Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 81: Pyöräkauppias

Erittäin epäilyttävä polkypyörä ilmestyy Facebookin kirpputorille.
Suurenna näkymä
Taustatietoja: Juttu on lähetetty useassa osassa, joten aikaleimat eivät täsmää. Kirpputorin löytöjä, osa 81

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 65 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1226 (1258 ääntä)
   Mikä ihme siinä on että pitää vielä jankata vaikka on jo kiinni jäänyt.

   Lainaa

  2. Tulos: +1427 (1445 ääntä)
   Tähän ei saa kommentoida !

   Lainaa

  3. Tulos: +649 (667 ääntä)
   Nyt tais Markku vähän puhua ittensä pussiin :D

   Lainaa

  4. Tulos: +579 (583 ääntä)
   Ei muuta kuin soitto poliisille ja Markku vastuuseen kätkemisrikoksesta. Aika halvalla oli tuollaista peliä myymässäkin, hyvä että jäi kiinni.

   Lainaa

  5. Tulos: +312 (316 ääntä)
   Erittäin näppärä kaveri kyseessä. Ihmettelen vain, mitä tällaisten päässä liikkuu; eivät ymmärrä raukat jääneensä kiinni aikoja sitten, kun selittelyä jatketaan. "Taistelua ei tulla koskaan häviämään, jos sulla vain riittää ylpeys huutaa toiselle" -Sinebrychoffin tölkittämä ja teekkarin tulkitsema totuus-

   Lainaa

  6. Tulos: +318 (320 ääntä)
   Siis miten jotkut kehtaa ensin varastaa jotain ja sitten laittaa sen vielä myyntiin julkisesti?

   Lainaa

  7. taskuvarvas 14.10.2014 1:24
   Tulos: +337 (347 ääntä)
   Laittaa nyt varastettu omaisuus myyntiin julkiseen Facebook -ryhmään? Amatööri.

   Lainaa

  8. Tulos: +281 (289 ääntä)
   Loppuu se kommentoiminen nyt heti tähän paikkaan!!

   Lainaa

  9. Tulos: +557 (565 ääntä)
   Panda: Nyt tais Markku vähän puhua ittensä pussiin
   Oikeestaan Markku oli pussissa jo alusta lähtien. Jutun kuluessa hän ennemminkin paskoi sinne pussiinsa ja jäi sinne lopulta sekaan vellomaan.

   Lainaa

  10. Tulos: +283 (293 ääntä)
   Voi hyvänen aika mikä ääliö. No, naiset nyt vaan ei tajuu. Eikä Valtteri.

   Lainaa

  11. Tulos: +468 (474 ääntä)
   Pyörä oli ilmeisesti siis varastettu Valtterilta viime viikolla (ilmoituksen tekemisestä)? Ajatella, siinä ajassa Markku on ehtinyt ostaa liikkeestä samanlaisen pyörän ja ostaa vorolta tuon Valtterin pyörän, pistää ne palasiksi ja koota paloista sekaisin tuon myytävän pyörän, joka on liikkeestä, tutulta ja itse kasattu. On se nopea kaveri.

   Lainaa

  12. Tulos: -33 (75 ääntä)
   tähän ei saa kommentoida!

   Lainaa

  13. Tulos: +162 (172 ääntä)
   Mutta onnea Markulle: selitykset olivat tasoa Tukiainen!

   Lainaa

  14. töttöröö 14.10.2014 2:53
   Tulos: +244 (248 ääntä)
   Nyt on tullu luettua niin paljon näitä kirpparijuttuja täältä.. ja päätös on kypsyny hiljalleen. Aivan pakko liittyä näihin ryhmiin itsekin! Huikeeta draamaa ja viihdettä illasta toiseen!

   Lainaa

  15. yövuorolainen 14.10.2014 3:03
   Tulos: +111 (119 ääntä)
   Banaani: Oikeestaan Markku oli pussissa jo alusta lähtien. Jutun kuluessa hän ennemminkin paskoi sinne pussiinsa ja jäi sinne lopulta sekaan vellomaan.
   Osuvasti kyllä kuvailit tilanteen.

