Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Paloiko käpy?

Joskus viattomalta vaikuttanut vitsi saa aikaan totaalisen sekoamisen.
Suurenna näkymä
Paloiko käpy?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 64 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Fartholomew 26.6.2014 1:29
   Tulos: -124 (264 ääntä)
   Go, Irma, go! :D En haluais kyl itsekään tulipaloa vieraaksi!

   Lainaa

  2. (T)reissaaja 26.6.2014 1:38
   Tulos: +391 (411 ääntä)
   mietin vain sitä, että jos Tarmo kysyy jonain päivänä sitä, että mikä hukkui niin minkäköhänlainen älämölö siitä syntyy...

   Lainaa

  3. Tulos: -353 (505 ääntä)
   Mahtaa Irmalla olla ne kuuluisat puolukkapäivät

   Lainaa

  4. Tulos: +206 (230 ääntä)
   Jessus, Irma :D Joo, se on ihan totta että tulipalo tuhoaa ja on harmi juttu menettää tärkeitä esineitään tai pahimmillaan ihmisiään, mutta nyt iskeköön relaus. Jos joku on kykenevä suhtautumaan noinkin raskaisiin asioihin letkeästi ja huumorilla, niin miksei hän saisi? Eikö se olisi vain parempi kaikille, että edes joku osaa olla murehtimatta menetyksiä, niin kauan kunhan ei vähättele toisten surua ja murhetta?

   Lainaa

  5. Tulos: +392 (444 ääntä)
   Profiili: Irma Lehminen, 52v. Harrastukset: Vakavasti ajattelu sekä kaikkeen varautuminen. Leikinlasku: Ei koskaan. Kiihottaa: Päteminen Intter Netissä. Motto: Ei. Kaikki on kielletty.

   Lainaa

  6. Tulos: +87 (109 ääntä)
   Myönetään, ulipalo ei ole leikin asia, mutta kyllä silti pitää löytyä vähä ymmärrystä puolihuolimatomalle läpälle.... :)

   Lainaa

  7. Tulos: +214 (230 ääntä)
   En haluais irmaa kylään.

   Lainaa

  8. Tulos: -76 (120 ääntä)
   Jutta, ei ole kiva jos jumalan nimeä turhaan lausuu. PALA siis helvetin tulessa...

   Lainaa

  9. Tulos: +12 (74 ääntä)
   No nyt oli jollakulla hiekkapuhallushiekat eksyny väärään vehkeeseen... Ärsyttää ihmiset, jotka valittavat siitä, ettei jostain asiasta saa heittää läppää... Kerran täällä eletään, ni nauttikaamme tästä vähästä ajasta...

   Lainaa

  10. Puolikiero_savolainen 26.6.2014 7:44
   Tulos: +38 (50 ääntä)
   Olipa ikävä ihminen tämä Irma. Just sellainen tosikko-mummeli, jolle tirskutaan siitä, että ottaa kaiken tosissaan.! Irma, siellä se poikasi leikki sähköllä tälläkin hetkellä!:)

   Lainaa

  11. pers reikä 26.6.2014 7:49
   Tulos: +49 (97 ääntä)
   Ei nainen edes menkkapäissään noin sekoa. Taitaa syy löytyä syvemmältä korvien välistä.

   Lainaa

  12. töttöröö 26.6.2014 8:11
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Huumoria huumoria, ilman sitä ei meillä olis mitään.

   Lainaa

  13. Tulos: +154 (166 ääntä)
   taneli: Mahtaa Irmalla olla ne kuuluisat puolukkapäivät
   Naisena voin vakuuttaa, ettei puolukkapäivä iske noin lujasti yläpäähän, vaikka ärsyttääkin. Veikkaan, että Irmalla on liian monta piikkipapiljottia liian vähissä hiuksissa. Yleensäkin kannattaisi satsata enemmän pään sisäpuolen kuntoon kuin sen ulkopuoliseen karvoitukseen.

   Lainaa

  14. Tulos: +23 (25 ääntä)
   "älä ota sitä vakavasti.."

   Lainaa

  15. Tulos: +194 (204 ääntä)
   Ymmärtäähän tuon, jos Irma on kuollut tulipalossa jo monta kertaa.

   Lainaa

  16. Tulos: +68 (68 ääntä)
   Höllentäkää kesäpiponne, ihmiset! "Tulipalo on vakava asia..." jne. Totta helvetissä on, mutta eihän tässä jutussa kukaan raportoinut mistään omaisensa menehtymisestä tai vastaavasta murheesta. Kysehän oli vaan ihmisen tavanomaisesta uteliaisuudesta, eli jossakin meni paloautoja ja jotkut haluavat tietää missä palaa! Ei siinä mistään ihmishenkien menetyksistä tarvitse olla kyse, todennäköisesti vaan jossakin lautakasa kärähtää tai kämppä savustuu päälle jääneen lieden vuoksi.

