Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 9

Mitä tehdä, jos lukitset itsesi rappukäytävään?
Rakkaat naapurit, osa 9

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 27 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1069 (1099 ääntä)
      Massiivinen idea: soitetaan kämpässä sisällä olija avaa. Tai jopa ovikelloa!!!

      Lainaa

    2. Tulos: +628 (634 ääntä)
      Olishan sitä koputtaakin voinut. Tai emännän kuulleen herrojen pyrkivän sisään ja tulleen katsomaan, mikä on ongelmana.

      Lainaa

    3. Tulos: -100 (220 ääntä)
      Pointti: Olishan sitä koputtaakin voinut. Tai emännän kuulleen herrojen pyrkivän sisään ja tulleen katsomaan, mikä on ongelmana.
      Antti taitaa olla aikamoinen satusetä

      Lainaa

    4. Tulos: -86 (180 ääntä)
      Ilmaveivi: Antti taitaa olla aikamoinen satusetä
      Entäs jos emänällä onkin huono kuulo ja ei siis kuule kun joku yrittää avata ovea/koputtaa tai edes ovikelloa, mutta esim. ihan vieressä olevan kännykän huomaa vaikkapa värinähälytyksestä tai vilkkuvasta näytöstä yms. ? Tai sitten pariskunnalla oli esim. tiskikone päällä, joka pitää meteliä sen verran, että ovelta tulevat äänet eivät kantaudu emännän korviin.

      Lainaa

    5. Tulos: +125 (137 ääntä)
      Ilmaveivi: Antti taitaa olla aikamoinen satusetä
      Varsinkin jos täytyy keksiä tekosyitä siihen mitä on tehnyt koko päivän :)

      Lainaa

    6. Tulos: -9 (53 ääntä)
      Tai emäntä ollut yövuorossa ja nukkuu earit korvissa :P

      Lainaa

    7. Tulos: +175 (187 ääntä)
      Blörts: Entäs jos emänällä onkin huono kuulo ja ei siis kuule kun joku yrittää avata ovea/koputtaa tai edes ovikelloa, mutta esim. ihan vieressä olevan kännykän huomaa vaikkapa värinähälytyksestä tai vilkkuvasta näytöstä yms. ? Tai sitten pariskunnalla oli esim. tiskikone päällä, joka pitää meteliä sen verran, että ovelta tulevat äänet eivät kantaudu emännän korviin.
      No hyvänen aika, sitten vaan huudetaan kovempaa ja potkitaan ovea. Ja soitetaan kännyyn jatkuvasti. Kyllä se jossain vaiheessa herää, jos ei kuollut oo. Sitten vasta soitetaan ulkopuolinen ovia avaamaan.

      Lainaa

    8. Mark Spenser 14.11.2013 9:09
      Tulos: +149 (153 ääntä)
      Naapurissa on pidetty mykkäkoulua.

      Lainaa

    9. Tulos: -63 (107 ääntä)
      Tai vaimo oli nukkumassa vuorotöiden tms takia, ovikello oli pois päältä / rikki ja oletuksena, että vaimon puhelin on äänettömällä. Siihen aikaan kun mieheni kulki vuorotöissä, meillä oli ovikellosta johto tarkoituksella irti ja puhelimet äänettömällä tarpeellisen unen takaamiseksi. Itse olen vielä todella äkäinen, jos joku herättää kesken unien eli luultavammin olisin lyönyt luurin korvaan ja repinyt sulakkeen seinästä että saa jatkaa unia. Ei, en olisi mennyt ovelle.

      Lainaa

    10. Tulos: +177 (183 ääntä)
      Vaimo oli selvästi heittänyt miehen ulos riidan päätteeksi, ihan selvä hommahan tämä on. Päätti kai tulla lopulta avaamaan, ettei tarvinnut sentään lukkosepälle soittaa.

      Lainaa

    11. Tulos: +82 (88 ääntä)
      Kato Sauli terve!

      Lainaa

    12. Tulos: +102 (114 ääntä)
      Te jotka aina kyseenalaistaa näiden tarinoiden totuutta lopettakaa näidn lukeminen niin elämä helpottuu!!! Aina ollaan valittamassa..

      Lainaa

    13. Tulos: +66 (70 ääntä)
      Ovikello on vissiin hävinnyt sukupuuttoon......

      Lainaa

    14. Huåltåmiäs 14.11.2013 12:02
      Tulos: +36 (40 ääntä)
      Sama tilanne sattunu omalle kohalle joku 5 kertaa, joista parissa ollu mukana myös ambulanssi ja poliisi ihmettelemässä. Yleensä alkoholilla on ollut jonkinlainen osuus asiaan.

      Lainaa

    15. Tulos: -25 (57 ääntä)
      Pepe: Massiivinen idea: soitetaan kämpässä sisällä olija avaa. Tai jopa ovikelloa!!!
      Tuo nyt on niin tyypillistä miehen logiikkaa taas. En lähtisi toiselta puolen kaupunkia Pulkkista auttamaan, vaan käskisin tilata ja itse maksaa sen lukkosepän. Hämmästyttävän moni mies ei kykene käyttämään ihmislajille tyypillistä kommunikaation taitoa: puhumista. Postiluukusta olisi voinut muijalleen hihkaista.

