Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Meikkifeikki

Edes ripsaria en laittanut.
Meikkifeikki

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 87 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1080 (1128 ääntä)
      Myös tämän olisi voinut julkaista otsikolla “Ikuisesti iholla”.

      Lainaa

    2. kynsilakka 16.9.2014 1:19
      Tulos: +420 (478 ääntä)
      No onkohan posket, luomet ja huulet sitte tatuoitu vai millä ne selittyy?

      Lainaa

    3. Tulos: +1309 (1327 ääntä)
      Mietin aina, että onko nää ihmiset itse niin saamarin tyhmiä, ettei ne tajua kaikkien näkevän niiden valheiden läpi, vai pitääkö ne vaan kaikkia muita niin saamarin tampioina, että ne ei kuitenkaan mitään ymmärrä? Kiitos Alex.

      Lainaa

    4. Tulos: +156 (210 ääntä)
      Entä jos ko. likka on luonnonkaunis tollasena? Eiku..

      Lainaa

    5. Tulos: -66 (184 ääntä)
      Ripsenpidennykset ainakin löytyy, eli jos jonna tulkitsee ettei se ole meikkiä...

      Lainaa

    6. Tulos: -497 (643 ääntä)
      Nainen ei oo nainen ilman palsua meikkikerrosta :3 mitä paksumpi sen parempi <3 oksettaa semmoset meikittömät rumat korppikotkat !

      Lainaa

    7. Tulos: +127 (133 ääntä)
      Yeah sure!

      Lainaa

    8. makeup forever 16.9.2014 1:49
      Tulos: -537 (625 ääntä)
      paksu meikki on naisella kaunista, joka väittää toisin on poikatyttö tai liian laiska meikkaamaan !

      Lainaa

    9. Tulos: -1444 (1948 ääntä)
      Halluisin tietää, että minkä ikästä porukkaa täällä käy enemmä: alle 18-vuotiaat peukku ylös ja aikuiset alas.

      Lainaa

    10. Tulos: +343 (349 ääntä)
      Mitä tää on tää tämmönen, eikö ihmiset enää kestä itteään sen vertaa ettei tarvis luoda itestään vale-minää someen! Tuoki sensuurista huolimatta pääteltävissä ikästensä ryhmässä oikein nätiks tytöks ja silti on nähty tarpeelliseks tämmönen itsensä some-täydellistäminen, millasta on ajatusmaailma jos tollaseen pitää ruveta? Näitä "tapauksia" alkaa olla ku sieniä sateella.

      Lainaa

    11. Tulos: +542 (552 ääntä)
      Tätä myötähäpeän määrää!! Ihmiset näkevät typerän valheesi läpi -> Vedetään marttyyrikortti esiin. "Tässä se taas nähdään miten naisia nykyään kohdellaan!!!!1" Jumalauta.

      Lainaa

    12. Tulos: +340 (340 ääntä)
      Aivan turhia muutenkin nämä infot siitä, että nyt ei pärstässä ole maalia. :)

      Lainaa

    13. Tulos: +171 (195 ääntä)
      "On se nyt vaan niin, että meikki kaunistaa, näkeehän sen tässäkin!" -JTukiainen http://johannatukiainen.seiska.fi/wp-content/uploads/2013/06/johanna_tukiainen1.jpg

      Lainaa

    14. Tulos: +174 (194 ääntä)
      Piu: “On se nyt vaan niin, että meikki kaunistaa, näkeehän sen tässäkin!” -JTukiainen http://johannatukiainen.seiska.fi/wp-content/uploads/2013/06/johanna_tukiainen1.jpg
      My eyes! MY EYES!!

      Lainaa

    15. Tulos: +398 (410 ääntä)
      Saanen huomauttaa ettei kukaan synny eyelinerit silmissä eikä noin tummilla ripsillä. Mullaki on pitkät ja tummat ripset mutta oikea pituus näkyy vasta ripsarin jälkeen. Herätkää teinit jotka muuta väittää.

      Lainaa

    16. Tulos: +168 (192 ääntä)
      alfamiäs: Nainen ei oo nainen ilman palsua meikkikerrosta :3 mitä paksumpi sen parempi oksettaa semmoset meikittömät rumat korppikotkat !
      Entäs sitten me sellaiset joiden iho ei allergian takia kestä mieletöntä määrää pakkelia yms muuta ehostetta? Itellä naama kukkii heti liiasta ja hengitystiet rohisee. Pidän mieluummin kyvyn hengittää kuin sen että kuulostan joltain minkä kissa o raahannu sisään metsästysreissulta.

