnut kuin paikalta hakea, kun mainokset menee vaihtoon. Satasen jos tuollaisesta maksat niin sua on kusetettu, mutta miksei, jos jollain on muuten täydellinen kokoelma, mutta vain ja ainoastaan tuo puuttuu ja on pakko saada nyt ja heti. Mutta onhan se vähän kusipäistä ilmaista mainoskrääsää eteenpäin myydä hirveillä hinnoilla.

   Lainaa

  22. Tulos: -33 (93 ääntä)
   Kieltämättä Tarja halusi saada vähän taskurahaa tuollaisella seinälipulla mahdolliselta leinona kuningas-fanilta pimittämällä tietoa/olematta perillä yhtään lipusta joten heitti korkean hinnan jos vaikka joku sarjan todellinen fanittaja haluaa sen. Mutta alkoi kyllä vituttamaan tuollainen nyhjääminen aiheesta, jos haluat tälläisen lipun se maksaa 100€, jos et ole halua keräilijänä tätä seinälippua tai haluat sen ostaa muualta niin tee se. Enemmän ottaa pannuun ihmiset jotka tulevat itkemään ylihinnoitelluista tuotteista kuin ne ihmiset jotka niitä yrittää myydä.

   Lainaa

  23. Tulos: +64 (66 ääntä)
   Keräilyhinnan ratkaisee nykyinen saatavuus, ei alkuperäinen hinta, mutta tuotteen speksit pitää olla kohdallaan -joku vuoden -56 Aku Ankka maksoi ilmestyessään muutaman markan mutta nyt satasia, sellaisen täydellinen kopio vuodelta -06 maksoi ilmestyessään euroja, nyt ei mitään. Hassuintahan tässä on se että tuo "itkeminen" mielestäni viittaa siihen että joku olisi saattanut tämän lipun tuohon hintaan halutakin, jos olisi käynyt ilmi että se oli juuri tietystä sulkemisesta tai mistä nyt sitten keräilijä onkaan kiinnostunut, muuten tuollaista ketjua kukaan viitsisi jatkaa -mutta myyjä itse sössi koko jutun =)

   Lainaa

  24. miinaharava 4.12.2014 12:43
   Tulos: +40 (54 ääntä)
   Einari: Kieltämättä Tarja halusi saada vähän taskurahaa tuollaisella seinälipulla mahdolliselta leinona kuningas-fanilta pimittämällä tietoa/olematta perillä yhtään lipusta joten heitti korkean hinnan jos vaikka joku sarjan todellinen fanittaja haluaa sen. Mutta alkoi kyllä vituttamaan tuollainen nyhjääminen aiheesta, jos haluat tälläisen lipun se maksaa 100€,jos et ole halua keräilijänä tätä seinälippua tai haluat sen ostaa muualta niin tee se. Enemmän ottaa pannuun ihmiset jotka tulevat itkemään ylihinnoitelluista tuotteista kuin ne ihmiset jotka niitä yrittää myydä.
   Ei sekään oo ihan tarkoituksenmukaista, että vedetään päättömiä hintoja hatusta. Varsinkin kun on kyseessä _kirpputori_.

   Lainaa

  25. Tulos: +40 (46 ääntä)
   Hehers: No, eihän se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa
   Tässä tapauksessa vaikutti kyllä pyytäjäkin olevan tyhmä.

   Lainaa

  26. Tulos: +56 (62 ääntä)
   Se mistä tuote on ostettu on kyllä ihan olennaista tietoa. Jos se on ostettu torilta tai halpakaupasta, se tuskin on aito.

   Lainaa

  27. Tulos: +21 (31 ääntä)
   "Meilläkin näitä vaikka kuinka monta..." Miksi? Oi miksi!??

   Lainaa

  28. Tulos: +32 (42 ääntä)
   jarna: “Meilläkin näitä vaikka kuinka monta…” Miksi? Oi miksi!??
   Koska ilmaseks sai ja koko yö jonotettiin! ...luultavasti.

