Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 57

Viikon parhaat kirpputori-ilmoitukset.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 57

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -567 (959 ääntä)
   Rouva matkalla sinne minne kuuluukin, jäteastiaan.

   Lainaa

  2. Tulos: +173 (267 ääntä)
   50 sentin rojua tuomassa, tulee varmaan kalliiks kun oletan että bensakulutkin pitäis maksaa.

   Lainaa

  3. Tulos: -27 (79 ääntä)
   Ei näin :D

   Lainaa

  4. Tulos: -21 (73 ääntä)
   Miksi? Oi miksi?

   Lainaa

  5. Tulos: +461 (475 ääntä)
   Iha hyviä pointtejahan Jennillä oli 40 sentin tarpeeseen, jos pyykkikoneet niillä toimivat.

   Lainaa

  6. Tulos: +470 (490 ääntä)
   Mäkin aina myyn ilmaiseksi ja toimitan vielä kotiovelle. Kyllä kauppa käy.

   Lainaa

  7. Puolikiero_savolainen 21.1.2014 8:41
   Tulos: +592 (728 ääntä)
   Ebola: Rouva matkalla sinne minne kuuluukin, jäteastiaan.
   Miksi tuntematon ihminen kuuluu mielestäsi jäteastiaan? Että hyvästi ihmisoikeudet läskit ja tervetuloa fasistiset kauneusmittarit? On tainnut Ebola taas lumet nokassaan siellä innostua..

   Lainaa

  8. Tulos: +390 (398 ääntä)
   "OK otan jos tuot sen ja annat rahaa sekä hieronnan kans ja teet mulle ruokaa ja siivoot"

   Lainaa

  9. Tulos: +103 (113 ääntä)
   Milla verkkokaupan myymäläpäälliköks! Voisin mielelläni ottaa roinaa ilmasiksi ja kotiin asti kannettuna.

   Lainaa

  10. Tulos: -109 (151 ääntä)
   Ebola: Rouva matkalla sinne minne kuuluukin, jäteastiaan.
   Oho. Se olikin nainen.

   Lainaa

  11. Tulos: +102 (138 ääntä)
   Turo: Oho. Se olikin nainen.
   Harvemmin ne miestissit (missit?) sentään noin isoja ovat.

   Lainaa

  12. Tulos: +26 (52 ääntä)
   Toi alempi kuvakin on niin vanha. Että ihmiset jaksaa ratsastaa muiden kuvilla :D

   Lainaa

  13. Tulos: +27 (67 ääntä)
   Turo: Oho. Se olikin nainen.
   sokee ?

   Lainaa

  14. Tulos: +42 (76 ääntä)
   Pointti: Harvemmin ne miestissit (missit?) sentään noin isoja ovat.
   Paremmin tunnettuina myös Man Boobsit eli Moobsit.

   Lainaa

  15. Tulos: +28 (40 ääntä)
   On kyllä ihan hyvä tarjous kulhosta, kun ikeassa uusi maksaa 1,99!

   Lainaa

  16. Tulos: -84 (118 ääntä)
   Mitä tuo mursu tekee... .___.

   Lainaa

  17. Tulos: -183 (209 ääntä)
   Oh my gawd!!! Saa sen sadeviitan kanssa vaatteitakin käyttää... Varsinkin, jos se on läpinäkyvä. BTW ihan tälläisenä faktatietona tuosta näkymättömyysviitasta, joka kansalle Harry Potterista tuli tutuksi. Se viitta on yksinkertaisesti vihreä kangas, joka vedetään piilotettavan näyttelijän niskaan. Samoin toimi myös ennen sääkartan saaminen telkkarin säätiedoitukseen, eli pahoittelen, jos pilasin nyt teidän lapsuutenne, mutta se meteorologi ei oikeasti osoita karttaa, vaan huitoo Sinisen/Vihreän kankaan edessä pienen näytön opastamana. http://fi.wikipedia.org/wiki/Chroma_key