      Lainaa

    16. Tulos: +148 (154 ääntä)
      Tai sitten emäntä on sotaveteraani, taistellut vaikka vietnamin sodassa? Ja kuulo mennyt vaikka vanhuuttaan tai pommin jäljiltä? Tai jos emäntä on nuori mutta jäädytettiin heti sodan jälkeen ja on nyt siis parikymppisen näköinen sulatettu ihmisfossiili mutta kuulo meni joko sodassa tai jäädytyksessä? Tai sitten hän on syntyään huonokuuloinen? Tai jos eteisessä oli sillä hetkellä musta aukko joka imi kaikki rappukäytävän äänet? Ja puhelimen soimisen hän tiesi koska säilyttää sitä peräaukossaan ihan vain tunteakseen värinän jos joku soittaa tai tekstaa? Miten hän pystyi puhelimessa kommunikoimaan, ehkä hänellä on valikoiva kuulo? Jaa'a, vaihtoehtoja on miljoonittain ja emme varmaan koskaan saa tietää miksi emäntä ei kuullut rappukäytävän ääniä. Tai miksi isäntä ei tajunnut heti soittaa.

      Lainaa

    17. Tulos: +38 (40 ääntä)
      bjong: Te jotka aina kyseenalaistaa näiden tarinoiden totuutta lopettakaa näidn lukeminen niin elämä helpottuu!!! Aina ollaan valittamassa..
      Eikun kenellekään nyt vaan ei ikinä missään tapahdu mitään ja jos väitetään tapahtuneen niin se on p*puhetta.

      Lainaa

    18. Tulos: +26 (26 ääntä)
      Blörts: Entäs jos emänällä onkin huono kuulo ja ei siis kuule kun joku yrittää avata ovea/koputtaa tai edes ovikelloa, mutta esim. ihan vieressä olevan kännykän huomaa vaikkapa värinähälytyksestä tai vilkkuvasta näytöstä yms. ? Tai sitten pariskunnalla oli esim. tiskikone päällä, joka pitää meteliä sen verran, että ovelta tulevat äänet eivät kantaudu emännän korviin.
      Yhellä tuttavalla vaimo on kuurosokea (ei siis absoluuttisesti kumpaakaan, mutta määritelmällisesti) ja tää sitten lukitsi ittensä vahingossa saunan oven taakse ja kaikki kamppeet sisälle :D sit se meni alasti rimputtelemaan ovea mut ei se vaimo tietenkään kuullut

      Lainaa

    19. Tulos: -10 (22 ääntä)
      Meikä ei ainakaan avaa ovea, jos joku siellä ilmoittamatta ovikelloa soittelee tai rapistelee. Kerran joku yritti kenkiä ovea sisään. En avannut silloinkaan.

      Lainaa

    20. Tulos: 0 (22 ääntä)
      "Tässä vaiheessa, tässä vaiheessa, tässä vaiheessa..." Jotenkin todella raivostuttavaa.

      Lainaa

    21. Tulos: +10 (28 ääntä)
      Leopold: Meikä ei ainakaan avaa ovea, jos joku siellä ilmoittamatta ovikelloa soittelee tai rapistelee. Kerran joku yritti kenkiä ovea sisään. En avannut silloinkaan.
      Et sit osaa ovisilmästä katsoa kuka siellä on?

      Lainaa

    22. Tulos: +34 (42 ääntä)
      Nonnu: Et sit osaa ovisilmästä katsoa kuka siellä on?
      Ei sitten tullut mieleen, että kaikissa ovissa ei ole ovisilmää? Ai mutta täytyyhän niissä olla, kun SUN kämpässä sellainen on.

      Lainaa

    23. S. aivartelija 16.11.2013 11:31
      Tulos: +4 (8 ääntä)
      dollyboy: Ei sitten tullut mieleen, että kaikissa ovissa ei ole ovisilmää? Ai mutta täytyyhän niissä olla, kun SUN kämpässä sellainen on.
      Mullakaan ei tässä tilapäiskämpässä ole ja vuokranantaja on yksiselitteiset kieltänyt kaikki muutostyöt. Edellisessä oli, mutta jos olikin epäilyttäviä ihmisiä liikkeellä, siellä oven takana vaistoaa jos asunnossa liikutaan. Helpompi on silloin leikkiä ettei ole kotona. Sen lisäksi ainakaan se ovisilmä ei antanut edes tarkkaa kuvaa ulkopuolella liikkuvista. Vaikka katsookin ovisilmästä, mistä sen tietää onko siellä takana olevalla ihmisellä asiaa vai ei, joskus kun käy tuntemattomia, joilla on asiaa. Mm. kerran tuli miehen ulkomaille muuttanut työkaveri yllättäen ohikulkiessaan käymään; en minä häntä tuntenut. Onneksi oli mies kotona.

      Lainaa

    24. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Rupes ärsyttämään itteenikin ihan...

      Lainaa

    25. Tulos: +9 (11 ääntä)
      S. aivartelija: Mullakaan ei tässä tilapäiskämpässä ole ja vuokranantaja on yksiselitteiset kieltänyt kaikki muutostyöt. Edellisessä oli, mutta jos olikin epäilyttäviä ihmisiä liikkeellä, siellä oven takana vaistoaa jos asunnossa liikutaan. Helpompi on silloin leikkiä ettei ole kotona.
      Mitä sitten, jos epäilyttävä ihminen vaistoaa, että asunnossa liikutaan?

      Lainaa

    26. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Mitä nää väittelyt tääl on :DDDDD

      Lainaa

    27. KorpinKynsi 6.12.2013 6:29
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      Pulkkinen: Kato Sauli terve!
      Ei sul ois lainaa seittemääkymppiä?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: avaimet, yleisavain, avain, lukko, naapuri, ovi, kerrostalo