Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Suomen nopein nainen

Raskauskiloja karistellut nuori nainen rikkoi vahingossa ennätyksen.
Suomen nopein nainen

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 70 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +2161 (2207 ääntä)
   Laura käy pitkästä aikaa vähän hölkkäämässä raskauskiloja pois —> tekee Suomen ennätyksen. Tositarina.

   Lainaa

  2. Tulos: +1304 (1458 ääntä)
   ite kuitenkin juoksin cooperin 12 minuutissa!

   Lainaa

  3. Tulos: +1374 (1396 ääntä)
   Tätä asiaa en ikinä ole tajunnut. Jos jollakulla on yksikään poikkipuolinen sana sanottavanaan aiheesta mistä tahansa, niin se tarkoittaa, että tuo henkilö on vain kateellinen eikä oikeasti tarkoita sitä mitä sanoo. Miksi?

   Lainaa

  4. Totuuden_torvi 19.8.2014 1:19
   Tulos: +453 (469 ääntä)
   "Katelliset paskat, LoL" Hieno kommentti :D Kieltämättä ilman otsikkoakin tuo aika kuulosti melko hyvältä tahdilta, kun vertaa omiin juostuihin lenkkeihin vaikka ei huonossa kunnossa olekkaan. Ihmekös tuo kun ennätyksiä rikotaan ohi mennen.

   Lainaa

  5. Totuuden_torvi 19.8.2014 1:19
   Tulos: +371 (459 ääntä)
   Kummastuttaa yleensäki ihmiset, jotka kerranki käy jonkin liikuntas suorituksen tekemässä, joka on pidempi kuin matka kotiovelta autolle taikka sohvalta jääkaapille ja heti kehutaan itseään niin urheilullisiksi esim Facessa tykkäyksien toivossa. Usein taas ne, jotka oikeasti urheilee, eivät siitä niinkään meteliä pidä tai tee päivitystä jokaisesta liikunnasta. Etusivulla tulee laitettua merkille, että juuri ne liikunta hehkuttavat on usein jostain syystä niitä tukevimpia kuitenkin. Sekin on nähty, että tyyppi on käyny kahdesti salilla, mutta on ehtiny jo liittyä useampaan erinäiseen fitness-ryhmään ja jakaa niiden kuvia jalkapäivistä ja kansikuva on muuttunut joksekin tsemppilauseeksi. Seuraavaksi puoleen vuoteen päivityksissä ei puhuta liikunnasta, mutta viimein mainitaan viiden kilon lihomisesta, kun ei jaksa urheilla. Ok.

   Lainaa

  6. Tulos: +138 (166 ääntä)
   purskis: ite kuitenkin juoksin cooperin 12 minuutissa!
   Hei, sama täällä!

   Lainaa

  7. Tulos: +54 (70 ääntä)
   busted!!

   Lainaa

  8. Seksiseikkailuita 19.8.2014 1:30
   Tulos: -68 (78 ääntä)
   Mikä on musta ja kelluu?

   Lainaa

  9. Tulos: -79 (103 ääntä)
   Kuinka nopeaa on cooper vauhti?

   Lainaa

  10. töttöröö 19.8.2014 1:42
   Tulos: +339 (349 ääntä)
   Kumpikohan tossa on menny pieleen, matkamittaus vai ajanotto?

   Lainaa

  11. Tulos: +411 (423 ääntä)
   Minä olen juossut maratonin tasan kahteen tuntiin. Miksi kirjottaisin näin jos en olisi juossut?

   Lainaa

  12. Tulos: -144 (252 ääntä)
   purskis: ite kuitenkin juoksin cooperin 12 minuutissa!
   Kappas, tälle sivustolle surullisen kuuluisa "ehe ehe"-huumori iskee jälleen

   Lainaa

  13. töttöröö 19.8.2014 2:02
   Tulos: +539 (549 ääntä)
   Hillevi: Minä olen juossut maratonin tasan kahteen tuntiin. Miksi kirjottaisin näin jos en olisi juossut?
   Ja se, joka sanoo ettet juossut, on vaan pelkkä kateellinen paska.

