Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 32

Posti kieltäytyy toimittamasta tähän asuntoon.
Kuvakooste, osa 32

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 115 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. kynsilakka 13.3.2014 2:35
      Tulos: +699 (803 ääntä)
      En oo kyseistä Jyväskylässä sijaitsevaa siltaa ikinä nähny mutta musta jotenki tuntuu ettei se oo lähelläkään tota.

      Lainaa

    2. Tulos: +596 (616 ääntä)
      kynsilakka: En oo kyseistä Jyväskylässä sijaitsevaa siltaa ikinä nähny mutta musta jotenki tuntuu ettei se oo lähelläkään tota.
      Itse entisenä kuokkalassa asuneena on todettava, että eihän se tietenkään ollut lähelläkään tuota. Mittasuhteissa puhutaan jo ihan eri luokista. Tosin mielestäni kuokkalan silta on myös varsin komea pimeänä iltana kaikkine valoineen.

      Lainaa

    3. Tulos: +401 (421 ääntä)
      Siis kyllä minä ainakin muistan Kuokkalassa asuessani kulkeneeni JUURI TÄTÄ siltaa! ps. "Toi on kyl Bollywoodista" nauratti kyl kanssa

      Lainaa

    4. Tulos: -182 (342 ääntä)
      Kyllä se posti nyt vaan on jaettava sai siitä haavoja tai ei.

      Lainaa

    5. Tulos: +246 (258 ääntä)
      Oisko sittenkin Miamissa tuo silta... Olihan ne Bollywood ja Jyväskylä aika lähellä.

      Lainaa

    6. Tulos: +450 (466 ääntä)
      Luin vahingossa että "Aapo on Jennan kanssa" ja ihmettelin miksi jonkun poikaystävä raatelee postinjakajaa :|

      Lainaa

    7. Tulos: -147 (289 ääntä)
      Miten KISSASTA voi saada vertavuotavat haavat sormiin noin puolessa sekunnissa, mitä postinpudotus kestää?

      Lainaa

    8. Tulos: +285 (301 ääntä)
      Annika: Miten KISSASTA voi saada vertavuotavat haavat sormiin noin puolessa sekunnissa, mitä postinpudotus kestää?
      http://www.youtube.com/watch?v=3UXfME7Bsjo

      Lainaa

    9. Tulos: -27 (39 ääntä)
      Jossain on lunta.

      Lainaa

    10. Tulos: +104 (110 ääntä)
      tonyboy: Jossain on lunta.
      Jossain oli lunta 28. tammikuuta.

      Lainaa

    11. Kissasta mieleen tulikin 13.3.2014 6:25
      Tulos: +325 (359 ääntä)
      Jaoin itse myös postia ja rasittavin homma siinä oli juurikin se, jos jonkun kissa oli vapaana ja ensimmäisenä kun avaat luukun, kissan kaikki käpälät ilmestyvät ja alkavat mennä vinhasti ympyrää kynnet esillä. Joskus teki mieli heittää postit maahan ja lähteä menemään, mutta laitoin ne sitten kunnon nahkahanskat kädessä postilaatikosta. Riekaleiksihan se silppurikisu veti ne, mutta minkäs teet. Voin kuvitella että tämänkin postimiehen mitta on todella täysi riehuvia kissoja.

      Lainaa

    12. Tulos: -48 (182 ääntä)
      Entä jos sieltä postiluukusta tiputtaa vain postin eikä sormiaan?

      Lainaa

    13. Tulos: -61 (187 ääntä)
      Saimi: http://www.youtube.com/watch?v=3UXfME7Bsjo
      Ei toimi noin suomessa, kun meillä luukut aukeaa sisällepäin... Postimiehelle tiedoks: Ei niitä sormia siit luukusta tartte läpi tunkea, kyllä se painovoima tehtävänsä tekee, kun vähän vaan luukun läpi niit posteja työntää!

      Lainaa

    14. katariina86 13.3.2014 8:27
      Tulos: -35 (209 ääntä)
      Ai nyt kissojen pitäs olla kiinni sisälläkin?! Enkä muutenkaan ymmärrä, en ole koskaan nähnyt postinkantajan tunkevan myös sormiaan sieltä luukusta. Kuinka vaikeaa on laittaa posti menemään luukusta ilman, että kissa ylettää muuhun, kuin siihen postiin. Aamupostin jakajat ei edes täällä päin ainakaan laittaneet lehteä kokonaan luukusta sisään, vain puoliksi. Näin ollen pystyin vielä kesken muuton hakemaan lehteni vanhasta osoitteestani oven ulkopuolelta. Siinä vaiheessa olisin kyllä voinut saada kynsistä, jos minulla olisi ollut kissa siellä asunnon sisällä. Mutta että laittaessa, en ymmärrä.

      Lainaa

    15. Tulos: +49 (155 ääntä)
      En minäkään oikein ymmärrä miksi ne postit pitää sormien kera sieltä luukusta tunkea. Joskus kaveria autoin mainosten jakamisessa vuonna keppi, ja kyllä ne sai tiputettua luukusta siten, ettei koko kättä tarvinnut sinne sujauttaa. Monissa luukuissa kai on vielä sisällä se toinen läppä, eli sitä tuskin tarvitsee käsineen ylittää??

      Lainaa

    16. Tulos: +267 (277 ääntä)
      Väliovi on kiva juttu. Ei meillä kissat pääse postiluukulle kun on ovi edessä.

      Lainaa

    17. Tulos: -71 (111 ääntä)
      Iina: Väliovi on kiva juttu. Ei meillä kissat pääse postiluukulle kun on ovi edessä.
      Uusissa taloissa ei ole enää väliovia.

      Lainaa

    18. Tulos: +139 (165 ääntä)
      Eikö tuo ongelma olis helposti ratkastavissa ku kissan omistaja laittais vaan sen välioven kiinni? Mut C'MON oha se Kuokkalan silta nyt aika komee :D http://hazor.iki.fi/2004/valo/DSCN9339-Kuokkalan_silta.html

      Lainaa

    19. entinen mainosjakaja 13.3.2014 9:11
      Tulos: +81 (87 ääntä)
      Spu: Entä jos sieltä postiluukusta tiputtaa vain postin eikä sormiaan?
      Toimii jos postiluukku on asennettu alaviistoon, sillon painovoima hoitaa homman. Näissä taloissa on yleensä sitten jo väliovetki (kerrostaloissa ainakin) joten kissasta ei muutenkaan ole ongelmaa. Monessa vanhemmassa talossa postiluukku on vaakatasossa josta kissa saa kyllä ne käpälät läpi erittäin helposti ja painovoima kun ei postinjakajaa auta niin ne paperit on työnnettävä käsin melkein läpi asti, myös väliovet puuttuvat näistä kohteista monesti...

      Lainaa

    20. Kuinka uutta taloa tarkoitit? 13.3.2014 9:30
      Tulos: +135 (139 ääntä)
      Hmmm: Uusissa taloissa ei ole enää väliovia.
      Meidän talo rakennettiin 2012 ja on väliovi. Pidetään kiinni aina, kun on kaksi kissaa. Ne tykkäis raapia sitä postiluukkua ihan muulloinkin, kun postinjakohetkinä ja se kolina ärsyttää.

      Lainaa

    21. Tulos: +233 (253 ääntä)
      Tää on hienoa kun ihmiset neuvoo postinkantajaa työssään. Te ootte varmaan kaikki parempia jakamaan postia kuin postinkantajat. Kyllä ne kissan käpälät aika pitkälle sieltä luukusta yltää. Lisäksi se kissa huitoessaan estää postin tiputtamista normaalisti ja joutuu tunkemaan sormensa lähemmäksi kuin normitapauksessa. Itse jakelin kaverin apuna mainoksia joskus muinoin ja sen reitillä oli tällanen tapaus. Heti kun mainos hipaisi luukkuaa, niin kissan käpälät alkoi viuhtomaan ja syntyi taistelu siitä kumpaan suuntaan maonokset tippuu. Meitä se lähinnä nauratti, mutta voisin kuvitella, että tuo rupeis riepomaan jos olis vakkarityöstä kyse ja kotiinpääsy riippuvainen kierroksen nopeudesta.

