Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Huippukokki haussa, osa 24

Maistuisiko tämä perunamuusi?
Huippukokki haussa, osa 24

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 69 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1322 (1384 ääntä)
      Miksei voi tehä sitä muusia ihan vaan niistä perunoista?

      Lainaa

    2. Tulos: +435 (479 ääntä)
      "breadcrumbs" ja ei tiedä mitä ne on :D

      Lainaa

    3. Tulos: +210 (228 ääntä)
      Kiisselistä tulikin hyytelöä... Close enough!

      Lainaa

    4. Tulos: +447 (457 ääntä)
      No jo on neidillä outo käsitys perunamuussin ulkonäöstä

      Lainaa

    5. Tulos: +143 (163 ääntä)
      Sohvi: Laita vähemmän perunajauhoja :)

      Lainaa

    6. Tulos: +296 (306 ääntä)
      Puol vuotta ihmetelly ja vasta tossa vaiheessa päättäny kattoa tarkemmin.

      Lainaa

    7. Tulos: +343 (461 ääntä)
      Kuinka joku voi yleensä syödä niitä pussiperunamuuseja? Hyi hitto.

      Lainaa

    8. Tulos: +55 (107 ääntä)
      Aw Yiss! Motha fuckin breadcrumbs!

      Lainaa

    9. Tulos: +35 (37 ääntä)
      Hyvää ruokahalua!

      Lainaa

    10. Tulos: +270 (318 ääntä)
      Sehän onkin todella hankalaa keittää perunoita, muussata ne ja lisätä hieman suolaa. Tai ehkä Minea ei tiedä että perunamuussi tehdään perunoista, vaan jostain jauhoista joiden pakkauksessa oleva kuva muistuttaa etäisesti perunamuussia.

      Lainaa

    11. Tulos: -10 (28 ääntä)
      Yksi sana Sohville: miten?

      Lainaa

    12. Tulos: -6 (250 ääntä)
      Jos nyt selvennän, että itse en ole tuota pakkausta ostanut vaan mun vanhempani ja se sijaitsee kaapissa oikean perunamuusijauhon vieressä. Ruokailu kertoja on tosiaan ollut max. 3-4 tässä puolen vuoden aikana, silloin kun mitään järkevämpää ei ole ollut tarjolla. Ja oikeestikko perunamuusi tehdään perunoista, luulin että etuliite peruna on mukana näön vuoksi :) mutta joo kyllä mäkin mun makusensoreita syvästi ihmettelen, eipä siinä mitään.

      Lainaa

    13. Tulos: +104 (144 ääntä)
      Eli siis, Minean älykkyysosamäärä on sitten varmaan 101. Onhan se keskivertoa korkeempi sekin....

      Lainaa

    14. Tulos: +51 (145 ääntä)
      einstein: Eli siis, Minean älykkyysosamäärä on sitten varmaan 101. Onhan se keskivertoa korkeempi sekin….
      Hahah, aamen. Kukaan, joka syö valmisperunamuusia (muistaako muut 90-luvun lapset surullisenkuuluisan mummon muusin?), ei voi olla kauhean älykäs.

      Lainaa

    15. Callejón 8.7.2014 3:40
      Tulos: +113 (129 ääntä)
      Pussiperunamuusi: Liisteröi tapetin kuin tapetin!

      Lainaa

    16. Tulos: +133 (155 ääntä)
      Tästä huomaamme, miten paljon älykkyysosamäärä oikeasti kertoo ihmisen kyvystä ratkaista ongelmia, soveltaa tietoa käytäntöön ja ylipäätään pärjätä elämässä.

      Lainaa

    17. Tulos: +21 (69 ääntä)
      dollyboy: Hahah, aamen. Kukaan, joka syö valmisperunamuusia (muistaako muut 90-luvun lapset surullisenkuuluisan mummon muusin?), ei voi olla kauhean älykäs.
      Mummon muusi on hyvää kun korvaa sen veden maidolla :3

      Lainaa

    18. Vapaamaalari 8.7.2014 7:22
      Tulos: -53 (89 ääntä)
      einstein: Eli siis, Minean älykkyysosamäärä on sitten varmaan 101. Onhan se keskivertoa korkeempi sekin….
      Kuitenkin 40 pykälää parempi kuin sulla.

