Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kahakka kirpputorilla, osa 12

Kuinka monta lakia rikot myymällä voileipäkakun?
Taustatietoja: Juttu on lähetetty useassa osassa, joten aikaleimat eivät täsmää. Kahakka kirpputorilla, osa 12

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 99 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1826 (1878 ääntä)
      Ihminen on helvetin tyhmä eläin. Sitten ihmetellään, että MIKSI IHMEESSÄ Suomesta on tulossa holhousvaltio. Kiittäkää näitä idiootteja.

      Lainaa

    2. Tulos: +1068 (1116 ääntä)
      Onpas maukkaan näköinen kakku.

      Lainaa

    3. Tulos: +1901 (2093 ääntä)
      MYYDÄÄN: Sahara. Sijainti: Ritvan pillu. Nam nam.

      Lainaa

    4. Tulos: +1329 (1357 ääntä)
      Voi jumalauta et rupes oikeesti vituttamaan tällasen paskan lukeminen. Siis eikö nykysin ihan oikeesti saa myydä jotain kakkua ilman loputonta paperisotaa?? Miten esim. koulumyyjäiset voi pysyä vielä hengissä? Siellä alaikäset lapset vailla hygieniaosaamista tuhrustaa kakkusia myytäväksi ja jotenkin vahvasti epäilen, että siinä on täytetty y-tunnukset ja lain vaatimat omavalvontasuunnitelmat. For fuck's sake.

      Lainaa

    5. Tulos: +1392 (1418 ääntä)
      Ja Valvirallahan ollaan ihan shokissa siitä miten tällainen on jäänyt heiltä huomaamatta. "Ei saatana, Suomessahan pyörii kokonainen mustakirpputorilaitonkakkurinki!" ja heti huomenna ratsataan Anun koko keittiö ja lapset huostaanotetaan. Siitä se alamäki sitten alkaa. Pikakelaus neljänkymmenen vuoden päähän ja kansan ylpeytenä on Tomin perustama, pimeitä leipureita yliampuvasti muiluttava oikeistoradikaaliliike nimeltään Katkeamaton Kylmäketju, pääsihteerinä kukapa muukaan kuin Ritva. Ritvan rautaisella otteella on saavutettu kokonaan laittomista leipureista tyhjä maa, ja nyt vihdoin hänellä on monopoliasema kaupata kakkujaan nettikirpputoreilla.

      Lainaa

    6. Tulos: +278 (316 ääntä)
      Voiko joku linkata ton keskustelun tänne? Tahtois nähdä miten kusipäältä tuo Tomi näyttää... Joo ja sakkoa tuosta ei todellakaan tule. Kertaluonteinen ei jatkuva....

      Lainaa

    7. Tulos: +132 (240 ääntä)
      Aika vittumaista porukkaa liikentees. Mut silti, ostaisitko sinä voileipäkakun nettikirppikseltä?

      Lainaa

    8. Tulos: +545 (555 ääntä)
      Kannattaa huomata etta noilla oikeustoimilla, valviralla sun muilla uhkailevat ihmiset uhoavat turhaan. Mitaan lakia ei tuo kakunmyynti riko, joillakin ihmisillä nyt vain on kova tarve yrittää kiusata toisia. Harmillisesti tuo kiusanteko ilmeisesti onnistui, ja kakkua myyvän päivä meni pilalle. Harmillista tosiaan. Pitäisi vain järki-ihmisten pysyä kaukana Tomin ja Ritvan kaltaisista hahmoista, ei siitä tule kuin harmia jos heitä erehtyy kuuntelemaan.

      Lainaa

    9. Tulos: +221 (237 ääntä)
      Vaikeeks tehään pienen ihmisen elo... Ymmärtäis, jos tuollanen touhu ois jatkuvaa, mutta yks ketun kakku yhen kerran! Ei peppu sentään.

      Lainaa

    10. Tulos: +570 (588 ääntä)
      Mulle tuli paha mieli Anun puolesta, vaivalla tehny hienon kakun ja nyt tommoset tulee urputtaa :/

      Lainaa

    11. Puolikiero_savolainen 14.11.2013 7:34
      Tulos: +406 (422 ääntä)
      Onko tää se sama Ritva, joka viimeks kiisteli muumimukeista? Luuleeko se, että sen pieni pitopalvelu (näin ymmärsin) elättää muut? Ylimielistä kommentointia rouva huutomerkki ja huh, huh.. Siis tyttö myi yhden (1) voileipäkakun! Siis come on.

      Lainaa

    12. kissanpissa 14.11.2013 8:00
      Tulos: +390 (396 ääntä)
      Vai että Valviraan yhteys, ettei kuitenkin Eviraan?

      Lainaa

    13. Tulos: +344 (352 ääntä)
      Ilmaveivi: Aika vittumaista porukkaa liikentees. Mut silti, ostaisitko sinä voileipäkakun nettikirppikseltä?
      En, mutta ei se ole minulta pois jos joku toinen haluaa ostaa.

