Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 34

Mihin maailma on mennyt, onko tämä ulkoilua nykyaikana?
Suurenna näkymä
Kuvakooste, osa 34

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +565 (659 ääntä)
   Joo, toi on ihan totta nykypäivänä. Ihmiset ei osaa kasvattaa mukuloitansa ku antamalla älypuhelin käteen et saa sen hiljaseks. Huoh...

   Lainaa

  2. Tulos: +566 (584 ääntä)
   Sonjan viesti olisi vielä häiritsevämpi, jos tuo laundry olisi pysynyt kiinni.

   Lainaa

  3. Tulos: +186 (206 ääntä)
   Onko Jamppa myös tyttö, niinkuin mokien kuvake sanoo? Siis voihan se olla, mutta Jamppa kun kuitenkin kuulostaa pojan nimeltä.

   Lainaa

  4. Tulos: +331 (337 ääntä)
   muumi: Onko Jamppa myös tyttö, niinkuin mokien kuvake sanoo? Siis voihan se olla, mutta Jamppa kun kuitenkin kuulostaa pojan nimeltä.
   Tuohon on vahingossa tullut Lauran kuvake ja ikä, mutta myös Jamppa sattuu olemaan nainen.

   Lainaa

  5. Tulos: +197 (221 ääntä)
   Jampalla on joko sormus tai tatuointi väärässä kädessä.

   Lainaa

  6. Tulos: +385 (401 ääntä)
   Tuo ylin kuva on kyllä oikeasti melko surullinen.

   Lainaa

  7. Tulos: +118 (128 ääntä)
   "Jampalla on joko sormus tai tatuointi väärässä kädessä." Tai sit se on ortodoksi.

   Lainaa

  8. JesseJames 11.4.2014 7:15
   Tulos: -42 (102 ääntä)
   H: “Jampalla on joko sormus tai tatuointi väärässä kädessä.” Tai sit se on ortodoksi.
   Tai joulupukki!

   Lainaa

  9. Ministeri Nieminen 11.4.2014 7:33
   Tulos: -127 (251 ääntä)
   Kalle: Tuo ylin kuva on kyllä oikeasti melko surullinen.
   Tietämättä taustoja on ihan turha surra. Kyseessä voi olla esimerkiksi autismista kärsivä lapsi, johon vanhemmat saavat helpommin yhteyden kännykän välityksellä kuin kasvotusten. Tuossa ehkä iskä ja lapsi käyvät syvällisiä keskusteluja tekstiviestitse.

   Lainaa

  10. Tulos: +430 (480 ääntä)
   Olenko ainut, jonka mielestä tuollaiset seinätarrat, jotka muodostavat kuluneita ja tyhjiä lauseita, ovat vain naurettavia?Jotenkin vaan ei uppoa.

   Lainaa

  11. Tulos: +234 (250 ääntä)
   zibadizup: Olenko ainut, jonka mielestä tuollaiset seinätarrat, jotka muodostavat kuluneita ja tyhjiä lauseita, ovat vain naurettavia?Jotenkin vaan ei uppoa.
   Et ole. Minun mielestäni niissä - ja tatuoinneissa - jossain määrin naurettavinta on, että ne kirjoitetaan englanniksi, ja se tekee niistä mukamas niiiin syvällisiä. "Tää horo on täynnä rakkautta ja lauantaimakkaraa." Tai homeinen seinä, jossa lukee: "Home suloinen home" <3

   Lainaa

  12. Nuudelit ja riisi 11.4.2014 8:36
   Tulos: +164 (180 ääntä)
   jepa: Minun mielestäni niissä – ja tatuoinneissa – jossain määrin naurettavinta on, että ne kirjoitetaan englanniksi, ja se tekee niistä mukamas niiiin syvällisiä.
   Mun mottonani noihin tekstitatuointeihin on se ettei kukaan ei ole koskaan sanonut mitään niin fiksua, että haluaisin tatuoida sen pysyvästi iholleni. Ei suomeksi eikä englanniksikaan.

   Lainaa

  13. Tulos: +222 (234 ääntä)
   zibadizup: Olenko ainut, jonka mielestä tuollaiset seinätarrat, jotka muodostavat kuluneita ja tyhjiä lauseita, ovat vain naurettavia?Jotenkin vaan ei uppoa.
   Et, oon pohtinu ihan samaa. "Hei, mulla on seinällä tarra, jossa lukee KOTI. Jos ette siis muuten tajunnut tätä mun kodiksi."