   Lainaa

  16. Tulos: +155 (157 ääntä)
   Aloitin tänä syksynä opiskelun Oulussa jolloinka siis myös muutin tänne. En tiedä olenko vainoharhainen vai onko tämä kaupunki oikeasti pyörävarkauksien Mekka? Tulen muualta päin Suomea joten en ole kiinnittänyt asiaan huomiota, mutta nykyään kun esim. netissä puhutaan pyörävarkauksista, liittyy joko Oulu suoraan juttuun, tai vähintään kommenteista puolet mallia "tuttu juttu Oulussa". Oma pyörä kolmella lukolla aina kiinni niin hyvin kuin olla ja voi mutten siltikään tiedä onko tarpeeksi. Kyllähän se yksikin lukko aina nuo pyörien "lainaajat" saa kuriin, mutta Markkua hieman fiksummat ammattivarkaat pelottavat jatkuvasti. :(

   Lainaa

  17. Tulos: -23 (53 ääntä)
   LunAnon: Tähän ei saa kommentoida !
   Sait minulta plussapeukun!

   Lainaa

  18. Tulos: +96 (102 ääntä)
   Olipa suuri yllätys et toppila :D...perus oulumeininki et pyörät lähtee

   Lainaa

  19. Tulos: +207 (209 ääntä)
   Täytyy kehasta että Valtteri on kyllä paremmanpuoleinen mies kun vielä riittää pinna ehottaa Markulle sovittelua ilman rikosilmotuksia. Jospa vaan Markku älyäis kiittää onneaan ja lakkais vänkäämästä ja huolehtis kiireenvilkkaa sen pyörän takas oikeelle omistajalle.

   Lainaa

  20. Tulos: +231 (233 ääntä)
   siis miten tyhmä pitää olla että kirjottaa ilmotukseen haluavansa vaihtaa pyörän SAMANLAISEEN yksilöön?! Kyllähän nyt vähemmästäkin epäilykset herää. Siis vaikka joku kauppais noin jotain, mikä ei oo varastettu, niin pakkohan siinä on jotain vikaa olla jos vaihto samanlaiseen käy :D ja sitten vielä tämän aivan selkeästi varastetun tavaran pistää fb-kirpparille kaikkien nähtäville... mikä nero!

   Lainaa

  21. Tulos: -27 (63 ääntä)
   Markun tekstissä niin paljon kirjoitusvirheitä, että taisin juuri saada syövän. Taitaa tämäkin menetetty tapaus olla sitä kuuluisaa elämän kovaa koulua?

   Lainaa

  22. Tulos: +35 (85 ääntä)
   1. Jukka on itse koonnut pyörän 2. Osat on ostettu pyöräliikkeestä 3. Jukan "kaveri" on varastanut pyörän Valtterilta eli pyöräliike on varastanut Valtterin pyörän?

   Lainaa

  23. Tulos: +152 (156 ääntä)
   Niko: 1. Jukka on itse koonnut pyörän 2. Osat on ostettu pyöräliikkeestä 3. Jukan “kaveri” on varastanut pyörän Valtterilta eli pyöräliike on varastanut Valtterin pyörän?
   Mikä v*tun Jukka? Markkuhan se oli...

   Lainaa

  24. Tulos: +183 (185 ääntä)
   "Mä ehkä pyydän yhden kamuni kaveriksi." Voi Markkua, ei uskois et on 40+.

   Lainaa

  25. tukehdu sivistyssanoihin 14.10.2014 7:13
   Tulos: -47 (145 ääntä)
   Suitsa: Markun tekstissä niin paljon kirjoitusvirheitä, että taisin juuri saada syövän. Taitaa tämäkin menetetty tapaus olla sitä kuuluisaa elämän kovaa koulua?
   Good for you. Toivottavasti juuri saamasi syöpä antaa sinulle muuta ajattelemisen aihetta, kuin kitistä kirjoitusvirheistä. Ketuttaa nämä ainaiset kirjakielipellet, joilla ei ole muuta tekemistä, kuin valittaa kirjoitusvirheistä. Minä ainakin ymmärsin, mitä Markku kirjoitti.

