Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 11

Viestittelyä hississä.
Rakkaat naapurit, osa 11

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 29 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +656 (684 ääntä)
      "Mut ihan totta, ei kestä ku 5min yleensä xD"

      Lainaa

    2. Tulos: +348 (356 ääntä)
      Tällaisia lappuviestittelyjä katsellessa tekee aina mieli osallistua, mutta siihen ei vieläkään ole ollut mahdollisuutta. Toisaalta pitäisi varmaan olla kiitollinen siitä, ettei lappujen jättöön ole ollut aihetta.

      Lainaa

    3. Tulos: -185 (351 ääntä)
      Kukahattusedän käsiala on selvästi naisen käsialaa. Ja lumen poistaminen parvekkeelta on ihan asiallista, ettei naapurille aiheudu haittaa. Vittumaista, kun yläkerran parvekkeelta tippuu vettä.

      Lainaa

    4. Tulos: +393 (435 ääntä)
      Vesi tunkeutuu betonin läpi. Mikähän firma teiän parvekkeita ollu värkkäämässä.

      Lainaa

    5. Tulos: +169 (193 ääntä)
      dea: Ja lumen poistaminen parvekkeelta on ihan asiallista, ettei naapurille aiheudu haittaa. Vittumaista, kun yläkerran parvekkeelta tippuu vettä.
      Ihan asiallista joo jos se ois yleensä ottaen mahdollista että se lumi tulis vetenä betonin LÄPI. Eiköhän kyse ole jostain kosteuden tiivistymisestä naapurin parvekkeen kattoon.

      Lainaa

    6. Tulos: -54 (194 ääntä)
      ^ No hehehe ! Ehkä se "betonin läpi" on vaan ilmaisuvirhe jolla tarkoitetaan kaiteen ja lattian välissä olevaa rakoa. Pilkunnussinta on kivaa joskus mutta sillä sivuutetaan itse aihe turhan usein.

      Lainaa

    7. Tulos: +76 (86 ääntä)
      Ehkä tämä Santerin hissitapaus on kyseisen huushollin versio chattipalstasta? :D

      Lainaa

    8. Tulos: +325 (355 ääntä)
      dea: Kukahattusedän käsiala on selvästi naisen käsialaa.
      Tosissasiko yrität väittää, että miehellä ei voi olla selkeä ja hyvä käsiala?

      Lainaa

    9. Seppolainen 26.12.2013 12:50
      Tulos: +115 (155 ääntä)
      Haista vittu! T. Kikki Hiiri

      Lainaa

    10. Tulos: +38 (44 ääntä)
      dasds: Vesi tunkeutuu betonin läpi. Mikähän firma teiän parvekkeita ollu värkkäämässä.
      Meillä on ylhäältä tippuva vesi syöny selvästi betoniin reikää :D

      Lainaa

    11. Tulos: +172 (190 ääntä)
      Luu: Tosissasiko yrität väittää, että miehellä ei voi olla selkeä ja hyvä käsiala?
      Älä nyt, kyseessä on selkeästi ihminen, joka on tutkinut asiaa pidempäänkin, tehnyt kattavaa tutkimusta ja vertailua kentällä miesten ja naisten käsialojen eroista. Samalla lailla kuin mies ei voi pukeutua vaaleanpunaiseen, ei hänellä voi olla noin siisti käsiala. Tämä on fakta.

      Lainaa

    12. Tulos: -72 (104 ääntä)
      Neiti: “Mut ihan totta, ei kestä ku 5min yleensä xD”
      No ei kauemmin tarvitsekaan, ellei nainen ole frigidi. Viisiminuuttisia jaksaa monta kertaa ja jokaisen lopussa on palkinto.