   Lainaa

  14. Tulos: +148 (172 ääntä)
   Missä on ne ajat kun itse muksuna leikittiin ninjoja ulkona tai supersankareita? Surulliseksi on mennyt maailma

   Lainaa

  15. Tulos: -208 (216 ääntä)
   "Lukkee"... Eikö koulussa opeteta enää mitään?

   Lainaa

  16. Tulos: +124 (132 ääntä)
   Mikähän vika sormksissa sitten on olevinaan? Mistä näkee, että ne olisivat olleet halvat? Kun ei ole mitään ylimääräistä blingiä, killutinta tai ruman väristä kultaa? Omaan tyyliini tulee joskus varmasti sopimaan yksinkertainen, valkokultainen sormus. Muuta en harkitsekaan. Hintahan se varmaan kertoo sitoutuneisuuden määrän ;)

   Lainaa

  17. Hörhöjä kaikkialla 11.4.2014 10:21
   Tulos: +95 (115 ääntä)
   Että mä vihaan noita mauttomia tekstejä, oli ne sitten tarroina tai tauluina.

   Lainaa

  18. Tulos: +212 (216 ääntä)
   ilmo: “Lukkee”… Eikö koulussa opeteta enää mitään?
   Ei ainakaan ilmeisesti sitä, että Suomessa puhutaan melkoisen montaa murretta ja se saattaa myös joissakin teksteissä näkyä.

   Lainaa

  19. Tulos: +127 (131 ääntä)
   ilmo: “Lukkee”… Eikö koulussa opeteta enää mitään?
   Opetetaan ainakin se, että Suomessa on paljon erilaisia murteita. Olen kuullut, että ainakin Oulun suunnalla on tapana lukkee kirjoja.

   Lainaa

  20. Tulos: +48 (70 ääntä)
   Hehheh, tunnen tuon Jampan. Kovasti aina uusiin suhteisiin ja heti kihloihin jne.

   Lainaa

  21. Tulos: -24 (42 ääntä)
   aww janette päässy feissarimokiin! hyvä jamppa! :D

   Lainaa

  22. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Turhake: Hehheh, tunnen tuon Jampan. Kovasti aina uusiin suhteisiin ja heti kihloihin jne.
   Itse tunnen samalla kutsumanimellä samanlaisen tapauksen, ellei tosiaan samasta puhuta peräti :D

   Lainaa

  23. Tulos: +28 (42 ääntä)
   zibadizup: llaiset seinätarrat, jotka muodostavat kuluneita ja tyhjiä lauseita, ovat vain naurettavia?Jotenkin vaa
   Sama. Väitän että viikon päästä seinässä voisi lukea mitä tahansa suurin piirtein saman pituisella ja kokoisella tekstillä eikä huoneiston asukki huomaisi muutosta. Minua häiritsee myös englannin kielen käyttö noissa, motoissa ja esim tatuoinneissa, mutta olen päätellyt että vieras kieli jättää tekstille enemmän tulkinnan varaa. Asukki saa omassa pikku päässään päättää mitä teksti tarkoittaa. Äidinkieli olisi liian ehdotonta.

   Lainaa

  24. Tulos: +41 (43 ääntä)
   Höh, no voihan jotkut seinäkoristukset olla ihan hauskojakin, vaikkei tää kyseinen nyt ollukaan kovin omaperänen esimerkki. Samalla idealla kai nää menee kun taulut & julisteet sun muut? Itekki intopinkona sisustamassa kun ekaa vuotta omassa kämpässä, kai sitä nyt omaa kotiaan saa laittaa oman maun mukaan jos mitä. ;)

   Lainaa

  25. Tulos: -3 (67 ääntä)
   Argh. Kukaan teistä ei ilmeisesti ole kakarana tuijottanut telkkaria tai pelannut video/tietokonepelejä sisällä? Kyllä lapset (viittaan myös itseeni tässä) 15+ vuottakin sitten osasivat junnata sisällä elektronisten välineiden kimpussa. Jos yksi mukula YHDESSÄ kuvassa feissarimokissa leikkii puhelimella, niin se on hyvä lähtökohta yleistykselle. Mä sain kännykän 13-vuotiaana, eli yli 10 vuotta sitten, kyllä silloinkin osattiin jumittaa matopeliä ja muuta typerää.

