Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 76

Kun "alustava varaus, kysyn mieheltä" ei riitä.
Kirpputorin löytöjä, osa 76

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 32 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Horatio Caine 18.9.2014 0:56
      Tulos: +688 (884 ääntä)
      Mirkun ja Juhan keskustelu oli… *Laittaa aurinkolasit* …tasokasta. JEAAAAH!

      Lainaa

    2. Tulos: +603 (641 ääntä)
      Varaisin ton voimavirtakikkelin, kiitos.

      Lainaa

    3. Tulos: +272 (338 ääntä)
      Perkeleen kiireellistä porukkaa. Pitää niin vauhdilla laittaa juttuja julki, ettei ehdi oikolukea tekstiään. Sitten syytellään ties mitä, kun sirkkeli muuttuu kikkeliksi ja Ukraina Venäjäksi.

      Lainaa

    4. Tulos: +403 (423 ääntä)
      1500W tekoslongi, jumalauta sitä rytkettä! :D

      Lainaa

    5. Tulos: +89 (189 ääntä)
      Joo Piia niin varmaan.... mitäs olet opettanu sille Sam Sungille sanan kikkeli niin sitähän se sitte hokee...

      Lainaa

    6. EnEdesHaluaTietää 18.9.2014 1:40
      Tulos: +324 (358 ääntä)
      Taitaa muumimamma olla ainut Mirkun laaksossa.. :D

      Lainaa

    7. puhelinvastaaja 18.9.2014 2:55
      Tulos: +215 (225 ääntä)
      Onneksi voimavirtakikkeli on ollut vain kotikäytössä, muuten en ehkä ilkiäisi ostaa!

      Lainaa

    8. Tulos: +71 (83 ääntä)
      Onko voimavirtakikkeliä laillista myydä suomessa? Kiellettävä kuten sähkötupakatkin?

      Lainaa

    9. Tulos: +125 (143 ääntä)
      No yhyy, nämä hemmetin jahkailijat tietää, mitään ei kuulu pitkään aikaan ja sitten kun my toiselle niin heti alkaa itku

      Lainaa

    10. Rappion Apostoli 18.9.2014 8:14
      Tulos: +67 (97 ääntä)
      Mahtaa olla Heavy Duty -mallia tuo kikkeli, kun oikein voimavirtaa tarvii toimiakseen. Onneksi ei tarvitse nähdä sitä järveä, jossa sillä soudetaan. Naisille, joille mikään ei riitä.

      Lainaa

    11. Tulos: +49 (93 ääntä)
      Lieneeköhän tossa jälkimmäisessä tapauksessa ollut kyseessä "AV mulle". Itse en huomioi alustavia varauksia ollenkaan. Ostajan pitää kyllä osata päättää heti ottaako tuotteen vai ei.

      Lainaa

    12. Tulos: +44 (46 ääntä)
      Kotikäytössä ollut :-D

      Lainaa

    13. Tulos: -20 (70 ääntä)
      Lokkiikka: Lieneeköhän tossa jälkimmäisessä tapauksessa ollut kyseessä “AV mulle”. Itse en huomioi alustavia varauksia ollenkaan. Ostajan pitää kyllä osata päättää heti ottaako tuotteen vai ei.
      Ai pelkän kuvan perusteella pitää päättää? Ainakin facekirppiksillä tuo AV on ihan yleinen käytäntö. Ostaisitko itse sian säkissä?

      Lainaa

    14. Tulos: +181 (185 ääntä)
      Lapsiperhe -kortti. <33

      Lainaa

    15. Tulos: +76 (78 ääntä)
      Miks?: Ai pelkän kuvan perusteella pitää päättää? Ainakin facekirppiksillä tuo AV on ihanyleinen käytäntö. Ostaisitko itse sian säkissä?
      No, jos myydään käytettyä tv-tasoa tai vastaavaa kympillä tai parilla, niin kyllä odottaisin, että kaupat voi päättää kuvan ja hyvän kuvauksen perusteella (kuten esim. huuto.netissä yleensä). However, tämän kyseisen tapauksen taustoista nyt ei voi tietää, voi olla että myynnissä oli parin sadan design-tuote ja paska kuva. Eikä tiedetä myöskään miten Mirkku oli tason varannut ja mitä oli sovittu.