      Lainaa

    14. Tulos: -151 (265 ääntä)
      Tomin kommentit räikeän sarkastisia, herätkääs nyt hyvät ihmiset.

      Lainaa

    15. Tulos: +154 (156 ääntä)
      eniten mokassa mietitytti että mitä valvira tälle asialle tekee, onko myyjä terveydenhuollon henkilö? :D ehkä oikee paikka on kuitenkin evira.. mutta kummallista touhua muutenkin!

      Lainaa

    16. Tulos: +165 (165 ääntä)
      No jo on kateellista porukkaa. Netissä on niin helppo huudella. Jos torilla tuota myisi niin eivät varmasti olisi kommentoineet. Taitaa sitruunaperse Ritvan salmonellakakkutehdas konkan partaalla :P

      Lainaa

    17. Tulos: +17 (45 ääntä)
      Tätä huumorintajun määrää.

      Lainaa

    18. leijuvattissit 14.11.2013 9:11
      Tulos: +241 (245 ääntä)
      Anu, jos luet tätä: älä lannistu! Jotkut ihmisrauniot ne vaan saa tyydytyksensä siitä, että tekee muille kiusaa. onneksi et alentunut heidän tasolleen!

      Lainaa

    19. Tulos: +184 (188 ääntä)
      Anu tsemppiä! Ihmiset on sekaisin! Älä välitä. Herkullisen näköinen kakku. Minä olisin ostanut heti jos olisin tarvinnut!

      Lainaa

    20. Tulos: +158 (162 ääntä)
      Ritva on idiootti ja Tomi on vielä idiootimpi! En mäkään kyllä ruokaa lähtisi jostain FB:n kirpputorilta ostamaan mutta en mä myöskään ole niin kateellinen että alan itkemään siitä jos joku semmoisia siellä myy. Näytti kuitenkin olevan ihan taidokkaasti tehty kaakku, että ehkä ainakin Ritva oli katkera siitä ettei itse osaa tehdä yhtä komeaa ja Tomi oli sitten katkera kun onhan 30 eeroa kuitenkin ihan älyttömän iso raha.....joillekin näköjään! :)

      Lainaa

    21. Tulos: +165 (169 ääntä)
      Yleisesti ottaen ei ole tapana ostaa mitään noilta nettikirppiksiltä, mutta nyt oli niin typerää kommentointia että jos olisin tuon ajallaan nähnyt niin olisin voinut ostaakin, maksaa vähän vaikke ekstraakin.

      Lainaa

    22. Tulos: +116 (138 ääntä)
      Tomi on kyllä harvinaisen perseestä oleva tyyppi. Muutenkin ärsyttää ihmiset jotka kaikesta aina juoksee joidenkin autoriteettien luo valittamaan kaikesta.

      Lainaa

    23. Tulos: -62 (134 ääntä)
      Tomi todellakin on sarkastinen selvästi, nyt hereillä ihmiset :D

      Lainaa

    24. Tulos: +120 (128 ääntä)
      On siinäkin ensimmäisen maailman ongelmat taas. Ritva ja Tomi saivat aika lahjakkaasti mun verenpaineet nousemaan. ETTÄ KIITOS, saakelin ihmisjätteet. Mää toivon ettei kukaan koskaan asioi Ritvan kanssa! Toivottavasti joku osti tuon herkullisen näköisen kakkusen. Ja hakuhan oli myyjän mukaan "TÄNÄÄN", eli ymmärtäisin että seuraavana päivänä mennyt joko roskiin tai sitten Anu on sinnitellyt ja laihdutusleikkauksestaan huolimatta joutunut syömään melkein kaiken.

      Lainaa

    25. Huoli pois, Anu 14.11.2013 10:49
      Tulos: +91 (97 ääntä)
      Jos, Anu, luet tätä, niin älä huoli. Tässä Eviran ulkomyyntiohjeesta ote: --- Toiminnot, joista ei tarvitse ilmoittaa Ilmoitusta elintarvikehuoneistosta ei tarvitse tehdä silloin kun toiminta on alkutuotantotoimintaan liittyvää toimintaa. Eikä silloin, jos toimintaan liittyvät riskit ovat elintarviketurvallisuudeltaan vähäiset ja lisäksi jokin seuraavista asioista toteutuu: - toiminta tapahtuu samassa huoneistossa kuin toimijan harjoittama muu elin- keinotoiminta - toimija on yksityinen henkilö - toimintaa ei voida pitää elinkeinon harjoittamisena --- Uskoisin tuon ulkomyyntiasiakirjan ohjeen pätevän tähän, sillä samaisessa ohjeessa todetaan seuraavasti: --- Käsiteeseen ”ulkomyynti” sisältyy tässä ohjeessa myös ulkomyyntiin verrattava elintarvikkeiden myynti tai tarjoilu sisätiloissa. (elintarvikehuoneistoasetus 1367/2011 2 § kohta 3). Ulkotila Ulkotilalla tarkoitetaan elintarvikehuoneistoa, joka sijaitsee muualla kuin rakennuksen sisällä, taikka sellaisessa sisätilassa tai sen osassa, joka ei ole osa muuta hyväksyt- tyä elintarvikehuoneistoa (elintarvikehuoneistoasetus 1367/2011 2 § kohta 4). --- Lähde: http://www.evira.fi/files/attachments/fi/evira/lomakkeet_ja_ohjeet/elintarvikkeet/ulkomyynti/ulkomyyntiohje_2012.pdf