   Lainaa

  17. Tulos: +65 (77 ääntä)
   Irma on monta kertaa kuollut tulipalossa mutta täällä se vielä kirjoittelee...

   Lainaa

  18. Urmas Käenpoika 26.6.2014 12:42
   Tulos: -30 (40 ääntä)
   Hiekkaa p*llussa.

   Lainaa

  19. Tulos: +38 (50 ääntä)
   Älä Irma hyvä Jumala käytä tietokonetta, sehän voi ylikuumentua ja aiheuttaa tulipalon! Kannataa myös luopua niistä koirista, nekin saattaa vaikka rikkoa jonkin sähkölaitteen ja kaikki, varsinkin sinä, tietävät mitä siitä voi seurata. Tai kaataa kynttilän, mutta tuskin teillä sellaisia on.

   Lainaa

  20. Tulos: +26 (32 ääntä)
   :deleted:: Älä Irma hyvä Jumala käytä tietokonetta, sehän voi ylikuumentua ja aiheuttaa tulipalon! Kannataa myös luopua niistä koirista, nekin saattaa vaikka rikkoa jonkin sähkölaitteen ja kaikki, varsinkin sinä, tietävät mitä siitä voi seurata. Tai kaataa kynttilän, mutta tuskin teillä sellaisia on.
   Puhumatta siitä, mitä kaikkea lapsille olisi voinut käydä pienenä.

   Lainaa

  21. Tulos: +55 (63 ääntä)
   Meillä on itellämme tuhoutunut kämppä tulipalossa muutama vuosi sitten sähkövian takia, eikä tulis mieleenkään kommentoida Irman tavoin.. nyt voi jo suhtautua tapahtuneeseen huumorilla, kun ei kuitenkaan mitään ihan kamalaa tapahtunu, kaikki selvittiin hengissä. On varmaan kurjaa elämä, kun kaikesta pitää mielensä pahoittaa..

   Lainaa

  22. Tulos: +39 (41 ääntä)
   en kyllä haluaisi tulipaloa vieraaksi mut en kyllä tuota irmaakaan :DD

   Lainaa

  23. Tulos: -25 (47 ääntä)
   Tuo Irmahan poisti noita kommenttejaan ja pahoitteli minusta käytöstään seuraavana päivänä ,eli taas halunnu puskaradion ( jolle nauretaan muutenkin) idiootit nöyryyttää ihmistä ja tehdä tästä tapaus . Menetin isäni palossa ja en todellakaan laske leikkiä asiasta tänä päivänäkään :/ Ymmärrän miksi käpy paloi häneltä . Ei kaikista asioista tarvitse laske leikkiä. Tuolla ei mutenkaan vitsien taso päätä huimaa.

   Lainaa

  24. Tulos: -20 (36 ääntä)
   Ja vaikka Irma olikin erikoinen niin ei tulis mieleenkään nauraa tai pilkata esim työssäni erikoisia ihmisiä jota kohtaan päivittäin,toivon että tuosta porukasta kukaan ei ole hoitoalalla

   Lainaa

  25. Tulos: +29 (43 ääntä)
   Ymmärsiköhän se että tossa ei tarkotettu että Lassie on tulessa vaan, että se on tulossa kotiin? :DEhkä se hepuli alko siitä, et se luuli et toi naurais ku jonkun koira palaa...

   Lainaa

  26. Tulos: -11 (23 ääntä)
   No eihän tämä emäntä niin paha ole, oon kuullu pahempaakin elämäni aikana . ei ole moka ainesta

   Lainaa

  27. Tulos: -38 (38 ääntä)
   Mirantha: Mulla exän isä kuoli tulipalossa :/ Pitääpä tässä alkaa kirjottamaan ex appiukon kuolemasta vitsejä

   Lainaa

  28. Tulos: -25 (31 ääntä)
   Kala: Tuo janne räkänokka ainaki minusta vähätteli. phyi tommoselle "miehelle"

   Lainaa

  29. Tulos: +62 (62 ääntä)
   "Mulla on kuolema tullu montaa kautta,palossa ,normisti" Priceless.

   Lainaa

  30. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Itselleni ei tullut tarmon päivityksestä yhtään mieleen tulipaloa.. Pikemminkin sen sävyinen, että kysyy että mitä tapahtuu näin yleensäkin. Jos joku tajusi :)