   Lainaa

  29. Tulos: +82 (84 ääntä)
   Ihan tiedoksi että meillä videofirma makuunissa jaetaan ilmaisiksi kaikki julisteet, liput sun muut pahvi härpäkkeet pois kun vaihdamme uusiin. Otamme joskus varauksia vastaan ja ilmoitamme kun kyseinen juliste/lippu/pahvi mainos on haettavissa. PS tuokin näyttää samanlaiselta joka meidänkin liikkeessä oli taannoin esillä ja monessa muussakin makuunissa

   Lainaa

  30. Tulos: -64 (84 ääntä)
   töissä: Ihan tiedoksi että meillä videofirma makuunissa jaetaan ilmaisiksi kaikki julisteet, liput sun muut pahvi härpäkkeet pois kun vaihdamme uusiin. Otamme joskus varauksia vastaan ja ilmoitamme kun kyseinen juliste/lippu/pahvi mainos on haettavissa.
   Siis... ihmiset ihan oikeasti jopa varaavat näitä..? =:-O En lakkaa ihmettelemästä mitä kaikkea mitääntekemätöntä ja täysin tolkutonta roskaa ihmiset kotiinsa kantavat, kunhan vain ilmaiseksi saa. Ongelmajätettähän nuo lähinnä ovat.

   Lainaa

  31. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Totuus tulee Nean suusta

   Lainaa

  32. Tulos: +80 (84 ääntä)
   Evo: nnn
   Joillain ihmisillä on lapsia. Pikkutyttönä ovessani oli monta vuotta juliste jossa oli kuva koiranpennusta ja teksti "Onni on oma koti" (jatkon "hae rahat meiltä" äiti leikkasi pyynnöstäni pois). Oli viisivuotiaalle kuin kaksi karkkipäivää tai jonkinlainen mikrojoulu kun näin sen koirajulisteen kaupungilla, äitini kilttinä ihmisenä kysäisi saako niitä, ja saihan niitä.

   Lainaa

  33. annamyyvaihda 4.12.2014 19:02
   Tulos: +9 (17 ääntä)
   eipä tolla tarjalla muutenkaan profiilista katsottuna tuntunut olevan kaikki inkkarit kanootissa, että en jaksais lähteä enempää tota hintaa pohtimaan. wt mikä wt.

   Lainaa

  34. Tulos: -14 (54 ääntä)
   Kyllä on mokien taso laskenut. Itse en ole rikas enkä Disney fani mutta jos minua kiinnostava ISO lippu olisi myynnissä tuolla hintaa voisin ostaakkin, riippumatta siitä vaikka joku sen olisi ilmaiseksi saanutkin. En edes ymmärrä miten se vaikuttaa hintaan onko ostettu vai ilmaiseksi saatu.

   Lainaa

  35. Tulos: -16 (28 ääntä)
   epo: Se mistä tuote on ostettu on kyllä ihan olennaista tietoa. Jos se on ostettu torilta tai halpakaupasta, se tuskin on aito.
   Tuohan on aito koska Disneyn luvalla.

   Lainaa

  36. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Pasi: Tuohan on aito koska Disneyn luvalla.
   Mistäs sinä sen tiedät, että on aito ja luvalla tehty? Varsinkaan kun myyjä ei anna tarkempaa tietoa. Jos ostat Bulgariasta rannalta Rolexin ja myyjä sanoo, että aito on, niin onko se sitten mielestäsi aito?

   Lainaa

  37. Tulos: +9 (17 ääntä)
   Tiedän että nuo on harvinaisia, oli sitten leffateatteri versio tai kaupan DVD-mainos. Niitä on vaikea saada käytön jälkeen ja keräilijät tietävät näiden arvot, sillä normi kaupasta näitä ei voi ostaa. Valitettavasti Tarja pilaa keräilijöiden nimen tämmösellä touhulla.

   Lainaa

  38. Tulos: +8 (20 ääntä)
   epo: Se mistä tuote on ostettu on kyllä ihan olennaista tietoa. Jos se on ostettu torilta tai halpakaupasta, se tuskin on aito.
   itelle tuli mieleen että varastettu jostain, ku ei voinu kertoo alkuperää

   Lainaa

  39. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Mitä sitten vaikka sai ilmaiseksi joskus vuosia sitten? Ei niitä enää saa mistään ilmaiseksi joten tuollainen täytyy ostaa, jos mielii saada sellaisen omakseen. Aivan helvetin rumahan toi silti on, enkä todellakaan seinälle laittaisi vaikka ilmaiseksi saisin.