      Lainaa

    17. Tulos: +264 (278 ääntä)
      bb: Entäs sitten me sellaiset joiden iho ei allergian takia kestä mieletöntä määrää pakkelia yms muuta ehostetta? Itellä naama kukkii heti liiasta ja hengitystiet rohisee. Pidän mieluummin kyvyn hengittää kuin sen että kuulostan joltain minkä kissa o raahannu sisään metsästysreissulta.
      Eiköhän Alfamiäs vitsaile. Oikeat ns. alfamiähet hakkaa naisen mustelmille, jos kehtaavat lähteä meikattuna ulkosalle. Sehän tarkoittaisi, että naikkonen on menossa juhlimaan ja miehiä etsimään, eikä sellainen peli vetele!

      Lainaa

    18. Tulos: -3 (157 ääntä)
      Rumia ne on jotka meikkaa.

      Lainaa

    19. Tulos: +89 (93 ääntä)
      dollyboy: Mietin aina, että onko nää ihmiset itse niin saamarin tyhmiä, ettei ne tajua kaikkien näkevän niiden valheiden läpi, vai pitääkö ne vaan kaikkia muita niin saamarin tampioina, että ne ei kuitenkaan mitään ymmärrä? Kiitos Alex.
      I see what you did there xD

      Lainaa

    20. S. aivartelija 16.9.2014 6:03
      Tulos: +260 (280 ääntä)
      Olen kateelllinen. Tytöllä on luonnostaan voimakkaasti rajatun näköiset silmät, ripset näyttää luonnostaan siltä kuin niissä kuin olisi paksulti ripsiväliä ja huulten väri on huulipunan värinen, luonnostaan. Myös kulmakarvat ovat jo syntyessä ollleet värjätyn näköiset. No todelilisuudessa peruskouluaikaisella luokkakaverillani oli oikeasti luonnostaan pitkät ja tummat ripset. Siitä monet tytöt olivat aidosti, mutta hyvällä tavalla, kateellisia. Sillä tavalla, että niitä lähinnä ihailtiin. Siitä huolimatta, että ne olivat pitkät ja tummat, hän joskus laittoi ripsiväriä ja kyllä sen erotti, jos sitä oli. Jonna sulla on erittäin voimakas meikki, mutta varmasti olisit kaunis ilmankin. Voisit ihan hyvin laittaa meikittömän kuvan. Ällä valehtele, olisit jättänyt edes rajauksen pois ja laittanut vähän miedommin tuota ripsiväriä.

      Lainaa

    21. Tulos: -32 (136 ääntä)
      Miksi sitä kutsutaan kauneudenhoidoksi, kun todellisuudessa se on rumuuden peittämistä? Meikitöntä päivää viettämään. Onneksi on koneella photoshop.

      Lainaa

    22. Tulos: +138 (148 ääntä)
      Nykyaika + media on tehnyt kauneusihanteista toteutumiskelvottomia. Kukaan ei voi syntyä siihen muottiin jota mediat luovat photarin ja muiden ohjelmien avulla. Ihmisten pitäs hyväksyä omaitsensä ja erilaisuutensa ja lopettaa epätoivoinen yritys saada itsensä johonkin muottiin mihin ei yksinkertaisesti voi mennä/mahtua.

      Lainaa

    23. Tulos: +264 (266 ääntä)
      Niin meikittömän aito, että ilmassa ympärillä kelluu ihan itsestään pieniä valopalloja.

      Lainaa

    24. Waylon Jones 16.9.2014 8:52
      Tulos: +77 (87 ääntä)
      Mikä lens flare -fetissi teineillä oikein on?

      Lainaa

    25. Tulos: +76 (82 ääntä)
      Timon: Miksi sitä kutsutaan kauneudenhoidoksi, kun todellisuudessa se on rumuuden peittämistä? Meikitöntä päivää viettämään. Onneksi on koneella photoshop.
      Kauneudenhoitoa on myös hygieniasta huolehtiminen yms. Mä pidän meikkaamista vähemmän kauneudenhoitona.

      Lainaa

    26. asdfasdfasdf 16.9.2014 8:58
      Tulos: -37 (71 ääntä)
      bb: Entäs sitten me sellaiset joiden iho ei allergian takia kestä mieletöntä määrää pakkelia yms muuta ehostetta? Itellä naama kukkii heti liiasta ja hengitystiet rohisee. Pidän mieluummin kyvyn hengittää kuin sen että kuulostan joltain minkä kissa o raahannu sisään metsästysreissulta.
      Käytä mineraalimeikkejä, ne eivät tuki ihohuokosia samalla tavalla kuin normimeikit.

