Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Jalat maassa

Mitä tehdä, jos liimaa itsensä vahingossa lattiaan?
Taustatietoja: “Maisa liimaili aikaisemmin tänä vuonna pikaliimalla jotain ja tarttui liimaisilla sormilla kahvikuppiin, tarkoituksenaan juoda kahvia. Kuppi liimautui tietenkin käteen ja hän kävi kaupungillakin kahvikuppi kädessä ennen kuin sai sen irti.” Jalat maassa Lähettänyt: Leonardo da Vinci

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 24 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +267 (355 ääntä)
   Liimaa jalan ja lattian väliin, how?

   Lainaa

  2. piikkimattosika 24.12.2013 5:59
   Tulos: +457 (487 ääntä)
   Tortuga: Liimaa jalan ja lattian väliin, how?
   Liimaa lattialla ja astuu päälle? O_o

   Lainaa

  3. Tulos: +551 (561 ääntä)
   Miten "ihan helvetisti" liimaa on ees lattialle päätyny? Ja jos tällänen vahinko on käyny ni luulis nyt osaavan varoa sen verran ettei nyt ainakaan siihen kohtaan astu.. Tai AINAKAAN niin pitkäksi aikaa että jalka ehtii lattiaan liimautua.. Vähän jäi kyllä kiinnostamaan että miten tästä tilanteesta selvittiin?

   Lainaa

  4. Tulos: +162 (166 ääntä)
   Peran ehdotus on aivan mahtava! :D Onnistuis varmaan Maisaltakin "vahingossa".

   Lainaa

  5. Tulos: +111 (127 ääntä)
   Pikaliima, joka kuivuu saatanan nopsaan, on lorahtanut lattialle ja ennen sen kuivumista astutsiihen päälle ? Waaaat?

   Lainaa

  6. Story behind scenes 24.12.2013 8:16
   Tulos: +593 (645 ääntä)
   Ensinnäkin, taustatiedot ovat kyllä vähän pielessä. En ole pyörinyt liimattu kahvikuppi kädessä kaupungilla, vaan menin lähikauppaan ostamaan kynsilakanpoistoainetta (ja viihdyttämään myyjää) kuppi liimautuneena kouraani. Toisekseen, tää on aivan uskomattoman helppoa jos on kaltaiseni uskomaton käsi asioiden kanssa, jotka vaatii vähän huolellisempaa käyttöä. Eli liimattava pinta oli aika suurehko, ja siitä liiman tuubiosasta se liima tuli niin huonosti, että päätin siirtää koko roskan toiseen astiaan, kannelliseen sellaiseen. No se kansihan ei siinä tarpeeksi hyvin ollut, ja onnistuin tiputtamaan purkin lattialle. Säpsähdin ja yritin pelastaa kädessä olevan liimaisen työn ennenkuin se iskeytyy johonkin ja liimautuu esim. vaikka sohvaan, siinä samalla siirsin jalkani liimalätäkön päälle. Kaiken sekasorron keskellä näin vain kävi. P.s ei erikeepperiä vahvempaa tavaraa mulle enää.

   Lainaa

  7. Tulos: +19 (73 ääntä)
   Saa olla aika tylsää, jos alkaa liimailla ruumiinosiaan lattian.

   Lainaa

  8. Tulos: -101 (165 ääntä)
   Koko stoori on juuri sitä miltä se kuulostaa. Täyttä sontaa.

   Lainaa

  9. Tulos: +151 (151 ääntä)
   Vaan miten tapahtui vapautus?

   Lainaa

  10. Tulos: +284 (306 ääntä)
   murri: Vaan miten tapahtui vapautus?
   Taisi älytä riisua sukan jalastaan.....

   Lainaa

  11. Tulos: +128 (146 ääntä)
   Ei tällaiseen tapahtumaan mitään tyhmyyttä vaadita, kuten moni vihjailee. Mun pikkusisko on juuri sellainen hösläävä tapaus, että sille sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Ja vain sen takia, koska se välillä vain höslää menemään.

   Lainaa

  12. Tulos: +163 (165 ääntä)
   Story behind scenes: P.s ei erikeepperiä vahvempaa tavaraa mulle enää.
   Miten McGyveröit itsesi irti?

   Lainaa

  13. Tulos: -122 (176 ääntä)
   Story behind scenes: Ensinnäkin, taustatiedot ovat kyllä vähän pielessä. En ole pyörinyt liimattu kahvikuppi kädessä kaupungilla, vaan menin lähikauppaan ostamaan kynsilakanpoistoainetta (ja viihdyttämään myyjää) kuppi liimautuneena kouraani. Toisekseen, tää on aivan uskomattoman helppoa jos on kaltaiseni uskomaton käsi asioiden kanssa, jotka vaatii vähän huolellisempaa käyttöä. Eli liimattava pinta oli aika suurehko, ja siitä liiman tuubiosasta se liima tuli niin huonosti, että päätin siirtää koko roskan toiseen astiaan, kannelliseen sellaiseen. No se kansihan ei siinä tarpeeksi hyvin ollut, ja onnistuin tiputtamaan purkin lattialle. Säpsähdin ja yritin pelastaa kädessä olevan liimaisen työn ennenkuin se iskeytyy johonkin ja liimautuu esim. vaikka sohvaan, siinä samalla siirsin jalkani liimalätäkön päälle. Kaiken sekasorron keskellä näin vain kävi. P.s ei erikeepperiä vahvempaa tavaraa mulle enää.
   Miten sä oletkin onnistunut pysymään hengissä kaikki nämä vuodet ilman, että olisit hengittänyt vettä tai niellyt sitä pikaliimaa vahingossa? Ja sitten, vaikka tiedät olevasi älytön tapaus, menet ja hankit moisia aineita, etkä vahingosta viisastu? Kyllä se aikamoisesta tyhmyydestä kielii, ehkä kolmas kerta toden sanoo. Hyvää joulua silti, koita olla tukehtumatta kinkkuun.

