Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 12

Kun naapureiden mitta täyttyy, saat lapun.
Rakkaat naapurit, osa 12

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 50 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Jolla Rata 20.3.2014 4:24
   Tulos: -919 (1023 ääntä)
   Alin kuva on kusetusta! Päivityksen on lähettänyt henna, mutta lapun onkin allekirjoittanut jussi.

   Lainaa

  2. Tulos: +769 (823 ääntä)
   Jolla Rata: Alin kuva on kusetusta! Päivityksen on lähettänyt henna, mutta lapun onkin allekirjoittanut jussi.
   Mä haluun samaa tavaraa, mitä sä oot vetänyt! Ei tullut mieleen, että Henna on voinut ottaa Jussin jättämästä lapusta vaikka kuvan ja laittaa sen tänne? :) Tai sitten haistan sarkasmia ilmassa.

   Lainaa

  3. Tulos: +126 (168 ääntä)
   ^ ...i can't even.

   Lainaa

  4. Tulos: +439 (467 ääntä)
   Jolla Rata: Alin kuva on kusetusta! Päivityksen on lähettänyt henna, mutta lapun onkin allekirjoittanut jussi.
   Aloin kirjoittamaan jotain mutta tajusin että tuskin menee sulle mikään jakeluun...

   Lainaa

  5. rusinat rasinoi 20.3.2014 7:39
   Tulos: +56 (208 ääntä)
   Kaikista ärsyttävintä on tuollaiset "voisitteko tehdä niin ja näin perkele ja vittu ja kyrpäjyrä, ystävällisin terveisin vitun idiootti naapuri :))" Tuo hymyily hymiö on niin rasauttava.

   Lainaa

  6. Tulos: +298 (320 ääntä)
   Isukilla oli joskus tyyliin 15 vuotta sitten noita Mikki Hiiri -lappuja ja jätti niitä henkilöautojen ikkunaan, jotka olivat pysäköineet busseille varattuihin parkkeihin esim. huoltsikoiden pihalla. Tv. Bussikuskin skidi

   Lainaa

  7. pikku hitleri 20.3.2014 8:39
   Tulos: +105 (117 ääntä)
   Mulla oli noita Mikki Hiiri-lappuja on 80-luvulla.

   Lainaa

  8. Tulos: -141 (217 ääntä)
   koiral on yleensä kusihätä ku lähetään ulos ni se eka kusi tulee siihe pihaan.

   Lainaa

  9. Hörhöjä kaikkialla 20.3.2014 8:52
   Tulos: -7 (101 ääntä)
   Garza: koiral on yleensä kusihätä ku lähetään ulos ni se eka kusi tulee siihe pihaan.
   Sen voi sitten varmaan ihminen peittää jos kerta koira ei itse osaa?

   Lainaa

  10. Koirallinen 20.3.2014 9:01
   Tulos: -60 (162 ääntä)
   Itsellä on koiranpentu joka ei valitettavasti kuse kuin talon lähistölle, ja etenkin vielä nuorempana aina oven eteen. Onhan se perseestä jos koiran paskaa tarttuu jalkaan (tosin ystävällinen koiranomistaja kerää ne paskat paikoilta mihin ne ei kuulu), mutta koiranpentuja ei ainakaan voi kieltää kusemasta siihen tai ne kusee sisälle. Onneksi ei naapurit valittaneet koskaan.

   Lainaa

  11. Tulos: +249 (291 ääntä)
   Koirallinen: Itsellä on koiranpentu joka ei valitettavasti kuse kuin talon lähistölle, ja etenkin vielä nuorempana aina oven eteen. Onhan se perseestä jos koiran paskaa tarttuu jalkaan (tosin ystävällinen koiranomistaja kerää ne paskat paikoilta mihin ne ei kuulu), mutta koiranpentuja ei ainakaan voi kieltää kusemasta siihen tai ne kusee sisälle. Onneksi ei naapurit valittaneet koskaan.
   Kanna se pentu metsään tai edes kauemmas ovensuusta, ei se sun syliin kuse. ja isommat koirat voisi viedä pihalle ennen kuin se rakko räjähtää ja antaa pissiä vasta tienvarteen. Huomaavaisuus puolin ja toisin olisi rautaa.

