Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 82

Ebola riehuu kirpputorilla.
Kirpputorin löytöjä, osa 82

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. LadyLine-99 16.10.2014 1:05
   Tulos: +345 (501 ääntä)
   Mun sydämmessä ei asu Jeesus :(

   Lainaa

  2. Tulos: +262 (340 ääntä)
   Se ebolahan ei sitten tartu muutoin kun niin, että oireilevan henkilön ruumiinnesteitä pääsee omaan verenkiertoon.

   Lainaa

  3. Tulos: +382 (396 ääntä)
   Pitääkin nyt olla tosi, tosi varovainen, ettei vain kuole tautiin joka ei vielä edes ole Suomessa. Olisihan se monin verroin ikävämpi kuolintapa kuin esim. auton alle jääminen tai huolimattomasta kynttilänpoltosta syttyneeseen tulipaloon käristyminen.

   Lainaa

  4. Tulos: +267 (345 ääntä)
   Pitääko joka helvetin paikassa jeesustella...

   Lainaa

  5. Tulos: +193 (209 ääntä)
   Ottaen huomioon miten ebola tarttuu, niin tuossa lentokone kohdassa tuli kyllä aika... mielenkiintoisia mielikuvia.

   Lainaa

  6. Tulos: +133 (175 ääntä)
   Jeesus ainoa vastaus tässä tilanteessa, parempi idea ei varmasti olisi esim. koittaa välttää tartunta? Kyllä ei jeesus sitä tautia paranna jos sen saat.

   Lainaa

  7. töttöröö 16.10.2014 7:09
   Tulos: +59 (125 ääntä)
   Jokainen saa uskoa mihin tahtoo, mutta kuinkakohan kauan ihmiset on valmiita odottamaan jonkun "comebackia" ? :D

   Lainaa

  8. Tulos: +137 (177 ääntä)
   Joo, tää ebola juttuhan on suoraan yhteydessä Jeesukseen. Sieltä pilven reunalta se Jesse kahtoo kuka käy kirkossa ja kuka lukee raamattua. Pöpöt hyppää vessan kahvasta vain vääräuskoisten käsiin ja tappaa. :D

   Lainaa

  9. Tulos: -4 (50 ääntä)
   Ei tossa ylemmässä vielä mitään Mutta kun kaveri oli lähettänyt hääkutsut, niin tajus vasta siinä vaiheessa kaiken olevan kunnossa siinä kutsussa, paitsi toki päivämäärä puuttu.

   Lainaa

  10. Tulos: +25 (69 ääntä)
   "..kukaan ei pääse taivaaseen jos ei Häneen usko." Otaha se pyhä kirjas uudelleen käteen ja lukase se iha ajatuksella.

   Lainaa

  11. Tulos: +99 (121 ääntä)
   LadyLine-99: Mun sydämmessä ei asu Jeesus
   *sydämessä

   Lainaa

  12. Tulos: +18 (52 ääntä)
   Mie luin loppulauseen käet ristissä peloissani ja toivoen että jeesus tulisi sydämeeni...EI TOIMI!EI TUNNU MISSÄÄ!

   Lainaa

  13. Tulos: -5 (61 ääntä)
   Huvittavaa ku uskovaiset ylistää jeesusta. Mites se jumala? Siihe ei varmaa tartte uskoo, riitää ku ottaa vaan jeesuksen herraksi.

   Lainaa

  14. Tulos: -11 (45 ääntä)
   Olenko jumala jos en usko kuin itseeni? V: Olen tottakai.

   Lainaa

  15. Tulos: +114 (122 ääntä)
   porkkana: Mie luin loppulauseen käet ristissä peloissani ja toivoen että jeesus tulisi sydämeeni…EI TOIMI!EI TUNNU MISSÄÄ!
   Meksikoon sydänleikkaukseen, kyllä sieltä aina joku Jesus löytyy.

   Lainaa

  16. Tulos: +25 (47 ääntä)
   Ei mahdu kyllä meikäläisen sydämeen enää Jeesus, koska oon kuullu että sydämeen mahtuu vaan yks ämmä

   Lainaa

  17. Tulos: +17 (53 ääntä)
   Kuolen mieluummin siihen ebolaan -.-

   Lainaa

  18. Tulos: +18 (32 ääntä)
   LadyLine-99: Mun sydämmessä ei asu Jeesus
   Asuu tai ei,mutta silti siihen yhteen sydämeen mahtuu yksi ämmä....

