Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuka pelkää homomiestä?

Umpihetero avautuu.
Kuka pelkää homomiestä?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 165 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1992 (2056 ääntä)
      Mieleni saastui (ei homoverestä).

      Lainaa

    2. Tulos: -584 (964 ääntä)
      Juu en minäkään homoista niin hirveästi pidä, mutta joku raja nyt kuitenkin... Samanlaista verta se on kuin minussakin, eikä se kaiken lisäksi edes pysy elimistössä lopunikää... Tietenkin, jos uskoo, että ihmisen sielu on veressä (muistaakseni Jehovan todistajat tai Mormonit... Korjatkaa, jos olen väärässä), niin sitten tuo on hyvä syy kieltäytyä, mutta tämän uskonnon edustajat kieltäytyvätkin samalla kaikista verensiirroista.

      Lainaa

    3. Tulos: +1389 (1473 ääntä)
      .....usko ihmisiin alkaa mennä. Enpä haluaisi saada Kaken verta suoniini, ettei musta tulis noin tynnyrissä kasvanutta idioottia, jolla on suppea näkemys elämään. Taidanpa infota sukulaisia, että jos meinaan kuolla ja tarvitsen verta, nii saavat varmistavaa, ettei oo Kaken veri kyseessä. P.s homo homon tunnistaa ;)

      Lainaa

    4. Tulos: +970 (1034 ääntä)
      Miten voi viiskymppinen olla noin lapsellinen.... :D

      Lainaa

    5. Tulos: +700 (874 ääntä)
      Onko suomalaiset tosiaan näin takapajuisia? En enään ihmettele että Suomi on ainoa pohjoismaa jossa ei ole tasa-arvoista avioliittolakia.

      Lainaa

    6. Tulos: +865 (893 ääntä)
      Piti vielä lisätä, että mitähän tuo herra ajattelee bi-seksuaalien verestä? Onkohan sekin saastunutta...? Ja hienoa tasa-arvoa taas. "Hyi homoja mut lesbot on ok" :)

      Lainaa

    7. Saastainen homo 17.12.2013 4:03
      Tulos: +1111 (1167 ääntä)
      Nyt haisee kyllä epävarmuus omasta seksuaalisuudesta.

      Lainaa

    8. Jani Kuivaniemi 17.12.2013 4:08
      Tulos: +448 (490 ääntä)
      Jotkut ihmiset osaa olla kyllä niin ahdasmielisiä että ihan oksettaa ... Hävetkää!

      Lainaa

    9. Tulos: +187 (283 ääntä)
      Tämähän johtuu vain vanhoista arvoista, homoushan oli luokiltetu sairaudeksi 80-luvun alkupuolelle saakka. Toivottavasti nuoremmista sukupolvista ei tule noin jäykkiä arvoiltaan, vaan osataan mukautua muuttuvaan maailmaan.

      Lainaa

    10. Tulos: -30 (152 ääntä)
      kaken on pakko trollata, ei viiskybänen aikuinen ihminen voi olla tommonen...

      Lainaa

    11. Tulos: +476 (508 ääntä)
      dinzdinz: Miten voi viiskymppinen olla noin lapsellinen….
      Kakehan on just tätä tynnyrissä kasvanutta supisuomalaista hankkijalippissukupolvea, varsinainen karikatyyri. Aika nostalgista tavallaan. Kohta näitä ei enää ole, joten naureskellaan vielä kun voidaan.

      Lainaa

    12. Tulos: +142 (164 ääntä)
      nuuskis: Piti vielä lisätä, että mitähän tuo herra ajattelee bi-seksuaalien verestä? Onkohan sekin saastunutta…? Ja hienoa tasa-arvoa taas. “Hyi homoja mut lesbot on ok”
      Koska muutenhan Kake edustaa tasa-arvoisuutta parhaimmillaan.

      Lainaa

    13. Tulos: +308 (330 ääntä)
      Ja idioottien otsassa pitäisi lukea "idiootti"

      Lainaa

    14. Tulos: +183 (191 ääntä)
      Olisko nyt jo aika julkaista se tieteellinen tutkimus, mikä tekijä määrittää ihmisestä hetero- tai homoseksuaalin. Ymmärtäisivät sitten nämä kaketkin, että se ei ole tarttuvaa.

      Lainaa

    15. Tulos: -378 (492 ääntä)
      Noh noh ei se homouden luokittelu sairaudeksi kai niin hirveää ole vai olisiko? Oletteko itse niin umpimielisiä että jos nyt sanoo jonkun olevan sairas kun on ähän kuumetta tai diabetes niin silloin on jotenkin huonompi ihminen noin muuten, tätä en ole ymmärtänyt. Lisäksi niille jotka sanovat että homoutta eivoi todista lääketieteellisesti vaan kyse on psykologiasta niin kyllä varmaan usein onkin mutta voidaan löytää myös geneettistä herkkyyttä homoudelle (erityisen alhaiset testosteronitasot tai solujen kyvyttömyys vastaanottaa sitä-tämä nyt miesten osalta, naisilla voi olla sama ongelma eri perin). Tämä tosin ei liene vaarallista raavaalle heteromiehellekkään joten verenluovuts pointti todella oli typerä. Homouden sairaudeksi määrittelyhän saattaisi saada ihmiset ymmärtämään että se ei ole mikään valinta, jolla tahallan ihmisiä kiusataan, vaan jotan johon ollaan kasvettu tai synnytty. Myös se on hyvä muistaa että ei nykyäänkään ole pakkohoitoja ellei ihmisen tai muiden terveys ole välittömässä vaarassa, jota en voi nähdä homouden koskaan olevan. Tämä miksi homous sitten olisi sairaus mutta esim bi-seksuaalisuus ei niin syy on siinnä että sairaus määritellään (wikipedian mukaan-ihan kelpo tietolähde ei siitä varmaankaan tarvitse sotaa nostaa, eihän) "Sairaus (lat. morbus, kreik. nosos, engl. disease) on fyysisen tai psyykkisen rakenteen tai toiminnan poikkeavuus, joka aiheuttaa yksilölle tai hänen ympäristölleen tilapäistä tai pysyvää haittaa tai toiminnanvajavuutta. ". Näin siis koska homot eivät oikein voi lisääntyä (toiminnanvajaus) mutta bi-seksuaaleille se ei onglelma noin sinäällään (ts. homoseksiä en sano sairaudeksi, ei siinnä mitään) ole niin siksi ero tässä. Erottelu koskaa siis myös nais- että miessukupuolisia homoseksuaaleja. Tällä kommentilla en siis tahdo antaa erityisen homovastaistakuvaa itsestäni-koska en sellainen ole. Toivoisin itseasiassa tämä näkökannan avaavan muidenkin silmiä ja auttamaan tämän homovihan loppumisessa-ihmisähän tässä ollaan. Sittten vielä tähän loppuun kun ihmettelette sitä avioliiittolakia kuitenkin niin ainakaan kirkkoa ei voi pakottaa vihkimään-jos kirkon mielestä raamattu tai oma moraali homoparien vihkimisen kieltää niin antaa olla se on heidän asiansa, pääsee sitä avioliittoon maistraatissa ja juhlat voi pitää kyllä kotona varmasti jos huvittaa. Ainoa mitä en suoralta kädeltä myöntäisi niin on adoptio-oikeus, mutta kyllähän on parempi että lapsella on kaksi isää tai äitä kuin että joutuisi kasvamaan väkivallan tai muun vastaavan keskellä. Huostaanotothan ovat lisääntyneet huomattavasti joten tarvetta uusille kodeille lienee (mutta periaatteessa jos on muuten samanlaiset perheet, niin heteroparion jonossa ensimmäiseksi-sanokaa vain umpimieliseksi mutta on suurempi "riski sairastua homouteen" (huom tahallinen demonisointi) koska kasvuolot olisivat "normaalimmat")

      Lainaa

    16. Tulos: +416 (428 ääntä)
      Eikö ihmisellä tosiaan muuta sisältöä ole kuin etsiä linkkejä homoaiheisiin ja kertoa sitten, ettei itse varmasti ole homo? Rasittava tyyppi pohjattoman tyhmyyden lisäksi.

      Lainaa

    17. Tulos: +221 (253 ääntä)
      Syöpähän tätä lukiessa tuli.

      Lainaa

    18. Tulos: +212 (220 ääntä)
      HOMOshorzi

      Lainaa

    19. Tulos: +84 (142 ääntä)
      Olipa mukava tulla Feissarimokiin lukeakseen hauskoja juttuja ja sen sijaan triggeröityä ja saada paniikkikohtaus.

      Lainaa

    20. Tulos: +218 (230 ääntä)
      Ode-: Kakehan on just tätä tynnyrissä kasvanutta supisuomalaista hankkijalippissukupolvea, varsinainen karikatyyri. Aika nostalgista tavallaan. Kohta näitä ei enää ole, joten naureskellaan vielä kun voidaan.
      En voi ymmärtää, kun oma isä on tuota sukupolvea ja hänelle ei ollut mitään ongelmaa, että homo pyrki presidentiksi tai kun naapuriin muutti homopari. Kyllähän tuo näytti vähän aluksi miettivän miten voi suhtautua, mutta hyvin nyt käy postit hakemassa ja antaa homopariskunnan auttaa lumenluonnissa etc. vastapalvelukseksi. Eikä ole muuten äitikään hernettä nokkaan vetänyt edes siitä, että vitsillä esittelin lesbokaverini tyttöystävänäni. Nykyään näyttäisi olevan suosittukin vitsi kotona.

      Lainaa

    21. Tulos: +322 (332 ääntä)
      MIes: Näin siis koska homot eivät oikein voi lisääntyä (toiminnanvajaus) mutta bi-seksuaaleille se ei onglelma noin sinäällään
      Vaikka sinulla oli ihan vilpitön ja asiallinen ajatus kommentissasi, sellainen pieni korjaus, että homot yksilöinä ovat kyllä täysin kykeneväisiä lisääntymään, joten mitään toiminnanvajautta ei ole. Se ei vain ole käytännöllistä, sillä seksi ja yhteiselo naisen kanssa ei ole mieleen. Mutta siis mitään lääketieteellistä "toiminnanvajautta" ei homoilla ole ja siksi sitä ei voi luokitella sairaudeksi.

      Lainaa

    22. Ministeri Nieminen 17.12.2013 8:05
      Tulos: +328 (346 ääntä)
      Eikös jossain tehty tutkimus, joka osoitti suurin piirtein, että tyypillinen hysteerinen homofoobikko onkin itse asiassa kaappihomo?

      Lainaa

    23. Tulos: +288 (290 ääntä)
      kiksu: Vaikka sinulla oli ihan vilpitön ja asiallinen ajatus kommentissasi, sellainen pieni korjaus, että homot yksilöinä ovat kyllä täysin kykeneväisiä lisääntymään, joten mitään toiminnanvajautta ei ole. Se ei vain ole käytännöllistä, sillä seksi ja yhteiselo naisen kanssa ei ole mieleen. Mutta siis mitään lääketieteellistä “toiminnanvajautta” ei homoilla ole ja siksi sitä ei voi luokitella sairaudeksi.
      Tätä samaa olin juuri tulossa sanomaan! Se on vähän sama kuin alkaisi osoittamaan sormella kaikkia yksineläjiä ja syyttämään heitä sairaiksi, koska "yksineläjä ei voi lisääntyä!" Öö... kyllä voi, muttei välttämättä halua.

      Lainaa

    24. Tulos: +258 (264 ääntä)
      Ville pelastaa mokan. Ajattelin ihan itsekin samaa. Onneksi Kake hoitaa oman ongelmansa tuolla tavalla. Pliis, kertokaa joku Kakelle että hän on HOMO Sapiens. :D Millaisetkohan kilarit se siitä saisi?

      Lainaa

    25. Tulos: +234 (242 ääntä)
      Kakella on varppina jonkinlaista kiinnostusta samaan sukupuoleen. Paistaa selkeästi itsesuggestio läpi. Kun tarpeeksi kauan jankkaa samaa asiaa, tulee siitä totta... Kunnes tulee seuraava yö ja uudet homoeroottiset unet.

      Lainaa

    26. Tulos: +270 (282 ääntä)
      MIes: Homouden sairaudeksi määrittelyhän saattaisi saada ihmiset ymmärtämään että se ei ole mikään valinta, jolla tahallan ihmisiä kiusataan, vaan jotan johon ollaan kasvettu tai synnytty.
      Kun homous ei ole sairaus, niin ei sitä myöskään sellaiseksi voi huvikseen luokitella. Ei kai me herranjumala aleta luokittelemaan asioita sairauksiksi vain sen takia, että jotkut urpot eivät tajua mistään mitään. Vai pitäisikö köyhyyskin luokitella sairaudeksi, niin "saataisiin rikkaat ihmiset ymmärtämään että se ei ole mikään valinta, vaan jotain johon ollaan kasvettu tai synnytty." Haloo.

