Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 86

Tervetuloa kirpputorin pimeälle puolelle!
Kirpputorin löytöjä, osa 86

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 23 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +497 (527 ääntä)
   Vähän kiinnostaa, että miksi Karin pitää päästä palvelijattaren asussa noita töitä tekemään jos tarkoitus on vain oppia? :D Ja kyllähän noista pikkarihommista rahaa tienais joltai idiooteilta, mutta empä ihan heti lähtis omalla nimellä kyseisiä palveluita tarjoamaan... Ja näin julkisesti.

   Lainaa

  2. Tulos: +377 (387 ääntä)
   Onko tämä se sama Kari, joka soitteli erikoisia puheluita mekkojen myyjille?

   Lainaa

  3. Tulos: +21 (73 ääntä)
   Kyllä karia kaduttaa kun promillet laskee :)

   Lainaa

  4. Tulos: +214 (218 ääntä)
   Näille löytyy kyllä netistä ihan omat sivunsa, joilla kysyntä kohtaa tarjonnan. Ihan kaikkea käytetyn tavaran kauppaa ei tarvitse hoitaa Facebookin kirppiksillä :D

   Lainaa

  5. Tulos: +160 (182 ääntä)
   Nyt te nauratte mut jumaliste jotku ihan oikeesti maksaa 50€ siitä että joku parikymppinen opiskelija hieroo hikiseen vittuunsa jotain 5€ 3-pack h&m kalsareita ja lähettää postissa nimettömänä. Mitä näitä tilaavat porukat sit duunailee niil muuta ku haistelee, en tiiä...

   Lainaa

  6. Tulos: -24 (64 ääntä)
   Ripalemies: Nyt te nauratte mut jumaliste jotku ihan oikeesti maksaa 50€ siitä että joku parikymppinen opiskelija hieroo hikiseen vittuunsa jotain 5€ 3-pack h&m kalsareita ja lähettää postissa nimettömänä. Mitä näitä tilaavat porukat sit duunailee niil muuta ku haistelee, en tiiä…
   Mitenkäs sen maksun saa itselleen nimettömästi? Kirjekuoressa? Ei, siinä on nimi ja osoitekin vielä. Tilisiirrolla? Ei, siihenkin joutuu laittamaan tilinumeron lisäksi saajan nimen. Kasvotusten? Ei, en haluaisi nähdä sitä pervoa kasvotusten, ja tämä voisi olla hankalaakin eri kaupungissa asuvien kesken. Eli kertoisitko miten lähettäjä saa nimettömänä ja kasvottomana rahat itselleen?

   Lainaa

  7. Tulos: +73 (95 ääntä)
   jebu: Mitenkäs sen maksun saa itselleen nimettömästi? Kirjekuoressa? Ei, siinä on nimi ja osoitekin vielä. Tilisiirrolla? Ei, siihenkin joutuu laittamaan tilinumeron lisäksi saajan nimen. Kasvotusten? Ei, en haluaisi nähdä sitä pervoa kasvotusten, ja tämä voisi olla hankalaakin eri kaupungissa asuvien kesken. Eli kertoisitko miten lähettäjä saa nimettömänä ja kasvottomana rahat itselleen?
   Siihen saajan nimen kohdalla voi laittaa ihan mitä vain. Ei ole välttämätöntä laittaa oikeata nimeä.

   Lainaa

  8. Tulos: +56 (60 ääntä)
   Yrittäminen kannattaa aina.

   Lainaa

  9. Verkkopankki 27.11.2014 10:05
   Tulos: +89 (95 ääntä)
   bluebird: Siihen saajan nimen kohdalla voi laittaa ihan mitä vain. Ei ole välttämätöntä laittaa oikeata nimeä.
   Aika usein verkkopankissa, vaikka saajan nimen kohdalle maksaja laittaisikin jotain muuta, se saattaa täydentää siihen oikean nimen automaattisesti. Vaatinee ehkä, että tilit ovat samassa pankissa tms.

   Lainaa

  10. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Verkkopankki: Aika usein verkkopankissa, vaikka saajan nimen kohdalle maksaja laittaisikin jotain muuta, se saattaa täydentää siihen oikean nimen automaattisesti. Vaatinee ehkä, että tilit ovat samassa pankissa tms.
   S-pankki ei koskaan korjaa saajan nimeä. Ja se saahanimen korjaus toimii vaan saman pankin asiakkailla. Eli jos käytät s-pankkia, ei sun nimes tuu koskaan vastapuolelle tietoon...