   Lainaa

  31. Tulos: +24 (24 ääntä)
   alana85: Mirantha: Mulla exän isä kuoli tulipalossa :/ Pitääpä tässä alkaa kirjottamaan ex appiukon kuolemastavitsejä Mitenköhän sait ton kiskastuu minun kirjotuksesta? OMISTA KOKEMUKSISTANI voin vitsailla nimenomaan kun MITÄÄN OIKEIN VAKAVAA EI TAPAHTUNUT, ESIM. KUKAAN KUOLLUT. Luulin olevani selkeä...

   Lainaa

  32. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Jorkku: Irma on monta kertaa kuollut tulipalossa mutta täällä se vielä kirjoittelee…
   mummo aina sanoo ettei pirukaan huoli omakseen. tässä on varmaan käyny niin :)

   Lainaa

  33. Tulos: -28 (30 ääntä)
   Tajusin! Mutta jollaki on voinut kuolla niin kaikilla ei ole varaa vitsailla aiheesta,hyvä että sinä pystyt . Kaikki ei ole niin onnekkaita

   Lainaa

  34. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Murjantu:Niinpä , Miksiköhän Jannella tuli ?

   Lainaa

  35. minnie mouse 26.6.2014 21:05
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   miss lady: Ja vaikka Irma olikin erikoinen niinei tulis mieleenkään nauraa tai pilkata esim työssäni erikoisia ihmisiäjota kohtaan päivittäin,toivon että tuosta porukasta kukaan ei ole hoitoalalla
   ei irma nyt mikään vammainen/jälkeenjäänyt ole :D jos janne vähän kiusoittelee irmaa joka tulee saarnaamaan kun kysytään yksinkertainen kysymys uteliaisuudesta niin sinä ymmärrät sen niin että keskustelun kävijät ovat sosiopaatteja jotka pilkkaa ja nauraa oikeasti vammaisille ihmisille? WTF :D sun ajatuksen juoksu on kyllä vähintääkin mielenkiintoinen

   Lainaa

  36. Tulos: -17 (25 ääntä)
   En puhunu vammaisesta vaan hiukan epätasapainottomasta ihmisestä. Jannekki itse siihen viittasi tuossa yhessä kommentissa . Minusta tuo Janne olisi voinut vaan lopettaa ja antaa vaikka Irman tuossa papattaa omiaan ja ennen kaikkea tuon ketjun aloittaja olisi koska vaan voinut poistaa ketjun. Minä muistan oli ihana lukea kun tuolla yksi mies ilmoitti että jos hänen kirjoittamassa ketjussa alkaa väittely tai höpöjutut hän poistaa heti kyseisen ketjun eikä jää kattomaan sitä sen takia että saisi tuntea itsensä" paremmaksi" ihmiseksi.

   Lainaa

  37. Tulos: -16 (20 ääntä)
   En jäisi minäkään kattomaan lasten hiekkalaatikkoleikkejä :D Että on täällä muitakin järkeviä Miss Lady !

   Lainaa

  38. Loljoqnoob 27.6.2014 1:50
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Me ollaan nuoriso me ollaan tulevaisuus
   Hahah, hajosin :D

   Lainaa

  39. Tulos: +27 (31 ääntä)
   alana85: Tajusin! Mutta jollaki on voinut kuolla niin kaikilla ei ole varaa vitsailla aiheesta,hyvä että sinä pystyt . Kaikki ei ole niin onnekkaita
   Ei varmaan kukaan käskekään vitsailemaan. Mutta silloin voi asiat ohittaa kommentoimatta. Itselleni on vaan niin paljon tässä elämässä tapahtunut, onnettomuuksia, väkivaltaa, kroonisia sairauksia jne. että jos niitä kaikkia jäisi loppuelämäksi märehtimään niin voisi köyden rasvata saman tien. (Ja tämänkin vitsin pysytyn hyvällä omallatunnolla heittämään vaikka lähiomainen aikaan hirttäytyi.)