   Lainaa

  19. Seppo Saviniemi 16.10.2014 10:41
   Tulos: +21 (35 ääntä)
   Ebolakin riehui ensimmäisen kerran vuonna 70-luvulla, mutta ketään ei kiinnostanunut ennen kuin kyseinen tauti levisi ns. "oikeisiin" maihin. Ei silti kannata hysteerisiksi heittäytyä, monet ns. tavalliset tauditkin niittävät porukkaa enemmän ja kovemmalla vauhdilla.

   Lainaa

  20. Tulos: +18 (30 ääntä)
   Kala: Pitääkin nyt olla tosi, tosi varovainen, ettei vain kuole tautiin joka ei vielä edes ole Suomessa. Olisihan se monin verroin ikävämpi kuolintapa kuin esim. auton alle jääminen tai huolimattomasta kynttilänpoltosta syttyneeseen tulipaloon käristyminen.
   Tulipaloon kuoleminen on itseasiassa aika mukavaa. Harva oikeasti palaa elävältä. Suurinosa kuolee palokaasuihin mitkä ovat enemmän tai vähemmän kivuttomia.

   Lainaa

  21. Tulos: +79 (85 ääntä)
   LadyLine-99: Mun sydämmessä ei asu Jeesus
   Eikä äidinkielenopettajakaan.

   Lainaa

  22. Tulos: -17 (27 ääntä)
   pallo: Tulipaloon kuoleminen on itseasiassa aika mukavaa. Harva oikeasti palaa elävältä. Suurinosa kuolee palokaasuihin mitkä ovat enemmän tai vähemmän kivuttomia.
   1. Puhuinkin käristymisestä, en tukehtumisesta. 2. Kuka sinä olet tuomitsemaan sitä, mikä minusta olisi kamala kuolintapa? Ei siinä vain kivusta ole kyse.

   Lainaa

  23. Tulos: +9 (29 ääntä)
   Hyväksy Eris sydämeesi. Mitään ei hän lupaa, mutta saattaa toteuttaa. Hyväksy epäjärjestyksen arvo järjestyksen rinnalla. Hot dogeja ei saa syödä perjantaisin, paitsi ilman sämpylää. kaikki on totta, myöskin valheelliset asiat ovat tosia. Muista kuitenkin että sinun on kiellettyä uskomasta mihinkään lukemaasi, vaikket mitään rangaistusta tai palkintoa olekaan saamassa (paitsi kentes opit [epä]tervettä [epä]luuloisuutta.) Näin on kirjoitettu, hail Eris! Me kaikki olemme paaveja. Saarna ohi, jatkakaa elämäänne.

   Lainaa

  24. Turnipsitonttu 16.10.2014 12:07
   Tulos: +17 (27 ääntä)
   Sori vaan Ava, mutta ei se nyt käy. Mulla pitää kiirettä kuoleman jalkeen koska musta tulee ilkeä aave joka käy järkyttämässä itsekkäiden kakkiaisten mielenterveyttä. Avakin voisi tuon saarnaamisen ja käännyttämisen sijasta keskittyä kunnon kristityn tyyliin rukoilemaan vaikka, että joku keksisi lääkkeen tuohon ebolaan.

   Lainaa

  25. Tulos: -24 (48 ääntä)
   siunausta teille kaikile ihmisille, kyllä teidän hymynne hyytyy lopunaikojen edetessä pidemmälle ja tulee Jumalaa ja Jeesusta ikävä.

   Lainaa

  26. Tulos: -7 (17 ääntä)
   Taas tätä typerää panikointia ebolasta. Ei, se ei tule leviämään kehittyneissä länsimaissa.

   Lainaa

  27. Tulos: +11 (23 ääntä)
   Aliiine: Ottaen huomioon miten ebola tarttuu, niin tuossa lentokone kohdassa tuli kyllä aika… mielenkiintoisia mielikuvia.
   Yksi sana: kymppikerho.

