Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kahakka kirpputorilla, osa 11

Maksaisitko 190 euroa tästä Muumi-mukista?
Kahakka kirpputorilla, osa 11

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 78 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +396 (432 ääntä)
      Köyhille kallis.. muille saman hintainen!

      Lainaa

    2. Tulos: +181 (271 ääntä)
      Maalaistollot.

      Lainaa

    3. Tulos: +558 (590 ääntä)
      Mutsi käveli tos pari viikkoo sit sisään huoneeseen ja kysy et onko mulla tallessa viel se yhekskyt-luvun muumimuki, kuulemma hintaa 100e kuppi, viel ku löytäys sen vitun kupin.....

      Lainaa

    4. Tulos: -375 (567 ääntä)
      Naiset... Muumithan on vaan täynnä paskaa.

      Lainaa

    5. Tulos: +230 (320 ääntä)
      En kyllä myisi tuota omaa mammamukiani tai keltaista samanikäistä noin halvalla, kyllä siitä saa muutaman tonnin joskus kymmenen vuoden päästä.

      Lainaa

    6. Tulos: +441 (493 ääntä)
      Hienoja argumentteja Ritvalla kyllä. "voi teitä rassukoita..." & "olette te varsinaisia maalaistolloja!!" BUUUURN.

      Lainaa

    7. Rouva röhröh 7.11.2013 5:13
      Tulos: +57 (105 ääntä)
      Pidän halpana, ostaisin viisi samanlaista

      Lainaa

    8. Tulos: +236 (292 ääntä)
      "Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa"

      Lainaa

    9. Harmaa talous 7.11.2013 7:22
      Tulos: -110 (152 ääntä)
      Ammattimainen myynti. Kyllä se verottaja ennenpitkää löytää, jos ei tänään niin sitten vaikka 2 v päästä. Kaikki tilisiirrot löytyvät pankista. Harmaan talouden torjuntaa kuuluu pankkien ilmoitus rahan siirroista.

      Lainaa

    10. Tulos: -62 (144 ääntä)
      ehk 5e vois ostaa(; ei sil ettei ois rahaa !

      Lainaa

    11. Puolikiero_savolainen 7.11.2013 8:16
      Tulos: +117 (201 ääntä)
      Ritva on harvinaisen pihalla koko aiheesta. Kysyntä/tarjonta luo arvon ja näissä oli hinnat ihan kunnossa. Ilmeisesti Ritvan pieni pää ei ymmärtänyt, miten muumimukeja kerätään ja sitten itketään muille. Samalla munasi itsensä ja heh, sinällään ironista kutsua muita maalaisjunteiksi kun itse on täysi tollukka!

      Lainaa

    12. Tulos: -33 (175 ääntä)
      Mulla olis myynnissä kulunut HIFKimuki. hinta 9000€. kuka ostaa?

      Lainaa

    13. Tulos: -121 (327 ääntä)
      Hetkinen, siis tosissaan ihmiset ostaa muumimukeja sadoilla euroilla? Oli kuinka harvinaisia, samanlaisia saa muutamalla eurolla kaupasta.

      Lainaa

    14. Tulos: +44 (188 ääntä)
      Ritva on asialla. Jatkais vaan piikittelyä. Ehkä joskus joku tajuaa tuon typeryyden. Kuinka moni noista naisista kertoo mahdolliselle miehelleen ostelevansa tavallisia teollisesti väritettyjä kuppeja tuohon hintaan?

      Lainaa

    15. Tulos: +66 (126 ääntä)
      Ritva huutelee tuossa nyt ihan turhaan. Juuri nuo ovat niitä arvokkaampia muumimukeja, ja ne menis tolla hinnalla, aivan sama missä myis pois. Arvokasta keräily tavraa jonka arvo vaan nousee.

