Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kimppakyyti, osa 7

Kuolemansairas yrittää saada kyydin minne tahansa.
Kimppakyyti, osa 7

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +636 (722 ääntä)
      Lilyn seuraava kommentti: "En oo rasisti mut miten ulkomaalaisel voi olla varaa uuteen autoon."

      Lainaa

    2. Tulos: +776 (818 ääntä)
      Mua lähinnä ihmetyttää, et hänel on lapsi, mut silti on lähös random-reissuun ajaksi x. Ja kuolemaakin vielä tekee..

      Lainaa

    3. töttöröö 25.11.2014 1:11
      Tulos: +384 (404 ääntä)
      Ensin kauhee draama ja hinku päästä "jonnekinihansamaminne" ja sit kun joku jotain vaihtoehtoja antaa, niin tenttaa minkä kerkiää ja on varaa jopa kuskin ulkomaalaisen nimen takia nirsoilla :D

      Lainaa

    4. Tulos: +283 (327 ääntä)
      Vasta Viimeinen kommentti todellakin iski tajuntaani sen, miten epätoivoinen Lily oikeasti on.

      Lainaa

    5. Satunnainen randomi 25.11.2014 4:21
      Tulos: -67 (111 ääntä)
      Juomari: Vasta Viimeinen kommentti todellakin iski tajuntaani sen, miten epätoivoinen Lily oikeasti on.
      Todellakin. Oon käynyt Turus viisi kertaa. Kolmesti kaveria morjestamassa, kerran tavaraa hakemassa ja kerran puoliväkisin jonkun bändin keikalla. Joka kerta itse kuskina. Olihan ne ihmiset ihan OK, ei niiden kans mitä hämminki, mutta vaikka kummal puol jokke ootki ni tois puol on parempi. Oikeasti, Akaassa on vielä ihan toimivat liikennejärjestelyt, vaikka kaikki niitä haukkuu, Tampereella käy ihan mielellään ja Helsingissä on suhteellisen mukava ajaa kun ei aja harhaan, vaikka siellä on kuulemma aina ruuhkaa. Se kaveri ymmärsi onneksi muuttaa pois.

      Lainaa

    6. kinkkuperä 25.11.2014 7:01
      Tulos: +242 (254 ääntä)
      Lähdössä ulkomaille epämääräiseen reissuun mutta ei uskalla mennä ulkomaalaisen (joka kuitenkin suomalainen ainakin puheen perusteella) kyytiin?

      Lainaa

    7. Aivoton Turun Apina 25.11.2014 7:31
      Tulos: +154 (196 ääntä)
      Mä en ihan aina ymmärrä mistä Turun haukkuminen johtuu. Jos joku fiksumpi sen mulle kertois. Ja taitaa täällä aina mennä sillee et jos joku on Turun puolella niin annetaan sille niin paljon miinusta, että se varmasti tietää Turun olevan Suomen persereikä.

      Lainaa

    8. perse-erkki 25.11.2014 7:37
      Tulos: -16 (48 ääntä)
      Tämä on taas näitä "elämän koulun" käyneitä.

      Lainaa

    9. Satunnainen randomi 25.11.2014 8:53
      Tulos: -3 (47 ääntä)
      Ei sillä, onhan Turussa paljon hyvää mitä muualta saa hetken hakea. Kebabia saa vähän joka nurkalta ja jengi vaikuttaa olevan avoimen mutkatonta, vaikka saa siellä myös pataan jos aukoo päätä aikansa.

      Lainaa

    10. Tulos: +58 (62 ääntä)
      Taitaa olla sama muikki, joka on ennenkin kirjotellut vastaavanlaisia viestejä kimppakyyti-sivustoille. Vähän aikaa sitten oli mm. sellainen viesti jossa etsi (epätoivoisesti kinusi) isoa korstoa kyytiinsä, kun oli lähdössä hakemaan lastaan exältään.