   Lainaa

  28. Tulos: +5 (23 ääntä)
   fdt: kirjoitettu
   En kyllä haluaisi, että Jesús tai kukaan muukaan "tulisi" sydämeeni.

   Lainaa

  29. Tulos: +31 (37 ääntä)
   Jessen kanssa tehtiin sellainen diili, että ebola ei tartu minuun enkä minä käy afrikassa.

   Lainaa

  30. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Viimeisen kommentit.... :D :D

   Lainaa

  31. Tulos: +3 (17 ääntä)
   Pitää olla melko tärähtänyt että alkaa tollasia viestejä kirjoittelemaan muualla kuin hihhuliryhmissä.

   Lainaa

  32. Tulos: +16 (24 ääntä)
   Jos kuolen, ja Jumala on olemas, niin voin lyödä vetoa, että mulla on Jumalalle enemmän kysymyksiä kun Jumalalla mulle. -T: Ateisti.

   Lainaa

  33. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Yritin tykätä noista "av" "jono" kommenteista :(

   Lainaa

  34. Tulos: -34 (50 ääntä)
   Te, jotka pilkkaatte Jeesuksen nimeä, itse täytätte Raamatun lupauksen: Viimeisinä päivinä nousee ennustusten mukaan pilkkaajia, jotka kaiken ennallaan pysymisestä päättävät, ettei maailmanloppua tulekaan, mutta niinkuin vedenpaisumus äkisti hukutti maan, niin on koko maailmakin äkkiä tulessa hajoava: "Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuiviat pois, kaikki pysynyt niinkuin se on ollut luomakunnan alusta." Yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä. Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen. Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas." (Piet. 2. luku 3) Te, jotka pilkkaatte, täällä tai muualla, te itse täytätte Jumalan lupauksen, mutta ette uhmaiältänne suostu nöyrtymään ja näkemään. Jatkuvasti näen parjattavan Jeesuksen nimeä, vaikka Hänen ihmisiä varten eletyssä elämässään ei ollut mitään parjattavaa. Jeesus oli sama eilen tänään ja huomenna, niin myös ihmiset kuten ristillä. Ristillä Jeesusta pilkattiin. Pilatus kysyi "Kummanko tahdotte,että minä teille päästän, Barabbaanko vai Jeesuksen, jota sanotaan Kristukseksi?" Ylipapit yllyttivät kansaa anomaan Barabbasta, murhaajaa, vapaaksi, mutta surmauttamaan Jeesuksen. Ja kansa vastasi "päästä meille Barabbas, Jeesus ristiinnaulittakoon." Pilatuksen kysyessä mitä pahaa hän on teille tehnyt, ei kansa osannut vastata. Alleviivaan ylipapit. Jos seurakunta ei näytä Jeesukselta, on opittava tuntemaan Jeesus henkilökohtaisesti. Rukoilen, että saisitte tuntea totuudellisesti Jumalan salaisuuden, Kristuksen, ilman maailman, ja jopa uskovien musertamaa kuvaa Hänestä. Hänessä asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti. (Kirje kolossalaisille, luku 2)

   Lainaa

  35. Tulos: +8 (12 ääntä)
   En usko jeesukseen tai jumalaan enkä kuulu kirkkoon. Nyt kuumottaa Ebola ja taivaaseen pääsemättömyys :(

   Lainaa

  36. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Mä luin vauva.fi:stä, että ebolan voi saada kaakaosta. Siis sellaisestakin, joka on lojunut vuodesta 1999 kaapissa... Siellä se lymyää ja väijyy, beware!

   Lainaa

  37. Tulos: +10 (14 ääntä)
   ano: Huvittavaa ku uskovaiset ylistää jeesusta. Mites se jumala? Siiheei varmaa tartte uskoo, riitää ku ottaa vaan jeesuksen herraksi.
   Kristityt (ainakin siis luterilaiset) uskovat kolmiyhteiseen jumalaan, joka siis koostuu Luojasta (yleisen käsityksen jumala), Jeesuksesta ja Pyhästä hengestä. Eli siis lyhyesti Jeesus on osa Jumalaa heidän uskonsa mukaan.

