Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 72

Joku ei ole oikein tajunnut, miten myyminen toimii netissä.
Kirpputorin löytöjä, osa 72

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1251 (1297 ääntä)
   Miks miulle tulee Merjan myyntipuheista mieleen turkkilainen katukaupias? :D "taalla hyvä tarjous korko _ kenkät ei ole kokoja kertoa mutta hyvän hitaan saa soittaa mulle minä kerron koot kaupanpääälle kameli"

   Lainaa

  2. Aadolf Kärki 14.8.2014 2:03
   Tulos: +263 (327 ääntä)
   Vähän samaa luokkaa kuin se, että lähettää jollekulle tekstiviestin: "Voitko soittaa minulle, kun en löydä puhelintani?"

   Lainaa

  3. Tulos: +369 (379 ääntä)
   Tuli tosta Eevan tapauksesta mieleen kun meillä ei joskus suostunut toimimaan netti, nii soitettii siitä sit Soneraan. Noh ne käski laittaa sähköpostia mut milläs pistät kun ei netti toimi :D

   Lainaa

  4. Tulos: +267 (283 ääntä)
   Internet on kyllä pilannut ihmisten kärsivällisyyden, kuten tuosta Merjan minuutin huuteluista huomaa. Kaiken pitäisi tapahtua nanosekunneissa. Huomaa, kun esim. Huutonetin palautteita lukee. Ostajat jättävät negatiivista palautetta myyjille, kun Kusti ei ole soittanut ovikelloa välittömästi pankkisiirron jälkeen. Myyjän vikahan on mm. pankki- ja postiviiveet.

   Lainaa

  5. SeLeipuriTiedätkö,pullapoika 14.8.2014 2:40
   Tulos: +70 (104 ääntä)
   Sirukortti=sim-kortti?

   Lainaa

  6. Tulos: +107 (141 ääntä)
   Kamera rikki, niin varmaan... ja ei muka kameraa saa lainaan kun miltei joka puhelimessakin nykyään on?? Myy vain niin paskoja / paskassa kunnossa olevia ettei kehtaa kuvia laittaa :D tai sitten vain yksinkertaisesti kunnon idiootti???

   Lainaa

  7. PowerSurge 14.8.2014 4:00
   Tulos: +61 (67 ääntä)
   Voi Merja. Sanattomaksi vetää...

   Lainaa

  8. 6tyujidetr 14.8.2014 5:25
   Tulos: +4 (42 ääntä)
   mitä vitun paskaa

   Lainaa

  9. Tulos: +312 (316 ääntä)
   Ostakaas kengät. Kokoa en nyt viitsi/jaksa/osaa/tajua kertoa, mutta ostakaa nyt jumalauta! HETI!

   Lainaa

  10. Ministeri Nieminen 14.8.2014 6:12
   Tulos: -87 (141 ääntä)
   Merja on selvästi lievästi kehitysvammainen. Jotenkin aika mälsää, että ylläpito julkaisee tällaisia juttuja ihan vain jotta kansa voisi nauraa kehareille : (

   Lainaa

  11. Tulos: +78 (84 ääntä)
   : Tuli tosta Eevan tapauksesta mieleen kun meillä ei joskus suostunut toimimaan netti, nii soitettii siitä sit Soneraan. Noh ne käski laittaa sähköpostia mut milläs pistät kun ei netti toimi
   Tuosta tuli mieleen, että joskus sähkökatkojen aikaan on jossain teksti-tv:ssä kerrottu, että lisätietoja korjauksista saa netistä. Oon siinä sit miettinyt, että mitenköhän se korvessa asuva vanha äiti nuokin lukee...

   Lainaa

  12. Tulos: -63 (81 ääntä)
   : Tuli tosta Eevan tapauksesta mieleen kun meillä ei joskus suostunut toimimaan netti, nii soitettii siitä sit Soneraan. Noh ne käski laittaa sähköpostia mut milläs pistät kun ei netti toimi
   puhelimel?