   Lainaa

  18. Tulos: +231 (269 ääntä)
   Hei oikeesti nyt joku tolkku ihmiset! Kun vanha ihminen kuljeskelee ulkona alasti vain sadeviitta päällään, kyse ei useimmiten ole siitä, että se haluaa naurattaa Suomen nuorisoa! En tosin tiedä kuvan alkuperää, mutta jos kyseessä on ns. oikeen elämän tilannekuva: oisko mitään jos jättäisitte kuvien napsimiset ja Faceen lataamiset väliin ja menisitte kysymään, tarviiko rouva apua, tai soittaisitte vaan poliisille jos avun tarjoaminen ällöttää liikaa, että joku tulis saattaamaan tätösen kotiinsa tai tarvittavaan hoitoon! Kyseessä voi olla jonkun muistisairas mutsi tai mummo! Niinku jotain rotia!

   Lainaa

  19. Tulos: +92 (102 ääntä)
   Nasunen: Paremmin tunnettuina myös Man Boobsit eli Moobsit.
   Tiedän. Hain suomenkielistä versiota, enkä halunnut käyttää miesrintoja, etteivät Minnat loukkaantuisi.

   Lainaa

  20. Kosmoponiitti 21.1.2014 15:17
   Tulos: +71 (71 ääntä)
   Olipa Milla ärsyttävä tapaus.

   Lainaa

  21. Tulos: +11 (23 ääntä)
   Kyllä näin omasta kokemuksesta voin sanoa, että niitä pikkukolikoita just tulee, eikä niistä pääse oikeen millään eroon. Paitsi 20snt kolikot menee mukavasti pajatsoon.

   Lainaa

  22. Tulos: +82 (88 ääntä)
   Boss93: Oh my gawd!!! Saa sen sadeviitan kanssa vaatteitakin käyttää… Varsinkin, jos se on läpinäkyvä. BTW ihan tälläisenä faktatietona tuosta näkymättömyysviitasta, joka kansalle Harry Potterista tuli tutuksi. Se viitta on yksinkertaisesti vihreä kangas, joka vedetään piilotettavan näyttelijän niskaan. Samoin toimi myös ennen sääkartan saaminen telkkarin säätiedoitukseen, eli pahoittelen, jos pilasin nyt teidän lapsuutenne, mutta se meteorologi ei oikeasti osoita karttaa, vaan huitoo Sinisen/Vihreän kankaan edessä pienen näytön opastamana. http://fi.wikipedia.org/wiki/Chroma_key
   Olipa taas uutta tietoa :D

   Lainaa

  23. Tulos: +72 (74 ääntä)
   No ei kai se viitta nyt sateella toimi.

   Lainaa

  24. Tulos: +51 (51 ääntä)
   Myykööt vaikka viidellä sentillä, se ei muille kuulu, mitä rahoillaan tekee...

   Lainaa

  25. keksi-ikäinen ukko 21.1.2014 20:26
   Tulos: +23 (45 ääntä)
   “While clothes may not make the woman, they certainly have a strong effect on her self-confidence, which, I believe, does make the woman.” ― Mary Kay Ash

   Lainaa

  26. Tulos: +15 (25 ääntä)
   Milla mene syömään keltaista lunta.

   Lainaa

  27. Tulos: +87 (89 ääntä)
   Itsehän olen aikoinaan tehnyt kirppareilla parhaimmat voitot sillä, että suurin osa pöytäni tuotteista maksaa alle 2e, ja vain muutama tuote on ollut jotain 2 ja 5e välillä. Eihän se yksi 50snt tuote paljoa maksa eikä minulle suuria voittoja yksinään tuo, mutta kun myyn kymmenen tuotetta hintaan 50snt/kpl, olen saanut jo 5e rahaa ja kymmenen itselleni turhaa esinettä pois nurkista pyörimästä. Ja eikös kirppareilla ole vähänniinkuin tarkoitus myydä tavaraa halvalla pois? Minua ainakin raivostuttaa ihmisten myynti-ilmoitukset tyyliin "myydään huppari, vähän käytetty (kuvan perusteella kyllä ihan nöyhtääntynyt ja kulahtanut), 60e, OVH70e!!"

