Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kaveripyyntö puskista

Pelottava FB-stalkkeri iskee jälleen.
Kaveripyyntö puskista

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 32 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +611 (683 ääntä)
   Hyvin se Jani jaksaa, moni olisi toivottanut tuommoisen Villen emättimeen jo kolmannen-neljännen kommentin kohdalla.

   Lainaa

  2. Markopolo 9.9.2014 0:45
   Tulos: +538 (570 ääntä)
   And the award of creepiness goes tooooo....

   Lainaa

  3. Tulos: +41 (57 ääntä)
   Finally!

   Lainaa

  4. kukka keppi 9.9.2014 1:00
   Tulos: -115 (155 ääntä)
   Huumoriarvo: 0.

   Lainaa

  5. Tulos: +102 (116 ääntä)
   Fu*king creepy!

   Lainaa

  6. Tulos: +185 (197 ääntä)
   Ihan helvetin pelottava tyyppi toi ville...

   Lainaa

  7. Dr. Dummy 9.9.2014 1:25
   Tulos: +453 (463 ääntä)
   Osta hieno prätkä. Stalkkeri tulee ilmaiseksi kaupan päälle.

   Lainaa

  8. Tulos: +202 (210 ääntä)
   Ville haluaa olla vain kaveri!

   Lainaa

  9. Tulos: +493 (509 ääntä)
   "No jos teen prätkälle oman profiilin niin voit olla sen kaveri" :DD

   Lainaa

  10. Tulos: +191 (199 ääntä)
   Voisin olla Janin prätkän kaveri jos tekis sille oman profiilin

   Lainaa

  11. Tulos: +111 (117 ääntä)
   Cable Guy?

   Lainaa

  12. mortal1ty 9.9.2014 9:24
   Tulos: +114 (124 ääntä)
   "jos teen prätkälle oman profiilin niin voit olla sen kaveri" Mä NIIN tarviin tuollaisia kavereita, pitäisköhän vähän kaivella ja pistää sille kaveripyy-eikun hetkinen...

   Lainaa

  13. Tulos: +19 (87 ääntä)
   Mulle tuli vaan sellanen fiilis, että ehkä toi Ville on jotenkin kehitysvammanen tai autistinen. Käy sääliksi!

   Lainaa

  14. Tulos: -18 (28 ääntä)
   Tiedän tunteen, kun on hieno ajopeli ja rupee tulee Jonneilta kaveripyyntöjä :P Onneks ne voi jättää omaan arvoonsa.

   Lainaa

  15. Tulos: +95 (105 ääntä)
   Tämä tapaus on klassinen en-halua-olla-ilkeä-mutta-kohta-alan-kettumaiseksi-koska-pakotat. Nämä hitottaa aina. Ei haluaisi olla epäystävällinen, mutta nope.

   Lainaa

  16. Tulos: +16 (28 ääntä)
   Harkitsin tosissani kawasakilleni omaa profiilia.. no kuhan kerkiää

   Lainaa

  17. Tulos: +80 (94 ääntä)
   Huomisen Iltalehden otsikko: "Ville: HALUSIN VAIN OLLA KAVERI"

   Lainaa

  18. Tulos: +35 (43 ääntä)
   Dr. Dummy: Osta hieno prätkä. Stalkkeri tulee ilmaiseksi kaupan päälle.
   No se on hyvä sentään, ettei tarvitse kaupanpäällisestä maksaa.

   Lainaa

  19. Tulos: +87 (115 ääntä)
   Rae: Mulle tuli vaan sellanen fiilis, että ehkä toi Ville on jotenkin kehitysvammanen tai autistinen. Käy sääliksi!
   Ensimmäinen kyökkipsykologi löydetty! Eniten näitä löytänyt saa palkinnoksi joka kyökkipsykologin must have -teoksen, "Kuinka analysoida tuntematon ihminen internetissä alle kolmessa sekunnissa." Jos feissarimokilta kysytään, joka toinen ihminen on autistinen ja joka toinen kehitysvammainen.

   Lainaa

  20. Tulos: +20 (30 ääntä)
   Jotenkin on tutun oloinen tilanne. Erehdyin kerran lisäämään jonkun tuntemattoman kaveriksi. Tämä kyseinen tyyppi paljastui lopulta aika sairaaksi tapaukseksi ja jouduin poistamaan hänet. Tämän jälkeen alkoi satelemaan kymmenittäin kaveripyyntöjä tekaistuilta profiileilta muutaman viikon ajan. En pysty tajuamaan miten hän jaksoi nähdä niin paljon vaivaa profiilien eteen. Enää en kyllä lisäile muita kuin henkilöitä, jotka tunnen 100% varmuudella!

   Lainaa

  21. Tulos: +41 (45 ääntä)
   tämä henkilö on itseasiassa noin 25-vuotias henkilö. en tiedä mikä hänen päätään vaivaa, koska hän pyytää myös 15-vuotiaita mopoilijoita kavereiksi ja ehdottaa tapaamista, nuoret kylläkin vain "vittuilevat" takaisin mutta hän ei ota tätä itseensä, koska hänellä on päässään jotain vikaa. ja siis epäilijöille, tämä henkilö käyttäytyy myös julkisesti hieman sekavasti muttei ole koskaan mitään pahaa tehnyt kenellekkään.