   Lainaa

  12. Tulos: -41 (161 ääntä)
   Hörhöjä kaikkialla: Sen voi sitten varmaan ihminen peittää jos kerta koira ei itse osaa?
   heti ku juopot peittää omansa ja kerää pullonsirpaleensa. naurava naama.

   Lainaa

  13. Tulos: +156 (180 ääntä)
   Garza: koiral on yleensä kusihätä ku lähetään ulos ni se eka kusi tulee siihe pihaan.
   Ei tule. Tai sitte on koira ollu sisällä lähemmäs viittätoista tuntia. Omat koirat jos koittaa kuseksia väärään paikkaan, niin kiellän ja kävelen ripeästi sata metriä pois pihasta.

   Lainaa

  14. Tulos: -99 (137 ääntä)
   HÄH?: Ei tule. Tai sitte on koira ollu sisällä lähemmäs viittätoista tuntia. Omat koirat jos koittaa kuseksia väärään paikkaan, niin kiellän ja kävelen ripeästi sata metriä pois pihasta.
   korkeintaa 10 tuntii. mut sul onki parempi koira ja oot parempi kouluttaja!!

   Lainaa

  15. Pissaan astuminen ei muuten tapa! 20.3.2014 9:29
   Tulos: +105 (149 ääntä)
   Heti kun meillä kotona oma aviomieheni onnistuu yöllä pissalle herätessään pimeässä tähtäämään kaiken pöntön reunojen sisäpuolelle, tunnen vasta olevani oikeutettu arvostelemaan muita heidän koiriensa pissaamiskouluttamisissa... Sitä odotellessa!

   Lainaa

  16. Tulos: +211 (231 ääntä)
   Sofia siis parkkeeraa autonsa muiden (luultavasti kk-maksullisille) paikoille ja vielä ylpeilee sillä, kun on saanut naapurin suututettua? On nimittäin melko vittumaista tulla esim. töistä kotiin ja huomata jonkun kusimulkun auto siinä sun omassa ruudussa, josta maksat taloyhtiölle vuokraa, etkä saa autoa mihinkään lailliseen paikkaan parkkeerattua, koska joku maailmannapa on "löytänyt" itselleen vapaan ruudun!

   Lainaa

  17. Tulos: +158 (174 ääntä)
   Olisikohan tuosta Sofian lapusta pääteltävissä että olisi mennyt pysäköimään jonkun toisen vuokraamalle paikalle (ei omista parkkiruutua). Itseäni ainakin keskustassa asuessani kyrpi urakalla se että miten mulkvistimaisesti jotkut pysäköivät romunsa toisen vuokraamille paikoille. (varsinkin kun paikoilla luki kissankokoisin kirjaimin että VARATTU PAIKKA). Itse sain lähes viikoittain soitella poliiseja sakottamaan paikalleni pysäköinyttä. Yhden itsepäisen mulkeron sain häädettyä talosta pois kun ei uskonut varoituksia. Joo, se on vittumaista jos talossa ei ole ensimmäistäkään vieraspaikkaa, vain sikahintaisia katettuja paikkoja mutta jos olet niin tanan pihi/köyhä ettei ole varaa niin a) pysäköi muualle ja kävele. tai b) myy se autosi ja kävele.

   Lainaa

  18. Tulos: +48 (84 ääntä)
   Koirallinen: Itsellä on koiranpentu joka ei valitettavasti kuse kuin talon lähistölle, ja etenkin vielä nuorempana aina oven eteen. Onhan se perseestä jos koiran paskaa tarttuu jalkaan (tosin ystävällinen koiranomistaja kerää ne paskat paikoilta mihin ne ei kuulu), mutta koiranpentuja ei ainakaan voi kieltää kusemasta siihen tai ne kusee sisälle. Onneksi ei naapurit valittaneet koskaan.
   Ai että koiria ei oo siis mahdollista kouluttaa?