      Lainaa

    26. Tulos: -76 (172 ääntä)
      Kamoon! Ymmärtäkäähän nyt Tomin sarkasmia, se ei voi selvempää olla.

      Lainaa

    27. Tulos: +26 (62 ääntä)
      Ritva pitää laittaa takaisin keittiöön.

      Lainaa

    28. Elintarviketieteilijä 14.11.2013 11:58
      Tulos: +167 (175 ääntä)
      -Yksi EU:n elintarvikelainsäädännön perusperiaatteista on hallinnollisen taakan keventäminen, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että yksityisten ihmisten harjoittama vähäinen ja vähäriskinen toiminta ei ole ilmoitusvelvollista. Vähäriskinen tarkoittaa sitä, että vaikka puutteita olisi, haittavaikutukset eivät ulotu kovin suureen joukkoon. Vähäriskistä on mm. Ravintolapäivä, koulun myyjäiset, jne. Yksittäisen voileipäkakun myyminen kuuluu samaan kategoriaan. -Valviran valvontaan kuuluvat vain alkoholituotteet ja talousvesi. Valvira olisi siis muutenkin väärä paikka ilmoittaa asiasta. -Voi huoh näitä ilkeitä, inhottavia, muka-niin-fiksuja ihmisiä. T. Elintarviketieteiden opiskelija

      Lainaa

    29. Tulos: -217 (229 ääntä)
      Elintarviketieteilijä: -Yksi EU:n elintarvikelainsäädännön perusperiaatteista on hallinnollisen taakan keventäminen, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että yksityisten ihmisten harjoittama vähäinen ja vähäriskinen toiminta ei ole ilmoitusvelvollista. Vähäriskinen tarkoittaa sitä, että vaikka puutteita olisi, haittavaikutukset eivät ulotu kovin suureen joukkoon. Vähäriskistä on mm. Ravintolapäivä, koulun myyjäiset, jne. Yksittäisen voileipäkakun myyminen kuuluu samaan kategoriaan. -Valviran valvontaan kuuluvat vain alkoholituotteet ja talousvesi. Valvira olisi siis muutenkin väärä paikka ilmoittaa asiasta.-Voi huoh näitä ilkeitä, inhottavia, muka-niin-fiksuja ihmisiä. T. Elintarviketieteiden opiskelija
      Voi jumalauta...... et säkään näköjään ollu paikalla, kun huumorintajua jaettiin...

      Lainaa

    30. Tulos: +59 (61 ääntä)
      Ritva: nimenomaan yrityksillä PITÄISI olla kaikki kunnossa mutta valitettavasti asiat ei aina näin ole. Idiootti

      Lainaa

    31. Tulos: +103 (105 ääntä)
      Kyllä on surullista porukkaa jos toisen myymä yksi kakku kaataa sun koko elannon... o.O Eiköhän siinä kannattaisi katsoa että mikä omissa bisneksissä mättää jos tällainen niin paljon itseen vaikuttaa... ainakin Ritvan tapauksessa veikkaisin että surkealla asiakaspalvelulla on jotakin tekemistä asian kanssa. Jos Anu tosiaan satut tätä lukemaan, niin jätä arvoonsa tuollaisen ihmisrauniot, kuten huomaat niin yleinen mielipide ainakin on täällä sun puolellasi. :)

      Lainaa

    32. Tulos: -51 (129 ääntä)
      Miten joku ei muka tajua, että Tomi on sarkastinen? Eikö jo lainausmerkit ja kirjoitusasu termissä "pimeällä ruuvalla" kerro tarpeeksi? Tai paljon mediassa esillä olleen Valviran maininta. Täysin yliampuvat kommentit isoista sakoista. Herätkää nyt hyvät ihmiset.

      Lainaa

    33. Hörhöjä kaikkialla 14.11.2013 12:31
      Tulos: -14 (58 ääntä)
      Suomessa on kyllä perseestä olla yrittäjä. Arvostusta et saa vaikka painat duunia niska limassa ja maksat helvetisti veroja.

      Lainaa

    34. Tulos: +8 (40 ääntä)
      Toivottavasti joku tuon Tomin kaveri vinkkaa heti poliisille jos kaverilla on vähänkin arveluttava päivitys tai kuva. Ehkä tuollaisesta idiotismista ansaitseekin saada nimensä rekistereihin.

      Lainaa

    35. Tulos: -39 (107 ääntä)
      Järkyttävää, etteivät jotkut tajua Tomin viestien olevan sarkasmia.

      Lainaa

    36. Tulos: +14 (28 ääntä)
      Hörhöjä kaikkialla: Suomessa on kyllä perseestä olla yrittäjä. Arvostusta et saa vaikka painat duunia niska limassa ja maksat helvetisti veroja.
      Sama juttu esim. hoitajilla. Lisäksi vielä tuki- ja likuntaelinvaivat kaupan päälle. Ja koko ajan vähennetään. Eikä ketään oikeasti kiinnosta, jos kiinnostaisi niin miksi vanhankodit huutavat hätäänsä? Voi mummo-parkoja

      Lainaa

    37. Tulos: +26 (58 ääntä)
      Mr. Ällön kommentti :D Teki päivän!

      Lainaa

    38. Tulos: +128 (138 ääntä)
      Tomin ensimmäinen kommentti voisikin mennä sarkasmin piikkiin, mutta toinen ei enää. Sarkasmi on taitolaji.