   Lainaa

  38. Tulos: +9 (11 ääntä)
   LadyLine-99: Mun sydämmessä ei asu Jeesus
   Mutta poikkeuksellisesti kuitenkin kaksi ämmää.

   Lainaa

  39. Tulos: +22 (30 ääntä)
   Hämmästyttävän moni lähetyssaarnaaja ym. on saanut korkeasta Jeesus-pitoisuudestaan huolimatta ebolatartunnan. Hatunnostoni kaikille jaloille ihmisille, jotka vaaraa uhmaten lähtevät kriisialueelle hoitamaan. Tällaiset ankarat virustaudit ovat aina arvaamattomia, ennenkuin tartuntatapa on tiedossa. Tiettävästi pisaratartunta ei kuitenkaan riitä, vaan tarvitaan suora eritekontakti, kuten hiv:ssä. On pitkään tiedetty, että yksinkertaisuus korreloi vahvan positiivisesti uskovaisuuden kanssa. MItä fiksumpi, sitä vuorenvarmemmin ateisti, koska jumalia tarvitsevat vain ne, joilla ei muita selviytymiskeinoja elämästä ole kuin keksityt henkiolennot. Ja jos ette usko, googlatkaa "less intelligent people are more religious+rochester university"

   Lainaa

  40. Tulos: -3 (7 ääntä)
   Aliiine: Ottaen huomioon miten ebola tarttuu, niin tuossa lentokone kohdassa tuli kyllä aika… mielenkiintoisia mielikuvia.
   lentokonekohdassa

   Lainaa

  41. Tulos: +16 (18 ääntä)
   uskomaton: En usko jeesukseen tai jumalaan enkä kuulu kirkkoon. Nyt kuumottaa Ebola ja taivaaseen pääsemättömyys
   Paratiisiin pääsevät vain Isis-marttyyrit. Siellä heitä odottaa 70 hyvin varustettua karhuhomoa.

   Lainaa

  42. Tulos: +10 (18 ääntä)
   Siitä en tiedä pelastaako satuhahmo, mutta jeesusteippi ainakin pelastaa.

   Lainaa

  43. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Hölmöt uskikset heti satuilemassa kun jollain on oikeasti hätä.

   Lainaa

  44. Tulos: +2 (18 ääntä)
   Kuinka vaikea on käsittää että Jeesus oli hauska tarinankertoja jolle luotiin kulttiasema. Raamattua on muutettu satoja kertoja maailmanaikaan ja -kuriin sopivaksi. Kuolemanjälkeistä elämää ei ole sen paremmin zombina kuin kristittynä henkenä. Toki jos jollakin on parempi elämä uskossa, ei se multa ole pois. Pitäköön sitten omana tietonaan. Ens kerralla kun joku tulee tartuttamaan jeesushömppää, annan isällisen avokämmenen koulutustarkoituksessa.

   Lainaa

  45. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Oon uskovainen, mutta tollanen hihhulimeininki ärsyttää huolella. Lisäks ebolaan on kuollu yhteensä paljo vähemmän ihmisiä, kuin malariaan PÄIVÄSSÄ...

   Lainaa

  46. Tulos: +7 (9 ääntä)
   On muuten yllättävän rasittavaa että "duunaaminen" sekotetaan "tuunaamiseen", koska duunaaminen on ollu stadin slangissa iät ja ajat, mutta sillä ei ole mitään tekemistä "tuunaamisen" (eng. tuning) kanssa, joka tarkoittaa hienosäätöä. Automiehet nappasivat tuunaamisen yleisemmin käyttöön tarkoittamaan kaikenlaista autojen parantelua, vaikka alunperin sillä lähinnä viitattiin toimintoihin jolla saatiin moottorista enemmän tehoa irti.. Nyt suomeen rantautuessaan, koska meillä oli jo "duunata" sana, ihmiset jotenkin luulivat että nyt täällä voi duunata autoja ja tuoleja, mutta tuolin duunaaminen minun korvaani kuulostaa kylläkin objektiseksuaalisuudelta.