      Lainaa

    27. Tulos: +169 (171 ääntä)
      Perkele kun sensuurienkin läpi näkee että on täydet sotamaalaukset päällä... :D Ei suotta turha valhe kun ois vaan voinu laittaa kuvan sanomatta että on meikitön.

      Lainaa

    28. Itsepetos haisee 16.9.2014 9:42
      Tulos: +232 (234 ääntä)
      Eihän toi ole edes ns. nude eli luonnollisen näköinen meikki... ja jos toi on Jonnan meikitön aamu niin en halua nähdä sitä meikillistä.

      Lainaa

    29. Tulos: -58 (72 ääntä)
      Onhan tää mullaki ilkeetä, miehenä varsinkin saa kokoaika kuulla kuittailuja toisilta ku ripset näyttää meikatuilta, ne nyt on vaa nii kauniit luonnollisesti, tosi mustat ja pitkät niinku noi! Ja kyl mullaki on kasvojen ihonväri tasasempaa ja vähä erisävystä ku muualla... ei se meinaa et meikkaisin!

      Lainaa

    30. Tulos: +82 (94 ääntä)
      alfamiäs: Nainen ei oo nainen ilman palsua meikkikerrosta :3 mitä paksumpi sen parempi oksettaa semmoset meikittömät rumat korppikotkat !
      makeup forever: paksu meikki on naisella kaunista, joka väittää toisin on poikatyttö tai liian laiska meikkaamaan !
      Vitun vatupassit.:D

      Lainaa

    31. Kuusmetrinenkaulahuivi 16.9.2014 10:15
      Tulos: +72 (82 ääntä)
      alfamiäs: Nainen ei oo nainen ilman palsua meikkikerrosta :3 mitä paksumpi sen parempi oksettaa semmoset meikittömät rumat korppikotkat !
      Siinätapauksessa mä taidan olla mies.

      Lainaa

    32. Tulos: +72 (72 ääntä)
      kynsilakka: No onkohan posket, luomet ja huulet sitte tatuoitu vai millä ne selittyy?
      Puhumattakaan kulmakarvoista!

      Lainaa

    33. Tulos: +24 (50 ääntä)
      Just perus teini xD

      Lainaa

    34. turnipsitonttu 16.9.2014 11:49
      Tulos: +254 (256 ääntä)
      Tää kyllä on niin aito, että aamuisin tämän neidin pukevat pikkulinnut. Sillä aikaa oravat ja hiiret keittävät aamukahvit ja laittavat aamupalan. Puput kantavat kukkia maljakkoon ja kavikuppikin laulaa sokerikon kanssa. Perhoset lepattelullaan kuivaavat hiukset. Sitten kun on aika lähteä ulos yksisarvinen odottelee ulko-ovella postin tanssiessa neitosen ympärillä. Eikä mitään ikävää postia kuten laskuja koska yksisarvinen taikoi ne jo maksetuiksi.

      Lainaa

    35. Tulos: -46 (56 ääntä)
      turnipsitonttu: Tää kyllä on niin aito, että aamuisin tämän neidin pukevat pikkulinnut. Sillä aikaa oravat ja hiiret keittävät aamukahvit ja laittavat aamupalan. Puput kantavat kukkia maljakkoon ja kavikuppikin laulaa sokerikon kanssa. Perhoset lepattelullaan kuivaavat hiukset. Sitten kun on aika lähteä ulos yksisarvinen odottelee ulko-ovella postin tanssiessa neitosen ympärillä. Eikä mitään ikävää postia kuten laskuja koska yksisarvinen taikoi ne jo maksetuiksi. Ootsä vähä daiju!? Ei yxsarviset osaa niinq taikoo!

      Lainaa

    36. yli opisto hörho 16.9.2014 12:57
      Tulos: +77 (99 ääntä)
      Typerä nainen -Piisamirotta

      Lainaa

    37. Tulos: +143 (143 ääntä)
      Meikkiä pidetty niin kauan putkeen, että se on pinttynyt kiinni :'D

      Lainaa

    38. Tulos: -61 (81 ääntä)
      asdfasdfasdf: Käytä mineraalimeikkejä, ne eivät tuki ihohuokosia samalla tavalla kuin normimeikit.
      NEWSFLASH: Meikit eivät tuki ihoa. Se, että ihoaan ei puhdista ja antaa epäpuhtauksien muhia ihossa päiviä, tukkii ihon.