      Lainaa

    16. arktinen kuttu 7.11.2013 9:17
      Tulos: +381 (411 ääntä)
      Rawr: Hetkinen, siis tosissaan ihmiset ostaa muumimukeja sadoilla euroilla? Oli kuinka harvinaisia, samanlaisia saa muutamalla eurolla kaupasta.
      Joo, ja tosissaan ihmiset myös ostaa jotain kämäsiä vanhoja postimerkkejä sadoilla euroilla, vaikka kaupasta saisi ihan uusia alle euron kappalehintaan. Kaikkee sitä!

      Lainaa

    17. Tulos: +112 (156 ääntä)
      Legitti: Naiset… Muumithan on vaan täynnä paskaa.
      Höpönlöpön, ei tarvitse yleistää...vaikka nainen olenkin, niin enpä ole koskaan ymmärtänyt, että miten joku maksaa kahvikupista(!) tuollaisia hintoja. Ja tuskinpa vain ainoa nainen olen.

      Lainaa

    18. Tulos: -165 (223 ääntä)
      arktinen kuttu: Joo, ja tosissaan ihmiset myös ostaa jotain kämäsiä vanhoja postimerkkejä sadoilla euroilla, vaikka kaupasta saisi ihan uusia alle euron kappalehintaan. Kaikkee sitä!
      Nuo ei eroa mitenkään nykymukeista. Postimerkit eroavat. Miksi maksaa omaisuuksia mukista jota valmistetaan vielä?

      Lainaa

    19. Tulos: +142 (162 ääntä)
      Ostaahan jotkut tuhansien eurojen sikareita kalliitta viinejä ja polttavat/juovat ne... Joku oli ostanut virtuaalimaailmasta "kiinteistön" 600 000 eurolla jne. Näihin verrattuna ymmärrän tätä muumikeräilyä ihan hyvin.

      Lainaa

    20. Yön-Timppa 7.11.2013 9:49
      Tulos: +60 (84 ääntä)
      Ai että mua ärsyttää kans ne ihmiset, ketkä luulee tietävänsä Muumeista kaiken, mut ei oikeesti tiiä mitään.

      Lainaa

    21. Tulos: +186 (194 ääntä)
      Rawr: Miksi maksaa omaisuuksia mukista jota valmistetaan vielä?
      Ei noita ko. mukeja enää valmisteta.

      Lainaa

    22. Tulos: +49 (77 ääntä)
      hohhoijaa: Höpönlöpön, ei tarvitse yleistää…vaikka nainen olenkin, niin enpä ole koskaan ymmärtänyt, että miten joku maksaa kahvikupista(!) tuollaisia hintoja. Ja tuskinpa vain ainoa nainen olen.
      Et ole, täällä myös toinen nainen joka ei sitten millään ymmärrä tätä muumivillitystä tai ylipäänsä mitään Iittalan astioiden keräilyä, kun yks lautanen maksaa yli 10€, kun ikeasta saa 0.6€/kpl. Mut tietysti jokainen saa kerätä mitä haluaa ja maksaa itse, enkä käy niitä suoraan heille arvostelemaan, mutta tosiaan en itse käsitä tätä :)

      Lainaa

    23. Tulos: +86 (102 ääntä)
      Miau: En kyllä myisi tuota omaa mammamukiani tai keltaista samanikäistä noin halvalla, kyllä siitä saa muutaman tonnin joskus kymmenen vuoden päästä.
      Tosin et tule kuitenkaan myymään mukiasi, koska sen arvo aina vain kasvaa. Keräilijät on siinä mielessä outoja, että ne fiilistelee ja jauhaa tuotteidensa arvoilla, mutta ei ota hyötyä irti myymällä sitä.

      Lainaa

    24. Tulos: +67 (69 ääntä)
      Mulla ei ole kyllä minkään valtakunnan hajua muumimukien hinnoista ja arvoista, mutta huimia juttuja niistä kuulee. Arvelisin, että ne jotka keräilevät ja keräilykappaleita myyvät, tietävät ns. oikean hinnan.

