Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kimppakyyti, osa 2

Uskaltaisitko ottaa kyydin tuntemattomalta?
Suurenna näkymä
Kimppakyyti, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kumisnaakkeli 21.11.2013 3:14
   Tulos: +610 (640 ääntä)
   Maksakaa vaik vaan kymppi niin lakkaan ilomielin varpaankyntenne ja laulan! Raha kelpaa aina jos ei tuon enempää tarvitse nähdä vaivaa. :)

   Lainaa

  2. Tulos: +1275 (1297 ääntä)
   Jalkafetissin ymmärrän kyllä, mutta... Ukko Nooa? o.O

   Lainaa

  3. elämä on vaikeaa 21.11.2013 6:46
   Tulos: -422 (472 ääntä)
   On se hirviää jos joku sanoo tarvisin. Isot ongelmat miehellä.

   Lainaa

  4. Tulos: +272 (286 ääntä)
   Molemmat osapuolet voittivat Sinin tapauksessa. :D

   Lainaa

  5. Ministeri Nieminen 21.11.2013 8:41
   Tulos: -153 (207 ääntä)
   Mitä tuo Jukka oikein sekoilee? Saako sanaa 'tarvitsen' käyttää vai ei?

   Lainaa

  6. Tulos: +184 (192 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Mitä tuo Jukka oikein sekoilee? Saako sanaa ‘tarvitsen’ käyttää vai ei?
   Se nyt vaan luetteli vielä niitä eri vaihtoehtoja mitä ihmiset on käyttäny, mukaanlukien sen 'tarvitsen' jota kehottas käyttämän:)

   Lainaa

  7. ex vartijatyttö 21.11.2013 8:54
   Tulos: +223 (255 ääntä)
   Kumisnaakkeli: Maksakaa vaik vaan kymppi niin lakkaan ilomielin varpaankyntenne ja laulan! Raha kelpaa aina jos ei tuon enempää tarvitse nähdä vaivaa.
   Juu raha kelpaa kyllä. Multa kysyi parisen vuotta sitten, kun olin lähes tyhjässä bussissa matkalla töistä kotiin joku setä, jos saisi hieroa mun jalkoja... Tietystihän se siitä jotain kiksejä saa kun kerta kysyi mutta toisaalta mun jalkoja sattui, niin en paljoa välittänyt. Sanoin hänelle tosin hieman varoituksena, että mulla oli muuten äsken 12h työvuoro jossa tuli käveltyä suhteellisen paljon (olin silloin turvallisuusalalla). Tuo ukko ei näyttänyt säikähtävän vaan tarjoutui maksamaan 20€ siitä jos saisi hieroa... win-win

   Lainaa

  8. Tulos: +85 (91 ääntä)
   Kivat Sinille: se tyyppi todellakin kuvasi matkaa. Mutta hei, se saa varmaan jonkun kivan videon siitä työstettyä! :)

   Lainaa

  9. Tulos: +48 (58 ääntä)
   Minulta tarjoutui kerran eräs tyyppi netissä ostamaan käytetyt sukat. En ruvennut kaupoille niin etten tiedä paljonko olisi ollut valmis maksamaan, mutta olisi siitä varmaan parin viinipullon hinnan tienannut.

   Lainaa

  10. Tulos: +225 (235 ääntä)
   Tautou: Jalkafetissin ymmärrän kyllä, mutta… Ukko Nooa? o.O
   Älä nyt, Ukko Nooahan on hyvin sensuelli laulu.

   Lainaa

  11. Tulos: +151 (161 ääntä)
   Kerrankin hauska juttu, missä ei mollata tai nolata ketään. Jee, hyvää mieltä ja *imppakyytejä kaikille!

   Lainaa

  12. Tulos: +187 (195 ääntä)
   Oottepa te nyt idiootteja. Jukalla oli hyvä pointti asiasta. Jokainen käyttää vain sitä yhtä ja samaa sanaa, jotta ryhmän haulla(=hakemalla eri kyytejä) löytyykin jotain. Jos jokainen käyttää eri muotoa sanasta, kuten nyt vaikka sitä tarviisin, ei haku tarjoa silloin tarvitsen sanan käyttäjien kyytihakemuksia.

