Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Väsynyt kissa

Väsyneen ja huonokuntoisen kissan tilaan löytyy uskomaton syy!
Väsynyt kissa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. ei todellakaan näin 1.5.2014 2:17
   Tulos: +1099 (1111 ääntä)
   Kaikenmoisia ihmisiä sitä on tullu vastaan jotka ei osaa lemmikkiään hoitaa. Mutta että oikeen pitää syömättä kissaa että se menis kevätunille? Kiinnostaa vaan tietää että mistä hemmetistä joku on saanu päähänsä jotain tommosta...

   Lainaa

  2. Tulos: +396 (448 ääntä)
   Mitä, eikö kissat nukukkaan kevätunia?

   Lainaa

  3. Ripalemies 1.5.2014 2:42
   Tulos: +496 (540 ääntä)
   Tämähän on perkele soikoot eläinsuojelulain vastaista toimintaa. Poliisille vain vinkkiä tällaisesta jos todistatte. Tyhmyys tai tietämättömyys ei ole tekosyy lain rikkomiselle. Eläinsuojelulaki "3 § Yleiset periaatteet Eläimiä on kohdeltava hyvin eikä niille saa aiheuttaa tarpeetonta kärsimystä. Tarpeettoman kivun ja tuskan tuottaminen eläimille on kielletty. Lisäksi eläintenpidossa on edistettävä eläinten terveyden ylläpitämistä sekä otettava huomioon eläinten fysiologiset tarpeet ja käyttäytymistarpeet. Asetuksella voidaan antaa tarkempia säännöksiä siitä, mitä on pidettävä tarpeettoman kärsimyksen, kivun ja tuskan tuottamisena eläimille." "63§ Ilmoitusvelvollisuus Jos on syytä epäillä, että eläinsuojelulakia tai sen nojalla annettuja säännöksiä tai määräyksiä on rikottu, on tässä laissa tarkoitetun valvontaviranomaisen viipymättä tehtävä asiasta ilmoitus poliisille."

   Lainaa

  4. Deep Anal-Ice 1.5.2014 2:53
   Tulos: +177 (201 ääntä)
   Ripalemies: Tämähän on perkele soikoot eläinsuojelulain vastaista toimintaa. Poliisille vain vinkkiä tällaisesta jos todistatte. Tyhmyys tai tietämättömyys ei ole tekosyy lain rikkomiselle.
   Tosin poliisille käy puolustukseksi tietämättömyys johon voi aina vedota ellei jokin asia raskauttavasti paljasta että kyseinen henkilö valehtelee. Silti aika karseaa kissan kohtelua, saattaa pientä mielen vikaisuutta ilmetä kissalla myöhemmin jos pentuna jo noin hyvin on turvallinen muisto isännästä/emännästä.

   Lainaa

  5. Anarsisti 1.5.2014 4:17
   Tulos: +154 (174 ääntä)
   Lemmikeitä, onko heitä?

   Lainaa

  6. Tulos: +284 (288 ääntä)
   Hah, meidän katti kun ei malttaisi nukkua ollenkaan, kun tuli kevät. Pihalla pitäisi jokainen kärpänen saada kiinni ja kaikkia heiniä maistella. Ei vaikuta ihan terveeltä tuon kissan omistaja-hoitaja. Eläin pois ja tilalle pehmolelukissa, kiitos.

   Lainaa

  7. Miina Äkkiloiva 1.5.2014 9:48
   Tulos: +78 (178 ääntä)
   Jos kissa on nälissään ja janoissaan pari kolme päivää, sille kehittyy maksavaurio, joka voi johtaa kuolemaan. Kaikenlaiset idiootit herkkiä ja älykkäitä elukoita kiusattavakseen ottavatkin. Kissa EI PÄRJÄÄ Suomen luonnossa yksin ja vapaana, eikä se sinne kuulu yhtään sen enempää kuin minkki tai pesukarhu. Pitäkää kissoistanne huoli ja ulkoiluttakaa ne valjaissa. Useimmat kissat ovat fiksumpia kuin omistajansa, joiden mielestä on ihan ok ylläpitää ja edistää kissavihaa päästämällä ne paskomaan naapurin kukkapenkkiin, kuisteille ja hiekkalaatikoihin. Tällaiset kissanomistajat pitäisi itsekin kastroida. Ei ole kissan syy, jos sillä on idiootti omistajana. ottakaa irtokissat kiinni ja toimittakaa eläinsuojelutaloihin. Siellä niille etsitään parempi omistaja, kissat leikataan ja rokotetaan.