      Lainaa

    16. Tulos: -5 (19 ääntä)
      Voimavirtakikkeli: http://www.weakstream.us/wordpress/wp-content/uploads/2009/10/anal-intruder.jpg

      Lainaa

    17. Tulos: +12 (18 ääntä)
      irrota: Varaisin ton voimavirtakikkelin, kiitos.
      vibrat o varmaan erinomaiset!! :D

      Lainaa

    18. Tulos: +63 (73 ääntä)
      Mikä alustava varaus? Minä myyn sille, joka lyö rahat ekana käteen.

      Lainaa

    19. Tulos: +68 (78 ääntä)
      Kas kun Mirkku ei alkanut valittamaan paskasta asiakaspalvelusta... Kirpputorimyynnissä vallitsee nopeimman laki ja tätähän moni ei ymmärrä. Kuvitellaan omia kamojaan kirppiksellä myyvän olevan kuin kauppias, jolta voi pyytää laittamaan tavaraa varaukseen (jota sitten 90% varmuudella ei koskaan tule noutamaan) ja sitten suututaan verisesti, kun tavaroitaan kaupannut ei jäänytkään odottelemaan mahdollisen ostajan empimistä.

      Lainaa

    20. Tulos: -11 (77 ääntä)
      Olis hyvä tietää taustat tuosta kirpparihommasta. Jos on alustavasti varannut niin silloin olisi kuulunut myydä Mirkulle. Jos on joutunut odottelemaan pitempään niin silloinkin tulisi kysyä esim."Tuletko hakemaan, jos haku ei tapahdu kahden päivän sisällä, myyn seuraavalle". Jotkut eivät malta odotella edes työpäivän vertaa toisten vastausta, kun jo myyvät seuraavalle (kaikki eivät asu netissä 24/7, vaan käyvät oikeasti töissä). Jos Mirkku vetkutellut pitkän aikaa eikä ole laitellut viestiä ostaako tuotteen vai ei niin kyllä silti myyjänä olisin laittanut viestin, että tuletko nyt hakemaan vai myynkö muualle. Ihan vain, koska käytöstavat.

      Lainaa

    21. Tulos: +72 (82 ääntä)
      Hienosti Mirkku yrittää syyllistää lapsilla. Yhyy, minulla on LAPSIA, nyt niille tulee paha mieli! Telkkaritasoja saa nykyään joka paikasta kantohintaan, eikä ne kakarat siihen kuole, jos olohuoneessa on vähemmän tavaraa muutaman päivän.

      Lainaa

    22. Tulos: -27 (41 ääntä)
      kyllä tuo juha nyt vähän turhan kiireiseltä vaikuttaa, kerta haku ois onnistunut samana päivänä. kai se on sitten parista timmasta kiinni saada rahat kouraan.

      Lainaa

    23. Tulos: +15 (39 ääntä)
      Eipä nuo varaukset toimi, kun tehdään kauppaa käytetystä tavarasta kahden yksityishenkilön välillä. Se joka sanoo ensimmäisenä ostavansa tai tulee rahojen kanssa hakemaan, saa tavaran itselleen. Sitä olen pitänyt tavaraa myydessäni ohjeena, en ole tietty myynyt seuraavalle kyselijälle jos ensimmäisen kanssa on sovittu kaupanteosta esim. samalle illalle tai seuraavaksi päiväksi. Nytkin minulta meni viikonloppuna yksi vene sivu suun, kun yritin sopia myyjän kanssa aikaa veneen katsomiselle ja kaupanteolle viime torstaiksi ja kun se ei käynyt, sovin tapaamisen maanantaiksi ( koska olin itse viikonloppuna varattuna ja en päässyt kaupantekoon ). Maanantaina kun soitin myyjälle kysyäkseni tarkan osoitteen ja sopiakseni tarkan tapaamisajan, ilmoitti myyjä myyneensä veneen sunnuntai iltana jollekkin jannulle joka oli heti tullut sen hakemaan rahat kourassa. Hieman harmitti ( sekin ettei ehtinyt näyttämään paattia torstaina ), mutta olisin itsekkin myynyt paatin heti ensimmäiselle rahojen kanssa tulevalle.

