Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Meikkifeikki

  Edes ripsaria en laittanut.
  Suurenna näkymä
  Meikkifeikki

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 87 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1010 (1056 ääntä)
   Myös tämän olisi voinut julkaista otsikolla “Ikuisesti iholla”.

   Lainaa

  2. kynsilakka 16.9.2014 1:19
   Tulos: +368 (426 ääntä)
   No onkohan posket, luomet ja huulet sitte tatuoitu vai millä ne selittyy?

   Lainaa

  3. Tulos: +1218 (1236 ääntä)
   Mietin aina, että onko nää ihmiset itse niin saamarin tyhmiä, ettei ne tajua kaikkien näkevän niiden valheiden läpi, vai pitääkö ne vaan kaikkia muita niin saamarin tampioina, että ne ei kuitenkaan mitään ymmärrä? Kiitos Alex.

   Lainaa

  4. Tulos: +144 (190 ääntä)
   Entä jos ko. likka on luonnonkaunis tollasena? Eiku..

   Lainaa

  5. Tulos: -60 (168 ääntä)
   Ripsenpidennykset ainakin löytyy, eli jos jonna tulkitsee ettei se ole meikkiä...

   Lainaa

  6. Tulos: -449 (593 ääntä)
   Nainen ei oo nainen ilman palsua meikkikerrosta :3 mitä paksumpi sen parempi <3 oksettaa semmoset meikittömät rumat korppikotkat !

   Lainaa

  7. Tulos: +118 (124 ääntä)
   Yeah sure!

   Lainaa

  8. makeup forever 16.9.2014 1:49
   Tulos: -485 (567 ääntä)
   paksu meikki on naisella kaunista, joka väittää toisin on poikatyttö tai liian laiska meikkaamaan !

   Lainaa

  9. Tulos: -1380 (1874 ääntä)
   Halluisin tietää, että minkä ikästä porukkaa täällä käy enemmä: alle 18-vuotiaat peukku ylös ja aikuiset alas.

   Lainaa

  10. Tulos: +320 (326 ääntä)
   Mitä tää on tää tämmönen, eikö ihmiset enää kestä itteään sen vertaa ettei tarvis luoda itestään vale-minää someen! Tuoki sensuurista huolimatta pääteltävissä ikästensä ryhmässä oikein nätiks tytöks ja silti on nähty tarpeelliseks tämmönen itsensä some-täydellistäminen, millasta on ajatusmaailma jos tollaseen pitää ruveta? Näitä "tapauksia" alkaa olla ku sieniä sateella.

   Lainaa

  11. Tulos: +512 (522 ääntä)
   Tätä myötähäpeän määrää!! Ihmiset näkevät typerän valheesi läpi -> Vedetään marttyyrikortti esiin. "Tässä se taas nähdään miten naisia nykyään kohdellaan!!!!1" Jumalauta.

   Lainaa

  12. Tulos: +323 (323 ääntä)
   Aivan turhia muutenkin nämä infot siitä, että nyt ei pärstässä ole maalia. :)

   Lainaa

  13. Tulos: +168 (188 ääntä)
   "On se nyt vaan niin, että meikki kaunistaa, näkeehän sen tässäkin!" -JTukiainen http://johannatukiainen.seiska.fi/wp-content/uploads/2013/06/johanna_tukiainen1.jpg

   Lainaa

  14. Tulos: +172 (190 ääntä)
   Piu: “On se nyt vaan niin, että meikki kaunistaa, näkeehän sen tässäkin!” -JTukiainen http://johannatukiainen.seiska.fi/wp-content/uploads/2013/06/johanna_tukiainen1.jpg
   My eyes! MY EYES!!

   Lainaa

  15. Tulos: +373 (385 ääntä)
   Saanen huomauttaa ettei kukaan synny eyelinerit silmissä eikä noin tummilla ripsillä. Mullaki on pitkät ja tummat ripset mutta oikea pituus näkyy vasta ripsarin jälkeen. Herätkää teinit jotka muuta väittää.

   Lainaa

  16. Tulos: +163 (187 ääntä)
   alfamiäs: Nainen ei oo nainen ilman palsua meikkikerrosta :3 mitä paksumpi sen parempi oksettaa semmoset meikittömät rumat korppikotkat !
   Entäs sitten me sellaiset joiden iho ei allergian takia kestä mieletöntä määrää pakkelia yms muuta ehostetta? Itellä naama kukkii heti liiasta ja hengitystiet rohisee. Pidän mieluummin kyvyn hengittää kuin sen että kuulostan joltain minkä kissa o raahannu sisään metsästysreissulta.