   Lainaa

  19. Tulos: -37 (51 ääntä)
   Aksur: Mä haluun samaa tavaraa, mitä sä oot vetänyt! Ei tullut mieleen, että Henna on voinut ottaa Jussin jättämästä lapusta vaikka kuvan ja laittaa sen tänne? Tai sitten haistan sarkasmia ilmassa.
   Voi herranjestas taas, ihanko tosissaan täällä luullaan että Jolla Rata oli tosissaan?

   Lainaa

  20. Tulos: +5 (19 ääntä)
   Aksur: Mä haluun samaa tavaraa, mitä sä oot vetänyt! Ei tullut mieleen, että Henna on voinut ottaa Jussin jättämästä lapusta vaikka kuvan ja laittaa sen tänne? Tai sitten haistan sarkasmia ilmassa.
   Tyhmyys täällä lemahtaa.

   Lainaa

  21. Tulos: -35 (109 ääntä)
   Mirkku: Kanna se pentu metsään tai edes kauemmas ovensuusta, ei se sun syliin kuse. ja isommat koirat voisi viedä pihalle ennen kuin se rakko räjähtää ja antaa pissiä vasta tienvarteen. Huomaavaisuus puolin ja toisin olisi rautaa.
   Pienillä pennuilla ei kuule ole sitä pidätyskykyä, niin kyllä se siihen syliin voi lirauttaa kun kova hätä on. Muutenkin, ketä se kusi tuolla ulkona haittaa??

   Lainaa

  22. Tulos: +39 (125 ääntä)
   Onpa yllättävää että kommenteissa taas koiraihmiset itkemässä kun joku on kehdannut heiltä pyytää jotain. Tottahan toki sillä rakkaalla mustilla on oikeus vääntää paskat vaikka alakerran naapurin ovelle jos hätä sattuu siinä yllättämään. Eivät kaikki, mutta suuri osa koiranomistajista tuntuu olevan täysin itsekeskeisiä mulkkuja jotka luulevat kaikkien nauttivan siitä kusen hajusta heti kun ulko-oven avaa. Tahtoisin vain ison koiraveron jolla kustannettaisiin koiranpaskojen siivoaminen kun ei se omistajilta näytä onnistuvan.

   Lainaa

  23. Tulos: +110 (116 ääntä)
   kipale: Pienillä pennuilla ei kuule ole sitä pidätyskykyä, niin kyllä se siihen syliin voi lirauttaa kun kova hätä on. Muutenkin, ketä se kusi tuolla ulkona haittaa??
   Itekkin koiranomistaja mutta ymmärrän kyllä tuon koirankusetusongelman ovensuun eteen, Joillakin koirilla tuo kusi voi olla sen verran ärjyä tavaraa tai jos tarpeeksi niitä siihen kusetetaan niin se tappaa nurmikon siitä. Tietysti puhumattakaan hajuhaitoista jos sopivan lämpimällä ilmalla lorottavat siihen. Koiran pystyy opettamaan pois siitä heti-ulos-ja-kuset-ulos-moodista riittävän määräävällä käytöksellä sekä toistamalla tarpeeksi. Esimerkiksi kun ulkona ovesta niin hihna kireällä kävelee määrätietoisesti ennen kuin antaa koiran pysähtyä ja lorottaa. Ei se sen vaikeampaa ole! Jos yrittää virtsata niin määrätietoinen ei! ja kävelyä.

   Lainaa

  24. Sofia (eri kuin mokassa) 20.3.2014 11:21
   Tulos: +46 (102 ääntä)
   Koirallinen: Itsellä on koiranpentu joka ei valitettavasti kuse kuin talon lähistölle, ja etenkin vielä nuorempana aina oven eteen. Onhan se perseestä jos koiran paskaa tarttuu jalkaan (tosin ystävällinen koiranomistaja kerää ne paskat paikoilta mihin ne ei kuulu), mutta koiranpentuja ei ainakaan voi kieltää kusemasta siihen tai ne kusee sisälle. Onneksi ei naapurit valittaneet koskaan.
   Kaikkien koiranomistajien pitää kerätä koiriensa sonnat, ei vain ystävällisten. Kaverini kodin alaoven eteen kertyi talven aikana koiran jätöksiä. Lumi peitti ne nätisti mutta nyt lumen sulaessa siinä säilynyt sonnan määrä on valtava. Alan ymmärtää myrkkylihapalojen kylväjiä. Toisaalta se on huono tapa koska koira eikä omistaja kärsii.