   Lainaa

  13. Tulos: -15 (29 ääntä)
   Garza: puhelimel?
   eiku ei se toimi puhelimeskaa. kirjastost tai töist tai kaverilt. kai jollai on eri liittymä. :P

   Lainaa

  14. Tulos: +152 (168 ääntä)
   Garza: puhelimel?
   On vielä niinkiin vanhanaikasia ihmisiä, joilla ei oo puhelimessa nettiä.

   Lainaa

  15. Tulos: +117 (119 ääntä)
   Ootteko miettiny kanssa sitä, että kun sulkee liittymän (puhelin hukkuu tms) nii senhän saa tehtyä netissä, mutta avaamiseen sinne pitää soittaa. Hmm. milläs soitat josei satu oleen vieres kaveria? Ja sama oli, kun avasin uuden nettiliittymän mikä ei toiminu. Näytössä luki "eikö nettisis toimi? Mene osoitteeseen www. .." Ja se oli sitä aikaa, kun ei ollu älypuhelimia.

   Lainaa

  16. Tulos: +8 (30 ääntä)
   Ei nyt auennut mitä tuo sirukortti tarkoittaa. Valaiskaa minua.

   Lainaa

  17. Tulos: +104 (114 ääntä)
   Julkaistu "16.32" EIKÖ KETÄÄN KIINNOSTA - kello 16.33 :D

   Lainaa

  18. Tulos: +29 (49 ääntä)
   "Kamera meni rikki ja lainaan"? Seems legit, itsekin aina lainaan paskaksi mennyttä tavaraa tuttaviltani.

   Lainaa

  19. Tulos: +86 (92 ääntä)
   : Tuli tosta Eevan tapauksesta mieleen kun meillä ei joskus suostunut toimimaan netti, nii soitettii siitä sit Soneraan. Noh ne käski laittaa sähköpostia mut milläs pistät kun ei netti toimi
   Mulla vähän sama. Puhelimessa ei toimi netti aika-ajoin ja valitin asiasta Saunalahdelle. Käskivät tehdä vika-ilmoituksen netissä heti kun vika seuraavan kerran ilmenee. Vielä en ole keksinyt miten sen teen sillä hetkellä kun nettini ei toimi. Jälkikäteen kun tein niin vinkuivat mulle että asiahan korjaantui jo, mitä mä sitä enää ilmoitan kun nyt netti taas toimii.

   Lainaa

  20. Tulos: +54 (62 ääntä)
   Seppo on jotenkin söpö :)

   Lainaa

  21. Tulos: +121 (123 ääntä)
   Ton Merjan jutun jälkeen en voi riittävästi korostaa sitä, miten tärkeää olisi osata kielellistä itsensä ilmaisua.

   Lainaa

  22. Tulos: +73 (73 ääntä)
   Jebajee: “Kamera meni rikki ja lainaan”? Seems legit, itsekin aina lainaan paskaksi mennyttä tavaraa tuttaviltani.
   Vai oisko "Kamera meni rikki, ja lainaan en saa uutta" :) Ai että tollasta välimerkitöntä, ja jos suinkin mahdollista vielä isoilla kirjaimilla kirjoitettua tekstiä on aina yhtä ilo lukea!

   Lainaa

  23. Tulos: +17 (75 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Merja on selvästi lievästi kehitysvammainen. Jotenkin aika mälsää, että ylläpito julkaisee tällaisia juttuja ihan vain jotta kansa voisi nauraa kehareille : (
   Tai sitten romani.

   Lainaa

  24. Tulos: +81 (85 ääntä)
   Kaikki kirjoitettu isoilla, teksti täynnä yhdyssanavirheitä (parhaana tuo "minkä laisia"), enään, välimerkkien puuttuminen... Olisiko Merja edes voinut yrittää kirjoittaa sellaista teksitä, että sen kykenisi yhdellä lukemisella ymmärtämään?

   Lainaa

  25. Tulos: +25 (29 ääntä)
   SeLeipuriTiedätkö,pullapoika: Sirukortti=sim-kortti?
   Niin, tarkoitti varmaan ihan perus sim-korttia, eikä esim. mitää micro sim:ä, jota ei pysty pistää kaikkiin luureihin. Näin sen täytyy olla...