      Lainaa

    39. Tulos: -76 (84 ääntä)
      Ihmettelen lähinnä, miksi Anu katselee Ritvan ja Tomin kaltaisia "kavereita" listoillaan.

      Lainaa

    40. yli opistö hörhö 14.11.2013 13:55
      Tulos: +31 (33 ääntä)
      Ei vittu näitä valopäitä. Alkaa mennä jo usko ihmiseen, vieläkö voi hakea sille mars-lennolle?

      Lainaa

    41. yli opistö hörhö 14.11.2013 13:56
      Tulos: +67 (71 ääntä)
      Eelis: Ihmettelen lähinnä, miksi Anu katselee Ritvan ja Tomin kaltaisia “kavereita” listoillaan.
      Ne ei todennäköisesti ole sen kaverilistalla.. Kuten kuvan otsikointi antaa olettaa, kahakka käydään kirpputorilla. You know, ihmiset voivat kommentoida tuntemattomille ihmisille.

      Lainaa

    42. Asiantuntia 14.11.2013 14:01
      Tulos: -70 (106 ääntä)
      Toivottavasti Ritva sairastuu syöpään ja kuolee.

      Lainaa

    43. töttöröö 14.11.2013 14:32
      Tulos: +25 (41 ääntä)
      Minävain: Voi jumalauta et rupes oikeesti vituttamaan tällasen paskan lukeminen. Siis eikö nykysin ihan oikeesti saa myydä jotain kakkua ilman loputonta paperisotaa?? Miten esim. koulumyyjäiset voi pysyä vielä hengissä? Siellä alaikäset lapset vailla hygieniaosaamista tuhrustaa kakkusia myytäväksi ja jotenkin vahvasti epäilen, että siinä on täytetty y-tunnukset ja lain vaatimat omavalvontasuunnitelmat. For fuck’s sake.
      Tän takia tässä suomenmaassa ei töitä kannatakkaan tehdä. Yksinkertaisiin asioihin tehdään sellainen sääntöhelvetti, että on parempi ettei edes yritä. Jatkakaa sitä holhoamista ja määräämistä. Tekee hyvää omatoimisuudelle ja vastuunotolle.

      Lainaa

    44. Tulos: +29 (37 ääntä)
      Eelis: Ihmettelen lähinnä, miksi Anu katselee Ritvan ja Tomin kaltaisia “kavereita” listoillaan.
      Öh, tuo on kirpputori. Oletko itse Facebookin kirpputoreilla jokaisen kommentoijan kaveri?

      Lainaa

    45. Tulos: +18 (22 ääntä)
      Ehkä olis ihan hyvä sinne Valviraan ottaa yhteyttä kun ne vastaaki sopivasti psykolgeista yms. :D

      Lainaa

    46. Tulos: +41 (47 ääntä)
      on yksi asia minkä suomalaiset osaavat terhä parhaiten maailmassa, on ilon pilaaminen ja mielen pahoittaminen.

      Lainaa

    47. Tulos: +39 (43 ääntä)
      Joo ei tollasissa aineksetkaan halpoja ole olettaen ettei täytteet ole halvinta paskaa mitä kaupasta saa jne. Ja sois tuosta työstäkin jotain maksavan kun kuitenkin tollastehn väsäämiseen menee tunteja, tiedän kokemuksesta.

      Lainaa

    48. Tulos: +46 (50 ääntä)
      Miksi pitää laittaa kolmekymmentä välimerkkiä lauseen loppuun????????????????????????? Mut joo, naurettavaa touhua. Ritvan elämä on varmaan pilalla pimeiden voileipäkakkujen takia.

      Lainaa

    49. Tulos: -11 (25 ääntä)
      Kiitos Ritva ja Tomi päivän nauruista! HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA!

      Lainaa

    50. Tulos: +5 (27 ääntä)
      Jaahas...Minuun tämä kieltäminen ja holhoaminen on vaikuttanut niin, että en välitä enää mistään laeista tai asetuksista pätkääkään ja teen niinkuin huvittaa.Tähän se johtaa varmasti suurimmalla osalla kun he alkavat vittuuntua.

      Lainaa

    51. Tulos: +3 (29 ääntä)
      naurut: Kiitos Ritva ja Tomi päivän nauruista! HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA!
      ...sulla on köyhä elämä.

      Lainaa

    52. Tulos: -12 (32 ääntä)
      Minä tulkkaisin tuon jutun niin, että Tomi taisi löytää kakulle ostajan...Tomin kommentit on kuittailua Ritvalle....