      Lainaa

    25. Tulos: +109 (123 ääntä)
      Rawr: Nuo ei eroa mitenkään nykymukeista. Postimerkit eroavat. Miksi maksaa omaisuuksia mukista jota valmistetaan vielä?
      Öööh, näissä on eri printit kuin nykymukeissa? Onhan se mukin malli ja teema (muumit) toki sama kuin ysärillä mutta siihen ne yhtäläisyydet loppuvatkin. Tässäkin myynnissä olevia mukeja on kuitenkin valmistettu vain hetken aikaa ja rajattu määrä - tämä tekee tuotteesta yleensä keräilykelpoisen. Nykymukeja tehdään jo niin paljon että niistä tuskin koskaan tulee yhtä arvokkaita. Ja se kukkapostimerkki sadan vuoden takaa on ihan saman arvoinen kuin tuolta lähipostista saatavat ikimerkit, onhan niissä hitto vie molemmissa kukka!

      Lainaa

    26. miinaharava 7.11.2013 11:00
      Tulos: +108 (124 ääntä)
      Savannah: Hienoja argumentteja Ritvalla kyllä. “voi teitä rassukoita…” & “olette te varsinaisia maalaistolloja!!” BUUUURN.
      No eipä oo Anullakaan kehumista, "onko sulla menkat" on aina yhtä turha ja raivostuttava kommentti.

      Lainaa

    27. Tulos: +44 (54 ääntä)
      Voi ei, suuryritykset kiertävät veroja (okei, suunnittelevat verotusta) minkä kerkeävät, tallentavat rahojaan veroparatiiseihin sun muuta ja VEROTTAJA ON KIINNOSTUNUT MUUMEISTA?! Lol. Tai no, oikeastaan se on...

      Lainaa

    28. Tulos: +90 (92 ääntä)
      Ei tainnut Ritva ihan tajuta mitä tuo "hinta määräytyy kysynnän ja tarjonnan mukaan" tarkoittaa. Hintahan on oikea silloin kun kuluttaja on sellaisen summan valmis maksamaan ja myyjä kyseisellä summalla valmis myymään.

      Lainaa

    29. pro-no_moomin_for_me 7.11.2013 11:36
      Tulos: -26 (70 ääntä)
      Mulle pitäis maksaa että suostuisin katselemaan muumeja kotonani, mennyt pikkasen tuotteistus mauttomaksi. Käsittämättömän mautonta tavaraa!

      Lainaa

    30. Tulos: +53 (79 ääntä)
      Ylipäätään törkeää tulla toisen myynti-ilmoitukseen sanomaan että myyt liian kalliilla tai halvalla tai sieltä ja tuolta saa halvemmalla. Vaasan fb-kirpparilla on ainakin sääntö, että noin ei tehdä. Jokainen myy sillä hinnalla kuin haluaa. Kyllä varmaan käy selväksi että hinta on liian korkea jos kukaan ei ole ostamassa. Ihme moukka tämä Ritva.

      Lainaa

    31. Tulos: -8 (50 ääntä)
      Aika yksinkertainen apina tuo Ritva, kun ei ole mistään kuullut nuiden hintoja. Itse en omista yhtään muumimukia, taikka muutakaan keräilykippoa, mutta silti olen suunnilleen kartalla nuiden hinnoista.

      Lainaa

    32. Tulos: -15 (45 ääntä)
      Oon Ritvan kannalla, mut mä en ymmärräkään muumeista mitään. Ehkä ne sit on ton arvosia.

      Lainaa

    33. Tulos: -3 (33 ääntä)
      ippym: Köyhille kallis.. muille saman hintainen!
      Muki on täsmälleen sen hintainen kuin mitä siitä joku suostuu maksamaan. Eikä verottajaa kiinnosta pätkääkään, millä hinnalla joku rahvaantollikka irtainta omaisuuttaan myy. Varmaan aika hyvässä jamassa kansalaisten talous, jos on vara pilipalikippoja hamstrata tuohon hintaan. Minulla muuten on vanhaa Iittalaa kaappi täynnä, mutta en tietenkään myy laskusuhdanteessa kun hinnat ovat alhaalla. "Ei se ole hullu, joka pyytää, vaan se, joka maksaa." Näin osasi jo vanha kansa tilanteen määritellä.