   Lainaa

  26. Tulos: -28 (34 ääntä)
   snii: Jampalla on joko sormus tai tatuointi väärässä kädessä.
   Homopariskunnissa on tapana pitää sormusta oikeassa kädessä. Tietenkään kaikki ei näin tee, mutta sitäkin näkee.

   Lainaa

  27. Tulos: +1 (53 ääntä)
   Ja miten sattuikaan, että Jennalla oli juuri silloin sattumalta kamera ja facebook lähellään. Aikaa valittaa muiden puhelinkäytöstä kun todennäköisesti itse on kokoajan nenä kiinni älypuhelimessaan.

   Lainaa

  28. Tulos: +20 (48 ääntä)
   hmmm: Ja miten sattuikaan, että Jennalla oli juuri silloin sattumalta kamera ja facebook lähellään. Aikaa valittaa muiden puhelinkäytöstä kun todennäköisesti itse on kokoajan nenä kiinni älypuhelimessaan.
   Samaa mieltä ja mun mielestä toisten asioihin sekaantuminen sekä erityisesti tuntemattomista kuvan ottaminen ilman lupaa on vaan sellasta mitä en ymmärrä, vaikka vain selkä näkyisi.

   Lainaa

  29. Tulos: +49 (57 ääntä)
   just: Joo, toi on ihan totta nykypäivänä. Ihmiset ei osaa kasvattaa mukuloitansa ku antamalla älypuhelin käteen et saa sen hiljaseks. Huoh…
   Mun isäni teki samaa, mutta lykkäsi palapelin käteen. Ei se teknologia tätä aiheuta, ihmiset on aina olleet laiskoja.

   Lainaa

  30. Tulos: +17 (45 ääntä)
   blah: Missä on ne ajat kun itse muksuna leikittiin ninjoja ulkona tai supersankareita? Surulliseksi on mennyt maailma
   Voi kristus. Oleppa siinä sitten se, joka ei vaan yksinkertaisesti tykkää leikkiä muiden kanssa, vaan olisi mielummin yksin. Tai se, jonka ympärillä kaikki muut leikkii jotain, jota itse vihaat. Tai se, jonka vanhempi on yksinkertaisesti liian väsynyt pitkän työpäivän jälkeen leikkimään. Toi kuvan leikkikenttä näyttää aika tyhjältä. Ei mun vanhemmat ainakaan mun kanssa leikkikentällä leikkineet, ja aika monet leikit ja leikkivälineet tarvitsee 2+ henkilöä. Ei keinussakaan iäti jaksa kiikkua. Mitäs sitten tehdään? Joko itketään ja huudetaan, kunnes isä antaa luvan mennä sisään, tai otetaan puhelin käteen.

   Lainaa

  31. Tulos: +62 (62 ääntä)
   Eihän tuo välttämättä oo edes pojan isä? Ehkä se on sen kyllästynyt isoveli, serkku, velipuoli tms, joka ei myöskään halunnut olla ulkona.

   Lainaa

  32. Tulos: -10 (48 ääntä)
   Tatuoidut somet on kyllä melko selvä merkki siitä että kyseessä taitaa olla ns. white trash-pariskunta.

   Lainaa

  33. Tulos: -4 (22 ääntä)
   hmmm: Ja miten sattuikaan, että Jennalla oli juuri silloin sattumalta kamera ja facebook lähellään. Aikaa valittaa muiden puhelinkäytöstä kun todennäköisesti itse on kokoajan nenä kiinni älypuhelimessaan.
   tai no pieni korjaus toki. Eihän se nyt voi kokoaikaa olla nenä kiinni puhelimessaan kun sillä oli aikaa kyylätä jopa 20 minuuttia ulos.

   Lainaa

  34. Tulos: +18 (28 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Tietämättä taustoja on ihan turha surra. Kyseessä voi olla esimerkiksi autismista kärsivä lapsi, johon vanhemmat saavat helpommin yhteyden kännykän välityksellä kuin kasvotusten. Tuossa ehkä iskä ja lapsi käyvät syvällisiä keskusteluja tekstiviestitse.
   Ilmeisesti valtaosa lapsista on sitten nykyisin autistisia ja käyvät vain kokoajan keskusteluja tekstiviestitse kavereidensa/vanhempiensa kanssa.

