Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Disneyland Turkuun

Tämä lehtijuttu sai turkulaiset toivomaan liikoja.
Disneyland Turkuun

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 31 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +467 (801 ääntä)
   Ei yllätä, he kun ovat turkulaisia ! :)

   Lainaa

  2. Tulos: +378 (394 ääntä)
   Järjen jättiläiset taas liikkeellä..

   Lainaa

  3. Tulos: -95 (353 ääntä)
   Tarviiko edes sanoa mitään Turkulaisten ÄO:sta? :D Ps. Turkulaiset, en mä pahalla ;)

   Lainaa

  4. Tulos: +102 (170 ääntä)
   Edes itse en mennyt lankaan, vaikka olenkin turkulainen.

   Lainaa

  5. Tulos: +147 (373 ääntä)
   Murri: Edes itse en mennyt lankaan, vaikka olenkin turkulainen.
   En kauheasti kehuskelisi kummallakaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +124 (146 ääntä)
   Mitä, Turkuunko tulee Disnleylandi? Voi pojat. :D

   Lainaa

  7. Ministeri Nieminen 7.10.2014 6:46
   Tulos: +346 (378 ääntä)
   Kaigo: Tarviiko edes sanoa mitään Turkulaisten ÄO:sta?
   turkulaisten*

   Lainaa

  8. Tulos: +86 (88 ääntä)
   Oli pakko googlettaa tuo Tulevaisuuden Turkuposti, kuulosti hauskalta luettavalta. Tässä siis kokonaisuudessaan: http://issuu.com/turunviestinta/docs/tulevaisuuden_turkuposti/0

   Lainaa

  9. Tulos: +138 (168 ääntä)
   Kaigo: Tarviiko edes sanoa mitään Turkulaisten ÄO:sta? Ps. Turkulaiset, en mä pahalla
   Tarvitseeko sanoa jotain omastasi, koska et osaa edes kirjoittaa?

   Lainaa

  10. Turusta moi! 7.10.2014 7:48
   Tulos: -13 (61 ääntä)
   Itsekin selaisin mainoksia ja avasin kyseisen julkaisun satunnaiselta sivulta. Lueskelin sitten kelluvasta ravintolasta jokivarressa, vaikutti oikein kauniille paikalle. Vähän aikaa siinä kesti, ennen kuin pieni ääni pään sisällä alkoi sanoa, että nyt ei ole kaikki kohdillaan... :D Ja minä sentään olen niitä penaalin terävimpiä kyniä. Tosin Disneyland-juttu olisi heti katsomaan lehden kantta, siihen en olisi langennut.

   Lainaa

  11. Tulos: +49 (69 ääntä)
   Zeipii: Ei yllätä, he kun ovat turkulaisia !
   Tätä sivustoa kun on lukenut, niin huomaa ettei Turusta tule ainoat Suomen älyköt. Onko se tosiaan mennyt jo siihen, ettei teinit(kyllä, uskon että tyypit ovat teinejä), eivät jaksa lukea edes artikkeleita kokonaan, koska siellä on ihan kokonaisia sanoja, eikä lyhenteitä? Vai mistä johtuu ettei lueta saatika ymmärretä luettuansa?

   Lainaa

  12. Heikki hei 7.10.2014 8:06
   Tulos: +124 (132 ääntä)
   Ahisti muutenkin jo harhaisena ihmisenä ku luukusta putoaa yhtäkkiä lehti vuodelta 2029. Vois haastaa oikeuteen.

   Lainaa

  13. paska jaakko 7.10.2014 8:29
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   mä haluun possujunan jokirantaan. ei mut siellähän on jo Jokke. perhana.

   Lainaa

  14. Tulos: +51 (51 ääntä)
   Frisker: Tätä sivustoa kun on lukenut, niin huomaa ettei Turusta tule ainoat Suomen älyköt. Onko se tosiaan mennyt jo siihen, ettei teinit(kyllä, uskon että tyypit ovat teinejä), eivät jaksa lukea edes artikkeleita kokonaan, koska siellä on ihan kokonaisia sanoja, eikä lyhenteitä? Vai mistä johtuu ettei lueta saatika ymmärretä luettuansa?
   Nykyäänhän on Facebook täynnä näitä linkkejä, jossa on vaivauduttu lukemaan vain otsikko. Hauskintahan on kun monet otsikot ovat ironisia tai muuten vaan aivan päinvastaisia kuin mitä kirjoituksessa lukee.

   Lainaa

  15. Tulos: +104 (106 ääntä)
   Mua naurattaa eniten toi hämmentynyt palautteen laittaja, joka ei ole hokannut mitään edes kirjoittaessaan numeron julkaisuvuodeksi 2029...

   Lainaa

  16. Tulos: +39 (55 ääntä)
   Tämän takia ennen vanhaa kiellettiin rahvaalta aineisto, jonka he saattavat ymmärtää väärin..

   Lainaa

  17. Tulos: +53 (53 ääntä)
   Frisker: Tätä sivustoa kun on lukenut, niin huomaa ettei Turusta tule ainoat Suomen älyköt. Onko se tosiaan mennyt jo siihen, ettei teinit(kyllä, uskon että tyypit ovat teinejä), eivät jaksa lukea edes artikkeleita kokonaan, koska siellä on ihan kokonaisia sanoja, eikä lyhenteitä? Vai mistä johtuu ettei lueta saatika ymmärretä luettuansa?
   Siltä näyttää. Viime viikollahan uutisoitiin ainakin jenkkimediassa että parin Harvardin tähtitietelijän mielestä Pluton pitäisi olla taas planeetta, otsikolla "Pluto Is a Planet Again, According to Harvard Astronomers", ja edelleenkin sosiaaliseen mediaan tupsahtelee jatkuvasti riemuviestejä siitä miten NASA ON JULISTANUT ETTÄ PLUTO ON TAAS PLANEETTA. Ilmeisesti kukaan ei ollut klikannut auki itse linkkiä ja lukenut että kyse oli kolmen tähtitietelijän väittelystä eikä Nasalla ollut yhtään mitään tekemistä asian kanssa. Oikeesti jos näen vielä yhdenkin "Pluto is back bitches!" -viestin niin pää räjähtää.