   Lainaa

  17. Tulos: +244 (258 ääntä)
   bb: Entäs sitten me sellaiset joiden iho ei allergian takia kestä mieletöntä määrää pakkelia yms muuta ehostetta? Itellä naama kukkii heti liiasta ja hengitystiet rohisee. Pidän mieluummin kyvyn hengittää kuin sen että kuulostan joltain minkä kissa o raahannu sisään metsästysreissulta.
   Eiköhän Alfamiäs vitsaile. Oikeat ns. alfamiähet hakkaa naisen mustelmille, jos kehtaavat lähteä meikattuna ulkosalle. Sehän tarkoittaisi, että naikkonen on menossa juhlimaan ja miehiä etsimään, eikä sellainen peli vetele!

   Lainaa

  18. Tulos: +1 (153 ääntä)
   Rumia ne on jotka meikkaa.

   Lainaa

  19. Tulos: +88 (92 ääntä)
   dollyboy: Mietin aina, että onko nää ihmiset itse niin saamarin tyhmiä, ettei ne tajua kaikkien näkevän niiden valheiden läpi, vai pitääkö ne vaan kaikkia muita niin saamarin tampioina, että ne ei kuitenkaan mitään ymmärrä? Kiitos Alex.
   I see what you did there xD

   Lainaa

  20. S. aivartelija 16.9.2014 6:03
   Tulos: +242 (262 ääntä)
   Olen kateelllinen. Tytöllä on luonnostaan voimakkaasti rajatun näköiset silmät, ripset näyttää luonnostaan siltä kuin niissä kuin olisi paksulti ripsiväliä ja huulten väri on huulipunan värinen, luonnostaan. Myös kulmakarvat ovat jo syntyessä ollleet värjätyn näköiset. No todelilisuudessa peruskouluaikaisella luokkakaverillani oli oikeasti luonnostaan pitkät ja tummat ripset. Siitä monet tytöt olivat aidosti, mutta hyvällä tavalla, kateellisia. Sillä tavalla, että niitä lähinnä ihailtiin. Siitä huolimatta, että ne olivat pitkät ja tummat, hän joskus laittoi ripsiväriä ja kyllä sen erotti, jos sitä oli. Jonna sulla on erittäin voimakas meikki, mutta varmasti olisit kaunis ilmankin. Voisit ihan hyvin laittaa meikittömän kuvan. Ällä valehtele, olisit jättänyt edes rajauksen pois ja laittanut vähän miedommin tuota ripsiväriä.

   Lainaa

  21. Tulos: -27 (123 ääntä)
   Miksi sitä kutsutaan kauneudenhoidoksi, kun todellisuudessa se on rumuuden peittämistä? Meikitöntä päivää viettämään. Onneksi on koneella photoshop.

   Lainaa

  22. Tulos: +128 (136 ääntä)
   Nykyaika + media on tehnyt kauneusihanteista toteutumiskelvottomia. Kukaan ei voi syntyä siihen muottiin jota mediat luovat photarin ja muiden ohjelmien avulla. Ihmisten pitäs hyväksyä omaitsensä ja erilaisuutensa ja lopettaa epätoivoinen yritys saada itsensä johonkin muottiin mihin ei yksinkertaisesti voi mennä/mahtua.

   Lainaa

  23. Tulos: +252 (254 ääntä)
   Niin meikittömän aito, että ilmassa ympärillä kelluu ihan itsestään pieniä valopalloja.

   Lainaa

  24. Waylon Jones 16.9.2014 8:52
   Tulos: +75 (83 ääntä)
   Mikä lens flare -fetissi teineillä oikein on?

   Lainaa

  25. Tulos: +75 (77 ääntä)
   Timon: Miksi sitä kutsutaan kauneudenhoidoksi, kun todellisuudessa se on rumuuden peittämistä? Meikitöntä päivää viettämään. Onneksi on koneella photoshop.
   Kauneudenhoitoa on myös hygieniasta huolehtiminen yms. Mä pidän meikkaamista vähemmän kauneudenhoitona.