   Lainaa

  40. Tulos: -27 (45 ääntä)
   Huomaa, että tänne on pesiytyny persaukista mistään mitään tietämätöntä sakkia. Teistä ei varmasti kukaan harrasta keräilyä. Oli hinta nyt kova tai ei, mutta sama lippu voi 30v päästä olla todella kovissa hinnoissa, tai ei. Monetkin keräilykohteet, jotka ovat myyjälleen olleet alunpitäen ilmaisia tai halpoja, voivat olla vuosien kuluttua omaisuuksien arvoisia. Olen itsekin akoinaan ostanut leffajulusteita vaikka tiedän, että ne myyjälle ovat olleet ilmaisia. Mitä sitten? Kateus se taas suomalaisissa loistaa, kun joku saa profiittia. Kommunistit toivos, että kaikki menis tasan... Ugh, olen puhunut.

   Lainaa

  41. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Riippana: Huomaa, että tänne on pesiytyny persaukista mistään mitään tietämätöntä sakkia. Teistä ei varmasti kukaan harrasta keräilyä. Oli hinta nyt kova tai ei, mutta sama lippu voi 30v päästä olla todella kovissa hinnoissa, tai ei. Monetkin keräilykohteet, jotka ovat myyjälleen olleet alunpitäen ilmaisia tai halpoja, voivat olla vuosien kuluttua omaisuuksien arvoisia. Olen itsekin akoinaan ostanut leffajulusteita vaikka tiedän, että ne myyjälle ovat olleet ilmaisia. Mitä sitten? Kateus se taas suomalaisissa loistaa, kun joku saa profiittia. Kommunistit toivos, että kaikki menis tasan… Ugh, olen puhunut.
   Eihän tässä nyt ollut tuosta kysymys lainkaan, eiköhän kaikki täällä ole samaa mieltä että hinnan ratkaisee tarjonta ja tuotteen haluttavuus. Mekkala syntyi siitä, että heräsi epäilys myytävän keräilytuotteen aitoudesta.

   Lainaa

  42. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Voi jösses. Olikohan moka enemmänkin Tarjan asenne kuin lipun hinta? :D Tarja olisi voinut vastata kysymyksiin vaikka asiallisesti, että "En tiedä lipun alkuperää, sillä sain sen ystävältäni. Hintapyyntö pysyy silti tuossa sadassa eurossa". Sen sijaan hän alkoi leikkiä idioottia.

   Lainaa

  43. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Jirza: Tässä tapauksessa vaikutti kyllä pyytäjäkin olevan tyhmä.
   Kun pyytäjä vaikutta tarpeeksi tyhmältä, maksajaa ei ehkä ilmaannu lainkaan.

   Lainaa

  44. Tulos: -15 (25 ääntä)
   Kylläpäs on aikamoista tekstiä täällä porukka kirjottanut, ja pakko sanoa sen verran että vaikka tuo koko kirppis hölmöily olikin mitä oli tuossa tarjalla, niin Veikkaan että kukaan teistä ei voi sanoa sata varmana mitään tarjasta! Mä taas voin sanoa että olen tavannut kyseisen henkilön muutaman kerran ja ei ole paha ihminen, päinvastoin.. nuo kaikki tekstit tuossa vaikuttaa enemmän vaan provolta, moni ihminen tuomitsee toisen ihmisen vaan sen perusteella mitä somessa kirjotetaan!!! Ehkä Tarjalle oli valehdeltu lipun hinta! Ja osti sen ja sen perusteella myi sitä mitä oli kerrottu! Kävikö se teän mielessänne? Tai niin mä käsitin sen tuosta kun luin että näin oli Tarjalle sanottu.. niin joo.. Tarja ei muuten oo sossupummi, näin asiasta kolmanteen!!! Että kannattaa ottaa selvää ennenkuin lausutte juttuja suustanne!

