Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Raksupöö hanikulta

Meneekö aikuisten lässytys jo liian pitkälle?
Raksupöö hanikulta

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +425 (529 ääntä)
   Hm. Onhan pariskunnan keskinäinen lepertely julkisella foorumilla hiukan hassun näköistä, ja olen tehnyt kumppaneille aina selväksi etten toivo julkisia hempeilykuvia tai parisuhdepäivityksiä someen, mutta ei mua kyllä koskaan ole tiettyjen kavereiden "n kk kullan kanssa <3"-päivitykset erityisesti risoneet. Kivaa kun on kivaa.

   Lainaa

  2. Tulos: +304 (384 ääntä)
   Kyllä, minäkin olen kateellinen. Missä miun hani-pöö? :(

   Lainaa

  3. Tulos: +379 (425 ääntä)
   Samalla tavalla vituttavat kuin angstipäivityksetkin, liika on liikaa molemminpäin. Anteeksi, nyt menen oksentamaan, steviayliannostus ->

   Lainaa

  4. Tulos: +655 (689 ääntä)
   Työkaveri pyysi töistä viikonlopun vapaaksi koska heillä tuli poikakaverin kanssa 5 kk täyteen.

   Lainaa

  5. Tulos: +149 (189 ääntä)
   ihanaa että on rakkautta ilmassa mutta kyllä se jossain vaiheessa menee yli... kultaipuppelihanipöö jutut jatkuvasti facebookin etusivulla innostavat poistamaan kyseisten päivitysten kirjoittajan vähintäänkin kavereista eikä yliromanttista ihmistä pysty edes ottamaan tosissaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +192 (226 ääntä)
   raksu-poksu-hani-pöö? seriously

   Lainaa

  7. Tulos: +169 (195 ääntä)
   Oma "raksupöö hanikulta" kuuluu valitettavasti juuri tähän kastiin... Välillä aivan nolottaa kaikki nämä "kullannnuppu, sydänkäpy, kullanmuru, sydämeni valittu", joita hän huutelee jälkeeni. JULKISESTI. Onhan se suloista, mutta liika on aina liikaa!

   Lainaa

  8. Tulos: +375 (379 ääntä)
   Mun kuuskymppiset vanhemmat ovat olleet yhdessä siitä asti, kun olivat 17-kesäisiä nuoria. Edelleen pussailevat joka päivä. Siinä vasta <3 ja vähän mallia ensimmäisestä riidasta ero -ajattelijoille.

   Lainaa

  9. Tulos: +187 (197 ääntä)
   Eipä noi kuukausien ilmottelut niin pahoja oo. Itellä yhellä fb kaverilla oli joskus tapana kertoa tilapäivityksessä mikä viikonpäivä on. Joka IKINEN päivä!

   Lainaa

  10. Tulos: +158 (190 ääntä)
   True love, kun ei edes jaksa kirjoittaa I love you tai minä rakastan sinua... Jotenkin kamala, kun rakkaudentunnustuksetkin pitää lyhentää. :D miettikää, kun joku sanois teille: ily kulta! Joo-o

   Lainaa

  11. Hörhöjä kaikkialla 9.4.2014 8:42
   Tulos: +25 (99 ääntä)
   Jos puoli vuotta on pitkä aika niin eipä taida olla hyvä suhde.

   Lainaa

  12. Hörhöjä kaikkialla 9.4.2014 8:44
   Tulos: +71 (113 ääntä)
   hulleri: Työkaveri pyysi töistä viikonlopun vapaaksi koska heillä tuli poikakaverin kanssa 5 kk täyteen.
   Kun meillä tuli 11 vuotta täyteen niin ei olisi tullut mieleenikään vaatia moista.

   Lainaa

  13. kirjainyhdistelmät ovat suolesta 9.4.2014 10:07
   Tulos: +62 (86 ääntä)
   murjantu: True love, kun ei edes jaksa kirjoittaa I love you tai minä rakastan sinua… Jotenkin kamala, kun rakkaudentunnustuksetkin pitää lyhentää. miettikää, kun joku sanois teille: ily kulta! Joo-o
   Samaa mieltä! Jos ei ole viitseliäisyyttä kirjoittaa koko tunnustusta niin jätä sanomatta. Sama niiden hbd synttäritoivotusten kanssa. Joka kerta kun näen sellainen fb-seinälläni niin alkaa ärsyttämään. Jos ei viitsi kunnon onnitteluja kirjoittaa, niin älä sano mitään.