   Lainaa

  40. Tulos: -12 (18 ääntä)
   Vieläkö te pennut tätä jauhatte :D Tää on jo vanha juttu, nyt siellä jauhetaan kirpputoreista,autotiellä pyöräiljöistä, ja vaikka mistä muusta " tärkeästä" siis elämää suuremmista asioista. Menkäähän sinne nauramaan ja hankkimaan uuvet mokat, parista mokasta ois ainesta :D

   Lainaa

  41. Tulos: -18 (30 ääntä)
   Huomaa kyllä et jotkut täälläkin vaan nauttii toisen kärsimyksestä, kunhan itsellään kaikki hyvin niin se on pää asia:) Jospa Irmalla on kuollut sukulaisia/ystäviä tulipaloissa, ja siksi veti hirveät raget? Ei tietenkään tuu osalle mieleen, koska onhan se kiva irvailla muitten kuolemilla,kun itelle tai läheiselle ei oo käynyt mitenkään:)

   Lainaa

  42. Tulos: -3 (7 ääntä)
   Heh tuolla yksi emäntä nyt itkee kun joku kirppis menossa konkkaan että omistaja on niin mukava ja ihana mies jne ... alko jo väitteleen tuon toisen emännän kanssa vähän siitä , seuraatkaamme tilannetta mielenkiinnolla mihin kehkeytyy, perjantai ilta kato :D

   Lainaa

  43. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Minäkin aikoinani otin tavakseni puuttua jokaiseen keskusteluun, joka kerta kun joku sanoi jotain typerää. Havaitsin lopulta, että oli liikaa työtä eikä yhtään toivoa.

   Lainaa

  44. turha etsiä syyllistä 28.6.2014 0:09
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   miss lady: En puhunu vammaisesta vaan hiukan epätasapainottomasta ihmisestä.Jannekki itse siihen viittasi tuossa yhessä kommentissa . Minusta tuo Janne olisi voinut vaan lopettaa ja antaa vaikka Irman tuossa papattaa omiaan ja ennen kaikkea tuon ketjun aloittaja olisi koska vaan voinut poistaa ketjun. Minä muistan oli ihana lukea kun tuolla yksi mies ilmoitti että jos hänen kirjoittamassa ketjussa alkaa väittely tai höpöjutut hän poistaa heti kyseisen ketjun eikä jää kattomaan sitä sen takia että saisi tuntea itsensä” paremmaksi” ihmiseksi.
   Tuo ketju poistettiinkin, tosin joku ehti ottaa talteen tämän sitä ennen. Eihän kaikki päivystä facebookissa koko ajan, ei vaikka olisi jonkin ketjun aloittanutkin, joten ei välttämättä pysty olemaan heti tietoinen ja poistamassa, jos joku eripura syntyy :)

   Lainaa

  45. Tulos: +5 (5 ääntä)
   :D Siellä joku mies nillitti heti aamusta kun Kaleva jaettu päin persettä . Ei helevata sai naurut heti aamusta

   Lainaa

  46. Tulos: -10 (20 ääntä)
   Jos minä kirjottaisin tuolla ketjun niin kyllä säännöllisesti sitä myös kävisin katsomassa , ehkä muissa ryhmissä ole tarvetta mutta kyllä tuolla Puskaradiossa valitettavasti on tarvetta vahtia sitä ketjua kun siellä aina jutut lähtee rönsyileen ja väärille urille. Minulla kaveri kirjoitti sinne ja sanoi että hän poisti heti kun alkoi tuleen viisastelua ja huonoa huumoria, sitten siellä oli ihmetelty että mihin se ketju hävisi. Alkoi porukkaa ärsyttämään kun ei päässy enempää pätemään tai kiusaamaan tuolla. Ei saaneet siitä ainakaan kuukauden elämän sisältöä, tuttuni tyttö myös kertoi että tuolla on paljon semmosia tyttöjä ja poikia jotka on olleet koulukiusaajia , että näin. Jotenkin tuo ei yllättänyt minua . Toivoisin vaan että aikuiset ihmiset joilla omiakin lapsia ei lähtisi mukaan tuollaiseen . Omalla esimerkillähän me niitä lapsia kasvatetaan . Ja on tuolla asiallisiakin aikuisia : ) Heille nostan hattua. Tiedän itsekkin tuolta yhden tapauksen joka aina peukuttaa tietoa jos joku päätynyt mokiin. No tällä ihmisellä ei ole varaa kyllä ketään arvostella. Puskaradiossa on se huono kun pieni paikkakunta niin ihmiset tietää liikaa asioita toisista :)

   Lainaa

  47. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Olavi Uusivirta - Nukketalo palaa

   Lainaa

  48. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Ja tosiaan, kuten on jo mainittukin, niin kyllä ihminen huumoria tarvitsee. Itselläkin on tuttuja/läheisiä, joista osa on kuollut oman käden kautta ja osa on yrittänyt, mutta edelleen hengissä, mutta silti Itsemurhapuput ovat mielestäni loistavuutta.