   Lainaa

  8. Tulos: +343 (345 ääntä)
   Olen järkyttyny! Mulla on itellä koira, joka palautettiin kasvattajalle, koska oli pennunostajan mielestä sekopää. Selitys oli, että koiranpentu oli yön aikana repiny kaksi vessapaperirullaa silpuksi.

   Lainaa

  9. yli opistö hörhö 1.5.2014 12:21
   Tulos: +150 (152 ääntä)
   Voi hyvä luoja sentään. Kaikenlaisten idioottien sitä on pakko eläimiä hankkia.

   Lainaa

  10. Tulos: +120 (134 ääntä)
   Miten se kasvattaja voisi varmistaa, että ostajalla on perusjutut hallussa? "Kai tiedätte, että kissa kuolee, jos ei sitä ruokita säännöllisesti?" Suurin osa ihmisistä ei ole AIVAN täydellisiä idiootteja. Epätäydellisiä sitä vastoin riittää...

   Lainaa

  11. Tulos: +193 (195 ääntä)
   Tää on eka kerta, kun mua ei jaksa edes huvittaa ihmisten tyhmyys, vaikka mustan huumorin ihmisiä olenkin. Eetun kuvailema kissa on todennäköisesti kehittänyt hepaattisen lipidoosin, mikäli on "todella huonossa kunnossa" viiden vuorokauden paaston jälkeen. KAIKILLE nyt infoksi, että kissalle on vaarallista olla yli 12 tuntia syömättä. Kissan maksa ja munuaiset vaativat jatkuvaa energiansaantia, etteivät ala vahingoittua. Siinä vaiheessa, kun kissakaveri on ollut vuorokauden syömättä, painutaan välittömästi eläinlääkäriin. Syömättömyys on usein oire jostain hoitoa vaativasta ongelmasta ja on itsessäänkin jo hengenvaarallista. Kaikkihan ymmärtää sen, että niin ihmisellä kuin eläimellä, maksa on kertakäyttötavara. Kun se menee rikki, peli loppuu.

   Lainaa

  12. Tulos: +30 (80 ääntä)
   Voiskohan ylläpito mainita taas tässä alussa että saattaa järkyttää herkimpiä lukijoita? Yleensä ootte maininneet kun on ollut jotain eläinrääkkäysjuttuja tai sairasta läppää tms. Kamalaa lemmikin kohtelua, en voi käsittää tällaista.

   Lainaa

  13. Tulos: +6 (28 ääntä)
   Sprinkles: KAIKILLE nyt infoksi, että kissalle on vaarallista olla yli 12 tuntia syömättä. Kissan maksa ja munuaiset vaativat jatkuvaa energiansaantia, etteivät ala vahingoittua.
   Paitsi että käsittääkseni kissan PITÄÄ olla 12h syömättä ennen kun vie leikattavaksi? Mutta tuo nyt onkin ainut kerta.

   Lainaa

  14. Tulos: -106 (142 ääntä)
   Vasta viime viikolla laitoin kanuloukkuun mennen kissan kevätunille. Siirtyi niin sanotusti syöttiosastolle.

   Lainaa

  15. Tulos: -54 (106 ääntä)
   Meidän kissa ei ole vielä herännyt talviunilta, Ehkä se kohta herää, kun aurinko lämmittää :). Vois kyllä jo herätä pikku hiljaa, kun on alkanut hieman haisemaan. Pääsisi kissa pesemään itsensä puhtaakis :)

   Lainaa

  16. Tulos: +69 (87 ääntä)
   "Onko tarpeeksi hyvä etusivulle"? No ei ole eikä millekään muullekaan sivulle. Yleensä ei ole tapana nillittää vaikka mokat olisivat tylsiäkin -ilmainen viihde on ilmaista -mutta vähäsen pakenee että mikäköhän siinä että joku kiduttaa kissan kuoliaaksi, vaikka sitten typeryyttään, on olevinaan hauskaa. (Kissalla tosiaan hajoaa sisäelimet aika sukkelaan ellei se syö, enkä usko että viiden päivän jälkeen tuolla oli kummempaa toivoa; oma eläinlääkärini on sanonut että 24 tuntia on hätäraja jonka jälkeen vaikka pakkoruokitaan jos täytyy...)

   Lainaa

  17. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Ja se kissa pois noilta omistajilta välittömästi jos on säilynyt hengissä!!! Eikö sitäkään nyt kissan luvouttanut ihminen tajunnut heti tehdä?!