   Lainaa

  14. Tulos: -1 (47 ääntä)
   Hyvä mieli tuli seurata nuorten rakkaiden kirjoitteluita. :) Toivottavasti osaavat nyt nauttia, ennen kuin arki alkaa tulla vastaan.

   Lainaa

  15. Tulos: +80 (94 ääntä)
   Lalala: ihanaa että on rakkautta ilmassa mutta kyllä se jossain vaiheessa menee yli… kultaipuppelihanipöö jutut jatkuvasti facebookin etusivulla innostavat poistamaan kyseisten päivitysten kirjoittajan vähintäänkin kavereista eikä yliromanttista ihmistä pysty edes ottamaan tosissaan.
   Psykiatrien mielestä rakastuneena olo on lievä psykoosi.

   Lainaa

  16. Tulos: +9 (35 ääntä)
   Meillä on kohta viis vuotta täynnä enkä kertaakaan oo laittanu kuukausipäivityksiä.. :D kaks vuotta sitten oli 3 vuotis päivitys koska mentiin samalla kihlohin.. :P

   Lainaa

  17. Tulos: +80 (82 ääntä)
   missä 3kk päivitys ?!

   Lainaa

  18. Tulos: +98 (106 ääntä)
   Nade: missä 3kk päivitys ?!
   Silloin oltiin "off"-tilassa.

   Lainaa

  19. Tulos: +115 (121 ääntä)
   Omissa kavereissani on tyyppi, joka ottaa lukuisia kuvia treffeiltään tyttöystävänsä kanssa ja jakaa ne heti Facebookiin. On kuvaa ruoasta, viinistä, viinilaseista, pöydästä, haarukasta, serveteistä, ynnä muusta. Ja sitten vielä statukset päälle. En tiiä muista, mutta itteeni kyllä tympäsis pahasti, jos toinen osapuoli kuvais ja kirjottelis statuksia treffeillä, eikä keskittyis itse asiaan ollenkaan. Ja miksi muita pitäis kiinnostaa, millaisilla haarukoilla nyt tällä kertaa syödään? :D

   Lainaa

  20. kynsilakka 9.4.2014 13:36
   Tulos: +164 (164 ääntä)
   Luulin aina että Urpo ja Turpo on vaan kavereita..

   Lainaa

  21. Sonia-chan 9.4.2014 14:49
   Tulos: +36 (50 ääntä)
   Sain tosta ekasta diabeeteksen

   Lainaa

  22. Tulos: +11 (27 ääntä)
   Noin siirappista ei kyllä ollut ainakaan missään facebookissa oman tyttöystäväni kanssa missään välissä, vaikka taisinkin laittaa ne "pakolliset" 1kk ja 1v tullessa täyteen. Yks tuttu viljelee noita vieläkin vaikka kohta taitaa joku kolmisen vuotta nasahtaa täyteen. En jaksa uskoa että ihmisiä kiinnostaa tietää kauanko sitä on tullut oltua suhteessa, lähinnä välillä kyselevät sitten ihan muuten vaan kauanko ollaan oltu yhdessä jne.

   Lainaa

  23. Tulos: +17 (33 ääntä)
   Ei mua ainakaan riso muilta kerran kuussa tulevat 1 kk lisää-päivitykset. Paitsi sitten kun kyseessä on eksä tai mulla on halipula, mutta sitä ei lasketa :D

   Lainaa

  24. Tulos: +105 (117 ääntä)
   Tämä ei nyt ole mitään kateellisen ininää, mutta kyllä itseänikin jotenkin ärsyttää noi pullamurumössöpäivitykset. Mikä niiden päivitysten pointti on? Todistellaanko siinä kavereille vai itselleen, miten hyvin menee? Itselläni on myös FB-kavereissa alle vuoden ikäisen sinappipursottimien äityli, joka on vetäny noi "etappiaikapäivitykset" ihan omiin sfääreihin. Ne alle viisi ensimmäistä "Jussi-Tiina 1 vk", "Jussi-Tiina 2 vk", "Jussi-Tiina 3 vk", "Jussi-Tiina 1 kk!!!!!" -päivitykset oli ihan hellyyttäviä, mutta kun joka viikko tulee "Jussi-Tiina 5kk, 2vk, 5 pv, 6h" ja uusin päivitys siitä, että tämä Luojan Ihme ja Biologian ja Evoluution Kehittynein Luomus on jälleen 15 minuuttia vanhempi kuin 15 minuuttia sitten, pistää miettimään, että onko sillä äitylillä kaikki hyvin.