      Lainaa

    53. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Hei Muistakaas ravintolapäivä lauantaina...Anu, ei muuta kun kakku jääkaappiin ja Pop uppia pitämään ;)

      Lainaa

    54. Tulos: +20 (28 ääntä)
      varmaan nauravat valviralla tomille aika makeasti... ei siinä, niin nauraisivat kyllä evirallakin :D

      Lainaa

    55. Tulos: -25 (31 ääntä)
      Mitä tuota Anun seinää kävi katseleen, niin ei näyttäs olevan yksittäisen kakun myynnistä kyse..... Toisaalta, eipä tuo ole minulta pois vaikka "pimeesti" kakkuja tehhtaileekin, mutta turha kuitenkaan inistä et "kun pappa ei voinu viedä" jne, jos tietää toimivansa väärin Toistuvasti.....

      Lainaa

    56. Tulos: +33 (39 ääntä)
      Jaha, meikäki vissiin joku kriminaali kun kaverille naapuriin vein aamupalaleivät enkä omista hygieeniapassia. :(

      Lainaa

    57. Tulos: +8 (16 ääntä)
      Yksityinen saa myydä mitä tykkää kunhan itse myytävä ei ole laitonta. Sitten vasta kun myytävät summat nousevat joidenkien tuhansien yli (en tarkalleen muista montako oli, varmaan jotain 4000?) tarvitsee perustaa toiminimi tai yritys tmv. ja maksaa verot, huolehtia kylmäketjuista jne. Muuten on ostajan vastuulla, vähän kuin autokaupoissa yksityisten kanssa. Ei ihmiset fyysisistä kirpputoreistaankaan yleensä veroja maksa.

      Lainaa

    58. Tulos: -7 (25 ääntä)
      Minä: Minä tulkkaisin tuon jutun niin, että Tomi taisi löytää kakulle ostajan…Tomin kommentit on kuittailua Ritvalle….
      mahdollisesti tomi tais jopa ostaa sen itselleen. Tai ainakin näin päättelin vikasta kommentista. Tomin sarkasmi kyllä oli niin hauskaa silti.

      Lainaa

    59. Tulos: -20 (28 ääntä)
      YH kortti käytetty, ja ihan asianomaisen itsensä toimesta. Se tuskin on leipäkakun myynnistä kiinni tuo elämä...

      Lainaa

    60. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Mielenkiinnosta, käykö ritva ja kummpanit huutelemassa kouluissa joissa myyjäisiä/lapsille jotka ovelta ovelle myy jotain syötävää luokkaretkeä varten, huutamassa samanmoisesti?

      Lainaa

    61. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Saisiko selvennystä onko tämä Ritva se sama kuin se muumimukisekopää? Ei. T: Ylläpito

      Lainaa

    62. Tulos: +27 (39 ääntä)
      Asiantuntia: Toivottavasti Ritva sairastuu syöpään ja kuolee.
      Ala-arvoisesta kommentoinnista puheen ollen.

      Lainaa

    63. kokemuksesta 15.11.2013 1:48
      Tulos: +44 (48 ääntä)
      emppy: Ala-arvoisesta kommentoinnista puheen ollen.
      No itseasiassa nyt kun tuli puheeks ni risoo oikeesti eniten just tommoset "kumpa se sairastus syöpään ja kuolis"-kommentit. Oon vähän sitä mieltä, että niiden ns.viesti ei mee koskaan perille niille keille se on tarkotettu, mutta tuntuu vähän ikävältä niistä ketkä sairastaa/on sairastanu syöpää. Tai siis, hankala selittää mutta mun mielestä nää tän kaltaset viestit pahottaa ihan väärien ihmisten mieltä.

      Lainaa

    64. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Siis joo, kyllä Tomi ja Ritva vaikuttaa vittumaisilta ihmisiltä. Jäi mietittymään vaan että kukakohan selaa facebookin kirpputoria ja kelaa: "Lihakakku! Minäpä ostan!" Mutta toivottavasti Anu sai kakun myytyä

      Lainaa

    65. Arthur Brown 15.11.2013 7:54
      Tulos: -28 (32 ääntä)
      Aika moni kuitenkin valittaa esim. kebabmestojen huonosta hygieniasta, vaikka niitä valvotaankin, joten miksi tämä olisi eri asia? Senkö takia että Anu vaikuttaa luotettavammalta kuin Ahmed?

      Lainaa

    66. Tulos: +1 (27 ääntä)
      "Voiko joku linkata ton keskustelun tänne? Tahtois nähdä miten kusipäältä tuo Tomi näyttää…"
      Ei tarvitse edes linkata, asenteen perusteella voi päätellä että muotisilmälasit, puhuu paljon, ei sano mitään, elää sossutuilla eikä ole ikinä tehnyt päivääkään töitä, keskittyy muiden asioihin koska itse on täydellinen... Vittu mitä paskapäitä Suomi on pullollaan. Tommoset "Tomit" ovat ihmiskunnan syöpä.

