Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 67

Onko tämä veistos mielestäsi yli 10 000 euron arvoinen?
Kirpputorin löytöjä, osa 67

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +594 (618 ääntä)
   WHAT :DDDDD

   Lainaa

  2. Tulos: +408 (430 ääntä)
   En ottais tota, vaikka maksettas - saati maksais siitä monen kuukauden tulojani.

   Lainaa

  3. Seppolainen 17.6.2014 1:30
   Tulos: +697 (705 ääntä)
   Ilmeisesti antiikkivahalla käsittely lisää hintaa välittömästi ja tekee tavarasta antiikkia!

   Lainaa

  4. Tulos: +291 (307 ääntä)
   Kaks nollaa pois niin katotaan sitten. Tosin en usko, että kukaan tuosta ainakaan yli 70e maksaa.

   Lainaa

  5. Tulos: +64 (126 ääntä)
   Kyllä minäkin käsitöitä teen... Ja ihan ilmaiseksi! Ei voi käsityötä itsessään siis hinnoitella =D

   Lainaa

  6. Tulos: +177 (185 ääntä)
   Kolme nollaa liikaa... No ainakin kaks..

   Lainaa

  7. Tulos: +131 (137 ääntä)
   "Tuli hirtettyä pegasus että pyssyy liimauksen ajan paikallaan. Kuhan huomenna saa viimeisteltyä niin se on sitten viimein valmis! Eikä ollu ku 6 viikon jokapäivätyö urakka viikonloppuineen, mutta kyllä kannatti. Hintaa tulee olemaan sitten sellanen 10 000 eurua että en suosittele kauheena tyrkkimään " Kyllä kannatti!

   Lainaa

  8. Tulos: +314 (324 ääntä)
   Ainahan sanotaan, että "Se ei ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa", mutta kyllä tässä tapauksessa osoitetaan taas kerran, että se pyytäjä on tyhmä.

   Lainaa

  9. Tulos: +68 (82 ääntä)
   Kolme nollaa jos tuosta ottaa pois, niin voisin harkita ostamista.

   Lainaa

  10. Tulos: +70 (76 ääntä)
   antiikkia antiikkia :D

   Lainaa

  11. Caverndweller 17.6.2014 5:38
   Tulos: +110 (150 ääntä)
   Boss93: Kyllä minäkin käsitöitä teen… Ja ihan ilmaiseksi! Ei voi käsityötä itsessään siis hinnoitella =D
   Käteen vetämistä ei lasketa käsitöiksi.

   Lainaa

  12. Tulos: +52 (70 ääntä)
   Caverndweller: Käteen vetämistä ei lasketa käsitöiksi.
   Paitsi jos tarjoaa sitä toisille handjobin merkeissä.

   Lainaa

  13. pers reikä 17.6.2014 8:02
   Tulos: +146 (174 ääntä)
   Jos nyt ei ajatella sitä, miten päin vittua tuon arvo on ajateltu, niin kuitenkin tartun tuohon verotusasiaan: oletan, että tuo pässi tarkoittaa nyt arvonlisäveroa. A) antiikin myynti ei ole arvonlisäveron alaista toimintaa. B) yksityishenkilön käymästä kaupasta ei myöskään veroteta alv:a. Kaikenkaikkiaan toi on urpo, joka on vain katsonut pari jaksoa liikaa huutokaupan metsästäjiä/huutokauppakeisaria/jotain muuta paskaa realityä.

   Lainaa

  14. Tulos: +148 (148 ääntä)
   pers reikä: Jos nyt ei ajatella sitä, miten päin vittua tuon arvo on ajateltu, niin kuitenkin tartun tuohon verotusasiaan: oletan, että tuo pässi tarkoittaa nyt arvonlisäveroa. A) antiikin myynti ei ole arvonlisäveron alaista toimintaa. B) yksityishenkilön käymästä kaupasta ei myöskään veroteta alv:a. Kaikenkaikkiaan toi on urpo, joka on vain katsonut pari jaksoa liikaa huutokaupan metsästäjiä/huutokauppakeisaria/jotain muuta paskaa realityä.
   Tuo ei ole antiikkia jos se on sen itse tehnyt. Yksityishenkilönkin pitää maksaa alvit jos tilikauden myynti ylittää 8 500 euroa.