   Lainaa

  14. tuota noin 19.8.2014 4:27
   Tulos: +79 (179 ääntä)
   Totuuden_torvi: Kummastuttaa yleensäki ihmiset, jotka kerranki käy jonkin liikuntas suorituksen tekemässä, joka on pidempi kuin matka kotiovelta autolle taikka sohvalta jääkaapille ja heti kehutaan itseään niin urheilullisiksi esim Facessa tykkäyksien toivossa. Usein taas ne, jotka oikeasti urheilee, eivät siitä niinkään meteliä pidä tai tee päivitystä jokaisesta liikunnasta. Etusivulla tulee laitettua merkille, että juuri ne liikunta hehkuttavat on usein jostain syystä niitä tukevimpia kuitenkin. Sekin on nähty, että tyyppi on käyny kahdesti salilla, mutta on ehtiny jo liittyä useampaan erinäiseen fitness-ryhmään ja jakaa niiden kuvia jalkapäivistä ja kansikuva on muuttunut joksekin tsemppilauseeksi. Seuraavaksi puoleen vuoteen päivityksissä ei puhuta liikunnasta, mutta viimein mainitaan viiden kilon lihomisesta, kun ei jaksa urheilla. Ok.
   No itse toimin ainakin ihan nimenomaan noinpäin kaikissa asioissa: En tosiaan kirjoita joka ikinen aamu että hörppäänpä tässä kahvit. Kaikki tietää sen ihan muutenkin niin mitähän mielenkiintoista siinä olisi ja joka ikinen aamu vielä? Vaan jos en olisi juonut kymmeneen vuoteen kahvia niin kirjoittaisin varmasti että nyt on kahvit kupissa. Mutta ihan kivan kannustava asenne sulla kuitenkin. Eiköhän ne "tukevammatkin" tuosta nyt innostu tsemppaamaan. ;-) Joo ei, mutta eihän sun ole kaikkia tarkoituskaan samaan kerhoon päästää... :-)

   Lainaa

  15. keppostelija 19.8.2014 5:14
   Tulos: +39 (49 ääntä)
   kiksu: Laura käy pitkästä aikaa vähän hölkkäämässä raskauskiloja pois —> tekee Suomen ennätyksen. Tositarina.
   I'm William Shatner - and this is true story!!

   Lainaa

  16. koiraharrastaja 19.8.2014 5:25
   Tulos: +115 (127 ääntä)
   Kala: Tätä asiaa en ikinä ole tajunnut. Jos jollakulla on yksikään poikkipuolinen sana sanottavanaan aiheesta mistä tahansa, niin se tarkoittaa, että tuo henkilö on vain kateellinen eikä oikeasti tarkoita sitä mitä sanoo. Miksi?
   Se johtuu siitä, että kuvitellaan jokaisen tavoittelevan samanlaista elämää kuin itsellä on. Olen törmännyt tuohon omassa (koira)harrastuspiirissäni. Kun olen kritisoinut erään ihmisen toimintatapaa, hän on leimannut minut kateelliseksi sen sijaan että olisi tajunnut että hänen toimintatavassaan olisi mitään korjattavaa. Jos olisin kateellinen niin eikö minun kannattaisi tehdä hänen kanssaan yhteistyötä ja näinollen saavuttaa sama tila hänen kanssaan? Ei kyse ollut kateudesta vaan siitä että en pitänyt hänen toimintatavoistaan jotka olivat kieroilua ja toisten alaslyttäämistä oman edun ajamisen nimissä. Tämä pätee hieman muokattuna moneen muuhunkin. Mutta pointti on, että nähdään se oma toiminta jotenkin niin tavoiteltavana että ei osata yhtään kyseenalaistaa sitä että onko tilanne oikeasti näin.

   Lainaa

  17. Tulos: +87 (133 ääntä)
   tuota noin: No itse toimin ainakin ihan nimenomaan noinpäin kaikissa asioissa: En tosiaan kirjoita joka ikinen aamu että hörppäänpä tässä kahvit. Kaikki tietää sen ihan muutenkin niin mitähän mielenkiintoista siinä olisi ja joka ikinen aamu vielä? Vaan jos en olisi juonut kymmeneen vuoteen kahvia niin kirjoittaisin varmasti että nyt on kahvit kupissa. Mutta ihan kivan kannustava asenne sulla kuitenkin. Eiköhän ne “tukevammatkin” tuosta nyt innostu tsemppaamaan. Joo ei, mutta eihän sun ole kaikkia tarkoituskaan samaan kerhoon päästää…
   Ihan samaa mieltä! Tottakai sellanen ihminen, jolle liikuntaharrastuksen aloittaminen on aina ollu vaikeaa, on mielissään siitä jos on saanu jotain tehtyä ja haluaa kertoa siitä. Eikös sen pitäis olla positiivinen asia, että on saanu nostettua sen perseensä sieltä sohvalta? Taitaa totuuden_torvi olla jonkin sortin urheiluhullu ja melko timmissä kunnossa, kun ei pidä tommosia tukevampia yrittäjiä oikein minään. Se on oikein!