   Lainaa

  47. Tulos: +13 (15 ääntä)
   heidi: siunausta teille kaikile ihmisille, kyllä teidän hymynne hyytyy lopunaikojen edetessä pidemmälle ja tulee Jumalaa ja Jeesusta ikävä.
   Söpö uhkaus. Rupes ihan pelottamaan se maailmanloppu, ja etenkin se, miten sinä sen tapahtuessa naureskelet pilvenreunalla meille epäuskovaisille, kun palamme helvetin ikuisessa tulessa. Kai ymmärrät että uhkauksesi on epäuskovaiselle yhtä merkittävä kuin jos uhkaisit sillä, että joulupukki ei tuo lahjoja tai hammaskeiju ei jätä tyynyn alle pennosia? Eli vaikutusvaltaisin ja pelottavin uhkaus jonka keksit on käytännössä täysin mitätön. Tunnetko itsesi voimattomaksi? Vie vihapuheesi muualle saatanan hihhuli.

   Lainaa

  48. Elävää vettä 15.7.2015 17:27
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   aippa: Jeesus ainoa vastaus tässä tilanteessa, parempi idea ei varmasti olisi esim. koittaa välttää tartunta? Kyllä ei jeesus sitä tautia paranna jos sen saat.
   Kyllä Jeesus voi parantaa. Olen itse parantunut monesta eri sairaudesta Jumalan avulla. Ja vaikka tuo ebolahössötys olikin varmasti liioittelua, niin pointti on se, että missä joutuu viettämään ikuisuuden kuoltuaan. "Älkää pelätkö sitä, joka voi tappaa ruumiin, vaan peljätkää häntä, joka voi sekä ruumiin että sielun hukuttaa helvettiin", sanoo Raamattu.

   Lainaa

  49. Elävää vettä 15.7.2015 17:30
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   uskomaton: En usko jeesukseen tai jumalaan enkä kuulu kirkkoon. Nyt kuumottaa Ebola ja taivaaseen pääsemättömyys
   Ei kirkkoon kuuluminen liity uskoon mitenkään. Päinvastoin, kirkko on yks suurimmista eksyttäjistä ja monet sen sisällä ovat pelastumattomia.

   Lainaa

  50. Elävää vettä 15.7.2015 17:43
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Aleksei: Hämmästyttävän moni lähetyssaarnaaja ym. on saanut korkeasta Jeesus-pitoisuudestaan huolimatta ebolatartunnan. Hatunnostoni kaikille jaloille ihmisille, jotka vaaraa uhmaten lähtevät kriisialueelle hoitamaan. Tällaiset ankarat virustaudit ovat aina arvaamattomia, ennenkuin tartuntatapa on tiedossa. Tiettävästi pisaratartunta ei kuitenkaan riitä, vaan tarvitaan suora eritekontakti, kuten hiv:ssä. On pitkään tiedetty, että yksinkertaisuus korreloi vahvan positiivisesti uskovaisuuden kanssa. MItä fiksumpi, sitä vuorenvarmemmin ateisti, koska jumalia tarvitsevat vain ne, joilla ei muita selviytymiskeinoja elämästä ole kuin keksityt henkiolennot. Ja jos ette usko, googlatkaa “less intelligent people are more religious+rochester university”
   Ei se kyllä näin mene, miten selität. Raamattu antaa tähän vastauksen: 1 Kor. 1: 20 "Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi?" 1 Kor. 1: 26 - 29 "Sillä katsokaa, veljet, omaa kutsumistanne: ei ole monta jalosukuista, vaan sen, mikä on hulluutta maailmalle, sen Jumala valitsi saattaaksensa viisaat häpeään, ja sen, mikä on heikkoa maailmassa, sen Jumala valitsi saattaaksensa sen, mikä väkevää on, häpeään, ja sen, mikä maailmassa on halpasukuista ja halveksittua, sen Jumala valitsi, sen, joka ei mitään ole, tehdäksensä mitättömäksi sen, joka jotakin on, ettei mikään liha voisi kerskata Jumalan edessä." Ihminen ei ole kovinkaan fiksu silloin, kun päättää hylätä pelastuksen ja elää oman ymmärryksensä varassa. "Kehuessaan viisaita olevansa, he ovat tyhmiksi tulleet."

   Lainaa

  51. Hellyytävä vadelma 15.3.2023 21:19
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ei tullut ebolaa tänne, ei.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis, kuva, tuoli, jalka, nojatuoli, ebola, Jeesus, uskonto