Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Äkkilähtö

Unelmaloma saa karun käänteen.
Äkkilähtö

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 78 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1274 (1298 ääntä)
      No sehän oli näemmä aivan nappiin mennyt reissu.

      Lainaa

    2. Tulos: +1427 (1453 ääntä)
      Pane itse vierasta --> Revi tyttöystäväsi(?) liput ettei hän pääse suomeen.

      Lainaa

    3. Arthur Brown 14.1.2014 7:51
      Tulos: -356 (530 ääntä)
      Laremies: Pane itse vierasta –> Revi tyttöystäväsi(?) liput ettei hän pääse suomeen.
      Niin, ja totuus on sitten jotain muuta.

      Lainaa

    4. Tulos: +461 (501 ääntä)
      Hieno mies. Not. Miten joillain on pokkaa?

      Lainaa

    5. Puolikiero_savolainen 14.1.2014 8:22
      Tulos: +821 (883 ääntä)
      Kyllä käy sääliksi Anniinaa. Tyttö jäi siis Thaimaahan ypöyksin, kun maksullista naista polkaissut ukko repi hänen lipun ja palasi Suomeen. Anniina.. Jätä se luuseri. Ihan oikeasti, tuollainen narsisti löytää kyllä kohtalonsa vielä. Kuten sanoitkin: elämä on liian lyhyt tälläiseen. Jatka omaasi.

      Lainaa

    6. Tulos: -40 (346 ääntä)
      Ennakkoluuloinen? Kyllä! Tämän takia aina katson vähän vinoon miehiä, oli sinkku tai ei, jotka hehkuttavat Thaimaahan lähtöä. Ei siis ihan! APUA!

      Lainaa

    7. Tulos: -47 (181 ääntä)
      Todella törkeää toimintaa, mutta minkä takia kaikki pitää julkaista siellä facebookissa..?

      Lainaa

    8. Tulos: +196 (288 ääntä)
      murjantu: Ennakkoluuloinen? Kyllä!Tämän takia aina katson vähän vinoon miehiä, oli sinkku tai ei, jotka hehkuttavat Thaimaahan lähtöä. Ei siis ihan!APUA!
      Joo, ihan niin kuin tulee katsoa kieroon naisia, sinkku tai ei, jotka hehkuttavat [lisäätähänjokinhaluamasirantagigoloparatisii] lähtöä. APUA!

      Lainaa

    9. Tulos: -443 (653 ääntä)
      onko anniina ollut puhdas pulmunen? mikä oli syy miehen huoriin menemiseen ja naisen matkadokumenttien repimniseen? oliko kosto kenties siitä mitä nainen oli tehnyt vaiko oliko vika jälleen kokonaan miehen niinkuin aina kaikista naisten päivityksistä voi päätellä. en usko ite mitään enää mitä naiset sanoo ennenkuin tiedän molemminpuoliset faktat asioista.

      Lainaa

    10. Puolikiero_savolainen 14.1.2014 9:20
      Tulos: +672 (760 ääntä)
      karhu: onko anniina ollut puhdas pulmunen? mikä oli syy miehen huoriin menemiseen ja naisen matkadokumenttien repimniseen? oliko kosto kenties siitä mitä nainen oli tehnyt vaiko oliko vika jälleen kokonaan miehen niinkuin aina kaikista naisten päivityksistä voi päätellä.en usko ite mitään enää mitä naiset sanoo ennenkuin tiedän molemminpuoliset faktat asioista.
      No kerropa mikä syy on tarpeeksi iso syy käydä huorissa ja repiä toisen matkaliput, joka jättää siis toisen tuntemattomaan maahan toiselle puolta maapalloa yksin? Miksi mielestäsi kosto on oikeutettu näin niin kuin ylipäätään? Naurettavaa, että täällä on heti joku ihme mies laittamassa tätä naisen syyksi. Nämä kuuluvat siihen samaan sarjaan, kuin lipun repijätkin..

      Lainaa

    11. Mahtisonni 14.1.2014 9:23
      Tulos: -491 (635 ääntä)
      Hyvä Kim!!! Kyllä tosimies huorissa käy, siihen ei akkojen nitinät vaikuta. Muutaman viikon päästä Anniina kerjää sua takaisin.

      Lainaa

    12. Tulos: +340 (364 ääntä)
      on siinä pokkaa ollu toisella kuspäällä, ihan sama millanen riita sit ois ollu, ei kukaan täyspäinen nyt toisen lippuja ala repii ja jättää toisel puolel maailmaa?!

      Lainaa

    13. Mahtisonni 14.1.2014 9:41
      Tulos: +44 (146 ääntä)
      Jay: on siinä pokkaa ollu toisella kuspäällä, ihan sama millanen riita sit ois ollu, ei kukaan täyspäinen nyt toisen lippuja ala repii ja jättää toisel puolel maailmaa?!
      Ei niitä lippuja tarvita enää nykyään. Ne on sähköisiä. Olisiko Kim repinyt passin?

