Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Juttuja joukkoliikenteestä, osa 32

Vanhuus viisastuttaa? Elämänohjeita metrossa.
Juttuja joukkoliikenteestä, osa 32

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1260 (1336 ääntä)
      no eipä tuo herrasmies vallan väärässäkään ole.

      Lainaa

    2. töttöröö 6.11.2014 1:33
      Tulos: +756 (794 ääntä)
      Luetteli siinä elämän tärkeimmät faktat tytölle :D

      Lainaa

    3. Tulos: -52 (120 ääntä)
      Nää on näitä

      Lainaa

    4. Tulos: +251 (299 ääntä)
      Kyllä mulle - ja varmasti monelle muullekkin naiselle ja miehelle - nuo rahat kelpaisivat synnytyksen jälkeen!

      Lainaa

    5. Tulos: +384 (436 ääntä)
      soija: Kyllä mulle – ja varmasti monelle muullekkin naiselle ja miehelle – nuo rahat kelpaisivat synnytyksen jälkeen!
      Joo ja sitten kaikki persaukiset teinit pyöräyttelee lapsia ja parin vuoden päästä ollaan itkemässä kun valtio ei elätäkkään.

      Lainaa

    6. Tulos: +248 (282 ääntä)
      Toihan nyt oli tommonen hyväntahtoinen patu, vaikka vähän hassuja juttuja puhukin. Ite ainaki mielelläni juttelen tollasten kans vähän aikaa, ei ikinä tiiä vaikka sais laajennettua omaa näkemystään jostain samalla :) harmi että ihmiset pitää sitä luotaantyöntävänä jos joku on vähän hassu juttuineen.

      Lainaa

    7. Tulos: +205 (217 ääntä)
      Setä oli kyllä monessa kohtaa oikeassa. Asiat voi esittää niin monella tapaa.

      Lainaa

    8. Tulos: -218 (234 ääntä)
      eikös jumala raamatun mukaan luonutkin Eevan ensin ja sitten Aatamin tän kylkiluusta. faktat kuntoon pappa!

      Lainaa

    9. Tulos: +233 (247 ääntä)
      eiku, jos ite laittas faktat kuntoon ennen kommentoimista :D

      Lainaa

    10. Tulos: +94 (164 ääntä)
      Olen nainen ja nautin seksistä. Esitän nyt anteeksipyyntöni niille, joita tämä asia loukkaa.

      Lainaa

    11. Tulos: +58 (70 ääntä)
      Jorma: Joo ja sitten kaikki persaukiset teinit pyöräyttelee lapsia ja parin vuoden päästä ollaan itkemässä kun valtio ei elätäkkään.
      Tämä on totta. Kyllä kelpaisi "helppo raha" aika monelle. Totuus tietenkin selviäisi viimeistään aika pian syntymän jälkeen mutta silloin olisi vähän myöhäistä. Koulut on käymättä joten tarjolla olevista töistä suurin osa on huonopalkkaisia vuorotöitä joihin pienten lasten äidit eivät pääse (eikä taloudellisesti kovin paljoa kannata) niin siinä olisi muutama kannustustonni äkkiä katkera muisto vain ja tulevaisuutta ajatellen ollaan vähintäänkin jäljessä "muista" jolloin moni luovuttaa ja jää pätkätyöputkeen joka ei ikinä ala tuntua siltä mitä elämältä halusi. Vähän pessimistinen yleistys mutta monen kohdalla nytkin arkipäivää. Ilman niitä kannustustonnejakin.

      Lainaa

    12. Tulos: +88 (106 ääntä)
      mortal1ty: no eipä tuo herrasmies vallan väärässäkään ole.
      Ei minunkaan mielestäni. Tosin itse heittäisin sakot jo tuosta kolmannesta muksusta saati nyt sitten neljännestä...

      Lainaa

    13. Tulos: -48 (78 ääntä)
      Miksi sakot? Kastraatio pakolliseksi. Teinelle abortti suoraan, oppiipahan olemaan. Kyseinen herrasmies on kyllä aivan oikeassa, harmi tietenkin että suomalaiset kansana on kuolemassa sukupuuttoon.