      Lainaa

    27. Tulos: -130 (180 ääntä)
      dinzdinz: Miten voi viiskymppinen olla noin lapsellinen….
      niin millä tavalla lapsellinen? 50v mies käyttäytyy kuin 50v mies, "lapsellinen" sanaa käytetään AIVAN väärin nykypäivinä

      Lainaa

    28. Tulos: +159 (171 ääntä)
      Selvasti Kakella oma seksuaalisuus kipea paikka. Voi Kake, koita hyvaksya itsesi sellaisena kuin olet! Kaikki me ollahan ihmisia!

      Lainaa

    29. Tulos: +88 (98 ääntä)
      50v ja noin vajaa?

      Lainaa

    30. Tulos: +275 (287 ääntä)
      Boss93: Juu en minäkään homoista niin hirveästi pidä,
      Olipas tässäkin taas niin älyvälkky kommentti. Ihan kuin kaikki homot olisivat jotakin yhteistä harmaata massaa, jolla ei ole mitään muuta ominaisuutta kuin homous, joten voi ihan hyvin niputtaa heidät kommenttiin "en niin hirveästi pidä homoista". Voisitko vastaavasti sanoa, että pidät heteroista, ihan kaikista heteroista pelkästään heidän heteroutensa perusteella, ja viis persoonallisuudesta ja yksilöllisyydesta? Muuten olen sitä mieltä, että jos ihminen on tyytyväinen itseensä, elämäänsä ja seksuaalisuuteensa, niin silloin ei ole tarvetta pelätä eikä inhota sen enempää homoja kuin heteroitakaan. Joten miksi siis "Kake" on niin vihainen?

      Lainaa

    31. Tulos: +102 (112 ääntä)
      Kyllä homo homon tuntee.

      Lainaa

    32. Tulos: +124 (132 ääntä)
      Homoshorzit, farkkushorzit, minishorzit ja mitä näitä nyt on...

      Lainaa

    33. Tulos: -113 (133 ääntä)
      Tosiaan kuten jo muutama on tästä huomauttanut niin kyllä myös aseksuaalit ovat tämän määritelmän mukaan luettavissa sairauden piiriin (samoin kuin zoofiilit yms mutta tätä en halunnut heittää tavan "kohta mennään koirienkin kanssa naimisiin"-juttujen takia joka nyt ei ole rinnastettavissa). Kuitenkin näkisin (kyllä oma näkemys ja en näe että tässä oikeassa välttämttä olenkaan) että tuo hankaluus on senverta merkittävää tuossa lisääntymisessä että voisi laskea (ei sitä kuumettakaan paljoa tarvitse olla että sairaaksi voidaan sanoa). Kiitoksia kuitenkin tarkennuksista.

      Lainaa

    34. Tulos: +185 (191 ääntä)
      Kovasti kyllä nuo homouutiset Kakea kiinnostavat. En ole ikinä ymmärtänyt ihmisten halua puuttua ja avautua asioista, jotka eivät heidän omien sanojensakaan perusteella heitä kosketa. Vaikka Kaken tapauksessa homous saattaa koskettaa häntä hyvinkin läheisesti...

      Lainaa

    35. Kuusmetrinenkaulahuivi 17.12.2013 10:17
      Tulos: +97 (107 ääntä)
      Mutta eihän mikään oo miehelle sen miehisempää ku tykätä miehistä. :)

      Lainaa

    36. Tulos: +121 (145 ääntä)
      dinzdinz: Miten voi viiskymppinen olla noin lapsellinen….
      Minä en ymmärrä tätä lapsellisuus vs. aikuismaisuus juttua. Aina kun joku sanoo tai tekee jotain typerää niin joku on toteamassa että "onpas lapsellista" tai "ei ole aikuismaista tuollainen tyhmäily". Ainakaan minun lapsilla ei ole yhtään mitään homoja vastaan. Yleensä ne on ihan aikuiset miehet ja naiset jotka homoja mollaavat. Ja aikuiset tämän maailman romuksi pistävät muutenkin, eivät lapset.

      Lainaa

    37. vihaanjuntteja 17.12.2013 10:31
      Tulos: +84 (118 ääntä)
      Nämä ihmiset tuskin muuttuvat, mutta onneksi miehekkäinä suomalaisina heteromiehinä varmasti vetävät viinaa ja punaista lihaa minkä ehtivät, joten eipä meidän heidän mielipiteitään tarvitse kauaa kuunnella. Oikeasti odotan sitä Suomea, josta rasistit ja homofobiset ovat kuolleet sukupuuttoon. Kaljaa naamaan, white trash!

      Lainaa

    38. Tulos: +23 (29 ääntä)
      Uskomatonta..

      Lainaa

    39. Tulos: +77 (83 ääntä)
      En taida olla ainut, joka aistii ilmassa latenttia homoseksuaalisuutta.

      Lainaa

    40. Tulos: +63 (71 ääntä)
      Kake! Tulisit jo kaapista ulos!

      Lainaa

    41. Kake ja Kaken pakkomielteet 17.12.2013 10:48
      Tulos: +94 (104 ääntä)
      Kake, taidat olla vähän homo.

      Lainaa

    42. Tulos: +6 (32 ääntä)
      Hyi vittu (ei homot)

      Lainaa

    43. Tulos: +167 (187 ääntä)
      MIes: Noh noh ei se homouden luokittelu sairaudeksi kai niin hirveää ole vai olisiko?... ...Lisäksi niille jotka sanovat että homoutta eivoi todista lääketieteellisesti vaan kyse on psykologiasta niin kyllä varmaan usein onkin mutta voidaan löytää myös geneettistä herkkyyttä homoudelle (erityisen alhaiset testosteronitasot tai solujen kyvyttömyys vastaanottaa sitä-tämä nyt miesten osalta, naisilla voi olla sama ongelma eri perin).... ...Homouden sairaudeksi määrittelyhän saattaisi saada ihmiset ymmärtämään että se ei ole mikään valinta, jolla tahallan ihmisiä kiusataan, vaan jotan johon ollaan kasvettu tai synnytty... ...Näin siis koska homot eivät oikein voi lisääntyä (toiminnanvajaus) mutta bi-seksuaaleille se ei onglelma noin sinäällään (ts. homoseksiä en sano sairaudeksi, ei siinnä mitään) ole niin siksi ero tässä... ...Tällä kommentilla en siis tahdo antaa erityisen homovastaistakuvaa itsestäni-koska en sellainen ole... ...Ainoa mitä en suoralta kädeltä myöntäisi niin on adoptio-oikeus, mutta kyllähän on parempi että lapsella on kaksi isää tai äitä kuin että joutuisi kasvamaan väkivallan tai muun vastaavan keskellä. Huostaanotothan ovat lisääntyneet huomattavasti joten tarvetta uusille kodeille lienee (mutta periaatteessa jos on muuten samanlaiset perheet, niin heteroparion jonossa ensimmäiseksi-sanokaa vain umpimieliseksi mutta on suurempi “riski sairastua homouteen” (huom tahallinen demonisointi) koska kasvuolot olisivat “normaalimmat”)
      Tässä sun jutussasi on nyt pari asiaa, jotka selkeästi vaativat tarkennusta. Ensinnäkin ei ole täysin haitatonta alkaa määritellä ihmisiä sairaiksi tuosta vaan. Kyllä varmaan pikkuisella historiantutkimisella tiedät, mitä sellaisesta seuraa? Tiedätkö esim. hysterian, joka diagnosoitiin oikeuksistaan kiinnostuneiden naisten sairaudeksi silloin, kun naiset vasta haaveilivat tasavertaisista oikeuksista miesten kanssa? Turhaan sairaaksi leimaamalla halutaan halventaa ja vähätellä ihmisiä. Sillä vähätellään ihmisiä, heidän elämäntapaansa ja heidän kykyään tehdä itsenäisiä päätöksiä. Toiseksi perusteesi siitä, miksi homous pitäisi määritellä sairaudeksi, ovat erittäin huterat. Syyksi ei mielestäni kelpaa "no mitä haittaakaan siitä olisi". Toki tähän liittyy läheisesti myös mielikuvat "koiransa kanssa naimisiin menosta". Se olisikin melko pitkä keskustelu, jos lähtisimme ruotimaan kaikkia ihmisen seksuaalisuuden erilaisia ilmentymiä ja pohtimaan, mikä on sairaus ja mikä ei ja miksi. Itse en edes lähtisi sille tielle. Sairaaksi tuomitseminen on kova ja raskas leima kelle tahansa. Määrittelisin mieluummin sen, mikä on hyväksyttävää ja mikä ei. Lapsiin sekaantuminen ei ole hyväksyttävää. Homoudessa sen sijaan ei ole mitään tuomittavaa. Ihmiset tykkäävät erilaisista asioista sängyssä sijoittuivat he sitten minne tahansa seksuaalisuuden skaalalla homoudesta bi-seksuaalisuuden kautta heterouteen. "Sairaampaa" eli mielestäni tuomittavampaa on esimerkiksi raiskaudesta fantasioiminen, tosin siitäkin tulee tuomittavaa vasta jos tämän fantasiansa toteuttaa. Homous ja etenkin bi-seksuaalisuus on erittäin oleellinen osa kaikkien ihmisten elämää, sillä jo ihmisten määrittely miehiin ja naisiin on melko mustavalkoista, jos ei näe niitä lukemattomia tapoja olla mies ja nainen tai jopa intersukupuolinen. Tuo "toiminnanvajaus" oli kyllä hölmösti sanottu. Kysehän ei ole kykenemättömyydestä saada lapsia. Kyse on pikemminkin halusta kasvattaa lapsi oman kumppaninsa kanssa omanlaisessa perheessä. Lapsia ei saisi koskaan hankkia kehnoon perheeseen ja ilman huolellista harkintaa (tämä ei nykymaailmassa läheskään aina toteudu). Mielestäni ei ole mitään perustetta kuitenkaan sanoa, että sukupuoli määrittelisi hyvän vanhemmuuden. Jos ainoa peruste on se, että "voi kun sitä lasta sitten kiusattaisiin koulussa", niin eikö ongelma ole sitten niissä oletettavasti heteroperheissä, jotka eivät ole kasvattaneet lastaan paremmin? Ja jos mielipiteesi on, että "lapsi kasvaa jollain lailla kieroon", niin mitä sillä sitten tarkoitat? Homolapsia on kautta aikojen syntynyt heteroperheisiin. Ei ole mitään realistista pelkoa sille, että enemmistö yhtäkkiä menettäisi kiinnostuksensa vastakkaiseen sukupuoleen, jos homoparit saisivat adoptoida. Ehkä itsekin heterona(?) tiedät kuinka suuri kiinnostus vastakkaista sukupuolta kohtaan on? Se ei johdu siitä, että isä ja äiti ihanasti harrastivat heteroseksiä makuuhuoneessaan, vaan se on synnynnäistä. Ennakkoluulot syntyvät tietämättömyydestä. Vaikka mielipiteesi ei olekaan tulvillaan vihaa ja vaikka olet melko ylpeä omasta sivistyneesta, perusteellisen pohdinnan kautta syntyneestä päätöksestäsi ja vaikka kiellätkin kaiken homovastaisuuden... Mielipiteesi huokuu tietämättömyyttä ja sen synnyttämiä mielikuvia eli ennakkoluuloja. Ole kiltti ja ajattele nämä asiat uudestaan vielä muutamaan kertaan hieman laajakatseisemmin.

      Lainaa

    44. Hörhöjä kaikkialla 17.12.2013 11:24
      Tulos: -18 (50 ääntä)
      TheAmokz: Onko suomalaiset tosiaan näin takapajuisia? En enään ihmettele että Suomi on ainoa pohjoismaa jossa ei ole tasa-arvoista avioliittolakia.
      Mikäs on meininki muslimimaissa? Siellä homot pääsevät sentään hengestään, sairasta, mutta valitettavan totta.

      Lainaa

    45. Hörhöjä kaikkialla 17.12.2013 11:26
      Tulos: +24 (110 ääntä)
      "Oikeasti odotan sitä Suomea, josta rasistit ja homofobiset ovat kuolleet sukupuuttoon. Kaljaa naamaan, white trash!" Väität siis tosissasi, että vain valkoiset voivat vihata homoja ja olla rasisteja? Mielenkiintoinen ja rasistinen näkemys.

      Lainaa

    46. Tulos: +82 (88 ääntä)
      Koko jutun huippu on kyllä se, että homo(miehe)t on yök yök yök, mutta lesbojen suhteen ei ole mitään ongelmaa. You know, koska lesboporno on hawt.