   Lainaa

  26. Tulos: +68 (70 ääntä)
   Jos tietää että myy pyörää jonka kaveri on varastanut, mitä päässä liikkuu? Ei mitään.

   Lainaa

  27. Tulos: +142 (148 ääntä)
   MEA: Voi hyvänen aika mikä ääliö. No, naiset nyt vaan ei tajuu. Eikä Valtteri.
   Markku ei tajunnu, että sekä naiset että miehet tajus alusta lähtien mistä tässä nyt on kyse.

   Lainaa

  28. Tulos: +120 (126 ääntä)
   Ei oikein naurata kun olen törmännyt Markkuun jo useamman kerran tuolla palstalla. Sellaisen kuvan olen saanut, ettei hän ole niin sanotusti aivan terve, vai miten se nykyään pitää sanoa...

   Lainaa

  29. Puolikiero_savolainen 14.10.2014 8:05
   Tulos: +54 (56 ääntä)
   Mitäs vttua..? Kylläpä on tyhmä jätkä tämä Markku! No joku toivottavasti teki ilmoituksen varastetun tavaran myynnistä. Joku sanoi että tuo menis kätkemisrikoksesta, paskat: tietoisesti aikuinen mies myy "itse kokoamaa" eli pöllittyä Jamista. Ja mitä se vielä inttää, jos toinen on jo tunnistanut omansa. Minä olisin koeajon aikana jo vienyt omani ja Markku ottaisi nokosia ojassa.

   Lainaa

  30. Tulos: +47 (49 ääntä)
   tukehdu sivistyssanoihin:
   God to yu toivottavasti juuri saamasi syöpä antaa sinulle muuta ajattelemisen aihetta kuin kitistä kirjoitusvirheist ketuttaa nämä ainaiset kirja kielipellet joilla ei muuta tekemistä kuin valittaa kirjoitusvirheistä minä ainakin ymmrsin mitä Markku kirjoitti Eihän se yhtään toki vaikeuta lukemista, että välimerkeistä ja isoista alkukirjaimista, ts. virkkeiden erottelusta ei oo koskaan kuultukaan. Ymmärrän jos ei ole yhdyssanat ja pilkun paikat ihan hallussa mutta jotain rajaa hieman vaikeaa lukea yhtäpötköä joka ei katkea missään vaiheessa ainiin ja sitten menin sinne ja hei älkää viittikö. Tässä tapauksessa myös "Pyörä liikkeestä!" vaikeutti Markun tarkoituksen ymmärtämistä, ensin olin että häh justhan se puhu jotain osista rakentamisesta, mutta nyt väittää että pyörä on ostettu liikkeestä? Kunnes tajusin että aaa, tyhmyri tarkoitti siis "pyöräliikkeestä"....

   Lainaa

  31. paska jaakko 14.10.2014 8:32
   Tulos: +84 (90 ääntä)
   mikä lyhenne on yp:jälle? ylläpitäjäjälle?

   Lainaa

  32. polvipetteri 14.10.2014 8:53
   Tulos: +73 (77 ääntä)
   YP :jälle... Olipa yllätys, kun muutoin vaikutti niin älykkäältä kaverilta...

   Lainaa

  33. verakatarina 14.10.2014 9:27
   Tulos: +40 (50 ääntä)
   Yp:jälle

   Lainaa

  34. Tulos: +129 (133 ääntä)
   Kuvottava ihminen niin monella eri tavalla. Mikä ihmisen elämässä pitää mennä pieleen, että siitä kasvaa sovinisti, ääliö, varas ja valehtelija?