      Lainaa

    34. Tulos: +24 (48 ääntä)
      Timppa: Mulla olis myynnissä kulunut HIFKimuki. hinta 9000€. kuka ostaa?
      Mä en huolis HIFK mukia edes ilmaiseksi... Ihan sama missä kunnossa olis!

      Lainaa

    35. Tulos: 0 (14 ääntä)
      Vois itekki myydä ainaki 1kpl hattivatti (keltainen) muki löytyy en sit tiiä kuin harvinainen kyseinen yksilö on.

      Lainaa

    36. muu maa mustikka 7.11.2013 13:03
      Tulos: +20 (34 ääntä)
      Kyllä muuten verottaja on kiinnostunut jos ihan selkeästi kauppaa tekee. Ihan sama onko tavara uutta vai vanhaa. Jos jatkuvasti myy samaa tavaraa useampaa kappaletta ja monella eri myyntipalstalla ja selkeästi huutaa lisää esim huutonetistä ja sen tavaran jälleen myy samantien niin se on kaupankäyntiä ja ihan verotettavaa bisnestä. Tämä ei myy omaa kokoelmaa vaan ostaa/huutaa halvalla ja myy kalliilla pois.

      Lainaa

    37. Tulos: +13 (21 ääntä)
      Vanhat muumimukit on ihan oikeesti arvokkaita :P

      Lainaa

    38. Tulos: -15 (49 ääntä)
      Kyllä on hintaa rumilla kahvikupeilla.

      Lainaa

    39. Tulos: +36 (42 ääntä)
      Verotuksesta: Jos kirpputorilla myy käyttämätöntä tavaraa, myyntivoitosta pitää aina maksaa verot. Sama koskee käytettyäkin tavaraa, jos sitä myydään ja ostetaan säännöllisesti ansaintatarkoituksessa. Esimerkiksi jos 15 euron mukin myy 30 eurolla, niin myyntivoitto on 15 euroa ja tämä summa on ilmoitettava verottajalle. Lisäksi jos liikevaihto (esimerkkimukin tapauksessa 30 euroa) on yli 8500 euroa vuodessa, myynnistä on maksettava arvonlisäveroa. Huuto.netissä on myyjiä, jotka kauppaavat kymmeniä muumimukeja vuodessa, ja verottaja olisi varmasti kiinnostunut kuulemaan näistä, koska kyseessä on jo pienimuotoinen liiketoiminta. Sen sijaan käytettyä tavaraa myydessä mahdollinen myyntivoitto on verotonta, jos se jää alle 5000 euron. Useimmitenhan tavarasta tosin saa kirpputorilla vähemmän rahaa kuin siitä itse on aikanaan maksanut, eli mitään myyntivoittoa ei kerrykään. Ja vaikka noista 90-luvun muumimukeista sitä voittoa kertyykin, niin aika monta niitä saa myydä, ennen kuin puhutaan tuhansien eurojen voitoista. http://www.vero.fi/fi-FI/Tietoa_Verohallinnosta/Tiedotteet/Kirpputorimyynti_ja_verotus%2828527%29

      Lainaa

    40. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Lisäys edelliseen: Ja siis käytetyllä tavaralla tarkoitetaan nyt tavaraa, joka on ollut myyjän omassa käytössä. Jos myy omia 90-luvun muumimukejaan, niistä ei tule verotettavaa tuloa, mutta jos ostaa toiselta ja myy eteenpäin, asia on tietysti eri.

      Lainaa

    41. Tulos: +21 (29 ääntä)
      Noita mukeja ei enää valmisteta ja ne alkavat olla keräilyharvinaisuuksia. Hinnat ovat käsittääkseni suurinpiirtein sitä luokkaa mitä noista maksetaan.