      Lainaa

    47. Tulos: +98 (100 ääntä)
      MIes: Tosiaan kuten jo muutama on tästä huomauttanut niin kyllä myös aseksuaalit ovat tämän määritelmän mukaan luettavissa sairauden piiriin (samoin kuin zoofiilit yms mutta tätä en halunnut heittää tavan “kohta mennään koirienkin kanssa naimisiin”-juttujen takia joka nyt ei ole rinnastettavissa). Kuitenkin näkisin (kyllä oma näkemys ja en näe että tässä oikeassa välttämttä olenkaan) että tuo hankaluus on senverta merkittävää tuossa lisääntymisessä että voisi laskea (ei sitä kuumettakaan paljoa tarvitse olla että sairaaksi voidaan sanoa). Kiitoksia kuitenkin tarkennuksista.
      Ei aseksuaalisuuskaan mitenkään rinnastu siihen, että olisi fyysisesti hedelmätön. Seksi ei vaan kiinnosta ja ole aseksuaaliselle yksilölle tärkeää.

      Lainaa

    48. Tulos: -60 (84 ääntä)
      ansku: Olipas tässäkin taas niin älyvälkky kommentti. Ihan kuin kaikki homot olisivat jotakin yhteistä harmaata massaa, jolla ei ole mitään muuta ominaisuutta kuin homous, joten voi ihan hyvin niputtaa heidät kommenttiin “en niin hirveästi pidä homoista”. Voisitko vastaavasti sanoa, että pidät heteroista, ihan kaikista heteroista pelkästään heidän heteroutensa perusteella, ja viis persoonallisuudesta ja yksilöllisyydesta? Muuten olen sitä mieltä, että jos ihminen on tyytyväinen itseensä, elämäänsä ja seksuaalisuuteensa, niin silloin ei ole tarvetta pelätä eikä inhota sen enempää homoja kuin heteroitakaan. Joten miksi siis “Kake” on niin vihainen?
      Tulipahan taas yömyöhään ehkä valittua sanat hieman harhaanjohtavasti... Eli siis pointtini oli se, etten juurikaan pidä tästä yksittäisestä ominaisuudesta ihmisessä (homous), mutta jos tämä ihminen on muuten mielestäni mukava yms. niin todennäköisesti voisin ystävystyä hänen kanssaan (näin on itseasiassa käynytkin joskus minulle). Eli määrittelisin tuon homouden tässä vain yksittäiseksi piirteeksi ihmisessä, josta en pidä.

      Lainaa

    49. Tulos: +80 (86 ääntä)
      Nimimerkki Mies, ihanko oikeasti olet sitä mieltä, että homouden nimeäminen sairaudeksi ei olisi mitenkään stigmatisoivaa? Ihanko oikeasti? Kyse on kuitenkin loppupeleissä pelkästään siitä, kehen ihmiset rakastuvat. Jos sinä olisit erityisen viehtynyt punapäihin ja joku, jonka arvomaailma on noitavainojen ajalta (vrt. homofoobikot) saisi ajettua läpi, että punapäihin ihastuminen olisi sairaus, sekö ei todella kuulostaisi sinusta yhtään ikävältä? "Hienoa, nyt kaikki ymmärtävät, ettei tämä ole vapaaehtoista :)"? On pitkän taistelun tulos, että homoseksuaalisuus nähdään nykyään näinkin normaalina ja tuollaisten sairausluokitusten ja muiden stigmatisoivien ja muusta väestöstä erottavien kategorioiden hävittäminen on ollut iso osa sitä työtä. Kielenkäyttö luo todellisuutta ja sairaiksi leimaaminen saattaisi homot auttamatta eri valoon. Se olisi kätevä askel siirtyä muuhun sortamiseen ja oikeuksien rajoittamiseen. Homojen vainoaminen ja tappaminen on tällä hetkellä mm. naapurimaassamme ihan arkipäivää, nyt ei todellakaan ole hyvä aika tuollaisille aivopieruille.

      Lainaa

    50. Tulos: +72 (74 ääntä)
      Kurppa: Minä en ymmärrä tätä lapsellisuus vs. aikuismaisuus juttua. Aina kun joku sanoo tai tekee jotain typerää niin joku on toteamassa että “onpas lapsellista” tai “ei ole aikuismaista tuollainen tyhmäily”. Ainakaan minun lapsilla ei ole yhtään mitään homoja vastaan. Yleensä ne on ihan aikuiset miehet ja naiset jotka homoja mollaavat. Ja aikuiset tämän maailman romuksi pistävät muutenkin, eivät lapset.
      Tämä on niin totta. En kaverini kanssa itse teininä halunnut kutsua järkevää käyttäytymistä aikuismaiseksi, koska aikuiset yleensä käyttäytyvät niin tyhmästi. Uskon tämän lapsellinen -sanan käytön johtuvan siitä, että lapset ovat luonnollisesti paljon vähemmän maailmaa nähneitä ja mieleltään kehittymättömämpiä kuin aikuiset. Siksi lapsilla on heille ominaisia käyttäytymistapoja, joilla käsitellä maailmaa, esim itkupotkuraivarit. Tämän vuoksi aikuisia, jotka vetää itkupotkuraivareita ja muita lapselle ominaisia, kehittymättömiä reagointitapoja, kutsutaan lapsellisiksi. Ei niinkään siksi, että aikuiset olisivat joka taholla parempia ja älykkäämpiä kuin lapset, koska useinkaan tämä ei ole totta.

      Lainaa

    51. Tulos: +95 (101 ääntä)
      MIes: Homous ei ole sairaus eikä homoutta pystytä mitenkään hyväksyttävästi perustellen edes luokittelemaan sairaudeksi. Jos leimaat homot "toiminnaltaan vajaavaisiksi", koska he eivät pysty lisääntymään sen samaa sukupuolta olevan kumppaninsa kanssa (mutta ovat siis ihmisinä keskimäärin ihan yhtä hedelmällisiä kuin heterotkin), niin kuinka sitten ehdottaisit, että leimaisimme ne yksittäiset ihmiset sekä pariskunnat jotka eivät koskaan halua lapsia? - Toiminnaltaan vajaavaisiksi myöskin? Ja vielä suurempana kysymyksenä minkälaisen sairaan ihmisen leiman asettaisit steriileiden ihmisten otsaan? Eikö mielestäsi ole ihan tarpeeksi tuskallista yrittää lasta vuosikausia kaiken maailman hoitoja läpikäyden tuloksetta, että heille pitäisi vielä sairaan ihmisen paperit tyrkätä kouraan? Mielestäni et voi millään perusteella luokitella vain yhtä seksuaalisuutta "toiminnaltaan vajaavaisiksi" esittämälläsi lapsettomuusperusteella, jos et samalla luokittelisi myös lapsettomia muitakin seksuaalisuuksia sairaiksi. Olisiko "toiminnaltaan pysyvästi turmeltunut" mielestäsi oivallinen luokittelu hedelmättömille ihmisille ja muille tuo pelkkä "vajaavaisuus"? Ja mielestäni ehkä kaikkein oleellisin pointti: Miksi tällä planeetalla, jossa jokainen ongelma on selitettävissä ylikansoittumisella, kaikkien ihmisten pitäisi ylipäätään lisääntyä?

      Lainaa

    52. Tulos: +100 (106 ääntä)
      Boss93: Tulipahan taas yömyöhään ehkä valittua sanat hieman harhaanjohtavasti… Eli siis pointtini oli se, etten juurikaan pidä tästä yksittäisestä ominaisuudesta ihmisessä (homous), mutta jos tämä ihminen on muuten mielestäni mukava yms. niin todennäköisesti voisin ystävystyä hänen kanssaan (näin on itseasiassa käynytkin joskus minulle). Eli määrittelisin tuon homouden tässä vain yksittäiseksi piirteeksi ihmisessä, josta en pidä.
      Ihan mielenkiinnosta, miksi homous on jotain mistä et pidä, koska eihän se näy mitenkään ihmisestä ulospäin? Miten näet ystävistäsi, ovatko he homoja vai ei? Tälläkin hetkellä osa ystävistäsi voi ihan hyvin olla homoja, he vain eivät ole ehkä kokeneet asiakseen kertoa sitä sinulle. Jos mielikuvasi homoista perustuvat ainoastaan amerikkalaisten tv-sarjojen stereotypioihin, voin sanoa, etteivät oikeat ihmiset ole sellaisia. Stereotyyppisissa homoissa on paljon piirteitä, jotka ärsyttävät oikeitakin homoja siinä missä heteroitakin. Homous nyt kuitenkin on vain sitä, että kiinnostutaan eri sukupuolesta kuin heterot. Ei sen pitäisi näkyä yhtään missään sinulle, koska tuskin olet vieressä katselemassa kun homoystäväsi harrastavat seksiä?

      Lainaa

    53. Tulos: +59 (71 ääntä)
      Kake on kai sellanen amis elämän koulu lainen

      Lainaa

    54. Tulos: +46 (58 ääntä)
      Toivon niin paljon että Kake lukis tätä kommenttiosiota ja ymmärtäis omasta jonkinasteisesta saman sukupuolen haaveilustaan sen ettei se ole väärin. Jos lähipiiri jakaa tollaset käsitykset aiheesta en yhtään ihmettele ett se myöntäminen on rankkaa.

      Lainaa

    55. Tulos: +87 (111 ääntä)
      Aivan sama sanotaanko homouttani sairaudeksi vai ei. Itse tiedän, että olenko sairas vai en. Eniten harmittaa nämä keskustelijat, jotka haluavat kertoa minulle, mikä on minulle parasta esim. "Älä kutsu Lassea sairaaksi" "Lasse sä oot homo ja sairas" yms. Jättäkää molemmat osapuolet minut vain rauhaan ja antakaa elää rauhassa. Homokeskustelua on ollut jo niin paljon, että ei tätä jaksa enään. Olen homo ja sillä siisti. Kyllä, lapsia haluan joskus. Naimisiinkin olisi joskus kiva mennä (mikäli satun kumppanin joskus löytämään). T. Homon mielipide

      Lainaa

    56. Tulos: 0 (44 ääntä)
      Tähän voisikin sitten lisätä sellaisen pikkutiedon, että Yhdysvalloissa tehdyssä tutkimuksessa, jossa tutkittiin samaa sukupuolta olevien vanhempien lapsia, havaittiin lasten olevan normaalia negatiivisempia homoseksuaalisuutta kohtaan. Se että moni yrittää väittää homojen lapsista kasvavan homoja on todistetusti väärin. Useimmiten lapset kokevat oman perheensä arvot ja tavat kapinan kohteeksi oli ne mitä tahansa. Rikkaiden vanhempien lapset saattavat alkaa kapinoimaan varallisuutta vastaan, köyhien lapset pitävät köyhyyttä pahana ja hävettävänä ja samassa sarjassa homojen lapset kapinoivat tätä seikkaa vastaan.

      Lainaa

    57. Tulos: +98 (112 ääntä)
      Hörhöjä kaikkialla: Väität siis tosissasi, että vain valkoiset voivat vihata homoja ja olla rasisteja? Mielenkiintoinen ja rasistinen näkemys.
      White trash -nimike ei nimestään huolimatta korosta ihonväriä. Sillä viitataan yhteiskuntaluokkaan, johon liitetään alhainen tulo- ja koulutustaso, päihteidenkäyttö ja mahdollisesti ongelmat auktoriteettien kanssa. Usein em. seikat oman näkemykseni mukaan johtavat ns. "elämäm koululaisuuteen", jota Kakenkin voisi sanoa edustavan. P.s. Olen varma että Kake on homo. P.p.s. Oma isäni kuuluu juurikin tuohon mainittuun hankkijalippissukupolveen. Tiedustelin taannoin hänen mielipidettään homoista, ja vastaus kuului: "en keksi mitään kamalampaa, mitä ihmiselle voidaan tehdä, kuin että kielletään tältä rakkaus ja rakkauden kohde." Tämä riittää itselleni perusteeksi sille, että mokassa esiintyvässä homovihassa ei ole kyse pelkästään määrätyn sukupolven ongelmasta, vaikka se varmasti vaikuttaakin.

      Lainaa

    58. Tulos: -118 (142 ääntä)
      Siis joo minäkin henk.koht vihaan homoja (erityisesti lesboja, johtuen siitä, että nyky-yhteiskunnassa on suurinpiirtein PAKKO suvaita ja hyväksyä ne....), mutta en siltikään nyt ihan tällaiselle lapselliselle linjalle lähde....