      Lainaa

    22. Tulos: +272 (276 ääntä)
      Minua kiinnostaa lähinnä se, että miten tuo ilmoitus on Jennalle saatu toimitettua.

      Lainaa

    23. Tulos: +18 (48 ääntä)
      Koiratkin silppuavat kivasti saapumisilmoitukset mitä pudottelen luukusta jos ei ole kotona..pitää olla nopea:D

      Lainaa

    24. Tulos: +114 (120 ääntä)
      RouvaP: Monissa luukuissa kai on vielä sisällä se toinen läppä, eli sitä tuskin tarvitsee käsineen ylittää??
      Entisenä postinjakajana: juurikin juuri sen "klapin" takia pitää välillä auttaa sitä postin sisälle menemistä esimerkiksi juuri työntämällä sitä läppää. Varsinkin jos postina on juuri siihen esimerkiksi pari ohutta kirjettä/mainosta tms jolloin edes niillä ei voi tökätä niitä sisälle edes ensimmäisestä luukusta. Ja jos jätät ne siihen roikkumaan, saat takuuvarmana huutonoottia hyvin nopeasti.

      Lainaa

    25. Tulos: +33 (41 ääntä)
      Tän päivän mokissa on Jyväskylä hyvin edustettuna! En tiedä otanko positiivisesti kun olen juuri sinne muuttanut..

      Lainaa

    26. Tulos: +37 (51 ääntä)
      kynsilakka: En oo kyseistä Jyväskylässä sijaitsevaa siltaa ikinä nähny mutta musta jotenki tuntuu ettei se oo lähelläkään tota.
      On se ^_^

      Lainaa

    27. Tulos: -137 (239 ääntä)
      Tässä se taas nähtiin ettei kissa ole lemmikiksi sopiva eläin. Pelkkää haittaa ympäristölleen, omistajilleen ja muille ihmisille.

      Lainaa

    28. Tulos: -109 (181 ääntä)
      jebukebu: Tässä se taas nähtiin ettei kissa ole lemmikiksi sopiva eläin. Pelkkää haittaa ympäristölleen, omistajilleen ja muille ihmisille.
      Oot kyllä idiootti..enemmä haittaa on jostaki piskeistä.kissa on ainoo oikee lemmikki.meillä on onneks väliovi ja vaikka ei ois niin meilä haetaan postit tuolta pihalta ku on postiloota siellä.ja tiedoks myös sun kaltasista ihmisistä on pelkkää haittaa.

      Lainaa

    29. Tulos: -8 (56 ääntä)
      Mutta jos ne buutsit oli huoran?

      Lainaa

    30. Postinjakaja 13.3.2014 11:16
      Tulos: +157 (165 ääntä)
      Sellainen pikku-juttu, että posti (ei mainokset, vaan ITELLAN jakama NIMELLINEN posti) ei saa jäädä näkyville postiluukusta, ja painovoima ei hoida sitä, eikä postinjakajalla ole edes aikaa jäädä seuraamaan että jos se painovoima sen hoitaisikin ajassa X. Monesti joutuu survomaan sormet verillä jotain kirjeitä luukusta sisään. Ja ei, postijakajan ei tarvitse jakaa postia luukusta joka on vaarallinen. Ei tarvitsisi jakaa myöskään yli 25 asteen pakkasella, mutta jaetaan silti ettei mummot ala soitella postin perään.

      Lainaa

    31. Tulos: +49 (51 ääntä)
      Jos jaat esim yhden kirjekuoren ja luukusta joka menee sisäänpäin, niin kyllä siinä monesti joutuu sormilla vähän auttamaan jollei halua että kirje menee rytyssä sisään.. Jos on tuuria niin luukussa on sen verran tilaa että ohut lähetys mahtuu ilman luukun avaamisia.... Näitäkin on tullut itselle kun ei ole sitä luukkua viittinyt jakaja avata yhtään niin kirje on sitten ryttynen ja jopa repeytynyt. Ja kyllä, Suomessa on luukkuja jotka aukeavat ulospäin, mm Kallion suunnalla =)

      Lainaa

    32. Tulos: -80 (110 ääntä)
      Jaksaa aina hämmästyttää, miten ihmiset yllättyvät siitä, miten puoliso erotilanteessa toimii - vyön alittaviin iskuihin sortuva kumppani tuskin on käyttäytynyt parisuhteen aikanakaan aivan moitteettomasti. Varmasti löytyisi Mariannellekin tuolta jostain joku kiva ja kiltti insinööriopiskelija, joka ei huorittelisi, mutta mahtaisikohan kelvata? Jostain syystä naisia tuntuu kiinnostavan enemmän henkisesti perunan tasolla olevat bensalenkkarit kuin "hyvät tyypit". Haluaisinkin esittää dilemman pähkäiltäväksi: onko se kiltin tyypin leikkiponiharrastus nyt niin paha juttu, että sen varjolla kannattaa kerta toisensa perään sortua aina vain renttuihin?

      Lainaa

    33. itelallalaa 13.3.2014 12:10
      Tulos: -3 (35 ääntä)
      "postilukuunne"???

      Lainaa

    34. Tulos: -88 (96 ääntä)
      Kissasta mieleen tulikin: Jaoin itse myös postia ja rasittavin homma siinä oli juurikin se, jos jonkun kissa oli vapaana ja ensimmäisenä kun avaat luukun, kissan kaikki käpälät ilmestyvät ja alkavat mennä vinhasti ympyrää kynnet esillä. Joskus teki mieli heittää postit maahan ja lähteä menemään, mutta laitoin ne sitten kunnon nahkahanskat kädessä postilaatikosta. Riekaleiksihan se silppurikisu veti ne, mutta minkäs teet. Voin kuvitella että tämänkin postimiehen mitta on todella täysi riehuvia kissoja.
      Sähän ny kummallinen jakaja oot, ku tunget näppis siält postilaatikost sisälle. Ei meidän jakajat (niit on useampi eri ihminen, jotka tähän meille jakaa postit) työnnä sorniaan kenenkään asuntoo sisälle. Kyl ne survoo ne postit siit luukust sisälle ilmanki. Ehkä vähän voivat toisella kädellä avittaa sitä ulompaa luukkua auki, mut meidän talos on kyl sisempi lipareski, jota ne ei todellakaan kädellä työnnä auki. Kyl se aukee ihan posteilla työntämällä.

      Lainaa

    35. Tulos: +74 (84 ääntä)
      Jennan oveen varoituslappu: "Postinjakaja, varo raatelevaa kissaa!" niin posti-Pate tietää laittaa postin luukusta viillon kestävillä työhanskoilla tai jollain pihdeillä..

      Lainaa

    36. Tulos: +47 (71 ääntä)
      Spu: Entä jos sieltä postiluukusta tiputtaa vain postin eikä sormiaan?
      entä jos kissanomistaja vain sulkisi välioven?

      Lainaa

    37. Tulos: -23 (37 ääntä)
      Nyt on taidettu Jennaa jekuttaa. Tuo täsmälleen sama kirje (ja täsmälleen sama kirjoitusvirhe) kiersivät nettiä jo viime keväänä.

      Lainaa

    38. Tulos: -1 (9 ääntä)
      Jönni: Jennan oveen varoituslappu: “Postinjakaja, varo raatelevaa kissaa!” niin posti-Pate tietää laittaa postin luukusta viillon kestävillä työhanskoilla tai jollain pihdeillä..
      jep, ei nota tarrojakaan turhaan myydä http://www.tarratehdas.fi/product_details.php?p=35

      Lainaa

    39. Tulos: +8 (16 ääntä)
      kynsilakka: En oo kyseistä Jyväskylässä sijaitsevaa siltaa ikinä nähny mutta musta jotenki tuntuu ettei se oo lähelläkään tota.
      Ei se ole ihan tuollainen t: Jyväskyläläinen. Onneks meidän katti ei vielä ole postiljoonin kimppuun käynyt. Väliovea kannattaa pitää kiinni. :D

      Lainaa

    40. Tulos: -61 (115 ääntä)
      hhenna91: Oot kyllä idiootti..enemmä haittaa on jostaki piskeistä.kissa on ainoo oikee lemmikki.meillä on onneks väliovi ja vaikka ei ois niin meilä haetaan postit tuolta pihalta ku on postiloota siellä.ja tiedoks myös sun kaltasista ihmisistä on pelkkää haittaa.
      Tyypillinen kissanomistaja; heti haukkumassa muita ja kirjoitustaitokin on kuin jälkeenjääneellä apukoululaisella. Kissat ovat loiseläimiä jotka ovat vaarallisia ympäristölle ja ihmisille. Mutta tämä voi toki olla vaikea sisäistää jos elää tällaisen tuhoeläimen kanssa siellä maalla, missä postitkin joutuu noutamaan pihalta asti. Eihän siellä tarvitse välittää muista ihmisistä, hakkaa vaan halkoja ympäri vuoden talven lämmitystä varten ja loppuajan silittää kissa jos sen kynsimiseltä vaan ehtii jossain välissä.