      Lainaa

    42. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Tais kalikka kalahtaa Ritvan omaan otsaan.

      Lainaa

    43. Harmaa talous 7.11.2013 15:08
      Tulos: -3 (9 ääntä)
      H: Muki on täsmälleen sen hintainen kuin mitä siitä joku suostuu maksamaan. Eikä verottajaa kiinnosta pätkääkään, millä hinnalla joku rahvaantollikka irtainta omaisuuttaan myy. Varmaan aika hyvässä jamassa kansalaisten talous, jos on vara pilipalikippoja hamstrata tuohon hintaan. Minulla muuten on vanhaa Iittalaa kaappi täynnä, mutta en tietenkään myy laskusuhdanteessa kun hinnat ovat alhaalla. “Ei se ole hullu, joka pyytää, vaan se, joka maksaa.” Näin osasi jo vanha kansa tilanteen määritellä.
      Kyllä verottaja kiinnostuu jos on kyseessä jatkuvaa oistamista ja myymistä voitolla. Pankki ilmoittaa viranomaisille jos tilillä liikkuu rahaa jolle ei ole selkeetä perustaa. Eiköhän ynnäämällä joskus selviä onko ammattimaista,

      Lainaa

    44. Tulos: +28 (32 ääntä)
      Rawr: Nuo ei eroa mitenkään nykymukeista. Postimerkit eroavat. Miksi maksaa omaisuuksia mukista jota valmistetaan vielä?
      Niistä mukeista, joita vielä valmistetaan ei maksetakaan omaisuuksia. Niistä mukeista, joiden valmistus on lopetettu ja erityisesti niistä, joita valmistettiin vain tietty määrä/kausimukit maksetaan mukista riippuen hyvinkin paljon. -Kuten nuo kuvassa olevat mukit. http://www.iskelma.fi/viihde/omistatko-muumimukeja-katso-taalta-kaikkien-mukimallien-nykyiset-arvot/2/5661 Tuossa tuotannosta lopetettujen mukien arvoja (tammikuussa -13, osa on noussut/osa laskenut siitä). Ei kannattaisi huudella, jos ei asiaa oikein tajua.

      Lainaa

    45. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Minulla on vanhempien luona tuo ylärivin vasemman puolimmainen. Kiva tietää, että sen arvo on noin 150€.

      Lainaa

    46. Tulos: -13 (19 ääntä)
      Jenni: Noita mukeja ei enää valmisteta ja ne alkavat olla keräilyharvinaisuuksia. Hinnat ovat käsittääkseni suurinpiirtein sitä luokkaa mitä noista maksetaan.
      Oho, sullekin valkeni!

      Lainaa

    47. Tulos: +31 (37 ääntä)
      sitä vitutuskäyrän nousua, kun tajuat omistavasi tuon "maalaavat muumit"-mukin, mutta siitä on lohjennut palanen....

      Lainaa

    48. Tulos: +3 (19 ääntä)
      Legitti: Naiset… Muumithan on vaan täynnä paskaa.
      ehkä paskaa mutta muumi mukit on parhaimpia kahvikuppeja :D koska just sopivan kokoisia ja kahva on sopivan kokonen. mutta en siltikkään maksais 150 kahvikupista ku kaupasta saa uuden 10 €

      Lainaa

    49. Tulos: +31 (37 ääntä)
      Legitti: Naiset… Muumithan on vaan täynnä paskaa.
      Niiku ne ei käy ikinä kakalla hihihiii . Hee

      Lainaa

    50. smokecloud 8.11.2013 0:26
      Tulos: -17 (33 ääntä)
      Taitaa mun äiti olla sit oikee kroisos ku noita on saatana kaappitäynnä... O.o nii joo ja vielä joka muki mitä tässäki myydään. mut en ikinä kyllä ite maksais mistää hikisestä arabian muumi mukistaa 200 euroa. enkä kyllä satastakaan, Ne on maksanu about päälle 10 vuotta sitten kaupoissa sen 25-30e Voi jumalauta ku ihmiset on tyhmiä!

