Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Nyt ei naurata

Tiedät päiväsi menneen pilalle, kun...
Suurenna näkymä
Nyt ei naurata
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +849 (873 ääntä)
   Nyt on vittu vituillaan :/

   Lainaa

  2. Tulos: +806 (820 ääntä)
   Ei olisi kannattanut kysyä :D

   Lainaa

  3. viisastelijat häviää aina 28.11.2013 2:38
   Tulos: -30 (210 ääntä)
   niipä, ei kannata kysyä jos ei halua vastausta.

   Lainaa

  4. Tulos: +344 (392 ääntä)
   mitä helvettiä mä just luin

   Lainaa

  5. Tulos: +238 (258 ääntä)
   “Vittu nyt vihasa syököön, lattero latistukoon!” (Päätössanat “naisten vihain [vitun vihat] poistamisloitsusta”, Tohmajärvi 1889)

   Lainaa

  6. Tulos: +107 (141 ääntä)
   Nyt täytyy kysyä, mitä vit*ua Laura?

   Lainaa

  7. Tulos: +198 (212 ääntä)
   En tiedä onko tässä nyt pahempi moka se, että tää on laitettu facebookkiin kaikkien nähtäville vai se, että ylipäätänsä näin on päässyt tapahtumaan. Ellei toi ollut vaan Lauran vittuimainen vastaus ja näin ei ole päässyt tapahtumaan. Who knows

   Lainaa

  8. Tulos: +295 (311 ääntä)
   Ja minkähän värinen oli tarkoitus tulla? Sellanen muodikas liukuvärjäys, asenteellinen shokkiväri vai ihan vaan raitoja?

   Lainaa

  9. Tulos: +135 (153 ääntä)
   zibadizup: Ja minkähän värinen oli tarkoitus tulla? Sellanen muodikas liukuvärjäys, asenteellinen shokkiväri vai ihan vaan raitoja?
   Jep, nyt jäi kyllä kiinnostamaan että millainen piti tulla ja ennen kaikkea millainen siitä nyt sitten tuli.

   Lainaa

  10. Tulos: +80 (88 ääntä)
   Asia on vakava.

   Lainaa

  11. Ministeri Nieminen 28.11.2013 8:00
   Tulos: -47 (129 ääntä)
   Tämän on pakko olla feikki - eihän kellään ole karvoja nykyään.

   Lainaa

  12. Tulos: +68 (80 ääntä)
   Mitä vittua täällä tapahtuu?

   Lainaa

  13. Tulos: +12 (32 ääntä)
   Noniin, että sellasta taas

   Lainaa

  14. Tulos: +69 (85 ääntä)
   Toihan nyt on ihan selvä vittuilu Lauran puolelta. Ei kukaan nyt oikeasti tollasista jutuista facebookissa avautuis hölmöt... :D

   Lainaa

  15. Tulos: +26 (50 ääntä)
   jebukebu: Jep, nyt jäi kyllä kiinnostamaan että millainen piti tulla ja ennen kaikkea millainen siitä nyt sitten tuli.
   Sanoisin muuten, että Laura on varmaan hieman ikääntyneempi rouva ja yritti harmaita värjätä pois (kyllä luit oikein) mutta tuo kirjoitustyyli viittaisi teinityttöön... Lyön vetoa siitä, että shokkiväri piti tulla mutta vaikeuksien kautta posliiniksi päätyi.

   Lainaa

  16. Tulos: -15 (35 ääntä)
   Laura vastasi vittuiluun vittuilulla ja suuttui kun jouko otti tosissaan?

   Lainaa

  17. Tulos: +53 (65 ääntä)
   Zozo: Mitä vittua täällä tapahtuu?
   Lauran vittua

   Lainaa

  18. Tulos: +115 (121 ääntä)
   Mä taas veikkaisin että Laura vaan ärsyyntyi Joukon ehe-ehe-juttuun ja latasi vaan paskaa takas.

   Lainaa

  19. Tulos: +15 (55 ääntä)
   Jos värjää alapääkarvojaan on syytäkin kärsiä typeryydestään

   Lainaa

  20. Tulos: +38 (70 ääntä)
   En oo ikinä voinu ymmärtää näitä joitten on pakko kertoo genitaalialueistaan facebookissa.

   Lainaa

  21. niinpäniin 28.11.2013 12:02
   Tulos: +2 (16 ääntä)
   Ja maailmanloppu tuli

   Lainaa

  22. Tulos: -3 (15 ääntä)
   Jouko: http://cdn.shopify.com/s/files/1/0241/6245/files/I_don_039_t_know_what_I_expected_-_Imgur.jpg?1994

   Lainaa

  23. Tulos: +51 (59 ääntä)
   just: Mä taas veikkaisin että Laura vaan ärsyyntyi Joukon ehe-ehe-juttuun ja latasi vaan paskaa takas.
   Näinpä. Jännä juttu, etteivät nämä pahimmat "ettekö te tajua et toi oli SARKASMIA?!"-kommentoijat ole tulleet ajatelleeksikaan juuri tässä mokassa, että Laura todennäköisesti vittuili takaisin.