      Lainaa

    14. Hörhöjä kaikkialla 14.1.2014 9:42
      Tulos: +152 (160 ääntä)
      Pöö: Hieno mies. Not. Miten joillain on pokkaa?
      Idiooteilla yleensä on pokkaa käyttäytyä idioottimaisesti.

      Lainaa

    15. Hörhöjä kaikkialla 14.1.2014 9:47
      Tulos: +517 (551 ääntä)
      Mahtisonni: Hyvä Kim!!! Kyllä tosimies huorissa käy, siihen ei akkojen nitinät vaikuta. Muutaman viikon päästä Anniina kerjää sua takaisin.
      Väärin, tosimiehen ei koskaan tarvitse maksaa seksistä.

      Lainaa

    16. Tulos: +252 (262 ääntä)
      Tämäkin olisi voinut olla tuossa Yllätä vaimosi -kategoriassa.

      Lainaa

    17. Tulos: +273 (279 ääntä)
      Vietin luvattoman pitkän ajan miettien, että mikä juju tuossa ylemmässä postauksessa oikein on. Sitten luovutin ja päätin jatkaa alaspäin ja sain huomata että alempi postaus kuuluukin samaan juoneen.

      Lainaa

    18. Tulos: -116 (144 ääntä)
      Samaa paskaa molemmata varmasti. Toivottavasti löytävät vielä toisensa ja voivat kärsiä loppuelämän yhdessä <3

      Lainaa

    19. Tulos: -171 (199 ääntä)
      Kyllä se o niin että jos yhtään on järkevä mies nii thaimaassa vaihtaa nätimpään :) ja tosiaan repinyt passin koska ei nykyään lentolippuja tarvitse olla kun ne on järjestelmässä. passi siis riittää.

      Lainaa

    20. Tulos: -372 (440 ääntä)
      Ettei olis niin että Anniina lähti Thaimaahan pihtaamaan tajuamatta että siellä kyllä valinnanvaraa on? Siinä jää suomineito äkkiä lehdelle soittelemaan jos rupee tavaraansa panttaamaan... Suhde kyllä taitaa olla ohi, ikävä kyllä. Kimiltä löytynee ens reissun jälkeen kainalosta joku n. 30 kg Anniinaa kevyempi siro mustatukkainen tytteli.

      Lainaa

    21. Tulos: +28 (108 ääntä)
      Muuta kysymys: -leikkari? -kapuloiden keittäminen? Ei nyt koko konetta tarvitse pudottaa, jos oma äijä on ollut uskoton......

      Lainaa

    22. Tulos: +130 (134 ääntä)
      HeliKoo: Muuta kysymys: -leikkari? -kapuloiden keittäminen? Ei nyt koko konetta tarvitse pudottaa, jos oma äijä on ollut uskoton……
      Leikkari tarkoittaa todennäköisesti transseksuaalia. Thaimaa kun on tunnettu niistäkin.

      Lainaa

    23. Tulos: +27 (123 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: No kerropa mikä syy on tarpeeksi iso syy käydä huorissa ja repiä toisen matkaliput, joka jättää siis toisen tuntemattomaan maahan toiselle puolta maapalloa yksin? Miksi mielestäsi kosto on oikeutettu näin niin kuin ylipäätään? Naurettavaa, että täällä on heti joku ihme mies laittamassa tätä naisen syyksi. Nämä kuuluvat siihen samaan sarjaan, kuin lipun repijätkin..
      Kävivät edellisvuonna karibialla, nainen polkaisi paikallista miestä, repi miehen liput ja kipsutteli suomeen? Jostain syystä suhde kuitenkin jatkui ja mies päätti kostaa? :DD

      Lainaa

    24. Tulos: -54 (74 ääntä)
      Niinkun tuossa jo mainittiinkin, jännä juttu tää matkadokumenttien repiminen... eihän niitä mihinkään tarvita? Marssit tiskille passin kanssa ni saat uudet, myös uuden boarding passin jos on näyttää että vanha on käyttökelvoton. Tietty eri asia jos on jotkut junaliput tuhottu, mutta tuolla taikuissa saa suht halvalla jopa ihan ihka uudet.

      Lainaa

    25. Tulos: +107 (111 ääntä)
      Ja juuri kommenttien yläpuolella on Google-mainos äkkilähdöille. Moka kun oikein houkuttelee sellaiselle lähtemään.

      Lainaa

    26. Tulos: +100 (120 ääntä)
      Mahtisonni: Hyvä Kim!!! Kyllä tosimies huorissa käy, siihen ei akkojen nitinät vaikuta. Muutaman viikon päästä Anniina kerjää sua takaisin.
      Mahtisonnin kuohitseminen käy ihan yhtä helposti kuin pikkuisen sonnimullikan. Sonni ei edes huomaa, kun sen pampulat nipsautetaan klipsillä juuresta kiinni. Älä vain nukahda...

