Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia, osa 7

Kännissä ja läpällä?
Näin saat naisia, osa 7

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 30 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +496 (550 ääntä)
      Aina pitäisi saada toinen mahdollisuus.

      Lainaa

    2. Tulos: +297 (329 ääntä)
      Melkein nauroin ääneen Henrikille. :)

      Lainaa

    3. Tulos: -77 (111 ääntä)
      Facerape?

      Lainaa

    4. Tulos: +451 (463 ääntä)
      Riippuu naisesta. Meikäläiselle ei kannattais soitella, mutta ehkä maailmassa on hellämielisempiäkin naisia...

      Lainaa

    5. Tulos: +165 (197 ääntä)
      Jorma: Facerape?
      Kysyi Jorma toiveikkaasti suu auki piritorilla aamukolmelta.

      Lainaa

    6. Tulos: +114 (128 ääntä)
      Saahan sitä yrittää

      Lainaa

    7. Tulos: +125 (131 ääntä)
      Sitten kun kommentoi Henrikin tilaa, tulee yksäri "Astuit ansaan, julkaise tämä seinälläsi".

      Lainaa

    8. töttöröö 11.11.2014 9:58
      Tulos: +220 (224 ääntä)
      Mikäköhän tämän Rolandin ja Heidin välinen tarina oikein on :O vai onko kaveri vaan yhtäkkiä rakastunut varattuun naiseen tämän tietämättä :D

      Lainaa

    9. Tulos: +319 (341 ääntä)
      Oon varmaan sit outo ja tosikko, mut mä en ymmärrä miten joku voi paskoa toisen sohvalle, edes kännissä. Ja jos niin jostain helevetin syystä onnistuukin tekemään, niin olisko mitenkään mahdollista miettiä viinankäytön vähentämistä?!?

      Lainaa

    10. Tulos: +92 (94 ääntä)
      Olis kiva nähä mitä Henrikin päivitykseen vastattiin :D

      Lainaa

    11. Namiskuukkeli 11.11.2014 11:11
      Tulos: -45 (55 ääntä)
      DeLeon: Oon varmaan sit outo ja tosikko, mut mä en ymmärrä miten joku voi paskoa toisen sohvalle, edes kännissä. Ja jos niin jostain helevetin syystä onnistuukin tekemään, niin olisko mitenkään mahdollista miettiä viinankäytön vähentämistä?!?
      Josko olisi kuitenkin kyse vain hiukan liioitellusta ilmaisusta.

      Lainaa

    12. Tulos: +75 (83 ääntä)
      Namiskuukkeli: Josko olisi kuitenkin kyse vain hiukan liioitellusta ilmaisusta.
      Kyllähän näitä sattuu. Muistan kun oma kaverini paskoi kännissä lattialle ja oli vieläpä ihan hereillä. Toisella pääsi löysät housuun kun oli sammunut.

      Lainaa

    13. Tulos: -49 (85 ääntä)
      Mikähän tää Heidin ja Rolandin juttu on... Jätkähä vaan ilmotti uudesta parisuhteesta, ei sitä et kenen kanssa on suhteessa? Taitaa Heidi nyt vetää omia johtopäätöksiään ellei sit oo tullu joku pyyntö sille, jos Roland on yrittäny lisätä sen tohon suhdestatukseen

      Lainaa

    14. Tulos: +138 (144 ääntä)
      Hei Paupau, Facebookissa käsitykseni mukaan henkilön X on mahdollista muuttaa parisuhdestatustaan "parisuhteessa henkilön Y kanssa", mutta jotta henkilö Y näkyisi, on hänen hyväksyttävä hänelle tullut viesti että onko hän parisuhteessa henkilön X kanssa. Tässä tilanteessa Heidi ei ole tuota allekirjoittanut ja on päättänyt korjata käsityksen julkisesti siltä varalta että Roland on suhteesta ehtinyt jo leuhkia. Oletan.

      Lainaa

    15. Tulos: +19 (29 ääntä)
      Paupau: Mikähän tää Heidin ja Rolandin juttu on… Jätkähä vaan ilmotti uudesta parisuhteesta, ei sitä et kenen kanssa on suhteessa? Taitaa Heidi nyt vetää omia johtopäätöksiään ellei sit oo tullu joku pyyntö sille, jos Roland on yrittäny lisätä sen tohon suhdestatukseen
      Piti painaa plussaa mutta vahingossa osui miinukseen, nyt tuli paha mieli. Vastaukseni olisi tosin ollut sama kuin Yebsillä.

      Lainaa

    16. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Newsflash: et saa.