   Lainaa

  28. jäkäjäkäblaablaa 21.1.2014 23:56
   Tulos: +45 (45 ääntä)
   Emmä teistä tiä,mut mä tykkäsin tuosta Jennistä :D asiallinen tyyppi,ja juuriki oikee kirppis-asenne! (ja kyllä,huomasin kuvatekstin alkup.hinnan 2€,mutta sehän korjattiin)

   Lainaa

  29. Tulos: -16 (48 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Miksi tuntematon ihminen kuuluu mielestäsi jäteastiaan? Että hyvästi ihmisoikeudet läskit ja tervetuloa fasistiset kauneusmittarit? On tainnut Ebola taas lumet nokassaan siellä innostua..
   Huono heitto, myönnän. En keksinyt mitään muuta, joten olisi varmaan ollut parempi olla hiljaa vaan. Mutta koetas jo päästä yli tuosta kokkelijutusta. Jos noin kovasti kiehtoo ja kaivaa, niin kokeile. Sillä siitä selviää.

   Lainaa

  30. Puolikiero_savolainen 22.1.2014 10:34
   Tulos: +17 (31 ääntä)
   Ebola: Huono heitto, myönnän. En keksinyt mitään muuta, joten olisi varmaan ollut parempi olla hiljaa vaan.Mutta koetas jo päästä yli tuosta kokkelijutusta. Jos noin kovasti kiehtoo ja kaivaa, niin kokeile. Sillä siitä selviää.
   Hienoa, että osaat mennä itseesi. Se oli kömpelöhkö heitto ja ilmeisesti tarkoituksena oli saada itkevä vauva hiljenemään ja nimesi kaikumaan ensimmäisenä kommenttina..? Noh, näitähän sattuu. Ja mitä tuohon viimeiseen osioon tulee, niin olisikohan tarpeeksi kerrottu, jos kerron, että olen asunut Amsterdamissa. Se siitä.

   Lainaa

  31. karjalainen 22.1.2014 14:31
   Tulos: +42 (46 ääntä)
   Ebola: Rouva matkalla sinne minne kuuluukin, jäteastiaan.
   Jos kyseessä olisi nuori hehkeä nainen niin olisitko samaa mieltä?

   Lainaa

  32. Tulos: +15 (17 ääntä)
   ärh: Hei oikeesti nyt joku tolkku ihmiset! Kun vanha ihminen kuljeskelee ulkona alasti vain sadeviitta päällään, kyse ei useimmiten ole siitä, että se haluaa naurattaa Suomen nuorisoa! En tosin tiedä kuvan alkuperää, mutta jos kyseessä on ns. oikeen elämän tilannekuva: oisko mitään jos jättäisitte kuvien napsimiset ja Faceen lataamiset väliin ja menisitte kysymään, tarviiko rouva apua, tai soittaisitte vaan poliisille jos avun tarjoaminen ällöttää liikaa, että joku tulis saattaamaan tätösen kotiinsa tai tarvittavaan hoitoon! Kyseessä voi olla jonkun muistisairas mutsi tai mummo! Niinku jotain rotia!
   Tai psykoosi? Mut oliskohan muokattu kuva?

   Lainaa

  33. Tulos: +22 (22 ääntä)
   jäkäjäkäblaablaa: Emmä teistä tiä,mut mä tykkäsin tuosta Jennistä asiallinen tyyppi,ja juuriki oikee kirppis-asenne! (ja kyllä,huomasin kuvatekstin alkup.hinnan 2€,mutta sehän korjattiin)
   Eikö tämän kuvan postaamisen pointti juuri ollutkin Millan tyhmyys ja nolous ("otan jos toimitat kotiin ilmatteeks"), eikä Jennin? Milla toki saattoi vitsaillakin, mutta silti ihan hauska.