      Lainaa

    13. Tulos: -11 (17 ääntä)
      Haha :D Alemmat aika loistavia, ja veikkaan että pilke silmäkulmassa kirjoitettu tuo keskimmäinen lappu =D

      Lainaa

    14. Tulos: +6 (36 ääntä)
      Itse kasaan parvekkeeni lumet yhteen nurkkaan, kyllä ne varmaan siitäkin vuotavat alakertaan. Alas en lunta kuitenkaan ala lapioimaan (ei taida olla sallittuakaan) tai muullakaan konstilla parvekkeelta siivoamaan. Naapurin ongelma jos viettää aikaansa mielettömin määrin parvekkeellaan keskellä talvea.

      Lainaa

    15. Tulos: +86 (86 ääntä)
      Ah, toi parveke, aivan pakko jakaa oma kokemus moisesta. Aikana ennen julkisivuremonttia (jossa kaikille tupattiin ne pakolliset lasitukset) alakerran naapuri oli onnistunut valittamaan isännöitsijän toimistoon sadevesistä, jotka siis täysin törkeinä ja esteettä valuivat heidän parvekkeelleen/epäilemättä kalleille yksityisillä varoilla hankituille lasituksilleen. Siis isännöitsijä katsoi asiakseen valittaa tästä kyseisestä luonnonilmiöstä meille... Eipä nyt ole vieläkään auennut millä kyseiset sadevedet olisin kyennyt estämään, painovoiman lakeja yritän kyllä jatkuvasti muuttaa elopainon lisääntyessä mutta siinä toistaiseksi onnistumatta. Ja ihan täysin asiasta piparkakkuun, kiitoksia ettette pitäneet joululomaa!! Varmaan materiaalia riitti ylimääräksi asti?

      Lainaa

    16. Tulos: -32 (48 ääntä)
      Soopeli: ↑ No hehehe ! Ehkä se “betonin läpi” on vaan ilmaisuvirhe jolla tarkoitetaan kaiteen ja lattian välissä olevaa rakoa. Pilkunnussinta on kivaa joskus mutta sillä sivuutetaan itse aihe turhan usein.
      Joopa joo...Minä pidä parvekkeellani vaikka hevosen paskaa eikä se kuulu sinulle pätkääkään.

      Lainaa

    17. vanha elostelija 27.12.2013 9:50
      Tulos: -26 (50 ääntä)
      mmmmm: Joopa joo…Minä pidäparvekkeellani vaikka hevosen paskaa eikä se kuulu sinulle pätkääkään.
      Sama täällä. Ja minä myös harrastan seksiä omassa asunnossani ukkoni kanssa ihan silloin kun sattuu huvittamaan. Jos naapuria ketuttaa niin ostakoot korvatulpat. Niiden läpi ei kyllä naapurin sängyn narina kuulu millään...