      Lainaa

    39. Tulos: +51 (53 ääntä)
      hessu: Ripsenpidennykset ainakin löytyy, eli jos jonna tulkitsee ettei se ole meikkiä…
      Joo selkeesti on tolla tytöllä meikkiä, mutta en ripsienpidennyksistä menis vannomaa, mulla on luonnostaa pidemmät ripset kun tolla likalla, mutta ne on kyllä nii vaaleetki ettei niitä huomaa ilman meikkiä..

      Lainaa

    40. LikeForReal 16.9.2014 13:36
      Tulos: +1 (55 ääntä)
      Vähä mietityttää välillä minkä ikäset näitä kommentteja kirjottaa. Meikatkaa te 12v vaan kunnon pakkelikerros naamaan ja katsokaa miltä näytätte sitten 40v. Sen lisäksi älkää ihmetelkö pojan ilmettä aamulla kun näkee sinut ilman meikkiä. Voi olla ettei näky ole ihan yhtä ruusuinen kuin edellisenä iltana...

      Lainaa

    41. Tulos: +29 (61 ääntä)
      kolopallo: Halluisin tietää, että minkä ikästä porukkaa täällä käy enemmä: alle 18-vuotiaat peukku ylös ja aikuiset alas.
      Sehän nyt vähän riippuu miten aikuisuuden kokee, itse kokisin että aikuinen on ihminen joka tulee itsenäisesti toimeen (poislukien sairauden takia apua tarvitsevat), eli yleensä 20+ vuotiaat. Ku kattelee noita nykysiä 18 vuotiaita, ni on aika kaukana "aikuisesta" vaikka täysi-ikäisiä ovatkin. Eivät osaa edes tiskikonetta täyttää loogisesti, saati siivota, tehdä ruokaa tai käyttää varallisuuttaan järkevästi.

      Lainaa

    42. Tulos: +95 (97 ääntä)
      Jospa tää on kuten vaikka salkkareissa, että suihkusta tullessaankin tai aamulla herätessäänkin on täydet pakkelit ja kampaus kondiksessa ;) Mutta onhan tuo naurettavaa, miksi ihmeessä yrittää muille valehdella näyttävänsä meikkaamattomanakin samalta kuin meikattuna? Luulisi että kaverit ainakin olisi nähnyt tytön ilman meikkiä ihan noin luonnossakin ja tietäisi ettei ne pakkelit ole tautoituna ihoon. Tai sitten meno on vaan niin pinnallista / epävarmaa ettei edes roskia viedä ilman sotamaalausta.

      Lainaa

    43. Tulos: +83 (83 ääntä)
      kynsilakka: No onkohan posket, luomet ja huulet sitte tatuoitu vai millä ne selittyy?
      No siis sehän johtuu valosta, niinhän Jonna sanoi!

      Lainaa

    44. Tulos: +34 (34 ääntä)
      kynsilakka: No onkohan posket, luomet ja huulet sitte tatuoitu vai millä ne selittyy?
      Niissä on kestovärjäys, kestopaklaus, kesto... no, jne.

      Lainaa

    45. Tulos: +63 (65 ääntä)
      "Just tullu suihkust" ja hiukset on kuivia. Katson taakseni naista, joka tullut 30 min sitten suihkusta...

      Lainaa

    46. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Evo:
      Osaapas

      Lainaa

    47. Tulos: +20 (32 ääntä)
      just just: Saanen huomauttaa ettei kukaan synny eyelinerit silmissä eikä noin tummilla ripsillä. Mullaki on pitkät ja tummat ripset mutta oikea pituus näkyy vasta ripsarin jälkeen. Herätkää teinit jotka muuta väittää.
      Kuvan tytöllä varmasti on meikkiä, mutta kyllä joillain ihmisillä on luonnostaan noinkin tummat ripset. Oma 5-vuotias poikani on sellainen tapaus. Ja kun ripset on vielä pitkät ja kaarevat, niin olen saanut kuulla jopa paheksuviakin ihmettelyjä siitä, onko lapsellani ripsiväriä. Muitakin ihmisiä olen nähnyt, eteenkin miehiä, joilla ripset on tummemmat, pidemmät ja kauniimmat kuin monella naisella meikin jälkeen! Myös minulla on mustat ja pitkät ripset, muttei mitään sellaista kuin toisella pojallani. Olen kateellinen...