   Lainaa

  25. Tulos: +36 (36 ääntä)
   tonyboy: Eipä noi kuukausien ilmottelut niin pahoja oo. Itellä yhellä fb kaverilla oli joskus tapana kertoa tilapäivityksessä mikä viikonpäivä on. Joka IKINEN päivä!
   Ainakin pysyi ajan tasalla :D (toivottavasti)

   Lainaa

  26. Tulos: +91 (91 ääntä)
   Sprinkles: Tämä ei nyt ole mitään kateellisen ininää, mutta kyllä itseänikin jotenkin ärsyttää noi pullamurumössöpäivitykset. Mikä niiden päivitysten pointti on? Todistellaanko siinä kavereille vai itselleen, miten hyvin menee? Itselläni on myös FB-kavereissa alle vuoden ikäisen sinappipursottimien äityli, joka on vetäny noi “etappiaikapäivitykset” ihan omiin sfääreihin. Ne alle viisi ensimmäistä “Jussi-Tiina 1 vk”, “Jussi-Tiina 2 vk”, “Jussi-Tiina 3 vk”, “Jussi-Tiina 1 kk!!!!!” -päivitykset oli ihan hellyyttäviä, mutta kun joka viikko tulee “Jussi-Tiina 5kk, 2vk, 5 pv, 6h” ja uusin päivitys siitä, että tämä Luojan Ihme ja Biologian ja Evoluution Kehittynein Luomus on jälleen 15 minuuttia vanhempi kuin 15 minuuttia sitten, pistää miettimään, että onko sillä äitylillä kaikki hyvin.
   Tuli tästä mieleen tuttuni, joka vauvakuvien jälkeen laittoi vaihteeksi ihan vain oman kuvansa FB:n profiilikuvaksi. Ja eikös sinne tullut joku sukulaistäti kommentoimaan "Mutta missä lapsesi on?!". Jos sillä äidillä sen verran kuitenkin saisi olla omaa elämää, että voi valokuvauksen ajan istua ilman lastaan.

   Lainaa

  27. Tulos: +24 (32 ääntä)
   Sprinkles: Tämä ei nyt ole mitään kateellisen ininää, mutta kyllä itseänikin jotenkin ärsyttää noi pullamurumössöpäivitykset. Mikä niiden päivitysten pointti on? Todistellaanko siinä kavereille vai itselleen, miten hyvin menee? Itselläni on myös FB-kavereissa alle vuoden ikäisen sinappipursottimien äityli, joka on vetäny noi “etappiaikapäivitykset” ihan omiin sfääreihin. Ne alle viisi ensimmäistä “Jussi-Tiina 1 vk”, “Jussi-Tiina 2 vk”, “Jussi-Tiina 3 vk”, “Jussi-Tiina 1 kk!!!!!” -päivitykset oli ihan hellyyttäviä, mutta kun joka viikko tulee “Jussi-Tiina 5kk, 2vk, 5 pv, 6h” ja uusin päivitys siitä, että tämä Luojan Ihme ja Biologian ja Evoluution Kehittynein Luomus on jälleen 15 minuuttia vanhempi kuin 15 minuuttia sitten, pistää miettimään, että onko sillä äitylillä kaikki hyvin.
   Joo ne on todella rasittavia. On se kiva, kun ihmiset sitä onneaan vähän jaksaa hehkuttaa mutta jos joka kuukausi pitää muistuttaa muille ja itselleen parisuhdeen kestosta? Jotain rajaa. Vähän kun lapsi päivitykset, ladataan kuviksi muille lapsen jokainen oppima asia (Niitä on satoja kun lapsi lähtee kävelemään ja tutkimaan maailmaa lyhyessä ajassa) ja hehkutetaan sitä pentua joka paikassa :D Minulla on pariskunta kaverilistalla, jotka 50% päivityksiä on mielenkiintoista loput on sitä kun hehkutetaan puolisoa huomiohakuisuudessa...Eikä ne ole mikään teinipari...Onnellisuus on hienoa, mutta välillä kolmesti päivässä kerrotaan se koko maailmalle eikä sille puolisolle suoraan on vähän liikaa.