   Lainaa

  13. Tulos: +63 (77 ääntä)
   Minkä ihmeen takia mä opiskelen, jos rahaa kerran saa tolleenkin : D. Voin tulla ammatti kynsien lakkaajaksi ja ukko Nooan laulajaksi, että soittoja tänne päin ;)

   Lainaa

  14. Tulos: -15 (35 ääntä)
   Jätkä on tainnut olla ihan vitsillä liikenteessä.

   Lainaa

  15. Tulos: -12 (26 ääntä)
   mitä vittua mie luen :D

   Lainaa

  16. Tulos: +15 (69 ääntä)
   Mitähän prostituution täystkieltäjät sanoisivat tuosta? Ihan selvästi lakkapulloäijä sai jotain kiksejä tuosta. Sini ei ehkä myynyt vartaloaan, mutta mennäänhän tässä jo harmaalle alueelle. Tai toisaalta jos tästä tulisi joku villitys niin kyllähän se jollain tavalla pitäisi kieltää. Ja Ukko Nooa kanssa!

   Lainaa

  17. Tulos: -28 (46 ääntä)
   ex vartijatyttö: Juu raha kelpaa kyllä. Multa kysyi parisen vuotta sitten, kun olin lähes tyhjässä bussissa matkalla töistä kotiin joku setä, jos saisi hieroa mun jalkoja… Tietystihän se siitä jotain kiksejä saa kun kerta kysyi mutta toisaalta mun jalkoja sattui, niin en paljoa välittänyt. Sanoin hänelle tosin hieman varoituksena, että mulla oli muuten äsken 12h työvuoro jossa tuli käveltyä suhteellisen paljon (olin silloin turvallisuusalalla). Tuo ukko ei näyttänyt säikähtävän vaan tarjoutui maksamaan 20€ siitä jos saisi hieroa… win-win  ;)
   Minä olisin imeskellyt varpaasi ja putsannut varpaan välit vielä kielellä

   Lainaa

  18. Tulos: +23 (69 ääntä)
   Tautou: Jalkafetissin ymmärrän kyllä, mutta… Ukko Nooa? o.O
   Moni kaipaa kuollutta puolisoa tai lastaan. Ehkä peräti puoliso lakkasi varpaankynsiään ja lapsi takapenkillä lauleskeli? Sitten tuli kolari PUM ja kaikki entistä. En muuten lähtisi näihin kimppakyyteihin, sillä miten vakuutun a) kuskin raittiudesta ja b) vaarattomuudesta? Jos lähden kysymään rikosrekisteriotetta tai b-todistusta, tuskin saan kyydin. Oli syy kummallisiin toiveisiin miten viaton tai törkyinen hyvänsä, kuski ei tuossa tilanteessa keskity siihen mihin pitää eli liikenteeseen. Eli mieluummin sitten vaikka junalla.

   Lainaa

  19. Tulos: +53 (97 ääntä)
   En muuten lähtisi näihin kimppakyyteihin, sillä miten vakuutun a) kuskin raittiudesta ja b) vaarattomuudesta? Jos lähden kysymään rikosrekisteriotetta tai b-todistusta, tuskin saan kyydin.
   Ärsyttävä elämänasenne. Mistä vakuutut junan kuljettajan raittiudesta? Tai kenen tahansa liikenteessä ajavan raittudesta ja vaarattomuudesta, et varmaan kävele jalkakäytävälläkään ilman naapuruston auton omistajien rikosrekisteriotteet kainalossa? Mitä tahansa voi tapahtua. Jos se sattuu omalle kohdalle, niin ikävä homma.Toki maalaisjärkeä voi käyttää ja punnita tilannetta, ja ei tarvitse ottaa turhia riskejä, mutta minä en ainakaan elä elämääni aina pelkäämällä pahinta. Sanokaa sinisilmäiseksi tai mitä tahansa, mut mihin ja milloin katosi usko ihmiskuntaan, veljeyteen? Kaikki, jotka on valmiita tarjoomaan apua, on automaattisesti psykopaatteja, murhaajia ja raiskaajia.

