Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pientä pilaa

Isoäidin reaktio, kun lapsenlapsi tulee kaapista.
Pientä pilaa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1090 (1128 ääntä)
      Mummot on usein aika sulosia tollasissa asioissa, varsinkin sillon kun niillä ei oo harmainta hajua siitä, että kyseessä on läpändeerus.

      Lainaa

    2. Tulos: +498 (528 ääntä)
      Mummot <3

      Lainaa

    3. Tulos: +909 (927 ääntä)
      "OLET RAKAS! T: Mummo" Kiva sulonen loppukevennys tohon koko konfuusioon :)

      Lainaa

    4. Tulos: +205 (237 ääntä)
      Mukavan oloinen mummo!

      Lainaa

    5. kiikiiconfused 29.5.2014 9:45
      Tulos: +341 (355 ääntä)
      Aww, mun edesmennyt mummo käytti kans tota "tv:mummo" -lopetusta viesteissä.

      Lainaa

    6. Tulos: -163 (273 ääntä)
      Miksi mummot on Facebookissa? En osaisi kuvitellakaan omaani päivittämään tilaansa. Vaikka onhan niitä nuorempiakin isovanhempia, omani on jo aika fossiili.

      Lainaa

    7. Tulos: -263 (335 ääntä)
      Joo, mummot kuuluu vanhainkotiin eikä Facebookiin.

      Lainaa

    8. pers reikä 29.5.2014 11:42
      Tulos: -285 (347 ääntä)
      Taitaa mummolla itsellään olla identiteetti hukassa ja/tai hiekkaa pillussa.

      Lainaa

    9. Tulos: +243 (273 ääntä)
      Temppu: Joo, mummot kuuluu vanhainkotiin eikä Facebookiin.
      Ite kuulut vanhainkotiin. Teet siellä töitä samalla kun mummot ovat Facebookissa ( Ja muuten, vanhainkoti ja facebook eivät sulje toisiaa pois).

      Lainaa

    10. yli opistö horhö 29.5.2014 12:28
      Tulos: +167 (175 ääntä)
      Jotenkin aina hämmennyn vähän näistä mummoista ja ukeista fb:ssa. Oma mummo on jo pitkälle yli 80v eikä osaa käyttää edes kännykkää muuten kuin puheluihin (suosii silti lankapuhelinta). Vähän jännää sinällään että joidenkin isovanhemmatkin käyttää tietokonetta ja ovat facebookissa yms. Ei mitään vikaa tietysti.

      Lainaa

    11. Mummot on pop! 29.5.2014 12:43
      Tulos: +136 (158 ääntä)
      Mummot kuuluvat omiin koteihinsa. Vain vaikeasti dementoituneet voivat joutua vanhainkotiin, mutta kaikkien selväjärkisten ja kotihoidon turvin pärjäävien tulisi ehdottomasti olla kotona. Säästyisi aivan järjettömät summat rahaa, ja ihmiset olisivat onnellisempia. Mutta sitten on näitä ylläolevien kommentoijien kaltaisia ihmishirviöitä, jotka pakottavat omaisensa vanhainkoteihin, koska vain perintö ratkaisee, ei läheisen onni.

      Lainaa

    12. Tulos: +102 (106 ääntä)
      Temppu: Joo, mummot kuuluu vanhainkotiin eikä Facebookiin.
      riesa: Miksi mummot on Facebookissa? En osaisi kuvitellakaan omaani päivittämään tilaansa. Vaikka onhan niitä nuorempiakin isovanhempia, omani on jo aika fossiili.
      Tiedoksi: Mummosi tekee paljon asioita, joita sinä et osaisi kuvitellakaan.

      Lainaa

    13. Tulos: +66 (74 ääntä)
      riesa: Miksi mummot on Facebookissa? En osaisi kuvitellakaan omaani päivittämään tilaansa. Vaikka onhan niitä nuorempiakin isovanhempia, omani on jo aika fossiili.
      Facebookissa on uusia kavereita ja sukulaisia jos kaikki vanhat kaverit on kuollu.

      Lainaa

    14. Tulos: +62 (66 ääntä)
      Temppu: Joo, mummot kuuluu vanhainkotiin eikä Facebookiin.
      Vai niin. Mun äiti on 9 lapsen mummo, eikä ole vielä edes täyttänyt 60 eikä eläkkeellä! (Eikä muuten ole mistään teiniäideistä kyse) Ja sillä on älypuhelin ja mulla ei oo :D Facebookkaa innokkaasti. No joo, mutta enemmän kunnioitusta herättää kaverin mummo, joka on jo 3 lapsen isomummo, jotain yli 80v ja käyttää facea sujuvasti!

