Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Katkera tappio

  Suomi hävisi. Tässä tulos.
  Suurenna näkymä
  Taustatietoja: Suomi oli juuri hävinnyt jääkiekon MM-kisojen kultaottelun Venäjää vastaan. Katkera tappio

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 50 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1473 (1509 ääntä)
   Elämäm koulu haiskahtaa hyvin vahvasti näissä postauksissa

   Lainaa

  2. Tulos: -1045 (1113 ääntä)
   Meillä asu maalla naapurissa yks venäläinen perhe. Jäi mieleen ku ne oli niin järkyttyneitä, että joutuivat vaihtaa asuinpaikkaa, kun kesäsin meidän leikkaamattomat koirat synnytteli pentuja, ja paljon! Valmiiksi jo 5 koiran päälle, ei ollut varaa pitää niitä. Aina jos ne ei mennyt kaupaksi, antoi isä mun ja serkkujen kanssa tappaa niitä eri tavoilla, joskus niitä pentuja oli jopa tusinan verran.

   Lainaa

  3. Tulos: +96 (118 ääntä)
   Jos hopeareunusta haetaan, ni ainakin parin vuoden päästä kun kysytään, että mitä muistetaan lätkävuodesta 2014, niin eiköhän suurinosa vastaa, että "joo se oli sillon ku kanada voitti ruotsin olympiafinaalissa". Vaihdetta pienemmälle, Nashville ei pelaa koskaan pitkiä keväitä, eli vuoden päästä Rinne johtaa Leijonat kultaan. #välikisat2014

   Lainaa

  4. Tulos: +607 (641 ääntä)
   JukkL: Meillä asu maalla naapurissa yks venäläinen perhe. Jäi mieleen ku ne oli niin järkyttyneitä, että joutuivat vaihtaa asuinpaikkaa, kun kesäsin meidän leikkaamattomat koirat synnytteli pentuja, ja paljon! Valmiiksi jo 5 koiran päälle, ei ollut varaa pitää niitä. Aina jos ne ei mennyt kaupaksi, antoi isä mun ja serkkujen kanssa tappaa niitä eri tavoilla, joskus niitä pentuja oli jopa tusinan verran.
   Toivottavasti toi sun tarinas oli sairasta läppää.

   Lainaa

  5. Tulos: +137 (153 ääntä)
   "Mieti välillä, mitä laitat Facebookiin." Niinpä. Nämä mieluummin osoitteenseen vk.com.

   Lainaa

  6. Tulos: +145 (153 ääntä)
   Eikös Joonas ole miehen nimi? On tietysti, kuvake korjattu. T: Ylläpito

   Lainaa

  7. Tulos: +241 (323 ääntä)
   Nämä ovat niitö hetkiä kun hävettää olla suomalainen. Siis jotkut juntit tosissaan huutelee, että kaikki venäläiset pitää tappaa. Miksi? No Suomi hävisi höntsäturnauksen finaalin. Höntsäkisojen, jotka eivät kiinnosta ketään muita paitsi niiden maiden ihmisiä jotka pääsivät finaaliin. Suomi on menestushullua kansaa. Jos ollaan häviöllä, niin ei kiinnosta, sitten kun voitetaan pari peliä niin ollaan taas tosifania.

   Lainaa

  8. Tulos: +189 (209 ääntä)
   Jotkut sitten otttavat tuon jääkiekon vähän turhankin vakavasti :D

   Lainaa

  9. pers reikä 27.5.2014 6:49
   Tulos: +251 (261 ääntä)
   Ihan on tasapainoinen tämä Sini.

   Lainaa

  10. Tulos: +148 (162 ääntä)
   Menee hieman liian pitkälle tälläisten järjen jättiläisten lätkäfanitus. Palatkaa todellisuuteen, jooko?