   Lainaa

  25. Alimmainenko? 20.3.2014 12:04
   Tulos: +51 (81 ääntä)
   Jolla Rata: Alin kuva on kusetusta! Päivityksen on lähettänyt henna, mutta lapun onkin allekirjoittanut jussi.
   Kenen Alin?!

   Lainaa

  26. Tulos: +65 (69 ääntä)
   Siis onko joku ihan oikeasti heittänyt kuusensa vaan pihalle koristeineen päivineen? Onko jo kyllä aika melkoista laiskuutta, varsinkin siihen nähen että siinä olis vieressä roskalavakin.

   Lainaa

  27. Tulos: -40 (88 ääntä)
   Koirallinen: Itsellä on koiranpentu joka ei valitettavasti kuse kuin talon lähistölle, ja etenkin vielä nuorempana aina oven eteen. Onhan se perseestä jos koiran paskaa tarttuu jalkaan (tosin ystävällinen koiranomistaja kerää ne paskat paikoilta mihin ne ei kuulu), mutta koiranpentuja ei ainakaan voi kieltää kusemasta siihen tai ne kusee sisälle. Onneksi ei naapurit valittaneet koskaan.
   Koira on hyötyeläin. Se on täysin turhake kaupunkialueilla. Samaan tapaan kuin kaupunkimaasturi. Pelkkää omistajan itsekkyyttä pitää väkisin isoa petoeläintä kaupunkiasunnoissa naapureiden riesana, ja kyllähän koirakin siitä kärsii.

   Lainaa

  28. sipulikakka 20.3.2014 14:12
   Tulos: +72 (76 ääntä)
   Garza: korkeintaa 10 tuntii. mut sul onki parempi koira ja oot parempi kouluttaja!!
   Itellä on huono koira ja oon paska kouluttaja, mut silti koira ei kuse meidän ulko-oven eteen. Hyvin ehtii sen muutamakymmenen metriä ainaki kävellä naapuritalon kohalle.

   Lainaa

  29. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Jolla Rata: Alin kuva on kusetusta! Päivityksen on lähettänyt henna, mutta lapun onkin allekirjoittanut jussi.
   Totta. Se on koiran kusetusta.

   Lainaa

  30. Tulos: +12 (62 ääntä)
   pp: Onpa yllättävää että kommenteissa taas koiraihmiset itkemässä kun joku on kehdannut heiltä pyytää jotain. Tottahan toki sillä rakkaalla mustilla on oikeus vääntää paskat vaikka alakerran naapurin ovelle jos hätä sattuu siinä yllättämään. Eivät kaikki, mutta suuri osa koiranomistajista tuntuu olevan täysin itsekeskeisiä mulkkuja jotka luulevat kaikkien nauttivan siitä kusen hajusta heti kun ulko-oven avaa. Tahtoisin vain ison koiraveron jolla kustannettaisiin koiranpaskojen siivoaminen kun ei se omistajilta näytä onnistuvan.
   Ihanaa yleistystä<3 itsekin varmaat et esim tumppaa pitkin poikin tai sylje purkkia ympäri pihoja. Niiden ihmisten takia pitää HETI saada purkkavero ja käytösvero, ja hei, miks ei yleistysvero kun sekin saatttaa ärsyttää kun jotkut sitä harrastaa. Ite oon koiranomistaja ja en anna koiran kusta oven eteen. Jos se siihe jää lorauttelee ni hei, se on hihnassa kiinni! Kunhan et anna sen pysähtyy ni ei mikään koira vauhdissa kuse. Toiseks, on aina yhtä paska fiilis (pun intended) poimia oman koiran paskoja sellasesta muiden koirien paskamerestä. Se ei oo niin vaikeeta! Vituttaa kun koiraihmisiä inhotaan mut ymmärrän sen koska valitettavasti suuri osa on välinpitämättömiä itsekkäisiä laiskureita jotka ei kouluta eikä osaa muutenkaan käyttäytyä koiran kanssa.