   Lainaa

  15. Tulos: +46 (78 ääntä)
   hieno veistos ei siinä mitään. paljon onnea kaverille tulevaisuuteen jos tuolle alalle menee. hinta nyt vaan on aivan järkyttävä. en voi käsittää miten kaveri luulee, että veistos olisi tuon arvoinen...noh ei ole tyhmää pyytää.

   Lainaa

  16. Tulos: +138 (144 ääntä)
   Mua häiritsee eniten, miten toi jalusta muistuttaa surffilautaa.

   Lainaa

  17. Tulos: +85 (85 ääntä)
   Perhana, noita ku myis muutaman kappaleen, ni olis asuntolaina maksettu!

   Lainaa

  18. Tulos: +112 (114 ääntä)
   Surffaava pegasos, vuoden taidesensaatio. En hitto kyllä tuommosta ötökkää kotiini ottas ees ilimaseks... Mutta jos se tuolla hinnalla kaupaks menee ki kyllä alan itekki tekemään vastaavanlaista 'antiikkia'.

   Lainaa

  19. Tulos: +45 (61 ääntä)
   http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=LIFE+SIZE+HORSE&_osacat=0&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XLIFE+SIZE+HORSE+bronze&_nkw=LIFE+SIZE+HORSE+bronze&_sacat=0&_from=R40 Ehkä se on katsellut vaikka näitä patsaita. Jos noihin vertaa niin hintapyyntö on suht realistinen. No tokihan noi on oikean hevosen kokoisia ja tehty pronssista, mutta kai ne silti ihan hyväksi vertailukohdaksi käy?

   Lainaa

  20. Tulos: +51 (65 ääntä)
   zekko: http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=LIFE+SIZE+HORSE&_osacat=0&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XLIFE+SIZE+HORSE+bronze&_nkw=LIFE+SIZE+HORSE+bronze&_sacat=0&_from=R40 Ehkä se on katsellut vaikka näitä patsaita. Jos noihin vertaa niin hintapyyntö on suht realistinen. No tokihan noi on oikean hevosen kokoisia ja tehty pronssista, mutta kai ne silti ihan hyväksi vertailukohdaksi käy?
   joo eipä ole. ebayssa jonkun oikean taitelijan tekemä pronssinen, oikean hevoisen kokonen patsas lähtee jopa 1500€. verrataanpas sitten sitä tähän jonkun opiskelijan betoniseen autotalli tekeleeseen josta tyyppi pyytää 10 000€. joten hintapyyntö on erittäin kaukana realistisesta.

   Lainaa

  21. Talouspäällikkö 17.6.2014 10:52
   Tulos: +56 (116 ääntä)
   Verollinen hinta laskettu ihan päin helvettiä... Jos 10 000 on veroton hinta, on se silloin myyntihinnasta 76%, sillä alv:n määrä lasketaan aina lopullisesta myyntihinnasta. Näin saadaan verolliseksi hinnaksi 13 157,90 € Mikäli henkilö kuitenkin haluaisi myydä tuotteensa hintaan 12 400, olisi veroton hinta tällöin 9 424 € (Ja kyllä, tämä häiritsi minua tässä mokassa eniten) :D

   Lainaa

  22. Tulos: +16 (18 ääntä)
   http://www.tori.fi/pohjois-pohjanmaa/Pegasos_patsas_12076591.htm

   Lainaa

  23. yli opistö horhö 17.6.2014 11:38
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Voi luoja

   Lainaa

  24. Pallireiska 17.6.2014 12:27
   Tulos: +58 (68 ääntä)
   Talouspäällikkö: Verollinen hinta laskettu ihan päin helvettiä… Jos 10 000 on veroton hinta, on se silloin myyntihinnasta 76%, sillä alv:n määrä lasketaan aina lopullisesta myyntihinnasta. Näin saadaan verolliseksi hinnaksi 13 157,90 € Mikäli henkilö kuitenkin haluaisi myydä tuotteensa hintaan 12 400, olisi veroton hinta tällöin 9 424 €
   Mitänää sekoilet?! Alv lyödään juurikin verottoman hinnan päälle, eli verottoman kymppitonnin päälle tulee 24 % alvia. Lopputulos tasan 12 400 €. Sitä nimenomaan EI lasketa sillä tavalla, että veroa olisi 24 % verollisesta hinnasta. Veron osuus on 24/124 eli ~19,35 % verollisesta hinnasta.