      Lainaa

    11. Hörhöjä kaikkialla 25.11.2014 9:59
      Tulos: +26 (62 ääntä)
      jaapo: Lilyn seuraava kommentti: “En oo rasisti mut miten ulkomaalaisel voi olla varaa uuteen autoon.”
      Se riippuu ulkomaalaisesta niin paljon, joe ei käy töissä niin ei voi olla varaa hyvään autoon. Ei ole suomalaisellakaan. Shan tuskin on turvapaikashoppailija.

      Lainaa

    12. Hörhöjä kaikkialla 25.11.2014 10:00
      Tulos: -2 (20 ääntä)
      Kaksi virhettä, syytän huonoja näppiksiä ;)

      Lainaa

    13. Tulos: -18 (40 ääntä)
      Lähettäjä sitten jätti kaikki parhaat läpät pois ja paskimmat näkyviin. Näin siinä taas käy kun muut sohii. Alkuperäinen oli melkein ehkä hauska, nyt tää on vaan paska.

      Lainaa

    14. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Taitaa Lily olla päissään.

      Lainaa

    15. Tulos: -5 (23 ääntä)
      Kyllä

      Lainaa

    16. Tulos: +95 (105 ääntä)
      Nipsu: Mua lähinnä ihmetyttää, et hänel on lapsi, mut silti on lähös random-reissuun ajaksi x. Ja kuolemaakin vielä tekee..
      Mua ei ihmetytä yhtään, miksi lapsi on isänsä huostassa. Lapsia tulee tosi helposti niillekin, joista ei ole vanhemmaksi. Munuaissairauksia on monenlaisia, muttei yhtäkään, johon pian kuolee ja voi silti reissata viikkotolkulla dialyysin ulottumattomissa. Epäilen impulsiivisuuden perusteella ihan toisen erikoistumisalan diagnoosia.

      Lainaa

    17. Tulos: +63 (65 ääntä)
      Lottiksella on kyllä hyvä pointti. :D Huvittavaa miten tyttö nimeltä Lily ei uskalla hypätä pojan nimeltä Shan kyytiin. Toki Shan voi myös näyttää ulkomaalaiselta, mutta sen verran hyvin suomea vääntää että en ehkä ulkomaalaiseksi lähtisi kutsumaan.

      Lainaa

    18. Tulos: +5 (33 ääntä)
      Olis vaan suosiolla mennyt Sepon kyytiin..

      Lainaa

    19. Tulos: +60 (70 ääntä)
      Aivoton Turun Apina: Mä en ihan aina ymmärrä mistä Turun haukkuminen johtuu. Jos joku fiksumpi sen mulle kertois. Ja taitaa täällä aina mennä sillee et jos joku on Turun puolella niin annetaan sille niin paljon miinusta, että se varmasti tietää Turun olevan Suomen persereikä.
      Niin itsekin ihmettelen. Ei Turku edes ole kaupunkina mitenkään muita huonompi mutta varmaankin sitä haukutaan sen vuoksi että siellä asuu niin paljon turkulaisia ja ihmiset luulee että se olis jotenkin Turun vika vaikka kyllä ne turkulaiset on ihan samanlaisia muuallakin.

      Lainaa

    20. Tulos: -49 (63 ääntä)
      Toi Lily on ruma. Tunnen sen.

      Lainaa

    21. Tulos: -5 (21 ääntä)
      Häiritsevät asiat-lista: ~Kuten joku jo mainitsi, niin naikkosella lapsi ja reissailee minne vaan miten vaan ja kuinka pitkäksi ajaksi vain? Noooh, toisaalta jos käytös on tuollaista voin hyvinkin ymmärtää tilanteen olevan niin että se exä onkin ihan perusterve fiksu tyyppi joka on tajunnut pistää eukon pihalle ja ottaa lapsen itselleen, ainakin näin voisi päätellä. Ja mitä todennäköisemmin tuollaisen käytöksen seurauksena on varmaan pakkokin alkaa stalkkailemaan mitä se nainen siellä kimppakyyti-sivustolla hörhöilee, etenkin jos se vaikuttaa lapsen turvallisuuteen. ~Tästäkin joku jo sanoi, mutta tää likka ei oo rasisti mutta silti ulkomaalainen ei ole tasa-vertainen ihminen? Nii just.... -__- ~Turkukin kelpaa. Tolle jopa hymähdin. :3 Ei kai sillä, kai se on joillekki iha jees paikka, ite en ees oo koskaan käyny joten en voi sanoo onko Turku maineensa veroinen vai ei.