   Lainaa

  31. Tulos: -9 (27 ääntä)
   joopajoo: Sofia siis parkkeeraa autonsa muiden (luultavasti kk-maksullisille) paikoille ja vielä ylpeilee sillä, kun on saanut naapurin suututettua? On nimittäin melko vittumaista tulla esim. töistä kotiin ja huomata jonkun kusimulkun auto siinä sun omassa ruudussa, josta maksat taloyhtiölle vuokraa, etkä saa autoa mihinkään lailliseen paikkaan parkkeerattua, koska joku maailmannapa on “löytänyt” itselleen vapaan ruudun!
   Sillä ei ollu autoo? Joo ja kyllä koirat jaksaa kävellä kusihädässä pois taloyhtiön pihasta. Pennun voi vaikka napata syliin ja päästää asioilleen vasta poissa taloyhtiön pihasta. t. koiran omistaja

   Lainaa

  32. Tulos: +4 (78 ääntä)
   Ja taas suomalaisten ihmisten suurin ongelma on koirankusi... Huoh. Tulis se kolmas maailmansota niin saatais vähän perspektiiviä maailman ongelmiin. P.S. Tämä voi olla uutta ja järkyttävää tietoa, mutta myös ihmiset (usein miespuoliset) kuseksivat joka kadunkulmaan, nurkkaan, katuvalotolppien juureen ja jopa rappukäytäviin ja hisseihin. Mut silti KOIRAT KIELLETTÄVÄ LAILLA!!!

   Lainaa

  33. Tulos: -11 (47 ääntä)
   pp: Onpa yllättävää että kommenteissa taas koiraihmiset itkemässä kun joku on kehdannut heiltä pyytää jotain. Tottahan toki sillä rakkaalla mustilla on oikeus vääntää paskat vaikka alakerran naapurin ovelle jos hätä sattuu siinä yllättämään. Eivät kaikki, mutta suuri osa koiranomistajista tuntuu olevan täysin itsekeskeisiä mulkkuja jotka luulevat kaikkien nauttivan siitä kusen hajusta heti kun ulko-oven avaa. Tahtoisin vain ison koiraveron jolla kustannettaisiin koiranpaskojen siivoaminen kun ei se omistajilta näytä onnistuvan.
   Minä tahtoisin ison idioottiveron jolla kustannettaisiin idioottien ihmisten idioottimaisten kommenttien aiheuttamien syöpien hoito.

   Lainaa

  34. Tulos: +14 (44 ääntä)
   Ite oon koiranomistaja ja en anna koiran kusta oven eteen. Jos se siihe jää lorauttelee ni hei, se on hihnassa kiinni! Kunhan et anna sen pysähtyy ni ei mikään koira vauhdissa kuse.
   Ihanaa yleistystä. Tietääkseni koirani on koira ja se kyllä todellakin kusee vauhdissa. Minun ei edes tarvitse olla kiskomassa hihnasta, vaan jos on tarpeeksi jännä haju jota pitäis seurata ja yhtä aikaa on jätettävä naapurin rakille merkit niin kyllä, koirani (aikuinen uros) kävelee haarat levällään ja kusee metrien pituisen siksak-kuvion vauhdista. Mutta siitä olen samaa mieltä muutamien muiden fiksujen kanssa: koira ei päätä minne se kusee. Minun koirani ei ole kertaakaan kussut meidän taloyhtiön pihalle, se kyllä haluaisi (oma reviiri ja taloyhtiössä muita koiria, joiden annetaan kusta pihalle), mutta se on siltä tiukasti keilletty, se kyllä pystyisi, mutta se on siltä tiukasti kielletty ja se ei sitä siksi tee. Minun koirani ei myöskään saa pissata postilaatikoiden juurelle, risteyksiin, ihmisten pihoille, eikä tavella koristepensaisiin (kesäisin en ole niin tarkka, kun pissa ei näy). Yleensä se ei itseasiassa saa hihnassa kävellessä pissata eikä haistella ollenkaan ilman lupaa, mutta joskus sunnutaisin saatan olla leppoisalla tuulella ja sallia koirani kävelevän pientareella. :--)