   Lainaa

  11. Tulos: +117 (165 ääntä)
   Rawr: Menee hieman liian pitkälle tälläisten järjen jättiläisten lätkäfanitus. Palatkaa todellisuuteen, jooko?
   Näkisit jalkapallo faneja..Nehän on tappanut tuomareita ja muita faneja kun hommat ei mene oikeaan suuntaan. Jossain repivät pään irti tuomarilta. Ne vasta tasapainoista porukkaa on. Sini mee roskiin.

   Lainaa

  12. jokujossain 27.5.2014 8:28
   Tulos: +49 (67 ääntä)
   aippa: Toivottavasti toi sun tarinas oli sairasta läppää.
   Vähän off-topic, mutta kyllähän kertomuksen kaltaista toimintaa tapahtuu, luultavasti aika yleisestikin. Miksi kommentoin? Siksi, että mielestäni kamalille asioille ei kuulu ummistaa silmiään, vaikka tuossa tapauksessa sille asialle ei mitään voisikaan tehdä.

   Lainaa

  13. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Että mä rakastan ihmisiä, joilla on näi paljo urheiluhenkee... onks hopee häpee?

   Lainaa

  14. Tulos: +70 (76 ääntä)
   Sini ottaa hieman liian vakavasti nyt tuon lätkän. Vaikka ärsyttäiski ni toi menee kyl jo yli ja pahasti.

   Lainaa

  15. Tulos: +26 (40 ääntä)
   Voi jumalauta että on miellyttävä nyt selata näitä puhelimella kun näytöllä on puolen ruudun kokoinen fonectamainos -_-

   Lainaa

  16. Tulos: +87 (99 ääntä)
   jokujossain: Vähän off-topic, mutta kyllähän kertomuksen kaltaista toimintaa tapahtuu, luultavasti aika yleisestikin. Miksi kommentoin? Siksi, että mielestäni kamalille asioille ei kuulu ummistaa silmiään, vaikka tuossa tapauksessa sille asialle ei mitään voisikaan tehdä.
   No perjaatteessa voisi tehdä varmasti paljonkin. Eläin kun ei ole paljonkaan arvoinen Suomen laissa. Voitaisiin vaikka kieltää pentujen teettäminen kaikilta muilta kuin rekisteröidyiltä kasvattajilta ja lätkäistä sakkoa muutama satanen per pentu, jos ilman lupia syntyy. Tuo sama koskisi koirien lisäksi myös kissoja, ihan niitä maatiaiskissojakin. Eläimen kiduttamisesta pitäisi seurata kunnon sakot ja ikuisia eläimenpitokieltoja saisi rapsahdella hieman nykyistä herkmmin. Ehkä tuollainen syntyvyyden rajoittaminen saisi lemmikkien määrän kuriin niin, ettei terveitä yksilöitä tarvitsisi enää viedä piikille, kun löytöeläinkodeissa ei ole tilaa jne.

   Lainaa

  17. Tulos: +83 (103 ääntä)
   Mistä vetoa, että tuo Sinikin on kuitenkin joku perus pissis, jota ei edes koko lätkä oikeasti kiinnosta. Pakko kuitenkin tällä tavoin asiasta jauhaa, koska on nii muotii fanittaa jääkiekkoo. Tällaisia tapauksia löytyy omastakin lähipiiristä muutama.