      Lainaa

    41. Tulos: -36 (54 ääntä)
      Kuinka uutta taloa tarkoitit?: Meidän talo rakennettiin 2012 ja on väliovi. Pidetään kiinni aina, kun on kaksi kissaa. Ne tykkäis raapia sitä postiluukkua ihan muulloinkin, kun postinjakohetkinä ja se kolina ärsyttää.
      Ai, tämä on kieltämättä uusi tieto. En ole nähnyt v. 2005 jälkeen rakennetuissa kerrostaloissa asuinhuoneistoissa kuin ulko-ovia ilman väliovea, kun nykyaikana niissä tuppaa olemaan kunnon eristeet. Minulla on ilmeisesti siis huono otanta. Ei millään pahalla, mutta tulee mieleen, että onko se halvempaa rakentaa kaksi ovea ja tämän takia päätyä tällaiseen ratkaisuun? Taitaa olla joku vuokratalo kyseessä.

      Lainaa

    42. Tulos: +27 (31 ääntä)
      Minä asun vanhassa talossa ja viime talvena vaihdettiin kaikkien kämppien ovet uusiin, jolloin poistettiin myös väliovet kokonaan. En kyllä tiennytkään, että kissat ovat tuollainen ongelma. Omani lähinnä pelkää sitä kolinaa.

      Lainaa

    43. Tulos: +67 (75 ääntä)
      jepjep: Kyllä se posti nyt vaan on jaettava sai siitä haavoja tai ei.
      Niin, kyllähän se nyt posti on jaettava vaikka postiluukusta joku ampuis haulikolla joka kerta. Uus jakaja vaan tilalle, jotta porukat saa 15euron puhelinlaskunsa.

      Lainaa

    44. Tulos: +15 (23 ääntä)
      Luu: kuokka
      Kyllä tuo ensivilkaisusta minusta näytti ihan kuokkalan sillalle: http://irmako.files.wordpress.com/2008/11/kuokkalan-silta2.jpg

      Lainaa

    45. Turnipsitonttu 13.3.2014 16:30
      Tulos: +24 (40 ääntä)
      Meidän karvainen silppuri osaa kyllä avata sen välioven. On pitänyt monena vuonna ilmoitella ettei meille tarvitse jakaa sitä joulukorttien postituskuorta. Sen liimapinta tuntuu olevan erityisen herkullinen. Yksi vuosi se oli raadeltu riekaleiksi ja liimapinta syöty sen päällä olevan teipin kera. Onneksi tuli luonnollista tietä ulos.

      Lainaa

    46. Tulos: +22 (40 ääntä)
      Mr. Bronie: Jaksaa aina hämmästyttää, miten ihmiset yllättyvät siitä, miten puoliso erotilanteessa toimii – vyön alittaviin iskuihin sortuva kumppani tuskin on käyttäytynyt parisuhteen aikanakaan aivan moitteettomasti. Varmasti löytyisi Mariannellekin tuolta jostain joku kiva ja kiltti insinööriopiskelija, joka ei huorittelisi, mutta mahtaisikohan kelvata? Jostain syystä naisia tuntuu kiinnostavan enemmän henkisesti perunan tasolla olevat bensalenkkarit kuin “hyvät tyypit”. Haluaisinkin esittää dilemman pähkäiltäväksi: onko se kiltin tyypin leikkiponiharrastus nyt niin paha juttu, että sen varjolla kannattaa kerta toisensa perään sortua aina vain renttuihin?
      Leikkiponi harrastus kannattaa ehdottomasti salata vähintään sinne seitsemänteen aviovuoteen saakka. Olen itse mies enkä seuraa ko. sarjaa, mutta minulle on myös ihan sama jos joku haluaa itsensä sen kautta määritellä. Kuitenkin kun kuulin broneista ekan kerran kyselin huvikseen naispuoleisilta ystäviltä mitä he olivat tällaisista miehistä mieltä. Jokainen sanoi että broneilu on aika "major turn off", joten en sitä ainakaan ekoilla treffeillä lähtisi mainostamaan. Vinkki vaan.

      Lainaa

    47. Tulos: +46 (60 ääntä)
      Naiset sortuvat siksi renttuihin, koska juopuneet jakelee reilusti kohteliaisuuksia. Tuntuu aina hyvältä, kun joku kehuu. Jos olisi ikänsä tottunut kuulemaan kehuja, ei ihastuisi siihen hyvänolontunteeseen, mikä kehumisesta seuraa, ja lähtisi ensimmäisen kehujan mukaan. Tältä pohjalta vinkkinä isille: KEHUKAA TYTTÄRIÄNNE! (Nämä on lastenpsykiatri Jari Sinkkoselta lainattuja, ja halusin ne jakaa, koska olen henkilökohtaisesti kokenut todeksi. Valitettavasti.)

      Lainaa

    48. Tulos: +12 (24 ääntä)
      jebukebu: Tyypillinen kissanomistaja; heti haukkumassa muita ja kirjoitustaitokin on kuin jälkeenjääneellä apukoululaisella. Kissat ovat loiseläimiä jotka ovat vaarallisia ympäristölle ja ihmisille. Mutta tämä voi toki olla vaikea sisäistää jos elää tällaisen tuhoeläimen kanssa siellä maalla, missä postitkin joutuu noutamaan pihalta asti. Eihän siellä tarvitse välittää muista ihmisistä, hakkaa vaan halkoja ympäri vuoden talven lämmitystä varten ja loppuajan silittää kissa jos sen kynsimiseltä vaan ehtii jossain välissä.
      sorry en asu maalla.asun ihan luhtitalossa. ja kissat aina sisällä.

      Lainaa

    49. Tulos: -34 (44 ääntä)
      hhenna91: sorry en asu maalla.asun ihan luhtitalossa. ja kissat aina sisällä.
      ja lisäys,että ihan kaupungissa asun,että ei oo lähelläkään maalla tämä missä asutaan.ja jos tulisit mulle päin naamaa sanomaan,että kissa on loiseläin niin et pahemmin kirjottelis sen jälkee enää.

      Lainaa

    50. Tulos: +15 (35 ääntä)
      Kissasta mieleen tulikin: Jaoin itse myös postia ja rasittavin homma siinä oli juurikin se, jos jonkun kissa oli vapaana ja ensimmäisenä kun avaat luukun, kissan kaikki käpälät ilmestyvät ja alkavat mennä vinhasti ympyrää kynnet esillä. Joskus teki mieli heittää postit maahan ja lähteä menemään, mutta laitoin ne sitten kunnon nahkahanskat kädessä postilaatikosta. Riekaleiksihan se silppurikisu veti ne, mutta minkäs teet. Voin kuvitella että tämänkin postimiehen mitta on todella täysi riehuvia kissoja.
      siis ihan oikeesti mitä?? vapaana olevia kissoja sisällä asunnossa? pitäskö ne teljetä johonkin kaappiin sit vai? :D

      Lainaa

    51. Tulos: +4 (30 ääntä)
      Kissasta mieleen tulikin: Jaoin itse myös postia ja rasittavin homma siinä oli juurikin se, jos jonkun kissa oli vapaana ja ensimmäisenä kun avaat luukun, kissan kaikki käpälät ilmestyvät ja alkavat mennä vinhasti ympyrää kynnet esillä. Joskus teki mieli heittää postit maahan ja lähteä menemään, mutta laitoin ne sitten kunnon nahkahanskat kädessä postilaatikosta. Riekaleiksihan se silppurikisu veti ne, mutta minkäs teet. Voin kuvitella että tämänkin postimiehen mitta on todella täysi riehuvia kissoja.
      Kysynpä vaan että miten kissa voi olla ei-vapaana sisätiloissa? Täytyykö omistajan mielestäsi pitää kissaa häkissä vai?? Postinjakajille nahkahanskat vakiovarusteeksi niin ongelma on selvitetty.