   Lainaa

  20. Tulos: +21 (31 ääntä)
   liftari: Ärsyttävä elämänasenne. Mistä vakuutut junan kuljettajan raittiudesta? Tai kenen tahansa liikenteessä ajavan raittudesta ja vaarattomuudesta, et varmaan kävele jalkakäytävälläkään ilman naapuruston auton omistajien rikosrekisteriotteet kainalossa? Mitä tahansa voi tapahtua. Jos se sattuu omalle kohdalle, niin ikävä homma.Toki maalaisjärkeä voi käyttää ja punnita tilannetta, ja ei tarvitse ottaa turhia riskejä, mutta minä en ainakaan elä elämääni aina pelkäämällä pahinta. Sanokaa sinisilmäiseksi tai mitä tahansa, mutmihin ja milloin katosi usko ihmiskuntaan, veljeyteen? Kaikki, jotka on valmiita tarjoomaan apua, on automaattisesti psykopaatteja, murhaajia ja raiskaajia.
   Kuskin ja auton varmaan ehtii vielä arvioida silmämääräisesti ennen kuin autoon astuu. Viihdeteollisuus kauhukuvineen luultavasti vaikuttaa siihen että kyydin tarjoajaa kuvittelee murhanhimoiseksi tai muuksi. Todellisuudessa liikenne itse on suurin riski. En tiedä tapauksia Suomessa, joissa liftaaja tai muu tuntematon kyytiläinen olisi kadonnut tai tehnyt pahojaan kuljettajalle. Naamapalstalla kahelit eivät ehkä ilmoittelisi. Taksikuskeja on jokunen päätynyt uhriksi kyllä.

   Lainaa

  21. Tulos: +10 (18 ääntä)
   wench: Kuskin ja auton varmaan ehtii vielä arvioida silmämääräisesti ennen kuin autoon astuu. Viihdeteollisuus kauhukuvineen luultavasti vaikuttaa siihen että kyydin tarjoajaa kuvittelee murhanhimoiseksi tai muuksi. Todellisuudessa liikenne itse on suurin riski. En tiedä tapauksia Suomessa, joissa liftaaja tai muu tuntematon kyytiläinen olisi kadonnut tai tehnyt pahojaan kuljettajalle. Naamapalstalla kahelit eivät ehkä ilmoittelisi. Taksikuskeja on jokunen päätynyt uhriksi kyllä.
   Facebookin kimppakyydeissä henkilön nimi on selvillä ja profiilikuvastakin saattaa nähdä, miltä ko. henkilö näyttää. Itse olen käyttänyt kimppakyytejä fb-sivulla, tosin vain yhden henkilön kyydissä ja nykyään ollaan kavereita. Enemmän noista hyötyä on kuin haittaa ja paljon todennäköisemmin tutustuu kivoihin ihmisiin, kuin psykopaatteihin. Olen kans liftarin kanssa samaa mieltä siinä, että miksi aina pelätä pahinta. Nuorempana pelkäsin ja stressaain kaikkea, en enää. Se on vain omasta asenteesta kiinni.:)

   Lainaa

  22. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Siis korjaan, viestini tarkoitin liftarille ja olen wenchin kanssa samaa mieltä :D

   Lainaa

  23. Tulos: +19 (31 ääntä)
   Ylempiin kommentteihin viitaten, itse en hyppäisi tuntemattoman miehen kyytiin vaikka kuinka olisi sovittu kyyti. Ja pelkän nimen ja fb-profiilikuvan perusteella ei voi sanoa kenestäkään, onko hän raiskari vai ei. Mielestäni tämä on ihan tervettä itsesuojeluvaistoa. Sama kun ei ensimmäisillä treffeillä nettitutun kanssa mene vaikkapa miehen asunnolle. Tai anna netissä tapaamalleen miehelle kotiosoitettaan tai puhelinnumeroa, jolla osoite voisi selvitä. Myös kasvotusten tavatessakin voi arvioida kahteen kertaan, kannattaako vaikkapa baari-illan jälkeen lähteä kahdestaan miehen asunnolle jatkoille. Etenkin, jos tapaa miehen baarin edustalla valomerkin jälkeen. Varovainen saa ja pitääkin olla, mutta en tuomitse heitä, jotka kimppakyytejä randomien kanssa käyttää. Hyvä ideahan se tottakai on :) Itseäni vain pelottaa, että kohdalleni osuu jotain ikävää, joka saattaa pahimmillaan vaatia vuosien terapiat. Siis jos hengissä selviää :)