      Lainaa

    19. Tulos: -86 (126 ääntä)
      ilq: Sehän onkin todella hankalaa keittää perunoita, muussata ne ja lisätä hieman suolaa. Tai ehkä Minea ei tiedä että perunamuussi tehdään perunoista, vaan jostain jauhoista joiden pakkauksessa oleva kuva muistuttaa etäisesti perunamuussia.
      Et kai oikeasti tee perunamuusia noin? Perunat keitetään, sekaan maitoa sopiva määrä, muussausta, suolaa, raaka munankeltuainen tuomaan kiiltoa, paljon voita ja sit maistamaan, onko voita ja suolaa sopiva määrä.

      Lainaa

    20. Puolikiero_savolainen 8.7.2014 7:47
      Tulos: +195 (207 ääntä)
      Ihmiset, joiden täytyy kertoa kaikille julkisesti heidän ÄO:n olevan korkeaa tasoa, ovat yleensä näitä tollukoita, jotka ovat tehneet jonkun humpuuki-testin ja sit ollaan muita fiksumpia. Noh, nyt näette.

      Lainaa

    21. Tulos: +148 (184 ääntä)
      Laura: Et kai oikeasti tee perunamuusia noin? Perunat keitetään, sekaan maitoa sopiva määrä, muussausta, suolaa, raaka munankeltuainen tuomaan kiiltoa, paljon voita ja sit maistamaan, onko voita ja suolaa sopiva määrä.
      Et kai oikeasti tee perunamuusia noin? Minä ainakin tykkään kaataa keitinveden pois ja kuoria perunat (lisäksi).

      Lainaa

    22. Tulos: +40 (92 ääntä)
      No jopas on tiukkapipoja täällä. Jos on välillä tehny pikaperunamuussia joka osoittautukin korppujauhoiks, nii miten te otatte sen noin itteenne. Ja jos Minea ei ois maininnu älykkyydestään, nii täällä ulistais et nykyajan nuoret on tyhmiä kuin saappaat. Musta moka oli hauska ja toi pakettikin näyttää ensisilmäyksellä perunamuusilta.

      Lainaa

    23. Tulos: +17 (61 ääntä)
      ilq: Sehän onkin todella hankalaa keittää perunoita, muussata ne ja lisätä hieman suolaa. Tai ehkä Minea ei tiedä että perunamuussi tehdään perunoista, vaan jostain jauhoista joiden pakkauksessa oleva kuva muistuttaa etäisesti perunamuussia.
      Minea on kans vissiin niitä, jotka aattelee, että perunamuusi tehdään "jostain materiaalista". Epäilen vahvasti tuota, että Minean älykkyysosamäärä olis keskivertoa korkeampi. Tehny kai jonku nettitestin.

      Lainaa

    24. Tulos: +9 (23 ääntä)
      Nezi, on niin hienoa kun tyhmälle osuu vastaan joku vielä hiukan (ainakin tilapäisesti) tyhmempi. Kyllä silloin on syytä ulvoa, koska harvoin muuten saa siihen tilaisuutta. :) Tämän lienet täällä ennenkin huomannut.

      Lainaa

    25. Toisinaan hyvin laiska kodin hengetär... 8.7.2014 10:09
      Tulos: +92 (128 ääntä)
      Itse olen ehdottomasti sen puolesta, että kaikki tehdään alusta alkaen itse MUTTA siinä kun työpäivän jälkeen tulee kotiin väsyneenä ja mahdollisesti vielä kaupan ja päiväkodin kautta, niin ajatus useamman ihmisen perunoiden kuorimisesta, keittämisestä, muussaamisesta jne. kestäen yhteensä varmasti lähemmäs tunnin verran ei ihan hirveästi houkuttele, jos nyt ihan rehellinen saa olla. Kun taas voisin vaihtoehtoisesti mitata pari desiä vettä kattilan pohjalle ja heittää pakkasesta niitä suikulan muotoisia jäätynetä "perunoita" joukkoon ja keskittyä samantien siihen pääruokaan, jota muusin kanssa tarjoan, sitä muusia vain välillä hieman sekoittaen ja 15 min kuluttua muusi on valmista, ilman paakkuja ja maistuu ihan tarpeeksi samalta kuin "se oikea muusi" riippuen miten sen maustaa. Onko mielestäni oikea perunamuusi paremman makuista: kyllä on. Mutta onko se niin paljon paremman maukuista, että käyttäisin työpäivän jälkeen "kaiken tuon ylimmääräisen vaivan" sen tekemiseen: mielestäni ei. Varsinkaan kun ukko ja lapsi ei maista MITÄÄN eroa oikean ja pakastetekomuussin välillä niin täytyy myöntää että motivaatio sen oikean tekemiseen on aika lähellä nollaa...