   Lainaa

  14. Tulos: +30 (56 ääntä)
   Onneksi Facebook oli liimautuneena Maisaan. Tättärää!

   Lainaa

  15. töttöröö 25.12.2013 14:48
   Tulos: -45 (67 ääntä)
   dasds: Pikaliima, joka kuivuu saatanan nopsaan, on lorahtanut lattialle ja ennen sen kuivumista astutsiihen päälle ? Waaaat?
   dasds: Pikaliima, joka kuivuu saatanan nopsaan, on lorahtanut lattialle ja ennen sen kuivumista astutsiihen päälle ? Waaaat?
   Ymmärrät varmaan, ettei se liima kuivu ennen kuin sitä vasten painaa jotain? Vai luuletko, että jos sulla on esimerkiksi kahteen osaan haljennut posliinikoriste, pitää sun salamannopeasti laittaa liimaa toiseen osaan samalla kun jo kiinnität toisen liimattavan osan siihen kiinni? Miten sitten kuvittelet, että se liima pysyy siellä tuubissa kuivumatta supernopeasti?

   Lainaa

  16. Tulos: -101 (139 ääntä)
   Jiji: Ei tällaiseen tapahtumaan mitään tyhmyyttä vaadita, kuten moni vihjailee. Mun pikkusisko on juuri sellainen hösläävä tapaus, että sille sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Ja vain sen takia, koska se välillä vain höslää menemään.
   Älykäs ei "höslää". Se on tyhmälle tyypillistä toimintaa.

   Lainaa

  17. Tulos: +79 (109 ääntä)
   töttöröö: Ymmärrät varmaan, ettei se liima kuivu ennen kuin sitä vasten painaa jotain? Vai luuletko, että jos sulla on esimerkiksi kahteen osaan haljennut posliinikoriste, pitää sun salamannopeasti laittaa liimaa toiseen osaan samalla kun jo kiinnität toisen liimattavan osan siihen kiinni? Miten sitten kuvittelet, että se liima pysyy siellä tuubissa kuivumatta supernopeasti?
   Voi vajaiden määrää. Ihan hox nyt siullekkin, liimaa kuivuu vaikket siihen tökkäiskään mitään. Tyhmyyden huippu löydetty.

   Lainaa

  18. Tulos: +82 (104 ääntä)
   Tuubi on suht ilmatiivis vitun idiootti. Se kuivuu sinne kun jätät korkin auki. Paskin päteminen for a long long time.

   Lainaa

  19. Nymfimaatti 25.12.2013 20:38
   Tulos: +13 (39 ääntä)
   ...Ja sitten Maisa tajusi ottaa sukan pois jalasta?

   Lainaa

  20. Tulos: -37 (59 ääntä)
   Ehkä oon nyt vaan jäänyt jostain mahtavasta paitsi, mutta en oo kuullukkaan mistään tollasista superliimoista, jotka ei muka ihosta irtoa / kuivuu niin nopeesti, ettei mitään oo tehtävissä jos liimaan astut? Miun korvaan aika scifi-juttu, vaikee uskoo ennen kun ite näen, sanonpahan vaan. Oikaskaa toki te maailman tököteistä enemmän tietävät.

   Lainaa

  21. Tulos: -19 (33 ääntä)
   Kuulostaa aika huomionhakuiselta. Miten pääsi irti?

   Lainaa

  22. Tulos: -16 (20 ääntä)
   Veikkaan että macgyveröinti = veisti vinyylilattiasta jalassa kiinni olevan osan irti.

   Lainaa

  23. Tulos: -30 (44 ääntä)
   Huomiota on saatava, oli tarjolla oikea tarina tai ei. Ainahan voi keksiä omasta päästään tälläisen jos ei muuten saa tarpeeksi huomiota. Niinkuin tässäkin on tapahtunut. T. Paikalla ollut

   Lainaa

  24. Kamelinruskea kirsikka 7.12.2020 10:35
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Näkee, ettei täällä kaikki ole käyttäneet pikaliimaa aiemmin ja tiedossa on lähinnä sen maine. Ei se nyt niiiin supernopeasti kuivu. Jos sitä lorahtaa jollekin pinnalle, se ei sulkeudu heti, vaan vasta sitten alkaa reaktio kunnolla kun jokin liimautuva kappale siihen päätyy, toki se itsekseenkin kuivahtaa nopeammin kuin vaikka erikeepperi. Ei kuitenkaan "supernopeasti". Toiseksi: jos onnistuu liimaamaan jonkin ruumiinosansa johonkin, niin ensireaktio on tietenkin irtivetäminen. Se ei yleensä toimi, sillä pikaliimalla on aika hyvä vetolujuus. Mutta sitävastoin kiertoa se kestää huonommin. Eli vetämisen sijaan kannattaa ensin koittaa irrottaa vaikka se kiinni liimautunut sormi kiertämällä/kääntämällä. Ihossa on usein sen verran rasvaa/muuta sontaa, että liimasidos ei ole älyttömän hyvä muutenkaan, perusohje liimaamiseen on hyvän liimasidoksen aikaansaamiseksi putsata liimattavat pinnat. Lattia ja jalkapohja eivät ole kummatkaan parhaita mahdollisia liimapareja näistä syistä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: pikaliima, liima, lattia, jalka