Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ilonpilaajien päiväkokous

Toiset näkevät elämän vain nurjalta puolelta.
Ilonpilaajien päiväkokous

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 30 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. miinaharava 5.11.2013 5:00
      Tulos: +1353 (1439 ääntä)
      Olga puhuu asiaa, tuollaiset kuvat + tekstit on vaan ärsyttäviä.

      Lainaa

    2. Tulos: +401 (441 ääntä)
      Mä ymmärtäisin ton viimesen kuvan, jos myis koko omaisuutensa (niinkuin jotkut ovat tehneet) ja ottais lennot aasiaan ja tekis saman siellä.. mut jos Suomen rannoista olisi kyse niin joo ei kiitos, taidan pysytellä töissä vaan ja muuttua rusinaks näytön edessä.. :D

      Lainaa

    3. Tulos: +341 (371 ääntä)
      miinaharava: Olga puhuu asiaa, tuollaiset kuvat + tekstit on vaan ärsyttäviä.
      Tuntuu, että tuonkaltaiset kuvat antavat elämästä sellaisen kuvan että kaikki olisi helppoa disneyprinsessa-satua. Mutta joillekkin ne toimivat ihanana motivaattorina. Uskon tosin että ne saattavat johtaa joitakin harhaan siitä mitä elämä oikeasti on.

      Lainaa

    4. Tulos: +84 (144 ääntä)
      Tarviiko kaikkea ottaa niin vakavasti? Jos joku haluaa unelmoida jättävänsä duuninsa ja löytävänsä elämänsä rakkauden rannalta, ni suotakoon se hänelle. :)

      Lainaa

    5. Tulos: -75 (223 ääntä)
      Olgalla on tainnut mennä hiekkaa muuallekkin kuin pikkupyksyihin.

      Lainaa

    6. Tulos: +115 (153 ääntä)
      Olgahan sanoo itsekkin mikä vikana, hän on ollut rannalla ja hiekkaa on mennyt pikkupöksyihin. :-D

      Lainaa

    7. Ministeri Nieminen 5.11.2013 7:36
      Tulos: +97 (185 ääntä)
      Joillekkin, muuallekkin... Mikä ihme tuossa on, että päätettä '-kin' on ruvettu kirjoittamaan kahdella k-kirjaimella? Siispä: Joillekin* Muuallekin*

      Lainaa

    8. Tulos: +63 (73 ääntä)
      Olgalla omakohtaisia kokemuksia :)

      Lainaa

    9. Tulos: +70 (82 ääntä)
      Mr. Jouko: Mä ymmärtäisin ton viimesen kuvan, jos myis koko omaisuutensa (niinkuin jotkut ovat tehneet) ja ottais lennot aasiaan ja tekis saman siellä.. mut jos Suomen rannoista olisi kyse niin joo ei kiitos, taidan pysytellä töissä vaan ja muuttua rusinaks näytön edessä..
      Unohdit lopusta sen perinteisen thaimaanloman lopetuksen, eli kuollaan piikki käsivarressa kujalle ja muumioidutaan sinne.

      Lainaa

    10. Tulos: +28 (52 ääntä)
      Ei tuo ukko ole ollut ekassa kuvassa paikoillaan. Takana pullojen määrä kasvaa, joten voisi olettaa, että se ukko juonut muutaman pullon. Eli liikettä on tapahtunut, vaikka kuvien ottohetkellä aina sama asento.

      Lainaa

    11. Tulos: +84 (90 ääntä)
      Mutta eikö tuo ukko ole vikassa kuvassa väärin päin naisen selässä..? Pullon pitäisi tulla selän yläosaan ja pään alaosaan.

      Lainaa

    12. Tulos: +14 (44 ääntä)
      Ministeri Nieminen: Joillekkin, muuallekkin… Mikä ihme tuossa on, että päätettä ‘-kin’ on ruvettu kirjoittamaan kahdella k-kirjaimella? Siispä: Joillekin* Muuallekin*
      Johtuisiko siitä, että kin-äännettä ennen tulee pieni tauko kun sana lausutaan. Suomen kielessä tälläinen tauko tulee aina kun on kaksi konsonanttia peräkkäin, joten ihmiset menevät tälläisissä sanoissa helposti sekaisin. Otetaan vaikka "Jonnekin" sana. Kun ajattelet, että merkitys on "myös Jonne" eli kyseessä on Jonne-niminen henkilö, niin taukoa ei tule. Mutta jostain syystä kun tarkoitetaan "johonkin" niin tauko tulee.

      Lainaa

    13. Tulos: +60 (72 ääntä)
      Ministeri Nieminen: Joillekkin, muuallekkin… Mikä ihme tuossa on, että päätettä ‘-kin’ on ruvettu kirjoittamaan kahdella k-kirjaimella? Siispä: Joillekin* Muuallekin*
      Koska liitepartikkeli -kin lausutaan kahdella k:lla suurimmassa osassa suomen murteita. Kaikki eivät opi niitä muutamia eroja suomen ääntämisen ja kirjoittamisen välillä.