      Lainaa

    51. Tulos: -1 (17 ääntä)
      heii... netistä löytyy esim maalaavat muumit muki hintaan 89 euroa että eiköhä tuo 150 euroo oo pikkasen liikaa YHESTÄ MUKSITA?

      Lainaa

    52. Tulos: +5 (15 ääntä)
      äksdee: heii… netistä löytyy esim maalaavat muumit muki hintaan 89 euroa että eiköhä tuo 150 euroo oo pikkasen liikaa YHESTÄ MUKSITA?
      Tuohon hintaan jos on niin saattaapi vaikka huijari olla myymäissä. et kyllä ne mukit nyt vaan on 150e molemmin puolin

      Lainaa

    53. Tulos: -1 (19 ääntä)
      Legitti: Naiset… Muumithan on vaan täynnä paskaa.
      Totta. Ei niillä ole edes peppureikää. :-P

      Lainaa

    54. Tulos: -11 (25 ääntä)
      Mä en kyllä kanskaan ymmärrä noita hulluja, jotka noita muumimukeja myy/ostaa noin kalliilla. Ne on helvetti vain mukeja! Ritva on kyllä tossa ihan oikeita, hullua ostaa noin kalliilla yks muki. Siis miettikää nyt, MUKI. Tai sitten mä nään väärin, eikä noi olekaan mukeja.

      Lainaa

    55. Tulos: +27 (31 ääntä)
      Harmaa talous: Kyllä verottaja kiinnostuu jos on kyseessä jatkuvaa oistamista ja myymistä voitolla. Pankki ilmoittaa viranomaisille jos tilillä liikkuu rahaa jolle ei ole selkeetä perustaa. Eiköhän ynnäämällä joskus selviä onko ammattimaista,
      Pankin hälytysrajat kulkevat tuhansissa euroissa. Satasen irtopanot eivät ketään kiinnosta. Vai luuletko, että rikolliset pesevät huumerahoja muumimukibisneksessä?

      Lainaa

    56. Tulos: -16 (22 ääntä)
      smokecloud: Taitaa mun äiti olla sit oikee kroisos ku noita on saatana kaappitäynnä… O.o nii joo ja vielä joka muki mitä tässäki myydään. mut en ikinä kyllä ite maksais mistää hikisestä arabian muumi mukistaa 200 euroa. enkä kyllä satastakaan, Ne on maksanu about päälle 10 vuotta sitten kaupoissa sen 25-30e Voi jumalauta ku ihmiset on tyhmiä!
      Viimeisestä rivistäsi olen samaa mieltä. Eikä ole maassa asiat huonosti, jos junttimuijilla on varaa tuollaiseen. Leipäjonostako ne sitten apetta hakevat?

      Lainaa

    57. Tulos: +23 (29 ääntä)
      Minä vain: Mä en kyllä kanskaan ymmärrä noita hulluja, jotka noita muumimukeja myy/ostaa noin kalliilla. Ne on helvetti vain mukeja! Ritva on kyllä tossa ihan oikeita, hullua ostaa noin kalliilla yks muki. Siis miettikää nyt, MUKI. Tai sitten mä nään väärin, eikä noi olekaan mukeja.
      Mmm, ja jotkut hullut maksaa Kanttarelli-maljakoista tuhansia euroja. Se on vaan MALJAKKO. Vaikka et ymmärrä niin se ei tarkoita, että muut olisivat väärässä. Et ilmeisesti ymmärrä vanhan tavaran arvoa (no tietynlaisesta vanhasta tavarasta ken tietää..), mutta kyllä, keräilijät ovat valmiita maksamaan tietyistä harvinaisemmista ja hyväkuntoisista tuotteista hyvinkin paljon.

      Lainaa

    58. Tulos: +6 (12 ääntä)
      Siis mikä noissa mukeissa viehättää tai maksaa? Kysyn tosissani, en vittuiluna.

      Lainaa

    59. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Tulee elävästi mieleen se kerta kun kaveri yritti myydä harvinaista ja hyväkuntoista PS1-peliä 80 eurolla ja tämä eräs tulee mussuttamaan "lataa netistä ilmaseks".