      Lainaa

    15. Tulos: +109 (133 ääntä)
      Vähän OT, mutta mua sapettaa suunnattomasti se että homoutta pidetään muoti-ilmiönä. Kyllä, sateenkaarikansaa näkyy nykyään julkisuudessa paljon enemmän kuin aiemmin, mutta se johtuu lisääntyneestä suvaitsevaisuudesta sekä informaation levittämisestä eikä suinkaan siitä että ois "coolii olla homo". Homosaatio on Jani Salomaan kaltaisten vihaisten heterojen keksimä juttu.

      Lainaa

    16. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Mun yksi mummoista on facebookissa, mummoni työnkuvaan kuuluu tietokoneen käyttö ja käyttää sitä paljon myös vapaa ajallaan. Hän varmastikkin osaa joitakin asioita tehdä koneella paremmin kuin minä :D Ja oli mummolla älypuhelin enne minua ja just osti tapletin itselleen. Osaa ladata laittomasti musiikkia netistä ja kaikki skypet ym. ihan tuttuja. Että kyllä sellasia erittäin ajanhermolla olevia mummoja on. Sitten on toinen mummoni jolla ei ole edes teeveetä kotonaan eikä sellasta halua. Ja heillä ei ole kuin muutama vuosi ikä eroa. Vanhuksetkin on ihmisiä ja jos haluavat facebookissa olla niin olkoot :)

      Lainaa

    17. nuudelipää 29.5.2014 16:22
      Tulos: +35 (39 ääntä)
      Mummo 86 facebookissa ja päivittää sinne ajoittain kuulumisiaan ja käy kommentoimassa kuvia. Niitä kuvia mummon on nimittäin turha odottaa postissa tulevaksi joten arvostan ajan hermoilla pysymistä ja sitä ettei kuitenkaan kommentoi joka päivitykseen jotaki eikä edes huväksy kaikkia sukulaisia kavereikseen (eivät ole kuulemma muutenkaan yhteydessä)

      Lainaa

    18. hhhahahaha 30.5.2014 1:53
      Tulos: -7 (77 ääntä)
      HAHAHAHAHAH KUINKA HAUSKAA, EN OLEKAAN IKINÄ KUULLUT NOIN HASSUA JUTTUA, JOKU ON HOMO!! HOHOHOHOHO HOMOUS ON HASSUIN JUTTU IKINÄ HIHIHIH HAHAHAHA HIHI HEI HEI MÄ KERRON TEILLE VITSIT............. MÄ OON HOMO! HAHAHAHAHAH EIKÖ OLLUTKIN HASSU JUTTU HIHIHI HOMOUS KUN ON SELLANE SUURI VITSI VAAN HAHAHAHAHA... OON HOMO. AHHAHAHAHAHHAHAHA MIKÄ VITSINIEKKA

      Lainaa

    19. Tulos: +29 (33 ääntä)
      On kyllä niin kulahtanutta mennä perseilemään kaverin tunnuksella jotain tollasta, tai käydä vaihtamassa kiinnostus mieheksi. Hohhoijaa. btw, mullekin mummoni laittaa aina tekstiviestin perään "t: mummu" : )

      Lainaa

    20. pellepeloton 30.5.2014 2:17
      Tulos: +34 (36 ääntä)
      Meidän mummu 74v on facebookissa, koska haluaa pysyä perillä myös eri kaupungissa asuvien lastenlastensa kuulumisista. Viimeksi viime viikolla hän kyseli ohjeita mm. toisen seinälle kirjoittamiseen. Minusta on kiva, että hän viitsii opetella uusia juttuja pitääkseen yhteyttä meihin lastenlapsiin! :) Mummut on ihania

      Lainaa

    21. Tulos: +34 (36 ääntä)
      Mr. Jouko: Mummot on usein aika sulosia tollasissa asioissa, varsinkin sillon kun niillä ei oo harmainta hajua siitä, että kyseessä on läpändeerus.
      oli läppä tai ei, mutta mummo on rautaa ja mummo rakastaa. Miettikääpä niitä vanhempia, jotka irtisanovat rakkauden kun totuus lapsesta paljastuu - oikeasti tai leikisti.