      Lainaa

    59. Tulos: +69 (73 ääntä)
      jaahsa: Mieleni saastui (ei homoverestä).
      *HOMOverestä

      Lainaa

    60. Tulos: +62 (68 ääntä)
      Jotenkin niin perus, että kun homovastaiselta mieheltä kysytään sitten kanta lesboihin, niin heissä ei ole kuitenkaan mitään vikaa :D

      Lainaa

    61. Tulos: +85 (91 ääntä)
      Boss93: Tulipahan taas yömyöhään ehkä valittua sanat hieman harhaanjohtavasti… Eli siis pointtini oli se, etten juurikaan pidä tästä yksittäisestä ominaisuudesta ihmisessä (homous), mutta jos tämä ihminen on muuten mielestäni mukava yms. niin todennäköisesti voisin ystävystyä hänen kanssaan (näin on itseasiassa käynytkin joskus minulle). Eli määrittelisin tuon homouden tässä vain yksittäiseksi piirteeksi ihmisessä, josta en pidä.
      Mutta millä ihmeen tavalla se sinun elämääsi vaikuttaa mitä muut ihmiset tekevät makuuhuoneessaan? Pitäisitkö minua ihan normi kaduntallaajana, jos tulisin sinulle avautumaan siitä, että vihaan sitä kun muut tilaavat Mäkkäristä hampurilaisen vaikka omasta mielestäni nugetit on parempia? Haluaisin sanoa, että nämähän ovat keskenään aivan yhtä naurettavia perusteluita olla tykkäämättä jostakin toisen ihmisen mieltymyksestä, mutta eiväthän nuo oikeastaa ihan täysin yks yhteen mene... Homot harvemmin tyydyttävät tuota seksualisuuttaan nenäsi edessä keskellä kiireistä pikaruokalaa mutta nuo hampurilaisen purijat kyllä loukkaavat kovastikin tätä nugettimieltymystäni toisinaan jopa jättämällä käärepaperinsa sille ainoalle vapaalle pöydälle, josta minun on kiikutettava ne roskikseen ennen pöytään istumistani.

      Lainaa

    62. Tulos: +39 (45 ääntä)
      Boss93: Tulipahan taas yömyöhään ehkä valittua sanat hieman harhaanjohtavasti… Eli siis pointtini oli se, etten juurikaan pidä tästä yksittäisestä ominaisuudesta ihmisessä (homous), mutta jos tämä ihminen on muuten mielestäni mukava yms. niin todennäköisesti voisin ystävystyä hänen kanssaan (näin on itseasiassa käynytkin joskus minulle). Eli määrittelisin tuon homouden tässä vain yksittäiseksi piirteeksi ihmisessä, josta en pidä.
      Et pidä homoudesta piirteenä. Millä tavalla se piirre (seksuaalinen mieltymys) näkyy ulospäin? Näetkö minusta millä tavalla harrastan tai haluan harrastaa seksiä? Laitanko sulle valokuvan itsestäni, näkyykö se piirre naamassa? Puoletkaan kavereistani ei tiedä seksuaalisesta suuntautumisestani, koska en jauha seksistä kaikkien kanssa. Toivottavasti kaveripiirissäni ei ole yhtä ahdasmielisiä ihmisiä kuin sinä, ettei tästä ominaisuudestani vain tule jollekkin ongelmaa, koska tottakai seksi kuuluu kaverisuhteeseen, vähintään täytyy kavereille kertoa millä tavalla sitä itse tykkää harrastaa.

      Lainaa

    63. Tulos: -93 (113 ääntä)
      jooo: Ihan mielenkiinnosta, miksi homous on jotain mistä et pidä, koska eihän se näy mitenkään ihmisestä ulospäin?
      En itseasiassa ole aivan varma, mikä homoissa on se juttu, jota vihaan... Todennäköisimmin vihaan homoutta piirteenä(en siis sano, että vihaisin homoja kokonaisuudessaan, vaan vain tätä ominaisuutta) sen takia, että niin minut on kasvatettu. Tämäkin kommentti tullee saamaan paljon miinusta ja vihaista jatkokommentointia ihan vain sen takia, että joku kehtaa julkisesti sanoa, ettei pidä homoudesta maailmassa, jossa kaikkia vähemmistöjä on pakko suorastaan rakastaa palavasti, ettei itse tulisi leimatuksi ahdasmieliseksi/rasistiksi/natsiksi/ yms.

      Lainaa

    64. Tulos: +18 (30 ääntä)
      Tulin surulliseks tästä :(

      Lainaa

    65. Tulos: +40 (50 ääntä)
      Sitä olen usein miettinyt, että mistä nämä homot oikein kumpuavat? Kun moni tuntuu ajattelevan, että homous synnyttää homoutta (vrt. adoptiolaki), niin sittenhän voinemme vetää johtopäätöksen, että kaikkien homojen perheissä on homosteltu urakalla - äideillä on ollut tyttöystäviä ja isillä poikaystäviä alvariinsa ja lapset katselleet sukupuoliaktia vierestä ja siten kasvaneet kieroon, homoiksi. Vai onko sittenkin niin, että kaikissa meissä asuu pieni homo? Joissakin enemmän ja joissakin vähemmän. Ne, jotka ovat asian kanssa rauhassa ja hyväksyvät sen, eivät jaksa siitä pahemmin riehua ja ne, jotka sen täysin kieltävät, ovat juurikin noita HOMOvastaisia kuten feissarimokailija Kake. Ja ne, joissa asuu suuri homo ( :) ), myös näyttävät sen muille. Ja miksi eivät näyttäisi? Miksi kenenkään pitäisi kätkeä itseään muilta, enhän minäkään kätke heterouttani (paitsi arabimaissa).

      Lainaa

    66. Tulos: +99 (105 ääntä)
      Boss93: En itseasiassa ole aivan varma, mikä homoissa on se juttu, jota vihaan… Todennäköisimmin vihaan homoutta piirteenä(en siis sano, että vihaisin homoja kokonaisuudessaan, vaan vain tätä ominaisuutta) sen takia, että niin minut on kasvatettu. Tämäkin kommentti tullee saamaan paljon miinusta ja vihaista jatkokommentointia ihan vain sen takia, että joku kehtaa julkisesti sanoa, ettei pidä homoudesta maailmassa, jossa kaikkia vähemmistöjä on pakko suorastaan rakastaa palavasti, ettei itse tulisi leimatuksi ahdasmieliseksi/rasistiksi/natsiksi/ yms.
      Ei ole pakko rakastaa palavasti, ihan se riittää ettei kiinnitä siihen asiaan erityistä huomiota tai pidä sitä epänormaalina. Kasvatukseen on sinänsä turha vedota tällaisessa asiassa, jossa jokainen itsestään vastuussa oleva aikuinen pystyy muodostamaan omat päätöksensä ja mielipiteensä. Olen monien mielestä nipo sen vuoksi, että odotan muilta niin kuin itseltänikin kykyä pohtia, onko oma mielipide faktoihin perustuva vai jostain ahdasmielisestä kasvatuksesta kumpuavaa itseinhoa jonka vuoksi täytyy kurjistuttaa muidenkin elämää.

      Lainaa

    67. Tulos: +23 (27 ääntä)
      nuuskis: Piti vielä lisätä, että mitähän tuo herra ajattelee bi-seksuaalien verestä? Onkohan sekin saastunutta…? Ja hienoa tasa-arvoa taas. “Hyi homoja mut lesbot on ok”
      Mietein tuota samaa asiaa tuota lukiessa. Se varmaa on kyl osittain saastunutta ja sitä voi laimennettuna hetero-veren kanssa?

      Lainaa

    68. Tulos: +31 (37 ääntä)
      Taitaa Kakea vähän kiinnostaa sellainen HOMO

      Lainaa

    69. Tulos: +89 (95 ääntä)
      Boss93: En itseasiassa ole aivan varma, mikä homoissa on se juttu, jota vihaan… Todennäköisimmin vihaan homoutta piirteenä(en siis sano, että vihaisin homoja kokonaisuudessaan, vaan vain tätä ominaisuutta) sen takia, että niin minut on kasvatettu. Tämäkin kommentti tullee saamaan paljon miinusta ja vihaista jatkokommentointia ihan vain sen takia, että joku kehtaa julkisesti sanoa, ettei pidä homoudesta maailmassa, jossa kaikkia vähemmistöjä on pakko suorastaan rakastaa palavasti, ettei itse tulisi leimatuksi ahdasmieliseksi/rasistiksi/natsiksi/ yms.
      Hyvä että tunnistat itsessäsi rehellisesti syyt asenteihisi, mutta tiedätkö, se seuraava askel olisi se että muuttaisit niitä. Yksi suuri ongelma nyky-yhteiskunnassa on se, että Henkilökohtaisia Mielipiteitä pidetään niin suuressa arvossa. Jos joku yrittää keskustella asiasta, aika usein sanotaan jotain sinne päin että "se on vai minun mielipiteeni". (En siis väitä, että sinulla olisi tätä asennetta näin pahana.) Mutta ei se ajattelutapa ihan oikeasti ole terve, että omat tunteet kaikkea kohtaan ovat pyhiä eikä niitä saa loukata tai kannata muuttaa. Kuten sanoit, syy siihen, että ihmiset vihaavat homoja, on se, että heidät on kasvatettu niin. Jos yhteiskunnassamme ei olisi ollenkaan homofoobikkoja, ei heitä myöskään ilmestyisi mistään (ainakaan merkittävissä määrin), koska objektiivisesti katsottuna homoudessa ei ole mitään väärää, ja sama pätee muihinkin "vähemmistöihin joita pitää rakastaa". Tämä on syy siihen, että ihmisiä pyydetään muuttamaan pyhiä mielipiteitään vähemmistöjä kohtaan. Toisin kuin homous, ihonväri, sukupuoli tai kehitysvammaisuus tai -vammattomuus, MIELIPITEET näistä asioista eivät ole synnynnäisiä. Niitä voi muuttaa, ja toisin kuin homo-yms-vastaiset mielipiteet, myönteiset mielipiteet eivät vahingoita ketään. Ja ei, sitä että joku sanoo sinua ahdasmieliseksi internetissä ei lasketa vahingoittamiseksi. Minunkin ensimmäinen reaktioni homoja kohtaan oli "hyi". Mutta sen jälkeen pyrin miettimään asiaa objektiivisemmin, ja tulin siihen tulokseen, että homoseksuaalit eivät tee kenellekään pahaa seksuaalisuudellaan. Niinpä tunteeni heitä kohtaan eivät olleet oikeutettuja, ja pyrin aktiivisesti muuttamaan asenteeni. Ja minä olin silloin seiskaluokalla. Yrittäkää työkin vähän, jooko.

      Lainaa

    70. Tulos: +46 (52 ääntä)
      Yleensä nää kaikki vihapäivitykset saa vaa huonolle tuulelle, mutta tää oli kyl niin absurdisen surkuhupaista, että ei voi ku nauraa Kaken ja muitten jätkien yksinkertaisuudelle.

      Lainaa

    71. keittiöpsykologi 17.12.2013 15:14
      Tulos: +52 (58 ääntä)
      Kake on tyypillinen kaappihomo. Ensin katotaan homopornoa kulli pystyssä ja kun alkaa tulla huono omatunto niin mennään julkisesti huutelee kuinka homot on oksettavia. Toivottavasti tulee kaapista pian ulos. kauhean raskasta tollanen jatkuva vihasuus varmasti.

      Lainaa

    72. Tulos: +31 (37 ääntä)
      Dämn! :D Kake paljastu just HOMOks. Kukaan ei oo noin HOMOfoobinen, jos ei ole pelkoa paljastumisesta ;)

      Lainaa

    73. Tulos: +84 (90 ääntä)
      "Maailma on sekaisin, homotkin synnyttävät lapsia." Oon aika varma ettei Jani Toivola synnyttänyt sitä lasta.

      Lainaa

    74. yli opistö hörhö 17.12.2013 15:37
      Tulos: +34 (40 ääntä)
      Voi Kake, nyt äkkiä ulos sieltä kaapista niin ei tarvitse todistella mitään.

      Lainaa

    75. Tulos: +68 (70 ääntä)
      Onneks luomumaito on yleensä myös homogenoimatonta ja se lukee vielä siinä purkissa..

      Lainaa

    76. Tulos: -97 (115 ääntä)
      Jotkut on kommenteissa pätemässä ja kertomassa muille miten homofoobikot ovat jotenkin väärässä. Miksi ette vain anna homovastaisen ihmisen olla omien mielipiteidensä kanssa? Jokainen voi tuoda esille oman näkemyksensä ja sillä selvä. Toiset eivät siedä homoja ja toiset sietävät. Ei mitään ihmeellistä. Oman näkemyksen tai ajattelutavan tuputtaminen toiselle ei kuitenkaan ole ok. Se mikä on fiksua on olla väittelemättä näkemyksistä ja mielipiteistä.