      Lainaa

    18. Julkisivu-urakoitsija 27.12.2013 10:03
      Tulos: +88 (102 ääntä)
      Tuo veden tippuminen parvekkeen betonin läpi ei ole mitenkään ihmeellinen asia, jos parveketta ei ole vedeneristyspinnoitettu tai vanha pinnoite on kulunut tai vaurioitunut. Betoni itsessään imee vettä kuin sieni, toki riippuen valussa käytetyn massan koostumuksesta ja seostuksesta. Betoni on täynnä erilaisia huokosia, jotka ovat syntyneet kovettumisvaiheessa vesihöyrystä ja muusta kaasunmuodostuksesta. Näiden huokosten muodosta, tiheydestä, lisäaineilla täyttämisestä ja koosta riippuvat betonin pakkasenkesto- ja vesitiiviysominaisuudet. Yleisesti parvekelaattojen valut ovat kohtuullisen kehnoa tavaraa ihan 90-luvulle saakka ja osa varmasti uusistakin. Betoniin imeytyvä vesi aiheuttaa betonin pakkasrapautumaa ja betonin pintakerroksissa hiilidioksidin sitoutumisen myötä laskeneen pH:n alueella olevien raudoitusterästen tilavuudeltaan laajenevaa korroosiota, joka repii betoniin halkeamia ja jopa irroittaa palasia. Ns. Raskaassa parvekesaneerauksessa betonin pinnoitteet ja huono pinta hiekkapuhalletaan, piikataan ja hiotaan pois ja ylitasoitetaan hiilidioksidin diffuusiota vastustavalla laastilla. Ruostumisalueella (Ns. karbonatisoitumisvyöhykkeellä) olevat pintateräkset piikataan myös auki, poistetaan mikäli mahdollista ja suojataan karbonatisoitumattomalla korroosiosuoja-aineita sisältävällä laastipaikkausmenetelmällä. Tämän jälkeen laatan alapinnat käsitellään diffuusioavoimella pinnoitteella, eli mahdollisimman hyvin vesihöyryä läpi päästävällä pinnoitteella ja yläpinnat vedeneristetään yleensä epoksiprimerillä ja polyuretaanipinnoitteella (n. 2 kg pinnoitetta/neliömetri!). Saneerauksen tarvetta voidaan välttää muutamalla asialla: -Parvekelasitukset antavat korroosion puolesta n. tuplaten elinikää parvekerakenteille. (ks. Jussi Mattila/TTYO) -Pidetään parvekelaatta kuivana kasaamalla lumet pois parvekkeelta. -Estetään parvekkeen vesieristeen vaurioituminen. (terassilaatoissa ruuveja, kalusteissa teräviä kulmia, jne.). -Pidetään parveke puhtaana lehdistä sun muista ja puhdistetaan parvekkeen vedenpoisto tarvittaessa. Nimim. Tylsä hetki töissä voi johtaa luennoitsemiseen nettikansalle.

      Lainaa

    19. Tulos: +45 (49 ääntä)
      Julkisivu-urakoitsija: Tuo veden tippuminen parvekkeen betonin läpi ei ole mitenkään ihmeellinen asia, jos parveketta ei ole vedeneristyspinnoitettu tai vanha pinnoite on kulunut tai vaurioitunut. Betoni itsessään imee vettä kuin sieni, toki riippuen valussa käytetyn massan koostumuksesta ja seostuksesta. Betoni on täynnä erilaisia huokosia, jotka ovat syntyneet kovettumisvaiheessa vesihöyrystä ja muusta kaasunmuodostuksesta. Näiden huokosten muodosta, tiheydestä, lisäaineilla täyttämisestä ja koosta riippuvat betonin pakkasenkesto- ja vesitiiviysominaisuudet. Yleisesti parvekelaattojen valut ovat kohtuullisen kehnoa tavaraa ihan 90-luvulle saakka ja osa varmasti uusistakin. Betoniin imeytyvä vesi aiheuttaa betonin pakkasrapautumaa ja betonin pintakerroksissa hiilidioksidin sitoutumisen myötä laskeneen pH:n alueella olevien raudoitusterästen tilavuudeltaan laajenevaa korroosiota, joka repii betoniin halkeamia ja jopa irroittaa palasia. Ns. Raskaassa parvekesaneerauksessa betonin pinnoitteet ja huono pinta hiekkapuhalletaan, piikataan ja hiotaan pois ja ylitasoitetaan hiilidioksidin diffuusiota vastustavalla laastilla. Ruostumisalueella (Ns. karbonatisoitumisvyöhykkeellä) olevat pintateräkset piikataan myös auki, poistetaan mikäli mahdollista ja suojataan karbonatisoitumattomalla korroosiosuoja-aineita sisältävällä laastipaikkausmenetelmällä. Tämän jälkeen laatan alapinnat käsitellään diffuusioavoimella pinnoitteella, eli mahdollisimman hyvin vesihöyryä läpi päästävällä pinnoitteella ja yläpinnat vedeneristetään yleensä epoksiprimerillä ja polyuretaanipinnoitteella (n. 2 kg pinnoitetta/neliömetri!). Saneerauksen tarvetta voidaan välttää muutamalla asialla: -Parvekelasitukset antavat korroosion puolesta n. tuplaten elinikää parvekerakenteille. (ks. Jussi Mattila/TTYO) -Pidetään parvekelaatta kuivana kasaamalla lumet pois parvekkeelta. -Estetään parvekkeen vesieristeen vaurioituminen. (terassilaatoissa ruuveja, kalusteissa teräviä kulmia, jne.). -Pidetään parveke puhtaana lehdistä sun muista ja puhdistetaan parvekkeen vedenpoisto tarvittaessa. Nimim. Tylsä hetki töissä voi johtaa luennoitsemiseen nettikansalle.
      Hyvä, että oli tylsä hetki töissä. ;) Täyttä asiaa kirjoitit. Nyt ihmiset ei ainakaan kuvittele, että betoni olisi umpikiveä, jonka läpi vesi ei pääse.