      Lainaa

    14. Tulos: +57 (61 ääntä)
      kirppu: Koska liitepartikkeli -kin lausutaan kahdella k:lla suurimmassa osassa suomen murteita. Kaikki eivät opi niitä muutamia eroja suomen ääntämisen ja kirjoittamisen välillä.
      Se lausutaan kahdella k:lla myös suomen yleispuhekielessä. Syynä on monien e-päätteisten sanojen lopussa oleva jäännöslopuke. Joissain murteissa se lausutaan yhdellä k:lla, ja se kuulostaa tosi pahalta, kun sellaiseen ei ole tottunut.

      Lainaa

    15. Tulos: -35 (49 ääntä)
      taitaa olgalla olla jo valmiiksi hiekkaa pimpissä :)

      Lainaa

    16. ilonpilaaja 5.11.2013 13:32
      Tulos: -46 (48 ääntä)
      Long island iced tea*

      Lainaa

    17. Tulos: +12 (24 ääntä)
      Venla: Se lausutaan kahdella k:lla myös suomen yleispuhekielessä. Syynä on monien e-päätteisten sanojen lopussa oleva jäännöslopuke. Joissain murteissa se lausutaan yhdellä k:lla, ja se kuulostaa tosi pahalta, kun sellaiseen ei ole tottunut.
      Aika harva oikeasti puhuu yleiskieltä, joten ajattelin sen mainitsemisen olevan turhaa... ;) (Suomen yleispuhekieltä ei muuten ole olemassakaan, puhuttua yleiskieltä kylläkin.)

      Lainaa

    18. Tulos: -28 (38 ääntä)
      Olgalla hiekkaa pimpassa

      Lainaa

    19. Toivo Isänmaa 5.11.2013 16:15
      Tulos: +25 (35 ääntä)
      Nimi: Johtuisiko siitä, että kin-äännettä ennen tulee pieni tauko kun sana lausutaan. Suomen kielessä tälläinen tauko tulee aina kun on kaksi konsonanttia peräkkäin, joten ihmiset menevät tälläisissä sanoissa helposti sekaisin. Otetaan vaikka “Jonnekin” sana.Kun ajattelet, että merkitys on “myös Jonne” eli kyseessä on Jonne-niminen henkilö, niin taukoa ei tule. Mutta jostain syystä kun tarkoitetaan“johonkin” niin tauko tulee.
      Ainoastaan jonnet kirjoittavat "jonnekkin".

      Lainaa

    20. Tulos: -2 (36 ääntä)
      aww beach <3 love <3 c'; miss u kesä !

      Lainaa

    21. Take a risk 5.11.2013 17:28
      Tulos: -21 (43 ääntä)
      Noh itse "Take a risk" kuvan jakajana voisin sanoa että tilaisuuden tullen otin sen riskin ja otin loparit! Tällä hetkellä elän rantaelämää joka viikonloppu ja kaiken kukkuraksi vielä rakastuin! Not too bad ;) on se elämä ihanaa ei voi kyllä muuta sanoa!

      Lainaa

    22. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Juuso on kyllä niin amis elämän_koululai nen

      Lainaa

    23. Tulos: +5 (19 ääntä)
      Kuu ei pyöri akselinsa ympäri. Ei pyöri ollenkaan.

      Lainaa

    24. Tulos: +3 (17 ääntä)
      Se varjon siirtyminen ei ole edes se ainut ongelma, vaan se että myös pullon pitäisi olla todella riittoisa että siitä valuisi kokoajan tuon ukon suuhun litkua. Aika monta tuntia pitää olla samassa asennossa.

      Lainaa

    25. Tulos: +36 (36 ääntä)
      Aqua: Olgalla on tainnut mennä hiekkaa muuallekkin kuin pikkupyksyihin.
      Niin, onhan se ikävää kun hiekka tukkii pesukoneen.

      Lainaa

    26. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Olgalla on asenne kohdallaan :D

      Lainaa

    27. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Onks toi Saab?

      Lainaa

    28. Tulos: -4 (6 ääntä)
      Ministeri Nieminen: Joillekkin, muuallekkin… Mikä ihme tuossa on, että päätettä ‘-kin’ on ruvettu kirjoittamaan kahdella k-kirjaimella? se on se murre.. nimim jykylä Siispä: Joillekin* Muuallekin*

      Lainaa

    29. Tulos: +5 (5 ääntä)
      tepa: Onks toi Saab?
      On

      Lainaa

    30. Näppärää 25.5.2019 7:15
      Tulos: -4 (10 ääntä)
      Ei elämän tarvitse olla niin vaikeaa. Omasta asenteesta se on kiinni. Kukaan ei pakota menemään töihin, tekemään lapsia, hankkimaan taloja ja autoja. Vapaus on ihan mahdollista jos uskaltaa tehdä sen eikä turvautua siihen että kyllä elämä vielä palkitsee kunhan käyn työpaikalla 8 tuntia päivässä. Työpaikka ei ketään pelasta tai tee muita paremmaksi, ellet ole esim. Lääkäri, sairaanhoitaja, palomies, pelastaja, ensihoitaja... Muuten se on vain teidän pieniin päihinne hakattu toimintamalli, Miettikää nyt haluatteko Oikeasti kuluttaa puolet elämästänne muurahaisena isojen kihojen rahapottia luomassa, vai olisiko jossain takaraivossa sellainen ajatus, kuin vapaus...

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: vitsi, kuva, ranta, aurinko, riski, kyyninen, hiekka, loma