Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puhelinnumerokauppias

Mammapalstalla jyllää uusi bisnes.
Taustatietoja: Juttu on lähetetty useassa osassa, joten aikaleimat eivät täsmää. Puhelinnumerokauppias

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 63 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +594 (634 ääntä)
   Mitä v.....

   Lainaa

  2. Tulos: +613 (667 ääntä)
   eihän se toki tyhmä oo, ku pyytää... paitsi tässä tapauksessa oikein kunnon idiootti. :D

   Lainaa

  3. Tulos: +426 (456 ääntä)
   Mulla ois pari ylimäärästä rekisterikilpeä myynnissä, oon nimittäin kuullut, että niistä lyhyimmistä maksetaan jopa tuhansia! ;)

   Lainaa

  4. Ei mitään ihmeellistä. 23.1.2014 6:36
   Tulos: +57 (251 ääntä)
   Tanja, numeron myyjä on täysin oikeassa. Noista "hyvistä" puhelinnumeroista (lyhyt puhelinnumero, 4-6 samaa numeroa tai joku numerosuora) on aikoinaan 1990-luvulla maksettu paikalliselle puhelinyhtiölle tai Soneralle rahaa. Puhelinfirman työntekijät toki pystyivät itselleen ja kavereilleen selailla ja varailla niitä ilmaiseksi. Tanja pyytää itseasiassa aika vähän, koska nyt 2013-14 noita puhelinnumeroita ei enää ole vapaana niin paljon, kuin silloin tasan 20 vuotta sitten. - Vaikka puhelinfirmoja onkin enemmän.

   Lainaa

  5. Tulos: +86 (142 ääntä)
   Itse voisin kyllä heittämällä maksaa ekasta numerosta ton satasen. :)

   Lainaa

  6. Tulos: +122 (154 ääntä)
   Varsinkin tuo eka voi hyvinkin olla pyyntinsä arvoinen, toinen ei kauhean erikoiselta tunnu. Arvostaa, ken arvostaa, ehkä äitylit ei sitten arvosta ja myyntipaikka on ihan väärä. :)

   Lainaa

  7. Tulos: +116 (124 ääntä)
   Ei lainkaan niin harvinaista kuin voisi olettaa. Just näitä numeroita joissa on paljon samaa numeroa pidetään joidenkin ihmisten toimesta kuin kalleinta aarretta. Toisaalta taas jotkut kyselevätkin näiden perään, että eikö saisi edes erillismaksulla. T. 10 vuotta teleoperaattorilla

   Lainaa

  8. Tulos: +44 (56 ääntä)
   Niinpä, myytiinhän Britneyn purkka parillakymmenellä.. tonnilla. En tosin tiedä mitä vitun hyötyä siitä lhhyemmästä numerosta sitten on, vähemmän joudut näppäilemään kun selaat sen kontakteista tänä matkapuhelinten valtakaudella.

   Lainaa

  9. minä vain 23.1.2014 7:42
   Tulos: -22 (74 ääntä)
   Itsekin olen nähnyt useamman myynnissä ja yrittänyt jopa itse ostaa yhtä, silloin hinta vain oli muistaakseni lähes 1000e, niin meni heittämällä kipurajojen yli. Siitä numerosta jota yritin ostaa, olisin 200-300e voinut maksaa. Eri operaattoreilla olleena sain kuitenkin itselleni hyvät numerot (4kpl) sitten hankittua, ja ovat nämäkin sellaisia että on erittäin tärkeitä itselle

   Lainaa

  10. Tulos: +25 (55 ääntä)
   Aasiassa on ihan normaalia että puhelinliittymää hankkiessa halutaan valita se puhelinnnumero, ja eri numerot on eri hintaisia, esim jos on paljon numeroa 8 niin numero on kallis tai numeroa 7 niin numero on halpa koska aasialaiset onni ja epäonnikäsitykset.

   Lainaa

  11. Tulos: -5 (39 ääntä)
   Hyvä Tanja. Nähdään Mikä-Mikä-Maassa!

   Lainaa

  12. Puolikiero_savolainen 23.1.2014 8:26
   Tulos: -53 (79 ääntä)
   On se ahne tuo Tanja, hyi olkoon..! Kuvottavaa tuo ahneus.. Eri juttu, jos tällä nylkyrillä olis ollut sellainen 050 xxxx-lyhytnumero, mut eihän hänellä ollut kuin rahapula ja tollo pää.