      Lainaa

    52. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Minua jäi kiinnostamaan, miten Jenna tämän ongelman ratkaisee.

      Lainaa

    53. Tulos: +9 (47 ääntä)
      jebukebu: Tyypillinen kissanomistaja; heti haukkumassa muita ja kirjoitustaitokin on kuin jälkeenjääneellä apukoululaisella. Kissat ovat loiseläimiä jotka ovat vaarallisia ympäristölle ja ihmisille. Mutta tämä voi toki olla vaikea sisäistää jos elää tällaisen tuhoeläimen kanssa siellä maalla, missä postitkin joutuu noutamaan pihalta asti. Eihän siellä tarvitse välittää muista ihmisistä, hakkaa vaan halkoja ympäri vuoden talven lämmitystä varten ja loppuajan silittää kissa jos sen kynsimiseltä vaan ehtii jossain välissä.
      Olisi kiva kuulla perusteluja tuolle täysin naurettavalle väittämällesi että kissa on jotenkin vaaraksi ihmisille ja ympäristölle? :D Kyllä se pahin ongelmaeläin on edelleenkin koira: tappaa ja vahingoittaa vuosittain enemmän ihmisiä kuin mikään muu kotieläin, saastuttaa enemmän kuin henkilöauto (googleta), ja aiheuttaa haukkumisellaan ongelmia lähiasukkaiden terveydelle (jatkuva räksytys nostaa stressihormonitasoja).

      Lainaa

    54. Tulos: +47 (47 ääntä)
      Postinajakajana voin sanoa, että ne uudet sisäänpäin aukeavat luukut ovat huonoja. Ja sormet laitetaan siitä siksi, että niillä työnnetään se luukku sisään, pohjaan asti, jotta se metalliläpyskä nousee myös. Jos niitä ei työnnä, niin kaposimmat postit, yleensä mainokset, ei mene läpi vaan jää ulos roikkumaan. Niiden massa ei riitä työntämään luukkuja auki.

      Lainaa

    55. Tulos: +9 (17 ääntä)
      Siis kuokkalan siltahan on hienompi kuin tuo. Ihan oikeesti. Kattokaa vaikka kuvia. Mut lutakon kerrostalot ei ihan pärjää noille kuvan rakennuksille ;)

      Lainaa

    56. Tulos: +61 (69 ääntä)
      Olen itsekin (kohta tosin varmaan entinen) postinjakaja, ja kun ensimmäisen kerran kohtasin tällaisen "raatelijakissan" niin sain todellakin yllättyä siitä, kuinka a) nopeasti ne tassut sujahtavat sieltä luukusta b) kuinka korkealle/pitkälle ne tassut ulottuvat. Se on aikuistenoikeasti melko haastavaa yrittää saada pudotettua niitä posteja (kyseessä siis luukku, josta postit pudotetaan ylhäältä, eikä työnnetä edestä) luukusta alas, kun välissä on pari perkeleesti viuhuvaa käpälää. Ja kyllä, työkaverille sai yksi katti veriset viirut aikaan. Varsinkin jos menee esim. ylitöitä tekemään ennestään tuntemattomaan rappuun, tai on muuten vain ajatuksissaan, saattaa se perhanan katti päästä yllättämään. Menkääpä epäilijät/arvostelijat itse koettamaan :) helppo täältä huudella.

      Lainaa

    57. Tulos: -26 (46 ääntä)
      Mariannessahan itsessään ei tietenkään mitään vikaa ole, että tuollaisella nimityksellä kutsuttiin?

      Lainaa

    58. Tulos: +16 (20 ääntä)
      kynsilakka: En oo kyseistä Jyväskylässä sijaitsevaa siltaa ikinä nähny mutta musta jotenki tuntuu ettei se oo lähelläkään tota.
      Huh! En olisi uskonut minäkään mutta myönnettäköön, aika näköinen oli kuitenkin!

      Lainaa

    59. Tulos: -2 (16 ääntä)
      Asun myös suht uudessa talossa (-05 valmistunut) ja väliovi löytyy. Ihan hyvät eristeet täällä kait on, emmä rappumölinää kuule vaikka makkari on tossa ja öö niinku seinä välissä.. Ihan hyvä että on väliovi, minun kissi kun tykkää huvikseen rämppää sitä postilaatikkoa ja muutenkin raapia ulko-ovea.. Kaippa sillä on päässä jotain vikaa :) mummolassa ei sitten olekkaan väliovea ja siellä menee lähinnä vanhuksilla hermo tän asian kanssa.. Mut eipä tuo mölli oo ikinä ketään postinjakajaa kynsinyt, pelkää toimenpidettä jossa luukku aukeaa :D hmm. Emmä kyllä monen muun tavoin täällä ymmärrä miten se sitä postia sieltä luukusta joutuu työntämään että saa sormensa verille? + että kuinka toi viesti on sille toimitettu? Ehjänä? Saataiskohan me kuva tänne tästä kyseisestä luukusta? :)

      Lainaa

    60. Tulos: +44 (50 ääntä)
      Mr. Bronie: Jaksaa aina hämmästyttää, miten ihmiset yllättyvät siitä, miten puoliso erotilanteessa toimii – vyön alittaviin iskuihin sortuva kumppani tuskin on käyttäytynyt parisuhteen aikanakaan aivan moitteettomasti. Varmasti löytyisi Mariannellekin tuolta jostain joku kiva ja kiltti insinööriopiskelija, joka ei huorittelisi, mutta mahtaisikohan kelvata? Jostain syystä naisia tuntuu kiinnostavan enemmän henkisesti perunan tasolla olevat bensalenkkarit kuin “hyvät tyypit”. Haluaisinkin esittää dilemman pähkäiltäväksi: onko se kiltin tyypin leikkiponiharrastus nyt niin paha juttu, että sen varjolla kannattaa kerta toisensa perään sortua aina vain renttuihin?
      Tää "good guy" -syndrooma on aina yhtä jännittävä asia. Ensin kohdellaan hyvin ja ollaan ystävällisiä, sitten kun ei saakaan kuin ystävyyttä osakseen ihastumisen sijaan, valitetaan, että naiset rakastuu vain renttuihin ja joutu taas friendzonatuks. Jos toimit näin, olet tuskin hyvä tyyppi. Eikö se muutenkin ollut niin, että friendship is magic? Dilemma: voisiko jopa olla, että syy ei ollut vain poniharrastuksessa?

      Lainaa

    61. Tulos: +15 (17 ääntä)
      kynsilakka: En oo kyseistä Jyväskylässä sijaitsevaa siltaa ikinä nähny mutta musta jotenki tuntuu ettei se oo lähelläkään tota.
      ei ihan samanlainen mutta lähellä: http://img.photobucket.com/albums/v620/Moolio/neljshdr.jpg

      Lainaa

    62. Tulos: -13 (49 ääntä)
      drwhoo: Olisi kiva kuulla perusteluja tuolle täysin naurettavalle väittämällesi että kissa on jotenkin vaaraksi ihmisille ja ympäristölle? Kyllä se pahin ongelmaeläin on edelleenkin koira: tappaa ja vahingoittaa vuosittain enemmän ihmisiä kuin mikään muu kotieläin, saastuttaa enemmän kuin henkilöauto (googleta), ja aiheuttaa haukkumisellaan ongelmia lähiasukkaiden terveydelle (jatkuva räksytys nostaa stressihormonitasoja).
      Mistä revit tuon koira-asian tähän? Olenko jossain vaiheessa puolustellut koiranomistajia tai piskien pitämistä lemmikkeinä? Vai onko tuossa joku älytön "kun koirasta on paljon haittaa niin sitten ei ole väliä että kissoistakin on paljon haittaa"-aivopieru taustalla? Kissat saalistavat ja sadistisella tavalla kiduttavat lintuja sekä muita eläimiä vapaana ollessaan. Samoin raapivat ja kynsivät ihmisiä, esim. postinjakajia (ks. ylempää). Jos koira puree ihmistä se lopetetaan, jos kissa raapii & puree ihmistä niin "se on vaan söpöä kun se on saalistaja luonteeltaan ja muutenkin tuollainen hellanduudeli". Kaikin puolin vastenmielisiä otuksia ja täysin loiseläimeen verrattavissa.