   Lainaa

  25. Tulos: +40 (50 ääntä)
   Talouspäällikkö: Verollinen hinta laskettu ihan päin helvettiä… Jos 10 000 on veroton hinta, on se silloin myyntihinnasta 76%, sillä alv:n määrä lasketaan aina lopullisesta myyntihinnasta. Näin saadaan verolliseksi hinnaksi 13 157,90 € Mikäli henkilö kuitenkin haluaisi myydä tuotteensa hintaan 12 400, olisi veroton hinta tällöin 9 424 € (Ja kyllä, tämä häiritsi minua tässä mokassa eniten)
   Talouspäällikön kannattaa sitten suunnitella uran vaihtoa tai mittavaa täydennyskoulutusta. Sun logiikalla satasen ostos kaupasta, joka sisältää 24% alvin, niin alvin osuus olisi 24 egee. Usko pois, se on kuitenkin 19,36.

   Lainaa

  26. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Löytyy myös löytyy myös.

   Lainaa

  27. kauppatieteiden opiskelija 17.6.2014 13:08
   Tulos: +8 (24 ääntä)
   Talouspäällikkö: Verollinen hinta laskettu ihan päin helvettiä… Jos 10 000 on veroton hinta, on se silloin myyntihinnasta 76%, sillä alv:n määrä lasketaan aina lopullisesta myyntihinnasta. Näin saadaan verolliseksi hinnaksi 13 157,90 € Mikäli henkilö kuitenkin haluaisi myydä tuotteensa hintaan 12 400, olisi veroton hinta tällöin 9 424 € (Ja kyllä, tämä häiritsi minua tässä mokassa eniten)
   Katsoppas vaikka kauppakuitteja, miten päin se menee? Arvonlisävero (24%) lisätään tuotteen verottomaan hintaan. Myyntihinnasta siis alvia maksetaan 20,45%. 10000/12400=0,80645. Tässä siis tämä henkilö oli oikeassa, SINÄ väärässä. http://www.laskurit.fi/alv/

   Lainaa

  28. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Lisäksi veikkaan että kaveri aikoo tosissaan tilittää ne alv:t... :P
   Talouspäällikkö: Verollinen hinta laskettu ihan päin helvettiä… Jos 10 000 on veroton hinta, on se silloin myyntihinnasta 76%, sillä alv:n määrä lasketaan aina lopullisesta myyntihinnasta. Näin saadaan verolliseksi hinnaksi 13 157,90 € Mikäli henkilö kuitenkin haluaisi myydä tuotteensa hintaan 12 400, olisi veroton hinta tällöin 9 424 € (Ja kyllä, tämä häiritsi minua tässä mokassa eniten)

   Lainaa

  29. Tulos: +49 (49 ääntä)
   joopajoo: joo eipä ole. ebayssa jonkun oikean taitelijan tekemä pronssinen, oikean hevoisen kokonen patsas lähtee jopa 1500€. verrataanpas sitten sitä tähän jonkun opiskelijan betoniseen autotalli tekeleeseen josta tyyppi pyytää 10 000€. joten hintapyyntö on erittäin kaukana realistisesta.
   Oliskohan mun pointtini ollut juurikin tuo sama kuin sinulla?

   Lainaa

  30. Tulos: +23 (33 ääntä)
   Mun mielestä toi on silleen hienon näköinen! Ei nyt mikään wau, mutta en ite heti osaisi. Taitaa tämä taiteilijanalku luulla, että picassot tms möi töitään niillä miljoonilla silloin, kun ne sai työnsä valmiiksi... Ainiin ja pitää kuolla kans ennenkuin tulee tunnetuksi! :D

   Lainaa

  31. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Aika outoa, että meillä on kotona tuollaisia samanlaisia hevos"veistoksia". Ne on kyllä vanhoja, mutten kyllä usko että ihan noin arvokkaita :D