      Lainaa

    77. Tulos: +43 (47 ääntä)
      Tästä tulikin mieleen lyhyeksi tyssännyt keskustelu erään nettitutun kanssa: "What makes you think that you have the right to like girls' butts and I don't?" "Because I'm male"

      Lainaa

    78. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Minäkin kieltämättä ihmettelen kovaa innostusta homoaiheisiin uutisiin jos niitä niin kovasti inhoaa... Mutta ihme mussutusta tosiaan, etenkin tuo että lesbot on ok mutta homous on sairaus? Ja mitenköhän tosiaan biseksuaalit? Entä jos on homomyönteinen? Eikö niidenkin veren voi ajatella olevan saastuneen ihmisen verta kun on niin kovasti asian puolesta :P Ärsyttää kylläkin tuo Jani Toivolan lapsiasian uutisointi, ei siksi että itse asia olisi huono, vaan siksi että se on tehty niin juorulehdistön malliin.

      Lainaa

    79. Tulos: +32 (36 ääntä)
      Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa?

      Lainaa

    80. RYNNÄKKÖSIKA 17.12.2013 17:12
      Tulos: +14 (26 ääntä)
      Salee toi on homo ku noin julistaa että hän ei ole homo :D:D jokainen on vähän homo... :3

      Lainaa

    81. Tulos: +14 (24 ääntä)
      pistää vihaksi tuollaiset ahdasmieliset ihmiset

      Lainaa

    82. Tulos: +40 (48 ääntä)
      Jillette: Tähän voisikin sitten lisätä sellaisen pikkutiedon, että Yhdysvalloissa tehdyssä tutkimuksessa, jossa tutkittiin samaa sukupuolta olevien vanhempien lapsia, havaittiin lasten olevan normaalia negatiivisempia homoseksuaalisuutta kohtaan. Se että moni yrittää väittää homojen lapsista kasvavan homoja on todistetusti väärin. Useimmiten lapset kokevat oman perheensä arvot ja tavat kapinan kohteeksi oli ne mitä tahansa. Rikkaiden vanhempien lapset saattavat alkaa kapinoimaan varallisuutta vastaan, köyhien lapset pitävät köyhyyttä pahana ja hävettävänä ja samassa sarjassa homojen lapset kapinoivat tätä seikkaa vastaan.
      Nyt kyllä viitettä kehiin, sen verran tää on ristiriidassa muiden tunnettujen tutkimusten kanssa. Joo, homojen lapsista ei tule välttämättä homoja, olet oikeassa. Ei tule heteroiden lapsistakaan aina heteroita. Prosentit on likimain samaa luokkaa molemmilla. Sekä homojen, että heteroiden lapset on yleensä heteroita. Arvomaailman suhteen sen sijaan kaikki tutkimukset joita oon nähnyt sanoo päinvastaista kuin toi sun väite. Homojen ja lesbojen lapset on keskimäärin vähän arvoliberaalimpia kuin muut, ja tähän vapaamielisyyteen kuuluu yhtenä osa-alueena se, että ollaan useammin sitä miltä, että homot on ihan jees.

      Lainaa

    83. Tulos: +104 (108 ääntä)
      Anteeksi mutten voi tulla tänään töihin, olen vieläkin vähän homo, onneksi toki palkallinen sairasloma.

      Lainaa

    84. Tulos: +31 (33 ääntä)
      Minkähän mekkalan äijä nostais, ko sanois sille että sen luomumaito on homolehmästä lypsätty...

      Lainaa

    85. Tulos: +23 (27 ääntä)
      Kaken otsaan pitäisi tatuoida kusipää

      Lainaa

    86. Tulos: +23 (29 ääntä)
      eikös se menny jotenki niin että siitä puhe, mistä puute? :D

      Lainaa

    87. Tulos: -21 (39 ääntä)
      Yksi syy sille miksi EN luovuta verta; en todellakaan halua edes vanhingossa auttaa Kaken kaltaisia idiootteja säilyttämään elämänsä.

      Lainaa

    88. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Huoh, mikä takapajunen urpo... Sanoo homoutta sairaukseksi, onkohan hän itse sit silloin saastunut jos esim. sairastuu flunssaan. Tuolla periaatteella on. Veikkaampa että koko tältä pallolta ei löydy sellaista ihmistä joka ei koskaa olisi ollut jollain tasoa sairas eli siis saastunut. Suosittelen samoin tekeen elvytyskiellon sairaloihin, koska auttamattomasti ne hoitsut ja lääkärit olisi kuitenkin tunkemassa homoverta suoniisi.. Kyllähä siinä omassa junttiuden kyllästyttässä sairausveressä on jo tarpeeks kestämistä... :D

      Lainaa

    89. Tulos: +23 (31 ääntä)
      Tää Kake saa varmaan ihan pirusti naisia.... Ei juma mikä URPO :D

      Lainaa

    90. Tulos: +37 (39 ääntä)
      Murmeli: Tämähän johtuu vain vanhoista arvoista, homoushan oli luokiltetu sairaudeksi 80-luvun alkupuolelle saakka. Toivottavasti nuoremmista sukupolvista ei tule noin jäykkiä arvoiltaan, vaan osataan mukautua muuttuvaan maailmaan.
      Ei kelpaa syyksi, kerta lesbot kelpaa. Homoja nekin on. Homot on pop, kake ei niinkään. :D

      Lainaa

    91. Tulos: +21 (41 ääntä)
      TheAmokz: Onko suomalaiset tosiaan näin takapajuisia? En enään ihmettele että Suomi on ainoa pohjoismaa jossa ei ole tasa-arvoista avioliittolakia.
      Miks aina pitää yleistää? Ei ollut ihan hirveän kaukana että meille olisi tullut homo presidentti.

      Lainaa

    92. Tulos: +2 (16 ääntä)
      Ymmärtäsin, jos puhujat ois n. 10v...

      Lainaa

    93. Diabeetikko 17.12.2013 22:08
      Tulos: -8 (10 ääntä)
      Murmeli: Tämähän johtuu vain vanhoista arvoista, homoushan oli luokiltetu sairaudeksi 80-luvun alkupuolelle saakka. Toivottavasti nuoremmista sukupolvista ei tule noin jäykkiä arvoiltaan, vaan osataan mukautua muuttuvaan maailmaan.

      Lainaa

    94. Tulos: +30 (38 ääntä)
      Voisinpa mennä luovuttamaan verta ihan vaan Kaken kiusaksi.

      Lainaa

    95. Tulos: +72 (78 ääntä)
      Vio: Jotkut on kommenteissa pätemässä ja kertomassa muille miten homofoobikot ovat jotenkin väärässä. Miksi ette vain anna homovastaisen ihmisen olla omien mielipiteidensä kanssa? Jokainen voi tuoda esille oman näkemyksensä ja sillä selvä. Toiset eivät siedä homoja ja toiset sietävät. Ei mitään ihmeellistä. Oman näkemyksen tai ajattelutavan tuputtaminen toiselle ei kuitenkaan ole ok. Se mikä on fiksua on olla väittelemättä näkemyksistä ja mielipiteistä.
      Jos sinun näkemykset ja mielipiteet ovat kuuluvilla, silloin saavat olla minunkin. Jos sinun mielipteesi estävät minua elämästä normaalia elämääni (esimerkiksi häiriköit minua) tai ne pitävät minulta ihmisoikeuksia (avioituminen & adoptointi), niin kyllä se on jo vähän enemmän ongelmallinen kuin vain tavis "*poliittinenpuolue x* on tyhmä ja maa on litteä"-mielipide.

      Lainaa

    96. kurkkusalaatti 17.12.2013 23:27
      Tulos: +25 (29 ääntä)
      Eipä mennyt kovin kauaa kun kyseinen kaiffari jo löytyi, ja ah iltani on pelastettu, samaa junttipaatosta jatkuu sivukaupalla! Popparit esiin ja itkemään ihmiskunnan typeryydelle.

      Lainaa

    97. Tulos: +33 (39 ääntä)
      Olen homo: Aivan sama sanotaanko homouttani sairaudeksi vai ei. Itse tiedän, että olenko sairas vai en. Eniten harmittaa nämä keskustelijat, jotka haluavat kertoa minulle, mikä on minulle parasta esim. “Älä kutsu Lassea sairaaksi” “Lasse sä oot homo ja sairas” yms. Jättäkää molemmat osapuolet minut vain rauhaan ja antakaa elää rauhassa. Homokeskustelua on ollut jo niin paljon, että ei tätä jaksa enään. Olen homo ja sillä siisti. Kyllä, lapsia haluan joskus. Naimisiinkin olisi joskus kiva mennä (mikäli satun kumppanin joskus löytämään). T. Homon mielipide
      Komppaan. Olisi paljon helmpompi olla jos joka toinen ei olisi haukkumassa ja joka toinen sitten loukkaantumassa sen takia. Itse kun haluaisi vain olla mitä on, ihan rauhassa, ja sen henkilön kanssa kenen kanssa haluaa.

      Lainaa

    98. Tulos: +25 (31 ääntä)
      Mä en vaan ymmärrä! Mitä outoa tai pahaa homoissa muka on, kertokaa nyt oikeesti???Ihmisiä ne on siinä missä muutkin ja samanlaista verta niiden sisällä virtaa, ei se homous nyt sitä kautta ainakaan tartu :D kaikissa eläinlajeissa on aina ollut homoseksuaalisia yksilöitä ja mun mielestä se on ihan ok!!

      Lainaa

    99. Tulos: -14 (28 ääntä)
      Rehtori: Kakella on varppina jonkinlaista kiinnostusta samaan sukupuoleen. Paistaa selkeästi itsesuggestio läpi. Kun tarpeeksi kauan jankkaa samaa asiaa, tulee siitä totta… Kunnes tulee seuraava yö ja uudet homoeroottiset unet.
      Pah, sille on vaan lapsena lujasti opetettu että homous on sairaus ja se on jäänyt kaken päähän, mutta ei se todellakaan tarkoita että kake homo olisi. Ajan kanssa tuollaiset katoaa.

      Lainaa

    100. Tulos: +26 (44 ääntä)
      Daisy: Yksi syy sille miksi EN luovuta verta; en todellakaan halua edes vanhingossa auttaa Kaken kaltaisia idiootteja säilyttämään elämänsä.
      Siinä sivussa tapat tusina muuta.

      Lainaa

    101. Tulos: -37 (47 ääntä)
      No jos ei nyt muuta niin saipahan ainakin keskustelua hereille ja kiitoksi siitä. Ymmärrän teidän väitteenne jotka nyt varsin ansiokkaasti perustelivat että homous ei ole sairaus, mutta kun kyse on lähinnä siitä että teillä vain rima on korkeammalla. Puhuin jo flunssasta eikö? Ei välttämttä vaikuta paljoa mitentään,vähän vuotaa nenä ja tulehdusarvot lievasti kokolla. Eteenkin pupuselta loistava kommentti mutta vaikkuttaa että ikäänkuin molemmat olisivat lähteneet pohtimaan asiaa mutta sinä halusit lopputulokseksi myönteisen minä kielteisin vastauksen (kyllä niin ajattelin tuollon hieman nuorempana mutta ainakin itse tämän kautta olen pystynyt käsittelemään asiaa joten jos edes minulle toimi niin bonukset kai siitä edes).Joku taas viittasi hedelmättömyyteen niin tokihan sekin on sairaus. Kaikki vastaavat ovat.Kun sinulla on jalka poikki niin olet sairas jne. Kuten jo totesin niin ero tässä on meillä että minä nyt lasken rimaa alemmaksi kuin te ja tästä johtuu tämä erimielisyys. Se miksi en halunnut käyttää noita eläimiinsekaantumisia ja pedofilioita lienee ilmeinen, onhan ero suuri. Ne taas teisä jotka vain valittavat että onko leimaavaa niin silloin ei ole vika määritelmissä, vaan ihmisissä jotka sitten tämän määritelmän jälkeen hankaloittavat asioita. Se taas että historiassa esim natsit luokittivat homouden sairaudeksi ei liity mitenkään tähän. Vai ajattletteko että sitten kehtysvammaisten tappaminen on ok koska "ne ovat oikeasti sairaita"? En usko, fiksuilta vaikutatte, joten voitaneen sanoa, että ei siitä määritelmästä tulevassa haittaaa tule tuolla tasolla olemaan ellei yhteiskuntamme mene piloille muutenkin. Sitten oli tämä esitetty punapää dilemma-joo ei haittaisi. Toki olisi varsin omituista että tämä voitaisiin perustella kunnolla mutta jos näin tehtäisi niin ei siinnä mitään ei se minua itsessään muuttaisi tai sitä kuka olen. Ongelmia sytyy vain muiden (hassua kyllä että väitän näin vai mitä) ahdasmielisyydestä. Mutta jos onnistut tämän perustelemaan minulle niin sitten olen sairas (tämä tauti ei kai ole vaarallinen eihän?). Sitten jos nyt vielä sitten että jos olisin homo niin kokisinko itseni vajavaiseksi? En pahemmin. Ei se tekisi minusta sen huonompaa ihmistä. Ainoa mikä siinnä olisi onglema niin kuten todettu mahdolliset vaikeudet jälkikasvun hommaamisessa (kyllä onnistuu mutta silti mielestäni ette voi kiistää etteikö se lisääntymisen kannalta ole -normaaliin toimintaan nähden-toimintahäiriö). Myöskään jos epäilette että en hlauaisi olla homon kaveri "koska se on sairas" niin paskapuhetta, olenhan sanonut ettei sen väliä ihmisä kaikki. Loppuun ei voi kun kiittää ja palata mietiskelemään tarkemmin asiaa jos vaikka sieltä aataisiinkin ulos se teidän haluamanne lopputulos.