      Lainaa

    63. Tulos: -10 (48 ääntä)
      hhenna91: ja jos tulisit mulle päin naamaa sanomaan,että kissa on loiseläin niin et pahemmin kirjottelis sen jälkee enää.
      No HUI kun vuonna -91 syntynyt pikkulikka jakelee minulle uhkauksia! Ihan tärisen täällä buutseissani, APUA!

      Lainaa

    64. Tulos: -21 (39 ääntä)
      jebukebu: No HUI kun vuonna -91 syntynyt pikkulikka jakelee minulle uhkauksia! Ihan tärisen täällä buutseissani, APUA!
      sorry ei ollu uhkaus vaan toteamus.ja en ole pieni ainakaan tällä hetkellä,ku tuolla mahassa kasvaa uusia ihmsiä.mutta jos sä kutsut kissoja loisiks niin kyllä se sie vaan oot se isompi loinen täällä maapallolla

      Lainaa

    65. Tulos: -4 (30 ääntä)
      hhenna91: sorry ei ollu uhkaus vaan toteamus.
      Ei, kyllä se on edelleen uhkaus. Mutta tuollainen väkivaltainen käytös ja uhkailu on täysin odotettavissa kaltaisiltasi meuhkaajilta.
      hhenna91: mutta jos sä kutsut kissoja loisiks niin kyllä se sie vaan oot se isompi loinen täällä maapallolla
      Söpöä ala-asteelaista "jos sanoo toista joksikin niin itse on semmoinen!"-uhoamista. Mutta ilmeisesti tämä "itse on se miksi toista sanoo"-päätelmäsi ei kuitenkaan päde noihin itse viljelemiisi "oot kyllä idiootti" ja "susta on pelkkää haittaa"-heittoihisi?

      Lainaa

    66. Tulos: -12 (22 ääntä)
      hhenna91: sorry ei ollu uhkaus vaan toteamus.ja en ole pieni ainakaan tällä hetkellä,ku tuolla mahassa kasvaa uusia ihmsiä.mutta jos sä kutsut kissoja loisiks niin kyllä se sie vaan oot se isompi loinen täällä maapallolla
      ja et itsekkään taida olla mikään järjenjättiläinen,ku et näköjään tiedä,että ulkopostilaatikoita on muuallakin,kuin maalla,esim aika usein rivitaloissa on ulkona erillinen postilaatikko,omakotitaloussa on(ja niitä on muuallakin kuin maalla) ja esim juuri luhtitaloussa. oikeastaan kerrostalo on yksi harvoista asumismuodoista,joissa ei ole ulkona postilaatikkoa. niin sorry kaikki ei satu asumaan kerrostaloissa.

      Lainaa

    67. Tulos: -9 (45 ääntä)
      ^ No nyt tuo kahjo vaahtoaa jo itselleenkin tuossa. Hei hhenna91, käytä se maaseudulla kertyvä vapaa-aikasi hyväksi ja mene vihanhallintakurssille sekä käy se peruskoulu loppuun, keskity etenkin äidinkielen sekä kirjoitustaidon opiskeluun. Nuo lähes kaikki oikeinkirjoituksen säännöt unohtavat kirjoituksesi ovat todella työlästä luettavaa.

      Lainaa

    68. Tulos: -20 (28 ääntä)
      jebukebu: ↑ No nyt tuo kahjo vaahtoaa jo itselleenkin tuossa. Hei hhenna91, käytä se maaseudulla kertyvä vapaa-aikasi hyväksi ja mene vihanhallintakurssille sekä käy se peruskoulu loppuun, keskity etenkin äidinkielen sekä kirjoitustaidon opiskeluun. Nuo lähes kaikki oikeinkirjoituksen säännöt unohtavat kirjoituksesi ovat todella työlästä luettavaa.
      mistäs oletin,että käyn maatiloilla?en todellakaan käy sellasissa paikoissa,koska vihaan niitä,olen ihan puhdas kaupunkilainen. ja luuletko,että mua kiinnostaa,joku oikeinkirjotus?eiköhän jokainen saa kirjottaa niiku huvittaa ja tollaset kielipoliisit on vaan rasittavia.

      Lainaa

    69. Trollhammaren 14.3.2014 14:40
      Tulos: -19 (41 ääntä)
      Hei hhenna91, mielestäni kissat on loisia ja maalaiset myös. Maailma ois parempi, jos kaikki asuis kaupungeissa ja pitäis lemmikkeinä vain koiria.

      Lainaa

    70. Tulos: +13 (31 ääntä)
      hhenna91: sorry ei ollu uhkaus vaan toteamus.ja en ole pieni ainakaan tällä hetkellä,ku tuolla mahassa kasvaa uusia ihmsiä.mutta jos sä kutsut kissoja loisiks niin kyllä se sie vaan oot se isompi loinen täällä maapallolla
      Raskaana olevan naisen raivo on sumeaa mutta suunnatonta :D

      Lainaa

    71. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Hmmm: Uusissa taloissa ei ole enää väliovia.
      kuinka uusista taloista puhut? Meidän on rakennettu 2011 ja kyllä tästä väliovi löytyy. Ps. jebukebu, toivon täydestä sydämestäni että olet vain typerä provosoija.

      Lainaa

    72. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Kuinka vanha lappu toi on? Posti on muuttunut itellaksi jo vuosikausia sitten

      Lainaa

    73. Tulos: -6 (28 ääntä)
      mörkö: Ps. jebukebu, toivon täydestä sydämestäni että olet vain typerä provosoija.
      Miksi? Jos ei satu pitämään kissoista niin on "typerä provosoija"?

      Lainaa

    74. Tulos: -11 (25 ääntä)
      dingding: Raskaana olevan naisen raivo on sumeaa mutta suunnatonta
      joo kyllä se on :D varsinki ku jotkut,näsäviisaat kuspääät tullee änkyttää jotain :DD

      Lainaa

    75. Tulos: -13 (27 ääntä)
      jebukebu: Miksi? Jos ei satu pitämään kissoista niin on “typerä provosoija”?
      no ei pelkkä se,että et tykkää kissoista vaan selität omasta päästäsi juttuja ja puhut puutaheinää.edelleenkin ihmettelen mistä repäsit sen,että viettaisin aikaana maalla? jos tykkää kissoista ei se tarkota,että olisi,joku maalais ihminen.mutta sulla onki päässä varmaan enemmän järkee ku jyrki kataisella. ja sanoit,että ku kissa puree se on vaan söpöö. no kissat onki söpöjä,ainaski söpömpiä,ku sie.jos sulla on tollanen mielipide kissoista on on varmaan hankala löytää itelleen puolisoa ;>

      Lainaa

    76. Tulos: +24 (26 ääntä)
      simo: Kuinka vanha lappu toi on? Posti on muuttunut itellaksi jo vuosikausia sitten
      Kuluttajille se on edelleen Posti, yrityksille Itella. T: Posti.fi

      Lainaa

    77. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Itekin sain kerran vertavuotavan haavan postiluukusta kun olin jakamassa mainoksia siskoni apuna. Ihme sormigiljotiineja... Lähti ihan kunnolla ihoa ja lehdet ja käytävä oli ihan veressä, piti juosta hakee siwasta laastareita :D sori niille jotka sai verisiä mainoksia

      Lainaa

    78. Tulos: +25 (27 ääntä)
      itelallalaa: “postilukuunne”???
      Aapo-kissa raapi pari kirjainta pois.

      Lainaa

    79. Tulos: +5 (21 ääntä)
      Onko se oikeasti "Postin tuo Pate jokaisen luo?" Eikä, mie olen aina luullut, että se menisi "Postin tuo Pate, joka sen luo." :D