   Lainaa

  11. Tulos: +51 (61 ääntä)
   jebu: Eli kertoisitko miten lähettäjä saa nimettömänä ja kasvottomana rahat itselleen?
   Bitcoineilla. Ja pikkarit laitetaan vesitiiviissä paketissa maastoon, johonkin ihan random paikkaan. Ja pervolle lähetetään paikan koordinaatit kunhan bittikolikot on saatu muutettua riihikuivaksi. Näin kumpikaan ei koskaan joudut tapaamaan toista eikä pervo voi stalkata rahojen hakijaa kun rahanhakutilannetta ei synny. Muuta? :D

   Lainaa

  12. Tulos: +72 (80 ääntä)
   Naurakaa lisää, mutta yksi tuttu kerran rahapulassaan "palkkasi" miehen heille siivoamaan :D Eli mies maksoi muutaman kympin rahaa siitä, että sai essu päällä kuurata kaverin kimppakämpän kylpyhuonetta :D En tiedä kuuluiko kauppaan jotain muutakin, tai onko edes 100% todenmukainen kertomus, mutta koska mä en viitsi joka asiasta ajatella ensimmäisenä että haa, trolli Porvooosta! niin sinisilmäisesti tähän tarinaan uskon ja luotan :3

   Lainaa

  13. Tulos: +64 (72 ääntä)
   Anonyymiys säilynee ainakin jos asioinnin hoitaa vaikka Paypalin kautta.

   Lainaa

  14. Tulos: +57 (61 ääntä)
   Janina myy vaikka isomumminsa pikkuhousut. Ihan oikein.

   Lainaa

  15. Tulos: -8 (32 ääntä)
   Ihmetyyppi: Ja kyllähän noista pikkarihommista rahaa tienais joltai idiooteilta, mutta empä ihan heti lähtis omalla nimellä kyseisiä palveluita tarjoamaan… Ja näin julkisesti.
   Veikkaan, että Camillan käyttämässä kirppariryhmässä on kuulunut noita kyselyitä vähän enemmän, ja läpällä jättänyt ton ilmoituksen. "Eritemix" ei ehkä kuulu tosissaan ilmoittelevan sanavarastoon :D

   Lainaa

  16. Tulos: -7 (31 ääntä)
   Ihmetyyppi: Vähän kiinnostaa, että miksi Karin pitää päästä palvelijattaren asussa noita töitä tekemään jos tarkoitus on vain oppia? Ja kyllähän noista pikkarihommista rahaa tienais joltai idiooteilta, mutta empä ihan heti lähtis omalla nimellä kyseisiä palveluita tarjoamaan… Ja näin julkisesti.
   Missä ihmeen palvelijattaren ASUSSA ??? :D :D :D

   Lainaa

  17. Pikkanen kamppi 27.11.2014 23:32
   Tulos: +76 (78 ääntä)
   Mua jäi häiritsemään, että mikä on Camillan mielestä sellainen erikoistapaus, jolloin voisi myydä eritteiset kalsonkinsa naisille...

   Lainaa

  18. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Mä en pysty käsittämään, miten kenoviivaa ei osata käyttää.

   Lainaa

  19. Tulos: +34 (42 ääntä)
   Heh, mä kävin karin kanssa mielenkiintosen yv keskustelun, kun oli laittanu myydään annetaan ostetaan vaihdetaan sivulle ilmoituksen jossa ei käynyt ilmi hänen seksuaalinen kiinnostumisensa alistamiseen :D Kuinkahan moni mamma sille ehti laittaa viestiä että jes joku haluaa tulla siivoomaan ja yvllä paljasti kari salaiset halunsa :D

   Lainaa

  20. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Jep: Missä ihmeen palvelijattaren ASUSSA ???
   Niin, eihän tuo asusta puhunu mitään - ihmiset vaan saavat sen mielikuvan päähänsä, koska puhuu palvelijattaresta eikä palvelijasta.

   Lainaa

  21. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Joo, Paypalissa voi heittää minkä nimen vain. Tiedän, koska joskus opiskelijana tein pari kertaa kyseistä pisnestä :D

   Lainaa

  22. Tulos: +21 (29 ääntä)
   Pakko kommentoida "alan ammattilaisena", että noista "palveliattaren" hommista normaalisti maksaa se palvelijatar. Ei tilaaja. Tosin domina ei myöskään tilaa palvelijatarta vaan asiakas tilaa palvelijatarsession. Ja maksaa siitä. =)

   Lainaa

  23. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Kukkahattuja. Niin paljon kukkahattuja. Kaikkialla kukkahattuja.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, alushousut, pikkuhousut, pikkarit, alusvaatteet, eritteet, erite, palvelija, palvelijatar, ilmainen, Mr. Ällö vauhdissa