   Lainaa

  26. asdfasdfasdf 16.9.2014 8:58
   Tulos: -30 (64 ääntä)
   bb: Entäs sitten me sellaiset joiden iho ei allergian takia kestä mieletöntä määrää pakkelia yms muuta ehostetta? Itellä naama kukkii heti liiasta ja hengitystiet rohisee. Pidän mieluummin kyvyn hengittää kuin sen että kuulostan joltain minkä kissa o raahannu sisään metsästysreissulta.
   Käytä mineraalimeikkejä, ne eivät tuki ihohuokosia samalla tavalla kuin normimeikit.

   Lainaa

  27. Tulos: +156 (158 ääntä)
   Perkele kun sensuurienkin läpi näkee että on täydet sotamaalaukset päällä... :D Ei suotta turha valhe kun ois vaan voinu laittaa kuvan sanomatta että on meikitön.

   Lainaa

  28. Itsepetos haisee 16.9.2014 9:42
   Tulos: +216 (218 ääntä)
   Eihän toi ole edes ns. nude eli luonnollisen näköinen meikki... ja jos toi on Jonnan meikitön aamu niin en halua nähdä sitä meikillistä.

   Lainaa

  29. Tulos: -48 (62 ääntä)
   Onhan tää mullaki ilkeetä, miehenä varsinkin saa kokoaika kuulla kuittailuja toisilta ku ripset näyttää meikatuilta, ne nyt on vaa nii kauniit luonnollisesti, tosi mustat ja pitkät niinku noi! Ja kyl mullaki on kasvojen ihonväri tasasempaa ja vähä erisävystä ku muualla... ei se meinaa et meikkaisin!

   Lainaa

  30. Tulos: +77 (87 ääntä)
   alfamiäs: Nainen ei oo nainen ilman palsua meikkikerrosta :3 mitä paksumpi sen parempi oksettaa semmoset meikittömät rumat korppikotkat !
   makeup forever: paksu meikki on naisella kaunista, joka väittää toisin on poikatyttö tai liian laiska meikkaamaan !
   Vitun vatupassit.:D

   Lainaa

  31. Kuusmetrinenkaulahuivi 16.9.2014 10:15
   Tulos: +68 (78 ääntä)
   alfamiäs: Nainen ei oo nainen ilman palsua meikkikerrosta :3 mitä paksumpi sen parempi oksettaa semmoset meikittömät rumat korppikotkat !
   Siinätapauksessa mä taidan olla mies.

   Lainaa

  32. Tulos: +68 (68 ääntä)
   kynsilakka: No onkohan posket, luomet ja huulet sitte tatuoitu vai millä ne selittyy?
   Puhumattakaan kulmakarvoista!

   Lainaa

  33. Tulos: +23 (49 ääntä)
   Just perus teini xD

   Lainaa

  34. turnipsitonttu 16.9.2014 11:49
   Tulos: +239 (241 ääntä)
   Tää kyllä on niin aito, että aamuisin tämän neidin pukevat pikkulinnut. Sillä aikaa oravat ja hiiret keittävät aamukahvit ja laittavat aamupalan. Puput kantavat kukkia maljakkoon ja kavikuppikin laulaa sokerikon kanssa. Perhoset lepattelullaan kuivaavat hiukset. Sitten kun on aika lähteä ulos yksisarvinen odottelee ulko-ovella postin tanssiessa neitosen ympärillä. Eikä mitään ikävää postia kuten laskuja koska yksisarvinen taikoi ne jo maksetuiksi.

   Lainaa

  35. Tulos: -44 (54 ääntä)
   turnipsitonttu: Tää kyllä on niin aito, että aamuisin tämän neidin pukevat pikkulinnut. Sillä aikaa oravat ja hiiret keittävät aamukahvit ja laittavat aamupalan. Puput kantavat kukkia maljakkoon ja kavikuppikin laulaa sokerikon kanssa. Perhoset lepattelullaan kuivaavat hiukset. Sitten kun on aika lähteä ulos yksisarvinen odottelee ulko-ovella postin tanssiessa neitosen ympärillä. Eikä mitään ikävää postia kuten laskuja koska yksisarvinen taikoi ne jo maksetuiksi. Ootsä vähä daiju!? Ei yxsarviset osaa niinq taikoo!

   Lainaa

  36. yli opisto hörho 16.9.2014 12:57
   Tulos: +75 (95 ääntä)
   Typerä nainen -Piisamirotta

   Lainaa

  37. Tulos: +132 (132 ääntä)
   Meikkiä pidetty niin kauan putkeen, että se on pinttynyt kiinni :'D

   Lainaa

  38. Tulos: -54 (72 ääntä)
   asdfasdfasdf: Käytä mineraalimeikkejä, ne eivät tuki ihohuokosia samalla tavalla kuin normimeikit.
   NEWSFLASH: Meikit eivät tuki ihoa. Se, että ihoaan ei puhdista ja antaa epäpuhtauksien muhia ihossa päiviä, tukkii ihon.