      Lainaa

    26. Tulos: +32 (36 ääntä)
      magilara: Miksei voi tehä sitä muusia ihan vaan niistä perunoista?
      Tai lukea edes siitä paketista, että siinä lukee perunamuussi :D

      Lainaa

    27. töttöröö 8.7.2014 10:36
      Tulos: +82 (82 ääntä)
      Alan olla koko ajan enemmän sitä mieltä, että kommentoinnit on täällä se kaikista hauskin juttu.. ei pysty kun nauramaan, kun nytkin täällä jotkut, sen sijaan, että kommentoisivat itse mokia, tappelee siitä kuinka perunamuusi valmistetaan tai onko aito vai pussimuusi parempaa :D

      Lainaa

    28. Tulos: +23 (43 ääntä)
      Tämähän vain todistaa sen, että älykkäät ihmiset ovat monesti hajamielisiä. Siis eivät kiinnitä riittävästi huomiota käytännön asioihin.

      Lainaa

    29. Tulos: +23 (47 ääntä)
      Minea: Jos nyt selvennän, että itse en ole tuota pakkausta ostanut vaan mun vanhempani ja se sijaitsee kaapissa oikean perunamuusijauhon vieressä. Ruokailu kertoja on tosiaan ollut max. 3-4 tässä puolen vuoden aikana, silloin kun mitään järkevämpää ei ole ollut tarjolla. Ja oikeestikko perunamuusi tehdään perunoista, luulin että etuliite peruna on mukana näön vuoksi mutta joo kyllä mäkin mun makusensoreita syvästi ihmettelen, eipä siinä mitään.
      kyllä se silti ihmisellä jonkin sortin vajausta aivokopassa osoittaa, jos ei osaa lukea paketista mitä se sisältää.

      Lainaa

    30. Tulos: +17 (27 ääntä)
      Lidlin pussimuusi on ihan hyvää

      Lainaa

    31. Tulos: +16 (56 ääntä)
      Voi luoja, kyllä mä luulen että Minea OSAA lukea, mutta ehkäpä ei vaan tullut mieleen. Joskus on muutakin ajateltavaa, vaikka työpäivä ja sen tapahtumat ja jos ei tule mieleenkään epäillä ettei se perunamuusia ole niin oi voi äo:n on pakko olla silloin 30? Joo ei. Ei mullakaan tosta ekana korppujauhot tulis mieleen. Ja ne valmisperunamuusit on tosiaan vaikka missä ihmeellisissä muodoissa siellä paketissa välillä. Ite tein eilen valmisperunamuusia mikä oli spagetin muodossa pussissa. Perunamuusia siitä tuli kyllä sitten. Musta on niin tekopyhää tuomita joku tyhmäks jonku tollasen jutun takii. Ihanku JOKAINEN ei tekis joskus jotain vastaavaa vahingossa.

      Lainaa

    32. Tulos: +33 (55 ääntä)
      Saapa nähdä tuleeko paskamyrskyä tai miinusmantta-ilmiötä. Mutta mä tuun puolustamaan perunamuussi-pusseja. Myönnän toki alkuun, että suurinosa niistä on todella pahanmakuisia... mutta ei kaikki. Mutta eipä ne kaikki perunatkaan maistu hyviltä (pelkältään). Kyllähän se perunoistakin tehty muussi saa pitkälti makua, siihen lisäksi laitettujen ainesosien avulla (esim. maito, voi, suola jne.) ja samoilla ainesosilla saadaan myös valmismuussi maistumaan hyvältä(kin). Myös sen huomannut, että niiden valmismuussien ohjeet on perseestä eikä niitä kannata missään nimessä noudattaa. Vaan maustaa oman maunsa mukaan (kuten kuoriperunoistakin valmisetetussa muussissa kannattaa tehdä). Myönnän toki, vain syöväni yhdestä valmismuussi paketista valmistetua perunamuussia, sen maun takia (itseasiassa ainoa jota kykenee syömään vaikkei sitä olisikaan muutakuin ripauksella suolaa maustettu). Myönnän myös se, että ainoa syy miksi siihen on tottunut on eräretkeily mitä tulee tehtyä aika paljon. Ja sinne metsikköön oli helpompi viedä valmismuussi-jauhoja kuin oikeita perunoita.... ;)