   Lainaa

  18. Tulos: -31 (61 ääntä)
   Sp: No perjaatteessa voisi tehdä varmasti paljonkin. Eläin kun ei ole paljonkaan arvoinen Suomen laissa. Voitaisiin vaikka kieltää pentujen teettäminen kaikilta muilta kuin rekisteröidyiltä kasvattajilta ja lätkäistä sakkoa muutama satanen per pentu, jos ilman lupia syntyy. Tuo sama koskisi koirien lisäksi myös kissoja, ihan niitä maatiaiskissojakin. Eläimen kiduttamisesta pitäisi seurata kunnon sakot ja ikuisia eläimenpitokieltoja saisi rapsahdella hieman nykyistä herkmmin. Ehkä tuollainen syntyvyyden rajoittaminen saisi lemmikkien määrän kuriin niin, ettei terveitä yksilöitä tarvitsisi enää viedä piikille, kun löytöeläinkodeissa ei ole tilaa jne.
   vaikka ensimmäinen asiaa koskeva kommentti oli vähän mitä oli niin eipä tainnu kyse kumminkaan mistään kidutuksesta olla. Isovanhemmilla oli maatilalla kissoja pyörimässä ja kyllähän nuot sielä lisääntys minkä kerkes.niille joille ei kotia löytynyt jouduttiin tappamaan mutta ei kyseessä mistään kidutuksesta taikka huvinpidosta ollut. Eikä myöskään auttanut kissojen leikkaaminen kun naapuri tilojen kissatkin kävivät tuola synnyttämässä pentunsa ja jättivät ne sen jälkeen yksinään pärjäämään. Kyllä ne hoideltiin pois päivä järjestyksestä mahdollisimman nopealla ja kivuttomalla tavalla millä elukka ei kerkeä edes itse tajuamaan mitä tapahtus.

   Lainaa

  19. On kidutusta 27.5.2014 11:40
   Tulos: +67 (71 ääntä)
   DaaDaa: vaikka ensimmäinen asiaa koskeva kommentti oli vähän mitä oli niin eipä tainnu kyse kumminkaan mistään kidutuksesta olla. Isovanhemmilla oli maatilalla kissoja pyörimässä ja kyllähän nuot sielä lisääntys minkä kerkes.niille joille ei kotia löytynyt jouduttiin tappamaan mutta ei kyseessä mistään kidutuksesta taikka huvinpidosta ollut. Eikä myöskään auttanut kissojen leikkaaminen kun naapuri tilojen kissatkin kävivät tuola synnyttämässä pentunsa ja jättivät ne sen jälkeen yksinään pärjäämään. Kyllä ne hoideltiin pois päivä järjestyksestä mahdollisimman nopealla ja kivuttomalla tavalla millä elukka ei kerkeä edes itse tajuamaan mitä tapahtus.
   Jokainen on vastuussa omista lemmikeistään. Sinun mummosi vastuulla ei ole naapurin kissan leikkauttaminen vaan tuo on tämän naapurin itsensä velvollisuus. JukkL taas sanoi kommentissaan kyseessä olleen juuri hänen perheensä leikkaamattomat koirat eikä kenekään muun koirat. Ja miten niin tuossa ensimmäisen kommentin tapauksessa ei ollut kyse kidutuksesta, kun isänsä ANTOI (ei siis pakottanut tai käskenyt vaan kyseessä oli asia johon anottiin lupaa ja luvan saaminen oli palkinto) tämän silloin ilmeisesti vielä suhteellisen nuoren lapsensa tappaa jopa 12 pentua kerralla ja ERI TAVOILLA (ei siis mahdollisimman kivuttomasti saati eläinlääkärin toimesta vaan nämä kakarat kokeilivat millä kaikilla mahdollisilla tavoilla elävän olennon voi saada hengiltä)?! Riippumatta siitä onko tämä JukkL-henkilö trolli vai ei todellisuudessa tuollainen eläinten lopettaminen on tuolla kuvatulla tapaa toteutettuna kidutusta eikä mahdollisimman nopea ja kivuton tapa.

   Lainaa

  20. Tulos: +11 (15 ääntä)
   surullista.

   Lainaa

  21. Tulos: +66 (70 ääntä)
   JukkL: Meillä asu maalla naapurissa yks venäläinen perhe. Jäi mieleen ku ne oli niin järkyttyneitä, että joutuivat vaihtaa asuinpaikkaa, kun kesäsin meidän leikkaamattomat koirat synnytteli pentuja, ja paljon! Valmiiksi jo 5 koiran päälle, ei ollut varaa pitää niitä. Aina jos ne ei mennyt kaupaksi, antoi isä mun ja serkkujen kanssa tappaa niitä eri tavoilla, joskus niitä pentuja oli jopa tusinan verran.
   mua oksettaa.