      Lainaa

    48. Tulos: +24 (26 ääntä)
      En jaksa ainakaan uskoa että kukaan noin paksuja rajauksia tai huulipunaa laittaisi kestona (onko jälkimmäinen edes mahdollista...?). Toki voi muuten olla kestovärit, joten ehkä omasta mielestä on meikitön kun ei ole niiden päälle pakkelia lisännyt. Epäilen silti, sillä nuo ripset kyllä näyttää siltä että niissä ripsaria on, ei se tummuus, vaan muuten näyttää siltä että ainetta on laitettu. Ja sanon tämän ripsaria käyttävän kokemuksella.

      Lainaa

    49. Tulos: +26 (36 ääntä)
      LikeForReal: Vähä mietityttää välillä minkä ikäset näitä kommentteja kirjottaa. Meikatkaa te 12v vaan kunnon pakkelikerros naamaan ja katsokaa miltä näytätte sitten 40v. Sen lisäksi älkää ihmetelkö pojan ilmettä aamulla kun näkee sinut ilman meikkiä. Voi olla ettei näky ole ihanyhtä ruusuinen kuin edellisenä iltana…
      En nyt ymmärrä mitä ajat takaa... Itse aloin käyttämään meikkiä säännöllisesti kouluun (ja nykyään töihin) lähtiessäni noin 15 vuotiaana. Olen nyt 35v eli yhteensä 20 meikillistä vuotta. Puhdistan ihoni hyvin iltaisin, kuorin säännöllisesti ja käytän kasvorasvaa. Ja sitten seikka, jonka uskon vaikuttavan asiaan kaikista eniten: geenit. Edelleen joka kerta, kun ostan vaikka sen yhden siiderin ruokaostosteni seassa, minulta kysytään henkkareita ja toisinaan kun matkustan bussilla minulta tarkistetaan, oliko se lasten vai aikuisten lippu jne. Olen ollut aviomieheni kanssa yhdessä yli 10v ja vieläkin se aamulla vierestä herää, vaikka usein viikonloppuisin en vaihda edes pyjamaa pois päältä, jos ei ole pakko...

      Lainaa

    50. Tulos: +43 (43 ääntä)
      Misa: Kuvan tytöllä varmasti on meikkiä, mutta kyllä joillain ihmisillä on luonnostaan noinkin tummat ripset. Oma 5-vuotias poikani on sellainen tapaus. Ja kun ripset on vielä pitkät ja kaarevat, niin olen saanut kuulla jopa paheksuviakin ihmettelyjä siitä, onko lapsellani ripsiväriä. Muitakin ihmisiä olen nähnyt, eteenkin miehiä, joilla ripset on tummemmat, pidemmät ja kauniimmat kuin monella naisella meikin jälkeen! Myös minulla on mustat ja pitkät ripset, muttei mitään sellaista kuin toisella pojallani. Olen kateellinen…
      Se on totta että joillain miehillä kuin naisilla on tummat ripset luonnostaan. Poikaystävälläni on myös pitkät ja tummat ripset, mutta pointti tekstissä oli että ei kellään ole luonnostaan täysin mustat ripset tyvestä latvaan ja täys meikki naamassa.

      Lainaa

    51. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Misa: Kuvan tytöllä varmasti on meikkiä, mutta kyllä joillain ihmisillä on luonnostaan noinkin tummat ripset. Oma 5-vuotias poikani on sellainen tapaus. Ja kun ripset on vielä pitkät ja kaarevat, niin olen saanut kuulla jopa paheksuviakin ihmettelyjä siitä, onko lapsellani ripsiväriä. Muitakin ihmisiä olen nähnyt, eteenkin miehiä, joilla ripset on tummemmat, pidemmät ja kauniimmat kuin monella naisella meikin jälkeen! Myös minulla on mustat ja pitkät ripset, muttei mitään sellaista kuin toisella pojallani. Olen kateellinen…
      Se on totta että joillain miehillä kuin naisilla on luonnostaan pitkät ja tummat ripset esim. poikaystäväni on tällainen tapaus, mutta tekstin pointti oli ettei kellään ole luonnostaan pikimustia ripsiä tyvestä latvaan.

