Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 186

Lehmä-Suomesta kotoisin oleva nainen kokee kummia Helsingissä.
Sekalaisia, osa 186

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -95 (315 ääntä)
   Pieni paikkakunta on varmasti Hirvensalmi. Tai vähintään Juva. (älkää eksykö sinne, ihan oikeesti)

   Lainaa

  2. kynsilakka 20.3.2014 3:43
   Tulos: +306 (360 ääntä)
   Tosi hauska toi viimene.

   Lainaa

  3. Tulos: +160 (196 ääntä)
   Hirvensalmi on loistava paikka!! Ainakin mökki-ihmiselle.

   Lainaa

  4. Tulos: +221 (255 ääntä)
   Miika nyt nukkumaan. Älä kiukuttele vaan ole mies.

   Lainaa

  5. Tulos: +187 (207 ääntä)
   Heini on ihana! :D

   Lainaa

  6. Tulos: +252 (366 ääntä)
   Voin kuvitella Heinin ilmeen, kun se näkee ekan Somalin.

   Lainaa

  7. Tulos: +274 (300 ääntä)
   Alkaa jo kyllästyttää Miikan kaltaiset huomiohuo*at.

   Lainaa

  8. Tulos: +90 (102 ääntä)
   Hyvä Jarno ja Miikan huomiohuoraus oli helvetin hyödyllinen

   Lainaa

  9. Hörhöjä kaikkialla 20.3.2014 9:04
   Tulos: +61 (185 ääntä)
   Lumia: Pieni paikkakunta on varmasti Hirvensalmi. Tai vähintään Juva. (älkää eksykö sinne, ihan oikeesti)
   Mieluummin eksyn noihin kuin Stadiin, viime kerta riitti taas pitkäksi aikaan. Aggressiivisia kerjäläisiä ja narkkeja, ei kiitos.

   Lainaa

  10. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Jarno: MITEN???

   Lainaa

  11. Tulos: -12 (62 ääntä)
   Lumia: Juva. (älkää eksykö sinne, ihan oikeesti)
   Voin allekirjoittaa, huhhuh mikä paikka ja miten vajaata porukkaa siellä. Välttäkää.

   Lainaa

  12. Mielenkiintoistahan se on 20.3.2014 9:57
   Tulos: +75 (125 ääntä)
   Boss93: Voin kuvitella Heinin ilmeen, kun se näkee ekan Somalin.
   Olin itse asunut koko elämäni kehä kolmosen sisäpuolella kunnes muutin jatko-opiskelemaan pohjoiseen. Opiskelukavereinani oli yllättäen paljon sekä paikkakuntalaisia että pienistä lähikunnista muuttaneita. Muistaakseni ensimmäisen lukuvuoden lopuilla kävimme Helsingissä opintomatkalla ja muutamalle opiskelijalle se oli ensimmäinen kerta. Eräälle noin 5000 asukkaan kunnasta kotoisin olevalle tytölle ainoa kansainvälinen kohtaaminen ennen tätä reissua oli se kun hän puhui suomea Venäjältä muuttaneen opiskelijakaverin kanssa. Se hetki kun hän näki Helsingin baarissa tummaihoisen miehen ensimmäistä kertaa elämässään oli todellakin mielenkiintoista seurattavaa. En tiedä oliko tarkoituksesi olla kommentillasi jotenkin tuomitseva mutta tämä minun esimerkkini kohtaaminen oli kummallekin osapuolelle hyvin mieluisa. Tuo opiskelukaverini oli kaunis vaalea tyttö eikä tuota miestä tuntunut haittaavan tytön seura pätkääkään vaikka se saattoikin muuttua iltaa kohden suhteellisen fyysiseksi...

   Lainaa

  13. Tulos: +123 (155 ääntä)
   Hörhöjä kaikkialla: Mieluummin eksyn noihin kuin Stadiin, viime kerta riitti taas pitkäksi aikaan. Aggressiivisia kerjäläisiä ja narkkeja, ei kiitos.
   Helsingissä on muitakin paikkoja kuin rautatieaseman ympäristö.

   Lainaa

  14. Tulos: +57 (71 ääntä)
   Boss93: Voin kuvitella Heinin ilmeen, kun se näkee ekan Somalin.
   Älä ole toope. Kansallisuus kirjoitetaan pienellä kesken lauseen. Sitä paitsi luulen että erittäin pienilläkin paikkakunnilla hipstereitä on vähemmän. Ainakin toivon niin.