   Lainaa

  39. Tulos: +44 (46 ääntä)
   hessu: Ripsenpidennykset ainakin löytyy, eli jos jonna tulkitsee ettei se ole meikkiä…
   Joo selkeesti on tolla tytöllä meikkiä, mutta en ripsienpidennyksistä menis vannomaa, mulla on luonnostaa pidemmät ripset kun tolla likalla, mutta ne on kyllä nii vaaleetki ettei niitä huomaa ilman meikkiä..

   Lainaa

  40. LikeForReal 16.9.2014 13:36
   Tulos: +7 (49 ääntä)
   Vähä mietityttää välillä minkä ikäset näitä kommentteja kirjottaa. Meikatkaa te 12v vaan kunnon pakkelikerros naamaan ja katsokaa miltä näytätte sitten 40v. Sen lisäksi älkää ihmetelkö pojan ilmettä aamulla kun näkee sinut ilman meikkiä. Voi olla ettei näky ole ihan yhtä ruusuinen kuin edellisenä iltana...

   Lainaa

  41. Tulos: +30 (54 ääntä)
   kolopallo: Halluisin tietää, että minkä ikästä porukkaa täällä käy enemmä: alle 18-vuotiaat peukku ylös ja aikuiset alas.
   Sehän nyt vähän riippuu miten aikuisuuden kokee, itse kokisin että aikuinen on ihminen joka tulee itsenäisesti toimeen (poislukien sairauden takia apua tarvitsevat), eli yleensä 20+ vuotiaat. Ku kattelee noita nykysiä 18 vuotiaita, ni on aika kaukana "aikuisesta" vaikka täysi-ikäisiä ovatkin. Eivät osaa edes tiskikonetta täyttää loogisesti, saati siivota, tehdä ruokaa tai käyttää varallisuuttaan järkevästi.

   Lainaa

  42. Tulos: +84 (86 ääntä)
   Jospa tää on kuten vaikka salkkareissa, että suihkusta tullessaankin tai aamulla herätessäänkin on täydet pakkelit ja kampaus kondiksessa ;) Mutta onhan tuo naurettavaa, miksi ihmeessä yrittää muille valehdella näyttävänsä meikkaamattomanakin samalta kuin meikattuna? Luulisi että kaverit ainakin olisi nähnyt tytön ilman meikkiä ihan noin luonnossakin ja tietäisi ettei ne pakkelit ole tautoituna ihoon. Tai sitten meno on vaan niin pinnallista / epävarmaa ettei edes roskia viedä ilman sotamaalausta.

   Lainaa

  43. Tulos: +77 (77 ääntä)
   kynsilakka: No onkohan posket, luomet ja huulet sitte tatuoitu vai millä ne selittyy?
   No siis sehän johtuu valosta, niinhän Jonna sanoi!

   Lainaa

  44. Tulos: +30 (30 ääntä)
   kynsilakka: No onkohan posket, luomet ja huulet sitte tatuoitu vai millä ne selittyy?
   Niissä on kestovärjäys, kestopaklaus, kesto... no, jne.

   Lainaa

  45. Tulos: +58 (60 ääntä)
   "Just tullu suihkust" ja hiukset on kuivia. Katson taakseni naista, joka tullut 30 min sitten suihkusta...

   Lainaa

  46. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Evo:
   Osaapas

   Lainaa

  47. Tulos: +17 (29 ääntä)
   just just: Saanen huomauttaa ettei kukaan synny eyelinerit silmissä eikä noin tummilla ripsillä. Mullaki on pitkät ja tummat ripset mutta oikea pituus näkyy vasta ripsarin jälkeen. Herätkää teinit jotka muuta väittää.
   Kuvan tytöllä varmasti on meikkiä, mutta kyllä joillain ihmisillä on luonnostaan noinkin tummat ripset. Oma 5-vuotias poikani on sellainen tapaus. Ja kun ripset on vielä pitkät ja kaarevat, niin olen saanut kuulla jopa paheksuviakin ihmettelyjä siitä, onko lapsellani ripsiväriä. Muitakin ihmisiä olen nähnyt, eteenkin miehiä, joilla ripset on tummemmat, pidemmät ja kauniimmat kuin monella naisella meikin jälkeen! Myös minulla on mustat ja pitkät ripset, muttei mitään sellaista kuin toisella pojallani. Olen kateellinen...