      Lainaa

    52. Tulos: -6 (20 ääntä)
      Piu: “On se nyt vaan niin, että meikki kaunistaa, näkeehän sen tässäkin!” -JTukiainen http://johannatukiainen.seiska.fi/wp-content/uploads/2013/06/johanna_tukiainen1.jpg
      "Jokainen on omalla tavallaan kaunis" joo paitsi tuksu ei vaik voissa paistais ja rasvaa silt löytyy ainakin :) Anteeksi, huono vitsi mut julkasen kuitenki :)

      Lainaa

    53. Tulos: +25 (43 ääntä)
      toisinaan kun matkustan bussilla minulta tarkistetaan, oliko se lasten vai aikuisten lippu jne.
      Väitätkö siis että näytät joltain alle 12 vuotiaalta (vai mikä se lastenlipun ikäraja onkaan)? En usko!

      Lainaa

    54. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Oho kirjoitin melkein saman tekstin uudestaan koska luulin että kännykkäni sekosi ja meni edelliselle sivulle ja olisi pyyhkinyt tekstini, mutta toisin kävi.. Oli pakko korjata :D

      Lainaa

    55. Tulos: -10 (24 ääntä)
      Tästä mokasta menee idea, kun kuva on blurrattu.

      Lainaa

    56. Tulos: +38 (52 ääntä)
      hermansson: Sehän nyt vähän riippuu miten aikuisuuden kokee, itse kokisin että aikuinen on ihminen joka tulee itsenäisesti toimeen (poislukien sairauden takia apua tarvitsevat), eli yleensä 20+ vuotiaat. Ku kattelee noita nykysiä 18 vuotiaita, ni on aika kaukana “aikuisesta” vaikka täysi-ikäisiä ovatkin. Eivät osaa edes tiskikonetta täyttää loogisesti, saati siivota, tehdä ruokaa tai käyttää varallisuuttaan järkevästi.
      Mielestäni pointtisi oli hyvä, mutta siitä vei tehoa se, että yleistit ikävästi nykyajan nuoret :/ Itse olen 17-vuotias, ja kyllä, osaan täyttää astianpesukonetta loogisesti, osaan siivota ja laittaa ruokaa. Varallisuuttanikin osaan käsitellä, olen sijoittanut rahani osakkeisiin ja pidän itse niistä huolta. Vaikka sinun tuntemasi nuoret eivät osaisikaan näitä taitoja, niin älä yleistä koko nuorisoa toivottomaksi koska mikään ei ikinä ole mustavalkoista!

      Lainaa

    57. Tulos: +18 (34 ääntä)
      babyface: Olen ollut aviomieheni kanssa yhdessä yli 10v ja vieläkin se aamulla vierestä herää, vaikka usein viikonloppuisin en vaihda edes pyjamaa pois päältä, jos ei ole pakko…
      Ja tämä liittyi asiaan miten? Varsinkaan siihen, tukkiutuuko ihohuokoset meikin käytöstä...?

      Lainaa

    58. Tulos: +19 (25 ääntä)
      Melody: Väitätkö siis että näytät joltain alle 12 vuotiaalta (vai mikä se lastenlipun ikäraja onkaan)? En usko!
      Joissakin kulkuvälineissä 16v, esim. juniorilippu VR:llä

      Lainaa

    59. Tulos: -13 (23 ääntä)
      Itsellä on luonnostaan tummemmat huulet kuin kuvan tytöllä, ja kulmakarvat on tummat vaikka oon luonnostaan blondi. Porukka väittää että käytän ripsaria... vaikka en kyllä meikkaa koskaan :D melkoisen meikatulta tytsy kyllä näyttää, just saying :D

      Lainaa

    60. Tulos: +7 (15 ääntä)
      makeup forever: paksu meikki on naisella kaunista, joka väittää toisin on poikatyttö tai liian laiska meikkaamaan !
      Tai vaikka mies niin kuin minä?

      Lainaa

    61. Tulos: +36 (42 ääntä)
      Voi veljet. Selvästihän tuossa on puuteria, eye lineria, ripsiväriä ripsissä jotka on taivutettu (tai irtoripset), huulipunaa ja kulmat on muotoiltu. Ihan oikeasti, miten _kehtaa_ sanoa että tuo on meikitön!

      Lainaa

    62. Tulos: -1 (9 ääntä)
      niiMpä!!!!!11

      Lainaa

    63. Tulos: -19 (21 ääntä)
      Ei,ehdottomasti sillä jokainen suomessa vakituisesti asuva ihminen joka passin saatuaan on myös velvollinen vastaamaan kutsuun välittömästi sen saatuaan ja myös velvoitettu toimimaan kutsun mukaisten määräysten mukaisesti,paitsi mikäli hakija on hakemuksen postittamisen aikoihin ollut joko vajaaälyinen tai edelleen alaikäinen.Kaikissa muissa tapauksissa on hän ilman päätösvaltaa tuomittava poissaolevana enintään 6kk ehdottomaan vankeusrangaistukseen ja tuomi pannaan täytäntöö välittömästi mikäli sääolosuhteet sen sallivat. syy miksi olen asiasta näinkin varma on se että minut on juuri tuon kolmannen pykälän mukaan todettu syylliseksi.