      Lainaa

    102. Tulos: +40 (44 ääntä)
      MIes:
      Jos sinun sairaus-määritelmällä alettaisiin menemään, niin mm. koko perheeni olisi sinusta sairas koska meillä menee jokaisen lapsen välissä 5-vuotta, eli emme voi lisääntyä kuin ihmiset yleensä tässä ajassa. Tämä on geeneissä, tämä ei lääkärin mukaan ole tauti, sairaus tai toimintahäiriö. Täten myöskään minun punaisesta ja miehistä tykkäämisenikään eivät ole sairauksia. Voin lisääntyä ja niin voi todennäköisesti myös kumppanini, joten meillä ei ole edes minkään näköistä toimintahäiriötä, vaan sinun logiikallasi suhteessamme olisi toimintahäiriö. Et myöskään voi testata mitään minusta, jolla voisit mitenkään selvittää, että aha, tämä on homo. Hormoni-testeissä varmaan alkaisit väittämään minua heteroksi, sillä arvot ovat normaalit. Sait lisääntymisen kuulostamaan siltä, että ehkäisykin olisi toimintahäiriö (niin, kaipa se sitten on, luonnossahan apinatkaan eivät käytä kortsuja, täten se olisi normaaliin nähden toimintahäiriö). Huomautit jossain vaiheessa kuitenkin, ettei seksi sinusta itsessään ole toimintahäiriö. Mikä sitten? Ellei seksiakti ole sinusta toimintahäiriö ja ihmiset eivät ole hedelmättömiä, miten se muuttuu jotenkin toimintahäiriöksi tai sairaudeksi? Onko adoptointi se toimintahäiriö? Olisi myös mielenkiintoista nähdä, miten reagoisit, jos lisättäisiin pöytään vielä transsukupuolisetkin homot, jotka voivat lisääntyä täysin keskenään siinä missä hedelmälliset heterotkin. He ovat silti homoja, mutta nyt sinun sairautesi katoaisi, jolloin homous enää olisi sairaus missään määrin sinunkaan termeilläsi.

      Lainaa

    103. Tulos: +48 (52 ääntä)
      Mikä pakko sitten homoseksuaalisuutta on luokitella sairaudeksi jos sillä ei kerta ole väliä? Maailmassa on ihan tarpeeksi lokerointia ilman siihen pyrkimistäkin. Luokitellaan saman tien myös ahdasmielisyys sairaudeksi koska se rajoittaa yksilöä ajattelemasta asioita muiden kannalta.

      Lainaa

    104. Tulos: +60 (66 ääntä)
      Kipsu__: Siis joo minäkin henk.koht vihaan homoja (erityisesti lesboja, johtuen siitä, että nyky-yhteiskunnassa on suurinpiirtein PAKKO suvaita ja hyväksyä ne….), mutta en siltikään nyt ihan tällaiselle lapselliselle linjalle lähde….
      Samasta syystä minä vihaan mm. raitiovaunuja ja parvekkeen kaiteita! Kun niitä on nykyään melkeinpä PAKKO suvaita ja hyväksyä, pentele.

      Lainaa

    105. Tulos: +79 (83 ääntä)
      Mites jos homomerkin liaäksi laitetaan veripusseihin vaikka nämä; "fiksaatio kusta seksikumppanien päälle", "haaveilee nuorista tytöistä", "ei ole homo mutta kaveri otti kerran suihin","tyttö joka ottaa välillä perseeseen, jos on vaikka menkat", "panee tummaihoisia", "milfin ystävä" tai vaikkapa "vaimonhakkaaja", "feministi", "poliitikko", "ylipainoinen" ja "ei pidä die hard -elokuvista".

      Lainaa

    106. Tulos: 0 (20 ääntä)
      Kake hei... Ammu ittes :)

      Lainaa

    107. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Ei jeesus °...°

      Lainaa

    108. Tulos: +35 (37 ääntä)
      Onpas laadukasta argumentointia! Jos mennään samalle linjalle, niin en halua sitten onnettomuustilanteessa verta, jonka joku vihainen käännyttäjä-kiihkouskovainen on pussittanut. Siitähän voi siirtyä vaikka pyhä henki samalla, ja se ei käy kun olen pakana.

      Lainaa

    109. Tulos: +3 (11 ääntä)
      Voi poloista Kakea...

      Lainaa

    110. Tulos: +3 (17 ääntä)
      Onneksi tuo sukupolvi on kohta mullan alla. Kunhan vaan ei oo saastuttanu jälkikasvuaanki samanlaiseksi.

      Lainaa

    111. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Nyt hiukan haisee. http://www.hs.fi/ulkomaat/a1305559637201

      Lainaa

    112. golden brown 18.12.2013 13:24
      Tulos: +37 (41 ääntä)
      Nää on näitä ihmisiä... Homot kuvottaa, lesbot kiihottaa. Varsin kapeakatseista.

      Lainaa

    113. Tulos: +12 (14 ääntä)
      dinzdinz: Miten voi viiskymppinen olla noin lapsellinen….
      Taitaa tuolla Kakella olla itsellään jotain syvällä sisimmässään piilossa kun noin kovasti homot kieltää ;) *Eipä tullut kake kaapista ulos.. ja arvatkaa mikä oli lopputulos!?* :D

      Lainaa

    114. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Kyseinen tyyppi kommentoi tätä feissarimokiin pääsemistään FB:ssä: Kake ******:"Tässä sen näkee miten suvaitsemattomia nyky ihmiset ovat. Kaikkien pitäisi olla samaa mieltä jopa HOMOISTA. Eikös nämä HOMOT itse sano että HOMOUS on heillä verissä? No silloinhan tämä veri on saastunutta!!! Eihän minkään muunkaan sairauden edustajat tuo itseään tyrkylle niinkuin HOMOUTTA sairastavat. Vai onkos samanlaista kiintiö tyrkytystä muiden sairauksien edustajilla kuin mitä HOMOILLA on. Jokaiseen TV-sarjaankin pitää tunkea vähintäänkin yksi HOMOUTTA sairastava. Miksei vaikka SYÖPÄÄ sairastavien kiintiötä? Onhan niitä muitakin mielisairauksia kuin HOMOUS, miksi sitä pitää tyrkyttää kaikkialle?"

      Lainaa

    115. Jussinperkele 18.12.2013 18:21
      Tulos: +21 (23 ääntä)
      Kyseinen Kake on kuuleman mukaan lestadiolainen. Kenties siksi maailmankatsomus on tuollainen?

      Lainaa

    116. Tulos: +32 (32 ääntä)
      Mikä ihmeen pakkomielle tolla on koko HOMO-asiasta? Jos kerta niin vihaa niin miks jakelee linkkejä ja kirjoittaa sanan caps lockilla?

      Lainaa

    117. Tulos: +30 (34 ääntä)
      Olin kerran mummon ja ukin luona ku uutisissa oli se joku homopari joka oli vihitty KIRKOSSA tai joku tollanen juttu. mummo ja ukki oli ihan kauhuissaan että miten kirkko on tehny tollasen virheen ja pappi pitäis erottaa ja mitä kaikkee ne sano. mä yritin selittää niille että homojen kuuluu saada tehä ihan samoja asioita kuin heterot, koska ei niissä oo muuta eroo ku ne seurustelee saman sukupuolen edustavan kanssa, eikä se oo mikään sairaus. en saanu niitä uskomaan :( mä en tajuu miten ne voi ajatella silleen. mitä homot on niille tehny? mä ajattelen, että ku vaan saisin ite valita, oisin lesbo. harmi vaan ku se ei oo valinnasta kiinni.

      Lainaa

    118. Tulos: +15 (15 ääntä)
      (H)Omo-info, kuinka voin auttaa?

      Lainaa

    119. Nymfimaatti 18.12.2013 21:20
      Tulos: +8 (8 ääntä)
      Mun antigaydar meni vahingosa päälle ja saastutti mut. :(

      Lainaa

    120. Tulos: +2 (16 ääntä)
      tuomosten ihmisten takia maailmassa on ongelmia! keskitysleireille vain muiden natsien kanssa!

      Lainaa

    121. Tulos: -7 (19 ääntä)
      Saastainen homo: Nyt haisee kyllä epävarmuus omasta seksuaalisuudesta.
      Olet väärässä. Hän sanoi selvästi että hänessä on homogeenit tasan nolla.

      Lainaa

    122. Tulos: -14 (22 ääntä)
      Minkä ihmeen takia ihmiset vetää hirveet kilarit jonku viiskymppisen kaken sanomisista? hyvää viihdettä! :D

      Lainaa

    123. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Hahaha, voi Kake, tuus nyt ulos kaapista! Sehän on tutkittu ja todistettu juttu, että ne kaikkein homofobisimmat ovat yleensä niitä kaappihomoja joille oma seksuaalisuus on iso ongelma. It's OK to be gay, Kake, ei hätää!

      Lainaa

    124. Tulos: +3 (7 ääntä)
      eekoo: Ville pelastaa mokan. Ajattelin ihan itsekin samaa. Onneksi Kake hoitaa oman ongelmansa tuolla tavalla. Pliis, kertokaa joku Kakelle että hän on HOMO Sapiens. Millaisetkohan kilarit se siitä saisi?
      Kuulutaan homo sapiens alalajiin, eli homo sapiens sapiens;)

      Lainaa

    125. Tulos: +17 (25 ääntä)
      Vaikea arvata, minkä puolueen kannattaja kyseinen Keke on. Alkaa p:llä ei ole Puola.

      Lainaa

    126. Tulos: +14 (14 ääntä)
      dasds: Kuulutaan homo sapiens alalajiin, eli homo sapiens sapiens;)
      Tässä tapauksessa se homo on relevantimpi mitä ne sapienssit ;) mutta kiitos tiedosta.

      Lainaa

    127. Tulos: -4 (10 ääntä)
      Öö,joo kake ei ole kyllä perussuomalainen.

      Lainaa

    128. Kake Kamala 19.12.2013 11:21
      Tulos: +7 (11 ääntä)
      Tuommoisia kaappihomoja nuo lihaniskat on.

      Lainaa

    129. Tulos: +13 (15 ääntä)
      TheAmokz: Onko suomalaiset tosiaan näin takapajuisia? En enään ihmettele että Suomi on ainoa pohjoismaa jossa ei ole tasa-arvoista avioliittolakia.
      Äläpäs sinä ala nyt yleistämään. Tuo kakehan on selvästi piilohomo, kun sen homokammo on niin totaalista! Juntti-idiootti se on. :D

      Lainaa

    130. Tulos: +15 (19 ääntä)
      huohh mikä ääliö ! homot pus <3 :* lööv juu

      Lainaa

    131. Tulos: -20 (20 ääntä)
      "Jos kaikki olisivat homoja, maa kuolee"

      Lainaa

    132. Tulos: +36 (36 ääntä)
      dasds: “Jos kaikki olisivat homoja, maa kuolee”
      Maa kuolee tällä menolla ilman homojakin, mitä siitä ressaamaan.

      Lainaa

    133. Tulos: +38 (38 ääntä)
      dasds: “Jos kaikki olisivat homoja, maa kuolee”
      Samaa voisi sanoa melkein mistä tahansa: "Jos kaikki olisivat miehiä, maa kuolee." "Jos kaikki olisivat naisia, maa kuolee." "Jos kaikki olisivat lääkäreitä, maa kuolee." "Jos kaikki olisivat aina kännissä, maa kuolee." Onneksi kaikki eivät ole.

      Lainaa

    134. raskas taakka 19.12.2013 20:32
      Tulos: +21 (23 ääntä)
      Itseäni ei heterona kauheasti homojen asiat kiinnosta,minulle aivan sama. Ihmettelen miksi kakea heterona noin homous koskettaa,kai siihen syy on?