   Lainaa

  48. Tulos: +22 (24 ääntä)
   En jaksa ainakaan uskoa että kukaan noin paksuja rajauksia tai huulipunaa laittaisi kestona (onko jälkimmäinen edes mahdollista...?). Toki voi muuten olla kestovärit, joten ehkä omasta mielestä on meikitön kun ei ole niiden päälle pakkelia lisännyt. Epäilen silti, sillä nuo ripset kyllä näyttää siltä että niissä ripsaria on, ei se tummuus, vaan muuten näyttää siltä että ainetta on laitettu. Ja sanon tämän ripsaria käyttävän kokemuksella.

   Lainaa

  49. Tulos: +25 (35 ääntä)
   LikeForReal: Vähä mietityttää välillä minkä ikäset näitä kommentteja kirjottaa. Meikatkaa te 12v vaan kunnon pakkelikerros naamaan ja katsokaa miltä näytätte sitten 40v. Sen lisäksi älkää ihmetelkö pojan ilmettä aamulla kun näkee sinut ilman meikkiä. Voi olla ettei näky ole ihanyhtä ruusuinen kuin edellisenä iltana…
   En nyt ymmärrä mitä ajat takaa... Itse aloin käyttämään meikkiä säännöllisesti kouluun (ja nykyään töihin) lähtiessäni noin 15 vuotiaana. Olen nyt 35v eli yhteensä 20 meikillistä vuotta. Puhdistan ihoni hyvin iltaisin, kuorin säännöllisesti ja käytän kasvorasvaa. Ja sitten seikka, jonka uskon vaikuttavan asiaan kaikista eniten: geenit. Edelleen joka kerta, kun ostan vaikka sen yhden siiderin ruokaostosteni seassa, minulta kysytään henkkareita ja toisinaan kun matkustan bussilla minulta tarkistetaan, oliko se lasten vai aikuisten lippu jne. Olen ollut aviomieheni kanssa yhdessä yli 10v ja vieläkin se aamulla vierestä herää, vaikka usein viikonloppuisin en vaihda edes pyjamaa pois päältä, jos ei ole pakko...

   Lainaa

  50. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Misa: Kuvan tytöllä varmasti on meikkiä, mutta kyllä joillain ihmisillä on luonnostaan noinkin tummat ripset. Oma 5-vuotias poikani on sellainen tapaus. Ja kun ripset on vielä pitkät ja kaarevat, niin olen saanut kuulla jopa paheksuviakin ihmettelyjä siitä, onko lapsellani ripsiväriä. Muitakin ihmisiä olen nähnyt, eteenkin miehiä, joilla ripset on tummemmat, pidemmät ja kauniimmat kuin monella naisella meikin jälkeen! Myös minulla on mustat ja pitkät ripset, muttei mitään sellaista kuin toisella pojallani. Olen kateellinen…
   Se on totta että joillain miehillä kuin naisilla on tummat ripset luonnostaan. Poikaystävälläni on myös pitkät ja tummat ripset, mutta pointti tekstissä oli että ei kellään ole luonnostaan täysin mustat ripset tyvestä latvaan ja täys meikki naamassa.

   Lainaa

  51. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Misa: Kuvan tytöllä varmasti on meikkiä, mutta kyllä joillain ihmisillä on luonnostaan noinkin tummat ripset. Oma 5-vuotias poikani on sellainen tapaus. Ja kun ripset on vielä pitkät ja kaarevat, niin olen saanut kuulla jopa paheksuviakin ihmettelyjä siitä, onko lapsellani ripsiväriä. Muitakin ihmisiä olen nähnyt, eteenkin miehiä, joilla ripset on tummemmat, pidemmät ja kauniimmat kuin monella naisella meikin jälkeen! Myös minulla on mustat ja pitkät ripset, muttei mitään sellaista kuin toisella pojallani. Olen kateellinen…
   Se on totta että joillain miehillä kuin naisilla on luonnostaan pitkät ja tummat ripset esim. poikaystäväni on tällainen tapaus, mutta tekstin pointti oli ettei kellään ole luonnostaan pikimustia ripsiä tyvestä latvaan.