   Lainaa

  28. Tulos: -15 (19 ääntä)
   TV-"tytöt" on kivaa seuraa minunkin mielestäni!

   Lainaa

  29. Tulos: +30 (40 ääntä)
   Raksu: Psykiatrien mielestä rakastuneena olo on lievä psykoosi.
   Ai, että vain lievä...

   Lainaa

  30. Tulos: +11 (19 ääntä)
   *grimace* nyt on kyl liian juustoista kamaa tälle likalle

   Lainaa

  31. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Mulla oli kans yks Facebook-kaveri, joka päivitti aina kun oli tullut kuukausi lisää yhdessäoloa ja siteeras vielä jonkun juhatapion siirappisia biisejä. Mut sit niille tuli ero ja nyt laskenta lähti taas alusta uuden kumppanin kanssa

   Lainaa

  32. Tulos: +15 (31 ääntä)
   Voi herranjestas. Okei, kuukausipäivä..Koska onhan se teinille pitkä aika jne, mut että ihan toista kuukautta juhlitaan... Itse juhlittiin vähäsen puolivuotispäivää, ja sen jälkeen ollaan vuosipäivänä käyty ravintolassa tms. Ei tiedotettu facebookissa.

   Lainaa

  33. Tulos: +8 (24 ääntä)
   no antaa ihmisten olla rakastuneita. aika usein ihmiset suhteen alussa päivittää tolleen,ite seurustellu nyt kohta 2 ja puol vuotta niin puolenvuoden välein päivitetään päivityksiä :D oli meiläkin suhteen alussa aika siirrappisia päivityksiä,mut eipä enää pahemmin tuu kirjotettua mitään.

   Lainaa

  34. Tulos: +26 (34 ääntä)
   tonyboy: Eipä noi kuukausien ilmottelut niin pahoja oo. Itellä yhellä fb kaverilla oli joskus tapana kertoa tilapäivityksessä mikä viikonpäivä on. Joka IKINEN päivä!
   Mulla on kavereissa sellanen joka laittaa _joka_helvetin_ilta_ jonkun "vois mennä tappelee peiton kanssa, nati nati!" .....

   Lainaa

  35. jäkäjäkäblaablaa 9.4.2014 21:58
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Mä teistä muista tiä mut mä nauroin tuolle vikalle! :D

   Lainaa

  36. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Jouni voitti :D!

   Lainaa

  37. kiikiiconfused 9.4.2014 23:27
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Hampaat syöpyy xD

   Lainaa

  38. kiikiiconfused 9.4.2014 23:31
   Tulos: +6 (18 ääntä)
   Yhellä miun tutulla oli tapana aloittaa päivä ihanaisella huomenella sydän ja aina oli sydämien kera kertomassa päivän ohjelman ja jotain lässytystä kullasta ja kissasta. Rupes ketuttaa kku ei ollu mitää suodatinta ja poistin siinä vaiheessa kun piti kullan vatsataudista ruveta puhuu

   Lainaa

  39. Ei-romanttinen rakastunut 10.4.2014 7:56
   Tulos: -4 (16 ääntä)
   Turhake: Noin siirappista ei kyllä ollut ainakaan missään facebookissa oman tyttöystäväni kanssa missään välissä, vaikka taisinkin laittaa ne “pakolliset” 1kk ja 1v tullessa täyteen. Yks tuttu viljelee noita vieläkin vaikka kohta taitaa joku kolmisen vuotta nasahtaa täyteen. En jaksa uskoa että ihmisiä kiinnostaa tietää kauanko sitä on tullut oltua suhteessa, lähinnä välillä kyselevät sitten ihan muuten vaan kauanko ollaan oltu yhdessä jne.
   Meillä ei edes voinut laittaa mitään "1kk", kun facebookiin pistettiin parisuhdestatus vasta kolmen kuukauden yhdessäolon jälkeen. Näytti muuten aika huvittavalle, kun kolme kuukautta myöhemmin pistettiin muuttopäivitys, josta kävi ilmi, että tavaroita kannettiin saman katon alle :) Vuosipäivityksiäkään ei ole ollut, en nimittäin usko niiden ketään kiinnostavan. Näkeehän sen yhteisistä tilapäivtyksistäkin (siis sellaisista, joihin toinen on merkitty mukaan), että toinen on tärkeä osa omaa elämää. Tosin viiden vuoden kohdalla voisi sitten jo harkita jonkinlaista tilapäivitystä :D. Mutta itselleni siis riitti, kun "6kk", "1v", "1.5 v" jne. päivityksiä oli edellisessä suhteessa yliromanttisen eksän kanssa (joka siis oli mies, itse olen nainen).