   Lainaa

  13. Tulos: +113 (125 ääntä)
   Taitaa nykypäivänä numeron vaihtamisesta olla enemmän vaivaa, kun ilmoitat sen kaikille sukulaisille, kavereille, tutuille, työnantajille, kouluun, lääkäriin, hammaslääkäriin, sairaalaan, lasten päiväkotiin, harrastuksiin, kirjastoon, kaikkiin verkkokauppoihin joista tilailet... Kuitenkaan kukaan muu kuin sinä itse ei tule ikinä opettelemaan numeroasi, joten on varmaan se ja sama milaisia numeroyhdistelmiä se sisältää.

   Lainaa

  14. Tulos: -21 (31 ääntä)
   ja jos uus haltija ei maksa laskuu se siirtyy omistajal ja kaikki sen liittymät suljetaan kunnes nron ostaneen 5000euron lasku on maksettu.

   Lainaa

  15. Tulos: -46 (70 ääntä)
   Myydään käytettyä talouspaperia! 100e/rulla! säästetään luontoa! ;D voe hyväne aeka! mistä nää ihmiset näitä myytäviä juttuja keksii.....

   Lainaa

  16. Tulos: +68 (76 ääntä)
   Siis eihän tuossa ole oikeasti mitään ihmeellistä. Joillakin on pakkomielle numeroihin ja juuri tuollainen 04567XXXXX on kyseisille henkilöille erittäin tärkeä ja arvokas. Itsekin uskon, että siitä saisi eri foorumilla helposti enemmän kuin 100€. Jälkimmäinen numero nyt on vähän siinä siinä onko minkään arvoinen. Lähes kaikista numeroista saa kehitettyä jonkinlaisen "koodin", joka tekee siitä helpon tuntuisen. Totta on kyllä sekin, ettei nykyään enää kukaan opettele puhelinnumeroita ulkoa. Joitakin numeroita on oman lisäksi jäänyt mieleen, kun aikoinaan piti lankapuhelimesta soitella tiettyihin numeroihin, kun itsellä ei vielä kännykkää ollut.

   Lainaa

  17. Tulos: +69 (75 ääntä)
   Multa löytyis kans äly helppo numero 0404 XXXYYY. Ja täytyy kyl sanoa että jengi aina hämmästelee tota että kuinka helppo. Varsinkin kun Xja Y on peräkkäiset numerot niin todella helppo esim lapsen muistaa äitin numero jos puhelin sattuu hukkumaan. On siis kätevää.

   Lainaa

  18. Tulos: +79 (81 ääntä)
   Siis huutonetissähän oli joku kaveri joka myi 041-7777777 numeroa. Yli tonnilla.

   Lainaa

  19. Tulos: +11 (29 ääntä)
   Just tänään otin uuden liittymän ja TF:n jätkä ihan pyytämättä valkkas mahdollisimman helpon ja vieläpä ihan ilmaiseksi...

   Lainaa

  20. Tulos: +30 (34 ääntä)
   "Kuitenkaan kukaan muu kuin sinä itse ei tule ikinä opettelemaan numeroasi, joten on varmaan se ja sama milaisia numeroyhdistelmiä se sisältää." Kyllähän yrityksille on edelleen helpot numerot tärkeitä. Ja mitä tulee niihin lyhyt numeroihin, niitä ei saa enää siirtää kuin suvun sisällä esim isältä pojalle, joten niitä ei voi myydä. Muutoin kyllä numeroiden myynti on ihan normi kauppaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +74 (90 ääntä)
   Lienee varmaankin vähän samanlainen juttu kuin muumimukit. Se joka haluaa, on myös valmis maksamaan ihan naurettavia summia. Me muut sitten pyörittelemme silmiämme ja ihmettelemme mistä moisia idiootteja sikiää.