      Lainaa

    24. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Taas syitä miksi en myy mitään fb-kirppiksillä..

      Lainaa

    25. Tulos: +54 (60 ääntä)
      Miks?: Ai pelkän kuvan perusteella pitää päättää? Ainakin facekirppiksillä tuo AV on ihanyleinen käytäntö. Ostaisitko itse sian säkissä?
      No mitä vtun väliä sillä on, jos joku tekee alustavia varauksiaan, kun joku toinen on jo luvannut tavarasta maksaa?!? Kyllä menee kylmä käteinen kaikkien alustavien varausten ohi.

      Lainaa

    26. Tulos: +3 (13 ääntä)
      Pete84: Taas syitä miksi en myy mitään fb-kirppiksillä..
      Kaikki fb-kirppikset ja muut fb-kauppapaikat ovat enemmän tai vähemmän huonoja... En ole koskaan ymmärtänyt miksi pyörää pitää keksiä uudestaan kun ihan oikeitakin kauppapaikkoja on joilla homma toimii...

      Lainaa

    27. Tulos: +34 (34 ääntä)
      Vai että ihan tyhjä olohuone. Voi lapsiparat!

      Lainaa

    28. Tulos: +22 (28 ääntä)
      Miks?: Ai pelkän kuvan perusteella pitää päättää? Ainakin facekirppiksillä tuo AV on ihanyleinen käytäntö. Ostaisitko itse sian säkissä?
      Sitä mennään katsomaan jos kiinnostaa. Ja se kuka ekana tulee ja lyö rahat tiskiin niin homma selvä. Kuka helvetti on keksinyt alustava varaus termin?

      Lainaa

    29. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Rappion Apostoli: Mahtaa olla Heavy Duty -mallia tuo kikkeli, kun oikein voimavirtaa tarvii toimiakseen. Onneksi ei tarvitse nähdä sitä järveä, jossa sillä soudetaan. Naisille, joille mikään ei riitä.
      nii no eihän tuossa kylläkään sanota minkä kokonen se on vaa että voimapowerii syö. eli kovat vibrat saa

      Lainaa

    30. fagottiperuna. 7.10.2014 15:40
      Tulos: +9 (21 ääntä)
      Pitäsköhän Mirkun kokeilla tätä voimavirtakikkeliä, jos se vaikka vähän helpottas tohon käpyjen palamiseen :D

      Lainaa

    31. Tulos: +16 (20 ääntä)
      jos aloittaa että "vieläko lin varattu mulle se tv- taso" niin ei itsekään oleta että se olisi, joten miksi se kitisee jos se on myyty?

      Lainaa

    32. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Nore: Olis hyvä tietää taustat tuosta kirpparihommasta. Jos on alustavasti varannut niin silloin olisi kuulunut myydä Mirkulle. Jos on joutunut odottelemaan pitempään niin silloinkin tulisi kysyä esim."Tuletko hakemaan, jos haku ei tapahdu kahden päivän sisällä, myyn seuraavalle". Jotkut eivät malta [...]
      Ei niitä ostajia tartte odotella päivääkään.
      Jos tärkeintä on saada kamat myytyä mahdollisimman pian ja nurkista pois, niin ne menee silloin tasan sille, joka ne ekana pääsee hakemaan ja maksamaan.
      Myyjillä ei oo minkäänlaista velvollisuutta odotella yhtään kenenkään jahkaamista ja miettimistä. Jos haluat jonkin tavaran, päätät siitä välittömästi ja ilmoitat myyjälle milloin tulet hakemaan ja sitten haet. Simple as that.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, voimavirta, sirkkeli, parkkihalli, kuva, kirjoitusvirhe, av, varaus