      Lainaa

    27. Tulos: +131 (135 ääntä)
      leikkari = ladyboy

      Lainaa

    28. Tulos: -81 (121 ääntä)
      Jaahas säälittävät neitsytnörtit ovat kaivautuneet ulos kuvalaudoiltaan kommenttien perusteella pistäkää googleen että loveshy niin pääsette kaltaiseenne seuraan. incel voi toimia kanssa

      Lainaa

    29. Tulos: +81 (139 ääntä)
      loveshy: Jaahas säälittävät neitsytnörtit ovat kaivautuneet ulos kuvalaudoiltaan kommenttien perusteella pistäkää googleen että loveshy niin pääsette kaltaiseenne seuraan. incel voi toimia kanssa
      jaahas elämäm koulun yli oppilas täällä valkoritaroimassa, samalla thinly veiled brag että on päässyt joskus panemaan jotain kouvolatukka-irmeliä

      Lainaa

    30. Tulos: +28 (38 ääntä)
      Oon vaan kuullu villeistä Thaimaan reissuista, mutta en tiennyt niiden olevan näin likaisia keikkoja pahimmillaan :D

      Lainaa

    31. Tulos: +12 (84 ääntä)
      Mitä tähän voi kommentoida, kun kaikki faktat jäi vähän epäselväksi? Mikään tässä ei todista mitä siellä on tarkalleenottaen tapahtunut. Ainut mitä voin sanoa, et kuin noloa kirjottaa näistä facebook-seinälle...

      Lainaa

    32. Tulos: +127 (151 ääntä)
      Hörhöjä kaikkialla: Väärin, tosimiehen ei koskaan tarvitse maksaa seksistä.
      Que: Ettei olis niin että Anniina lähti Thaimaahan pihtaamaan tajuamatta että siellä kyllä valinnanvaraa on? Siinä jää suomineito äkkiä lehdelle soittelemaan jos rupee tavaraansa panttaamaan… Suhde kyllä taitaa olla ohi, ikävä kyllä. Kimiltä löytynee ens reissun jälkeen kainalosta joku n. 30 kg Anniinaa kevyempi siro mustatukkainen tytteli.
      noh jos 30kg otetaan pois niin jäljelle jää 20kg!!!!!! ettei se naamasta kiinni pitäisi olla! ja ,ä en ole pihdannut mitään enemmänkin ollut puutteessa vaikka seksikaupungissa ollaankin! mutta jos jätkä on ostanut apteekin tyhjäksi niin kai siinä sitten ei erota ilmaista naista maksullisesta!!

      Lainaa

    33. Tulos: +21 (33 ääntä)
      viisastelijoille tiedoksi, että vesa tarkoittaa yhtä lailla tyttö- kuin poikalasta

      Lainaa

    34. Tulos: +46 (46 ääntä)
      no mites se tähän meni. edelliseen juttuun "pelottaako?" piti tulla.

      Lainaa

    35. Tulos: +48 (48 ääntä)
      No sekin jo mainittu, että taitaapi olla passista kyse. Sitä pitää sitten alkaakin anoa lähetystöstä, ja siihen se jokunen hetki sitten vierähtää. Ja siihen että sen saatuaan uskaltaa varmaan vasta varailla ja maksaa uutta lentoa kotia kohti.
      touche: Niinkun tuossa jo mainittiinkin, jännä juttu tää matkadokumenttien repiminen… eihän niitä mihinkään tarvita? Marssit tiskille passin kanssa ni saat uudet, myös uuden boarding passin jos on näyttää että vanha on käyttökelvoton. Tietty eri asia jos on jotkut junaliput tuhottu, mutta tuolla taikuissa saa suht halvalla jopa ihan ihka uudet.

      Lainaa

    36. Tulos: +77 (81 ääntä)
      touche: Niinkun tuossa jo mainittiinkin, jännä juttu tää matkadokumenttien repiminen… eihän niitä mihinkään tarvita? Marssit tiskille passin kanssa ni saat uudet, myös uuden boarding passin jos on näyttää että vanha on käyttökelvoton. Tietty eri asia jos on jotkut junaliput tuhottu, mutta tuolla taikuissa saa suht halvalla jopa ihan ihka uudet.
      Passi on matkustusdokumentti.