      Lainaa

    60. Kaivosukeltaja 10.11.2013 23:15
      Tulos: +17 (19 ääntä)
      Tänään isänpäiväkahvilla kiinnitin huomioni mukiin, josta ryystin sumppia. Hmm, maalaavia muumeja, olikohan tämä se tajuttoman hintainen muki feissarimokista? No sehän se ja kaapista löytyi pari vastaavaa aktiivikäytössä olevaa ysärimukia, yhteisarvoltaan nelisen sataa. Aika rivakasti vaihtoivat kipposet paikkaa kaapissa.

      Lainaa

    61. Tulos: +2 (14 ääntä)
      Nohuhhu, kyllä siitä täytyy joku mitali saada kun on kaappi täynnä muumimukeja ja ne on maksanut mansikoita ja kaikenlisäksi niistä kupeista ei sitten juoda. Täytyyhän sitä nyt aina jotain keräillä mutta järki käteen, noi muumit on yliarvostettua paskaa.

      Lainaa

    62. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Osa noista muumimukeista on keräilykappaleita, siksi niiden hinta on todella iso. En tiedä onko noisa kaikki kyllä sen hintaisia.

      Lainaa

    63. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Ritva on väärässä, priimakuntoisista vanhoista muumimukeista maksetaan mansikoita. Äiti aikoinana myi tuollaisen vähän vanhemman, rikkinäisen ja korjatun kolmellakympillä. Siis kolmekymppiä mukista mitä ei voi käyttää enää edes juomiseen. Ihan totta on.

      Lainaa

    64. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Rawr: Hetkinen, siis tosissaan ihmiset ostaa muumimukeja sadoilla euroilla? Oli kuinka harvinaisia, samanlaisia saa muutamalla eurolla kaupasta.
      Ihmisille ei nyt näytä käyvän kalloon, että nämä myytävät mukit on keräilyharvinaisuuksia, joita ei ole saanut kaupasta yli kymmeneen vuoteen. Sellaset asiat nostaa hintaansa, joita halutaan, mutta joiden tuotanto on jo lopetettu, eli niitä on liikkeellä vain rajoitettu määrä. Mitä rajoitetumpi määrä, sitä isompi hinta. Eikä uudetkaan muumimukit millään kahdella eurolla lähde, halvin mitä itse olen nähnyt on ollut jotain 14e tms.

      Lainaa

    65. Niiskuneiti 11.11.2013 22:15
      Tulos: +6 (10 ääntä)
      Rawr: Hetkinen, siis tosissaan ihmiset ostaa muumimukeja sadoilla euroilla? Oli kuinka harvinaisia, samanlaisia saa muutamalla eurolla kaupasta.
      Samoja iittalan muumimukeja ei ole aikoihin enään kaupoissa myynneissä, ja jokaisia on rajattu erä. Parhaimmillaan niitä löytyy huutokaupoista, ja hyvässä kuosissa ovat kyllä arvokkaitakin. Muumikeräilijät niistä maltaita maksaa.

      Lainaa

    66. Tulos: -6 (14 ääntä)
      En ole varma kumpi on se moka, Ritvan sekoilut vai se, että joku ostaa muumimukeja sadoilla euroilla.

      Lainaa

    67. Mietin ihan samaa kuin edellinen :D 15.11.2013 13:16
      Tulos: -14 (20 ääntä)
      Mulle ei kanssa oikein valjennut, että kumpi tässä oli moka: Ritva tuli kertomaan jengille, että älkää nyt helvetti maksako mukista...siis MUKISTA...satasia ja jengi alkaa riehua, koska niistä on ihan ok maksaa mukista...siis vielä kerran MUKISTA...satasia. Ei hyvä luoja.