   Lainaa

  45. Tulos: -19 (27 ääntä)
   Kituvak: Kylläpäs on aikamoista tekstiä täällä porukka kirjottanut, ja pakko sanoa sen verran että vaikka tuo koko kirppis hölmöily olikin mitä oli tuossa tarjalla, niin Veikkaan että kukaan teistä ei voi sanoa sata varmana mitään tarjasta! Mä taas voin sanoa että olen tavannut kyseisen henkilön muutaman kerran ja ei ole paha ihminen, päinvastoin.. nuo kaikki tekstit tuossa vaikuttaa enemmän vaan provolta, moni ihminen tuomitsee toisen ihmisen vaan sen perusteella mitä somessa kirjotetaan!!! Ehkä Tarjalle oli valehdeltu lipun hinta!Ja osti sen ja sen perusteella myi sitä mitä oli kerrottu! Kävikö se teän mielessänne? Tai niin mä käsitin sen tuosta kun luin että näin oli Tarjalle sanottu.. niin joo.. Tarja ei muuten oo sossupummi, näin asiasta kolmanteen!!! Että kannattaa ottaa selvää ennenkuin lausutte juttuja suustanne!
   Niin, hyvin kummallisia reaktioita ihmisillä, sekä itse feissarimokassa että näissä kommenteissa. Joku myy jossain jotakin johonkin hintaan ja heti paskapäitten armeija käy kimppuun sen suhteen, mistä tavara on (suurikin rikos varmasti takana?) ja sit vielä ruvetaan keskustelemaan hinnasta, vaikka ei selvästikään ole aikeita ostaa eikä siten pitäisi olla mitään intressiä koko asiaan. Nykyään ilmeisesti kouluissa on paljonkin kiusaamista ja tulee tästäkin mieleen se, että huomataan vähän erilainen ihminen joka tekee edes vähän erilaisia asioita, joilloin heikkoluonteiset ja kyvyttömät yksilöt käyvät joukolla kimppuun, jottei vaan kukaan pääsisi erottumaan joukosta. Kehtaakin vielä myydä jotain harvinaisempaa esinettä, väittää sitä keräilytavaraksi ja pyytää kolminumeroista hintaa. Jo tuo riittää kiusaajahahmojen heikolle egolle uhaksi, johon pitää reagoida hyökkäyksellä, sen sijaan, että tekisivät omalle harmaalle elämälleen jotain. Ei ihme, että Tarja vastailee äreästi, kun heti ensimmäinen kommentti on vittuilua eikä sellaista tarvitse kenenkään ottaa vastaan. Ja ei, en ole katkera ex-koulukiusattu... oli paremmat ajat silloin, kiusaamista vähemmän ja jos joku kiusasi, niin sai turpaansa. Aikuisiällä tuntuis riittävän se, että sanon muutaman epämiellyttävän sanan ja turhakkeet ovat kyykyssä parissa sekunnissa. Hermoille toi popula kyllä käy sen verran pahasti, että heikäläisistä nytkin avaudun. Toivottavasti Tarja jaksaa noita ja jos ei jaksa, niin hänen kannattanee vältellä ainakin lähiöissä asumista... paljon alistunutta, passiivis-aggressivista kansaa, joka katselee kateellisesti, jos esim minä tai kaverini tupsahdamme paikalle. Ja me siis emme ole rikkaita tai kovin erottuvasti pukeutuvia - onpahan vaan pää pystyssä, ja se iloiseen ilmeeseen yhdistettynä on näille kateellisille liikaa. Itsehän siis nauroin kommentoijien typeryydelle, en Tarjalle. :)