   Lainaa

  24. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Väittäisin tota ihan vaan piruiluksi ellen tietäisi, että alapääkarvojen värjäys menee helposti ihan vituiksi/kyrviksi (been there done that, tiesittekö, että sitä samaa möhnää suositellaan myös pärstäkarvoihin).

   Lainaa

  25. Tulos: +11 (17 ääntä)
   "kuva tai en usko"

   Lainaa

  26. Tulos: +4 (18 ääntä)
   Kuva vaaditaan. Ja Pää Kii \,,/ !

   Lainaa

  27. leijuvattissit 28.11.2013 16:25
   Tulos: +1 (15 ääntä)
   En keksi yhtään ainoaa hyvää syytä sille, miksi joku haluais jakaa tällaisia asioita julkisesti...

   Lainaa

  28. Joukossa tyhmyys tiivistyy 28.11.2013 16:45
   Tulos: -4 (12 ääntä)
   Kirjoitusvirhe sanassa kirjoitusvirhe, takas apukouluun mars.

   Lainaa

  29. Emilou Harris 28.11.2013 17:06
   Tulos: +10 (22 ääntä)
   Siis karvojen värjäys?? Sävy-sävyy tukan kanssa vai mikä tässä pointti?

   Lainaa

  30. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Tämä selvä. Tai itse asiassa ei ole. Mitä helvettiä?

   Lainaa

  31. Poijjaat hei 28.11.2013 18:19
   Tulos: +31 (45 ääntä)
   Parasta tässä mokassa on, miten kommenttien taso (kuvan Joukosta lähtien) taantu teinipoikamaiselle tasolle, että "hehe, se sano sukupuolielin", kun ei jätkät oikeen muutakaan osaa näihin naisten asioihin sanoa. Valkovuoto wtf. Pisteet Lauralle siitä, että pisti viisaalle viisastelijalle jauhot suuhun.

   Lainaa

  32. Tulos: +8 (12 ääntä)
   niitä alapääkarvoja esim. vaalennetaan huomaamattomammiksi bikinirajoilta, jos sheivaaminen tuottaa hankaluuksia näppylöiden tai allergioiden takia.. tiiä sit mistä tässä on kysmys, jos mitään värjäilyä on edes tapahtunut. :D

   Lainaa

  33. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Mauku: Toihan nyt on ihan selvä vittuilu Lauran puolelta. Ei kukaan nyt oikeasti tollasista jutuista facebookissa avautuis hölmöt…
   Ai ei vai...

   Lainaa

  34. Tulos: +2 (18 ääntä)
   Mikä moka tässä nyt oli? Selkeetä sarkasmia Lauralta.

   Lainaa

  35. Käkriäinen 29.11.2013 13:12
   Tulos: -12 (14 ääntä)
   Nyt on vitussa matoja ja syvällä.

   Lainaa

  36. Tulos: -20 (26 ääntä)
   Nonnu: Mikä moka tässä nyt oli? Selkeetä sarkasmia Lauralta.
   Annan sinulle näytteen sarkasmista: "Tää Lauran juttu oli tosi selkeää sarkasmia." Mitäköhän sinun mukaan Laura yritti ilmaista tällä, jos nämä toteamukset olisivat olleet sarkasmia? Sarkasmissa on aina joku pointti; tässä ei ole mitään pointtia, jos käännät merkityksen. Täten, kyse ei ollut sarkasmista. Eikä hän vaikuttanut kovin huvittuneelta muutenkaan, joten argumentti, että tämä olisi yritys tuottaa huumoria, ei ole uskottava. Kokonaisuutena, olet metsässä. Avaa silmäsi ja suunnista pois.

   Lainaa

  37. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Elealar: Annan sinulle näytteen sarkasmista: “Tää Lauran juttu oli tosi selkeää sarkasmia.” Mitäköhän sinun mukaan Laura yritti ilmaista tällä, jos nämä toteamukset olisivat olleet sarkasmia? Sarkasmissa on aina joku pointti; tässä ei ole mitään pointtia, jos käännät merkityksen. Täten, kyse ei ollut sarkasmista. Eikä hän vaikuttanut kovin huvittuneelta muutenkaan, joten argumentti, että tämä olisi yritys tuottaa huumoria, ei ole uskottava. Kokonaisuutena, olet metsässä. Avaa silmäsi ja suunnista pois.
   Kuten joku tuolla alkupäässä sanoi, Laura selkeesti ärsyyntyi Joukon kysymyksestä. Koska Jouko otti kirjaimellisesti ja näsäviisaasti Lauran alapään puheeksi, heitti Laura takas vitsin alapäästään, joka oli tekaistu juttu, koska keskustelu meni alapäähän, vaikka statuksesta voi päätellä, että joku asia Lauraa harmittaa, eikä ***-sanan käyttäminen välttämättä liity mitenkään alapäähän. Got it?