   Lainaa

  18. pers reikä 19.8.2014 7:29
   Tulos: +162 (174 ääntä)
   Mä voitin viime lauantaina 20M€ lotossa ja koska kirjoitin sen tänne, se on totta.

   Lainaa

  19. Tulos: +74 (144 ääntä)
   "Laura on synnyttäny vuosi sitten" Miksen mä tajua, miten toi kommentti liittyy asiaan?

   Lainaa

  20. Tulos: +20 (34 ääntä)
   Miranda mitä vittua...

   Lainaa

  21. Tulos: -6 (58 ääntä)
   Mä juoksin coopperin alle 9 minuutin, repikää siitä.

   Lainaa

  22. Tulos: +96 (102 ääntä)
   kkyh: “Laura on synnyttäny vuosi sitten” Miksen mä tajua, miten toi kommentti liittyy asiaan?
   Heidi kertoo ajatuksestaan aloittaa treenaamisen synnytyksen jälkeen ja sanamuotona käyttää vielä "mäki", joten ehkäpä tässä haluttiin vaan selkeyttää asioita ja kertoa, että Laurakin on synnyttänyt ja on samoissa aikeissa kuin Heidi.

   Lainaa

  23. Tulos: -3 (127 ääntä)
   Ja tuommoset vajakit tekee vielä lapsia.

   Lainaa

  24. Tulos: +167 (191 ääntä)
   Totuuden_torvi: Kummastuttaa yleensäki ihmiset, jotka kerranki käy jonkin liikuntas suorituksen tekemässä, joka on pidempi kuin matka kotiovelta autolle taikka sohvalta jääkaapille ja heti kehutaan itseään niin urheilullisiksi esim Facessa tykkäyksien toivossa. Usein taas ne, jotka oikeasti urheilee, eivät siitä niinkään meteliä pidä tai tee päivitystä jokaisesta liikunnasta. Etusivulla tulee laitettua merkille, että juuri ne liikunta hehkuttavat on usein jostain syystä niitä tukevimpia kuitenkin.
   Ehkä se liikutasuoritus on niille tukevammille huomattavasti isompi asia, kuin niille, jotka on valmiiksi jo timmissä kunnossa tai ovat urheilleet säännölliset iät ja ajat? Itse aloitin juoksuharrastuksen muutama kuukausi sitten, kun huomasin puntarin näyttävän reilusti 3 numeroista lukua. Kenellekään en tosin ole kehdannut kertoa urheilevani 3 kertaa viikossa ja laihtuneeni melkein 10 kiloa. Ai miksi? Koska sitten olisin just semmonen tukeva ihminen, jolla on otsaa hehkuttaa käyneensä lenkillä - eihän tuo 10 kiloa edes mun läskeissä vielä näy :D Muutenkin tullut huomattua, että ihmisten on jotenkin vaikea kannustaa sitä ylipainoista kun ajatusmaailma on hyvinnkin pitkälle "no ei tuommonen läski kuitenkaan jaksa/pysty". Kamalinta oli, kun aloitin lenkkeilyn ja pyysin aviomiestä mukaan kaveriksi niin vastaus oli "Jaksan kuitenkin juosta paljon nopeammin ja enemmän ku sinä.". Toisen kykyjen vähättely ja lyttääminenhän onkin oikein hyvä keino saada se ihminen pois sohvalta suklaata mutustamasta...

   Lainaa

  25. Tulos: +84 (106 ääntä)
   Mää juoksin maratoonissa 42km. ;)

   Lainaa

  26. Tulos: -51 (55 ääntä)
   Toi viimeinen kommentti kateellisista on selvästi ironinen.

   Lainaa

  27. Tulos: +118 (134 ääntä)
   Talso: Mää juoksin maratoonissa 42km.
   jätit kesken tuossa vaiheessa?

   Lainaa

  28. Tulos: +98 (106 ääntä)
   töttöröö: Kumpikohan tossa on menny pieleen, matkamittaus vai ajanotto?
   Varmaan mennyt niin, että "Huh, oli se nyt ainakin kymmenen kilsan lenkki!" ja aikaa mennyt 39 min eli ~ 30 min.