   Lainaa

  35. Tulos: +35 (39 ääntä)
   töttöröö: Nyt on tullu luettua niin paljon näitä kirpparijuttuja täältä.. ja päätös on kypsyny hiljalleen. Aivan pakko liittyä näihin ryhmiin itsekin! Huikeeta draamaa ja viihdettä illasta toiseen!
   Suosittelen feissariryhmää "Äitylit", jos kaipaa draamaa ja viihdettä. Useamman kerran täälläkin edustettuna olleet. (Ja myös Vauva-lehden AV-keskustelupalstaa, vielä parempaa viihdettä!) :D

   Lainaa

  36. Tulos: +47 (47 ääntä)
   Ja vielä kaveri mukaan. Kunnon paskahousu pelkuri.

   Lainaa

  37. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Turhake: Mikä ihme siinä on että pitää vielä jankata vaikka on jo kiinni jäänyt.
   Et taida olla tietoinen siitä, että rikolliset ovat keskimääräistä kansalaista tyhmempiä. Eivät ne muuten rikollisiksi päätyisikään: huomaathan, miten työlästä kriminaalin elämä voi olla! Varastetun tavaran hallussapito ja myynti ovat rikoslaissa rangaistaviksi määriteltyjä rikoksia siinä kuin se alkuperäinen varkauskin.

   Lainaa

  38. Tulos: +31 (31 ääntä)
   lyypekki: Aloitin tänä syksynä opiskelun Oulussa jolloinka siis myös muutin tänne. En tiedä olenko vainoharhainen vai onko tämä kaupunki oikeasti pyörävarkauksien Mekka? Tulen muualta päin Suomea joten en ole kiinnittänyt asiaan huomiota, mutta nykyään kun esim. netissä puhutaan pyörävarkauksista, liittyy joko Oulu suoraan juttuun, tai vähintään kommenteista puolet mallia “tuttu juttu Oulussa”. Oma pyörä kolmella lukolla aina kiinni niin hyvin kuin olla ja voi mutten siltikään tiedä onko tarpeeksi. Kyllähän se yksikin lukko aina nuo pyörien “lainaajat” saa kuriin, mutta Markkua hieman fiksummat ammattivarkaat pelottavat jatkuvasti.
   Tutulta kuulostaa joo, asuin 20 vuotta Oulussa ja useamman vuoden ihan keskustassa. Oli kauheeta katsoa kun Laanaoja puhdistettiin joka kevät, sieltä nostetaan varmaan satoja pyöriä :D Jos sun pyöräs varastetaan, niin kehottaisin tsekkaamaan sieltä ensin...

   Lainaa

  39. Tulos: +32 (34 ääntä)
   lyypekki: Aloitin tänä syksynä opiskelun Oulussa jolloinka siis myös muutin tänne. En tiedä olenko vainoharhainen vai onko tämä kaupunki oikeasti pyörävarkauksien Mekka? Tulen muualta päin Suomea joten en ole kiinnittänyt asiaan huomiota, mutta nykyään kun esim. netissä puhutaan pyörävarkauksista, liittyy joko Oulu suoraan juttuun, tai vähintään kommenteista puolet mallia “tuttu juttu Oulussa”. Oma pyörä kolmella lukolla aina kiinni niin hyvin kuin olla ja voi mutten siltikään tiedä onko tarpeeksi. Kyllähän se yksikin lukko aina nuo pyörien “lainaajat” saa kuriin, mutta Markkua hieman fiksummat ammattivarkaat pelottavat jatkuvasti.
   Jos tavoitteena on pitää pyörä, renkaat ja penkki tallessa, on syytä pitää kaikki mainitut jollain lukolla tai lisäviritelmällä tiukasti kiinni ja mielellään vielä pyörä rungosta johonkin kiinteään aina esim moottoripyörän ketjulukolla kiinnii. Oma pyörä onneksi säily kauppareissuilla jne tallessa, mutta joku naapuri oli niin ihana ihminen, että vei lukossa olevan pyörän lukitusta pyörävarastosta. Siinäpä sitten sai viettää palkatonta vapaapäivää töistä, kun ainoa kulkuväline oli tiessään.

   Lainaa

  40. Tulos: +8 (48 ääntä)
   Pitää nyt sen verran vielä kertoa jatkoa tarinalle että en tuota pyörääni ikinä takaisin saanut.
   MEA: Voi hyvänen aika mikä ääliö. No, naiset nyt vaan ei tajuu. Eikä Valtteri.
   Mitä minulta jäi tajuamatta?