      Lainaa

    33. Tulos: +65 (67 ääntä)
      En tiedä Minean älykkyysosamäärästä (enkä omastanikaan), mutta joidenkin kaverieni tiedän (psykologian opiskelijoita joskus testaillaan, siis ihan virallisesti eikä netissä) -ja olen kyllä huomannut ettei älykkyys tai akateeminen menestyskään välttämättä mitenkään korreloi huolellisuuden kanssa. Ihme sählääjiä niissä kaikkein fiksuimmissakin on.

      Lainaa

    34. Tulos: +6 (18 ääntä)
      Lidlin muusi on todellakin ihan hyvää ja saa muutamassa minuutissa tehtyä. Muiden kauppojen mummon muusit sun muut ovat aivan hirveitä.

      Lainaa

    35. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Mikähän mahtaa olla meikäläisen älykkyysosamäärä, kun kelpuutan kaikenlaiset muusit... Teen sitä ihkaoikeista perunoista, mutta myös pakasteaineksista ja jauheesta, ja kaikki merkit käy, Lidlistä Mummon muusiin. Ei ne valmisainekset ole millään lailla samanlaisia kun joskus 80-luvulla, kun maku ei muistuttanut edes etäisesti aitoa.

      Lainaa

    36. Tulos: -30 (60 ääntä)
      Toisinaan hyvin laiska kodin hengetär…: ...ajatus useamman ihmisen perunoiden kuorimisesta, keittämisestä, muussaamisesta jne. kestäen yhteensä varmasti lähemmäs tunnin verran ei ihan hirveästi houkuttele .... Varsinkaan kun ukko ja lapsi ei maista MITÄÄN eroa oikean ja pakastetekomuussin välillä niin täytyy myöntää että motivaatio sen oikean tekemiseen on aika lähellä nollaa…
      Kolmen ihmisen perunat kuorii, keittää ja muussaa - menee tunti aikaa? Hitto sä kuorit hitaasti.

      Lainaa

    37. Tulos: +1 (31 ääntä)
      Toisinaan hyvin laiska kodin hengetär…: Kun taas voisin vaihtoehtoisesti mitata pari desiä vettä kattilan pohjalle ja heittää pakkasesta niitä suikulan muotoisia jäätynetä “perunoita” joukkoon ja keskittyä samantien siihen pääruokaan, jota muusin kanssa tarjoan,
      Ja siinähän sen pääruuan kokkaa samalla kun perunat kiehuu o.O Multitasking. Ihan helppoa kun miettii vähän etukäteen mitä on tekemässä.

      Lainaa

    38. Tulos: +7 (17 ääntä)
      Boss93: Kiisselistä tulikin hyytelöä… Close enough!
      Raparperikiisselistä ei kannata aloittaa kiisselinteon harjoittelua. Raparperi on niin hapan, että sen kiisselöiminen vaatii korkeampaa ammattitaitoa. Keitä vesikiisseliä vedestä, perunajauhoista ja sokerista (ohje perunajauhopaketissa) ja kippaa siihen sekaan rasiallinen pakastemarjoja. Marjat jäähdyttävät kiisselin sulaessaan ja tulee hyvää.

      Lainaa

    39. Tulos: +33 (35 ääntä)
      Miss K.: Kolmen ihmisen perunat kuorii, keittää ja muussaa – menee tunti aikaa? Hitto sä kuorit hitaasti.
      Puol'toista, kun hakee klapit ja lämmitää hellan... ;) Meitä on erilaisia, meillä on erilaiset tilat ja valmiudet valmistaa ruokaa. Leivän tekemiseen menee 2-4 päivää, ellei leipäuunia ole lämmitetty pariin päivään. Ja hapanleipä nyt vaan tarvii aikaa. :)

      Lainaa

    40. Tulos: +31 (33 ääntä)
      Hämmentävää tässä on se että puol vuotta tehny ja nyt vasta oksentaa....

      Lainaa

    41. Tulos: +11 (27 ääntä)
      Miss K.: Kolmen ihmisen perunat kuorii, keittää ja muussaa – menee tunti aikaa? Hitto sä kuorit hitaasti.
      Kuka muka väitti, että menee TUNTI aikaa kuorimiseen. Minun mielestäni siinä lainaamassasi tekstissä luki "lähemmäs tunti", joka voi tarkoittaa oikeastaan mitä tahansa aikaa, kunahan se on alle tunti. Törmännyt ainakin itse, useampaankin henkilöön joka käyttää sanaa "lähemmäs tunti" tarkoittamaan jotain epämääräistä aikaa joka on kumminkin alle tunti.