      Lainaa

    80. Tulos: +34 (48 ääntä)
      Heipsistärallaa Kerrottakoon nyt teille,mistä on tuo kuva ja tekstin merkitys. Eksäni pimitti tavaroitani,joista osa kyseisessä kuvan pussissa..ja ei,kyse ei ole ratsastussaappaista.(vaan normi kengille nimitys) Se että mitä pussiin oli kirjoitettu kuuluu näin : "ykkös huoran buutsit " eli sisällöllä ei nimellisesti ollut merkitystä vaan se teksti ja minun loukkaaminen oli pääasia. Ja mitä tulee siihen että kun mietitte kelpaisikohan minulle kilttimies,vastaus on kyllä. Jos olisin puoletkaan eksäni ilkeydestä tiennyt,tuskin näin olisi käynyt..ikäviä puolia toisesta ei näe heti,valitettavasti. Emmehän me voi edes aavistaa että jollain voi olla niin hyvät näyttelijänlahjat,ennen kuin pahin paljastuu.. Julkaisemani kuvan tarkoitus oli saada hänet tajuamaan että teoilla on seuraukset. Näin kävi,sain anteeksipyynnön ja tavarani. Tarkoitukseni ei ollut että kuvan laittamisesta tulee tällainen show mutta onhan tämä kieltämättä hauskaa lukea kun arvuuttelette elämääni :D

      Lainaa

    81. Satunnainen randomi 15.3.2014 11:37
      Tulos: 0 (6 ääntä)
      Girahvi: Onko se oikeasti “Postin tuo Pate jokaisen luo?” Eikä, mie olen aina luullut, että se menisi “Postin tuo Pate, joka sen luo.”
      Pullikuusi!

      Lainaa

    82. Tulos: +19 (23 ääntä)
      hhenna91: no ei pelkkä se,että et tykkää kissoista vaan selität omasta päästäsi juttuja ja puhut puutaheinää.edelleenkin ihmettelen mistä repäsit sen,että viettaisin aikaana maalla? jos tykkää kissoista ei se tarkota,että olisi,joku maalais ihminen.mutta sulla onki päässä varmaan enemmän järkee ku jyrki kataisella. ja sanoit,että ku kissa puree se on vaan söpöö. no kissat onki söpöjä,ainaski söpömpiä,ku sie.jos sulla on tollanen mielipide kissoista on on varmaan hankala löytää itelleen puolisoa ;>
      Vähän kuin yläasteen väittelyä seuraisi :D

      Lainaa

    83. Norilski Nikel 15.3.2014 17:08
      Tulos: +14 (18 ääntä)
      En jakais minäkään tuollaiselle mitään, ennen kuin väliovi pysyy kiinni tai kissat toisessa huoneessa. Niitä ulospäin aukeavia postiluukkua muuten kutsutaan tiputusluukuiksi, joista kissan käpälä mahtuu ulos erittäin hyvin. Terv. 9 vuotta postinjakoa ps. En myöskään tykkää kirjeitä repivistä koirista.

      Lainaa

    84. Tulos: -13 (17 ääntä)
      käpy: Mee hoitoo hullu
      no mee sä sit,vaikka vetää käteen pinsettien ja sokeripalan avulla ;D :DDDD

      Lainaa

    85. Arthur Brown 15.3.2014 23:05
      Tulos: -16 (30 ääntä)
      Mielestäni Jenna tarvitsee hoitoa... Jos ihminen kutsuu itseään mamiksi lemmikin takia, niin suljettu osasto on ainoa ratkaisu.

      Lainaa

    86. Tulos: +5 (31 ääntä)
      Arthur Brown: Mielestäni Jenna tarvitsee hoitoa… Jos ihminen kutsuu itseään mamiksi lemmikin takia, niin suljettu osasto on ainoa ratkaisu.
      aika moni kutsuu lemmikkejä lapsikseen.kyllä minäki sanon kissoille,että äidin pikku karvapallot.vaikka ne onkin kissoje ne on silti mun vauvoja :3

      Lainaa

    87. Arthur Brown 15.3.2014 23:21
      Tulos: -16 (32 ääntä)
      hhenna91: aika moni kutsuu lemmikkejä lapsikseen.kyllä minäki sanon kissoille,että äidin pikku karvapallot.vaikka ne onkin kissoje ne on silti mun vauvoja :3
      Suljetulta osastolta soitettiin juuri ja siellä kaivataan karannutta potilasta... Tai no, olisi sellainen kysymys, että jos joskus saat oikeita lapsia, niin ovatko karvapallot edelleenkin mamin pikkuisia?

      Lainaa

    88. koirat ei kuulu kaupunkiin 16.3.2014 0:01
      Tulos: -9 (27 ääntä)
      Trollhammaren: Hei hhenna91, mielestäni kissat on loisia ja maalaiset myös. Maailma ois parempi, jos kaikki asuis kaupungeissa ja pitäis lemmikkeinä vain koiria.
      Koirat ne vasta loisia onkin! Pelkkää ulostetta, karvoja ja melusaastetta!

      Lainaa

    89. Tulos: -1 (23 ääntä)
      jebukebu: Mistä revit tuon koira-asian tähän? Olenko jossain vaiheessa puolustellut koiranomistajia tai piskien pitämistä lemmikkeinä? Vai onko tuossa joku älytön “kun koirasta on paljon haittaa niin sitten ei ole väliä että kissoistakin on paljon haittaa”-aivopieru taustalla? Kissat saalistavat ja sadistisella tavalla kiduttavat lintuja sekä muita eläimiä vapaana ollessaan. Samoin raapivat ja kynsivät ihmisiä, esim. postinjakajia (ks. ylempää). Jos koira puree ihmistä se lopetetaan, jos kissa raapii & puree ihmistä niin “se on vaan söpöä kun se on saalistaja luonteeltaan ja muutenkin tuollainen hellanduudeli”. Kaikin puolin vastenmielisiä otuksia ja täysin loiseläimeen verrattavissa.
      Koirat raatelevat sadistisella tavalla pikkulapsia. Taas on pieni poika päässyt hengestään koiran hampaissa tuolla rapakon takana. Ja lintuja ja pieneläimiä kuolee enemmän ihmisen toiminnan takia kuin kissojen hampaisiin.

      Lainaa

    90. Tulos: +8 (20 ääntä)
      Arthur Brown: Suljetulta osastolta soitettiin juuri ja siellä kaivataan karannutta potilasta… Tai no, olisi sellainen kysymys, että jos joskus saat oikeita lapsia, niin ovatko karvapallot edelleenkin mamin pikkuisia?
      joo kyllä ne ovat.ja saan kesällä omia lapsia.niin kissat ja oikeat lapset on kumpikin minulle tärkeitä.en pidä kissoja pelkkinä lemmikkeinä.ne ovat perheen jäseniä

      Lainaa

    91. Tulos: -3 (19 ääntä)
      Arthur Brown: Suljetulta osastolta soitettiin juuri ja siellä kaivataan karannutta potilasta… Tai no, olisi sellainen kysymys, että jos joskus saat oikeita lapsia, niin ovatko karvapallot edelleenkin mamin pikkuisia?
      jos sinä,et pidä kissoja muuna ku lemmikkinä jos ees sellasena,niin saa kai muut kutsua lemmikkejä lapsikseen.minulle kissat ovat saman arvoisia kuin ihmiset.ja en ala kohdella kissojani eri tavalla,kun saan lapsia.

      Lainaa

    92. Tulos: +3 (29 ääntä)
      hhenna91: joo kyllä ne ovat.ja saan kesällä omia lapsia.niin kissat ja oikeat lapset on kumpikin minulle tärkeitä.en pidä kissoja pelkkinä lemmikkeinä.ne ovat perheen jäseniä
      Jokin on nyt mennyt pahasti pieleen, jos kerran olet lisääntymässä. Mielestäni ensiksi tulisi itse kasvaa aikuiseksi ja sitten vasta miettiä jälkikasvua. Voi vauvaparkaa...