   Lainaa

  35. Tulos: -22 (26 ääntä)
   H: “Jampalla on joko sormus tai tatuointi väärässä kädessä.” Tai sit se on ortodoksi.
   Homoseksuaalisuus ja ortodoksisuus on aika harva yhdistelmä. Tarkoitan sitä, että varmasti aika moni uskovainen joka sattuu olemaan homoseksuaali tuntee olevansa syntinen...

   Lainaa

  36. Tulos: -3 (7 ääntä)
   tuusa: Itse tunnen samalla kutsumanimellä samanlaisen tapauksen, ellei tosiaan samasta puhuta peräti
   Jos Turusta on (tai aikanaan siellä asunut, en tiedä missä nykyään), niin taitaapi olla sama tapaus. : D

   Lainaa

  37. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Tosi kulunutta tommonen nykymaailman kännykän/sosiaalimedian/videopelien käytöstä valittaminen, ja sitten se vielä tehdään postaamalla tuntemattomista ihmisistä kännykkäkameralla kuva sosiaaliseen mediaan. Teidän vanhemmat valitti nykymaailmasta, niiden vanhemmat valitti niiden nykymaailmasta ja niin edelleen. Kaikkien mielestä niiden idealisoitu lapsuus oli paras lapsuus ja nykyään lapsilla on huonommat huvit, huonompia piirrettyjä, huonompaa musiikkia ja muutenkin kaikki perseestä. 1800-luvulla ihan oikeesti kirjoteltiin artikkeleita siitä, miten kamalaa on kun nykyään junassa ei enää jutella vaan luetaan lehtiä ja apua, kommunikaatio on kuolemassa! En ymmärrä mitä pahaa tossa kuvassa on muutenkaan. Pienenä osallistuin sellasiin "lappusotiin", jossa kirjoteltiin toiselle leikkimielisiä loukkauksia edestakaisin kulkevalle paperille, vaikka yhtä hyvin oltaisiin voitu puhua ääneen - siinä vaan oli jotain hauskaa. Mitä jos nää tekee samaa, mutta kännyköillä? Mitä jos ne odottaa jotakuta? Niillä saattaa olla vaikka mitä hauskaa meneillään, eikä ne aavistakaan, että joku tuohtuneena postaa niistä naamakirjaansa. Tässä viimeisen parin kuukauden aikana on meidän kerrostalon pihalta muuten kuulunut omituisia ääniä noin joka päivä. Katoin yks päivä ikkunasta, ja järkytys ja kummastus, siellä oli lapsia! leikkimässä ulkona! Vuonna 2014, mitä tämä on? /saippualaatikko

   Lainaa

  38. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Julle, hyvin sanottu! Puolustan vielä halpoja sormuksia (joskaan en sormitatuointeja) -itse olen maailman sähläävin kaikenunohtaja, ja nimenomaan pyysin mieheltäni että hankkisimme siistit mutta edulliset sormukset, koska haluan omaani kuitenkin pitää ja ei ole kiva olla kokoajan kauhuissaan että hukkaisin jonkun timantin jonnekin. En ole ollut kihloissa kuin kerran ja avioliittokin on kestänyt, joten kyllä liiton onnistuminen taitaa olla sen toisen ihmisen, eikä korujen, laadusta kiinni...

   Lainaa

  39. Tulos: +3 (9 ääntä)
   snii: Jampalla on joko sormus tai tatuointi väärässä kädessä.
   Miksi sen tatuoinnin pitäs olla väärässä kädessä?

   Lainaa

  40. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Minusta on surullista kun jo pienet lapset ovat symbioosissa puhelimien ja tietokoneiden kanssa... Sitte on aina päivä pilalla jos on puhelin ja tietsikka kielto, eikä luonnollisesti silloin ole "mitään tekemistä". Nykylasten mielikuvitus on hyvin vähäistä

   Lainaa

  41. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Oletan että tosta alemmasta sormuskuvasta on vaan kääntynyt se kuva väärinpäin niin että näyttää kuvassa että on oikeassa kädessä, vaikka olisikin vasemmassa, niinkun tuppaa ainakin puhelimien kamerat tekemään

   Lainaa

  42. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Minullapa vasta halpa vihkisormus onkin. Maksoi vain 40e. Ei ollut rahasta kiinni, sattui nyt vain löytymään mieleinen sormus noinkin halvalla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, tapetti, tarra, koriste, sisustus, sormus, kihlaus, kihlat, äiti, ulkoilla, lapsi, isä, puhelin, kännykkä, puisto, keinu