   Lainaa

  29. Tulos: +70 (74 ääntä)
   hh: Kuinka nopeaa on cooper vauhti?
   "4 km cooper vauhtia" eli nopeus, jolla juokset Cooperin testissä (12 min) neljä kilometriä. Toisin sanoen keskinopeutena 20 km/h.

   Lainaa

  30. Tulos: +89 (95 ääntä)
   MEA: Varmaan mennyt niin, että “Huh, oli se nyt ainakin kymmenen kilsan lenkki!” ja aikaa mennyt 39 min eli ~ 30 min.
   Todennäköisesti jotakuinkin näin. Matkaa on varmaankin todellisuudessa ollut ehkä 6-7 km ja aikaa siihen mennyt tuo mainitsemasi 39 min.

   Lainaa

  31. Tulos: +61 (69 ääntä)
   Tuo "kateellinen" kommentti on kyllä tosi outo. Olen, kuten ylläkirjoittanutkin, tuntenut ihmisiä jotka reagoivat kaikkeen negatiiviseen palautteeseen huutamalla juuri tuota kateutta. Esimerkkinä tyyppi joka löysi vaimonsa raskauden aikana uuden, kosolti nuoremman tyttöystävän. Arvostelin sitä kyllä koska pidin käytöstä ala-arvoisena -mutta on kuitenkin jollain tasolla mahdollista olettaa arvostelijan olevan vain kade, eihän nuoria, hyvännäköisiä varasiippoja riitä kaikille. Sensijaan kuka tahansa meistä voisi käydä kirjoittamassa naamaprofiiliinsa että juoksi maratonin tuntiin ja sitten lensi kotiin -mitä siinä on kadehtimista? Vai luuleeko tyyppi ihan oikeasti juosseensa ennätyksen noin iltapäivän huviksi? (Monet muuten ihanat ystäväni harrastavat paljon urheilua ja postaavat jok'ainoan juossun, hiihdetyn tai sauvakävellyn metrin, jok'ainoan airobicminuutin. Sen ymmärrän jos joku ryhtyy elämäntapamuutokseen ja on siitä ylpeä, plus haluaa ympäristöltään tukea -mutta tiedän kaikkien parempien kaverieni suosikkiladut, juoksulenkit ja tanssituntien ajat -vähempi riittäisi...)

   Lainaa

  32. Tulos: +61 (75 ääntä)
   Sannni: Tuo “kateellinen” kommentti on kyllä tosi outo. Olen, kuten ylläkirjoittanutkin, tuntenut ihmisiä jotka reagoivat kaikkeen negatiiviseen palautteeseen huutamalla juuri tuota kateutta. Esimerkkinä tyyppi joka löysi vaimonsa raskauden aikana uuden, kosolti nuoremman tyttöystävän. Arvostelin sitä kyllä koska pidin käytöstä ala-arvoisena -mutta on kuitenkin jollain tasolla mahdollista olettaa arvostelijan olevan vain kade, eihän nuoria, hyvännäköisiä varasiippoja riitä kaikille. .....
   Jotain vikaa ajatusmaailmassa, jos kadehtis tollasta asiaa? Mä en luopuis mun puolisosta vaikka millasia siippoja tyrkyttäis itteensä, mä oon valintani tehny niin kuin hänkin. Ja vaimo vaihtoon vielä kun hän olis raskaana?! Todellinen sankari!

   Lainaa

  33. Tulos: +57 (63 ääntä)
   Ei ollenkaan huonosti. Ei ollenkaan. Herää vaan kysymys miksei Laura ollut nyt EM-kisoissa pelastamassa Suomen kestävyysjuoksun mainetta. http://en.wikipedia.org/wiki/2014_European_Athletics_Championships_%E2%80%93_Women%27s_10,000_metres Luulisi radalla menevän vielä nopeammin!

   Lainaa

  34. Tulos: +59 (65 ääntä)
   Ai hitto. Unohdin laittaa tohon äskeiseen. Ei mitenkään heikosti tosiaan. Maailmassa on 5 naista juossut ikinä 10000 metriä alle 30 min. http://en.wikipedia.org/wiki/10000_metres#Women Wang Junxian aikaa on epäilty väärennetyksi, eli taitaa olla Laura reilun 6 sekunnin päässä maailmanennätyksestä!