   Lainaa

  15. Tulos: +31 (59 ääntä)
   Mielenkiintoistahan se on: Se hetki kun hän näki Helsingin baarissa tummaihoisen miehen ensimmäistä kertaa elämässään oli todellakin mielenkiintoista seurattavaa. ... Tuo opiskelukaverini oli kaunis vaalea tyttö eikä tuota miestä tuntunut haittaavan tytön seura pätkääkään vaikka se saattoikin muuttua iltaa kohden suhteellisen fyysiseksi…
   Jotenkin ei yllättänyt tämä viimeinen käänne.

   Lainaa

  16. Tulos: +44 (126 ääntä)
   "Heini on karannut erittäin pieneltä paikkakunnalta ensimmäistä kertaa Helsinkiin." Heini on 25-vuotias. Mistä se on karannu? Suljetulta osastolta vai asuuko vieläkin tosiaan äiskän ja iskän helmoissa?

   Lainaa

  17. Tulos: -84 (148 ääntä)
   Rakastan näitä ihmisiä, jotka mieltävät hipsterityylin yhdeksi tietynlaiseksi tyylisuuntaukseksi. Heini on todennäköisesti nähnyt avonaiseen nappipaitaan, pipoon ja paksusankaisiin silmälaseihin pukeutuneen tyypin jopoilemassa, kuten Putous on mielikuvia muovannut. Oikeastihan hipster-sanalla tarkoitetaan eräänlaista edelläkävijää. Hipsterit on ensikuluttajia, jotka käyttävät tuotetta tai muotisuuntausta ennen muita, ja heivaavat sen menemään sen jälkeen kun siitä tulee tunnettua. Tuo putouksen luoma hipsterkuva oli joskus 2007-2009 hipsteriä, ja sen jälkeen vain ihan muotia. Nyt voitte omissa pääkopissanne miettiä, ketä ovat tämänpäivän hipsterit.

   Lainaa

  18. Tulos: +73 (85 ääntä)
   Ahhh, Miika! Näitä "vihjaan ympäripyöreästi että on huolta ja murhetta mutta en kerro tarkemmin" -huomiohuoria löytyy minunkin feedistä. Jos on oikeasti ongelmia niin menkää avautumaan vaikka psykiatrille, mutta suksikaa hus-pois minun Intter-Netsistä.

   Lainaa

  19. Seppo Saviniemi 20.3.2014 12:20
   Tulos: +29 (67 ääntä)
   Boss93: Voin kuvitella Heinin ilmeen, kun se näkee ekan Somalin.
   Somalejahan ei tunnetusti näe Suomessa muualla kuin Helsingissä.

   Lainaa

  20. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Lumia: Pieni paikkakunta on varmasti Hirvensalmi. Tai vähintään Juva. (älkää eksykö sinne, ihan oikeesti)
   en kyllä ajatellutkan enään eksyä juvalle-- auto hajos sinne ja liftaten kotiin hämeenlinnaan 8-)

   Lainaa

  21. Tulos: +19 (39 ääntä)
   Hörhöjä kaikkialla: Mieluummin eksyn noihin kuin Stadiin, viime kerta riitti taas pitkäksi aikaan. Aggressiivisia kerjäläisiä ja narkkeja, ei kiitos.
   Missä päin helsinkiä sä oikee oot liikkunu ja mihi aikaa, jos on noin huonoa kokemusta ollut yhen reissun aikana? :D

   Lainaa

  22. Tulos: +19 (25 ääntä)
   jebukebu: Voin allekirjoittaa, huhhuh mikä paikka ja miten vajaata porukkaa siellä. Välttäkää.
   Pyh, Juva on ihana!