   Lainaa

  22. Seppo Saviniemi 27.5.2014 12:59
   Tulos: -57 (65 ääntä)
   Aikamoista rageemista, etenkin kun löytyy ihan validejakin syytä miksi ryssät pitäis kaikki ampua.

   Lainaa

  23. jokujossain 27.5.2014 14:05
   Tulos: +54 (58 ääntä)
   DaaDaa: vaikka ensimmäinen asiaa koskeva kommentti oli vähän mitä oli niin eipä tainnu kyse kumminkaan mistään kidutuksesta olla. Isovanhemmilla oli maatilalla kissoja pyörimässä ja kyllähän nuot sielä lisääntys minkä kerkes.niille joille ei kotia löytynyt jouduttiin tappamaan mutta ei kyseessä mistään kidutuksesta taikka huvinpidosta ollut. Eikä myöskään auttanut kissojen leikkaaminen kun naapuri tilojen kissatkin kävivät tuola synnyttämässä pentunsa ja jättivät ne sen jälkeen yksinään pärjäämään. Kyllä ne hoideltiin pois päivä järjestyksestä mahdollisimman nopealla ja kivuttomalla tavalla millä elukka ei kerkeä edes itse tajuamaan mitä tapahtus.
   Alkuperäisessä kertomuksessa sanottiin, että pentuja sai tappaa eri tavoin, ja tekijä oli vieläpä lapsi. Tuskinpa lapsi keksisi kovinkaan montaa kivutonta ja nopeaa tapaa tappaa. Viimeistään emon kannalta se on rääkkäystä, sillä pentujen tekeminen on fyysisesti kuluttavaa enkä usko, että niiden pentujen menettäminenkään on hyväksi emon terveydelle. Toki alkuperäinen kertomus haiskahtaa trollilta, mutta se ei poista sitä oikeaa ongelmaa - sitä, ettei eläimen hyvinvointiin kiinnitetä huomiota tarpeeksi kovalla kädellä.

   Lainaa

  24. Missä on eläinsuojelu ollut.... 27.5.2014 15:04
   Tulos: +61 (65 ääntä)
   JukkL: Meillä asu maalla naapurissa yks venäläinen perhe. Jäi mieleen ku ne oli niin järkyttyneitä, että joutuivat vaihtaa asuinpaikkaa, kun kesäsin meidän leikkaamattomat koirat synnytteli pentuja, ja paljon! Valmiiksi jo 5 koiran päälle, ei ollut varaa pitää niitä. Aina jos ne ei mennyt kaupaksi, antoi isä mun ja serkkujen kanssa tappaa niitä eri tavoilla, joskus niitä pentuja oli jopa tusinan verran.
   Anteeksi mitä? Toivottavasti eläinsuojelu on puuttunut asiaan. Ihan sairasta. Menkää kaikki hoitoon. Koko perhe. Harmi, ettei venäläiset naapurinne tajunneet tehdä teistä ilmoitusta.

   Lainaa

  25. Tulos: -6 (16 ääntä)
   Ylläpidolle vinkiksi, että Joonas kirjotetaan venäjäksi Ёонас, koska Ё=Jo ;) PS. Saa mainita, jos olen väärässä

   Lainaa

  26. Tulos: +7 (19 ääntä)
   Pena: Ylläpidolle vinkiksi, että Joonas kirjotetaan venäjäksi Ёонас, koska Ё=Jo PS. Saa mainita, jos olen väärässä
   Eiku oho, se on toi nimi, jonka Joonas itse on laittanut. Sori, olin väärässä

   Lainaa

  27. Tulos: +81 (85 ääntä)
   Näin venäläissyntyisenä, mutta muuten koko ikänsä asuneena Suomessa on aina niin mukavaa lukea näitten isäm_maalaisten raivoamisia miten "kaikki vitun ryssät pitäis tappaa" sekä facebook täyttyy "vitun ryssät!!!" - teksteistä. Siis ihan oikeasti, pitääkö koko maa tai sen asukkaat sekoittaa tähän lätkämaailmaan? Musta on kuitenkin aivan vitun uskomatonta & loukkaavaa, miten ihmiset voi kirjoittaa noin ja vielä omalla naamallaan somessa.