      Lainaa

    42. Tulos: -5 (13 ääntä)
      einstein: Eli siis, Minean älykkyysosamäärä on sitten varmaan 101. Onhan se keskivertoa korkeempi sekin….
      Itseasiassa suomalainen keskiverto ÄO on 107.

      Lainaa

    43. Tulos: -18 (22 ääntä)
      Jos Minealla on ÄO muka normaalia parempi, niin itse voisin jo harkita Mensan jäsenyyttä..

      Lainaa

    44. Tulos: +5 (11 ääntä)
      Sohvi: älä vatkaa kiisseliä lämmitysvaiheessa yhtään, se menee muuten juuri tuollaiseksi. Pari (eli alle 5) kertaa saat kaapaista ees-taas lastalla pohjaa kuumennuksen aikana ettei ihan pala kiinni mutta ei sen enempää.

      Lainaa

    45. Tulos: +30 (34 ääntä)
      No siis ÄO-testien luotettavuudesta kertoo jotain jo se, että minäkin sain reilusti yli 110, vaikka tiedän olevani ihan saatanan tyhmä.

      Lainaa

    46. Tulos: -10 (24 ääntä)
      Korppujauhomuusikin taitaa olla terveellisempää ja parempaa ku joku pusseissa myytävä muusi. Jo ajatuskin pussimuusista saa mut oksentamaan. Se kuuluu tehdä oikeista perunoista tai sitten sitä ei kannata tehdä ollenkaan.

      Lainaa

    47. mittumaari 8.7.2014 20:18
      Tulos: +8 (12 ääntä)
      aippa: Kuinka joku voi yleensä syödä niitä pussiperunamuuseja? Hyi hitto.
      lidlin pussiperunamuusi on oikeasti hyvää:).

      Lainaa

    48. Tulos: +3 (17 ääntä)
      hmm: Saapa nähdä tuleeko paskamyrskyä tai miinusmantta-ilmiötä. Mutta mä tuun puolustamaan perunamuussi-pusseja.
      Sait samantien miinusta, enkä lukenut edes loppuun. JUSTICE FOR THE PEOPLE! Muakin vähän väsyttää työpäivän päätteeksi.

      Lainaa

    49. Tulos: +4 (16 ääntä)
      dollyboy: Sait samantien miinusta, enkä lukenut edes loppuun. JUSTICE FOR THE PEOPLE! Muakin vähän väsyttää työpäivän päätteeksi.
      Voi kuinka mukavaa, nyt ei tarvi arvata kuka on syypää miinuksiin...

      Lainaa

    50. yääääh 8.7.2014 23:43
      Tulos: -22 (30 ääntä)
      Laura: Et kai oikeasti tee perunamuusia noin? Perunat keitetään, sekaan maitoa sopiva määrä, muussausta, suolaa, raaka munankeltuainen tuomaan kiiltoa, paljon voita ja sit maistamaan, onko voita ja suolaa sopiva määrä.
      RAAKA muna? Syötkö broileriski paketista suoraan? Pidätän laattaa tällä

      Lainaa

    51. Tulos: +6 (8 ääntä)
      ilq: Sehän onkin todella hankalaa keittää perunoita, muussata ne ja lisätä hieman suolaa. Tai ehkä Minea ei tiedä että perunamuussi tehdään perunoista, vaan jostain jauhoista joiden pakkauksessa oleva kuva muistuttaa etäisesti perunamuussia.
      Muusiin kyl tulee muutaki, ku perunaa ja suolaa. Oikee muusi tehdään muusaamalla perunat, sekottamalla sinne voita ja sit maitooja lopuks suolaa maun mukaan.