   Lainaa

  23. Tulos: +32 (34 ääntä)
   voin kuvitella itseni tuohon heinin tilanteeseen nimim. 16v tyttö 1500 hengen paikkakunnalta

   Lainaa

  24. solifer-suzuki PV50 20.3.2014 19:37
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Mau: Heini on ihana!
   On kyllä :3

   Lainaa

  25. Tulos: +32 (36 ääntä)
   "Vittu ku vituttaa taas" "Kui?" "Ei jaksa kertoo/ kerron chatis"

   Lainaa

  26. Tulos: +49 (49 ääntä)
   Ei ihme jos jäi seksit saamatta jos toinen osapuoli sattu vilkasee fb:tä

   Lainaa

  27. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Tege: Rakastan näitä ihmisiä, jotka mieltävät hipsterityylin yhdeksi tietynlaiseksi tyylisuuntaukseksi. Heini on todennäköisesti nähnyt avonaiseen nappipaitaan, pipoon ja paksusankaisiin silmälaseihin pukeutuneen tyypin jopoilemassa, kuten Putous on mielikuvia muovannut. Oikeastihan hipster-sanalla tarkoitetaan eräänlaista edelläkävijää. Hipsterit on ensikuluttajia, jotka käyttävät tuotetta tai muotisuuntausta ennen muita, ja heivaavat sen menemään sen jälkeen kun siitä tulee tunnettua. Tuo putouksen luoma hipsterkuva oli joskus 2007-2009 hipsteriä, ja sen jälkeen vain ihan muotia. Nyt voitte omissa pääkopissanne miettiä, ketä ovat tämänpäivän hipsterit.
   En ole katsonut putousta, mutta kyllä hipsteri-sanalla on ihan luontevaa puhekielessä viitata sellaiseen merkkipyöräilevään hyvin tunnistettavaan ihmistyyppiin, jolla on oma alakulttuurinsa.

   Lainaa

  28. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Mielenkiintoistahan se on: Olin itse asunut koko elämäni kehä kolmosen sisäpuolella kunnes muutin jatko-opiskelemaan pohjoiseen. Opiskelukavereinani oli yllättäen paljon sekä paikkakuntalaisia että pienistä lähikunnista muuttaneita. Muistaakseni ensimmäisen lukuvuoden lopuilla kävimme Helsingissä opintomatkalla ja muutamalle opiskelijalle se oli ensimmäinen kerta. Eräälle noin 5000 asukkaan kunnasta kotoisin olevalle tytölle ainoa kansainvälinen kohtaaminen ennen tätä reissua oli se kun hän puhui suomea Venäjältä muuttaneen opiskelijakaverin kanssa. Se hetki kun hän näki Helsingin baarissa tummaihoisen miehen ensimmäistä kertaa elämässään oli todellakin mielenkiintoista seurattavaa. En tiedä oliko tarkoituksesi olla kommentillasi jotenkin tuomitseva mutta tämä minun esimerkkini kohtaaminen oli kummallekin osapuolelle hyvin mieluisa. Tuo opiskelukaverini oli kaunis vaalea tyttö eikä tuota miestä tuntunut haittaavan tytön seura pätkääkään vaikka se saattoikin muuttua iltaa kohden suhteellisen fyysiseksi…
   Tarkoituksenani oli kuvailla ylipäänsä tuota kohtaamista. Siihen en ota kantaa, että onko ko. tapaaminen positiivinen vai negatiivinen, koska se selviää vasta, kun se tapaaminen tapahtuu.
   Seppo Saviniemi: Somalejahan ei tunnetusti näe Suomessa muualla kuin Helsingissä.
   Näkeehän niitä muuallakin, mutta jos on oikeasti pikkukylästä esim. Hikiä, niin eipä siellä pahemmin somaleja näy... Jostain syystä keskittyvät kaupunkeihin.

   Lainaa

  29. Tulos: +7 (19 ääntä)
   Hipstereitä ei ole olemassakaan populaarikulttuurin vitsien ulkopuolella.

   Lainaa

  30. Tulos: -10 (24 ääntä)
   Heini pilaa meidän landepaukkujen viimeisetki mahdollisuudet olla vakavasti otettavia :(

   Lainaa

  31. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Mä vihaan tollasia päivityksiä niinku tuo viimenen. "Elämä on perseestä" ja sitten ei kerro mitä on tapahtunut!!!

   Lainaa

  32. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Ihana Jarno :D:D Ja Miikan kaltaset ihmiset taas vois poistaa facebookinsa... Ainoo alhasempi on varmaan kirjottaa olevansa sairaalassa, mutta sitten jos joku kysyy mikä on hätänä, nii ei millään voi kertoo....