   Lainaa

  52. Tulos: -6 (20 ääntä)
   Piu: “On se nyt vaan niin, että meikki kaunistaa, näkeehän sen tässäkin!” -JTukiainen http://johannatukiainen.seiska.fi/wp-content/uploads/2013/06/johanna_tukiainen1.jpg
   "Jokainen on omalla tavallaan kaunis" joo paitsi tuksu ei vaik voissa paistais ja rasvaa silt löytyy ainakin :) Anteeksi, huono vitsi mut julkasen kuitenki :)

   Lainaa

  53. Tulos: +24 (40 ääntä)
   toisinaan kun matkustan bussilla minulta tarkistetaan, oliko se lasten vai aikuisten lippu jne.
   Väitätkö siis että näytät joltain alle 12 vuotiaalta (vai mikä se lastenlipun ikäraja onkaan)? En usko!

   Lainaa

  54. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Oho kirjoitin melkein saman tekstin uudestaan koska luulin että kännykkäni sekosi ja meni edelliselle sivulle ja olisi pyyhkinyt tekstini, mutta toisin kävi.. Oli pakko korjata :D

   Lainaa

  55. Tulos: -7 (21 ääntä)
   Tästä mokasta menee idea, kun kuva on blurrattu.

   Lainaa

  56. Tulos: +36 (50 ääntä)
   hermansson: Sehän nyt vähän riippuu miten aikuisuuden kokee, itse kokisin että aikuinen on ihminen joka tulee itsenäisesti toimeen (poislukien sairauden takia apua tarvitsevat), eli yleensä 20+ vuotiaat. Ku kattelee noita nykysiä 18 vuotiaita, ni on aika kaukana “aikuisesta” vaikka täysi-ikäisiä ovatkin. Eivät osaa edes tiskikonetta täyttää loogisesti, saati siivota, tehdä ruokaa tai käyttää varallisuuttaan järkevästi.
   Mielestäni pointtisi oli hyvä, mutta siitä vei tehoa se, että yleistit ikävästi nykyajan nuoret :/ Itse olen 17-vuotias, ja kyllä, osaan täyttää astianpesukonetta loogisesti, osaan siivota ja laittaa ruokaa. Varallisuuttanikin osaan käsitellä, olen sijoittanut rahani osakkeisiin ja pidän itse niistä huolta. Vaikka sinun tuntemasi nuoret eivät osaisikaan näitä taitoja, niin älä yleistä koko nuorisoa toivottomaksi koska mikään ei ikinä ole mustavalkoista!

   Lainaa

  57. Tulos: +18 (32 ääntä)
   babyface: Olen ollut aviomieheni kanssa yhdessä yli 10v ja vieläkin se aamulla vierestä herää, vaikka usein viikonloppuisin en vaihda edes pyjamaa pois päältä, jos ei ole pakko…
   Ja tämä liittyi asiaan miten? Varsinkaan siihen, tukkiutuuko ihohuokoset meikin käytöstä...?

   Lainaa

  58. Tulos: +17 (23 ääntä)
   Melody: Väitätkö siis että näytät joltain alle 12 vuotiaalta (vai mikä se lastenlipun ikäraja onkaan)? En usko!
   Joissakin kulkuvälineissä 16v, esim. juniorilippu VR:llä

   Lainaa

  59. Tulos: -10 (20 ääntä)
   Itsellä on luonnostaan tummemmat huulet kuin kuvan tytöllä, ja kulmakarvat on tummat vaikka oon luonnostaan blondi. Porukka väittää että käytän ripsaria... vaikka en kyllä meikkaa koskaan :D melkoisen meikatulta tytsy kyllä näyttää, just saying :D

   Lainaa

  60. Tulos: +6 (14 ääntä)
   makeup forever: paksu meikki on naisella kaunista, joka väittää toisin on poikatyttö tai liian laiska meikkaamaan !
   Tai vaikka mies niin kuin minä?

   Lainaa

  61. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Voi veljet. Selvästihän tuossa on puuteria, eye lineria, ripsiväriä ripsissä jotka on taivutettu (tai irtoripset), huulipunaa ja kulmat on muotoiltu. Ihan oikeasti, miten _kehtaa_ sanoa että tuo on meikitön!