      Lainaa

    37. Tulos: +68 (84 ääntä)
      Että alkoi vituttamaan. Jos tuntisin ton jätkän, niin löisin suoraan nokkaan.

      Lainaa

    38. IsmoLaitela 14.1.2014 18:00
      Tulos: -124 (150 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: No kerropa mikä syy on tarpeeksi iso syy käydä huorissa ja repiä toisen matkaliput, joka jättää siis toisen tuntemattomaan maahan toiselle puolta maapalloa yksin? Miksi mielestäsi kosto on oikeutettu näin niin kuin ylipäätään? Naurettavaa, että täällä on heti joku ihme mies laittamassa tätä naisen syyksi. Nämä kuuluvat siihen samaan sarjaan, kuin lipun repijätkin..
      joku ihme mies? heti feministiemakko tulee haukkumaa ja yleistämää miehiä :( miten karhut lisääntyy jos kaikki on miehiä. jäkäjäkä kääkkääääää ja opettele kirjottamaa! byhyyy

      Lainaa

    39. Tulos: -35 (45 ääntä)
      Passi on matkustusdokumentti.
      Luulis taikkumatkaajien sitten maininneen sen passin, huomattavasti selkeempi ilmaus kuin tuo "matkadokumentti". Mutta kukin tyylillään, voihan se sekin olla, mikä tekee jätkästä kyllä vielä entistäkin idiootimman. Myös vahvan, ei niitä passeja ihan vahingossa revitä. Kunhan ihmettelin.

      Lainaa

    40. Puolikiero_savolainen 14.1.2014 21:09
      Tulos: +118 (130 ääntä)
      IsmoLaitela: joku ihme mies? heti feministiemakko tulee haukkumaa ja yleistämää miehiä miten karhut lisääntyy jos kaikki on miehiä. jäkäjäkä kääkkääääää ja opettele kirjottamaa! byhyyy
      Tiedoksi sinulle: olen mies. Ja käskitkö sinä ignorantti luolamies minua opettelee kirjoitustaitoja? Haha! Varmasti mun tekstissä vilisee kirovirheitä, mutta tuo sinun oksennus on kuin 9.luokan takapenkin koviksen kynästä!

      Lainaa

    41. Tulos: +75 (75 ääntä)
      eikö muita jääny vaivaamaan tämä kapuloiden keittäminen?!!!

      Lainaa

    42. Tulos: -54 (82 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: No kerropa mikä syy on tarpeeksi iso syy käydä huorissa ja repiä toisen matkaliput, joka jättää siis toisen tuntemattomaan maahan toiselle puolta maapalloa yksin?
      Toihan ihan itsestään selvyys. Jos sitä yksin iltakaljalla käydessä tulee kävästyä polkasemassa jotain satamahuoraa, pitää rouvan paluuta viivästyttää penisiliinikuurin verran. tuossa on vain käynyt joku fiba, kun eukko on päässyt jyvälle että se tikusta tehty riita oli vain hämäystä. Huolimattomuutta, anteeksiantamatonta huolimatto muutta ukolta.

      Lainaa

    43. Tulos: +143 (153 ääntä)
      Que: Suhde kyllä taitaa olla ohi, ikävä kyllä. Kimiltä löytynee ens reissun jälkeen kainalosta joku n. 30 kg Anniinaa kevyempi siro mustatukkainen tytteli.
      Jolla on kikkeli.

      Lainaa

    44. Tulos: +78 (78 ääntä)
      Olis antanut Anniinan lähteä kotiin ja jäänyt itse sinne rällästämään koko rahan edestä. Jos itsekuria ei löydy ja tulee tehtyä tyhmiä juttuja kännissä niin Pattaya ei todellakaan ole se paikka johon parisuhteessa lomalle lähdetään.

      Lainaa

    45. Tulos: +57 (75 ääntä)
      Tämä on harvinaisen typerä kommentti, mutta tällaisia luettuani kiitän taas itseäni siitä, että olen sinkku. Kukaan ei pääse satuttamaan. Kolme kuukautta, niin tulee yksi (1) vuosi täyteen itseni kanssa, woo! Saa lähettää onnittelukortteja.

      Lainaa

    46. Tulos: +36 (38 ääntä)
      Ei vaan pysty käsittämään :(

      Lainaa

    47. Tulos: +24 (56 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Kyllä käy sääliksi Anniinaa. Tyttö jäi siis Thaimaahan ypöyksin, kun maksullista naista polkaissut ukko repi hänen lipun ja palasi Suomeen.Anniina.. Jätä se luuseri. Ihan oikeasti, tuollainen narsisti löytää kyllä kohtalonsa vielä. Kuten sanoitkin: elämä on liian lyhyt tälläiseen. Jatka omaasi.
      Ja sinä pystyt diagnosoimaan ihmiselle narsistisen persoonallisuushäiriön tuon perusteella? Ihmiset rakkaat, yrittäkää ymmärtää, että narsismi on oikeasti vakava häiriö persoonallisuudessa. Ihminen voi omata narsistisia piirteitä olematta narsisti. Nykyään jokainen tuntuu olevan pätevä psykiatri ja "narsistituomioita" jaellaan sinne sun tänne. Itse mokaan...Mulkku on mulkku, minkäs teet.