   Lainaa

  18. Tulos: +81 (85 ääntä)
   Mikähän on se lähde jossa sanotaan että kissat "menevät kevätunille"? Kiinnostaa että mitähän kaikkea muuta jännää siellä kerrotaan.

   Lainaa

  19. Tulos: +44 (72 ääntä)
   Kyllä tähänkin sakkiin kanssa sitten uppoaa kaikki internetissä oleva hölynpöly ja heti alkaa verinen väittely aiheesta ja sen vierestä... Eetun postaama kissajuttu on käännetty engl.kielisestä kiertotekstistä jolla on narutettu FB-seuraajia ja sun muita followereita ties kuinka paljon. Englanniksi vitsi toimii koska narttukissan kolmivärinen ns. calico-väritys on toiselta nimeltään "tortoise shell" eli "KILPIKONNAN kuori" ...ja patatyhmät kissan ottajat ovat tietenkin ymmärtäneet että kyseessä on "tortoise cat". Ja kilpikonnat tunnetusti laitetaan välillä horrostamaan/talvehtimaan. Go figure.

   Lainaa

  20. Kisun kuolema ei ole hauskaa 2.5.2014 8:36
   Tulos: +48 (54 ääntä)
   Sunshine: Kyllä tähänkin sakkiin kanssa sitten uppoaa kaikki internetissä oleva hölynpöly ja heti alkaa verinen väittely aiheesta ja sen vierestä… Eetun postaama kissajuttu on käännetty engl.kielisestä kiertotekstistä jolla on narutettu FB-seuraajia ja sun muita followereita ties kuinka paljon. Englanniksi vitsi toimii koska narttukissan kolmivärinen ns. calico-väritys on toiselta nimeltään “tortoise shell” eli “KILPIKONNAN kuori” …ja patatyhmät kissan ottajat ovat tietenkin ymmärtäneet että kyseessä on “tortoise cat”. Ja kilpikonnat tunnetusti laitetaan välillä horrostamaan/talvehtimaan. Go figure.
   Kilpikonnavärisiä kissoja on ihan suomeksikin... Eetu ei tehnyt kovinkaan hyvää käännöstyötä jättäessään tuon kilpparimaininnan pois tekstistään, sillä eikös tuo nyt olisi se kaikkein oleellisin asia horrostamisen suhteen tässä "vitsissä"? Ja mistä lähtien eläimen kiduttaminen /mahdollisesti jopa tappaminen on ollut hauskaa? En tietenkään kannata minkään asian pitämistä sellaisena tabuna, ettei siitä saisi vitsailla mutta jos kissansa ruokkimatta jättäminen viideksi päiväksi olisi ratkiriemukasta niin Richard Pryor olisi kertonut sen jo 70-luvulla. Melkein yhtä hupaisaa kuin jos antaisi mustan lesken purra naamiokissaansa koska hämähäkkimies...

   Lainaa

  21. Hörhöjä kaikkialla 2.5.2014 8:41
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Voi hyvää päivää mitä idiootteja sitä löytyykään..hohhoijaa.

   Lainaa

  22. Hörhöjä kaikkialla 2.5.2014 8:44
   Tulos: +27 (43 ääntä)
   Kotimies: Vasta viime viikolla laitoin kanuloukkuun mennen kissan kevätunille. Siirtyi niin sanotusti syöttiosastolle.
   Eiköhän IP ole helppo selvittää.

   Lainaa

  23. Tulos: +20 (28 ääntä)
   *off topic* "Eläinsuojelulaki 3 § Yleiset periaatteet Eläimiä on kohdeltava hyvin eikä niille saa aiheuttaa tarpeetonta kärsimystä. Tarpeettoman kivun ja tuskan tuottaminen eläimille on kielletty. Lisäksi eläintenpidossa on edistettävä eläinten terveyden ylläpitämistä sekä otettava huomioon eläinten fysiologiset tarpeet ja käyttäytymistarpeet." Tätä saa kyllä rikkoa tuotantoeläinten ja turkiseläinten kohdalla (fysiologiset ja käyttäytymistarpeet) !! :(

   Lainaa

  24. Kuittirulla69 2.5.2014 13:35
   Tulos: -5 (19 ääntä)
   Tulis kissalle aika pitkät unet...

   Lainaa

  25. Tulos: +72 (74 ääntä)
   Mä lakkasin ihmettelemästä näitä ihmisiä ja älysin että näitä itseasiassa on olemassa myös internet-vitsien ulkopuolella siinä vaiheessa kun joku yritti syöttää kissalleen pelkkää vegeruokaa ja tuli sitten itkemään kun kissa kuoli vaikka se sai "terveellistä ruokaa" joka tarkoitti vaa vihanneksia ja riisiä (kissahan siis tarvitsee tauriinia elääkseen ja sitä ei saa muusta kuin lihasta).