   Lainaa

  32. Tulos: -13 (19 ääntä)
   Pallireiska: Mitänää sekoilet?! Alv lyödään juurikin verottoman hinnan päälle, eli verottoman kymppitonnin päälle tulee 24 % alvia. Lopputulos tasan 12 400 €. Sitä nimenomaan EI lasketa sillä tavalla, että veroa olisi 24 % verollisesta hinnasta. Veron osuus on 24/124 eli ~19,35 % verollisesta hinnasta.
   Mä käsitin että tää taloustieteilijä meinaa näin: jos jamppa haluaa käteen jäävän verojen jälkeen 10 000e (kuten vois luulla kun fb ilmotuksen hinta on 10k ja sitten "verollinen hinta" enemmän), niin ei voi verollinen hinta olla 12 400e. Siitä ei verojen jälkeen 10k jäisi, kuten taloustieteilijä sitten tossa numeroita esitteli.

   Lainaa

  33. Tulos: +36 (46 ääntä)
   Nyt on myyjällä mahdollisimman surkea myyntipuhe. Ei mitään lisätietoja, tarinaa, mitään. Herran fb sivulta sitten löytyy joku päivitys, jossa sanoo tehneensä tota 6vko joka päivä. Ilman sitä tietoa mä voisin luulla että tää on vaan joku teollinen kiinassa tehty halpa kökkö, mistä sen voi tietää? Jos ainoot tiedot on "patsas, tän ja tän kokonen, 10 000e" niin ei ihme että porukka nauraa. Ja herralla on myös fb sivuillaan linkki tonne tori.fihin ja sen alla teksti "Jos yhtään haluat auttaa poloista aapelia saamaan rahaa koulunkäyntiin nii jakaminen eikä linkittäminen ole millään muotoa väärin <3" EI NÄIN! Ei vaikuta yhtään ammattimaiselta ja aikuiselta toiminnalta. Jos mä menisin kattomaan patsasta niin olisko esittely esim "Kattos ku mä tein tälläsen, eiks on kiva. Ni hei oisko niinku kiva et antaisit mulle rahaa siitä, kun mä tartten rahaa. Että tuota niin..." Voi tosin olla monen taiteilijan (ja "taitelilijan") ongelma, että eivät osaa myydä töitään. Aattelevat että riittää kun oon jotain räkässy taululle, "kyllä taide puhuu puolestaan". No näinhän ei ole. Taideala on siinä mielessä hyvin samanlainen monien muidenkin alojen kanssa, että pitää olla hyvät ihmissuhdetaidot, pitää osata näyttää miksi se sun tarjoama asia muka on niin hyvä. Voihan sitä mennä vaikka taidemuseoon ja ajatella että jopa on paska ja mitäänsanomaton teos, mutta kun lukee taiteilijan näkemyksiä ja selityksiä teoksen takana, voikin mieli muuttua. "Joo onhan tää sittenkin.. joo, kyllä tää puhuttelee":

   Lainaa

  34. Tulos: +14 (16 ääntä)
   kauppatieteiden opiskelija: Katsoppas vaikka kauppakuitteja, miten päin se menee? Arvonlisävero (24%) lisätään tuotteen verottomaan hintaan. Myyntihinnasta siis alvia maksetaan 20,45%. 10000/12400=0,80645. Tässä siis tämä henkilö oli oikeassa, SINÄ väärässä. http://www.laskurit.fi/alv/
   Opiskelijan kannattaa kerrata vähennyslasku, ennen kuin astuu työelämään.

   Lainaa

  35. Tulos: +7 (17 ääntä)
   mua nyt jäi vaivaamaan toi itse patsas.. miks sillä on puolet lyhyemmät etujalat kuin takajalat? :(

   Lainaa

  36. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Siivekäs hevoinen surffilaudalla. Olisihan tuolla ehkä huumoriarvoa mutta hinnassa on kyllä törkeä pilkkuvirhe. No eipä siinä, aina voi mennä johonkin taiteilijoiden vertaistuki -foorumille itkemään kuinka Taide ei nykyään myy.

   Lainaa

  37. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Nyt kyllä satutin taiteellisen silmäni. Tuo alusta on kamala, muistuttaa surffilautaa, kuten joku jo mainitsi. Alustan puumateriaalikaan ei ole tuon patsaan kanssa sopiva, mielestäni. Noh, itse patsas on kyllä hieno, vaikka en tuosta kymppiä enempää maksaisi.