      Lainaa

    52. oululainen 9.7.2014 3:21
      Tulos: +17 (23 ääntä)
      yääääh: RAAKA muna? Syötkö broileriski paketista suoraan? Pidätän laattaa tällä
      Oisko keitetty muna sitten parempi? :D munaperunamuusi

      Lainaa

    53. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Mutta miksi joku oksentaa korppujauhojen takia? Tämä mua jäi hämäämään.....

      Lainaa

    54. Tulos: 0 (10 ääntä)
      magilara: Miksei voi tehä sitä muusia ihan vaan niistä perunoista?
      Itsehän teen valmismuusista ja ihan ok on kunhan laittaa sopivasti suolaa.

      Lainaa

    55. isotooppi 9.7.2014 9:49
      Tulos: +13 (19 ääntä)
      rftgyh: Voi luoja, kyllä mä luulen että Minea OSAA lukea, mutta ehkäpä ei vaan tullut mieleen. Joskus on muutakin ajateltavaa, vaikka työpäivä ja sen tapahtumat ja jos ei tule mieleenkään epäillä ettei se perunamuusia ole niin oi voi äo:n on pakko olla silloin 30? Joo ei. Ei mullakaan tosta ekana korppujauhot tulis mieleen. Ja ne valmisperunamuusit on tosiaan vaikka missä ihmeellisissä muodoissa siellä paketissa välillä. Ite tein eilen valmisperunamuusia mikä oli spagetin muodossa pussissa. Perunamuusia siitä tuli kyllä sitten. Musta on niin tekopyhää tuomita joku tyhmäks jonku tollasen jutun takii. Ihanku JOKAINEN ei tekis joskus jotain vastaavaa vahingossa.
      Aika sokea saa olla jos ei huomaa, että pussissa lukee breadcrumbs ja kuvakin muistuttaa enemmän leipää kuin pottumuusia. Musta vähän tuntuu, että pottumuusijauhe ja korppujauho myöskin näyttää eriltä, että melko sokeana saa tavaraa kattilaan kaataa. Silti uskon että kerran voi tuollaisen virheen tehdä, mutta että monen syöntikerran jälkeenkään ei tajua. Eihän se välttämättä älykkyysosamäärästä kiinni ole, ehkä tytön makunystyrät ovat vain viottuneet ja silmissäkin on vikaa.

      Lainaa

    56. skädäbäm 9.7.2014 12:23
      Tulos: +2 (10 ääntä)
      Oikeaoppinen humble brag, siitä pisteet. Perunamuussin merkki, voi voi. Se on totta että Lidlin pussimuussi on ihan ok, siis pussimuussien joukossa, mutta eihän se tietenkään hiukan huonommallekaan oikealle perunamuussille pärjää.

      Lainaa

    57. Tulos: +6 (10 ääntä)
      ESteppo: Mummon muusi on hyvää kun korvaa sen veden maidolla :3
      Felixin versio parempaa. Mutta joo on ne ihan syötäviä, kun tekee täysmaitoon ja laittaa reilusti voita. Harvemmin jaksaa alkaa alusta asti tekemään muussia näin kun yksin asustelee

      Lainaa

    58. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Ahahah joka kerta ku näit kommenttei selailee, löytyy aina paljo viihdyttävämpää settii ku mitä ite mokat on :D kaikki olevinaa aina niin pirun paljo fiksumpia ku mokan henkilöt mut oikeesti, typerämpiä juttuja ku yhessäkää mokassa. Jatkakaa samaan malliin! LMAO.

      Lainaa

    59. Tulos: +16 (26 ääntä)
      yääääh: RAAKA muna? Syötkö broileriski paketista suoraan? Pidätän laattaa tällä
      Niin se munahan ei toki paistu siinä, kun lisäät sen vielä hellalla olevaan perunamuusiin...

      Lainaa

    60. Tulos: +10 (12 ääntä)
      "Miten sä saat siitä aina ton näköstä?!" Ehkä hän käyttää liivatetta perunajauhon sijaan. Tai maissijauhoa perunajauhon sijaan, ja sitä ihan helvetisti. En mä usko, että kukaan edes todella suurella määrällä perunajauhoa onnistuisi saamaan tuollaista jälkeä.

      Lainaa

    61. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Syvä naamapalmaus kaikille niille, joillekka perunamuusi tuo ekana mieleen jonkun jauheesta tehdyn. Korppujauhostakin varmaan tullu parempaa muusia kun niistä jauheista..