   Lainaa

  41. Tulos: +25 (29 ääntä)
   lyypekki: Aloitin tänä syksynä opiskelun Oulussa jolloinka siis myös muutin tänne. En tiedä olenko vainoharhainen vai onko tämä kaupunki oikeasti pyörävarkauksien Mekka? Tulen muualta päin Suomea joten en ole kiinnittänyt asiaan huomiota, mutta nykyään kun esim. netissä puhutaan pyörävarkauksista, liittyy joko Oulu suoraan juttuun, tai vähintään kommenteista puolet mallia “tuttu juttu Oulussa”. Oma pyörä kolmella lukolla aina kiinni niin hyvin kuin olla ja voi mutten siltikään tiedä onko tarpeeksi. Kyllähän se yksikin lukko aina nuo pyörien “lainaajat” saa kuriin, mutta Markkua hieman fiksummat ammattivarkaat pelottavat jatkuvasti.
   Oon asunut Oulussa 25 vuotta ja kyllä, pyörävarkaita on ihan s**tanasti. Jokainen oululainen tuntee jonkun, joka on joskus pöllinyt pyöriä ja asenne vaikuttaa siltä, että "no kun muutkin pöllii ja se vaan haluaa jännitystä elämään". Eräältä työkaveriltani on pöllitty Oulussa pyörä kuus kertaa neljän vuoden sisällä. Keskustassa on paljon pyörätelineitä jossa on yksinäinen rengas lukittuna telineeseen ja muu osa pyörästä on haihtunut. Äläkä missään tapauksessa erehdy jättämään pyörää pääkirjason luokse pitkäksi aikaa, sieltä katoaa telineellisiä pyöriä jokeen. Ja Toppila on kaupunginosa, jonne kukaan selväpäinen ei halua muuttaa. Kannattaa tsekata Välkkylän pusikotkin jos pyörä on haihtunut, sieltä oon vienyt monta varastettua pyörää poliisille.

   Lainaa

  42. Tulos: -8 (28 ääntä)
   Hei tähän ei saa kommentoida, nyt lopettakaa se kommentointi!! Ei enää kommentteja, piste.

   Lainaa

  43. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Markku taitaa olla vähän tyhmä.

   Lainaa

  44. Tulos: -21 (35 ääntä)
   Seems legit. Naiset hiljaa seurakunnassa.

   Lainaa

  45. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Rikolliset on pääasiassa aika urpoja. Markku on loistava esimerkki.

   Lainaa

  46. Tulos: +6 (16 ääntä)
   "pyörä liikkeestä!!" ei varmaankaan tässä tapuksessa tarkoita että pyörä on ostettu liikkeestä, vaan Markku arvatenkin osaa myös yhdys sana säännöt.. Eli osat ostettu pyörä liikkeestä.

   Lainaa

  47. kukka keppi 14.10.2014 18:21
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Toppilan pirinarkkarit vauhdissa. Ihmiskunnan kermaa.

   Lainaa

  48. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Markusta tulee mieleen sellainen tyyppi, joka naama irvessä, jalat ristissä ja hartiat koholla hytkyen yrittää pokkana väittää, ettei ole vessahätä.

   Lainaa

  49. Tulos: +56 (58 ääntä)
   Mä kohta ilmotan tästä Ypäjälle.

   Lainaa

  50. Tulos: -12 (30 ääntä)
   Suitsa: Markun tekstissä niin paljon kirjoitusvirheitä, että taisin juuri saada syövän. Taitaa tämäkin menetetty tapaus olla sitä kuuluisaa elämän kovaa koulua?
   Onneksi olkoon, keksitkö nuo kaikki suuri ihan itse 8D

   Lainaa

  51. Tulos: -4 (32 ääntä)
   OH NO! Kirjoitusvirhe - piti olla "juuri" eikä "suuri". Kyllä nyt elämänkovakoulu paistaa minussakin, sait syövän syövän päälle ja ilmeisesti internet on kulutettu loppuun.