   Lainaa

  38. Tulos: -5 (17 ääntä)
   Nonnu: Kuten joku tuolla alkupäässä sanoi, Laura selkeesti ärsyyntyi Joukon kysymyksestä. Koska Jouko otti kirjaimellisesti ja näsäviisaasti Lauran alapään puheeksi, heitti Laura takas vitsin alapäästään, joka oli tekaistu juttu, koska keskustelu meni alapäähän, vaikka statuksesta voi päätellä, että joku asia Lauraa harmittaa, eikä ***-sanan käyttäminen välttämättä liity mitenkään alapäähän. Got it?
   Vastaus "Pää kii" ei sovellu tähän teoriaan. Mikäli joku sanoo "Pää kii" sosiaalisessa mediassa toisen vastatessa, kyse ei ole leikillä jaetusta asiasta; muutenhan leikkiin lähdettäisiin mukaan. Lauran vastaukset ovat tylyjä, yksiselitteisiä ja suoria. Täten voimme olettaa, että hän on jo jakanut kaiken informaation, jota hän haluaa jakaa. Ainoa looginen päätelmä on, että jaettu informaatio selittää täten jo kyseisen tilan sekä sen syyt. Muuten Laura ohjaisi keskustelua siten, että pystyisi jakamaan oikean syyn taikka jotenkin selittämään asiansa.

   Lainaa

  39. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Rasittavaa huomiohuorausta. Ensin laitetaan päivitys, jonka ainoa tarkoitus on saada ihmiset kyselemään, mikä nyt niin kovasti vituttaa, ja sitten aletaan kiukutella, kun joku kommentoi siihen "väärin".

   Lainaa

  40. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Elealar: Annan sinulle näytteen sarkasmista: “Tää Lauran juttu oli tosi selkeää sarkasmia.” Mitäköhän sinun mukaan Laura yritti ilmaista tällä, jos nämä toteamukset olisivat olleet sarkasmia? Sarkasmissa on aina joku pointti; tässä ei ole mitään pointtia, jos käännät merkityksen. Täten, kyse ei ollut sarkasmista. Eikä hän vaikuttanut kovin huvittuneelta muutenkaan, joten argumentti, että tämä olisi yritys tuottaa huumoria, ei ole uskottava. Kokonaisuutena, olet metsässä. Avaa silmäsi ja suunnista pois.
   Sarkasmissa on aina joku pointti? Voisikohan, mitenkään, Lauran pointti olla, että "kommenttisi oli typerä ja hyvin ei-omaperäinen, joten vastataan kysymykseesi samalla mitalla takaisin". Kokonaisuutena, käytit sanaa kokonaisuutena väärin, ole hyvä äläkä enää kirjoita internetiin.

   Lainaa

  41. Tulos: -4 (8 ääntä)
   dollyboy: Sarkasmissa on aina joku pointti? Voisikohan, mitenkään, Lauran pointti olla, että “kommenttisi oli typerä ja hyvin ei-omaperäinen, joten vastataan kysymykseesi samalla mitalla takaisin”. Kokonaisuutena, käytit sanaa kokonaisuutena väärin, ole hyvä äläkä enää kirjoita internetiin.
   Keskimmäisen kommentin, kyllä. Koko viestiketjun? Ei.

   Lainaa

  42. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Mä ihan rehellisesti sanon, että mä _en tiedä_ oliko tämä Lauran puolelta vitsi vai ei. Sanokaa muut mitä sanotte mutta minä en tiedä, kuitenkin nähnyt kaikenlaista täällä internetissä. Mikä tahansa on mahdollista. ¬_¬

   Lainaa

  43. Tulos: +3 (9 ääntä)
   nuranura: niitä alapääkarvoja esim. vaalennetaan huomaamattomammiksi bikinirajoilta, jos sheivaaminen tuottaa hankaluuksia näppylöiden tai allergioiden takia.. tiiä sit mistä tässä on kysmys, jos mitään värjäilyä on edes tapahtunut.
   Oikeesti? Tässä vaiheessa kun pimppikään ei saa olla normaali, vaan täytyy sotkea kemikaaleihin, maailmassa ei ole mitään järkeä.

   Lainaa

  44. Mistä juntin tunnistaa 2.12.2013 17:40
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Ei ole Lauralla komparatiivi eikä sijamuodot hallussa. Nominatiivissa näin: Vittu-vitumpi-vituin. Translatiivissa näin: Vituksi-vitummaksi- vituimmaksi.

   Lainaa

  45. Tulos: -6 (6 ääntä)
   leijuvattissit: En keksi yhtään ainoaa hyvää syytä sille, miksi joku haluais jakaa tällaisia asioita julkisesti…
   Vastakkaisen sukupuolen huomion herättäminen?

   Lainaa

  46. oma mielipide 5.12.2013 19:21
   Tulos: +6 (14 ääntä)
   Uskoisin, että Laura ärsyyntyi Joukon tyhmyydestä vielä enemmän, ku meni uskomaan jutun värjäyksestä ja valkovuodosta :D Siksi siis käski ääliön pitää päänsä kiinni, ku ei tajunnu nöyränä niellä takaisin heitettyä paskaa. Itse tulisieluisena ajattelisin asian näin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: valkovuoto, värjätä, värjäys, kaksimielinen, alapää