      Lainaa

    14. Tulos: +34 (38 ääntä)
      Hyviä elämänmakuisia ohjeita papalla.

      Lainaa

    15. väestötieteilijä 6.11.2014 11:46
      Tulos: +63 (87 ääntä)
      Kaksi tai kolme olisi juuri sopiva määrä, että ikärakenne pysyisi tasaisena. Kaksi, että väestö uusiutuu, ja mahdollinen kolmas kompensoimaan imeväis- ja lapsikuolleisuutta sekä lapsettomien osuutta. Ei tulisi eläkepommeja ja muita väestön ikääntymiseen liittyviä taloudellisia ongelmia. Moni teistä ei tiedäkään, että Suomessa eläkemaksut eivät mene minnekään omalle tilille odottamaan eläkeikää, vaan suurin osa käytetään suoraan vanhempien ikäluokkien eläkkeisiin. Osa tietenkin rahastoidaan, mutta niitä rahastoja piti alkaa käyttää jo viime vuonna nykyisten eläkeläisten eläkkeiden maksuun. Eli hyvässä lykyssä nykyinen nuoriso maksaa suhteellisen aikaisin eläköityneiden suurten ikäluokkien eläkkeitä, mutta ei ikinä saa itselleen vastaavaa etuutta.

      Lainaa

    16. Tulos: +55 (77 ääntä)
      Banaani: Tämä on totta. Kyllä kelpaisi “helppo raha” aika monelle. Totuus tietenkin selviäisi viimeistään aika pian syntymän jälkeen mutta silloin olisi vähän myöhäistä. Koulut on käymättä joten tarjolla olevista töistä suurin osa on huonopalkkaisia vuorotöitä joihin pienten lasten äidit eivät pääse (eikä taloudellisesti kovin paljoa kannata) niin siinä olisi muutama kannustustonni äkkiä katkera muisto vain ja tulevaisuutta ajatellen ollaan vähintäänkin jäljessä “muista” jolloin moni luovuttaa ja jää pätkätyöputkeen joka ei ikinä ala tuntua siltä mitä elämältä halusi. Vähän pessimistinen yleistys mutta monen kohdalla nytkin arkipäivää. Ilman niitä kannustustonnejakin.
      Tätä ideaa voisi jalostaa niin, että naisen tulisi olla iältään vähintään 23 vuotta tms. Ja tuon 5000 € saisi vasta lapsen ollessa esim. neljävuotias, koska silloin voitaisiin katsoa, onko vanhempi/vanhemmat kykeneviä hoitamaan lasta. Näin ei kannustettaisi teiniäiteilyyn tai helppoon rahaan vaan pitäisi sitoutua lapsen kasvatukseen. Ilmainen idea, saa käyttää, muttei oo pakko.

      Lainaa

    17. Matemaatikko 6.11.2014 13:48
      Tulos: +13 (33 ääntä)
      väestötieteilijä: Kaksi tai kolme olisi juuri sopiva määrä, että ikärakenne pysyisi tasaisena. Kaksi, että väestö uusiutuu, ja mahdollinen kolmas kompensoimaan imeväis- ja lapsikuolleisuutta sekä lapsettomien osuutta. Ei tulisi eläkepommeja ja muita väestön ikääntymiseen liittyviä taloudellisia ongelmia.
      Jos jokainen nainen synnyttää elämänsä aikana tasan yhtä monta lasta, niin suuri ikäluokka tekee kuitenkin isomman sukupolven kuin pienempi ikäluokka, koska suuressa ikäluokassa lasten tekijöitä on lukumäärällisesti enemmän. Jos kaikki ikäluokat haluttaisiin samansuuruisiksi, niin isojen ikäluokkien pitäisi tehdä vähemmän lapsia ja pienempien ikäluokkien puolestaan enemmän.

      Lainaa

    18. Hörhöjä kaikkialla 6.11.2014 14:38
      Tulos: +31 (75 ääntä)
      Kaksi tai kolme?! Miksi ei se yksi riitä? Mulle riittää hyvin määrä 0.