      Lainaa

    62. Tulos: +8 (14 ääntä)
      En kyllä ymmärrä näitä kommentoija- mussuttajia. Mää nauroin aivan veet silmissä kun sieluni silmin nään tän tilanteen ku Minea on tajunnu et "ei helesinki, tätäkö mää oon syöny" :DD huumoria ihmiset, huumoria.

      Lainaa

    63. että tämmöstä 10.7.2014 12:47
      Tulos: -3 (11 ääntä)
      rftgyh: Voi luoja, kyllä mä luulen että Minea OSAA lukea, mutta ehkäpä ei vaan tullut mieleen. Joskus on muutakin ajateltavaa, vaikka työpäivä ja sen tapahtumat ja jos ei tule mieleenkään epäillä ettei se perunamuusia ole niin oi voi äo:n on pakko olla silloin 30? Joo ei. Ei mullakaan tosta ekana korppujauhot tulis mieleen. Ja ne valmisperunamuusit on tosiaan vaikka missä ihmeellisissä muodoissa siellä paketissa välillä. Ite tein eilen valmisperunamuusia mikä oli spagetin muodossa pussissa. Perunamuusia siitä tuli kyllä sitten. Musta on niin tekopyhää tuomita joku tyhmäks jonku tollasen jutun takii. Ihanku JOKAINEN ei tekis joskus jotain vastaavaa vahingossa.
      Niinno, minä en pidä itseäni mitenkään ylifiksuna, mutta kyllähän nyt muusijauho eroaa ihan helvetisti korppujauhoista jo ulkonäöltään. Korppujauhon ulkonäkö kun ei vaihtele. Luulis siis siinä vaiheessa tajuta tuojottaa jo pakettia kun kaataa niitä jauhoja sinne veteen.

      Lainaa

    64. Tulos: -7 (13 ääntä)
      Mulla ois hyvä vinkki. Tekee ihan oikeista perunoista sen muusin. On muuten kaheksan kertaa parempaakin. Vai onko liikaa vaivaa?

      Lainaa

    65. Tulos: +2 (4 ääntä)
      ESteppo: Mummon muusi on hyvää kun korvaa sen veden maidolla :3
      tämä on totta.Lisää makua saa ruokakermalla.On kyllä pirun lähellä sitä oikeaa muussia.

      Lainaa

    66. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Sen lisäksi, että Minea ilmeisesti perunamuusijauhom paketista katsomatta lainkaan, kädessään olevan paketin ulkomuotoa (tai osaa lukea/ymmärrä tuota tekstiä tai edes päätellä mitä sisällä on, kun kannessa oleva kuva ei muistuta lainkaan perunamuusia), hän ei ole ilmeisesti koskaan aikaisemmin syönyt perunamuusia. Jos Minea olisi aikaisemmin maistanut muusia, hän huomaisi kyllä eron niin muusin koostumuksessa kuin maussakin, ja jos hän olisi vieläpä joskus aikaisemmin keittänyt perunamuusia jauheesta, hän olisi huomannut eron myös jauhon koostumuksessa. Lopputulos, Minea ei ole mikään kovin etevä ainakaan ruuanlaitoissa. Sitä ei muuta se, että hänellä on (luultavasti jonkun "luotettavan" nettitestin mukaan) se älykkyysosamäärä olisi tuhat.

      Lainaa

    67. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Äo 130. Syön satunnaisesti jauhomuusia. Ei ole hyvää, mutta jääpähän aikaa muuhun, eikä tule niin paljon tiskiä.

      Lainaa

    68. Tulos: +3 (5 ääntä)
      ilq: Sehän onkin todella hankalaa keittää perunoita, muussata ne ja lisätä hieman suolaa. Tai ehkä Minea ei tiedä että perunamuussi tehdään perunoista, vaan jostain jauhoista joiden pakkauksessa oleva kuva muistuttaa etäisesti perunamuussia.
      Kyl siihe pitää muussates lisätä myös voita ja maitoa!!

      Lainaa

    69. Ruuviton maahinen 9.10.2020 20:23
      Tulos: -5 (5 ääntä)
      Sohvilla keskivertoa korkeampi älykkyysosamäärä? No, kenties keskiverto naista korkeampi, ehkä jotain 90 luokkaa..

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kiisseli, ruoka, kuva, muusi, perunamuusi, korppujauho