      Lainaa

    48. Pattajalla 15.1.2014 3:40
      Tulos: -53 (85 ääntä)
      Kuka hullu tänne nyt oman akan kanssa tulee edes :) En minä ainakaan lähde Brasiliaan ja ota kahvia mukaan :) Ja kyllähän leidari tietää mikä miehelle tekee hyvää :)

      Lainaa

    49. HassuviivaHeikki 15.1.2014 3:41
      Tulos: -22 (26 ääntä)
      Surullista miten jollain asiat menee aina perseelleen! joka tapauksessa tämä pelasti päiväni ! :-D

      Lainaa

    50. Tulos: -86 (130 ääntä)
      Hörhöjä kaikkialla: Väärin, tosimiehen ei koskaan tarvitse maksaa seksistä.
      jaa tuo seksistä maksu on vähän niin ja näin! suomessa otat eukon maksat kaikki laskut ja lainat!! sitten sanot että et maksa pillusta!! vedä käteen se on ainutta ilmaista jota voit munalla tehdä!!! laskin tuossa että suomipillu se vasta kallista on!! 30000€ avioerossa jouduin maksaan myytyäni kaiken omaisuuden poies!! että ei se pimppi kovin kallista täällä ole jos kerta pano maksaa 1000 t-baht! ottakaa prkl penaali käteen ja laskekaa vittu kuinka paljon se vittu suomessa maksaa! 7 vuotta 4-5 panoa kk ja 30000€?

      Lainaa

    51. Tulos: +24 (26 ääntä)
      touche: Luulis taikkumatkaajien sitten maininneen sen passin, huomattavasti selkeempi ilmaus kuin tuo “matkadokumentti”. Mutta kukin tyylillään, voihan se sekin olla, mikä tekee jätkästä kyllä vielä entistäkin idiootimman. Myös vahvan, ei niitä passeja ihan vahingossa revitä. Kunhan ihmettelin.
      No kun ei. Matkustusdokumentti ja matkustusasiakirja ovat yksi ja sama asia. Nimenomaan passi tai henkilökortti. :) http://formin.finland.fi/Public/default.aspx?nodeid=15711&contentlan=1&culture=fi-FI

      Lainaa

    52. hoposenhopo 15.1.2014 14:40
      Tulos: +88 (94 ääntä)
      munamies!: jaa tuo seksistä maksu on vähän niin ja näin! suomessa otat eukon maksat kaikki laskut ja lainat!! sitten sanot että et maksa pillusta!! vedä käteen se on ainutta ilmaista jota voit munalla tehdä!!! laskin tuossa että suomipillu se vasta kallista on!! 30000€ avioerossa jouduin maksaan myytyäni kaiken omaisuuden poies!! että ei se pimppi kovin kallista täällä ole jos kerta pano maksaa 1000 t-baht! ottakaa prkl penaali käteen ja laskekaa vittu kuinka paljon se vittu suomessa maksaa! 7 vuotta 4-5 panoa kk ja 30000€?
      Valkoisella roskalla onkin oma elämäntyylinsä. Ota hyvätuloinen nainen ensi kerralla. Paitsi ettet taida saada, kun et ole kouluja jaksanut käydä. Ja oletko kuullut avioehdosta? Sekin olisi hyvä muistaa ensi kerralla. Eniten mua ärsyttää siipeilijänaiset, just niiden takia jotku idiootit luulee kaikkien naisten oikein haluavan elää miesten rahoilla. 13-vuotiaasta asti munkin monet kaverit on sanonu haluavansa rikkaan miehen. Oisko vähän kunnianhimoisempaa haluta rikastua ihan itse, jos raha on kerran elämän tärkein asia?

      Lainaa

    53. Puolikiero_savolainen 15.1.2014 15:45
      Tulos: +44 (62 ääntä)
      Ebola: Ja sinä pystyt diagnosoimaan ihmiselle narsistisen persoonallisuushäiriön tuon perusteella?Ihmiset rakkaat, yrittäkää ymmärtää, että narsismi on oikeasti vakava häiriö persoonallisuudessa. Ihminen voi omata narsistisia piirteitä olematta narsisti. Nykyään jokainen tuntuu olevan pätevä psykiatri ja “narsistituomioita” jaellaan sinne sun tänne.Itse mokaan…Mulkku on mulkku, minkäs teet.
      Täytyy oikeasti olla aikuisella ihmisellä jokin käytöshäiriö tai narsistinen persoona, jos katsoo oikeudekseen jättää naisensa ypöyksin Aasiaan. En minä mitään diagnisoinut, vaan heitin oletuksen. Pahoittelen arvon Ebola, jos tämä sai kokkelin sumentamat oikeistolaiset öögäs pullistumaan!

      Lainaa

    54. Tulos: +24 (30 ääntä)
      Hörhöjä kaikkialla: Väärin, tosimiehen ei koskaan tarvitse maksaa seksistä.
      kiitos, oikein!