   Lainaa

  28. Tulos: +42 (46 ääntä)
   JukkL: Meillä asu maalla naapurissa yks venäläinen perhe. Jäi mieleen ku ne oli niin järkyttyneitä, että joutuivat vaihtaa asuinpaikkaa, kun kesäsin meidän leikkaamattomat koirat synnytteli pentuja, ja paljon! Valmiiksi jo 5 koiran päälle, ei ollut varaa pitää niitä. Aina jos ne ei mennyt kaupaksi, antoi isä mun ja serkkujen kanssa tappaa niitä eri tavoilla, joskus niitä pentuja oli jopa tusinan verran.
   Sairasta. Mene hoitoon. Vie isäs ja serkkus mennessäs. Prkele. "Sp" ja "On kidutusta", teille monta plussaa!

   Lainaa

  29. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Mua ei kiinnosta lätkä, olen siis huono suomalainen :c Lähden tästä sitten vaikka Venäjälle.

   Lainaa

  30. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Pena: Eiku oho, se on toi nimi, jonka Joonas itse on laittanut. Sori, olin väärässä
   Mielestäni oikea tapa kirjoittaa Joonas kyrillisillä on juuri Йоонас, koska Ё-kirjain kirjoitetaan usein ilman pisteitä, jolloin nimi muuttuu varsin paljon.

   Lainaa

  31. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Harvinaisen turha yksilö. Uhoaa ja uhkailee tekemättä mitään, no ehkä parempi näin, kuin että menisi oikeasti tappamaan jonkun.

   Lainaa

  32. "Sp" ja "On kidutusta" 27.5.2014 18:07
   Tulos: +57 (61 ääntä)
   dana: “Sp” ja “On kidutusta”, teille monta plussaa!
   Kiitos! Nuo ovat näköjään kummatkin minun kommenttejani. Meidän kissa pelasti mieheni hengen muutama vuosi sitten. Oltiin nukkumassa ja mieheni sai sairauskohtauksen. Itse en havahtunut mutta kissa heräsi ja tajusi jonkin olevan pielessä. Kisu rupesi huutamaan ja en nyt tarkoita mitään söpöä pikku maukaisua vaan sellaista suoraa huutoa, jota en ole kuullut sen koskaan tuota ennen tai sen jälkeenkään tekevän. Heräsin siis kissan huutoon ja hälytin miehelleni apua. Kummatkin sekä mies että kissa ovat kunnossa niin henkisesti kuin fyysisestikin tänä päivänä. Olen ollut aina eläinrakas mutta varsinkin tämän yllämainitsemani tapahtuman jälkeen olen miettinyt millainen ihminen oikein pystyy vahingoittamaan jotain niin älykästä ja rakastavaa olentoa kuin esimerkiksi tämä meidän kissamme, joka on perheenjäsenemme, hengen pelastaja ja paras ystävä.

   Lainaa

  33. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Mikä helvetin paskabanneri seuraa kokoajan ruudun alareunassa ku kännykällä selaa?? Poistakaa se, ei toimi ollenkaan stna.

   Lainaa

  34. Tulos: +20 (24 ääntä)
   selina: Näin venäläissyntyisenä, mutta muuten koko ikänsä asuneena Suomessa on aina niin mukavaa lukea näitten isäm_maalaisten raivoamisia miten “kaikki vitun ryssät pitäis tappaa” sekä facebook täyttyy “vitun ryssät!!!” – teksteistä. Siis ihan oikeasti, pitääkö koko maa tai sen asukkaat sekoittaa tähän lätkämaailmaan? Musta on kuitenkin aivan vitun uskomatonta & loukkaavaa, miten ihmiset voi kirjoittaa noin ja vielä omalla naamallaan somessa.
   Kiitos, veit sanat suustani.