   Lainaa

  40. Tulos: +18 (34 ääntä)
   Seurusteltu viisi vuotta, kihloissa samat viisi ja naimisissa neljä. Eikä yhtään hehkutusta facebookissa. Pitääkin aloittaa parisuhteen kuukausipäivitys: "Nyt tuli 169 kuukautta täyteen, mun lummukkahanipuputurborakas on siis niin ihku. " Ja tosi paljon sydämiä perään.

   Lainaa

  41. Tulos: +6 (8 ääntä)
   tonyboy: Eipä noi kuukausien ilmottelut niin pahoja oo. Itellä yhellä fb kaverilla oli joskus tapana kertoa tilapäivityksessä mikä viikonpäivä on. Joka IKINEN päivä!
   Eipähän tarttis ite kalenteria :D

   Lainaa

  42. Tulos: -6 (26 ääntä)
   Mä oon näköjään ollu just tämmönen rasittava joka pisti vuoden ajan joka kuukaus "nyt ollaan seurusteltu 1kk, 2kk, 3kk jne tosin silloin irc-galleriaan. :D Sitten pari vuotta puolen vuoden välein ja nykyään enään vuoden välein kun on seurusteltu jo 7 vuotta ;)

   Lainaa

  43. Tulos: -6 (10 ääntä)
   Sonia-chan: Sain tosta ekasta diabeeteksen
   no hyvä ettet syöpää.

   Lainaa

  44. Tulos: +11 (15 ääntä)
   magilara: Mulla on kavereissa sellanen joka laittaa _joka_helvetin_ilta_ jonkun “vois mennä tappelee peiton kanssa, nati nati!” …..
   onkohan meillä sama fb-kamu... Natinati hanimussut vaan sinnekin. Voi kihveli.

   Lainaa

  45. ettäääsellasta 11.4.2014 18:00
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   olipaha siirappista tekstiä..

   Lainaa

  46. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Antaa olla siirappista niin kauan kun on... kyllä se arki tulee vastaan..

   Lainaa

  47. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Jaaha tunnisted ylimmäinen.

   Lainaa

  48. Tulos: +4 (6 ääntä)
   En tiiä miks jonkun nimi on Kasi mutta olipaha golden kommentti :D

   Lainaa

  49. Fantasiahörhö 23.4.2014 1:34
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Kyllä ärsytti nämä aluksi (Mjoo, olen sinkku ja myös haluisin oman ''hanimussukkabuuböö mitä nää nyt on :D) mutta eih, en kestä. Viimenen onneks pelasti nämä mokat !! :D

   Lainaa

  50. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Hiphei: Mun kuuskymppiset vanhemmat ovat olleet yhdessä siitä asti, kun olivat 17-kesäisiä nuoria. Edelleen pussailevat joka päivä. Siinä vasta ♥ ja vähän mallia ensimmäisestä riidasta ero -ajattelijoille.
   Tuo on niin ihanaa <3 mun vanhemmat tapas ekalla luokalla ja edelleen on yhdessä <3

   Lainaa

  51. Ohh god why? 21.7.2014 18:55
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   mievaan: raksu-poksu-hani-pöö? seriously
   Jeap, tunnen kyseisen naishenkilön.. sattui olemaan exäni.. XD

   Lainaa

  52. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Minullakin on tuttu joka juhli miehensä kanssa treffien 2vuotis juhlaa koska olivat treffeillä 2v sit

   Lainaa

  53. kiikiiconfused 30.4.2015 2:06
   Tulos: -6 (6 ääntä)
   Ainoo jota sanon hanipööks on mun kaveri ja sitäkin vaan läpällä (hanipööihquraxupoxu ja mitälie muuta)

   Lainaa

  54. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Viimeselle repesin pahiten. Laatuaikaa, tv! :D

   Lainaa

  55. Tulos: -2 (6 ääntä)
   Kuvottavaa

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: parisuhde, suhde, pari, hanipöö, lässytys, rakas, rakkaus