   Lainaa

  33. Tulos: -41 (47 ääntä)
   Mielenkiintoistahan se on: Olin itse asunut koko elämäni kehä kolmosen sisäpuolella kunnes muutin jatko-opiskelemaan pohjoiseen. Opiskelukavereinani oli yllättäen paljon sekä paikkakuntalaisia että pienistä lähikunnista muuttaneita. Muistaakseni ensimmäisen lukuvuoden lopuilla kävimme Helsingissä opintomatkalla ja muutamalle opiskelijalle se oli ensimmäinen kerta. Eräälle noin 5000 asukkaan kunnasta kotoisin olevalle tytölle ainoa kansainvälinen kohtaaminen ennen tätä reissua oli se kun hän puhui suomea Venäjältä muuttaneen opiskelijakaverin kanssa. Se hetki kun hän näki Helsingin baarissa tummaihoisen miehen ensimmäistä kertaa elämässään oli todellakin mielenkiintoista seurattavaa. En tiedä oliko tarkoituksesi olla kommentillasi jotenkin tuomitseva mutta tämä minun esimerkkini kohtaaminen oli kummallekin osapuolelle hyvin mieluisa. Tuo opiskelukaverini oli kaunis vaalea tyttö eikä tuota miestä tuntunut haittaavan tytön seura pätkääkään vaikka se saattoikin muuttua iltaa kohden suhteellisen fyysiseksi…
   No hyi helvetti mikä ämmä. Tais kuitenki tietää että mustilta saa isoo patukkaa?

   Lainaa

  34. Tulos: +29 (29 ääntä)
   blöblö: Ihana Jarno :D Ja Miikan kaltaset ihmiset taas vois poistaa facebookinsa… Ainoo alhasempi on varmaan kirjottaa olevansa sairaalassa, mutta sitten jos joku kysyy mikä on hätänä, nii ei millään voi kertoo….
   No sanoppa muuta. Tuttava oli puol vuotta sairaalassa, (sai ulkomailla jonkun taudin, josta tuli yllättäviä seuraamuksia ja tulehduksia ja ties mitä) ja päivitteli asiasta feissariin ehkä kerran viikossa. Mutta IKINÄ ei vittu voinut kunnolla kertoa mikä sitä vaivaa tai oliko se siellä sairaalassa oikeesti koko ajan hoidossa vai kävikö vaikka tarkistuksissa vai mitä helvettiä. Mikä se tauti oikein oli!? Laitto aina kuvan jostain tippaletkusta ja pari surullista hymiöö ja porukka koetti (myös minä kaks kertaa) kysyä mikä se tauti on ja missä mennään.. mutta eipä voinu vastata ja kierteli ja kaarteli. Ei halunnut kuulemma puhua siitä. Koeta nyt siinä olla hengessä mukana, ei mitään hajua onko se kuolemassa ens viikolla vai menikö vaan tikku kynnen alle. Myöhemmin oon päätellyt että oli varmaan vakavan puoleista, kun kerran niitä päivityksiä tuli niin pitkään, monta kuukautta. Enää ei olla facessa kyllä kavereita, ei tosin tästä johtuen, vaan koska ei muutenkaan oikeessa elämässä enää vuosiin olla oltu tekemisissä.

   Lainaa

  35. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Seppo Saviniemi: Somalejahan ei tunnetusti näe Suomessa muualla kuin Helsingissä.
   No jaa - itse tulen Kokkolasta, jossa asuu kuitenkin n. 40 000 ihmistä, ja en muista yhtään somalia siellä nähneeni. Sen sijaan suuri osa Suomeen tulevista sudanilaisista sijoitetaan Kokkolaan. Tällaisella menettelyllä pakolaiset pystyvät olemaan tekemisissä muiden samasta maasta tulevien kanssa mahdollisimman paljon.

   Lainaa

  36. Tulos: +7 (17 ääntä)
   erkki: Miika nyt nukkumaan. Älä kiukuttele vaan ole mies.
   Kuuluuko tämä johonkin mies-sääntöihin? Olet mies niin sun pitää ehdottomasti käyttäytyä jollakin tietyllä tavalla? Kuka näistä päättää? Sinä?

   Lainaa

  37. Tulos: -8 (14 ääntä)
   jebukebu: Jotenkin ei yllättänyt tämä viimeinen käänne.
   TÄMÄ ON RASSSISSMI!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Helsinki, hipsteri, Vapaudenpatsas, patsas, soihtu, jäätelö, pehmis, jätski