      Lainaa

    67. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Arthur Brown: Aika moni kuitenkin valittaa esim. kebabmestojen huonosta hygieniasta, vaikka niitä valvotaankin, joten miksi tämä olisi eri asia? Senkö takia että Anu vaikuttaa luotettavammalta kuin Ahmed?
      Ei, vaan siksi että Anu on yksityinen ihminen eikä mikään ruokaliike, ja FB'ssa olevat tyypit voivat hyvinkin tuntea hänet. Tuntemattomien kanssa pitää luottaa Eviraan että ruoassa ei ole herraties mitä, tuttujen kanssa oletetaan että ne käyttäytyvät kuten ihmiset (siksi puolisonkin kokkauksia syödään vaikka näyttäisivät oudolta, ja lasten myyjäisistä ostetaan leivonnaisia). Olisin saattanut ostaa tuon kakun jos olisin tarvinnut ja Anu olisi joku serkunlapsi jonka tiedän, ja kun joillain serkuilla on ulkomaiset puolisot, siihen ei olisi tehnyt mitään eroa jos Anu olisikin Abdullah.

      Lainaa

    68. Tulos: +20 (24 ääntä)
      menis vaik jonnekki köyhil antaa sen o:

      Lainaa

    69. Tulos: -32 (36 ääntä)
      En kyllä ostaisi missään nimessä kirppikseltä ruokaa! Ei mitään takeita tekijän ammattitaidosta, joten n. 10 ihmisen terveyttä en riskeeraisi. Vahingossakin on saatu ruokamyrkytyksiä aikaan.. Nykyään on myös vaikka minkälaisia hulluja liikkeellä, mistä sitä tietää, vaikka myyjä olisi tarkoituksella tehnyt ruuasta "haitallisen", jos nyt ei myrkyllisen, niin käyttänyt esim. vanhentuneita tai väärin säilytettyjä tuotteita, tai laktoosia ja myisi laktoosittomana tmv. Tämän mokan kakku näyttää kyllä hienolta ja jos myyjän kotoa hakisi, niin tietysti vähän enemmän luottoa löytyisi, kun ongelmien sattuessa olisi alkuperä tiedossa (vrt. parkkisella vaihto). Ritvaltakaan en kyllä mitään tilaisi!

      Lainaa

    70. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Toivon todella, että Tomi vitsailee. Toinen tehnyt kakun suurella vaivalla juhliin, jota ei voi itse syödä kokonaan edes, ja sitten tulee tuollaista kuittia. Itse olisin kyllä Anun tilanteessa kutsunut kaverit kylään syömään.

      Lainaa

    71. Hörhöjä kaikkialla 15.11.2013 14:10
      Tulos: +16 (24 ääntä)
      Asiantuntia: Toivottavasti Ritva sairastuu syöpään ja kuolee.
      Tässä sitä vasta on kypsää kommentointia.

      Lainaa

    72. Tulos: -25 (31 ääntä)
      No joo, melko nihkeäksi on mennyt, mutta joku roti nyt kuitenkin nuihin myytäviin tuottteisiin. YH-mammat ja muut kotirouvat kauppaa näköjään ihan kauppaamisen ilosta vaikka mitä, sitten vaikka kakkuja kun on puolikkaat rasvatuubit ja muumimukit saatu myytyä.

      Lainaa

    73. Tulos: +16 (16 ääntä)
      Onhan noita yksityisiä kakkujen myyjiä pilvin pimein. Harrastavat sitä, mutta eivät voi syödä kaikkia itse ja tulis kalliiksikin sellainen. Sitten pitävät blogia ja ihmiset pyytävät tekemään itselleenkin. Pienimuotoista tämäkin, muttei mitenkään tavatonta, että ostetaan kakkuja yksityisiltä tuntemattomilta ihmisiltä netin kautta. Itsekin olen tilannut ja hyvää on ollut, sekä on saanut tilattua täysin sellaisen kuin itse haluaa!

      Lainaa

    74. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Ei käy bisnes ja sana leviää äkkiä jos tekee huonon kakun laadultaan tms..

      Lainaa

    75. Tulos: +3 (5 ääntä)
      kelpais kyllä ihan hyvin ja nuo saatanan nirppa nokat vois polkasta vaikka jänhään :D

      Lainaa

    76. Bluelight89 16.11.2013 12:11
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      Minävain: Voi jumalauta et rupes oikeesti vituttamaan tällasen paskan lukeminen. Siis eikö nykysin ihan oikeesti saa myydä jotain kakkua ilman loputonta paperisotaa?? Miten esim. koulumyyjäiset voi pysyä vielä hengissä? Siellä alaikäset lapset vailla hygieniaosaamista tuhrustaa kakkusia myytäväksi ja jotenkin vahvasti epäilen, että siinä on täytetty y-tunnukset ja lain vaatimat omavalvontasuunnitelmat. For fuck’s sake.
      Sinäpä sen sanoit!! voi jumankekka että rupes kyll ärsyttää ihan urakalla...

      Lainaa

    77. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Miksi musta tuntuu, että Ritva vain tykkää esitellä kaikille olevansa kovimman luokan asiantuntija ja rehkivä yrittäjä, jolta on aina joku viemässä bisnekset alta.