   Lainaa

  18. Tulos: +18 (44 ääntä)
   Voisiko tämä "nykyajan teinit vittu" nillitys loppua? Jos tutustutte historiankirjoihinne niin kielen/ nuorison/ kaiken rappiota on nyt valitettu useampi tuhat vuotta, ja jotenkin tässä edelleen kuitenkin porskutetaan. About puolet ihmisistä on aina ollut keskiarvoa tyhmempiä ja tulee aina olemaan (tiedän keskiarvon rajoitukset mutta en nyt jaksa ruveta selvittelemään mitään älykkyyden mediaania; nuoriso on niinkin laiskaa ja rappiolla); kirjoitustaidossa eroa on vain siinä että he joille ei lahjoja alalla ollut siunaantunut eivät ennen vanhaan edes yrittäneet.

   Lainaa

  19. Tulos: +9 (15 ääntä)
   nanu998: Tämän takia ennen vanhaa kiellettiin rahvaalta aineisto, jonka he saattavat ymmärtää väärin..
   Ja nykyäänkin päättäjät vastustavat kansanäänestyksiä. Saattaa olla turvallisempaa niin:).

   Lainaa

  20. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Oisin halunnut tietää Allu Alpakan sukunimen.

   Lainaa

  21. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Mä voisin melkein itse ryhtyä tämmöiseen "mä en ymmärrä"-juttuun kun siitä saa näin mahtavat kommentit. Lukekaapa tuo alkuperäinen keskustelu uusiksi, ja kuvitelkaa Janinan vain teeskentelevän olevansa siinä uskossa että Disneyland on saapumassa Turkuun. Ehkä Sanni ja Jamie ovatkin ne heikoimmat lenkit. :)

   Lainaa

  22. ice cold fenix 8.10.2014 0:54
   Tulos: +2 (20 ääntä)
   Olen miettinyt tätä pitkään ja nyt on pakko kommentoida. En tahdo aiheuttaa suurta ärtymystä, arvon käyttäjät, mutta miksi niin suuri osa teistä lankeaa trolleihin? Jos ette tiedä termin merkitystä, katsokaa wikipediasta. Miettikää kaksi kertaa, ennen kuin lähetätte turhan kommentin, mikä vain ruokkii kyseistä trollia. Luultavasti tulee down votea kummaltakin mainitulta taholta, mutta se ei minua piinaa. Pyydän teitä vaan heräämään...

   Lainaa

  23. Tulos: -21 (23 ääntä)
   ehkä en vaa ajatellu asiaa loppuun ku menin kirjottaa fb päivityksen.. :D ja sinä joka halusit tietää tän allu alpakan sukunimen ni ei tuu onnistumaan kuten et munkaan sukunimeä saa koskaan selville :)

   Lainaa

  24. Tulos: -8 (18 ääntä)
   Toimittajilla ollut harvinaisen tylsä päivä, kun on pitänyt aikansa kuluksi tehdä fiktiivisiä ja täysin epärealistisia "tulevaisuuden uutisia"?

   Lainaa

  25. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Musta toi lehti oli hauska. Ekan otsikon kun luin (jotain "Turku maailman paras kaupunki elää" - näitähän näkee jatkuvasti Helsingistä ihan oikeista julkaisuista) olin vielä että "jee hyvä me!" mutta näillä mokan tyypeillä tais mennä hetki pitempään, että syttys se lamppu päässä jutun luonteesta. Anyways, saahan sitä hauskojakin juttuja kirjoittaa välillä. Oli tämä lehti mielekkäämpää luettavaa kuin tämän hetkinen mielensäpahoittaminen Lauri Tähkän pikku-mökistä.

   Lainaa

  26. Ötze Kamishkaja 9.10.2014 4:08
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Tai sitten kyseessä on mainostajien konsti jossa "typerään viestiin" vastataan varsinaisella mainoksella?

   Lainaa

  27. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Zeipii: Ei yllätä, he kun ovat turkulaisia !
   Huomaa, jos tässä luki "Ei yllätä, he kun ovat naisia!", niin tässä olisi yht monta miinuspeukkua ku yläpeukkua nyt.... Terveisin: butthurt turkulainen jne.

   Lainaa

  28. Tulos: -3 (13 ääntä)
   "Eiks oo kurjaa, ku turkulaisille aina vittuillaan? -No syytä on." -Ilari Johansson.

   Lainaa

  29. Tulos: -16 (18 ääntä)
   Timppa: Tarvitseeko sanoa jotain omastasi, koska et osaa edes kirjoittaa?
   Mitäs vikaa tuossa tekstissä oli? Itse en ainakaan huomannut

   Lainaa

  30. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Typerä idea koko tulevaisuuslehti ja huonosti toteutettu.

   Lainaa

  31. Tulos: -12 (12 ääntä)
   ÄÖ* tai AO

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Disney, Disneyland, Turku, Turkuposti, kuva, lehti, huvipuisto, Perno