   Lainaa

  38. Tulos: -34 (44 ääntä)
   Talouspäällikkö: Verollinen hinta laskettu ihan päin helvettiä… Jos 10 000 on veroton hinta, on se silloin myyntihinnasta 76%, sillä alv:n määrä lasketaan aina lopullisesta myyntihinnasta. Näin saadaan verolliseksi hinnaksi 13 157,90 € Mikäli henkilö kuitenkin haluaisi myydä tuotteensa hintaan 12 400, olisi veroton hinta tällöin 9 424 € (Ja kyllä, tämä häiritsi minua tässä mokassa eniten)
   Nyt on sinulla kyllä veron lasku mennyt päin helvettiä :D Kannattaa ottaa vilkaisu alv laskuriin ;) Lisäksi 6vko tarkoittaa minulla täyttä työskentelyä yli 12 h päivässä, mikä on aika paljon jo veistämiseen. Lisäksi materiaalit maksavat ja työvälineet, joten on hyvin mukava saada työstä hieman voittoakin ja vielä mukavempaa on jos voitot eivät mene suoraan veroon. Lisäksi hevonen on minulle henkilokohtaisesti tärkeässä arvossa, joten pidän sen hyvin mielelläni itselläni, jos sitä ei tuolla hinnalla kukaan osta. Rahat olisivat joka tapauksessa menneet vuoden koulunkäyntiin. Helppo on lyötyä ja köyhää lyödä uudelleen, kun ei osaa saappaisiin astua. Jos jollakin asialla on teille vitusti liikaa tunnearvoa, myisittekö asian satasella katumatta yhtään?

   Lainaa

  39. Reinboushai 17.6.2014 20:30
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Kylläh: Ainahan sanotaan, että “Se ei ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa”, mutta kyllä tässä tapauksessa osoitetaan taas kerran, että se pyytäjä on tyhmä.
   Saahan sitä hullua ostajaa ettiä.

   Lainaa

  40. Tulos: +5 (11 ääntä)
   4 nollaa tuosta pois niin voisin ehkä harkita ostavani:D

   Lainaa

  41. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Ei oo tyhmä joka pyytää, vaan joka maksaa. Paitsi kyllä toi aika tyhmä on.

   Lainaa

  42. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Väittäisin sanan tyylikäs eksyneen kuvaukseen vahingossa.

   Lainaa

  43. Tulos: +36 (42 ääntä)
   Miksi sitten myydä jos arvo on oikeastaan lähes pelkästään tunnearvoa? Ei se tunnearvo sinulle tuo arvoa kenellekään muulle. Esimerkiksi tuskin ostaisit itse väkertämiäni puutarhakoristeita, joihin olen kuluttanut hirvittävät määrät aikaa, materiaaleja ja työtunteja (ja lopputulos silti paska) koska minun mielestäni ne ovat nyt arvokkaita, sillä olenhan kuluttanut niihin energiaani ja onhan niillä tunnearvoa (vaikka paskoja ovatkin, ja no sen takia ei niillä mitään tunnearvoa ole oikeasti, mutta voisi olla). Taiteen tekeminen on muutenkin lähes aina harrastus, hyvin harva sillä rahaa pystyy tekemään. Ja harrastuksiin kuluu aikaa, rahaa, materiaaleja jne. Myös näitä taiteilijoita jotka myyvät tekeleitään on kaksitoista tusinaan. Kyllä jostain valetusta betonimöykystäkin voi saada rahaa hyvin, mutta tämä tarkoittaisi sitä että sinun pitäisi olla jo kunnolla nimeä saanut taiteilija, jonka teokset kasvattavat arvoaan ja toimivat myös sijoituksena. Ja taiteilijan ura alkaa sillä että tehdään sitä lähes ilmaista työtä ja yritetään saada nimeä. Sitäpaitsi tuntiliksasi on silti liian korkea. Suosittelen opsikelujen maksamista osa-aikaisella työnteolla tai vaikka lainalla. Mutta tuolla tavalla siitä ei tule mitään.
   Aapo: Nyt on sinulla kyllä veron lasku mennyt päin helvettiä Kannattaa ottaa vilkaisu alv laskuriin Lisäksi 6vko tarkoittaa minulla täyttä työskentelyä yli 12 h päivässä, mikä on aika paljon jo veistämiseen. Lisäksi materiaalit maksavat ja työvälineet, joten on hyvin mukava saada työstä hieman voittoakin ja vielä mukavempaa on jos voitot eivät mene suoraan veroon. Lisäksi hevonen on minulle henkilokohtaisesti tärkeässä arvossa, joten pidän sen hyvin mielelläni itselläni, jos sitä ei tuolla hinnalla kukaan osta. Rahat olisivat joka tapauksessa menneet vuoden koulunkäyntiin. Helppo on lyötyä ja köyhää lyödä uudelleen, kun ei osaa saappaisiin astua. Jos jollakin asialla on teille vitusti liikaa tunnearvoa, myisittekö asian satasella katumatta yhtään?