   Lainaa

  35. tiedä, olen huono 19.8.2014 16:11
   Tulos: +37 (59 ääntä)
   Totuuden_torvi: Kummastuttaa yleensäki ihmiset, jotka kerranki käy jonkin liikuntas suorituksen tekemässä, joka on pidempi kuin matka kotiovelta autolle taikka sohvalta jääkaapille ja heti kehutaan itseään niin urheilullisiksi esim Facessa tykkäyksien toivossa. Usein taas ne, jotka oikeasti urheilee, eivät siitä niinkään meteliä pidä tai tee päivitystä jokaisesta liikunnasta. Etusivulla tulee laitettua merkille, että juuri ne liikunta hehkuttavat on usein jostain syystä niitä tukevimpia kuitenkin. Sekin on nähty, että tyyppi on käyny kahdesti salilla, mutta on ehtiny jo liittyä useampaan erinäiseen fitness-ryhmään ja jakaa niiden kuvia jalkapäivistä ja kansikuva on muuttunut joksekin tsemppilauseeksi. Seuraavaksi puoleen vuoteen päivityksissä ei puhuta liikunnasta, mutta viimein mainitaan viiden kilon lihomisesta, kun ei jaksa urheilla. Ok.
   Se on heille helvetin suuri saavutus. Itse kuulun joukkioon, jolle liikunta on aina yhtä tuskaa ja tasan tarkkaan hehkuttaisin sitä kertaa, kun se olisi oikeasti kivaa. Anteeksi, jos tämä häiritsee, mutta minulle liikunta ei yleisesti ottaen ole kivaa tai siitä ei tule hyvää oloa. Se on todella outo kokemus, kun on ollut rehkimässä ja olo onkin energinen ja rentoutunut. Toki päivittäiset hehkutukset mistä tahansa asiasta ovat ärsyttäviä. Paitsi lemmikistä tai lapsista, niiden kohdalla se on ymmärrettävää.

   Lainaa

  36. Totuuden_torvi 19.8.2014 18:01
   Tulos: +3 (29 ääntä)
   tuota noin: No itse toimin ainakin ihan nimenomaan noinpäin kaikissa asioissa: En tosiaan kirjoita joka ikinen aamu että hörppäänpä tässä kahvit. Kaikki tietää sen ihan muutenkin niin mitähän mielenkiintoista siinä olisi ja joka ikinen aamu vielä? Vaan jos en olisi juonut kymmeneen vuoteen kahvia niin kirjoittaisin varmasti että nyt on kahvit kupissa. Mutta ihan kivan kannustava asenne sulla kuitenkin. Eiköhän ne “tukevammatkin” tuosta nyt innostu tsemppaamaan. Joo ei, mutta eihän sun ole kaikkia tarkoituskaan samaan kerhoon päästää…
   Hyvähän se siis on, että kuntoilevat, ei se väärin ole. Toivottavasti jaksavat kuntoilla jatkossakin ja huomaavat kehitystä. Tarkoitin lähinnä sitä, ettei jostain syystä mitään kehitystä tapahdu henkilöiden kropassa tai jos tapahtuukin niin lihovat. Se toki voi johtua siitä, että päivitykset liikuntapäivitysten välissä on ruoka- ja pullamössö päivityksiä. En itsekkään mikään himokuntoilija ole eikä se vähempi liikunta niistä jumpsukoista tee yhtään sen huonompia ihmisiä persoonana.

   Lainaa

  37. Totuuden_torvi 19.8.2014 18:03
   Tulos: +9 (25 ääntä)
   tiedä, olen huono: Se on heille helvetin suuri saavutus. Itse kuulun joukkioon, jolle liikunta on aina yhtä tuskaa ja tasan tarkkaan hehkuttaisin sitä kertaa, kun se olisi oikeasti kivaa. Anteeksi, jos tämä häiritsee, mutta minulle liikunta ei yleisesti ottaen ole kivaa tai siitä ei tule hyvää oloa. Se on todella outo kokemus, kun on ollut rehkimässä ja olo onkin energinen ja rentoutunut. Toki päivittäiset hehkutukset mistä tahansa asiasta ovat ärsyttäviä. Paitsi lemmikistä tai lapsista, niiden kohdalla se on ymmärrettävää.
   Tietysti ne ihmisten päivitykset voi myös jättää lukematta ja niin saatan tehdäkin. Tsemppiä ja voimia sulle!