   Lainaa

  26. Tulos: +67 (71 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Merja on selvästi lievästi kehitysvammainen. Jotenkin aika mälsää, että ylläpito julkaisee tällaisia juttuja ihan vain jotta kansa voisi nauraa kehareille : (
   Tuollaisia on puolet kansasta, joten äläpä nyt liioittele. Kyllä me toinen puoli saamme hiukan huvittua moisesta.

   Lainaa

  27. Tulos: -11 (23 ääntä)
   Hienoa muuten, että Merjalla on maksullinen numero.

   Lainaa

  28. Tulos: -10 (34 ääntä)
   en oo ikinä valittanu kirjoituksesta, kaikki kirjottakoot millä murteella tahansa, ja vaikka miljoona yhdyssanavirhettä, mutta tuo oli jotain kaameeta luettavaa, enkä oikein saanu mitään selvää. itekkää en jaksa mitään isoja kirjaimia käyttää, mutta on se kuitenki luettavavissa. tuo merjan teksti oli yhtä selvää ku tää: OSTAKAAKENGÄTNYTHETIENMU9ISTAKOKOOENKÄJAKKSAKATTTOOOOOMUT OSTAKAAAAA30EUROOJAVAIKKAMINKÄ LAISIAMUITATAVAROITALIIVI24EUROO VALKOSET TALVI KENGÄT PLAAPLAAPLAAPLAAPLAA

   Lainaa

  29. Tulos: +38 (46 ääntä)
   Mistä Merja on ikinä voinut saada töitä? Vaikuttaa sen verran vajaalta tyypiltä, että on hyvin vaikea ymmärtää.

   Lainaa

  30. Tulos: +12 (40 ääntä)
   Merja on tosiaan kehitysvammainen, tunnen henkilön. Heille ihan yleistä tuollainen kirjoitustyyli.

   Lainaa

  31. Kuusmetrinenkaulahuivi 14.8.2014 15:54
   Tulos: +38 (44 ääntä)
   Sitä en ymmärrä kun nuo iäkkäämmätki ihmiset opettelee käyttämään noita koneita niin miten ihmeessä voi olla haastavampaa muistaa suomen kielioppi koneella kirjoittaessa kun se kuitenki sujuu ihan hyvin kynän ja paperin kanssa?? :D

   Lainaa

  32. Tulos: +50 (56 ääntä)
   Ahmed: Miks miulle tulee Merjan myyntipuheista mieleen turkkilainen katukaupias? “taalla hyvä tarjous korko _ kenkät ei ole kokoja kertoamutta hyvän hitaan saa soittaa mulle minä kerron koot kaupanpääälle kameli”
   hajosin putosin repesin tuolle "kaupanpäälle kameli"

   Lainaa

  33. Tulos: +40 (44 ääntä)
   "klo 21.00 jälkeen minuun ei saa yhteyttä muutako 09.00-21.00 välisenä aikana MUISTAKAA TÄMÄ" Make sense !

   Lainaa

  34. Tulos: +39 (39 ääntä)
   KYLLÄ MUISTETAAN

   Lainaa

  35. Tulos: +15 (17 ääntä)
   hehee: Hienoa muuten, että Merjalla on maksullinen numero.
   Miten niin? Prepaid näyttäisi olevan.

   Lainaa

  36. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Clas Ohlsonilta kandee ostaa leikkuri, millä saa tav. simkortista micron ja nanon. Mukana tulee myös adapteri(?) eli pieni simkortti puetaan kuoreen jolloin siitä tulee iso :D 15 euroa maksaa

   Lainaa

  37. Tulos: -39 (45 ääntä)
   Aadolf Kärki: Vähän samaa luokkaa kuin se, että lähettää jollekulle tekstiviestin: “Voitko soittaa minulle, kun en löydä puhelintani?”
   Tuo ei ole teoriassa mahdollista.

   Lainaa

  38. Tulos: +1 (21 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Merja on selvästi lievästi kehitysvammainen. Jotenkin aika mälsää, että ylläpito julkaisee tällaisia juttuja ihan vain jotta kansa voisi nauraa kehareille : (
   ei näin! älä pilkkaa kehareita! merja vain idiootti ja tyhmä. keharit ei ole kusipäitä, he ovat kehitysvammaisia.