      Lainaa

    93. Tulos: +5 (19 ääntä)
      Stefan: Jokin on nyt mennyt pahasti pieleen, jos kerran olet lisääntymässä. Mielestäni ensiksi tulisi itse kasvaa aikuiseksi ja sitten vasta miettiä jälkikasvua. Voi vauvaparkaa…
      niin mitenkä oletat,että en ole kasvanut aikuiseksi? jos kutsuu kissoja lapsikkeen niin ei se tarkota,että ei olisi aikuinen.aika moni jolla on lemmikkejä kutsuu niitä lapsikseen.kyllä minun kaverikin jolla on koira kutsuu sitä lapsekseen.se ei ole kuule outoa jos rakastaa lemmikkejään.ja tiedoksi meille tulee mieheni kanssa kaksi lasta.

      Lainaa

    94. Tulos: +9 (23 ääntä)
      Stefan: Jokin on nyt mennyt pahasti pieleen, jos kerran olet lisääntymässä. Mielestäni ensiksi tulisi itse kasvaa aikuiseksi ja sitten vasta miettiä jälkikasvua. Voi vauvaparkaa…
      ja en ymmärrä mikä tarve ihmisillä on tuomita tuntemattomia ihmisiä?ku et tunne mua oikeesti niin turha tulla mitään länkyttää. musta just tollaset,ku sie niin on vitun törkeitä..jos tulee sanoo tuntemattomalle ihmiselle,jota ei ees tunne että esim kumpa et sais ikinä lapsia,niin se on jo törkeetä. niin kannattaa pitää suunsa kiinni jos pitää alkaa puhuu tollasia ihmisestä jota ei ees tunne.

      Lainaa

    95. Tulos: +23 (25 ääntä)
      huuoh: Mariannessahan itsessään ei tietenkään mitään vikaa ole, että tuollaisella nimityksellä kutsuttiin?
      On minuakin tuolla tavoin nimitelty, vaikka nimenomaan ei ole perusteita. Yleensä noin nimittelee pettynyt eli saamaton kosiomies tai psykopaattinen seurustelukumppani. Myös keskenkasvuiset ja vähäjärkiset miehet käyttävät sanaa "naisen" synonyyminä. Samat, joilla joka virkkeessä esiintyy useita kertoja välisanana ja välimerkkinä v***u, kun sanavarasto käsittää alle sata sanaa.

      Lainaa

    96. Tulos: +3 (13 ääntä)
      Mari: On minuakin tuolla tavoin nimitelty, vaikka nimenomaan ei ole perusteita. Yleensä noin nimittelee pettynyt eli saamaton kosiomies tai psykopaattinen seurustelukumppani. Myös keskenkasvuiset ja vähäjärkiset miehet käyttävät sanaa “naisen” synonyyminä. Samat, joilla joka virkkeessä esiintyy useita kertoja välisanana ja välimerkkinä v***u, kun sanavarasto käsittää alle sata sanaa.
      joo kyllä muaki on huoraks kutsuttu vaikka ei ole edes syytä ollu.esim yläsasteella kutsuttiin,vaikka en seurustellu ku yhen pojan kanssa ja en ikinä liikkunu poikien kanssa niin olin kulma huora.

      Lainaa

    97. Napanöyhtä 16.3.2014 20:06
      Tulos: -26 (30 ääntä)
      Wemppi: Entisenä postinjakajana: juurikin juuri sen “klapin” takia pitää välillä auttaa sitä postin sisälle menemistä esimerkiksi juuri työntämällä sitä läppää.
      Juurikin juuri? JuuriKIN on jo idiotismin multihuipentuma, mutta sinä ylitit senkin. Olet ilmiömäinen kielenraiskaaja.

      Lainaa

    98. Tulos: +4 (10 ääntä)
      Yleensä noita ovessa olevia postiluukkuja on vain kerrostaloissa, ja niiden sisäpuolella on väliovi. Ja sen välioven voi laittaa kiinni niin ei kissat pääse raatelemaan postia tai sitä tuovaa henkilöä. Aivot päähän jooko?

      Lainaa

    99. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Sitä on täällä taidettu jo moneen kertaan sanoa mutta postilaatikkoja ja luukkuja on kovasti erilaisia, niin on lemmikkejäkin. Omallakin aiemmalla postireitilläni oli karvinen joka aina satunnaisesti iski kynnet edellä postiluukusta. Sinällään kiero kissa että teki sitä niin harvoin että se pääsi aina jäämään pois mielestä. Kerran soitin asukkaan ovikelloa kun sain verihaavat (ihan vaan pyytääkseni ystävällisesti laastaria), he kertoivat että kyseinen katti mokoma osasi itse avata välioven. Postiluukuista ja jakotavoista. On totta että useimmat postiluukkutyypit avautuvat nätisti kun isommalla sanomalehdellä pukkaa. Usein kuitenkin jaettava posti on pienempää, ohuita mainoslisuja tai yksittäisiä pikkukirjeitä. Jos jätät kirjeen puolittain luukusta ulos kun sisäläppä ei aukea tulee siitä negaamista. Jos tunget sen sisään ulommasta luukusta vaikka sen vahvuus ei riitä avaamaan sisempää luukkua menee se iloisesti haitarille ja taas asiakas negaa. Jäykemmissä luukuissa ainut tapa jakaa posti suorana ja siistinä on avittaa postia varmistamalla että luukut aukeavat. Näin yleisesti ottaen kehottaisin kaikkia aina silloin tällöin "testaamaan" postiluukkunsa tai laatikkonsa, erityisesti ohuella yksittäisellä postilla. On niitäkin tapauksia kun postilaatikossa on pitkään luukkukansi jossain määrin rikki mutta asiakkaat eivät sitä huomaa kun itse käyttävät vain kyljessä olevaa avainluukkua. Ovien postiluukuissa harmia aiheuttavat mm rikkinäiset lasilevyt (melko giljotiini se lasireuna), jäykät saranat/jousisaranat, löystyvät ruuvit jotka tekevät eräästä perinteisestä kerrostaloluukkumallista avautumattoman ja sitten toki eristenauhan liimaaminen sisäläpän sisäpintaan, jolloin ohuempi posti jää kivasti jumiin liukuessaan luukun pintaa pitkin siihen liimasaumaan.

      Lainaa

    100. Mielenkiintoista 18.3.2014 7:40
      Tulos: -21 (31 ääntä)
      Riitaan tarvitaan AINA kaksi. Marianne tuskin aivan syyttä suotta on saanut tuollaista postia... Ja kyllä,jotkut naiset ovat suorastaan koukussa kehuihin,ja lähtevät heti mukaan kun vähän silmien väriä sievistellään. Sit alkaa rutina kun se arki pyörähtää käyntiin...

      Lainaa

    101. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Hmmm: Uusissa taloissa ei ole enää väliovia.
      Kerro se tälle talolle, joka on 2011 rakennettu, ja on silti väliovet.

      Lainaa

    102. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Väliovista. Kaveri asuu 2012 valmistuneessa kerrostalossa, ei väliovia, vaikka tarvetta kyllä olisi. Käytävän äänet ei juuri kuulu kämppään, mutta jostain kumman syystä toisinpäin kyllä ja liiankin kanssa. Tässä talossa muuten ei ole postiluukkuja, vaan postilaatikko jokaisen oven vieressä. Mielenkiintoinen ratkaisu. Välioven sulkemisesta. Taannoin postin seassa oli lappu, jossa luki jotensakin näin: "Postinjakaja ei saanut toimitettua teille tullutta lähetystä. Syy: väliovi kiinni". Eli tämä postiluukusta muuten mahtuva pahviloota olisi jaettu kotiin, mutta ei mahtunut "kääntymään" oven ja välioven väliin. Huvittavinta tässä oli, että väliovi ei ollut edes kiinni, vaan raollaan.

      Lainaa

    103. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Ainakin seitsemäs kerta kun samalla tapaa taiteltu viesti saman nimiseltä asiakaspalvelijalta samasta asiasta, vain postittajan ja kissan nimi vaihtelee

      Lainaa

    104. Mirrin Ystävä 18.3.2014 20:35
      Tulos: -8 (10 ääntä)
      En voi todeta muuta näitä sivuja luettuani, kuin että kyllä Suomalainen mies on niin vetävä että voi reilusti vaatia paljon rakastamansa Mirrin sheivattuna ja ilmaiseksi! Terveisin SoNNuLI :).