   Lainaa

  46. Tulos: +5 (15 ääntä)
   HK: Niin, hyvin kummallisia reaktioita ihmisillä, sekä itse feissarimokassa että näissä kommenteissa. Joku myy jossain jotakin johonkin hintaan ja heti paskapäitten armeija käy kimppuun sen suhteen, mistä tavara on (suurikin rikos varmasti takana?) ja sit vielä ruvetaan keskustelemaan hinnasta, vaikka ei selvästikään ole aikeita ostaa eikä siten pitäisi olla mitään intressiä koko asiaan. Nykyään ilmeisesti kouluissa on paljonkin kiusaamista ja tulee tästäkin mieleen se, että huomataan vähän erilainen ihminen joka tekee edes vähän erilaisia asioita, joilloin heikkoluonteiset ja kyvyttömät yksilöt käyvät joukolla kimppuun, jottei vaan kukaan pääsisi erottumaan joukosta. Kehtaakin vielä myydä jotain harvinaisempaa esinettä, väittää sitä keräilytavaraksi ja pyytää kolminumeroista hintaa. Jo tuo riittää kiusaajahahmojen heikolle egolle uhaksi, johon pitää reagoida hyökkäyksellä, sen sijaan, että tekisivät omalle harmaalle elämälleen jotain. Ei ihme, että Tarja vastailee äreästi, kun heti ensimmäinen kommentti on vittuilua eikä sellaista tarvitse kenenkään ottaa vastaan. Ja ei, en ole katkera ex-koulukiusattu… oli paremmat ajat silloin, kiusaamista vähemmän ja jos joku kiusasi, niin sai turpaansa. Aikuisiällä tuntuis riittävän se, että sanon muutaman epämiellyttävän sanan ja turhakkeet ovat kyykyssä parissa sekunnissa. Hermoille toi popula kyllä käy sen verran pahasti, että heikäläisistä nytkin avaudun. Toivottavasti Tarja jaksaa noita ja jos ei jaksa, niin hänen kannattanee vältellä ainakin lähiöissä asumista… paljon alistunutta, passiivis-aggressivista kansaa, joka katselee kateellisesti, jos esim minä tai kaverini tupsahdamme paikalle. Ja me siis emme ole rikkaita tai kovin erottuvasti pukeutuvia – onpahan vaan pää pystyssä, ja se iloiseen ilmeeseen yhdistettynä on näille kateellisille liikaa. Itsehän siis nauroin kommentoijien typeryydelle, en Tarjalle.
   No moi Tarja(t)! :-)

   Lainaa

  47. Tulos: +5 (13 ääntä)
   DeLeon: Joo, Tarja on ehkä vähän hassu, mutta mikä ihme porukkaa noin yleisemmin riivaa? Jos joku yrittää myydä jotakin kovalla hinnalla, ei kai vieläkään tyhmä ole se pyytäjä vaan se ostaja. Miksi jonkun mielestä ‘ylihinnoitellusta’ tavarasta pitää tehdä tuollainen älämölö? Kannattaa muistaa, että jos saat joatin eurolla tai kahdella ja myyt sen satasella, EI SE OLE HUIJAUS. Huijausta on myydä väärennös aitona tai jos lupaa lähettää tuotteen postissa eikä lähetäkään. Ei hyvän voiton pyytäminen ole mikään rikos! Helpointa olisi kai vain ohittaa tuollaiset tarjat, niitä varmasti myyntipalstoilla riittää.
   Ai ei ole myyjä tyhmä tai huijari, jos ei suostu kertomaan lipun alkuperää tai syytä överikalliille hinnalle? Että on ihan ok vedellä sairaita hintoja hatusta ilmaistavarasta ja vielä väittää sen olevan sen arvoinen? Silloin on kyllä todellakin huijari kyseessä. Tuskinpa itsekää haluaisit sellaista maksaa. Selvästi ylihinnoitellusta tuotteesta on todellakin oikein kommentoida näillä kirppareilla, ettei vaan kukaan ostaja tee itseään "tyhmäksi" ja joudu huijatuksi "fiksun" myyjän toimesta. Jos huomautuksen jälkeen joku edelleen haluaa myydä tai maksaa kyseisen hinnan sitten se on ok.

   Lainaa

  48. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Mitä sitten jos oliskin saanut ilmatteeks? Sama asia, jos voittais jossain arvonnassa auton niin ei sais myydä sitä, vaan pitäis antaa ilmatteeks kerta sai sen itekki ilmatteeksi. Ei se tuotteen arvo laske siihen millä sen itse on ostanu.

   Lainaa

  49. Tulos: +3 (5 ääntä)
   ?!: Mitä sitten jos oliskin saanut ilmatteeks? Sama asia, jos voittais jossain arvonnassa auton niin ei sais myydä sitä, vaan pitäis antaa ilmatteeks kerta sai sen itekki ilmatteeksi. Ei se tuotteen arvo laske siihen millä sen itse on ostanu.
   Luulenpa vähän että jos kaikesta pitäisi aina luopua samalla hinnalla kuin millä sen on itse saanut, markkinatalous romahtaisi siihen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, Leijonakuningas, mainos, kuva, lippu, riita, väittely, elokuva, leffa, elokuvateatteri