   Lainaa

  44. Tulos: +47 (53 ääntä)
   Jos jollakin asialla on teille vitusti liikaa tunnearvoa, myisittekö asian satasella katumatta yhtään?
   Aapo, annan sulle ilmaisen vinkin kaupankäyntiin: tunnearvolla on arvoa ainoastaan sinulle - ei ostajalle. Tämä pätee mm. mummon virkkaamiin ja puhkikulutettuihin villasukkiin. Ja ymmärrän sen, että haluat teoksesta "tuntipalkkaa", mutta jos minä olisin työnantaja, en palkkaisi kaveria, joka käyttää 500~ tuntia (6x7x12) työhön, jonka kokeneempi henkilö tekisi luultavasti murto-osassa tuosta ajasta. Arvostan käsityötaidetta ja tuen mielelläni nuoria suomalaisia käsityöartesaaneja. Olen ostanut mm. luusta tehtyjä koruja, maalauksia sekä savitöitä yksityishenkilöiltä. Ensin nämä henkilöt harjoittelivat taitojaan vuosia ennen kuin uskalsivat alkaa myydä töitään. Kokemuksen myötä työskentelynopeuskin oli kasvanut, eli käsitöitä pystyi tekemään isomman satsin lyhyemmässä ajassa. Hinnoittelu oli sitä luokkaa, että käytännössä pyysivät vain tarvikekulujen verran rahaa. Ajan mittaan kysyntää teoksille oli sen verran, että isompien summien pyytäminen oli paitsi järkevää myös perusteltua. Sit jos susta tulee joku veistoksien Andy Warhol, voit niistää nenän paperiin ja myydä sen mielivaltaisella summalla. Et ennen sitä. Kukaan ei maksa tunnearvosta tai vaivasta - ainoastaan lopputuotoksesta.

   Lainaa

  45. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Mulle tosta alustasta tuli mieleen silitysrauta..

   Lainaa

  46. Tulos: 0 (4 ääntä)
   ...kympin saattaisin jopa maksaa, en kymppitonnia. :D

   Lainaa

  47. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Hieno taideteos - tekijän omalle hyllylle tai lahjaksi tärkeälle. Kuten jo useampaan kertaan mainittu, tunnearvoa ei voi myydä. Pegasos-patsaan voisin ostaa vaikka tuolta, vaikkei uniikkia käsityötä olekaan: http://www.giftsbytnc.com/shop-by-category/myth-legend/pegasus-statue

   Lainaa

  48. Tulos: -12 (12 ääntä)
   Ei se ole tyhmä joka pyytää...

   Lainaa

  49. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Mutta huomatkaa taiteilijan panostus myyntikuviin, hienosti on laitettu kangasta ja muovikukkaa taustalle. Toki kyseinen arvoteos vaatiikin arvoisensa taustan :) ...ei hyvää päivää...

   Lainaa

  50. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Jotenkin olin koko ajan siinä uskossa ekan kuvan nähdessäni, että toi pegasoksensa myyntiin laittava pian huomaa hyvin pahan kirjotusvirheensä hintapyynnössä...mutta ei :o Tosissaan se oli, joskin todellisuuspohjasia ei ainkaan taida olla sen luulot itestään.