      Lainaa

    55. Tulos: +86 (96 ääntä)
      munamies!: jaa tuo seksistä maksu on vähän niin ja näin! suomessa otat eukon maksat kaikki laskut ja lainat!! sitten sanot että et maksa pillusta!! vedä käteen se on ainutta ilmaista jota voit munalla tehdä!!! laskin tuossa että suomipillu se vasta kallista on!! 30000€ avioerossa jouduin maksaan myytyäni kaiken omaisuuden poies!! että ei se pimppi kovin kallista täällä ole jos kerta pano maksaa 1000 t-baht! ottakaa prkl penaali käteen ja laskekaa vittu kuinka paljon se vittu suomessa maksaa! 7 vuotta 4-5 panoa kk ja 30000€?
      sinä oot siis ollu "eukon" kanssa vain seksin takia? miksi? aika typerää.

      Lainaa

    56. Tulos: -36 (50 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Kyllä käy sääliksi Anniinaa. Tyttö jäi siis Thaimaahan ypöyksin, kun maksullista naista polkaissut ukko repi hänen lipun ja palasi Suomeen. Anniina.. Jätä se luuseri. Ihan oikeasti, tuollainen narsisti löytää kyllä kohtalonsa vielä. Kuten sanoitkin: elämä on liian lyhyt tälläiseen. Jatka omaasi.
      Onkohan taustalla jotain eripuraa jo entuudestaan? kuten kyseine Anniina pettänyt ja pieni payback? Ja onhan toi paska temppu mut nauratti :D

      Lainaa

    57. Tulos: -4 (30 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Täytyy oikeasti olla aikuisella ihmisellä jokin käytöshäiriö tai narsistinen persoona, jos katsoo oikeudekseen jättää naisensa ypöyksin Aasiaan. En minä mitään diagnisoinut, vaan heitin oletuksen. Pahoittelen arvon Ebola, jos tämä sai kokkelin sumentamat oikeistolaiset öögäs pullistumaan!
      Kokkeli ei sumenna mitään, päinvastoin. Mutta olet väärässä. Ihminen kykenee täysin normaalilla toimintakyvyllä varustettuna hyvinkin julmiin ja välinpitämättömiin tempauksiin. Meillä täällä oikeistolaisten maailmassa sitä näkee päivittäin.

      Lainaa

    58. Tulos: -17 (19 ääntä)
      ROTFLMAO! :D

      Lainaa

    59. Hörhöjä kaikkialla 16.1.2014 8:59
      Tulos: +65 (67 ääntä)
      "jaa tuo seksistä maksu on vähän niin ja näin! suomessa otat eukon maksat kaikki laskut ja lainat!! " Kiva tietää, minä kyllä maksan lainasta puolet ja vielä hoitovastikkeen päälle, että älä viitsi valehdella.

      Lainaa

    60. Tulos: -50 (76 ääntä)
      Hörhöjä kaikkialla: Väärin, tosimiehen ei koskaan tarvitse maksaa seksistä.
      Väärin. Mies maksaa seksista aina. Tavalla tai toisella.

      Lainaa

    61. Thaimaaseen naisensa jättänyt paskiainen! 16.1.2014 9:40
      Tulos: -46 (112 ääntä)
      Jos pääsen ensimmäistä kertaa 10000 kilometrin päähän ja maksan matkat ja kaikki suurimmat viulut niin olinpa todella idiootti paskiainen kun tein näin. mutta kiitoksena saan kuunnella vittuilua ja valitusta koko vitun ensimmäiset kaksi viikkoa ja näytin pandalta jo kolmantena päivänä pienen eripuran jälkeen niin se ei minulle käy... Hoidin hänelle rahat että pärjää kunnes oma palkka tulee ja matkalippujen repiminen on täyttä PASKAA.... ETTÄ KETÄ HALUAA TULLA REPIMÄÄN MUN KURKUN AUKI NIIN TERVETULOA!!!! Ilmotusta tänne niin tehdään treffit.... Ja olen samaa mieltä ei tälläisiä pitäisi täällä jakaa mutta sekin on varmaan minun syyni että se täällä nyt on !!!

      Lainaa

    62. Puolikiero_savolainen 16.1.2014 13:28
      Tulos: +50 (62 ääntä)
      Thaimaaseen naisensa jättänyt paskiainen!: Jos pääsen ensimmäistä kertaa 10000 kilometrin päähän ja maksan matkat ja kaikki suurimmat viulut niin olinpa todella idiootti paskiainen kun tein näin. mutta kiitoksena saan kuunnella vittuilua ja valitusta koko vitun ensimmäiset kaksi viikkoa ja näytin pandalta jo kolmantena päivänä pienen eripuran jälkeen niin se ei minulle käy… Hoidin hänelle rahat että pärjää kunnes oma palkka tulee ja matkalippujen repiminen on täyttä PASKAA…. ETTÄ KETÄ HALUAA TULLA REPIMÄÄN MUN KURKUN AUKI NIIN TERVETULOA!!!! Ilmotusta tänne niin tehdään treffit…. Ja olen samaa mieltä ei tälläisiä pitäisi täällä jakaa mutta sekin on varmaan minun syyni että se täällä nyt on !!!
      Kävijäkö huorissa kuitennii? Opettele käyttäytymään, vaikka päessäs outkin!!