      Lainaa

    78. Tulos: +12 (14 ääntä)
      huh huh...mites on kaikkien niiden joulumyyjäisten ja muiden laita? alakoululaiset ja heidän äidit tekee kakkuja, pullia, pipareita, torttuja, pitkoja....onko heidän "kylmäketjuja" tarkistettu?? Entä hygieniaosaamispassi jne? Itse uskallan ostaa tuotteita ja uskallan myös itsetekemiäni tarjota muille. Onko tullut koskaan mieleen, kun olet mennyt vaikka sukujuhliin, että onkohan ne käyttäneet pilaantunutta kermaa...tai jos se purkki ennätti olla liian kauan pöydällä? :D voi jösses

      Lainaa

    79. Tulos: +8 (12 ääntä)
      kissanpissa: Vai että Valviraan yhteys, ettei kuitenkin Eviraan?
      Valvira on terveydenhuollon lupa- ja valvontaviranomainen. Se myöntää: ammatinharjoittamisoikeudet terveydenhuollon ammattihenkilöille luvat yksityisen terveydenhuollon palvelujen tuottamiseen (valtakunnalliset luvat; alueelliset luvat myöntää aluehallintovirasto) kudosluvat (ihmisten elinten, kudosten ja solujen lääketieteellinen käyttö) luvat raskauden keskeyttämiseen eräissä tapauksissa luvat sterilointiin eräissä tapauksissa Valvira ohjaa ja valvoo terveydenhuollon ammattihenkilöiden ja toimintayksiköiden toimintaa sekä julkisessa että yksityisessä terveydenhuollossa.

      Lainaa

    80. Tulos: +13 (13 ääntä)
      uni: Ja Valvirallahan ollaan ihan shokissa siitä miten tällainen on jäänyt heiltä huomaamatta. “Ei saatana, Suomessahan pyörii kokonainen mustakirpputorilaitonkakkurinki!” ja heti huomenna ratsataan Anun koko keittiö ja lapset huostaanotetaan. Siitä se alamäki sitten alkaa. Pikakelaus neljänkymmenen vuoden päähän ja kansan ylpeytenä on Tomin perustama, pimeitä leipureita yliampuvasti muiluttava oikeistoradikaaliliike nimeltään Katkeamaton Kylmäketju, pääsihteerinä kukapa muukaan kuin Ritva. Ritvan rautaisella otteella on saavutettu kokonaan laittomista leipureista tyhjä maa, ja nyt vihdoin hänellä on monopoliasema kaupata kakkujaan nettikirpputoreilla.
      KIIIITOS!!!! Parhaat naurut koskaan!

      Lainaa

    81. Esa Lindqvist 18.11.2013 14:19
      Tulos: -3 (9 ääntä)
      Mä kun kuvittelin, että Tomi on sarkastinen. Joo kyllä, kyllä se on sarkastia, mun ironiatutka on sen verran matalalla.

      Lainaa

    82. Tulos: +10 (12 ääntä)
      öööh toihan on ihan normaali hinta voileipäkakusta kirppiksen kautta??? Tarvikkeet ei oo halpoja!!! Ja sitä paitsi fbssä on miljoonia kakku taitureita jotka myy tekeleitää ja ihmiset oikeesti maksaa ja tilaa niitä so Ritva, GO TO HELL

      Lainaa

    83. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Sääliksi käy Anua. Muistaakseni ihminen saa tienata itsenäisesti myymällä n. 5000e vuodessa ilman, että siitä täytyy ilmoittaa minnekään tai hankkia lupia. Ritva vois kaivaa sen tikun sieltä ahteristaan ulos ja opetella leipomaan, jos on noin kateellinen toisen kaakulle, että täytyy ihan väkisin alkaa toisen päivää pilata.

      Lainaa

    84. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Ei Tomin kommenteista mitenkään käy ilmi, että olisi kyse sarkasmista.

      Lainaa

    85. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Nyt niitä uusia mokia, samperi. Ainoo piristys tiistai- ja torstaiaamuina, kun ulkona on säkkipimeää ja kylmää ja kello on just ja just viisi ja pitäisi töihin mennä.

      Lainaa

    86. Asiantuntia 19.11.2013 10:30
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Ritvasta voitais ottaa yhteys paikkakunnan mielenterveystoimistoon.

      Lainaa

    87. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Voi herranjumala mitä ihmisiä. -_- Usko ihmiskuntaan laskee taas. Poisko olis kakku pitänyt heittää? Olisin ostanut.

      Lainaa

    88. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Alko naurattaa tää Ritvan "kylmäketju on katkeamaton". Juuri tuollaiset ihmisrauniot on vastuussa siitä, että ravintolassa ei ole koskaan tuoretta tänään kalastettua kalaa. Syytteethän siinä tulisi, jos se lohi ei ole käynyt idioottimaista kylmäketjua läpi ennen lautaselle päätymistä, jolloin se on jo vanhentunutta. Mutta joo. Sinä päivänä kun itse uskon heikkoa ainesta (Ritva, Tomi) netissä, enkä virallista ihmistä on se, milloin voidaan puhua ihmiskunnan degeneroitumisesta kohti apinaa.

      Lainaa

    89. Tulos: +6 (8 ääntä)
      jimi: Ei Tomin kommenteista mitenkään käy ilmi, että olisi kyse sarkasmista.
      Samaa mietin minäkin, tosissaan se on ollut.