   Lainaa

  51. Tulos: +2 (2 ääntä)
   kauppatieteiden opiskelija: Katsoppas vaikka kauppakuitteja, miten päin se menee? Arvonlisävero (24%) lisätään tuotteen verottomaan hintaan. Myyntihinnasta siis alvia maksetaan 20,45%. 10000/12400=0,80645. Tässä siis tämä henkilö oli oikeassa, SINÄ väärässä. http://www.laskurit.fi/alv/
   Taide-esineen ensimyynnin alv. ei ole 24%

   Lainaa

  52. Köyhä kuluttaja 19.6.2014 10:19
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Kuparisen vintage Pegasos patsaan saisi ostettua 20 eurolla Ebaysta ilman postituskuluja. Jos haluaisin ostaa tämän aiheisen patsaan kotiini, niin varmaankin kallistuisin tuohon hieman kohtuullisemman hintaiseen kupariseen versioon, jossa alustakaan ei näytä surffilaudalta ja yksityiskohtia hevosessakin on hieman tämän mokan patsasta enemmän...

   Lainaa

  53. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Minua taas häiritsee se, että Aapo kauppaa tekelettään veistoksena, vaikka samaan hengenvetoon myöntää sen olevan valettu, eikä veistetty. :D

   Lainaa

  54. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Partamuumi: Minua taas häiritsee se, että Aapo kauppaa tekelettään veistoksena, vaikka samaan hengenvetoon myöntää sen olevan valettu, eikä veistetty.
   Totta kai hän markkinoi sitä sillä nimellä, kyllä ne valetutkin teokset silti veistoksia ovat. Esimerkiksi pronssihan on ollut hyvin yleinen materiaali veistotaiteessa kautta aikojen. Sitä paitsi, kyllä tuo heppakin on jostain materiaalista alunperin pitänyt muovailla/veistää, pitäähän ne muotitkin sitä betonivalua varten jostain ottaa.

   Lainaa

  55. Tulos: -12 (12 ääntä)
   Ei se ole tyhmä joka pyytää..

   Lainaa

  56. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Pekka: Ei se ole tyhmä joka pyytää..
   No kyllä tämä ainaki jumalauta on!

   Lainaa

  57. Tulos: -2 (2 ääntä)
   löytyy myös löytyy myös^

   Lainaa

  58. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Tohon hintaan sais jo oikean pegasoksen, jonka perseestä tulee perhosia ja sateenkaaria...... Haluaisin nähdä Aapon jossain Antiikkia, antiikkia -ohjelmassa, missä sille sanottaisiin, että tuon hinta on oikeasti 15€, jos hyvin käy. Tosin kyseinen ''veistos'' ei kyllä ole vielä antiikkia - odottakaamme siis 50 vuotta.

   Lainaa

  59. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Jaaha... Mites se peruna taulu?

   Lainaa

  60. Viisas nainen 8.10.2016 19:10
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Aapo: Nyt on sinulla kyllä veron lasku mennyt päin helvettiä Kannattaa ottaa vilkaisu alv laskuriin Lisäksi 6vko tarkoittaa minulla täyttä työskentelyä yli 12 h päivässä, mikä on aika paljon jo veistämiseen. Lisäksi materiaalit maksavat ja työvälineet, joten on hyvin mukava saada työstä hieman voittoakin ja vielä mukavempaa on jos voitot eivät mene suoraan veroon. Lisäksi hevonen on minulle henkilokohtaisesti tärkeässä arvossa, joten pidän sen hyvin mielelläni itselläni, jos sitä ei tuolla hinnalla kukaan osta. Rahat olisivat joka tapauksessa menneet vuoden koulunkäyntiin. Helppo on lyötyä ja köyhää lyödä uudelleen, kun ei osaa saappaisiin astua. Jos jollakin asialla on teille vitusti liikaa tunnearvoa, myisittekö asian satasella katumatta yhtään?
   En kyllä möisi tunnearvollista esinettä pois. Pstt!! Se saakelin tunnearvo ei tuo yhtään lisää rahaa! Tunkekaa siis ne tunnearvo hinnat sinne missä aurinko ei paista

   Lainaa

  61. Tulos: -2 (2 ääntä)
   hercules: En ottais tota, vaikka maksettas – saati maksais siitä monen kuukauden tulojani.
   Eihän tuo nyt ole kuin 1,5 ja verollisenakaan kuin 2 kuukauden tulo jos nyt tekee yhtään järkevämpää hommaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: veistos, patsas, koriste, kuva, kirpputori, kirppis, kirppari, hinta, kallis, hevonen, Tori.fi, pegasos