      Lainaa

    22. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Höh... Mun vanhin "kaveri" facessa on 94v ja tosiaan käyttääkin sitä ihan itse. :)

      Lainaa

    23. Tulos: +21 (37 ääntä)
      Eikös mummo tuossa lipsauta että on aina pitänyt Jereä homona? "Tullaan ulos kaapista vaikkei olla edes oltu siellä"

      Lainaa

    24. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Mun mummi ja ukki pelaa bubble shooteria!:D ja niillä on Aapeli tunnukset poksin pelaamista varten....

      Lainaa

    25. Tulos: -6 (8 ääntä)
      Heh, mun mummo käytti meseä silloin kun se oli vielä in! Vaarin suosikki sen sijaan on online-shakki. :D Nojaa, vaikka munkin isovanhemmilla on ollut tietokone jo 80-luvulta asti, tietokoneisiin liittyvien käsitteiden hahmottaminen ja toisistaan erottaminen on kuitenkin edelleen hieman hankalaa: joskus mummo soittelee minulle jonkin tietokoneongelman takia ja pitää välillä vääntää oikein rautalangasta, mitä eroa on esimerkiksi w-lanin, tietokonekäyttäjän ja sähköpostin salasanoilla. Samaan aikaan hyvin sympaattista ja hyvin ärsyttävää, kun rautalangastakaan vääntäminen ei yleensä tuota tulosta.

      Lainaa

    26. Pallokala 2.6.2014 8:32
      Tulos: +18 (22 ääntä)
      eep: Eikös mummo tuossa lipsauta että on aina pitänyt Jereä homona? “Tullaan ulos kaapista vaikkei olla edes oltu siellä”
      Ajattelin tuon niin päin, että mummo on nimenomaan aina ollut varma Jeren heteroudesta, mikä vuoksi hän ei ikinä ole kaapissa ollutkaan kun on niin selvästi hetero?

      Lainaa

    27. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Mun mummo ei oo facebookissa, mutta käyttää skypeä :)

      Lainaa

    28. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Cris: Mun yksi mummoista on facebookissa, mummoni työnkuvaan kuuluu tietokoneen käyttö ja käyttää sitä paljon myös vapaa ajallaan. Hän varmastikkin osaa joitakin asioita tehdä koneella paremmin kuin minä Ja oli mummolla älypuhelin enne minua ja just osti tapletin itselleen. Osaa ladata laittomasti musiikkia netistä ja kaikki skypet ym. ihan tuttuja. Että kyllä sellasia erittäin ajanhermolla olevia mummoja on. Sitten on toinen mummoni jolla ei ole edes teeveetä kotonaan eikä sellasta halua. Ja heillä ei ole kuin muutama vuosi ikä eroa. Vanhuksetkin on ihmisiä ja jos haluavat facebookissa olla niin olkoot
      Todennäköisesti osaa oikeinkirjoituksen.

      Lainaa

    29. Tulos: -3 (3 ääntä)
      On niitä isomummojakin Facebookissa. Esim,minun tätini :)

      Lainaa

    30. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Miten mä kuulin Rauno Repomiehen äänen päässäni kun luin mummon tekstiä? :D

      Lainaa

    31. Tulos: -2 (10 ääntä)
      Joo ei kiitos. Omat vanhemmatkin on jo siinä kuudenkympin hujakoilla eivätkä todellakaan pärjäisi (eivätkä pärjääkään) internetissä valvomatta. En tosin ymmärrä miten heillä jopa ihan tavallinen logiikantaju häviää aina kun istuvat päätteen ääreen, saati sitten että tajuaisivat sosiaalisesta mediasta tai ns. internet-kulttuurista jotain.

      Lainaa

    32. arvo t hukassa 5.6.2014 22:26
      Tulos: +11 (13 ääntä)
      Te ootte kaikki ihan pihalla! Mun kaapista pääsee vaan Narniaan.

      Lainaa

    33. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Mun mummu on 79v ja ainakin 10 vuotta käyttänyt tietokonetta. Maksaa laskut verkkopankissa, chattailee ja on Facessa. ym. mihin nyt nettiä käytetään. Oma läppäri hänellä on. Välillä kun on joutunut oleen sairaalassa, kone on ollut mukana :) Ja kännykkä hänellä on tietty myös. On nyt suunnitellut älypuhelimen hankintaa, mutta oon sanonut että ei kantsi.. mummulla on vaikeuksia oppia uusia asioita jo, ja en usko että älyluurista olis kauheesti hyötyä hänelle. Se on hyvä asia kun vanhukset käyttää konetta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: homo, homot, mummo, mummi, isoäiti, facerape, pila, kaverit