      Lainaa

    135. Tulos: +7 (19 ääntä)
      gfnfdc: Öö,joo kake ei ole kyllä perussuomalainen.
      Ja sinä tiedät sen mistä? Kyseessä oli vain villi veikkaus. Lähes kaikki tapaamani persut ovat olleet erittäin homofoobisia, olihan sen hetero pridenkin järjestäjä persu. Homovastaisuus on puolestaan mun eettistä maailmankäsitystä vastaan ja siksi leimaan myös Perussuomalaiset (puolueen) homofoobiseksi, vaikkei kaikki siellä välttämättä olekaan homofoobikkoja. Ja ei, en ole Vihreiden saati Vasemmistoliiton saati Kokoomuksen kannattaja. Vihaan myös noitakin puolueita. Olen puolueeton. Toki, jokaisella omat mielipiteet ja oikeus niihin. Jos joku on homoja vastaan, niin mikäpä minä olen sitä kieltämään. Mutta niiden ei kannata olettaa, että täältä päin tulisi jotain suurtakin kunnioitusta.

      Lainaa

    136. Tulos: +23 (27 ääntä)
      Minusta ois vaan hienoo jos homous ois sairaus. Aina vois soittaa duuniin että ei pysty tuleen, mä oon ihan homona!

      Lainaa

    137. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Se oli aidosti aikuinen kakera.

      Lainaa

    138. Tulos: +32 (36 ääntä)
      Homot ällöttävät minua todella paljon! Olen tallentanut koneelleni tuhansia kuvia ja videoita homoilusta todistaakseni tämän.

      Lainaa

    139. Tulos: +8 (16 ääntä)
      Niisku: Homot ällöttävät minua todella paljon! Olen tallentanut koneelleni tuhansia kuvia ja videoita homoilusta todistaakseni tämän.
      Huomaan ironian.

      Lainaa

    140. Arvo Käpymies 21.12.2013 10:34
      Tulos: +13 (17 ääntä)
      NeitiChan: En voi ymmärtää, kun oma isä on tuota sukupolvea ja hänelle ei ollut mitään ongelmaa, että homo pyrki presidentiksi tai kun naapuriin muutti homopari.
      Ei ole syytä leimata koko sukupolvea tosiaankaan. Itsekin olen noin viisikymppinen, ja suoraan sanoen, haluaisinpa saada Kaken kimppuuni pimeällä kujalla, jotta pääsisin luvallisesti leipomaan pataan. Jos voisin valita, en silkasta periaatteesta huolisi suoniini heteroverta, en tekisi duunia hetskujen kanssa, enkä asuisi lähimaillakaan Kaken tavoin suuntautuneita. Tunnen toki mukavia heteroita siinä missä muutaman vähän ärsyttävän homon, mutta en millään tahdo jaksaa sitä asennetta, että ihminen on muka jotenkin viallinen, jos häntä ei satu kiinnostamaan ns. vastakkainen sukupuoli (joita muuten aivan oikeasti on enemmän kuin kaksi). Väsyttää myös se asenne, että varttuneemmat kuvitellaan korvien välistä luutuneiksi. Jengi itsekritiikittömästi laumaeläinviettinsä viemänä kuvittelee, että oman viiteryhmän ulkopuoliset yksilöt muka ovat jollain perustavalla tavalla ihan eri lajia. Täysin naurettavaa sekä hyvin surullista.

      Lainaa

    141. Arvo Käpymies 21.12.2013 10:42
      Tulos: +10 (14 ääntä)
      : Onneksi tuo sukupolvi on kohta mullan alla. Kunhan vaan ei oo saastuttanu jälkikasvuaanki samanlaiseksi.
      Äläpä sinäkään viitsi yleistää, fiksu ihminen,

      Lainaa

    142. Arvo Käpymies 21.12.2013 10:57
      Tulos: +4 (12 ääntä)
      Nimittäin viisikymppinen ei ole mitenkään "kohta mullan alla". Mun faijakin vielä golfaa ihan simona, eikä malta olla tekemättä duuniaan melkein viikottain. Vaikka eläkkeellä onkin. Suhteellisuudentajua, please.

      Lainaa

    143. Viiden lapsen iskä 21.12.2013 14:17
      Tulos: +14 (16 ääntä)
      Tulisivat pojat vaan suosiolla kaapista ulos. Kokemus kun on osoittanut, että nuorena kaikista eniten homovastaisia vitsejä vääntäneet ovat myöhemmällä iällä tulleet kaapista. Toisilla fobia on muuten vaan sitten helpottanut iän myötä kun ei ole enää niin epävarma omasta suuntautumisestaan.

      Lainaa

    144. Tulos: +15 (15 ääntä)
      jose: Kyseinen tyyppi kommentoi tätä feissarimokiin pääsemistään FB:ssä: Kake ******:”Tässä sen näkee miten suvaitsemattomia nyky ihmiset ovat. Kaikkien pitäisi olla samaa mieltä jopa HOMOISTA. Eikös nämä HOMOT itse sano että HOMOUS on heillä verissä? No silloinhan tämä veri on saastunutta!!! Eihän minkään muunkaan sairauden edustajat tuo itseään tyrkylle niinkuin HOMOUTTA sairastavat. Vai onkos samanlaista kiintiö tyrkytystä muiden sairauksien edustajilla kuin mitä HOMOILLA on. Jokaiseen TV-sarjaankin pitää tunkea vähintäänkin yksi HOMOUTTA sairastava. Miksei vaikka SYÖPÄÄ sairastavien kiintiötä? Onhan niitä muitakin mielisairauksia kuin HOMOUS, miksi sitä pitää tyrkyttää kaikkialle?”
      Nyt tuli kyllä sellaista huutonaurua että alta pois! "Tässä sen näkee miten suvaitsemattomia nyky ihmiset ovat." Kyllä on Kake itsekin oikein suvaitsevainen heppu! Ei ole vieläkään näköjään mennyt perille, että homoutta ei ole luokiteltu sairaudeksi enää pitkään aikaan. Olen ylipäätään ymmälläni tästä metakasta. Jos ei homot kiinnosta niin antaa olla ja keksii elämälleen jotain sisältöä. Pitäisi olla aivan se ja sama kuka on kenenkin kanssa kimpassa, jos se ei omaa persettä millään tavalla liikuta. Ihan yhtälailla kaikki on syntisiä... Onhan tää surullista, että aikunen ihminen käyttäytyy tuolla tavalla. Paraskin tyyppi pauhaamaan suvaitsevuudesta.

      Lainaa

    145. Tulos: +16 (22 ääntä)
      dasds: “Jos kaikki olisivat homoja, maa kuolee”
      Jos tädillä ois munat, se ois setä.

      Lainaa

    146. Tulos: +25 (27 ääntä)
      dasds: “Jos kaikki olisivat homoja, maa kuolee”
      Ei "maa" siitä mihinkään kuolisi. Jos kaikki ihmiset olisivat homoja, niin ihmiset voisivat käydä melko vähiin, mutta kyllä se "maa" siellä pysyisi. Ja pärjäisi epäilemättä paljon paremmin ilman meitä. Ja vaikka kaikki ihmiset nyt olisivatkin homoja, niin ei sekään vielä ihmisiä saisi katoamaan. Eihän homous tarkoita samaa kuin haluttomuus lisääntyä, eikä edes kyvyttömyys. Vähän vain yritystä ja tarpeeksi muumimukeja niin ihmiskunnan tulevaisuus olisi siltä osin turvattu.

      Lainaa

    147. Tulos: -8 (12 ääntä)
      dasds: Kuulutaan homo sapiens alalajiin, eli homo sapiens sapiens;)
      Kyllä me edelleenkin ollaan ihan vain nykyihmisiä, eli Homo Sapienseja... Toiset vain ovat Homo homo sapienseja ja toiset taas lähempänä neanderthalin ihmisiä.

      Lainaa

    148. Tulos: +3 (9 ääntä)
      Huomaan että pojat on tätä homofobiaansa ilmentäneet tietokoneen avulla. Tietokoneen, jonka siis keksi tietyllä tapaa Alan Turing. Mies joka oli homo.

      Lainaa

    149. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Jaha. Kake, tule nyt vaan kaapista ulos sinäkin *Juoksee sateenkaarilipun kanssa lyhyisiin nahkashortseihin pukeutuneena*

      Lainaa

    150. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Dnepr: Jaha. Kake, tule nyt vaan kaapista ulos sinäkin *Juoksee sateenkaarilipun kanssa lyhyisiin nahkashortseihin pukeutuneena*
      ...Unohdin vielä mainita, että Kaken FB-päivitykset saivat minut itkemään saastunutta HOMOverta :'D

      Lainaa

    151. Tasa-arvoinen avioliittolaki 31.12.2013 7:54
      Tulos: +11 (11 ääntä)
      MIes: Noh noh ei se homouden luokittelu sairaudeksi kai niin hirveää ole vai olisiko? Oletteko itse niin umpimielisiä että jos nyt sanoo jonkun olevan sairas kun on ähän kuumetta tai diabetes niin silloin on jotenkin huonompi ihminen noin muuten, tätä en ole ymmärtänyt. Lisäksi niille jotka sanovat että homoutta eivoi todista lääketieteellisesti vaan kyse on psykologiasta niin kyllä varmaan usein onkin mutta voidaan löytää myös geneettistä herkkyyttä homoudelle (erityisen alhaiset testosteronitasot tai solujen kyvyttömyys vastaanottaa sitä-tämä nyt miesten osalta, naisilla voi olla sama ongelma eri perin). Tämä tosin ei liene vaarallista raavaalle heteromiehellekkään joten verenluovuts pointti todella oli typerä.Homouden sairaudeksi määrittelyhän saattaisi saada ihmiset ymmärtämään että se ei ole mikään valinta, jolla tahallan ihmisiä kiusataan, vaan jotan johon ollaan kasvettu tai synnytty. Myös se on hyvä muistaa että ei nykyäänkään ole pakkohoitoja ellei ihmisen tai muiden terveys ole välittömässä vaarassa, jota en voi nähdä homouden koskaan olevan. Tämä miksi homous sitten olisi sairaus mutta esim bi-seksuaalisuus ei niin syy on siinnä että sairaus määritellään (wikipedian mukaan-ihan kelpo tietolähde ei siitä varmaankaan tarvitse sotaa nostaa, eihän) “Sairaus (lat. morbus, kreik. nosos, engl. disease) on fyysisen tai psyykkisen rakenteen tai toiminnan poikkeavuus, joka aiheuttaa yksilölle tai hänen ympäristölleen tilapäistä tai pysyvää haittaa tai toiminnanvajavuutta. “. Näin siis koska homot eivät oikein voi lisääntyä (toiminnanvajaus) mutta bi-seksuaaleille se ei onglelma noin sinäällään (ts. homoseksiä en sano sairaudeksi, ei siinnä mitään) ole niin siksi ero tässä. Erottelu koskaa siis myös nais- että miessukupuolisia homoseksuaaleja.Tällä kommentilla en siis tahdo antaa erityisen homovastaistakuvaa itsestäni-koska en sellainen ole. Toivoisin itseasiassa tämä näkökannan avaavan muidenkin silmiä ja auttamaan tämän homovihan loppumisessa-ihmisähän tässä ollaan. Sittten vielä tähän loppuun kun ihmettelette sitä avioliiittolakia kuitenkin niin ainakaan kirkkoa ei voi pakottaa vihkimään-jos kirkon mielestä raamattu tai oma moraali homoparien vihkimisen kieltää niin antaa olla se on heidän asiansa, pääsee sitä avioliittoon maistraatissa ja juhlat voi pitää kyllä kotona varmasti jos huvittaa. Ainoa mitä en suoralta kädeltä myöntäisi niin on adoptio-oikeus, mutta kyllähän on parempi että lapsella on kaksi isää tai äitä kuin että joutuisi kasvamaan väkivallan tai muun vastaavan keskellä. Huostaanotothan ovat lisääntyneet huomattavasti joten tarvetta uusille kodeille lienee (mutta periaatteessa jos on muuten samanlaiset perheet, niin heteroparion jonossa ensimmäiseksi-sanokaa vain umpimieliseksi mutta on suurempi “riski sairastua homouteen” (huom tahallinen demonisointi) koska kasvuolot olisivat “normaalimmat”)
      Ei jumalauti, voitko ottaa asioista vähän paremmin selvää, ennen kuin alat pätemään. Tasa-arvoisen avioliittolain pointtihan on, että homot saisivat mennä naimisiin, koska nykyään se ei ole mahdollista edes maistraatissa. Rekisteröity parisuhde ei anna parisuhteessa samoja oikeuksia kuin avioliitto, minkä pitäisi olla myös homojen oikeus. Ymmärrän, jos kirkko ei homopareja halua vihkiä.

      Lainaa

    152. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Jussinperkele: Kyseinen Kake on kuuleman mukaan lestadiolainen. Kenties siksi maailmankatsomus on tuollainen?
      Ja sen takia ei uskalla tulla kaapistaan.