      Lainaa

    68. Tulos: -7 (9 ääntä)
      Häiritsevintä tässä on, ettei Ritvalla ole perusteita väittämälleen. Uskon myös, että noiden hinnat ovat liikaa, mutta koska minulla ei ole perusteita kertoa, en voi sanoa mitään :) Vaikka kirppareilla ei saa toisten hintoja arvostella, on oikein mielestäni jonkun tulla valaisemaan oikeista hinnoista, mikäli myyjä pyytää tuhottoman paljon. Eikös tuollaisissa 150 euron hintapyynnöissä voisi olla jo jonkin sortin petos kyseessä, jos joku ostaa vaikka useamman mukin ja JOS noiden arvo olisikin yli puolet vähemmän. Toisaalta taas... olen aina sanonut sitä, että "ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa".

      Lainaa

    69. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Vähän ot, mutta miks jollain face-kirppareilla pitää laittaa kuvaan lappu missä oma nimi ja päiväys? Senkö takia et todistaa et ei oo huijari, et oikeesti omistaa ne..? Varsinki tuommosissa missä myyfään vähän kalliimpia..

      Lainaa

    70. Tulos: -17 (21 ääntä)
      "Onko sulla menkat" on siinä tapauksessa loistava kommentti jos sillä saa teidät raivon valtaan. :) ideana on kumminkin saada toinen hermostumaan ja näin tekemään virheitä. Ja niin väittelyn voittamisesta tulee helpompaa :)
      miinaharava: No eipä oo Anullakaan kehumista, “onko sulla menkat” on aina yhtä turha ja raivostuttava kommentti.

      Lainaa

    71. Mua kiinnostaa noide hinnat 22.11.2013 11:09
      Tulos: -5 (5 ääntä)
      Saiskohan sellasesta vaaleenpunasesta (jossa niiskuneiti ja muumipeikko) noin vanhasta mukista 40e oikeesti jossain? .__. Nimittäin myisin mielelläni.

      Lainaa

    72. Tulos: -4 (4 ääntä)
      Legitti: Naiset… Muumithan on vaan täynnä paskaa.
      Eikä oo ku Mozzarellaa!

      Lainaa

    73. Tulos: +9 (11 ääntä)
      arktinen kuttu: Joo, ja tosissaan ihmiset myös ostaa jotain kämäsiä vanhoja postimerkkejä sadoilla euroilla, vaikka kaupasta saisi ihan uusia alle euron kappalehintaan. Kaikkee sitä!
      ottamatta osaa tuohon muumi muki jutskaan niin tuo postimerkki juttu oli vuoden paras, maha kippurassa nauran ;)

      Lainaa

    74. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Rawr: Nuo ei eroa mitenkään nykymukeista. Postimerkit eroavat. Miksi maksaa omaisuuksia mukista jota valmistetaan vielä?
      Siis noita kyseisiä mukejahan nimenomaan ei oo valmistettu enää aikoihin ja siks ne onkin noin hintavia. Kyllä noi keräilijät kuule tietää mitä valmistetaan edelleen ja mitä ei...

      Lainaa

    75. Tulos: -1 (5 ääntä)
      Legitti: Naiset… Muumithan on vaan täynnä paskaa.
      Mees varastelee muualle toisten rahoja

      Lainaa

    76. Kalakaveri 2.9.2017 17:16
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Miksi tuota priima sanaa pitää viljellä noin paljon?

      Lainaa

    77. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Miau: En kyllä myisi tuota omaa mammamukiani tai keltaista samanikäistä noin halvalla, kyllä siitä saa muutaman tonnin joskus kymmenen vuoden päästä.
      Viestistäsi on 7 vuotta.Mikä on hinta nykyään?

      Lainaa

    78. It's a deal 11.1.2023 12:05
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Kysyjä: Viestistäsi on 7 vuotta.Mikä on hinta nykyään?
      9 vuotta myöhemmin aika samoissa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Muumit, muki, muumimuki, Muumi-muki, kirpputori, kirppis, kirppari, riita, hinta