   Lainaa

  35. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Kyllä ne koirat vaan oppii sen, että mihin saa kusta ja mihin ei. Itsellä on käytössä ehdoton ei omille koirille tuohon pihalle kusemiseen. Ja molemmat sen oppineet vaivattomasti, siitäkin huolimatta että kumpikin tullu minulle aikuisena. Naapurin kääpiöpinseri taas tykkää kusta heti ulko-oven viereen... Olisikin niin vaikeaa moinen pikkuräksyttäjä kantaa pihalta sinne tien viereen.

   Lainaa

  36. Tulos: +28 (34 ääntä)
   Pissaan astuminen ei muuten tapa!: Heti kun meillä kotona oma aviomieheni onnistuu yöllä pissalle herätessään pimeässä tähtäämään kaiken pöntön reunojen sisäpuolelle, tunnen vasta olevani oikeutettu arvostelemaan muita heidän koiriensa pissaamiskouluttamisissa… Sitä odotellessa!
   Koskeeko miehesi kusilammikot kylppärissäsi muitakin ihmisiä naapurustossa vai onko se vain perheenne sisäinen ongelma?

   Lainaa

  37. Tulos: -13 (23 ääntä)
   Poppa: Sillä ei ollu autoo? Joo ja kyllä koirat jaksaa kävellä kusihädässä pois taloyhtiön pihasta. Pennun voi vaikka napata syliin ja päästää asioilleen vasta poissa taloyhtiön pihasta. t. koiran omistaja
   mun pentu painaa 23kg et siit vaa kantaan sit! naurava naama. sitäpaitsi me kuljetaan takaovest et "omal" pihal kusee tai sit parkkiksel. naapurin pikkuräksy kyl välil juoksentelee irti tos leikkikentäl ja kuspaskoo sin. kieltä näyttävä naama.

   Lainaa

  38. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Hah, passiivisaggressiivista hymiön käyttöä. :D

   Lainaa

  39. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Olenpa päässyt tosi helpolla, kun koirani ihan oma-aloitteisesti kulkee vähintään 10 metriä ulko-ovelta ennen pissimistä ja vähintään 150 metrin päähän sinne kaikkein tiheimpään pusikkoon keskelle metsikköä ennen sontimista. En myönnä kouluttaneeni sitä siihen mitenkään, se taitaa olla vain luonnostaan siisti. Ja jos se teiden tai polkujen varsille tai nurmikolle sontii, en todellakaan ole niin dorka että jättäisin jätökset siihen.

   Lainaa

  40. Tulos: -7 (25 ääntä)
   erkki: Aloin kirjoittamaan jotain mutta tajusin että tuskin menee sulle mikään jakeluun…
   Aloin kirjottamaan jotain, mutta tajusin ettet ymmärrä sarkasmia

   Lainaa

  41. Tulos: +32 (40 ääntä)
   "koiral on yleensä kusihätä ku lähetään ulos ni se eka kusi tulee siihe pihaan." Käyttäkää sitä koiraanne useammin ulkona, ettei sen tarvi karmeassa kusihädässä laskea ensimmäiseen mahdolliseen paikkaan.

   Lainaa

  42. Tulos: -2 (8 ääntä)
   (Y) Neljäs henkilö tykkää tästä.

   Lainaa

  43. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Pissaan astuminen ei muuten tapa!: Heti kun meillä kotona oma aviomieheni onnistuu yöllä pissalle herätessään pimeässä tähtäämään kaiken pöntön reunojen sisäpuolelle, tunnen vasta olevani oikeutettu arvostelemaan muita heidän koiriensa pissaamiskouluttamisissa… Sitä odotellessa!
   Ihan mielenkiinnosta: miks pimeässä?