      Lainaa

    153. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Sarjassamme taas henkilö joka luultavasti itse on homo ja häntä kauhistuttaa tämä asia niin paljon ettei se lähde mielestä kulumallakaan ja pitää olla kokoajan jauhamassa HOMOISTA. Tulis vaan rohkeasti kaapista ulos ni helpottaa huomattavasti -t-lepakko

      Lainaa

    154. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Murmeli: Tämähän johtuu vain vanhoista arvoista, homoushan oli luokiltetu sairaudeksi 80-luvun alkupuolelle saakka. Toivottavasti nuoremmista sukupolvista ei tule noin jäykkiä arvoiltaan, vaan osataan mukautua muuttuvaan maailmaan.
      Arvoja tulee, arvoja menee. Homoseksuaaliset suhteet on olleet yleisiä suomalaisella (kin) maaseudulla ennen sotia.

      Lainaa

    155. Tulos: -17 (19 ääntä)
      Olenko ainoa kenen mielestä homous on väärin ja nämä homoutta puolustelevat ihmiset ovat suunnattoman ärsyttäviä? Miksei ruveta samantien hyväksymään pedofiliaakin? Ja onhan meidän ymmärrettävä myös että nekrofilit ovat myös ihmisiä hiukan erilaisilla tarpeilla vain. Insesti kunniaan! Ja ihmiset ketkä väittävät minua takapajuiseksi ajatusmaailmani tähden, voivat katsoa itseään ja tajuta "ei perse! Minähän olen homojen kannalla vain siksi, että se on nykyään muodikasta ja suvaitsevaisuus on päivän sana!" Ja nämäkin surulliset tapaukset ymmärtävät sitten kantani ja homous ymmärretään sairaudeksi rinnastettavana syöpään. Ja paskaryöpyn hillitsemiseksi sanon vielä että mielestäni homot ihmisinä ovat okei, mutta homouden harrastaminen= sairaus.

      Lainaa

    156. 0111010101 30.5.2014 4:09
      Tulos: +15 (17 ääntä)
      Taitaa olla provotrolli mutta menköön nyt silti..
      eihuoh: Olenko ainoa kenen mielestä homous on väärin ja nämä homoutta puolustelevat ihmiset ovat suunnattoman ärsyttäviä? . . : Ja paskaryöpyn hillitsemiseksi sanon vielä että mielestäni homot ihmisinä ovat okei, mutta homouden harrastaminen= sairaus.
      Hä? Sun esimerkeissäs (pedofilia, nekrofilia) on yks tekijä joka eroaa homostelusta, näet homostelussa on kaksi (2) samaa asiaa haluavaa ihmistä. Ymmärrätkö? Ketään ei pakoteta mihinkään, mukana on samat tunteet molemmin puolin kuin heteropareillakin. Vain sukupuoli on eri. Niin että tulehan sinäkin kaapista ulos, taidat pelätä että sinut tuomittaisi homoudestasi kun noin pistät hanttiin? Jos nyt kerrankin sais edes yhden järkevän homovastaisen argumentin eikä aina noita slippery slope -tyylisiä. Terv. homo

      Lainaa

    157. Tulos: -15 (15 ääntä)
      0111010101: Taitaa olla provotrolli mutta menköön nyt silti.. Hä? Sun esimerkeissäs (pedofilia, nekrofilia) on yks tekijä joka eroaa homostelusta, näet homostelussa on kaksi (2) samaa asiaa haluavaa ihmistä. Ymmärrätkö? Ketään ei pakoteta mihinkään, mukana on samat tunteet molemmin puolin kuin heteropareillakin. Vain sukupuoli on eri. Niin että tulehan sinäkin kaapista ulos, taidat pelätä että sinut tuomittaisi homoudestasi kun noin pistät hanttiin? Jos nyt kerrankin sais edes yhden järkevän homovastaisen argumentin eikä aina noita slippery slope -tyylisiä. Terv. homo
      En ole trolli vaan 18vuotias aivan selväjärkinen mies. Ja oletko varma että jokaisessa insestitapauksessa toinen osapuoli ei halua? Mutta jokatapauksessa et voi muuttaa mielipidettäni asiasta että homous on yhä edelleen mielisairaus jota potevat eivät vain tunnista sairauttaan(:

      Lainaa

    158. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Kuitenkin kattelee netistä lesbopornoa...

      Lainaa

    159. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Pupunen: Tässä sun jutussasi on nyt pari asiaa, jotka selkeästi vaativat tarkennusta. Ensinnäkin ei ole täysin haitatonta alkaa määritellä ihmisiä sairaiksi tuosta vaan. Kyllä varmaan pikkuisella historiantutkimisella tiedät, mitä sellaisesta seuraa? Tiedätkö esim. hysterian, joka diagnosoitiin oikeuksistaan kiinnostuneiden naisten sairaudeksi silloin, kun naiset vasta haaveilivat tasavertaisista oikeuksista miesten kanssa? Turhaan sairaaksi leimaamalla halutaan halventaa ja vähätellä ihmisiä. Sillä vähätellään ihmisiä, heidän elämäntapaansa ja heidän kykyään tehdä itsenäisiä päätöksiä. Toiseksi perusteesi siitä, miksi homous pitäisi määritellä sairaudeksi, ovat erittäin huterat. Syyksi ei mielestäni kelpaa “no mitä haittaakaan siitä olisi”. Toki tähän liittyy läheisesti myös mielikuvat “koiransa kanssa naimisiin menosta”. Se olisikin melko pitkä keskustelu, jos lähtisimme ruotimaan kaikkia ihmisen seksuaalisuuden erilaisia ilmentymiä ja pohtimaan, mikä on sairaus ja mikä ei ja miksi. Itse en edes lähtisi sille tielle. Sairaaksi tuomitseminen on kova ja raskas leima kelle tahansa. Määrittelisin mieluummin sen, mikä on hyväksyttävää ja mikä ei. Lapsiin sekaantuminen ei ole hyväksyttävää. Homoudessa sen sijaan ei ole mitään tuomittavaa. Ihmiset tykkäävät erilaisista asioista sängyssä sijoittuivat he sitten minne tahansa seksuaalisuuden skaalalla homoudesta bi-seksuaalisuuden kautta heterouteen. “Sairaampaa” eli mielestäni tuomittavampaa on esimerkiksi raiskaudesta fantasioiminen, tosin siitäkin tulee tuomittavaa vasta jos tämän fantasiansa toteuttaa. Homous ja etenkin bi-seksuaalisuus on erittäin oleellinen osa kaikkien ihmisten elämää, sillä jo ihmisten määrittely miehiin ja naisiin on melko mustavalkoista, jos ei näe niitä lukemattomia tapoja olla mies ja nainen tai jopa intersukupuolinen. Tuo “toiminnanvajaus” oli kyllä hölmösti sanottu. Kysehän ei ole kykenemättömyydestä saada lapsia. Kyse on pikemminkin halusta kasvattaa lapsi oman kumppaninsa kanssa omanlaisessa perheessä. Lapsia ei saisi koskaan hankkia kehnoon perheeseen ja ilman huolellista harkintaa (tämä ei nykymaailmassa läheskään aina toteudu). Mielestäni ei ole mitään perustetta kuitenkaan sanoa, että sukupuoli määrittelisi hyvän vanhemmuuden. Jos ainoa peruste on se, että “voi kun sitä lasta sitten kiusattaisiin koulussa”, niin eikö ongelma ole sitten niissä oletettavasti heteroperheissä, jotka eivät ole kasvattaneet lastaan paremmin? Ja jos mielipiteesi on, että “lapsi kasvaa jollain lailla kieroon”, niin mitä sillä sitten tarkoitat? Homolapsia on kautta aikojen syntynyt heteroperheisiin. Ei ole mitään realistista pelkoa sille, että enemmistö yhtäkkiä menettäisi kiinnostuksensa vastakkaiseen sukupuoleen, jos homoparit saisivat adoptoida. Ehkä itsekin heterona(?) tiedät kuinka suuri kiinnostus vastakkaista sukupuolta kohtaan on? Se ei johdu siitä, että isä ja äiti ihanasti harrastivat heteroseksiä makuuhuoneessaan, vaan se on synnynnäistä. Ennakkoluulot syntyvät tietämättömyydestä. Vaikka mielipiteesi ei olekaan tulvillaan vihaa ja vaikka olet melko ylpeä omasta sivistyneesta, perusteellisen pohdinnan kautta syntyneestä päätöksestäsi ja vaikka kiellätkin kaiken homovastaisuuden… Mielipiteesi huokuu tietämättömyyttä ja sen synnyttämiä mielikuvia eli ennakkoluuloja. Ole kiltti ja ajattele nämä asiat uudestaan vielä muutamaan kertaan hieman laajakatseisemmin.
      Miksi eivät kaikki Suomen kansalaiset voisi ajatella, kommunikoida ja käyttäytyä yhtä esimerkillisesti kuin tämän argumentin laatinut herrasmies/nainen?

      Lainaa

    160. Tulos: -6 (6 ääntä)
      HIV oli aiemmin ajateltu homojen taudiksi, koksa heidän ei ymmärrettävästi tarvinnut käyttää kondomeita (nykyisin kiitos seksuaalivalistuksen, ihmisillä on kondomeita). Tämän takia on syöpynyt idea siitä, että homoilla olisi todennäköisimmin (myöskin veren välityksellä tarttuva) AIDS... JA IHAN VARMASTI ONKIN!!! Tosin sehän kuuluu testata ennen verenluovutusta, mutta virus saattaa piiloutua vuosikausiksi.

      Lainaa

    161. Elävää vettä 20.7.2015 18:48
      Tulos: -16 (16 ääntä)
      Juusto: Sitä olen usein miettinyt, että mistä nämä homot oikein kumpuavat? Kun moni tuntuu ajattelevan, että homous synnyttää homoutta (vrt. adoptiolaki), niin sittenhän voinemme vetää johtopäätöksen, että kaikkien homojen perheissä on homosteltu urakalla – äideillä on ollut tyttöystäviä ja isillä poikaystäviä alvariinsa ja lapset katselleet sukupuoliaktia vierestä ja siten kasvaneet kieroon, homoiksi. Vai onko sittenkin niin, että kaikissa meissä asuu pieni homo? Joissakin enemmän ja joissakin vähemmän. Ne, jotka ovat asian kanssa rauhassa ja hyväksyvät sen, eivät jaksa siitä pahemmin riehua ja ne, jotka sen täysin kieltävät, ovat juurikin noita HOMOvastaisia kuten feissarimokailija Kake. Ja ne, joissa asuu suuri homo ( ), myös näyttävät sen muille. Ja miksi eivät näyttäisi? Miksi kenenkään pitäisi kätkeä itseään muilta, enhän minäkään kätke heterouttani (paitsi arabimaissa).
      Homous ei ole synnynnäinen ominaisuus, se on synti. On monia ihmisiä jotka väittävät homouden olevan synnynnäistä, vaikka se on puhtaasti uskon varassa oleva asia. Itse en vihaa homoja, vaikka en homoseksuaalisuutta hyväksy. Terveisin. Entinen homoseksuaali joka vapautui homoseksuaalisuudesta uskon kautta.

      Lainaa

    162. Tulos: -7 (7 ääntä)
      Oletteko oikeasti noin tyhmiä? Olisiko Kaken jutut vaikkapa HUUMORIA? PS. Sana homogeeninen liittyy kemiaan.

      Lainaa

    163. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Elävää vettä: Homous ei ole synnynnäinen ominaisuus, se on synti. On monia ihmisiä jotka väittävät homouden olevan synnynnäistä, vaikka se on puhtaasti uskon varassa oleva asia. Itse en vihaa homoja, vaikka en homoseksuaalisuutta hyväksy. Terveisin. Entinen homoseksuaali joka vapautui homoseksuaalisuudesta uskon kautta.
      99% fundamentalisteista on miehiä. Huuhaa uppoaa miehiin kuin veitsi voihin.

      Lainaa

    164. Tulos: +3 (5 ääntä)
      dinzdinz: Miten voi viiskymppinen olla noin lapsellinen….
      Varmaan siksi kun vielä -80 pidettiin homoutta sairautena ja laki kielsi kaiken homouden.

      Lainaa

    165. Pelkäämätön soturi 24.11.2020 11:59
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Huoh: Oletteko oikeasti noin tyhmiä? Olisiko Kaken jutut vaikkapa HUUMORIA? PS. Sana homogeeninen liittyy kemiaan.
        ...niin, olen tässä vähän myöhässä, juttu ilmeistyi juuri "arkiston aarteista". Mutta havaitsin nyt juuri että tyypin nimi on Kake. Ei kenenkään nimi ole Kake... paitsi Kaken. Tehkääpä kuvahaku Tom of Finland: Kake (riippuen vähän siitä miten virallisessa paikassa olette töissä, älkää ehkä tehkö sitä lounastunnilla).

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: homo, homot, homofobia, Jani Toivola, verenluovutus, hetero