   Lainaa

  49. Tulos: +17 (17 ääntä)
   dddd: Huomaa kyllä et jotkut täälläkin vaan nauttii toisen kärsimyksestä, kunhan itsellään kaikki hyvin niin se on pää asia:) Jospa Irmalla on kuollut sukulaisia/ystäviä tulipaloissa, ja siksi veti hirveät raget? Ei tietenkään tuu osalle mieleen, koska onhan se kiva irvailla muitten kuolemilla,kun itelle tai läheiselle ei oo käynyt mitenkään:)
   Kuka tuossa kenenkään kuolemasta irvaili?? :D

   Lainaa

  50. Tulos: -8 (12 ääntä)
   Ei minustakaan irvailtu mutta pölijää alkaa kiihtyneen akan kanssa tappeleen ..... Taisi Janne haluta naurattaa noita tyttöjä , jos ois vaikka vähän herunu Jannelle ;)

   Lainaa

  51. Tulos: -5 (11 ääntä)
   :DDD Joo Pave kävishän tuo Puskaradio varmaan senssipalstastakin ..ja tosiaan tuohan hyvä ja ovela tapa vähän tunnustella että miten anteliaita naiset tuolla on ;)

   Lainaa

  52. minnie mouse 1.7.2014 3:56
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   miss lady: Jos minä kirjottaisin tuolla ketjun niin kyllä säännöllisesti sitä myös kävisin katsomassa , ehkä muissa ryhmissä ole tarvetta mutta kyllä tuolla Puskaradiossa valitettavasti on tarvetta vahtia sitä ketjua kun siellä ainajutut lähtee rönsyileen ja väärille urille. Minulla kaveri kirjoitti sinne ja sanoi että hän poisti heti kun alkoi tuleen viisastelua ja huonoa huumoria, sitten siellä oli ihmetelty että mihin se ketju hävisi. Alkoi porukkaa ärsyttämään kun ei päässy enempää pätemään tai kiusaamaan tuolla. Ei saaneet siitä ainakaan kuukauden elämän sisältöä, tuttuni tyttö myös kertoi että tuolla on paljon semmosia tyttöjä ja poikia jotka on olleet koulukiusaajia , että näin. Jotenkin tuo ei yllättänyt minua . Toivoisin vaan että aikuiset ihmiset joilla omiakin lapsia ei lähtisi mukaan tuollaiseen . Omalla esimerkillähän me niitä lapsia kasvatetaan . Ja on tuolla asiallisiakin aikuisia : ) Heille nostan hattua. Tiedän itsekkin tuolta yhden tapauksen joka aina peukuttaa tietoa jos joku päätynyt mokiin. No tällä ihmisellä ei ole varaa kyllä ketään arvostella. Puskaradiossa on se huono kun pieni paikkakunta niin ihmiset tietää liikaa asioita toisista
   "Minulla kaveri kirjoitti sinne.." , "tuttuni tyttö myös kertoi että.." , "Tiedän itsekkin tuolta yhden tapauksen joka.." sää oot kyllä oman elämäs Ulla Taalasmaa :D kauhee kiire pitää kirjaa että mitä kukakin tekee ja missä. Ja se että sielä on "kuulemasi" mukaan paljon entisiä koulukiusaajia pitää satavarmasti paikkansa ;) ja loppuun vielä toi "No tällä ihmisellä ei ole varaa kyllä ketään arvostella." kruunasi kyllä kaiken :D juuri tuomitsit melkein koko feissariyhteisön "tuttusi tytön" kuuleman perusteella. onko sielä sun planeetalla minkälaista?

   Lainaa

  53. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Onkohan Irma zombi? Kuolema tullut jo monta kautta hänelle kuulemma. Ja jos tää ois niin helvetin vakavaa, niin Tarmo ei ois varmaan alunperin laittanut päivitykseensä hymiötä.