      Lainaa

    20. Tulos: +21 (41 ääntä)
      Jo nyt on vitales jos naapuri ei kestä pientä sängyn narinaa. Pahimmat narisijasängyt kun ihan kyljen kääntämisestäkin narisee, ja ne nyt on ihan normaaleja yöllisiä ääniä. Tuossa kun ei mistään kovaäänisestä huutamisestakaan mainittu. Aika lapsellista laittaa jonnekkin vielä julkisesti esille tuollainen viesti. Kertoo kyllä viestin laittajasta enemmän kuin siitä ihmisestä, jolla on ilmeisesti aika normaali seksielämä.

      Lainaa

    21. Tulos: +10 (14 ääntä)
      jaa: Ah, toi parveke, aivan pakko jakaa oma kokemus moisesta. Aikana ennen julkisivuremonttia (jossa kaikille tupattiin ne pakolliset lasitukset) alakerran naapuri oli onnistunut valittamaan isännöitsijän toimistoon sadevesistä, jotka siis täysin törkeinä ja esteettä valuivat heidän parvekkeelleen/epäilemättä kalleille yksityisillä varoilla hankituille lasituksilleen. Siis isännöitsijä katsoi asiakseen valittaa tästä kyseisestä luonnonilmiöstä meille… Eipä nyt ole vieläkään auennut millä kyseiset sadevedet olisin kyennyt estämään, painovoiman lakeja yritän kyllä jatkuvasti muuttaa elopainon lisääntyessä mutta siinä toistaiseksi onnistumatta. Ja ihan täysin asiasta piparkakkuun, kiitoksia ettette pitäneet joululomaa!! Varmaan materiaalia riitti ylimääräksi asti?
      Pakko jakaa oma tarina. Meillä on sellanen pesukone, joka jättää pyykin aina tosi märäks. Varsinkin jos sillä pesee yhtään täydempää koneellista, niin se ei jaksa pyörittää kunnolla ja pyykit jää vettä tippuvan märäksi. No, kerran oli vähän kiire niin ei sitten jaksettu puristella vettä pois pyykeistä. Poikaystävä laitto ne vettä tippuvina roikkumaan parvekkeella olevaan naruun. Sitten mentiin pois koska ohjelmaa muualla. About tunnin päästä poikaystävälle soitetaan huoltoyhtiöstä :D naapurin parvekkeelle oli tippunu vettä :D Siinä on lasitukset ja kaikki, mutta kai siinä on lattiassa joku reikä nimenomaan vedenpoistoa varten. Empä tiiä että noinkin voi käydä. Eipä ton jälkeen juuri olla kuivattu pyykkiä parvekkeella.