      Lainaa

    22. Auta armias 26.11.2014 16:28
      Tulos: -27 (33 ääntä)
      jaapo: Lilyn seuraava kommentti: “En oo rasisti mut miten ulkomaalaisel voi olla varaa uuteen autoon.”
      En ymmärrä miten tuollainen olettamus tulkittiin rotusyrjinnäksi.

      Lainaa

    23. Tulos: +38 (40 ääntä)
      Miksi Lily ei vaan ihan omatoimisesti ja yksinkertaisesti LÄHDE? Miksi pitää kinuta ja vaivata muita ja aiheuttaa draamaa?

      Lainaa

    24. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Auta armias: En ymmärrä miten tuollainen olettamus tulkittiin rotusyrjinnäksi.
      Tuon kommentin perusteella ymmärrän, ettet ymmärrä.

      Lainaa

    25. Tulos: +33 (33 ääntä)
      Mariel: Häiritsevät asiat-lista: ~Kuten joku jo mainitsi, niin naikkosella lapsi ja reissailee minne vaan miten vaan ja kuinka pitkäksi ajaksi vain? Noooh, toisaalta jos käytös on tuollaista voin hyvinkin ymmärtää tilanteen olevan niin että se exä onkin ihan perusterve fiksu tyyppi joka on tajunnut pistää eukon pihalle ja ottaa lapsen itselleen, ainakin näin voisi päätellä. Ja mitä todennäköisemmin tuollaisen käytöksen seurauksena on varmaan pakkokin alkaa stalkkailemaan mitä se nainen siellä kimppakyyti-sivustolla hörhöilee, etenkin jos se vaikuttaa lapsen turvallisuuteen. ~Tästäkin joku jo sanoi, mutta tää likka ei oo rasisti mutta silti ulkomaalainen ei ole tasa-vertainen ihminen? Nii just…. -__- ~Turkukin kelpaa. Tolle jopa hymähdin. :3 Ei kai sillä, kai se on joillekki iha jees paikka, ite en ees oo koskaan käyny joten en voi sanoo onko Turku maineensa veroinen vai ei.
      Mua häiritsee sun kommentissa tää: ~ Se ei ole mikään ranskalainen viiva!

      Lainaa

    26. Tulos: +32 (40 ääntä)
      "En ole rasisti, mutta..." yleensä olet, jos noin aloitat viestisi.

      Lainaa

    27. Tulos: -9 (17 ääntä)
      meh: “En ole rasisti, mutta…” yleensä olet, jos noin aloitat viestisi.
      Hablam momba hemba humba

      Lainaa

    28. Tulos: +35 (39 ääntä)
      aad: Hablam momba hemba humba
      Onko tämä nyt se kauan odotettu yhteyden otto tuolta kaukaa avaruudesta?