      Lainaa

    105. Taidan olla masokisti. 19.3.2014 1:58
      Tulos: +11 (21 ääntä)
      MIKSI, MIKSI mun piti tulla taas lukemaan nettikeskusteluja? 1) "Riitaan tarvitaan AINA kaksi. Marianne tuskin aivan syyttä suotta on saanut tuollaista postia…" -Mitä helvettiä? :D Ei sitten mieleesi tullut, että aika moni nainen on yksi "vitun huora11!!!!1", vaikka olisi kuinka tehnyt kaikkensa suhteen eteen, kestänyt ITSE miehen perseilyä ja vielä kaikesta paskasta huolimatta hoitanut SILTI jättämisen aikuismaisesti. Ystävä käy juuri helvetillistä eroa läpi, ja sanonpa vaan että sen ex-äijällä viiraa aika pahasti (ja ystäväni on tietenkin mm. "vitun huora".) -.- 2) Tapaus hhenna91: pliis käytä jatkossa ehkäisyä, jooko..??

      Lainaa

    106. Tulos: +1 (11 ääntä)
      Taidan olla masokisti.: MIKSI, MIKSI mun piti tulla taas lukemaan nettikeskusteluja? 1) “Riitaan tarvitaan AINA kaksi. Marianne tuskin aivan syyttä suotta on saanut tuollaista postia…” -Mitä helvettiä? Ei sitten mieleesi tullut, että aika moni nainen on yksi “vitun huora11!!!!1″, vaikka olisi kuinka tehnyt kaikkensa suhteen eteen, kestänyt ITSE miehen perseilyä ja vielä kaikesta paskasta huolimatta hoitanut SILTI jättämisen aikuismaisesti. Ystävä käy juuri helvetillistä eroa läpi, ja sanonpa vaan että sen ex-äijällä viiraa aika pahasti (ja ystäväni on tietenkin mm. “vitun huora”.) -.- 2) Tapaus hhenna91: pliis käytä jatkossa ehkäisyä, jooko..??
      niin miks pitäs käyttää??mä saan tehhä niin paljon lapsia,ku haluun.tuskin on sulta mitään pois

      Lainaa

    107. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Taidan olla masokisti.: MIKSI, MIKSI mun piti tulla taas lukemaan nettikeskusteluja? 1) “Riitaan tarvitaan AINA kaksi. Marianne tuskin aivan syyttä suotta on saanut tuollaista postia…” -Mitä helvettiä? Ei sitten mieleesi tullut, että aika moni nainen on yksi “vitun huora11!!!!1″, vaikka olisi kuinka tehnyt kaikkensa suhteen eteen, kestänyt ITSE miehen perseilyä ja vielä kaikesta paskasta huolimatta hoitanut SILTI jättämisen aikuismaisesti. Ystävä käy juuri helvetillistä eroa läpi, ja sanonpa vaan että sen ex-äijällä viiraa aika pahasti (ja ystäväni on tietenkin mm. “vitun huora”.) -.- 2) Tapaus hhenna91: pliis käytä jatkossa ehkäisyä, jooko..??
      edelleenki,jos et tunne mua niin sun on turha tulla sanoo mitään.ei kukaan voi sanoo tuntemattomille mitä niitten pitäs tehhä ja mitä ei..

      Lainaa

    108. Tulos: -3 (11 ääntä)
      Taidan olla masokisti.: MIKSI, MIKSI mun piti tulla taas lukemaan nettikeskusteluja? 1) “Riitaan tarvitaan AINA kaksi. Marianne tuskin aivan syyttä suotta on saanut tuollaista postia…” -Mitä helvettiä? Ei sitten mieleesi tullut, että aika moni nainen on yksi “vitun huora11!!!!1″, vaikka olisi kuinka tehnyt kaikkensa suhteen eteen, kestänyt ITSE miehen perseilyä ja vielä kaikesta paskasta huolimatta hoitanut SILTI jättämisen aikuismaisesti. Ystävä käy juuri helvetillistä eroa läpi, ja sanonpa vaan että sen ex-äijällä viiraa aika pahasti (ja ystäväni on tietenkin mm. “vitun huora”.) -.- 2) Tapaus hhenna91: pliis käytä jatkossa ehkäisyä, jooko..??
      niin jos mulle kissat on tärkeitä ja pien niitä perheenjäsenenä niin mun ei pitäs saaha lapsia? mulle lapset ja kissat on molemmat tärkeitä. ja sun kaltaset ihmiset on vitun törkeitä..ei kukaan voi sanoo kellekkään tolleen.

      Lainaa

    109. Tulos: +6 (8 ääntä)
      En tiennytkään että Bollywood on kaupunki :D Mumbai, köh köh!

      Lainaa

    110. Tulos: -3 (9 ääntä)
      Hyvähä se on netissä huuvella.no eipä sitä kukaa uskalla tulla livenä huutelee.ens kerralla jos joku haluaa vituilla voi tulla sanoo suoraan

      Lainaa

    111. Tulos: +10 (10 ääntä)
      en ite oo ihan niitä isoimpia kissaihmisiä, joten voin hyvinkin ymmärtää, että kissan kynsiminen voi ottaa pannuun. Etenkin jos on allerginen (kuten minä) niin pelkkä kissan tekemä pieni haava voi saada aikaan allergiareaktion ja se ei ole kiva juttu se.... Mut sit vaan postimiehelle sitruunaspray mukaan :DD ja jos oma koira repii postit niin se on kyllä omistajassa eikä koirassa se vika nimim. omistan 3 koiraa, eikä yksikään koske postiin saati revi sitä. kunnioitusta vaan postimiehille (ja naisille) jotka jaksaa raahata minunkin paketteja ja kirjeitä! \o

      Lainaa

    112. Itellarotta 26.3.2014 18:59
      Tulos: +13 (13 ääntä)
      Kyllä on postilaisilla olemassa ihan säädökset ettei tarvitse jakaa kohteisiin, jotka aiheuttavat jakajalle itselleen vaaraa :P Ja ihan oikeasti kokeilkaapa ite välistä kantaa kaikki 10-kerroksisen kerrostalon postit matkassa ja jakaa niitä rivakasti. Usein sen luukun joutuu työntää auki et sinne sisään jotain saa (postia ei saa jättää käytävän puolelle roikkumaan) ja välistä ne luukut on tosi vittumaisia. Uusimmat "turvaluukut" on aivan perseestä ja jos niistä haluaa saada postin sisään on melkeen pakko tunkea se käsi sinne väliläpyskään asti jos jotain yksittäistä kirjettä yrität sinne saada. Pudotettavat luukut on asia erikseen, mutta kun kaikkialla ne luukut ei oo samat :') Helpostihan ne postit livahtaa jonkun Yhteishyvän avulla tai paksun lehden. Ja niin niistä sanomalehdistäkin, niitä ei oikeasti saisi jättää käytävän puolelle roikkumaan, mutta jotkut ihmiset ahdistuvat jos luukku kolahtaa kolmen aikaan yöllä. Meitä on moneen junaan. Kyllä sitä itsekin sai monet kerrat pelätä sormiensa puolesta ku millon oli kissaa ja millon koiraa luukulla vastassa :D Ja muutenkin postinjakajilla usein monta mutkaa matkassaan, vähän kunnioitusta ahkerille jakajille!

      Lainaa

    113. Tulos: -8 (8 ääntä)
      Eihän niitä sormia tarttee sinne postiluukuun tunkea? Tökkää sillä luukulla vaikka loput jossei menny ekalla

      Lainaa

    114. Tulos: +2 (2 ääntä)
      jepjep: Kyllä se posti nyt vaan on jaettava sai siitä haavoja tai ei.
      Postinkuljettajat tunnetusti vannovat verivalan, että posti toimitetaan perille vaikka hengen nojalla. Postinkantajilla on myös lupa tappaa, jos joku pyrkii estelemään heidän pyhää toimitustaan

      Lainaa

    115. heimosenkeimo 13.3.2021 10:15
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      voi hyvinkin olla että laskeuduin hänen tasolleen jakaessani tämän...mutta olen silti pikkasen parempi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: posti, kuva, kissa, Jyväskylä, silta, Intia, Bollywood, Kuokkalan silta, bootsit, muovipussi, jätesäkki, ero, ex