   Lainaa

  39. Tulos: +5 (5 ääntä)
   kkyh: Ootteko miettiny kanssa sitä, että kun sulkee liittymän (puhelin hukkuu tms) nii senhän saa tehtyä netissä, mutta avaamiseen sinne pitää soittaa. Hmm. milläs soitat josei satu oleen vieres kaveria? Ja sama oli, kun avasin uuden nettiliittymän mikä ei toiminu. Näytössä luki “eikö nettisis toimi? Mene osoitteeseen www. ..” Ja se oli sitä aikaa, kun ei ollu älypuhelimia.
   Mä tein kyllä päinvastoin, suljin liittymän kaverin puhelimella ja aukaisin netissä kun puhelin löytyi.

   Lainaa

  40. Tulos: +8 (22 ääntä)
   Suomen kieli raiskattu

   Lainaa

  41. Tulos: +11 (27 ääntä)
   Jenn: Merja on tosiaan kehitysvammainen, tunnen henkilön. Heille ihan yleistä tuollainen kirjoitustyyli.
   ai kaikki vammaset kirjottaa samoin? :D

   Lainaa

  42. Tulos: +20 (28 ääntä)
   Aina, kun joku kirjoittaa ilman pilkkuja tai pisteitä tai ei tiedä mitä yhdys_sanat tarkoittavat, ajattelen aina sen olevan vajaa päästään. Kuten ystävämme Merja tässä. Sama pätee capslockin raiskaajiin

   Lainaa

  43. Tulos: +38 (38 ääntä)
   voisin myydä merjalle muutamat välimerkit, KELLO 09-21 VÄLISENÄ AIKANA!!

   Lainaa

  44. Tulos: -4 (34 ääntä)
   Okkei...Merjan tunteva henkilö tuli kertomaan että Merja on kehitysvammainen ja siltikin osa kommentoijista viitsii vinoilla "Tyhmästä Merjasta joka ei mitään ymmärrä ja on raiskannut suomen kielen.." Tuota..Merjahan voi olla hyvinkin älykäs vaikka ei osaisikaan käyttäytyä tai kirjoittaa juuri prikulleen samoin kuin ns. terveet ihmiset. Tuli pohdiskeluna mieleen että tunnevammaisuus voi olla vakavampaa kuin kehitysvammaisuus. Ja useimmiten tunnevammaisuus, kyynisyys ja tarve nauraa pilkallisesti muille on ihan vain itse aiheutettua. Ja älyllisesti ihan helvetin typerää.

   Lainaa

  45. Tulos: -22 (38 ääntä)
   Ps. Sana "Raiskaus" tarkoittaa yleisesti ottaen seksuaalisesti väkisin makaamista. Eli seksin harrastamista toisen kanssa ilman toisen suostumusta ja väkisin. Joten kielipoliisit voisivat miettiä että mitenköhän tuo suomen kielen pakottamien seksiin noin ihan käytännössä onnistuu... -_-

   Lainaa

  46. Tulos: +2 (16 ääntä)
   Tuo "Merja" vaikuttaa huijarilta. Joko puhelinnro on maksullinen (kuten joku epäili) tai kokoja kyllä löytyy jokaiselle soittajalle (siksi ei ilmoiteta etukäteen), mutta maksu vaaditaan jollakin verukkeella ennakkoon eikä kenkiä lähetetä kuitenkaan ostajalle kun ei niitä kenkiä ole olemassakaan. Voin olla väärässä, mutta tämänkaltaisia huijauksia on valitettavasti liikkeellä paljon.

   Lainaa

  47. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Siis mikä ihme tämä juttu on, että 046-alkuinen numero olisi maksullinen? :'D No ei todellakaan ole. Itsellä on ollut vuosia numero joka alkaa 046 ja on ihan tavallinen Saunalahden liittymä, ei edes Prepaid.