   Lainaa

  26. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Sunshine: Kyllä tähänkin sakkiin kanssa sitten uppoaa kaikki internetissä oleva hölynpöly ja heti alkaa verinen väittely aiheesta ja sen vierestä… Eetun postaama kissajuttu on käännetty engl.kielisestä kiertotekstistä jolla on narutettu FB-seuraajia ja sun muita followereita ties kuinka paljon. Englanniksi vitsi toimii koska narttukissan kolmivärinen ns. calico-väritys on toiselta nimeltään “tortoise shell” eli “KILPIKONNAN kuori”
   Hm, suutun näköjään lemmikkieläimiin kohdistuvasta julmuudesta niin että hukkaan tekstikritiikkitaitoni (suuttua pitääkin; siksikin että väkivaltaiset ihmiset ovat julmia myös eläimille ja ihmishenkiä varmaan säästyisi jos niiden rääkkäyksestä jaettaisiin kunnon tuomioita). Mutta tyynestikään luettuna tästä ei kyllä mitenkään käy ilmi että kysymys on kilppariväriseen kissaan liittyvästä vitsistä, käännös mennyt ihan vähän vituiksi?

   Lainaa

  27. Mä vai täh? 3.5.2014 10:19
   Tulos: +8 (30 ääntä)
   dana: *off topic* “Eläinsuojelulaki 3 § Yleiset periaatteet Eläimiä on kohdeltava hyvin eikä niille saa aiheuttaa tarpeetonta kärsimystä. Tarpeettoman kivun ja tuskan tuottaminen eläimille on kielletty. Lisäksi eläintenpidossa on edistettävä eläinten terveyden ylläpitämistä sekä otettava huomioon eläinten fysiologiset tarpeet ja käyttäytymistarpeet.” Tätä saa kyllä rikkoa tuotantoeläinten ja turkiseläinten kohdalla (fysiologiset ja käyttäytymistarpeet) !!
   Vastuullinen tuottaja pitää hyvää huolta eläimistään, sillä sairas ja huonosti voiva eläin ei tuota. Joten elä viitti yleistää. Käy ihan oikeesti tilavierailuilla ennen kuin alat jeesustelemaan. PETA ja OE ei nyt ihan kerro koko totuutta. Ainakin MINUN tuotantoeläimet on hyvinvoivia ja saavat toteuttaa lajikäyttäytymistään. Vai lähdenkö samalla linjalle? Onko koirien ja kissojen pito kaupunkien kerrostaloasuinnoissa hyvä asia? Onko se niille luonnollinen elintila? Kilpparit? Kalat? Papukaijat ja undulaatit? Käärmeet ja hämähäkit? Mutta itse feissaritekstiin - käännöshän tämä on (yllättäen).

   Lainaa

  28. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Mitä itua on ottaa kissa tai jokin muu lemmikki, jos ei osaa yhtään hoitaa?

   Lainaa

  29. Tulos: +2 (18 ääntä)
   Onko tämä nyt ihan Feissarimokiin kuuluva juttu? Eikö täällä pitänyt olla hauskoja juttuja? En ymmärrä, mikä tässä naurattaa.

   Lainaa

  30. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Lilja: Miten se kasvattaja voisi varmistaa, että ostajalla on perusjutut hallussa? “Kai tiedätte, että kissa kuolee, jos ei sitä ruokita säännöllisesti?” Suurin osa ihmisistä ei ole AIVAN täydellisiä idiootteja. Epätäydellisiä sitä vastoin riittää…
   No voi alottaa kyselemällä, että mitä ruokaa on omistaja suunnitellut syöttävänsä, joko ne on hankittu yms. Sitten voi kertoa eläimen erityistarpeista ruokinnan suhteen, mitä sillä kyseisellä lajilla nyt sitten onkaan. Kissan kohdalta voi esim kertoa, että jos syömisen kanssa ilmenee ongelmia, vuorokauden sisään pitää lähteä eläinlääkärille, ei odotella ja katsella useampia päiviä. Kaikennäköisiä juttuja voi kertoa ja vähän kun osaa lukea toista ihmistä, niin näkee vastauksista kerrotaanko tässä nyt perusjuttuja jotka kyseinen henkilö osaa etu- ja takaperin vai onko kaikki uutta asiaa lemmikin ottajalle. Sen perusteella sitten muokataan sitä tasoa, mistä kertoo. Ei ole yhtään hankalaa tämä ja pitäisi jokaisen vastuullisen kasvattajan hoitaa.