      Lainaa

    63. Puolikiero_savolainen 16.1.2014 13:30
      Tulos: +27 (37 ääntä)
      Ebola: Kokkeli ei sumenna mitään, päinvastoin.Mutta olet väärässä. Ihminen kykenee täysin normaalilla toimintakyvyllä varustettuna hyvinkin julmiin ja välinpitämättömiin tempauksiin. Meillä täällä oikeistolaisten maailmassa sitä näkee päivittäin.
      Usko pois, kyllä se sumentaa pitkässä juoksussa ja pahasti. Ei, normaalilla järjellä ja moraalilla varustettu ihminen ei pysty tuohon, ei edes paatuneinkaan yksilö. Taustalla on joku käytöshäiriö, jos pystyy tuollaiseen. Olet siis väärässä.

      Lainaa

    64. Tulos: +85 (87 ääntä)
      munamies!: jaa tuo seksistä maksu on vähän niin ja näin! suomessa otat eukon maksat kaikki laskut ja lainat!! sitten sanot että et maksa pillusta!! vedä käteen se on ainutta ilmaista jota voit munalla tehdä!!! laskin tuossa että suomipillu se vasta kallista on!! 30000€ avioerossa jouduin maksaan myytyäni kaiken omaisuuden poies!! että ei se pimppi kovin kallista täällä ole jos kerta pano maksaa 1000 t-baht! ottakaa prkl penaali käteen ja laskekaa vittu kuinka paljon se vittu suomessa maksaa! 7 vuotta 4-5 panoa kk ja 30000€?
      Se, että valitset naisen joka elää kustannuksellasi ei ole naisten vika.

      Lainaa

    65. Tulos: +22 (36 ääntä)
      Mut ajatelkaas hei tätä: noilla on edelleen mahdollisuus lisääntyä. Kelatkaa sitä. Eikö vaan vähän puistatakin koko ajatus?

      Lainaa

    66. Tulos: +31 (31 ääntä)
      Edelleenkään ei ole auennut se kapuloiden keittäminen. Viittaus sukupuolielimen desinfiointiin?

      Lainaa

    67. Tulos: -38 (44 ääntä)
      Väärin, tosimiehen ei koskaan tarvitse maksaa seksistä.
      Niin, vain aviomiesten tarvitsee maksaa seksistä.

      Lainaa

    68. Tulos: +86 (88 ääntä)
      munamies!: jaa tuo seksistä maksu on vähän niin ja näin! suomessa otat eukon maksat kaikki laskut ja lainat!! sitten sanot että et maksa pillusta!! vedä käteen se on ainutta ilmaista jota voit munalla tehdä!!! laskin tuossa että suomipillu se vasta kallista on!! 30000€ avioerossa jouduin maksaan myytyäni kaiken omaisuuden poies!! että ei se pimppi kovin kallista täällä ole jos kerta pano maksaa 1000 t-baht! ottakaa prkl penaali käteen ja laskekaa vittu kuinka paljon se vittu suomessa maksaa! 7 vuotta 4-5 panoa kk ja 30000€?
      Onko sulla nyt ymmärryksessä vikaa? Jos sä maksat lainat, niin sä maksat asunnosta, et pillusta. Tai mä ainakin lainaa maksaessani maksan näistä neljästä seinästä ja katosta pääni päällä, en mistään patukasta. Sensijaan jos mä olisin niin tyhmä että elättäisin jotain vellipersettä täysihoidolla samalla kun kantaisin ruoan pöytään, maksaisin sähköt, lainat, auton ja vastikkeet niin en mä kehtaisi omaa typeryyttäni korostaa huutaen että se munan saaminen maksaa. Parisuhteessa kumpikin osallistuu kuluihin, mutta se seksi ei ole mikään kuluerä.

      Lainaa

    69. Tulos: -13 (31 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Usko pois, kyllä se sumentaa pitkässä juoksussa ja pahasti. Ei, normaalilla järjellä ja moraalilla varustettu ihminen ei pysty tuohon, ei edes paatuneinkaan yksilö. Taustalla on joku käytöshäiriö, jos pystyy tuollaiseen. Olet siis väärässä.
      Eli mielestäsi ihminen ei voi käyttäytyä väärin tai julmasti ilman käytöshäiriöitä? Kai ymmärrät, että jos tuollainen väite pitäisi paikkansa, käsite "normaali" olisi hyödytön, koska me kaikki olisimme käytöshäiriöisiä? On todella naiivia kuvitella, että tavallinen ihminen ei yksinkertaisesti vaan tee mitään pahaa ja ne jotka tekevät, ovat "epänormaaleja". Olet väitteilläsi onnistunut osoittamaan vain sen, että olet äärimmäisen sinisilmäinen etkä ymmärrä ihmisen käytöksen toiminnasta mitään. Olet siis tuplaväärässä

      Lainaa

    70. Tulos: +25 (25 ääntä)
      as: Edelleenkään ei ole auennut se kapuloiden keittäminen. Viittaus sukupuolielimen desinfiointiin?
      Itse tulkitsin sen niin, että Anniina tarkoitti kapuloiden heittämistä (rattaisiin). Eli, vaikka Kim kuinka yrittäisi estää Anniinaa pääsemästä kotiin ja heittämästä niitä tavaroita parvekkeelta, hän on päätöksensä tehnyt, eikä Kim voi sitä estää.