   Lainaa

  48. Tulos: +24 (32 ääntä)
   Mariel: Okkei…Merjan tunteva henkilö tuli kertomaan että Merja on kehitysvammainen ja siltikin osa kommentoijista viitsii vinoilla “Tyhmästä Merjasta joka ei mitään ymmärrä ja on raiskannut suomen kielen..” Tuota..Merjahan voi olla hyvinkin älykäs vaikka ei osaisikaan käyttäytyä tai kirjoittaa juuri prikulleen samoin kuin ns. terveet ihmiset. Tuli pohdiskeluna mieleen että tunnevammaisuus voi olla vakavampaa kuin kehitysvammaisuus. Ja useimmiten tunnevammaisuus, kyynisyys ja tarve nauraa pilkallisesti muille on ihan vain itse aiheutettua. Ja älyllisesti ihan helvetin typerää.
   Muuten ihan hyvä kommentti ja asiaa, mutta kehitysvammainen ei voi olla "hyvinkin älykäs", koska silloin hän ei olisi kehitysvammainen. Kehitysvamma kun on nimenomaan älyn vamma. Liikunta- ja cp-vammat ovat sitten asia erikseen ja nämä voivatkin olla vaikka kuinka älykkäitä. Silti, ei ketään pitäisi synnynnäisistä ominaisuuksistaan kiusata.

   Lainaa

  49. Tulos: +13 (29 ääntä)
   Duppis: Muuten ihan hyvä kommentti ja asiaa, mutta kehitysvammainen ei voi olla “hyvinkin älykäs”, koska silloin hän ei olisi kehitysvammainen. Kehitysvamma kun on nimenomaan älyn vamma. Liikunta- ja cp-vammat ovat sitten asia erikseen ja nämä voivatkin olla vaikka kuinka älykkäitä. Silti, ei ketään pitäisi synnynnäisistä ominaisuuksistaan kiusata.
   Mutta muista ominaisuuksista pitää? Jos ominaisuus ei ole synnynnäinen, vaan vaikkapa lapsuuden traumalla aiheutettu, on ihan ok kiusata aiheesta? Viimeksi tänään eräs rouvashenkilö raivosi minulle siitä, että puhuin hänen (joku mielenterveydellinen sairaus)-kärsivälle miehelleen väärin. Olin kiistaan johtaneen tapahtuman uhri, sekä erittäin vihainen ja pelästynyt vaaratilanteesta, joka aiheutui pariskunnan rikoksesta. Minun olisi silti pitänyt tietää, että tällä miehellä on kyseinen tauti ja sovittaa puhetapani akuutissa vaaratilanteessa tälle kyseiselle miehelle sopivaksi. Rouva ei itse vaivautunut kyselemään minun taustoistani, minun ongelmistani ja minun elämästäni, vaikka kaikki ne (tietysti) vaikuttavat siihen miten otin tilanteen vastaan ja miksi reagoin kuten reagoin. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että kaikkia ihmisiä pitää kohdella lähtökohtaisesti samalla tavalla, en voi tehdä oletuksia vastaantulijasta, koska en hänen taustojaan tiedä. Jokaisella on omat ongelmansa ja jokainen (poikkeuksena alaikäiset ja vajaavaltaiset) vastaa omista tekemisistään, oli ongelmat mitä hyvänsä. Nauran siis kaikille yhtä paljon, ellen saa selville että kyseistä henkilöä pitäisi jostain syystä kohdella muista poikkeavalla tavalla. Yleensä vammaiset myös toivovat, että heitä kohdellaan kuten muitakin, nauran siis edelleen hyvällä omallatunnolla.

   Lainaa

  50. Lomillelimakalvoläts 19.8.2014 0:45
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Mariel: Ps. Sana “Raiskaus” tarkoittaa yleisesti ottaen seksuaalisesti väkisin makaamista. Eli seksin harrastamista toisen kanssa ilman toisen suostumusta ja väkisin. Joten kielipoliisit voisivat miettiä että mitenköhän tuo suomen kielen pakottamien seksiin noin ihan käytännössä onnistuu… -_-
   Kielipoliisi tässä moi! Mietin lähinnä, että raiskaaminen tarkoittaa paitsi seksiin pakottamista, myös turmelemista ja pilaamista. Ei mulla muuta. http://fi.m.wiktionary.org/wiki/raiskata

   Lainaa

  51. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Malliesimerkki myynti-ilmoituksesta, jollaisia ei kannata laittaa. Ei kuvia, merkkejä tai kokoja. Varmaan herättää kiinnostuksen.