   Lainaa

  22. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Miss K.: No se on hyvä sentään, ettei tarvitse kaupanpäällisestä maksaa.
   Voi tulla kalliiksi mikäli kaupanpällinen pöllii prätkän kaupanpäälle..

   Lainaa

  23. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Ei ne kaveripyynnöt noin ainakaan toimi. Jonkun pitäis sanoo Villelle.

   Lainaa

  24. Tulos: -11 (13 ääntä)
   Missä on mokat hä

   Lainaa

  25. Kokeellinen 11.9.2014 9:32
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Mukavaa että kerrankin joku ei ala vittuilemaan takaisin :)

   Lainaa

  26. Tulos: +20 (28 ääntä)
   Mielestäni kurjaa pilkata toista täällä, kun ainakin itselleni ensimmäinen mielikuva oli, että toinen on ehkä hieman mentaalisesti "jälkeenjäänyt" tms, ihan harmittoman ja vilpittömän oloinen kaveri. Eli siis ihan todellakin vaan haluaa olla kaveri ja tutustua, koska sama mielenkiinnonkohde, eikä ehkä vaan ymmärrä täysin meidän yhteiskunnan "aikuisten" kehittämiä sosiaalisia raameja. Ystävällinen voi olla ja ystävällisesti käyttäytyä, vaikka toisen käytös vähän oudolta omaan silmään vaikuttaisikin.

   Lainaa

  27. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Jani: Ville
   Hei mikset oo vielkää hyväksynyt?

   Lainaa

  28. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Mä sain kerran kans samanlaisen mut kaveri operoi vaan puhelimessa, soitteli aamuisin ja pyys kahville tiletteli omia olojaan ja oli hieman päällekäyvä. Joutu ilmoittaa kohteliaasti et olet hieman päällekäyvä ja tuttavallinen vaikka ei olla edes koskaan nähty, ni jos mahdollista ni voitko poistaa mun numeron sun puhelimesta.

   Lainaa

  29. Tulos: +1 (11 ääntä)
   Taitaa olla kaverikeräilijä. Mulla on ollut noita riesata, kun pelasin joskus farmvilleä ym muita tuollaisia pelejä. Sitten nämä tampiot kuvittelivat,että fb-kaveruus on samaa kuin oikea kaveruus. Pahimpia tapauksia oli jatkuvasti kaksimielisiä "hauskoja kuvia" jatkuvasti seinällee laatama tyyppi. Ne kuvat oli todella oksettavia Liibadaapa paskaa. Poistin. Sitten oli yksi ukko,joka tykkäsi kaikista julkaisuistani ja kommentoi niitä ihän päin vittua,kn tajun nut niistä mitään. Se oli hyvin creepyä ja ärsyttävää. Kerroin kerran facessa viettäväni MST3k tv sarjan maratonia. Tää tyyppi kommentoi: ???. Ei itten viittinyt googlettaa mitä MST3k tarkoittaa. Poistin. Nykyisin en hyväksi tuntemattomien kaveripyyntöjä.

   Lainaa

  30. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Itse tuli laitettua kaverikseni (sama nimi sovitaan vaikka Ville) luulemmalle hepulle kaveripyyntö (profiilikuva oli varjonen, mutta saman näköinen kuin kaverin pärstä nopeasti katottuna). Tämä hyväksy sen. Muutaman päivän päästä otin puheeksi erään sinä päivänä kaverin kanssa sattuneen tapahtuman. Tämä kysyy: Kaveri: Mistä sä puhut? Minä: Häh? No just tossa tunti sit sattu? Kaveri: Mikä? Minä: Mitä sä ny oikein pelleilet? Olit siinä vieressä kattomassa? Kaveri: En kyl tiiä. Kukas sä muuten? Minä: Onkse ''Ville'' siinä? Kaveri: O Minä: No mitä ihmettä... Kaveri: Ei me vissiin olla sit tavattu koskaan. Minä: Asuksä Kokkolassa? Kaveri: Eiku Kuopios. Minä: No hoh, oot sit täysin eri henkilö kuin pitäis. Miksi sä hyväksyit mun kaveripyynnön muutama päivä sit jos et ees tienny kuka oon?? Kaveri: Emt. Enmä kato, kuka niitä pyyntöjä lähettelee mä vaa hyväksyn ne järjestään. Semmonen tapa. :-) Että näin.

   Lainaa

  31. Voi Ville Sentään 14.11.2014 15:33
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Mulle on tullu (oletettavasti) sama Ville heittää samantyylistä juttua. halusi vain kaverin. Oli pakko jättää tarjous väliin.

   Lainaa

  32. badgehunter 16.12.2014 13:39
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Dustin: Jotenkin on tutun oloinen tilanne. Erehdyin kerran lisäämään jonkun tuntemattoman kaveriksi. Tämä kyseinen tyyppi paljastui lopulta aika sairaaksi tapaukseksi ja jouduin poistamaan hänet. Tämän jälkeen alkoi satelemaan kymmenittäin kaveripyyntöjä tekaistuilta profiileilta muutaman viikon ajan. En pysty tajuamaan miten hän jaksoi nähdä niin paljon vaivaa profiilien eteen. Enää en kyllä lisäile muita kuin henkilöitä, jotka tunnen 100% varmuudella!
   sitten sun farmville tavara/päivä on pieni.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kaveripyyntö, kaveri, Facebook, viesti, yksityisviesti, stalkkeri, outo