   Lainaa

  22. Tulos: +12 (56 ääntä)
   Paskin "Moka" ikinä! Kumpi tässä on moka, se että typerät ihmiset eivät oikeastikaan tajua että tuosta ekasta numerosta saisi jopa paremmankin hinnan vai se että tuo jälkimmäinen ei ole minkään arvoinen. Myös kommentoijat pääosin tuntuvat olevan varsin typeriä, masentaan :(

   Lainaa

  23. Tulos: +7 (17 ääntä)
   Ihana, kun olin tyyliin ekoja DNA:n asiakkaita, niin sain itse suunnitella oman numeroni. Paljonkohan saisin siitä.

   Lainaa

  24. Tulos: -11 (13 ääntä)
   Nyt veti sanattomaki ...

   Lainaa

  25. Tulos: +14 (22 ääntä)
   Nääh, mulla on jo sellanen numero minkä muistan tosi helposti ja niin muistaa muutkin jotka tuntee mut tarpeeks hyvin ;) Siinä on mun syntymäpäivä

   Lainaa

  26. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Itselläni on ollut kännykkäliittymä nyt.. 15 vuotta ja sinä aikana olen ollut ainakin kolmen operaattorin asiakas. Muistaakseni joskus 10 vuotta sitten liittymää vaihtaessa olisi numerokin vaihtunut, mutta erillisestä maksusta sai pitää vanhan. Onkohan ihan väärä muistikuva?

   Lainaa

  27. Tulos: -2 (24 ääntä)
   Itsehän tilasin liittymän netistä ja sain valita valikosta mieleisimmän puhelinnumeron. Valitsin sellaisen, jossa on 5 samaa numeroa. Eli noita saa todella helposti.

   Lainaa

  28. Tulos: 0 (26 ääntä)
   Äitylit on tullu jäädäkseen tälle sivustolle. Hyvää duunia. Typerän asian myynti ja kohtuuttomat hintapyynnöt on facebookin parasta antia :D

   Lainaa

  29. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Mulla ollut 96 vuodesta lähtien sama numero,0400 -6xyyxy

   Lainaa

  30. Tulos: -4 (16 ääntä)
   Mikä niissä numeroissa nyt on?? Itsellä varmaan kuudes puhelinnumero elämäni aikana ja kyllä sen aina vaan uuden numeron oppii vaikka olisikin "monimutkainen" numero. Omassa puhelinnumerossa on kaikki numerot yhtä lukuunottamatta.

   Lainaa

  31. Tulos: -5 (9 ääntä)
   Isälläni on numero mallia 050-xxxxx (eri numeroita). Ei tietääkseni maksanut siitä mitään erityistä silloin joskus. Oma numeroni alkaa kuten äitini numero, ja numeron loppu on 85885 (olen syntynyt 85, ja jopa elokuussa).

   Lainaa

  32. Tulos: +14 (16 ääntä)
   kip: Mikä niissä numeroissa nyt on?? Itsellä varmaan kuudes puhelinnumero elämäni aikana ja kyllä sen aina vaan uuden numeron oppii vaikka olisikin “monimutkainen” numero. Omassa puhelinnumerossa on kaikki numerot yhtä lukuunottamatta.
   Eihän se idea olekaan että ite sitä ei oppisi vaan muille se on helppo antaa, ja muutkin muistavat helposti. (Harvemmin soittelen itelleni.) Tuo eka numero voisi kyllä olla jopa arvokkaampikin kuin 100€!

   Lainaa

  33. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Eipä tossa mitään ihmeellistä ole. Itellä on 0409XXXXXX numero ja mulle on soitettu valehtelematta kymmeniä kertoja ja yritetty ostaa numero. Ja summat on olleet huomattavasti isompia kun kyseisessä jutussa. Vielä on numero itellä, täytyy sit kovassa rahapulassa myydä ;)

   Lainaa

  34. Tulos: -8 (20 ääntä)
   Iina: Itsehän tilasin liittymän netistä ja sain valita valikosta mieleisimmän puhelinnumeron. Valitsin sellaisen, jossa on 5 samaa numeroa. Eli noita saa todella helposti.
   Miksi miinusta? Ette usko vai?