   Lainaa

  38. Tulos: +66 (74 ääntä)
   Talso: Mää juoksin maratoonissa 42km.
   Oisit ny juossu ne loputkin 200m, tyhmää lopettaa siihen stadionin portille?

   Lainaa

  39. Tulos: +22 (30 ääntä)
   keppana: Oisit ny juossu ne loputkin 200m, tyhmää lopettaa siihen stadionin portille?
   mä varmaan ryytyisin jo ekan 3 kilometrin jälkeen

   Lainaa

  40. Tulos: +37 (43 ääntä)
   Tais Kim Jong Ilille löytyä haastaja

   Lainaa

  41. Tulos: +79 (87 ääntä)
   Paras on tää Miranda lopussa, joka ratsastaa paikalle uskoen kaiken ja haukkumalla muut vain kateellisiksi. Järjenkäyttö on sallittua.

   Lainaa

  42. Aa siantuntia 19.8.2014 21:57
   Tulos: +54 (66 ääntä)
   Mulla on pienoinen etiäinen tosta 10Km matkasta. Lauralla ollut jonkinlainen askelmittari mukana ja askeleita on tullut matkalla n. 10K ja ollut vahvasti sitä mieltä, että hölkätessä jokainen askel on n. 1m.

   Lainaa

  43. Tulos: +31 (37 ääntä)
   keppana: Oisit ny juossu ne loputkin 200m, tyhmää lopettaa siihen stadionin portille?
   Talso ei jaksanut enää pidemmälle ja oli pakko kääntyä takaisin?

   Lainaa

  44. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Minä juoksin alle satasen 10 sekuntiin!

   Lainaa

  45. Tulos: +2 (10 ääntä)
   www.apulanta.fi?

   Lainaa

  46. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Laura: http://www.apulanta.fi?
   Samaa mekin ihmettelimme. Apulannan tiimissä on ilmeisesti joku yleisurheilusta kiinnostunut. http://www.apulanta.fi/matti/yu/suomi.html

   Lainaa

  47. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Käyttäisi sports trackeria tai muuta vastaavaa niin saisi prooffia että on ainakin jollakin tapaa kulkenut kyseisen reitin.

   Lainaa

  48. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Mun Endomondo näyttää että olen joskus kävellyt n 5 km alle 15 minuutissa. Jotkut uskoo sen todeksi. Ei siis ole totta vaan Endomondo tulkitsee reitit joskus oudosti.

   Lainaa

  49. Hörhöjä kaikkialla 20.8.2014 8:50
   Tulos: +32 (38 ääntä)
   Kun kerrot mielipiteesi tai faktan, olet aina kateellinen.

   Lainaa

  50. Tulos: +7 (17 ääntä)
   Talso: Mää juoksin maratoonissa 42km.
   Keskeytit sitten 195m. ennen maaliviivaa?

   Lainaa

  51. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Yp! Tähän olis kyl pakko saada jatkoo..!! Voitteko pyytää lähettäjältä lisää, jos ton tunnin jälkeen on keskustelu vielä jatkunut.

   Lainaa

  52. Tulos: -1 (3 ääntä)
   töttöröö: Kumpikohan tossa on menny pieleen, matkamittaus vai ajanotto?
   Numerot ehkä kirjattu väärin päin?

   Lainaa

  53. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Neppiina: Numerot ehkä kirjattu väärin päin?
   ...oho. Nyt mä sekoilen. Anyway, todennäköisesti jossain tullut kirjausvirhe. Nevermind. Jatkakaa normaalisti.

   Lainaa

  54. Tulos: +16 (20 ääntä)
   töttöröö: Kumpikohan tossa on menny pieleen, matkamittaus vai ajanotto?
   aika on ainaki helpompi mitata. Bimbolle 1000m voi olla 10 km

   Lainaa

  55. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Lokkiikka: Jospa tuo on katsonut kellosta, että jahas se on 15.00. (Oikeasti esim. 14.50) Ja sit juoksun jälkeen toisesta kellosta, että ahaa se on 15.30 (Kello jätättää vaikkapa 10min, eli oikeasti kello olisi 15.40) Äkkiäkös tuosta jo tulee esim. 20min ylimääräistä ja matka on voinut olla summittainen, eli oikeasti esim. 7km. Näistä kun laskee niin saa 30min ja 10km.
   En olisi yhtään yllättynyt jos on laskenut sen näin "Kello on 14.45 mut pyöristetää klo 15."