      Lainaa

    64. Herra Hiltunen 16.9.2014 21:55
      Tulos: +23 (27 ääntä)
      Voi Jonna-parkaa... Tainnut joku häntä pahoinpidellä, kun on noin pahasti silmänurkat tummuneet. Koska meikkiähän siellä ei suinkaan ole, kun juuri suihkustakin tullut. .... huokaus...

      Lainaa

    65. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Tekisi mieli käydä pesemässä Jonnan naama. Tekisi ehkä tytöstä hieman luonnollisemman :P

      Lainaa

    66. Tulos: -6 (10 ääntä)
      hessu: Ripsenpidennykset ainakin löytyy, eli jos jonna tulkitsee ettei se ole meikkiä…
      Ripsienpidennykset olisivat huomattavasti pidemmät.

      Lainaa

    67. Tulos: -10 (16 ääntä)
      Kyllä minä voin uskoa ettei kuvassa meikkiä ole käytetty, mutta kuvankäsittelyä senkin edestä.

      Lainaa

    68. Tulos: +44 (46 ääntä)
      Ja aina ko joku on eri mieltä ihan mistä tahansa niin kyllä jossaa vaiheessa tulee toi saatanan "kateelliset on kateellissia :)" koska jos on eri mieltä ni on tietenkin kateellinen, eikös? Toinen huomauttaa ettei likka todellakaa ole meikitön kuvassa ni sit väitetää kateelliseks, huh huh. Mitään ongelmaa ei olis ellei likka olis päättäny valehdella et olis meikitön kuva, joten miksi ihmeessä pitää väittää et on meikitön jos ei edes ole... Huah..

      Lainaa

    69. Hörhöjä kaikkialla 17.9.2014 10:42
      Tulos: +18 (20 ääntä)
      makeup forever: paksu meikki on naisella kaunista, joka väittää toisin on poikatyttö tai liian laiska meikkaamaan !
      Ja näin siis sanoo mies joka on poikatyttö ja liian laiska meikkaamaan?

      Lainaa

    70. Hörhöjä kaikkialla 17.9.2014 10:42
      Tulos: +29 (31 ääntä)
      Nolotus: Ja aina ko joku on eri mieltä ihan mistä tahansa niin kyllä jossaa vaiheessa tulee toi saatanan “kateelliset on kateellissia :)” koska jos on eri mieltä ni on tietenkin kateellinen, eikös? Toinen huomauttaa ettei likka todellakaa ole meikitön kuvassa ni sit väitetää kateelliseks, huh huh. Mitään ongelmaa ei olis ellei likka olis päättäny valehdella et olis meikitön kuva, joten miksi ihmeessä pitää väittää et on meikitön jos ei edes ole… Huah..
      Kateuskortti on nykyään yhtä yleisesti käytetty kuin rasisti ja natskortti.

      Lainaa

    71. sdgsdgsdgsdg 17.9.2014 12:54
      Tulos: +9 (13 ääntä)
      Galaki: I see what you did there
      Ai didn't! Saiskos vähän rautalankaa? :D

      Lainaa

    72. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Olen mies ja mulla on luonnostaan paksut hiukset sekä pitkät ja tummat ripset. Kaupan päälle näytän vielä siltä että että olisin laittanut eyelineria koska ripsien pohja tai mikä ikinä nyt onkaan on todella tumma. Olen perinyt nämä piirteet äidiltäni. Siskoni puolestaan on todella vaalea ja ohuttukkainen. Nämä piirteet tulevat taas isältämme. Niin että kiitti vaan v***sti luonto.