   Lainaa

  35. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Mulla ja mun äidillä on peräkkäiset puhelinnumerot. (Onpas hauskaa.) Itse en välttämättä haluaisi uutta numeroa edes ilmaiseksi, kun siitä on sen verran vaivaa, että se pitää ilmoittaa/vaihtaa joka paikkaan.

   Lainaa

  36. Tulos: +37 (47 ääntä)
   Noi numerot jossa on paljon samaa peräkkäin ei välttämättä ole mitenkään käteviä. Mulla on työnumerossa viisi kutosta peräkkäin ja lähinnä se aiheuttaa harmia luetellessa. Jos sanoo "ja sitten viisi kutosta." niin aina ne kysyy et "siis viisi kuusi, ja sitten mitä?" ja joudun selittelemään, että "ei kun viisi kertaa numero kuusi peräkkäin." Tai jos luettelen "kuusi kuusi kuusi jne" niin aina käydään keskustelua siitä kuinka monta kutosta siinä nyt olikaan. Toinen työnumeroni, jossa on kivasti kaikkia sekaisin, ei aiheuta ikinä mitään selittelyn tarvetta.

   Lainaa

  37. yli opistö hörhö 24.1.2014 15:26
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Alkaa jo kuulostaa vähän samanlaiselta rouvalta kuin eräs joka soitteli mun numeroon muutama vuosi sitten, ja kun vastasin niin hirveän kiukkuisena alkoi paasata että minulla on hänen numeronsa käytössä, että hän olisi halunnut tämän numeron itselleen. Ei auttanut vaikka sanoin pariinkiin otteeseen että mulla nyt on sattunut olemaan numero jo useamman vuoden, että kannattais ehkä valita sellanen joka EI OLE käytössä. Puhelu loppui vasta kun laitoin luurin korvaan.

   Lainaa

  38. Tulos: -9 (29 ääntä)
   Nyt vaaditaan kaikki että äitylit ryhmästä tehtävä julkinen. Missään muussa ryhmässä oo näin daijuu porukkaa ku siellä! Ku synnytät, niin älykkyysosamäärä laskee, niinkö se menee??

   Lainaa

  39. keksi-ikäinen ukko 24.1.2014 19:44
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   hahaa, mullapa on vaimon syntymäaika puhelinnumerona. Ei varmasti unohdu ikuna.

   Lainaa

  40. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Taidan liittyä ÄiTyLIt -ryhmään kun siellä tuppaa olemaan kovin fiksua porukkaa. Ei hele :D juuri edellispäivänä puhelinnumeroni vaihtaneena olen erittäin pettynyt, että sieltä tuli myyjän valitsemana niin "helppo" ja "kiva" numero

   Lainaa

  41. Tulos: -2 (6 ääntä)
   mulla on helppo numero jo itelläni valmiiks. 05053XXYYY

   Lainaa

  42. Tulos: +13 (15 ääntä)
   -90 luvun lopulla mulla oli numero mallia 040XYYXYXY. Jäi vissiin monen muistiin, kun yks lapsuuden tuttu oli yrittäny saada mua siitä kiinni, ja sieltä oli joku muori huutanu että EN TUNNE! ÄLKÄÄ SOITELKO MULLE ENÄÄ! :D

   Lainaa

  43. Tulos: -16 (32 ääntä)
   Ja kuka edes haluaa 044 / 045 / 046 - alkuisia numeroita? Ne on poikkeuksetta prepaid-numeroita tai puhelinmyyjiä. Jostain 0400 tai 0500 alkuisesta hyvästä numerosta voisin vähän maksaakin. Lisäksi ne on helpompi luetella puhelimessa niitä tarvitsevalle. Itselläni on ollut aina sama numero ja olen siihen tyytyväinen. En vaihtaisi.

   Lainaa

  44. Robottinaama 25.1.2014 9:39
   Tulos: -2 (14 ääntä)
   Mun numero on 040 765 4321, Soittakaapa siihen.

   Lainaa

  45. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Vielä kymmenen vuotta sitten oli hyvinkin yleistä myydä ja ostaa helppoja numeroita. Tuttavani osti vuosituhannen vaihteessa jonkun 0400-222333 tms. numeron viidellä sadalla markalla. Keltaisessa pörssissäkin taisi olla jopa oma palsta näille.