   Lainaa

  52. Tulos: +16 (24 ääntä)
   Miss K.: OH NO! Kirjoitusvirhe – piti olla “juuri” eikä “suuri”. Kyllä nyt elämänkovakoulu paistaa minussakin, sait syövän syövän päälle ja ilmeisesti internet on kulutettu loppuun.
   AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGHHHHHHHHHHHHHH!

   Lainaa

  53. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Tutulta kuulostaa joo, asuin 20 vuotta Oulussa ja useamman vuoden ihan keskustassa. Oli kauheeta katsoa kun Laanaoja puhdistettiin joka kevät, sieltä nostetaan varmaan satoja pyöriä
   Voin samaistua. Sama juttu kun Aurajokea naarataan Turussa, hirveä läjä fillareita nousee joka kerta. Asun nykyään Helsingissä ja yllättäen tunnen ainakin pyöräni olevan paremmassa turvassa.

   Lainaa

  54. Tulos: +44 (60 ääntä)
   Olen huomannut sen että jos rikoksen tekijä on suomalainen niin kaikki on ok..... jos olisi ollut vähänkään eksoottisempi nimi niin "saatanan mamut, tämä on sitä kulttuuririkkautta, hitler oli oikeassa". Fuck. This.

   Lainaa

  55. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Tuon Markun voisi potkia facesta pois jo pelkästään siksi,ettei se käytä välimerkkejä.

   Lainaa

  56. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Feissarimokien nimen vois muuttaa "etsi kirjoitusvirheet-sivustoksi" :D

   Lainaa

  57. seppo suolenpätkä 16.10.2014 13:33
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Avainsanat: kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, ___nyt tekee mieli muroja___, pyörä, varastettu. Ok.

   Lainaa

  58. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Mua huolestuttaa eniten se, että nelikymppinen mies on noin typerä. Keski-ikänen ukko varastelee pyöriä ja sitten myy niitä julkisesti?

   Lainaa

  59. Tulos: -6 (10 ääntä)
   Tähän ei saa kommentoida!

   Lainaa

  60. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Markun sukunimi olisi kiva tietää, ettei tulisi vahingossa tehtyä kauppoja hänen kanssaan

   Lainaa

  61. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Loppuhuipennus: Tähän ei sitten saa kommentoida : DDD

   Lainaa

  62. nymfokitiara 20.10.2014 21:49
   Tulos: -2 (12 ääntä)
   Voi pyhä yksinkertaisuus! Typerien rosvojen typerän maineen takia en edes viitsi alkaa rosvoksi, vaikka joskus ammatti on houkuttanut. En vain halua kuulua samaan kategoriaan näiden idioottien kanssa >.<

   Lainaa

  63. Tulos: +24 (24 ääntä)
   pyörävarkaudet pistää kaikista varkauksista ehkä eniten vihaksi. siis jumalauta! polkupyörät on kalliita ja monen ihmisen, varsinkin köyhän opiskelijan, ainoita kulkuvälineitä (kun perähikiässä ei joukkoliikennettäkään ole). ja niin vaan kehdataan viedä! se olisikin vielä edes jollain tasolla ymmärrettävää, jos veisivät edes tarpeeseen, mutta kyrvät haluavat vaan myydä ne ja tehdä voittoa! tai vielä parempaa, tätäkin urpommat kusipäät heittää ne vaan lähimpään jorpakkoon ihan vain huvikseen! hyppäisivät ite perässä ja jäisivät sinne, saatanan ihmisperseet. tv. olen elämäni aikana omistanut yhden ehjän pyörän ja se varastettiin.

   Lainaa

  64. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Helvetissä on erityinen paikka pyörävarkaille.

   Lainaa

  65. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Olisin tehnyt samoin kuin ensimmäisellä kerralla kuin löysin oman pyöräni näin. Olisin sanonut, että pitää tehdä yks soitto ja soittanu partion paikalle poliisilta ja ottanu omani pois ja poliisi olisi voinut napata pyörärosmon jutusteluun. Samalla jokaisen vian mitä pyörästä löytyy laittanu rosvon syyksi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis, pyörä, kuva, varastettu, nyt tekee mieli muroja