   Lainaa

  34. Tulos: +30 (30 ääntä)
   dobis: Itsehän olen aikoinaan tehnyt kirppareilla parhaimmat voitot sillä, että suurin osa pöytäni tuotteista maksaa alle 2e, ja vain muutama tuote on ollut jotain2 ja 5e välillä. Eihän se yksi 50snt tuote paljoa maksa eikä minulle suuria voittoja yksinään tuo, mutta kun myyn kymmenen tuotetta hintaan 50snt/kpl, olen saanut jo 5e rahaa ja kymmenen itselleni turhaa esinettä pois nurkista pyörimästä. Ja eikös kirppareilla ole vähänniinkuin tarkoitus myydä tavaraa halvalla pois? Minua ainakin raivostuttaa ihmisten myynti-ilmoitukset tyyliin “myydään huppari, vähän käytetty (kuvan perusteella kyllä ihan nöyhtääntynyt ja kulahtanut), 60e, OVH70e!!”
   Aamen. Kirppisten hinnoittelu tuntuu olevan liian usein jostain ulkoavaruudesta. Jengi ei tunnu hiffaavan, että ei kirppiksen tarkoitus ole bisnestä tehdä vaan pistää tavara kiertoon. Kerran joku rouva eräästä cd-boksista saman verran kuin se maksoi uutena kaupassa (40e). Hinta järkytti niin paljon, että revähdin spontaanin nauruun. En edes pyydellyt anteeksi vaan jatkoin matkaa. Parhaita ovat yleensä myyjien selitykset: "Tällä on paljon tunnearvoa, ei raaskis myydä", "Tää makso uutena ainakin 100 euroa", ja tosiaan tuo klassisin "Tää on ihan käyttämätön" ja tuote yleensä siinä kunnossa, että hyvä, jos kasassa pysyy. Itse kun käyn kirppiksellä myymässä, ajattelen aina, mitä itse maksaisin ja laitan pikkuisen alemman hinnan vielä siitä. Kerrankin kävi niin, että naapuripöydässä oli ihan ok tavaraa myynnissä, mutta hinnat taivaissa. Minä sain tavarani myytyä aika nopeasti ja lähdin jo reilu tuntia ennen kirppiksen päättymistä pois, kun naapurilla oli pöytä vielä reilusti yli puolillaan. On varmaan kiva kuljetella niitä tavaroita ees taas. ;)

   Lainaa

  35. Tulos: -2 (2 ääntä)
   http://www.youtube.com/watch?v=2kvsIiC-JAQ Toi alempi kuva löytyy Youtubesta: Crazy people of Wallmart. Tosin SINNE se ei kuulu, ellei Wallmart käytä Lassila&Tikanojaa.

   Lainaa

  36. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Hienoa, että osaat mennä itseesi. Se oli kömpelöhkö heitto ja ilmeisesti tarkoituksena oli saada itkevä vauva hiljenemään ja nimesi kaikumaan ensimmäisenä kommenttina..? Noh, näitähän sattuu.Ja mitä tuohon viimeiseen osioon tulee, niin olisikohan tarpeeksi kerrottu, jos kerron, että olen asunut Amsterdamissa. Se siitä.
   On tarpeeksi. Asia loppuun käsitelty.

   Lainaa

  37. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Ei tuossa alemmassa kuvassa ole kysymys mistään muistisairaudesta tai psykoosista. Jonnet ja vasta facebookin myötä internetin löytäneet ei muista.

   Lainaa

  38. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Tuosta alemmasta kuvasta, niin kuvan lähde ja tarkoitus selviää laittamaalla googleen hakusanaksi: "BBW granny Daisy in white Nokia Kontio rubber boots".

   Lainaa

  39. Antikristus 17.3.2014 22:15
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kylläh: Kyllä näin omasta kokemuksesta voin sanoa, että niitä pikkukolikoita just tulee, eikä niistä pääse oikeen millään eroon. Paitsi 20snt kolikot menee mukavasti pajatsoon.
   Aijaa? Kyllä mä ainakin käytän nekin kaupassa.

   Lainaa

  40. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Ärsyttäviä tuommoset, jotka valittaa siitä, että toinen myy liian HALVALLA. 50sentillä saa jo suklaapatukan! :)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: näkymätön, näkymättömyysviitta, viitta, kulho, kirpputori, kirppis, kirppari

 • Uusimmat

 • Kategoriat