   Lainaa

  54. Tulos: -11 (19 ääntä)
   Väitätkö Minni Hiiri että ystäväni tyttö valehtelee?Hän tuntee tuolla muutaman tytön jotka kiusanneet ,olleet samassa koulussa. Taidat itse olla entinen koulukiusaaja kun noin puolustelet. Minä en ole tuominnut ketään sanoin vaan faktaa. Ja minkä minä sille voin etttä tiedän sen yhden naisen historian mutta jos olisin Ulla Taalasmaa niin huutelisin sen naisen asiat pitkin kylää,eikö? Ja tänne aikuisten planeetalle kuuluu hyvää :) Ehkä sinäkin pääset sinne joskus :D

   Lainaa

  55. Tulos: -7 (13 ääntä)
   Pitäskö muuten itekki kokeilla tuota Janne tekniikka, yksi paska vitsi ja vähän tyttöjen kommenteista tykkäilyä ja myötäilyä . Heruiskohan tuolta :D

   Lainaa

  56. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Onkohan Irma zombi? Kuolema tullut jo monta kautta hänelle kuulemma. Ja jos tää ois niin helvetin vakavaa, niin Tarmo ei ois varmaan alunperin laittanut päivitykseensä hymiötä. UUhh zombieseksiä Jannen ja Irman välillä ...........

   Lainaa

  57. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Tiijän Irman . On erikoinen ja tosikko . Miehekkeen kanssa kanssa on opittu vuosien varrella että hänen kanssaan ei kannata alkaa kinaamaan :D sama ku puhuis seinille.... ja älkää ruvetko riiteleen täällä ainakaan Irman takia.. liikaa saanu koko nainen huomiota mitä hän osaa hakea. En tiijä onko tuo Puskaradio oikea paikka Irmalle ...

   Lainaa

  58. Tulos: -5 (7 ääntä)
   No tuo oli Teesha rankenmpaa huumoria ;) vai oisko janne sittenki yrittäny iskettää irmaa..noh leikki leikkinä . Minni hiiri ja leidi lopettakaa tappelu. kyllä kait minäki tiijän tuolta porukka ja asioita niistä , mikä ihme se ois kun näin pieni paikka. ei oo oulu mikään new yorkki. Minni hiiri mää voin tulla sun kanssa leikkiin , heitä mikki vittuun ;D

   Lainaa

  59. Tulos: +1 (7 ääntä)
   #mielensäpahoittajat

   Lainaa

  60. Tulos: +4 (10 ääntä)
   alana85: Mirantha: Mulla exän isä kuoli tulipalossa :/ Pitääpä tässä alkaa kirjottamaan ex appiukon kuolemastavitsejä
   Jotkut ihmiset ovat kuolleet hukkumalla paskaan. Ei siis kakkavitsejä enää, kiitos!

   Lainaa

  61. Tulos: -9 (13 ääntä)
   Mitä sitten jos on mielensäpahoittaja? Ei se tarkoita ettei ihmisellä ole huumorintajua tai osaa vitsailla. Itse en vaan tykkää tämän tyyppisestä huumorista ,sillä selvä mutta elämäni ei ole vaikeaa eikä masentavaa ja minulla menee ihan ok. Joten missä ongelma? Tarkoittaako että kaikkien Puskaradion muijien olisi pitänyt nauraa Jannelle kuin joku aivoton kanalauma .

   Lainaa

  62. Tulos: +10 (16 ääntä)
   alana85: Mitä sitten jos on mielensäpahoittaja? Ei se tarkoita ettei ihmisellä ole huumorintajua tai osaa vitsailla. Itse en vaan tykkää tämän tyyppisestä huumorista ,sillä selvä mutta elämäni ei ole vaikeaa eikä masentavaa ja minulla menee ihan ok. Joten missä ongelma? Tarkoittaako että kaikkien Puskaradion muijien olisi pitänyt nauraa Jannelle kuin joku aivoton kanalauma .
   Kuten sanoin, niin ihmisiä kuolee jos mihinkin joten yhtälailla voitaisiin kieltää vitsailu, ettei vaan kukaan pahoittaisi mieltä.

   Lainaa

  63. Tulos: -3 (11 ääntä)
   Vitsailua ja huumorinlajeja on erinlaisia :) Toiset tykkää toisesta, makukysymys, itse tykkään nauraa lähinnä omille mokille eniten ja Jacques Tatin tyyppinen huumori on hyvää ,moni ei sitä ymmärrä saati tiedä kuka kyseinen herra on :)

   Lainaa

  64. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Hih: Jutta, ei ole kiva jos jumalan nimeä turhaan lausuu. PALA siis helvetin tulessa…
   PAINU helvettiin. Ja lisää nimimerkkiis hhuli.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: tulipalo, palaa, palo, Lassie, vitsi, riita, huumori