   Lainaa

  56. ei ymmärrystä 21.8.2014 9:20
   Tulos: -15 (43 ääntä)
   käpälä: Ehkä se liikutasuoritus on niille tukevammille huomattavasti isompi asia, kuin niille, jotka on valmiiksi jo timmissä kunnossa tai ovat urheilleet säännölliset iät ja ajat? Itse aloitin juoksuharrastuksen muutama kuukausi sitten, kun huomasin puntarin näyttävän reilusti 3 numeroista lukua. Kenellekään en tosin ole kehdannut kertoa urheilevani 3 kertaa viikossa ja laihtuneeni melkein 10 kiloa. Ai miksi? Koska sitten olisin just semmonen tukeva ihminen, jolla on otsaa hehkuttaa käyneensä lenkillä – eihän tuo 10 kiloa edes mun läskeissä vielä näy Muutenkin tullut huomattua, että ihmisten on jotenkin vaikea kannustaa sitä ylipainoista kun ajatusmaailma on hyvinnkin pitkälle “no ei tuommonen läski kuitenkaan jaksa/pysty”. Kamalinta oli, kun aloitin lenkkeilyn ja pyysin aviomiestä mukaan kaveriksi niin vastaus oli “Jaksan kuitenkin juosta paljon nopeammin ja enemmän ku sinä.”. Toisen kykyjen vähättely ja lyttääminenhän onkin oikein hyvä keino saada se ihminen pois sohvalta suklaata mutustamasta…
   Itse olen hyvinkin kypsä tuohon asenteeseen, että "kun muut ei kannusta, ni jäänpä sohvalle". Ei ketään saisi vähätellä tieten tahtoen, mutta totuus on, että vain sinä itse olet loppukädessä vastuussa omasta kropastasi! Sehän on aina hyvä tekosyy mussuttaa suklaata, koska mies nyt ei halua lähteä lenkille kanssasi. Selitykset pois ja liikkumaan. :)

   Lainaa

  57. Tulos: +13 (27 ääntä)
   Ei helvetti, kuinka tyhmä ihminen voi olla... Ja sitten tulee vielä Miranda (yllätys yllätys mikä nimi) ja "kateelliset paskat"

   Lainaa

  58. Tulos: +2 (4 ääntä)
   http://rs1img.memecdn.com/a-good-time_o_2093503.webp

   Lainaa

  59. Tulos: -18 (18 ääntä)
   Miks en ymmärrä tuota "olet juossut 4km cooper vauhtia 30 min"?? Voisko joku suomentaa

   Lainaa

  60. Tulos: +20 (26 ääntä)
   käpälä: Ehkä se liikutasuoritus on niille tukevammille huomattavasti isompi asia, kuin niille, jotka on valmiiksi jo timmissä kunnossa tai ovat urheilleet säännölliset iät ja ajat? Itse aloitin juoksuharrastuksen muutama kuukausi sitten, kun huomasin puntarin näyttävän reilusti 3 numeroista lukua. Kenellekään en tosin ole kehdannut kertoa urheilevani 3 kertaa viikossa ja laihtuneeni melkein 10 kiloa. Ai miksi? Koska sitten olisin just semmonen tukeva ihminen, jolla on otsaa hehkuttaa käyneensä lenkillä – eihän tuo 10 kiloa edes mun läskeissä vielä näy Muutenkin tullut huomattua, että ihmisten on jotenkin vaikea kannustaa sitä ylipainoista kun ajatusmaailma on hyvinnkin pitkälle “no ei tuommonen läski kuitenkaan jaksa/pysty”. Kamalinta oli, kun aloitin lenkkeilyn ja pyysin aviomiestä mukaan kaveriksi niin vastaus oli “Jaksan kuitenkin juosta paljon nopeammin ja enemmän ku sinä.”. Toisen kykyjen vähättely ja lyttääminenhän onkin oikein hyvä keino saada se ihminen pois sohvalta suklaata mutustamasta…
   Kyllä minä ainakin kannustan ihmisiä jotka ovat oikeasti ylipainoisia ja haluavat tosissaan laihtua tai rapakuntoisia jotka haluavat todella nostattaa kuntoaan. Peukku sinullekin hienosta suorituksesta, siitä se lähtee! Mutta saan tästä mokan henkilöstä sen kuvan, että hän on juuri niitä "ylihehkuttajia", joita mahtuu enemmän omaan kaverilistaani kuin niitä jotka todella ovat ottaneet itseään niskasta kiinni ja tehneensä jotain (toki jälkimmäinen on se jolla on ehkä syystäkin vähemmän syytä huudella tästä, teot puhukoon puolestaan). Ja siis nämä ylihehkuttajat eivät edes ole mitään ylipainoisia, vaan joko laihoja tai muutaman "ylimääräisen" kilon omistavia. Ja sitten itketään facebookissa kuinka pitäisi päästä "läskeistä" eroon ja otetaan joka s***** kerta kuva peilin kautta kun ollaan menossa salille tai lenkille tms. Nämä huomiohuoraajat ovat siis pilanneet sen että nämä lenkki/sali jne päivitykset tulevat jo korvista ulos.