      Lainaa

    90. junttipersu 20.11.2013 23:05
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      kissanpissa: Vai että Valviraan yhteys, ettei kuitenkin Eviraan?
      Joo, voi olla että "Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirastoa" ei tollaset hirveesti kiinnosta. Valvira mussuttaa korkeintaan alkoholijuomista koska ne on haluttu nähdä sosiaalipolitiikkana ja hanavedestä. Ruoka, kuten sanoitkin, kuuluu Eviralle.

      Lainaa

    91. Tulos: -11 (11 ääntä)
      toi (huom.) näyttää kovin pieneltä kakulta, mitä olen normaalisti tottunut leikkaamaan...(tein itselleni, jos miettii kuvan mukaan n. saman kokoisen) en itse edes täytteiden puolesta kehtaisi pyytää noin paljoa! Tavallaan tuo/nuo, jotka valittavat ovat tavallaan oikeassa.... MUTTA ihan sama kuka tekee tuollaisen/muunlaisen kakun katkaisee aivan varmasti kylmäketjun, eli älkää koskaan syökö toisten, tai itsenne tekemiä kakkuja :DDD

      Lainaa

    92. Tulos: +4 (4 ääntä)
      uni: Ja Valvirallahan ollaan ihan shokissa siitä miten tällainen on jäänyt heiltä huomaamatta. “Ei saatana, Suomessahan pyörii kokonainen mustakirpputorilaitonkakkurinki!” ja heti huomenna ratsataan Anun koko keittiö ja lapset huostaanotetaan. Siitä se alamäki sitten alkaa. Pikakelaus neljänkymmenen vuoden päähän ja kansan ylpeytenä on Tomin perustama, pimeitä leipureita yliampuvasti muiluttava oikeistoradikaaliliike nimeltään Katkeamaton Kylmäketju, pääsihteerinä kukapa muukaan kuin Ritva. Ritvan rautaisella otteella on saavutettu kokonaan laittomista leipureista tyhjä maa, ja nyt vihdoin hänellä on monopoliasema kaupata kakkujaan nettikirpputoreilla.
      Sä oot mun sankari :D

      Lainaa

    93. Tulos: -10 (10 ääntä)
      nuuskis: Sääliksi käy Anua. Muistaakseni ihminen saa tienata itsenäisesti myymällä n. 5000e vuodessa ilman, että siitä täytyy ilmoittaa minnekään tai hankkia lupia.Ritva vois kaivaa sen tikun sieltä ahteristaan ulos ja opetella leipomaan, jos on noin kateellinen toisen kaakulle, että täytyy ihan väkisin alkaa toisen päivää pilata.
      Itsensä myyminen... Maksat veroa = laillista. Elikkäs et saa tienata 5k/vuosi, huokaus... Käyttäisit edes googlea.

      Lainaa

    94. Tulos: -10 (10 ääntä)
      Ilmaisin huonosti, saat tienata n. 1000e, et maksa veroja. Tienaatpa sen 10k-33000000000000000000 = maksat veroa. Idiootti.

      Lainaa

    95. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Jos olisi vain ollut lähettyvillä saatavilla (jos rahat olisi ollut vähissä, olisin isipapalle soittanut pientä lainaa) olisin varmasti käynyt noin hyvännäkösen kakun hakemassa ja soittanut sitten kaveritkin syömään ! = )

      Lainaa

    96. KorpinKynsi 6.12.2013 5:15
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      uni: Ja Valvirallahan ollaan ihan shokissa siitä miten tällainen on jäänyt heiltä huomaamatta. “Ei saatana, Suomessahan pyörii kokonainen mustakirpputorilaitonkakkurinki!” ja heti huomenna ratsataan Anun koko keittiö ja lapset huostaanotetaan. Siitä se alamäki sitten alkaa. Pikakelaus neljänkymmenen vuoden päähän ja kansan ylpeytenä on Tomin perustama, pimeitä leipureita yliampuvasti muiluttava oikeistoradikaaliliike nimeltään Katkeamaton Kylmäketju, pääsihteerinä kukapa muukaan kuin Ritva. Ritvan rautaisella otteella on saavutettu kokonaan laittomista leipureista tyhjä maa, ja nyt vihdoin hänellä on monopoliasema kaupata kakkujaan nettikirpputoreilla.
      Meinasin pudota tuolilta :D Parhaat naurut miesmuistiin.. Kiitos!

      Lainaa

    97. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Mr. Ällö: MYYDÄÄN: Sahara. Sijainti: Ritvan pillu. Nam nam.
      Myydään: Metrin tikku Sijainti: Tomin anus Muuta: Poikittain

      Lainaa

    98. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Ebola: Onpas maukkaan näköinen kakku.
      On se kiva, kun keskitytään välillä positiivisiin asioihin. :)

      Lainaa

    99. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Tollaiset nipottajat pilaa Suomen, muuttaisivat Ruotsiin saatana...

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Evira, kakku, lihakakku, kuva, kirpputori, y-tunnus, verot, hygienia, hygieniapassi, omavalvonta, Valvira, kylmäketju, voileipäkakku, kirppis, kirppari