      Lainaa

    71. Mahtisonni 17.1.2014 9:48
      Tulos: -72 (112 ääntä)
      Thaimaaseen naisensa jättänyt paskiainen!: Jos pääsen ensimmäistä kertaa 10000 kilometrin päähän ja maksan matkat ja kaikki suurimmat viulut niin olinpa todella idiootti paskiainen kun tein näin. mutta kiitoksena saan kuunnella vittuilua ja valitusta koko vitun ensimmäiset kaksi viikkoa ja näytin pandalta jo kolmantena päivänä pienen eripuran jälkeen niin se ei minulle käy…Hoidin hänelle rahat että pärjää kunnes oma palkka tulee ja matkalippujen repiminen on täyttä PASKAA…. ETTÄ KETÄ HALUAA TULLA REPIMÄÄN MUN KURKUN AUKI NIIN TERVETULOA!!!! Ilmotusta tänne niin tehdään treffit….Ja olen samaa mieltä ei tälläisiä pitäisi täällä jakaa mutta sekin on varmaan minun syyni että se täällä nyt on !!!
      Arvasinhan että naisen versiossa oli jotain vikaa. Eukot esittävät itsesnä aina enkeleinä. Ihan oikein käydä huorissa jos eukko on tollainen!

      Lainaa

    72. Tulos: -65 (77 ääntä)
      Tyhmä huora selkeesti. Ihan oikein mies teki.

      Lainaa

    73. Tulos: +10 (28 ääntä)
      Luulisin, että vakka on kantensa valinnut. Kaksi samanlaista pälliä yhdessä niin tietäähän sen mitä siitä seuraa.

      Lainaa

    74. Tulos: +16 (30 ääntä)
      Hörhöjä kaikkialla: Väärin, tosimiehen ei koskaan tarvitse maksaa seksistä.
      Eihän siitä seksistä maksetakaan, vaan siitä että eivät soittele perään.

      Lainaa

    75. Tulos: +8 (34 ääntä)
      Ompas omituista, että mies ottaa naisensa mukaan matkalle, kun aikoo huorissa käydä. Mitä kaverimiehiä ja muita vastaavia miespuolisia tuttavia tiedän, niin suurin osa haluaa ulkomaanreissulla käydä huorissa. Siksi en koskaan ole innostunut ideasta, että pojat lähtevät keskenään matkalle, mikäli seurustelen. Tietämilleni miehille ei ole väliä, ovatko he sinkkuna, parisuhteessa, kihloissa tai jopa naimisissa. Sinne maksullisiin on vain päästävä. Kai he kuvittelevat sitten sen olevan parempaa tai miehillä on jotain fantasioita. Eli tämä ei ikäväkyllä ole uutta muuten, kuin että Kim on raahannut myös eukkonsa mukaan matkalle. Kas kun ei sinne ilotalon odotusaulaan pistänyt Anniinaa odottamaan :D Kim teki lapselliset repiessään matkalipun. Luulisi miehen tajuavan, että se ei ole naisista, etenkään omasta tyttöystävästä "kovajuttu" käydä siellä huorissa. Ja vinkkinä yleisesti miehille; Älkää KOSKAAN påljastako tuleville tyttöystävillenne käyneenne maksullisissa naisissa. Käy niinkuin Kimille, eikä teillä ole edes naisen matkalippua revittävänä :D Kukaan nainen ei halua tietää seikkailuistanne ja vastaavasti olkaa seikkailematta kun teillä on se elämänne nainen!

      Lainaa

    76. Tulos: -11 (17 ääntä)
      Kim Jong Un kusetti tyhmää suomalaista :D

      Lainaa

    77. Tulos: -17 (27 ääntä)
      Kaikenlaista sitä. Olisit Kim ottanut sen Anniinan mukaan sinne huoriin! Niin mie tein miehen kanssa. Kivasti voi yhdessä mennä. Ja jos Kadri on sitä mieltä ettei naiset kestä sitä että miehillä on menneisyys niin onpas aika tiukkapiposta.

      Lainaa

    78. heimosenkeimo 17.10.2021 17:31
      Tulos: -3 (7 ääntä)
      näin toimii alfauros, te muut aisurit ja soijapojat voitte vain ottaa oppia.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Thaimaa, loma, matka, lento, pettää, suhde, parisuhde, ero