      Lainaa

    22. Tulos: -64 (66 ääntä)
      dollyboy: Älä nyt, kyseessä on selkeästi ihminen, joka on tutkinut asiaa pidempäänkin, tehnyt kattavaa tutkimusta ja vertailua kentällä miesten ja naisten käsialojen eroista. Samalla lailla kuin mies ei voi pukeutua vaaleanpunaiseen, ei hänellä voi olla noin siisti käsiala. Tämä on fakta.
      WTF? Olenkohan mä värisokea kun olen nähnyt useitakin vaaleanpunaisia vaatteita ja vielä miehillä?! :D Mikähän perustelu tuo nyt taas muka on? HUHUH :D

      Lainaa

    23. Tulos: +19 (27 ääntä)
      dydy: WTF? Olenkohan mä värisokea kun olen nähnyt useitakin vaaleanpunaisia vaatteita ja vielä miehillä?! Mikähän perustelu tuo nyt taas muka on? HUHUH
      kenties vitsi?

      Lainaa

    24. Tulos: +34 (36 ääntä)
      dydy: WTF? Olenkohan mä värisokea kun olen nähnyt useitakin vaaleanpunaisia vaatteita ja vielä miehillä?! Mikähän perustelu tuo nyt taas muka on? HUHUH
      Nyt kyllä meni sulla vitsi täysin ohi.

      Lainaa

    25. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Epo: Jo nyt on vitales jos naapuri ei kestä pientä sängyn narinaa. Pahimmat narisijasängyt kun ihan kyljen kääntämisestäkin narisee, ja ne nyt on ihan normaaleja yöllisiä ääniä. Tuossa kun ei mistään kovaäänisestä huutamisestakaan mainittu. Aika lapsellista laittaa jonnekkin vielä julkisesti esille tuollainen viesti. Kertoo kyllä viestin laittajasta enemmän kuin siitä ihmisestä, jolla on ilmeisesti aika normaali seksielämä.
      http://www.youtube.com/watch?v=DLPFeyMyids

      Lainaa

    26. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Voi ei...onkohan tuo Kikki Hiiri tyyppi sama, joka jaksoi valittaa erään opiskelijakämpän ilmoitustaululla jonkun naapurin koiran hetkittäisestä haukkumisesta päiväsaikaan, kun tyyppi oli itse nukkumassa krapulaansa pois? Ja yöllähän ei saman tyypin tarvinnut ollenkaan välittää muista naapureista, hirveää känniörvellystä ja puoliksi syötyä ruokaa pitkin rappukäytävää. Samalla tavalla ilmaisi itseään siellä ilmoitustaululla ja samalla allekirjoituksella. Vähän ressukka junttipoika näytti olevan, liekkilippis, pilottitakki ja kaikki.

      Lainaa

    27. Tulos: +5 (27 ääntä)
      Tässä kuten useimmiten "kerrostalokyttääjä" postauksissa valittaja on oikeassa ja lapuista herneen nenään vetäjä väärässä. Jos ei osaa elää niin että ei häiritse naapureita kannattaa muuttaa käyttäytymistä tai muuttaa pois. Yleensä kyttäyksestä häiriintyvät ovat 20v. ihmisenalkuja, jotka elävät juuri vanhempien nurkista pois muuttamisen hybrisvaihetta ja kuvittelevat että nyt saan tehdä mitä vaan koska vaan koska ZOMG itse (yhteiskunnan asumistukemana) maksettu ikioma vuokrakämppä.

      Lainaa

    28. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Mä en enää Terona uskaltaisi mennä ottamaan lumia pois!

      Lainaa

    29. Tulos: +15 (23 ääntä)
      Todella mautonta alkaa arvailemaan naapurin seksikumppanin painoa jossain hissilapussa... menetti pohjan aika pahasti kun piti kaikkien muiden asiattomuuksien lisäksi puhumaan jostain sellaisesta. Ja ihminen saa paneskella keskellä yötä omassa kodissaan nyt ihan muutenkin, se taidetaan laskea normaaleihin elämisen ääniin kuten myös wc ja suihku, jos on esim. yötöissä ja tarvitsee mennä klo 3 suihkuun kun pääsee kotiin, kyllä niin saa tehdä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: hissi, viesti, lappu, äänet, kortti, lumi, naapuri, Kikki Hiiri