      Lainaa

    19. Tulos: +32 (38 ääntä)
      Kyllönen: "Aijai, JJ:n (Jyrki Järvilehto) auton takaosasta sijaitsevista suuttimista tulee savua!" Keke Rosberg: "Niin, näitä suuttimiahan kutsutaan ammattikielessä pakoputkiksi..."

      Lainaa

    20. Tulos: -20 (66 ääntä)
      "Mies vain nauttii seksistä ja nainen joutuu kärsimään seuraukset" No jaa, ei välttämättä ihan noin. Huoltajuuskiistoissa mies on yleensä aina väärässä, ja toisaalta miehen kontolle tulevat elatusmaksut.

      Lainaa

    21. Tulos: -26 (54 ääntä)
      topi: “Mies vain nauttii seksistä ja nainen joutuu kärsimään seuraukset” No jaa, ei välttämättä ihan noin. Huoltajuuskiistoissa mies on yleensä aina väärässä, ja toisaalta miehen kontolle tulevat elatusmaksut.
      Näimpä. Ihan ikkupikku puute tasa-arvon toteutumisessa...

      Lainaa

    22. Tulos: +63 (69 ääntä)
      topi: oisaalta miehen kontolle tulevat elatusmaksut.
      Jos puhutaan nyt vakiosummasta eli minimielareista: 153 ja rapiat on aika vähän verrattuna sen lähivanhemman kulunkeihin ja suurempaan vastuuseen. Jos kärjistämään aletaan. Oikeasti kypsät ihmiset osaisivat toki jakaa lasten kulut puoliksi eronkin jälkeen, mutta kummasti se ero tuppaa tuomaan ihmisissä sen idiootin esiin. ;)

      Lainaa

    23. Tulos: +58 (94 ääntä)
      Banaani: Näimpä. Ihan ikkupikku puute tasa-arvon toteutumisessa…
      Ikkupikku juttu: jos menet vehkeesi reikään työntämään, ole valmis kantamaan sen seuraukset. Ikkupikku vehkeesi voi sitten pysyä housuissasi, jos "puute tasa-arvossa" itkettää. Toivottavasti olet joku 14-vuotias, vielä karvaton tenava, etkä aikuinen ihminen, joka OIKEASTI ajattelee, että miehen ei tarvitsisi kantaa seurauksia omista sekoiluistaan. Kyllä se nainenkin ne seuraukset kantaa, koko elämänsä, eikä vain sitä xx vuotta, mitä mies joutuu elatusmaksuja maksamaan. Sovitaan näin, että sitten kun miehet tulee raskaaksi ja naiset eivät, niin pistetään naiset maksamaan elatusmaksuja, eikö? Reilua.

      Lainaa

    24. Tulos: +24 (44 ääntä)
      komppaan!
      dollyboy: Ikkupikku juttu: jos menet vehkeesi reikään työntämään, ole valmis kantamaan sen seuraukset. Ikkupikku vehkeesi voi sitten pysyä housuissasi, jos “puute tasa-arvossa” itkettää. Toivottavasti olet joku 14-vuotias, vielä karvaton tenava, etkä aikuinen ihminen, joka OIKEASTI ajattelee, että miehen ei tarvitsisi kantaa seurauksia omista sekoiluistaan. Kyllä se nainenkin ne seuraukset kantaa, koko elämänsä, eikä vain sitä xx vuotta, mitä mies joutuu elatusmaksuja maksamaan. Sovitaan näin, että sitten kun miehet tulee raskaaksi ja naiset eivät, niin pistetään naiset maksamaan elatusmaksuja, eikö? Reilua.

      Lainaa

    25. Tulos: +72 (76 ääntä)
      kyllä ne naiset samalla lailla maksaa miehelle elatusmaksuja, jos tämä sattuu olemaan lapsen huoltaja... toki usein oikeuslaitos suosii naisia huoltajuuskiistoissa

      Lainaa

    26. Tulos: -15 (41 ääntä)
      harmi tietenkin että suomalaiset kansana on kuolemassa sukupuuttoon.
      Mikä harmi se on jos täältä yksi kuppainen kansa kuolee pois? Jos niin käy niin se on evoluutiota ja ehkä parempi niin. Suomalaisuudella ei ole yhtään mitään merkitystä.