   Lainaa

  44. Tulos: +21 (39 ääntä)
   Garza: mun pentu painaa 23kg et siit vaa kantaan sit! naurava naama. sitäpaitsi me kuljetaan takaovest et “omal” pihal kusee tai sit parkkiksel. naapurin pikkuräksy kyl välil juoksentelee irti tos leikkikentäl ja kuspaskoo sin. kieltä näyttävä naama.
   Terveelle aikuiselle ihmiselle ei pitäisi olla temppu eikä mikään kantaa 23Kg koiraa muutamaa metriä... Jos se tuottaa sinulle ongelmia, niin suosittelen aloittamaan kuntosalilla käynnin vielä, kun pystyt sentään puhelintasi nostamaan...

   Lainaa

  45. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Boss93: Terveelle aikuiselle ihmiselle ei pitäisi olla temppu eikä mikään kantaa 23Kg koiraa muutamaa metriä… Jos se tuottaa sinulle ongelmia, niin suosittelen aloittamaan kuntosalilla käynnin vielä, kun pystyt sentään puhelintasi nostamaan…
   Tää on jo ihan järjetöntä, että koira pitäis kantaa ovesta ulos. Hohhoijaa. Miten olis, jos vaan opettais sen, että ihan siihen sisäänkäynnin viereen ei pissitä?

   Lainaa

  46. Tulos: +29 (35 ääntä)
   Garza: heti ku juopot peittää omansa ja kerää pullonsirpaleensa. naurava naama.
   Aina tää sama argumentti. Tuolla tavalla tuo koiranpaska-lasinsirusota vaan jatkuu ikuisesti. (Ihan kuin se muuten joskus loppuis, heh) Mitenläs me ihmiset, jotka ei räitä/syljeskellä purkkaa ympäriinsä, ei rikota pulloja, ei heitellä tupakannatsoja eikä roskata? Mekin kärsitään siitä koiranpaskasta ja kusesta, vaikka ei liitytä tähän "kostotoimenpiteeseen" mitenkään!

   Lainaa

  47. Tulos: -9 (21 ääntä)
   Hörhöjä kaikkialla: Sen voi sitten varmaan ihminen peittää jos kerta koira ei itse osaa?
   miten peität kusijälen jostain kukkapensaata? meetkö paperilla tai pyyhkeellä sitä kuivaamaan? eiköhän se siitä itekseen kuiva. enemmän minuu ärsyttää tupakan tumpit jotka on a) vaarallisia pikkueläimille (linnut yms) b) on hitokseen ruma näky ja c) koiran kusi ja jopa paska hävii luonnosta itestään, toisin ku tupakan tumpit.

   Lainaa

  48. Tulos: -10 (22 ääntä)
   pp: Onpa yllättävää että kommenteissa taas koiraihmiset itkemässä kun joku on kehdannut heiltä pyytää jotain. Tottahan toki sillä rakkaalla mustilla on oikeus vääntää paskat vaikka alakerran naapurin ovelle jos hätä sattuu siinä yllättämään. Eivät kaikki, mutta suuri osa koiranomistajista tuntuu olevan täysin itsekeskeisiä mulkkuja jotka luulevat kaikkien nauttivan siitä kusen hajusta heti kun ulko-oven avaa. Tahtoisin vain ison koiraveron jolla kustannettaisiin koiranpaskojen siivoaminen kun ei se omistajilta näytä onnistuvan.
   tupakantumppivero kans! niin kauan ku nään tupakan tumppeja meijän rapun eessä, en oo pyyhe kädessä heilumassa ja pyyhkimässä koiran kusia kukkapensaista!

   Lainaa

  49. Tulos: -19 (25 ääntä)
   Niin kauan kun kakarat ja tyhmät aikuiset heittää maatumattomat roskat maahan, niin minä en koirani kakkoja jostain puskasta poimi.

   Lainaa

  50. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Alimmainenko?: Kenen Alin?!
   Hahha. ;D alimmainen kuva, ei Alin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: viesti, lappu, kuva, naapuri, naapurit, parkkipaikka, parkkiruutu, parkkeerata, parkkeeraus, koira, joulu, joulukuusi