      Lainaa

    17. Tulos: -8 (30 ääntä)
      jossain on yhtä siisti jätkä ku mä :D t. henrik (parisuhteessa henkilön mimmi kanssa)

      Lainaa

    18. Tulos: +42 (56 ääntä)
      DeLeon: Oon varmaan sit outo ja tosikko, mut mä en ymmärrä miten joku voi paskoa toisen sohvalle, edes kännissä. Ja jos niin jostain helevetin syystä onnistuukin tekemään, niin olisko mitenkään mahdollista miettiä viinankäytön vähentämistä?!?
      Helppoa. Vedä överikännit, mene nukkumaan ja paskanna housuusi/kalsareihisi, joiden läpi se valuu sitten nukkuma-alustallesi. Eksä kävi joskus kännissä paskalla, sen jälkeen unohti pyyhkiä ja marssi istumaan tietokonetuolille, sohvalle ja sitten sänkyyn. Jopa ne fiksuimmat yksilöt luulee olevansa metsässä asuvia apinoita, kun saavat tarpeeksi viinaa alleen.

      Lainaa

    19. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Henrik: ei.

      Lainaa

    20. Tulos: +72 (74 ääntä)
      Riippuu varmaan siitä siivosko itse paskat pois vai jätti muijan siivottavaksi :D

      Lainaa

    21. Tulos: -1 (19 ääntä)
      Kiinnostais tietää vähän enemmän tästä Rolandista. Ettei ois jotain pakkomielteisesti rakastuneita, sokerista tehtyjä "kilttejä tyyppejä", jotka ei pääse itsestään yli, vaikka oikeesti tarttis laittaa se oma elämä kuntoon? Henrikin status on kamala. :D
      dollyboy: Helppoa. Vedä överikännit, mene nukkumaan ja paskanna housuusi/kalsareihisi, joiden läpi se valuu sitten nukkuma-alustallesi. Eksä kävi joskus kännissä paskalla, sen jälkeen unohti pyyhkiä ja marssi istumaan tietokonetuolille, sohvalle ja sitten sänkyyn. Jopa ne fiksuimmat yksilöt luulee olevansa metsässä asuvia apinoita, kun saavat tarpeeksi viinaa alleen.
      Voihan niinkin todellakin käydä. Omissa kokemuksissa tämä vain ei oo ilmennyt. Itse juonut pari kertaa menneiden vuosien aikana kunnon humalaan, Jotenkin lähes aina oon löytänyt oikeaan junaan oikeeseen aikaan ja löytänyt kotiin, mutta mitään Henrikin tapauksen kaltaista ei ole koskaan tullut. Lieneekö syynä, että vaistomaisesti osaan käydä aina vessassa oikeaan aikaan, enkö usein syö niin raskaasti ennen juomista vai lopetanko niin, että pahimmillaan on seuraavana aamuna krapula, en tiedä.

      Lainaa

    22. Tulos: +11 (29 ääntä)
      Kyllä mie toisaalta arvostaisin, jos jätkällä olis pokkaa soittaa tommosen jälkeen :)

      Lainaa

    23. Tulos: +17 (17 ääntä)
      Roland on melko varma aikeistaan.

      Lainaa

    24. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Joo, kyllä kai se paskahomma noin voi käydä. Ihmettelen vaan millainen känniääliö täytyy ihmisen olla, että juo niin paljon ettei tajua mihin paskoo. Ei ole tuollainen toiminta ikinä osunut omalle eikä kaverien kohdalle ja alkoholia on sentään mennyt vuosien aikana ihan kiitettävästi. :)

      Lainaa

    25. Tulos: +2 (16 ääntä)
      DeLeon: Oon varmaan sit outo ja tosikko, mut mä en ymmärrä miten joku voi paskoa toisen sohvalle, edes kännissä. Ja jos niin jostain helevetin syystä onnistuukin tekemään, niin olisko mitenkään mahdollista miettiä viinankäytön vähentämistä?!?
      Et oo vaan juonut tarpeeks... ja kyllä sitten vähennetään

      Lainaa

    26. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Paremman tuloksen saa, jos tarjoutuu siivoamaan paskansa ja vaikka koko kämpän

      Lainaa

    27. Tulos: +22 (22 ääntä)
      @Yebs & pataatti: Ok, kiitos tiedosta. Forever alone ei oo koskaan tuota parisuhdetoimintoapäässy käyttämään joten en siksi ollu ihan varma sen toiminnasta : D

      Lainaa

    28. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Paupau: @Yebs & pataatti: Ok, kiitos tiedosta. Forever alone ei oo koskaan tuota parisuhdetoimintoapäässy käyttämään joten en siksi ollu ihan varma sen toiminnasta : D
      Yritin kerran kokeilla, jospa voisin laittaa parisuhteen itseni kanssa.... sen sijaan siihen merkkaantui nimikaima.... Ei muuta kun helvetin nopeasti pois ennen kuin kukaan kysyy mitään.

      Lainaa

    29. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Toi vika. Wanha!!!

      Lainaa

    30. Tulos: +1 (1 ääni)
      Mitä järkee paskoo toisen sohvalle edes kännissä? Kannattaa lopettaa juominen ja alkaa selväpäiseks. Vinkki: älkää juoko ikinä, edes jos soku yllyttäis. Mutta tosta Rolandin jutusta haluisin kuulla lisää.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: parisuhde, kännissä