   Lainaa

  24. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Kadri: Suurin osa raiskauksista tapahtuu ennestään tutun henkilön, eli tavallisesti poikaystävän tai ystävän toimesta - et siis voi tietää pitkänkään tuttavuuden jälkeen, kuka on raiskaaja ja kuka ei! Lisäksi jos fb-profiili on omalla etu- ja sukunimelläsi, olet jo antanut kaikille profiilisi näkeville mainitsemasi tiedot. Jos olisin itse raiskaaja, valitsisin uhrikseni ennemmin kadulta random naisen, joka ei tiedä minusta mitään, kuin naisen joka tietää (todennäköisesti) puhelinnumeroni ja autoni rekisterinumeron (lue: kaikki tietoni). Olettaen että valtaosa raiskaajista ei halua jäädä kiinni, on uumoiltavissa että turvallisempaa on ottaa kimppakyyti kuin kävellä yksin hämärän laskeuduttua juna-asemalle.

   Lainaa

  25. Tulos: +6 (12 ääntä)
   E.L.: Kadri: Suurin osa raiskauksista tapahtuu ennestään tutun henkilön, eli tavallisesti poikaystävän tai ystävän toimesta – et siis voi tietää pitkänkään tuttavuuden jälkeen, kuka on raiskaaja ja kuka ei! Lisäksi jos fb-profiili on omalla etu- ja sukunimelläsi, olet jo antanut kaikille profiilisi näkeville mainitsemasi tiedot. Jos olisin itse raiskaaja, valitsisin uhrikseni ennemmin kadulta random naisen, joka ei tiedä minusta mitään, kuin naisen joka tietää (todennäköisesti) puhelinnumeroni ja autoni rekisterinumeron (lue: kaikki tietoni). Olettaen että valtaosa raiskaajista ei halua jäädä kiinni, on uumoiltavissa että turvallisempaa on ottaa kimppakyyti kuin kävellä yksin hämärän laskeuduttua juna-asemalle.
   Totta! Facebookissa on toki pakko esiintyä omalla nimellään? Itse tekisin väärän profiilin ja tarjoaisin kimppakyytejä.

   Lainaa

  26. Tulos: +6 (10 ääntä)
   dasds: Totta! Facebookissa on toki pakko esiintyä omalla nimellään? Itse tekisin väärän profiilin ja tarjoaisin kimppakyytejä.
   Jos se on mielestäsi varmempi tapa olla jäämättä kiinni kun puksauttaa rouvaa pimeällä lenkkipolulla, en näe sinulla tulevaisuutta menestyvänä raiskaajana. En muuten missään vaiheessa väittänyt, että nimellä, jota kimppakyydin tarjoaja profiilissaan pitää, olisi mitään merkitystä - lähinnä sillä auton rekkarilla ja mahdollisella puhelinnumerolla. En myöskään usko poliisille olevan lainkaan haastavaa selvittää käyttäjää feikinkään fb-profiilin takana. Ja jos profiilissa on lisäksi oikeaa kuskia vastaava kuva, en näkisi syytä olla nousematta kyytiin ainakaan raiskauksen pelossa. Kirjoitan idioottille.

   Lainaa

  27. Tulos: -6 (10 ääntä)
   E.L.: Jos se on mielestäsi varmempi tapa olla jäämättä kiinni kun puksauttaa rouvaa pimeällä lenkkipolulla, en näe sinulla tulevaisuutta menestyvänä raiskaajana. En muuten missään vaiheessa väittänyt, että nimellä, jota kimppakyydin tarjoaja profiilissaan pitää, olisi mitään merkitystä – lähinnä sillä auton rekkarilla ja mahdollisella puhelinnumerolla. En myöskään usko poliisille olevan lainkaan haastavaa selvittää käyttäjää feikinkään fb-profiilin takana. Ja jos profiilissa on lisäksi oikeaa kuskia vastaava kuva, en näkisi syytä olla nousematta kyytiin ainakaan raiskauksen pelossa. Kirjoitan idioottille.
   Puhelinnumero vaikka prepaid, rekkarit voit napata naapurin corollasta? J otat varmaan sen kuvan mukaan ja vilkaiset sitä ennen autoon nousua?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kimppakyyti, tuntematon, kyyti, auto, varpaat, jalat, maksu