   Lainaa

  52. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Duppis: Muuten ihan hyvä kommentti ja asiaa, mutta kehitysvammainen ei voi olla “hyvinkin älykäs”, koska silloin hän ei olisi kehitysvammainen. Kehitysvamma kun on nimenomaan älyn vamma. Liikunta- ja cp-vammat ovat sitten asia erikseen ja nämä voivatkin olla vaikka kuinka älykkäitä. Silti, ei ketään pitäisi synnynnäisistä ominaisuuksistaan kiusata.
   Olisiko kirjoittaja viitannut esimerkiksi autismiin, joka ymmärtääkseni (WARNING: täyttä mututuntumaa) lasketaan kehitysvammaksi? Sosiaalinen älyhän on myös älykkyyden osa-alue. Autismien joukossahan on myös erityislahjakkaita savant-ihmisiä, esimerkkinä Daniel Tammet (http://fi.wikipedia.org/wiki/Daniel_Tammet). Tyyppihän siis on autistinen, mutta järkyttävän älykäs. Eli oisko tässä nyt haetty sitten tällaista puhumalla "älykkäästä" kehitysvammaisesta? Moni Asperger ("lievästi autistinen" aka ajatellaan lievästi vammaiseksi) saattaa vaikuttaa kehitysvammaisen tasoiselta, vaikka oikeasti kykenee äärimmäisen älykkääseen ajatteluun. Tässähän Merja ei ymmärrä, ettei kukaan halua tivata häneltä puhelimessa vaatteiden kokoja tai ulkonäköä, eli ei selvästikään osaa samaistua ostajan rooliin. Sitä en sitten tiedä onko Merja vähän pöljä, humalassa, kehitysvammainen vai mikä, kun en taustoja tiedä :D Joku sanoi kommenteissa tapauksen olevan tiedetty kehitysvammainen. Itse usein ihmettelen miksi näiden ihmisten annetaan osallistua sosiaaliseen mediaan ilman minkäänlaista "opastusta"? Vaikka kyse onkin ehkä täysi-ikäisestä, Facen ryhmissä ja muualla näkee päivittäin, kun ilmiselvästi jälkeenjääneitä huijataan, kiusataan ja heidän annetaan nöyryyttää itseään esimerkiksi pitämällä vlogeja, joiden katselijat eivät todellakaan ole aidosti ystävällismielisesti kiinnostuneita niitä seuraamaan, vaan ihan pilkkamielessä niitä videoita kommentoidaan ja jaetaan. He-he hauskat keharit siellä avautuu parisuhteestaan. He-he, tosi haska kehari siellä avaa kuoharipulloja ja kiroilee. Vlogien pitäjät luulevat olevansa suosittuja ja sääliksi käy :/

   Lainaa

  53. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Seppo <3

   Lainaa

  54. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Kerrankin taivastellaan miesten logiikkaa!

   Lainaa

  55. Kuka on kuka ei 21.2.2017 16:50
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Duppis: Muuten ihan hyvä kommentti ja asiaa, mutta kehitysvammainen ei voi olla “hyvinkin älykäs”, koska silloin hän ei olisi kehitysvammainen. Kehitysvamma kun on nimenomaan älyn vamma. Liikunta- ja cp-vammat ovat sitten asia erikseen ja nämä voivatkin olla vaikka kuinka älykkäitä. Silti, ei ketään pitäisi synnynnäisistä ominaisuuksistaan kiusata.
   No ei ole aina älyllinen...

   Lainaa

  56. Tulos: +3 (3 ääntä)
   SeLeipuriTiedätkö,pullapoika: Sirukortti=sim-kortti?
   Niin samanlainen siru siinä on kun vaikka pankkikorteissa.

   Lainaa

  57. Tulos: +1 (1 ääni)
   jukkapalmu: Niin samanlainen siru siinä on kun vaikka pankkikorteissa.
   Silti kyselee kännykkää mihin menee sirukortti. Kaikkiin menee paitsi Fisher Pricen lelupuhelimiin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, tehomyyjä, turbomyyjä, puhelin, kännykkä, soittaa