   Lainaa

  61. hillikiipari 21.8.2014 19:21
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   tule tule tule nyt Laura tänne ja myönnä virheesi. Feissarimokien parasta antia onkin just se kun alkuperäinen mokaaja joko puolustautuu tai avoimesti myöntää möhlänneensä.

   Lainaa

  62. Tulos: +14 (18 ääntä)
   ?%”&: Miks en ymmärrä tuota “olet juossut 4km cooper vauhtia 30 min”?? Voisko joku suomentaa
   Cooperissa ehtisi juosta 4 km, jos juoksisi samalla nopeudella kuin Laura on juossut koko 30 min.

   Lainaa

  63. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Satu: Yp! Tähän olis kyl pakko saada jatkoo..!! Voitteko pyytää lähettäjältä lisää, jos ton tunnin jälkeen on keskustelu vielä jatkunut.
   Varmasti olis tullutkin lisää, mut leidi poisti julkaisunsa.

   Lainaa

  64. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Mä osaan lentää kun kukaan ei näe. Jos ette usko nii ootte vaan kateellisia!

   Lainaa

  65. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Seksiseikkailuita: Mikä on musta ja kelluu?
   Verinen kakka?

   Lainaa

  66. Tulos: +7 (11 ääntä)
   hh: Kuinka nopeaa on cooper vauhti?
   Haha. Cooper vauhti tarkoittaa sitä, kuinka paljon juoksee 12 minuutissa. Eli 4000m coopervauhti tarkoittaa sitä, että juoksee 12 minuutissa 4000m. Jolloin 30minuutissa juoksee 10km.

   Lainaa

  67. Tulos: +7 (9 ääntä)
   10 000 metrin ratajuoksun naisten Suomen ennätys on kylläkin 31.40,42 (Annemari Sandell -96). Ja 10 km maantiejuoksun ennätys 32.35 (Tuija Toivonen -89). En tiedä mistä tuo 33 min on repäisty ja miksi se löytyisi apulanta.fi-sivustolta :)

   Lainaa

  68. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Suomi-Ruotsi -ottelussa paras aika oli juuri 34.04. Olisi ollut Lauran nopeudelle käyttöä, vaikka suomalainen voittikin.

   Lainaa

  69. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Lokkiikka: Jospa tuo on katsonut kellosta, että jahas se on 15.00. (Oikeasti esim. 14.50) Ja sit juoksun jälkeen toisesta kellosta, että ahaa se on 15.30 (Kello jätättää vaikkapa 10min, eli oikeasti kello olisi 15.40) Äkkiäkös tuosta jo tulee esim. 20min ylimääräistä ja matka on voinut olla summittainen, eli oikeasti esim. 7km. Näistä kun laskee niin saa 30min ja 10km.
   Aika kovaa saa juosta kuitenkin jos puolessa tunnissa juoksee 10km

   Lainaa

  70. Tulos: +8 (8 ääntä)
   töttöröö: Kumpikohan tossa on menny pieleen, matkamittaus vai ajanotto?
   Luultavati kumpikin, koska niitä ei edes mitattu, vaan arvioitiin vähän sinne päin. Matka ei ole lähellekkään kymppiä ja aikaa meni rutkasti enemmän kuin puolituntia. 10km tuntiin olisi ollut liian kova vale, koska tyyppi ei todellakaan jaksa juosta tuntia, joten piti lyhentää aikaakkin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: raskaana, raskaus, juosta, nopea, 10 000 m, 10 km, lenkki, nopeus, ennätys