   Lainaa

  35. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Oli kyllä taas ajateltu.. Kun vielä omalla kaverilistalla joku venäläisjuurinen.

   Lainaa

  36. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Hiphei: Mielestäni oikea tapa kirjoittaa Joonas kyrillisillä on juuri Йоонас, koska Ё-kirjain kirjoitetaan usein ilman pisteitä, jolloin nimi muuttuu varsin paljon.
   Okei, kiitos valaistuksesta!

   Lainaa

  37. Tulos: +16 (18 ääntä)
   voivoi: Nämä ovat niitö hetkiä kun hävettää olla suomalainen. Siis jotkut juntit tosissaan huutelee, että kaikki venäläiset pitää tappaa. Miksi? No Suomi hävisi höntsäturnauksen finaalin. Höntsäkisojen, jotka eivät kiinnosta ketään muita paitsi niiden maiden ihmisiä jotka pääsivät finaaliin. Suomi on menestushullua kansaa. Jos ollaan häviöllä, niin ei kiinnosta, sitten kun voitetaan pari peliä niin ollaan taas tosifania.
   Nii just! Kyllä muakin ärsytti tosi kovaa noi tuomarit ja niiden puolueellisuus ja pelaajien filmaus ja ylimieliysyys, mutta eihän se nyt kaikkien venäläisten vika ole :D eikä muutenkaan oo kovin kivaa sanoo haluuvansa tappaa jonkun, emmä ainakaan niitä haluis tappaa vaan mieluummin johonki toimintakieltoihin ettei pääse enää tommost tapahtuu! Sitä paitsi eiks noiki nyt voi tulkita tappouhkaukses jos oikein haluaa.. Jos ei muuta, ni feissarimokista ainaki oppii, mitä EI kannata laittaa nettiin ;P

   Lainaa

  38. Tulos: -3 (23 ääntä)
   Ymmärrän Sinin suuttumuksen, finaalin tuomaripeli oli niin raivostuttavan puolueellista että voin rehellisesti sanoa etten ikinä ennen ole törmännyt läheskään yhtä huonoon tuomarointiin minkään tason kisoissa. Todennäköisesti lahjotut tuomarit, ei kukaan oikeasti voi olla noin epäpätevä ja tuomaroida silti MM-finaalia.

   Lainaa

  39. Tulos: +2 (8 ääntä)
   toivon että on läppää muuten on sairaita paskoja
   aippa: Toivottavasti toi sun tarinas oli sairasta läppää.

   Lainaa

  40. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Kyseisen pelin jälkeen kävin IIHF:n fesesivuilla. Virhe. Vähintään tripla-facepalmin paikka kun siellä oli ehkä noin viisi miljoona suomalaista avautumassa "asija linjalla", tyyliin F*CK SH*T C*CKS*CKERS F*CKING SH*T!!!1!1!11 Omilla nimillään ja naamallaan. En jumaleissön kehtais.

   Lainaa

  41. Tulos: -4 (10 ääntä)
   Ymmärrän tunteen, mutta miksi Sini ragee ryssille, dumareina kun oli Niksmanni ja Jenkki? Eikö "Saksa on paska maa" sopisi tähän paremmin?

   Lainaa

  42. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Jeejee: Voi jumalauta että on miellyttävä nyt selata näitä puhelimella kun näytöllä on puolen ruudun kokoinen fonectamainos -_-
   Osta plus versio (ei maksa ku alle euron puolvuotta (muistaakseni) ja ei oo mainoksia ja mahtuu paremmik kännykän ruutuun :)

   Lainaa

  43. Tulos: -4 (12 ääntä)
   En minäkään venäläisistä kauheasti perusta (for reasons), mutta nyt, Sini, joku raja!

   Lainaa

  44. Väärä puu 29.5.2014 0:55
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Juu, en minäkään pitänyt venäläisten tavasta voittaa, mutta en nyt sentään koko kansaa tuhoais maailmasta. Tuomarit ja Putin (tai kuka ikinä olikin ehkä lahjonut tuomarit) voitais ampua kuuhun ilman avaruuspukua.