   Lainaa

  62. Tulos: -1 (9 ääntä)
   niiMpä!!!!!11

   Lainaa

  63. Tulos: -18 (20 ääntä)
   Ei,ehdottomasti sillä jokainen suomessa vakituisesti asuva ihminen joka passin saatuaan on myös velvollinen vastaamaan kutsuun välittömästi sen saatuaan ja myös velvoitettu toimimaan kutsun mukaisten määräysten mukaisesti,paitsi mikäli hakija on hakemuksen postittamisen aikoihin ollut joko vajaaälyinen tai edelleen alaikäinen.Kaikissa muissa tapauksissa on hän ilman päätösvaltaa tuomittava poissaolevana enintään 6kk ehdottomaan vankeusrangaistukseen ja tuomi pannaan täytäntöö välittömästi mikäli sääolosuhteet sen sallivat. syy miksi olen asiasta näinkin varma on se että minut on juuri tuon kolmannen pykälän mukaan todettu syylliseksi.

   Lainaa

  64. Herra Hiltunen 16.9.2014 21:55
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Voi Jonna-parkaa... Tainnut joku häntä pahoinpidellä, kun on noin pahasti silmänurkat tummuneet. Koska meikkiähän siellä ei suinkaan ole, kun juuri suihkustakin tullut. .... huokaus...

   Lainaa

  65. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Tekisi mieli käydä pesemässä Jonnan naama. Tekisi ehkä tytöstä hieman luonnollisemman :P

   Lainaa

  66. Tulos: -6 (10 ääntä)
   hessu: Ripsenpidennykset ainakin löytyy, eli jos jonna tulkitsee ettei se ole meikkiä…
   Ripsienpidennykset olisivat huomattavasti pidemmät.

   Lainaa

  67. Tulos: -9 (15 ääntä)
   Kyllä minä voin uskoa ettei kuvassa meikkiä ole käytetty, mutta kuvankäsittelyä senkin edestä.

   Lainaa

  68. Tulos: +43 (43 ääntä)
   Ja aina ko joku on eri mieltä ihan mistä tahansa niin kyllä jossaa vaiheessa tulee toi saatanan "kateelliset on kateellissia :)" koska jos on eri mieltä ni on tietenkin kateellinen, eikös? Toinen huomauttaa ettei likka todellakaa ole meikitön kuvassa ni sit väitetää kateelliseks, huh huh. Mitään ongelmaa ei olis ellei likka olis päättäny valehdella et olis meikitön kuva, joten miksi ihmeessä pitää väittää et on meikitön jos ei edes ole... Huah..

   Lainaa

  69. Hörhöjä kaikkialla 17.9.2014 10:42
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   makeup forever: paksu meikki on naisella kaunista, joka väittää toisin on poikatyttö tai liian laiska meikkaamaan !
   Ja näin siis sanoo mies joka on poikatyttö ja liian laiska meikkaamaan?

   Lainaa

  70. Hörhöjä kaikkialla 17.9.2014 10:42
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Nolotus: Ja aina ko joku on eri mieltä ihan mistä tahansa niin kyllä jossaa vaiheessa tulee toi saatanan “kateelliset on kateellissia :)” koska jos on eri mieltä ni on tietenkin kateellinen, eikös? Toinen huomauttaa ettei likka todellakaa ole meikitön kuvassa ni sit väitetää kateelliseks, huh huh. Mitään ongelmaa ei olis ellei likka olis päättäny valehdella et olis meikitön kuva, joten miksi ihmeessä pitää väittää et on meikitön jos ei edes ole… Huah..
   Kateuskortti on nykyään yhtä yleisesti käytetty kuin rasisti ja natskortti.

   Lainaa

  71. sdgsdgsdgsdg 17.9.2014 12:54
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Galaki: I see what you did there
   Ai didn't! Saiskos vähän rautalankaa? :D

   Lainaa

  72. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Olen mies ja mulla on luonnostaan paksut hiukset sekä pitkät ja tummat ripset. Kaupan päälle näytän vielä siltä että että olisin laittanut eyelineria koska ripsien pohja tai mikä ikinä nyt onkaan on todella tumma. Olen perinyt nämä piirteet äidiltäni. Siskoni puolestaan on todella vaalea ja ohuttukkainen. Nämä piirteet tulevat taas isältämme. Niin että kiitti vaan v***sti luonto.