   Lainaa

  46. pöppööö 25.1.2014 14:06
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   ak: Ja kuka edes haluaa 044 / 045 / 046 – alkuisia numeroita? Ne on poikkeuksetta prepaid-numeroita tai puhelinmyyjiä. Jostain 0400 tai 0500 alkuisesta hyvästä numerosta voisin vähän maksaakin. Lisäksi ne on helpompi luetella puhelimessa niitä tarvitsevalle. Itselläni on ollut aina sama numero ja olen siihen tyytyväinen. En vaihtaisi.
   Ai, kyllä saunalahdelta vaan saa 045 alkusen numeron ihan normaali liittymälle :P

   Lainaa

  47. Tulos: +8 (10 ääntä)
   045-alkuisia numeroita on Saunalahdella ihan oikeina liittymänumeroina, ei pelkästään prepaidina.

   Lainaa

  48. o_________o 25.1.2014 17:40
   Tulos: -13 (19 ääntä)
   Suoraan sanoen on täysin typerää ja järjentöntä(kenties laitonta?) myydä puhelinnumeronsa mutta eikä tuhoa niitä koska ne on niin "Kivoja" huhhuh..

   Lainaa

  49. Tulos: +4 (8 ääntä)
   matti: 045-alkuisia numeroita on Saunalahdella ihan oikeina liittymänumeroina, ei pelkästään prepaidina.
   Samoten DNA:lla 044-alkuisina

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (8 ääntä)
   :Ddd for real siis tää tyyppi ?

   Lainaa

  51. Salam aleikum 27.1.2014 11:52
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   O_o: Siis eihän tuossa ole oikeasti mitään ihmeellistä. Joillakin on pakkomielle numeroihin ja juuri tuollainen 04567XXXXX on kyseisille henkilöille erittäin tärkeä ja arvokas. Itsekin uskon, että siitä saisi eri foorumilla helposti enemmän kuin 100€. Jälkimmäinen numero nyt on vähän siinä siinä onko minkään arvoinen. Lähes kaikista numeroista saa kehitettyä jonkinlaisen “koodin”, joka tekee siitä helpon tuntuisen. Totta on kyllä sekin, ettei nykyään enää kukaan opettele puhelinnumeroita ulkoa. Joitakin numeroita on oman lisäksi jäänyt mieleen, kun aikoinaan piti lankapuhelimesta soitella tiettyihin numeroihin, kun itsellä ei vielä kännykkää ollut.
   Huomasittehan kaikki etta jalkimmainen numero on yhta numeroa normaalia matkapuhelinnumeroa lyhyempi. Ellei kyseessa ole kirjoitusvirhe. Tosin itse epailen aina numeroita, jotka eivat ole "standardia" 10 numeroista mallia.

   Lainaa

  52. Salam aleikum 27.1.2014 11:53
   Tulos: -21 (23 ääntä)
   matti: 045-alkuisia numeroita on Saunalahdella ihan oikeina liittymänumeroina, ei pelkästään prepaidina.
   Ja kommenttisi pointti oli....? Huomasitko katsoa miten numero jatkuu tuosta? Jatkuuko oma numerosi kasvavana lukusarjana joka voi olla joidenkin mielesta hieno juttu?

   Lainaa

  53. Tulos: +26 (34 ääntä)
   Yleensä kun valitsen esim. elämänkumppania, yksi tärkeimpiä kriteerejäni on, että tyypillä on ihan törkeän siisti puhelinnumero.

   Lainaa

  54. Tulos: -1 (9 ääntä)
   no nyt: Nyt vaaditaan kaikki että äitylit ryhmästä tehtävä julkinen. Missään muussa ryhmässä oo näin daijuu porukkaa ku siellä! Ku synnytät, niin älykkyysosamäärä laskee, niinkö se menee??
   Luulen, että ne on ne lääkkeet mitä synnytyksen aikana saa, jotka vetelöittävät aivokudoksen. Ja ne hormonit.