   Lainaa

  31. Tulos: -11 (19 ääntä)
   Sprinkles: KAIKILLE nyt infoksi, että kissalle on vaarallista olla yli 12 tuntia syömättä. Kissan maksa ja munuaiset vaativat jatkuvaa energiansaantia, etteivät ala vahingoittua. Siinä vaiheessa, kun kissakaveri on ollut vuorokauden syömättä, painutaan välittömästi eläinlääkäriin. Syömättömyys on usein oire jostain hoitoa vaativasta ongelmasta ja on itsessäänkin jo hengenvaarallista.
   Kyllä on taas hysteeristä puppua. Sanottiinkin jo että ennen leikkausta kissan PITÄÄ olla syömättä se 12 tuntia. Lisäksi kissa saattaa olla päiväkausia syömättä, jos tarjottu ruoka on epämieluista. Kissa on peto ja sopeutunut siihen että joka päivä ei saa saalista. Yli 12 tuntia juomatta saattaa jo ollakin vaarallista. Pitäkää aina vettä tarjolla.

   Lainaa

  32. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Lisbe: Mitä, eikö kissat nukukkaan kevätunia?
   Ei. Ne nukkuu talviunta, eiku...

   Lainaa

  33. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Ee: No voi alottaa kyselemällä, että mitä ruokaa on omistaja suunnitellut syöttävänsä, joko ne on hankittu yms. Sitten voi kertoa eläimen erityistarpeista ruokinnan suhteen, mitä sillä kyseisellä lajilla nyt sitten onkaan. Kissan kohdalta voi esim kertoa, että jos syömisen kanssa ilmenee ongelmia, vuorokauden sisään pitää lähteä eläinlääkärille, ei odotella ja katsella useampia päiviä. Kaikennäköisiä juttuja voi kertoa ja vähän kun osaa lukea toista ihmistä, niin näkee vastauksista kerrotaanko tässä nyt perusjuttuja jotka kyseinen henkilö osaa etu- ja takaperin vai onko kaikki uutta asiaa lemmikin ottajalle. Sen perusteella sitten muokataan sitä tasoa, mistä kertoo. Ei ole yhtään hankalaa tämä ja pitäisi jokaisen vastuullisen kasvattajan hoitaa.
   Samaa mieltä. kasvattajan on hyvä aina kaeskustella kissan ruokintaan liittyen ennen pennun luovuttamista. Yllättävän moni ihmiselle arkipäiväinen ruoka-aine on kissalle haitallinen osa jopa hengenvaarallisia. Esimerkiksi suklaa, tomaatti, sipuli (ole erityisen tarkka ettet anna kissalle valkosipulijauheella maustettua omaa ruokaasi makupalaksi äläkä kasvata ruohosipulia yrttitarhassasi niin, että kisu pääsee sitä pureskelemaan! Sipuli tuhoaa punasoluja kissan verestä ja on täten hengenvaarallista!), viinirypäleet/rusinat, karkki ja purkka, maito, kypsennetyt luut, alkoholi ja kofeiinipitoiset juomat. Jos luotat siihen, ettei kissa muka syö mitään mikä on sille haitallista, olet harvinaisen väärässä. Alkoholi taitaa olla ainoa listalla, jota en ole koskaan nähnyt kissan yrittävän. Kahvikin maistuisi kissalle kovasti kunhan se on jäähtynyttä ja mahdollisimman kermaista... Jos joku kissanpennusta haaveileva olisi minulle tullut edes vitsailemaan "kilpparin" talvihorroksista, niin olisin varmasti kieltäynyt adoptoimasta ihan varmuudenkin vuoksi.