   Lainaa

  73. Tulos: +20 (22 ääntä)
   turnipsitonttu: Tää kyllä on niin aito, että aamuisin tämän neidin pukevat pikkulinnut. Sillä aikaa oravat ja hiiret keittävät aamukahvit ja laittavat aamupalan. Puput kantavat kukkia maljakkoon ja kavikuppikin laulaa sokerikon kanssa. Perhoset lepattelullaan kuivaavat hiukset. Sitten kun on aika lähteä ulos yksisarvinen odottelee ulko-ovella postin tanssiessa neitosen ympärillä. Eikä mitään ikävää postia kuten laskuja koska yksisarvinen taikoi ne jo maksetuiksi.
   Hei mä tahdoin vaan että tiedät että ainut alapeukku tälle oli mun paksun sormen sössimä! Annathan anteeksi, pilasin moitteettoman scoren :/

   Lainaa

  74. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Jonnalla aika hyvin hiukset kuivunu ja kajaalit naamassa.. Suihkun jälkeen.. AI joo, kyl noi kajaalirajat on nii luonnollisii kaikil, et kyl se vaa luononkauneut on ;)

   Lainaa

  75. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Tuli kuin tulikin femistikortti esiin Jonnan viimeisessä kommentissa. :D

   Lainaa

  76. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Itse toki uskon sen petkuttavan. Muta mistäs sen tietää... voihan sillä olla meikitön aamu, sitä vaan ei näy kuvassa. tai onhan se voinut "vahingossa" laittaa "väärän" kuvan. tai jos se on ollut alunperin meikitön kuvassa, mutta kuva tapasi hyvän ystävänsä Photoshop...

   Lainaa

  77. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Herää vain kysymys, että onko nää ihmiset OIKEESTI tosissaan? o.o

   Lainaa

  78. Tulos: +19 (21 ääntä)
   makeup forever: paksu meikki on naisella kaunista, joka väittää toisin on poikatyttö tai liian laiska meikkaamaan !
   Ei ole. T. Mies joka ei meikkaa PS. Mitä pahaa on "poikatytöissä"?

   Lainaa

  79. Tulos: +2 (6 ääntä)
   kiitos alex

   Lainaa

  80. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Hei kyl mulki ilmestyy silmiin eyelinerit ja huuliin huulipunat ku otan selfieitä tietyssä valossa. Ei se oo mun vika et te ootte vaa kateellisii et mul on pidemmät ripset, senkin katkerat.

   Lainaa

  81. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Onko sillä myös luonnostaan paksu kerros mustaa meikkikynää silmen ympärillä? Tää ei mee läpi edes sensuroituna versiona.

   Lainaa

  82. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Ja älkää ruokkiko noita "nainen on kaunis vaan paksussa meikkikerroksessa"-trolleja. Ei ne ole edes itse sitä mieltä.

   Lainaa

  83. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Maybe she's born with it... Maybe it's Maybelline!

   Lainaa

  84. Jacktheripper 24.9.2014 10:22
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Hei nyt oikeesti! Onpa nolo toi Jonna. Niin lähtis menee mun facekavereista. Tollasia pellejä jaksa kukaan kattella...

   Lainaa

  85. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Muistan, ku yläasteella joku muija tuli valittamaan "sä olisit kauniimpi, jos et meikkais noin paljon" (ei ollu meikkiä yhtään :D). Ja kaverille on tultu sanomaan "tiesiksä että lisäkkeistä ei kuulu huomata, että ne on lisäkkeet?" En tiiä missä se semmoset näki, ku kaveri ei oo lisäkkeitä koskaan omistanutkaan :D

   Lainaa

  86. Nää on hyviä karkkeja mitä syön 26.7.2015 5:15
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Hattu: Myös tämän olisi voinut julkaista otsikolla “Ikuisesti iholla”.
   Voispa tykätä sata kertaa xDD

   Lainaa

  87. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Onhan tämä jo melkein vuoden vanha moka, mutta tulipa vain mieleeni vähän viiveellä... Tämähän on kamalan myötänoloa jo pelkästään Feissarimokissa, ja varmasti nolompaa silloin, jos oma Facebook-kaveri rupeaisi tällaiseen. Mutta entä jos tällaiseen törmäisi oikeassa elämässä, miten siihen oikein pitäisi suhtautua? :D Jos vaikka tämä tyyppi tulisi salille ja saisi siihen alkuun vähän henkiläkohtaista ohjausta. Ohjaaja sanoo: "Käydään ensin vaihtamassa vaatteet, ja muista pestä meikit pois naamasta ennen kuin aloitetaan", ja tämä vain vakuuttaa kirkkain silmin, että ei ole naamassa yhtään meikkiä. Mitä siinä sitten olisi tarkoitus tehdä? Sanoa vain kylmästi, että "kyllä on, pese pois"?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: meikki, kuva, meikitön, ilman meikkiä, filtteri