   Lainaa

  55. Tulos: -1 (11 ääntä)
   En ymmärrä tämän jutun "hauskuutta". Itse ostaisin tuon ensimmäisen heti tohon hintaan.

   Lainaa

  56. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Mulla on 0400-1XYXY0 ja pojalla 040-1XY0XY0 paljonkohan niistä sais :D

   Lainaa

  57. Tulos: -5 (15 ääntä)
   Ettekö oikeesti oo koskaan kuullu että nuista numeroista maksetaan? Just nimenomaan esim. yritykset jotka haluaa helposti muistettavan nron esim. 0456788888. Tyhmiä olette te itse kun nauratte vaikkette asiasta mitään tiedä.

   Lainaa

  58. Tulos: +2 (14 ääntä)
   rikhuot: Ettekö oikeesti oo koskaan kuullu että nuista numeroista maksetaan? Just nimenomaan esim. yritykset jotka haluaa helposti muistettavan nron esim. 0456788888. Tyhmiä olette te itse kun nauratte vaikkette asiasta mitään tiedä.
   Ai helposti muistettava? Siinä sit soittaessa yrittää miettiä, oliko numerossa 4, 5 vai 6 samaa numeroa peräkkäin.

   Lainaa

  59. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Ei tuo hinta itseasiassa mikään täysin tuulesta temmattu ole. Helpot 7nro:n sarjat on menny jo kolmesti ja tiedän varmaksi vanhan 5nro:n matkapuhelinnumeron vaihtaneen omistajaa 200 eurolla. (Sitä aikaa kun matkapuhelimet tuli suomeen, nrot oli yllättäen lyhyempiä) Väärä myyntikanava. Itse myisin jollekkin yritykselle helposti muistettavana. Yllättyisin jos ei satasella lähtisi.

   Lainaa

  60. että näin 29.1.2014 20:15
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Ei mitään ihmeellistä.: Tanja, numeron myyjä on täysin oikeassa. Noista “hyvistä” puhelinnumeroista (lyhyt puhelinnumero, 4-6 samaa numeroa tai joku numerosuora) on aikoinaan 1990-luvulla maksettu paikalliselle puhelinyhtiölle tai Soneralle rahaa. Puhelinfirman työntekijät toki pystyivät itselleen ja kavereilleen selailla ja varailla niitä ilmaiseksi. Tanja pyytää itseasiassa aika vähän, koska nyt 2013-14 noita puhelinnumeroita ei enää ole vapaana niin paljon, kuin silloin tasan 20 vuotta sitten. – Vaikka puhelinfirmoja onkin enemmän.
   Noin 20 vuotta sitten ei ollut kuin Tele 040 ja Radiolinja 050 alut, mitään 045 alkuisia ei silloin edes ollut olemassa. Vanhoista alkuperäisistä numeroista maksetaan koska ne on viisi numeroisia tunnisteen jälkeen, niin kuin 040-XXXXX tai 050-XXXXX, lyhyt ja helpompi muistaa.

   Lainaa

  61. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Sain ihan itse valita puhelinnumeroni sellaisesta vihkosta kun ensimmäisen puhelimeni sain.Niitä numeroita oli monta sivua. Otin sellaisen mikä sointui kivasti ja oli mielestäni helppo muistaa. En edes halunnut mitään missä on pelkkää samaanumeroa. Nyt ollut tämä numero 13 vuotta.

   Lainaa

  62. Tulos: -12 (12 ääntä)
   Nyt on tainnu puhelinosakkeen hinta sekottua kännykkänumeroon. (Se on sieltä lankapuhelinajalta skidit)

   Lainaa

  63. Tulos: -4 (6 ääntä)
   ak: Ja kuka edes haluaa 044 / 045 / 046 – alkuisia numeroita? Ne on poikkeuksetta prepaid-numeroita tai puhelinmyyjiä. Jostain 0400 tai 0500 alkuisesta hyvästä numerosta voisin vähän maksaakin. Lisäksi ne on helpompi luetella puhelimessa niitä tarvitsevalle. Itselläni on ollut aina sama numero ja olen siihen tyytyväinen. En vaihtaisi.
   Ärrälle mars ja Soneran prepaid kassalta, ja saat muutamalla eurolla itse valita 040 0-alkuisen numerosi. >:)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: numero, puhelinnumero, äitylit, mammapalsta