   Lainaa

  45. nyt vittu oikeesti 30.5.2014 8:18
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Sini, astu leegoon !

   Lainaa

  46. Tulos: -19 (23 ääntä)
   Mitä helvettiä. Missään ei puhuttu kidutuksesta. Kyllä saa tappaa vaikka kaikki omistamansa eläimet. Laki sitä ei kiellä, niin mikä nillitys? "Emo kärsii.." Voi hellantuuteli mitä homoilua.

   Lainaa

  47. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Siinä mä kyllä olen Sinin kanssa samaa mieltä, että toivon koko sydämestäni, että joka ikinen venäläinen kuolee. Ei semmonen ikuinen elämä ole mielestäni mitenkään tavoiteltavaa ihan jo väestönkasvullisista syistä, saati yksilön mielenterveyden kannalta.

   Lainaa

  48. Tulos: +8 (12 ääntä)
   DaaDaa: vaikka ensimmäinen asiaa koskeva kommentti oli vähän mitä oli niin eipä tainnu kyse kumminkaan mistään kidutuksesta olla. Isovanhemmilla oli maatilalla kissoja pyörimässä ja kyllähän nuot sielä lisääntys minkä kerkes.niille joille ei kotia löytynyt jouduttiin tappamaan mutta ei kyseessä mistään kidutuksesta taikka huvinpidosta ollut. Eikä myöskään auttanut kissojen leikkaaminen kun naapuri tilojen kissatkin kävivät tuola synnyttämässä pentunsa ja jättivät ne sen jälkeen yksinään pärjäämään. Kyllä ne hoideltiin pois päivä järjestyksestä mahdollisimman nopealla ja kivuttomalla tavalla millä elukka ei kerkeä edes itse tajuamaan mitä tapahtus.
   Vaikka olisikin kivuton kuolema, niin kuin tässä tapauksessa ei edes ollut, on vastuutonta, ajattelematonta ja julmaa tuottaa koiralla pentuja kuin tehotuotannolla ja rasittaa siten emoa ja kaiken lisäksi tappaa ne kaikki. Ja mielestäni on jotain päässä pakko olla vikana jos ei yhtään kolkuta että antaa alun niin monelle pienelle elämälle ja tuhoaa ne kaikki, kun vaihtoehtona olisi tiineyden ehkäisy. Mutta kun ei välitetä.

   Lainaa

  49. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Kössi: Mitä helvettiä. Missään ei puhuttu kidutuksesta. Kyllä saa tappaa vaikka kaikki omistamansa eläimet. Laki sitä ei kiellä, niin mikä nillitys? “Emo kärsii..” Voi hellantuuteli mitä homoilua.
   Jos laki ei yhtäkkiä enää kieltäisi ihmisten tappamista ja raiskaamista, eikö niissäkään olisi enää mitään väärää? Oletko niin tyhmä ja sokea, että pidät lakia jonain moraalisena kompassina, jota ei pidä kyseenalaistaa? Ja muuten, jos joku vaikka sattuisi tappamaan sun oman nykyisen/mahdollisesti tulevan penskasi, et varmaan ota hernettä nenään jos hautajaisissa joku tulee huutamaan, että lakatkaa pillittämästä saatanan homot?

   Lainaa

  50. Tulos: -9 (11 ääntä)
   Minäpäs onki hävittänyt monta kissan pentua ku niitä tuli jatkuvasti 2 kissalla liikkaa välillä joku pennuista saatettiin säästää mutta harvoin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: mm-kisat, jääkiekko, kulta, hopea, pronssi, suomi, venäjä, lätkä, raivo, avautuminen