      Lainaa

    29. Tulos: +23 (29 ääntä)
      Tunnen ton sen exän ja Lilystäki oon kuullu iha liian paljon. Kaveri tuntee ne viel paremmi ja pakko sanoo tasapuolisuuden merkeis et ei tuo sen exäkään mikään ihan terve tapaus oo. Lilyl on kyl kai joku diagnoosiki tuolt lanttutohtorin luot ja siihe on vissii käyny terapias ja o lääkitys. Mut jätkäl nii paha päihde ongelma et veti muijansa lääkkeet aina ku sattu löytää, mikä aiheutti sit Lilyn psyykkeen romahduksen ku ei saahu lääkkeitää. Myös petti tätä monesti suhteen aikan ja meni kertoo täst Lilylle sen olles viimesillää raskaana eli ei tuo mieskää mikää iha puhtone tapaus ole lainkaa. Kyl sit itelläki varmaa vähemmäski palais lanka loppuu... Loppupeleis tuttujen mukaa o isoks osaks hänen syytä et tyttö o tuos kunnos mitä o. Nykyää jätkä on palannu toise exänsä luo ja asuu tääl poris, on kerennyt tuot nykyistäki muijaansa taas pettää niinku niiden edelliseski suhtees, en tiiä onks se muija vaa tyhmä vai sinisilmäne vai onks ne saanu jo sovittuu sen vai tietääks ees viel ku yhdes tietääkseni ovat. Et varmaa hienosti onnistuu toiki suhde, mut ei tollane sitä jätkää ees hirveesti stressaa koska ei se naisten kanssa ole omien sanojensa mukaan rakkaudesta vaan siit et saa siit aina jotai, katon pään päälle, säännölist seksii taijotai ja aina kun eroo se etsii äkkii vaa jonku uuden kene luon voi asuu koska jostai syyst ei kykene olla yksi. Jotenki kai vähä tunnevammane tapaus. Ei voi ku säälii noit sen naisii vaa, iha idiootteja niidenki kyl tarttee ol jos tollase mukaa lähtee. En voi sanoo et koskaan oltai mitää hirvee hyvii kavereita oltu. Iha hyvä jätkä se joskus oli mut kama vei vaan mennessää. Ja mitä oon kuullu nii nykyää ei kiinnosta yhtää missä ja mitä vetää ja kamoissa hengaa lastensaki kanssa, toivon kyl ettei ois totta, tääl ny kuulee kaikennäköst.. Kyl joo elämä on paljo enemmä helppoo ku ei oo tollasii ihmisii elämäs, ei voi muut sanoo. Tost Lilyst en tiiä mite sil nykyää menee, ei vissii hirveen lujaa jos tälläsii postailee =D mut hengis sentää viel

      Lainaa

    30. Tulos: +25 (29 ääntä)
      Lapsi oli eron jälkeen kyl pitkään lilyllä mutta äijä sai kuukausien provosoinnilla ja uhkailuilla lilyn pään siihen kuntoon et se päätti antaa lähivanhemmuuden isälle että uhkailut ja riitely loppuis, ajatteli siin lapsen parasta. Ja nyt isä yrittää kaikin keinoin vieraannuttaa lasta äidistä, ja jos jollain lapsia on nii hiffaa varmaa miten hirveet on ku ei pääse näkee omaa lastaan millon mitä ihmeellisimpien syiden varjol, esim lapsel on kuume ettei voi matkustaa autos ja tollast.. Et en yhtää ihmettele et haluu pois jos kerran lasta ei anneta nähä ja toinen on repiny psyykkee ihan sirpaleiks. Ku asiat ei oo aina nii mustavalkosii milt ne näyttää mut hienoo et tääl on porukka jo tuominnu toisen tietämättö yhtää mikä siel on oikeesti ollu tilanne.

      Lainaa

    31. Tulos: -3 (11 ääntä)
      Vähän tökkii toi munuaissairausjuttu... Jos se olis totta niin se olis dialyysissä kolmena päivänä viikossa eikä pääse matkailemaan. Eikä sellaiseenkaan nyt enää kuole, ootellaan dialyysissä että saa siirron.

      Lainaa

    32. Tulos: +3 (13 ääntä)
      "en oo rasisti, mut..." on aika alku rasistiselle lauseelle. kyllä, sinä olet rasisti.

      Lainaa

    33. Runsas gorilla 9.4.2024 5:50
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Onko Lily yhtä kuin Linna-sarjan Lilja? Munuaistauti ym.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kimppakyyti, kyyti, ex