      Lainaa

    73. Tulos: +20 (22 ääntä)
      turnipsitonttu: Tää kyllä on niin aito, että aamuisin tämän neidin pukevat pikkulinnut. Sillä aikaa oravat ja hiiret keittävät aamukahvit ja laittavat aamupalan. Puput kantavat kukkia maljakkoon ja kavikuppikin laulaa sokerikon kanssa. Perhoset lepattelullaan kuivaavat hiukset. Sitten kun on aika lähteä ulos yksisarvinen odottelee ulko-ovella postin tanssiessa neitosen ympärillä. Eikä mitään ikävää postia kuten laskuja koska yksisarvinen taikoi ne jo maksetuiksi.
      Hei mä tahdoin vaan että tiedät että ainut alapeukku tälle oli mun paksun sormen sössimä! Annathan anteeksi, pilasin moitteettoman scoren :/

      Lainaa

    74. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Jonnalla aika hyvin hiukset kuivunu ja kajaalit naamassa.. Suihkun jälkeen.. AI joo, kyl noi kajaalirajat on nii luonnollisii kaikil, et kyl se vaa luononkauneut on ;)

      Lainaa

    75. Tulos: +4 (14 ääntä)
      Tuli kuin tulikin femistikortti esiin Jonnan viimeisessä kommentissa. :D

      Lainaa

    76. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Itse toki uskon sen petkuttavan. Muta mistäs sen tietää... voihan sillä olla meikitön aamu, sitä vaan ei näy kuvassa. tai onhan se voinut "vahingossa" laittaa "väärän" kuvan. tai jos se on ollut alunperin meikitön kuvassa, mutta kuva tapasi hyvän ystävänsä Photoshop...

      Lainaa

    77. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Herää vain kysymys, että onko nää ihmiset OIKEESTI tosissaan? o.o

      Lainaa

    78. Tulos: +19 (21 ääntä)
      makeup forever: paksu meikki on naisella kaunista, joka väittää toisin on poikatyttö tai liian laiska meikkaamaan !
      Ei ole. T. Mies joka ei meikkaa PS. Mitä pahaa on "poikatytöissä"?

      Lainaa

    79. Tulos: +2 (6 ääntä)
      kiitos alex

      Lainaa

    80. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Hei kyl mulki ilmestyy silmiin eyelinerit ja huuliin huulipunat ku otan selfieitä tietyssä valossa. Ei se oo mun vika et te ootte vaa kateellisii et mul on pidemmät ripset, senkin katkerat.

      Lainaa

    81. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Onko sillä myös luonnostaan paksu kerros mustaa meikkikynää silmen ympärillä? Tää ei mee läpi edes sensuroituna versiona.

      Lainaa

    82. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Ja älkää ruokkiko noita "nainen on kaunis vaan paksussa meikkikerroksessa"-trolleja. Ei ne ole edes itse sitä mieltä.

      Lainaa

    83. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Maybe she's born with it... Maybe it's Maybelline!

      Lainaa

    84. Jacktheripper 24.9.2014 10:22
      Tulos: +1 (9 ääntä)
      Hei nyt oikeesti! Onpa nolo toi Jonna. Niin lähtis menee mun facekavereista. Tollasia pellejä jaksa kukaan kattella...

      Lainaa

    85. Tulos: +17 (17 ääntä)
      Muistan, ku yläasteella joku muija tuli valittamaan "sä olisit kauniimpi, jos et meikkais noin paljon" (ei ollu meikkiä yhtään :D). Ja kaverille on tultu sanomaan "tiesiksä että lisäkkeistä ei kuulu huomata, että ne on lisäkkeet?" En tiiä missä se semmoset näki, ku kaveri ei oo lisäkkeitä koskaan omistanutkaan :D

      Lainaa

    86. Nää on hyviä karkkeja mitä syön 26.7.2015 5:15
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      Hattu: Myös tämän olisi voinut julkaista otsikolla “Ikuisesti iholla”.
      Voispa tykätä sata kertaa xDD

      Lainaa

    87. Tulos: +16 (16 ääntä)
      Onhan tämä jo melkein vuoden vanha moka, mutta tulipa vain mieleeni vähän viiveellä... Tämähän on kamalan myötänoloa jo pelkästään Feissarimokissa, ja varmasti nolompaa silloin, jos oma Facebook-kaveri rupeaisi tällaiseen. Mutta entä jos tällaiseen törmäisi oikeassa elämässä, miten siihen oikein pitäisi suhtautua? :D Jos vaikka tämä tyyppi tulisi salille ja saisi siihen alkuun vähän henkiläkohtaista ohjausta. Ohjaaja sanoo: "Käydään ensin vaihtamassa vaatteet, ja muista pestä meikit pois naamasta ennen kuin aloitetaan", ja tämä vain vakuuttaa kirkkain silmin, että ei ole naamassa yhtään meikkiä. Mitä siinä sitten olisi tarkoitus tehdä? Sanoa vain kylmästi, että "kyllä on, pese pois"?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: meikki, kuva, meikitön, ilman meikkiä, filtteri