      Lainaa

    27. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Ensimmäinen moka oli selvästi Koiviston Autossa tapahtunutta..

      Lainaa

    28. Tulos: -17 (37 ääntä)
      dollyboy: Ikkupikku juttu: jos menet vehkeesi reikään työntämään, ole valmis kantamaan sen seuraukset. Ikkupikku vehkeesi voi sitten pysyä housuissasi, jos “puute tasa-arvossa” itkettää. Toivottavasti olet joku 14-vuotias, vielä karvaton tenava, etkä aikuinen ihminen, joka OIKEASTI ajattelee, että miehen ei tarvitsisi kantaa seurauksia omista sekoiluistaan. Kyllä se nainenkin ne seuraukset kantaa, koko elämänsä, eikä vain sitä xx vuotta, mitä mies joutuu elatusmaksuja maksamaan. Sovitaan näin, että sitten kun miehet tulee raskaaksi ja naiset eivät, niin pistetään naiset maksamaan elatusmaksuja, eikö? Reilua.
      Ihan pakko kyllä kommentoida että toivon ettet sinä tule ainakaan koskaan lisääntymään. Olet kyllä harvinaisen idiootti jos et ymmärrä että oikeasti huoltajuuskiistoissa vaikka mies haluaisikin olla mukana lapsen elämässä niin naista eli äitiä niissä puolletaan lähes 100% tapauksista... Joko et ymmärtänyt itse asiaa siitä kommentista mitä kommentoit tai sitten vain tarkoituksellisesti jätit täysin huomiotta tuon viestin pointin.

      Lainaa

    29. Tulos: +13 (15 ääntä)
      PSA: ihminen joko nauttii tai on nauttimatta seksistä, täysin sukupuolesta riippumatta.

      Lainaa

    30. Tulos: +9 (19 ääntä)
      viiva: Ihan pakko kyllä kommentoida että toivon ettet sinä tule ainakaan koskaan lisääntymään. Olet kyllä harvinaisen idiootti jos et ymmärrä että oikeasti huoltajuuskiistoissa vaikka mies haluaisikin olla mukana lapsen elämässä niin naista eli äitiä niissä puolletaan lähes 100% tapauksista… Joko et ymmärtänyt itse asiaa siitä kommentista mitä kommentoit tai sitten vain tarkoituksellisesti jätit täysin huomiotta tuon viestin pointin.
      Ai että "ihan pakko kommentoida", no mutta, olen otettu. Joo, älä pelkää, en tosiaan aio lisääntyä, joten ei tarvitse enää menettää yöuniasi tämän takia. Jätin ehkä puolet kommentista huomiotta, koska veikkasin alkuperäisen kommentoijan kommentoineen juurikin niitä elatusmaksuja. Nyt kun luin uudestaan niin saatoin olla väärässä. Tuskin silti harvinaisen idiootti olen, suurin osa ihmisistä kun tuppaa olemaan idiootteja. Ehkä normi-idiootti, mutta normaalia kyynisempi.

      Lainaa

    31. Tulos: -4 (10 ääntä)
      AG: PSA: ihminen joko nauttii tai on nauttimatta seksistä, täysin sukupuolesta riippumatta.
      Ihanko totta

      Lainaa

    32. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Oho, feministipappa. Harvoinpa näkee tuollaisia. Ja tuo bussikuski on jo pelottava. Liekö bussi oikeasti tulessa vai vitsailiko. Tulee mieleen Jopen lentokapteeni. "Kohta mennään pilven läpi niin että jytisee!"

      Lainaa

    33. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Markopolo: Nää on näitä
      Ja sä oot sä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: metro, bussi, bussikuski, vanhus, lapset, sakot, sakko, lapsilisä, puhelu