   Lainaa

  34. Tulos: +11 (11 ääntä)
   kk: Kyllä on taas hysteeristä puppua. Sanottiinkin jo että ennen leikkausta kissan PITÄÄ olla syömättä se 12 tuntia. Lisäksi kissa saattaa olla päiväkausia syömättä, jos tarjottu ruoka on epämieluista.
   Useampi eläinlääkäri vs netin nimimerkki kk, kaiken asiantuntija? On yksi asia pitää kissaa paastossa 12 tuntia leikkausta varten (vaikka ei meillä kyllä pyydetty ottamaan kupit pois kuin viimeiseksi illalla aamuista leikkausta varten, eikä ole ollut tapana nukkua 12 tuntia arkipäivänä...) Ero on siinä että jos kissa ei syö koska sillä ei ole ruokaa, niin no, sitten se ei syö. Sen leikkauksen jälkeen se suorastaan syöksyy kupilleen (ja ellei syöksy niin ovelta ympäri ja takaisin lääkäriin). Jos se taas tosissaan ei syö niin ellei pakkoruokintaa aloiteta aika vilkkaasti niin käy näin: http://en.wikipedia.org/wiki/Feline_hepatic_lipidosis -tai jollet Wikipediaan luota niin sitten tästä: http://scholar.google.fi/scholar?q=feline+hepatic+lipidosis&hl=en&as_sdt=0&as_vis=1&oi=scholart&sa=X&ei=b-9oU8yRKYKGywOylYD4DQ&ved=0CCgQgQMwAA Kissan täytyy syödä, ja luonnossa, joo, pedot eivät aina syö. Kuolleisuuskin on hitusen korkeampi kuin mitä kotieläimissä toivoisi näkevänsä.

   Lainaa

  35. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Sunshine: Kyllä tähänkin sakkiin kanssa sitten uppoaa kaikki internetissä oleva hölynpöly ja heti alkaa verinen väittely aiheesta ja sen vierestä… Eetun postaama kissajuttu on käännetty engl.kielisestä kiertotekstistä jolla on narutettu FB-seuraajia ja sun muita followereita ties kuinka paljon. Englanniksi vitsi toimii koska narttukissan kolmivärinen ns. calico-väritys on toiselta nimeltään “tortoise shell” eli “KILPIKONNAN kuori” …ja patatyhmät kissan ottajat ovat tietenkin ymmärtäneet että kyseessä on “tortoise cat”. Ja kilpikonnat tunnetusti laitetaan välillä horrostamaan/talvehtimaan. Go figure.
   Itseasiassa ei, ei oo käännetty tai muutenkaan fake. Oon klinikkaeläinhoitaja, tapaus ei tullut meille töihin vaan eräs tuore kissanonistaja kysyi asiaa minulta facebookissa.

   Lainaa

  36. HyväuskoinenHölmö 7.5.2014 20:01
   Tulos: -6 (10 ääntä)
   Eetu: Itseasiassa ei, ei oo käännetty tai muutenkaan fake. Oon klinikkaeläinhoitaja, tapaus ei tullut meille töihin vaan eräs tuore kissanonistaja kysyi asiaa minulta facebookissa.
   ... Olisikohan nyt KUITENKIN ollut kyseessä pelkkä trolli!? Helvetin typerä sellainen, ehkä yksi maailman typerimmistä, mutta trolli kuitenkin. :) Ja todennäköisesti joka tapauksessa ideoitu tuota englanninkielistä trollia mukaillen. ;) Sen paljastaa jo tuo, että puhutaan kevätunista (koska ajankohta, kun tämä maailman fiksuin trolli-idea pälkähti päähän, sattui olemaan kevät). Jos kyseltäisiin talviunista, niin sitten voisi jopa epäillä aidoksi kyselyksi.

   Lainaa

  37. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Tuli niin paha mieli kissan puolesta :/ Tosi fiksua porukkaa taas liikkeellä... *nappaa oman kissan tiukasti syliin ja paijaa*

   Lainaa

  38. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Kaveri antoi yhden koiranpennuista eräälle työkaverilleen. Seuraus: "Joo me jouduttiin lopettamaan se koira. Se oli ihan raivohullu. Alkoi puremaan meitä kun koitettiin heitellä sitä kivillä jotta se tulis sisälle."

   Lainaa

  39. Tulos: +3 (3 ääntä)
   LEMMIKEITÄ!!!???

   Lainaa

  40. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Jenkins: Kaveri antoi yhden koiranpennuista eräälle työkaverilleen. Seuraus: “Joo me jouduttiin lopettamaan se koira. Se oli ihan raivohullu. Alkoi puremaan meitä kun koitettiin heitellä sitä kivillä jotta se tulis sisälle.”
   Anteeks mut MITÄ VITTUA oikeesti.. Kenen helvetin kusipää idiootin mieleen on tullut että hei.. Koira ei tuu sisälle, ota tosta jarmo kivi ja heitä sitä sillä. Kai teitte ilmotuksen tästä? Voi parkaa..

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kissa, kevätuni, nukkua, ruoka, väsynyt, ruokkia, uni