Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ilonpilaajien päiväkokous

Toiset näkevät elämän vain nurjalta puolelta.
Ilonpilaajien päiväkokous

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 30 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. miinaharava 5.11.2013 5:00
   Tulos: +1356 (1442 ääntä)
   Olga puhuu asiaa, tuollaiset kuvat + tekstit on vaan ärsyttäviä.

   Lainaa

  2. Tulos: +403 (443 ääntä)
   Mä ymmärtäisin ton viimesen kuvan, jos myis koko omaisuutensa (niinkuin jotkut ovat tehneet) ja ottais lennot aasiaan ja tekis saman siellä.. mut jos Suomen rannoista olisi kyse niin joo ei kiitos, taidan pysytellä töissä vaan ja muuttua rusinaks näytön edessä.. :D

   Lainaa

  3. Tulos: +342 (372 ääntä)
   miinaharava: Olga puhuu asiaa, tuollaiset kuvat + tekstit on vaan ärsyttäviä.
   Tuntuu, että tuonkaltaiset kuvat antavat elämästä sellaisen kuvan että kaikki olisi helppoa disneyprinsessa-satua. Mutta joillekkin ne toimivat ihanana motivaattorina. Uskon tosin että ne saattavat johtaa joitakin harhaan siitä mitä elämä oikeasti on.

   Lainaa

  4. Tulos: +84 (144 ääntä)
   Tarviiko kaikkea ottaa niin vakavasti? Jos joku haluaa unelmoida jättävänsä duuninsa ja löytävänsä elämänsä rakkauden rannalta, ni suotakoon se hänelle. :)

   Lainaa

  5. Tulos: -75 (223 ääntä)
   Olgalla on tainnut mennä hiekkaa muuallekkin kuin pikkupyksyihin.

   Lainaa

  6. Tulos: +115 (153 ääntä)
   Olgahan sanoo itsekkin mikä vikana, hän on ollut rannalla ja hiekkaa on mennyt pikkupöksyihin. :-D

   Lainaa

  7. Ministeri Nieminen 5.11.2013 7:36
   Tulos: +97 (185 ääntä)
   Joillekkin, muuallekkin... Mikä ihme tuossa on, että päätettä '-kin' on ruvettu kirjoittamaan kahdella k-kirjaimella? Siispä: Joillekin* Muuallekin*

   Lainaa

  8. Tulos: +63 (73 ääntä)
   Olgalla omakohtaisia kokemuksia :)

   Lainaa

  9. Tulos: +70 (82 ääntä)
   Mr. Jouko: Mä ymmärtäisin ton viimesen kuvan, jos myis koko omaisuutensa (niinkuin jotkut ovat tehneet) ja ottais lennot aasiaan ja tekis saman siellä.. mut jos Suomen rannoista olisi kyse niin joo ei kiitos, taidan pysytellä töissä vaan ja muuttua rusinaks näytön edessä..
   Unohdit lopusta sen perinteisen thaimaanloman lopetuksen, eli kuollaan piikki käsivarressa kujalle ja muumioidutaan sinne.

   Lainaa

  10. Tulos: +28 (52 ääntä)
   Ei tuo ukko ole ollut ekassa kuvassa paikoillaan. Takana pullojen määrä kasvaa, joten voisi olettaa, että se ukko juonut muutaman pullon. Eli liikettä on tapahtunut, vaikka kuvien ottohetkellä aina sama asento.

   Lainaa

  11. Tulos: +84 (90 ääntä)
   Mutta eikö tuo ukko ole vikassa kuvassa väärin päin naisen selässä..? Pullon pitäisi tulla selän yläosaan ja pään alaosaan.

   Lainaa

  12. Tulos: +14 (44 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Joillekkin, muuallekkin… Mikä ihme tuossa on, että päätettä ‘-kin’ on ruvettu kirjoittamaan kahdella k-kirjaimella? Siispä: Joillekin* Muuallekin*
   Johtuisiko siitä, että kin-äännettä ennen tulee pieni tauko kun sana lausutaan. Suomen kielessä tälläinen tauko tulee aina kun on kaksi konsonanttia peräkkäin, joten ihmiset menevät tälläisissä sanoissa helposti sekaisin. Otetaan vaikka "Jonnekin" sana. Kun ajattelet, että merkitys on "myös Jonne" eli kyseessä on Jonne-niminen henkilö, niin taukoa ei tule. Mutta jostain syystä kun tarkoitetaan "johonkin" niin tauko tulee.

   Lainaa

  13. Tulos: +60 (72 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Joillekkin, muuallekkin… Mikä ihme tuossa on, että päätettä ‘-kin’ on ruvettu kirjoittamaan kahdella k-kirjaimella? Siispä: Joillekin* Muuallekin*
   Koska liitepartikkeli -kin lausutaan kahdella k:lla suurimmassa osassa suomen murteita. Kaikki eivät opi niitä muutamia eroja suomen ääntämisen ja kirjoittamisen välillä.

   Lainaa

  14. Tulos: +57 (61 ääntä)
   kirppu: Koska liitepartikkeli -kin lausutaan kahdella k:lla suurimmassa osassa suomen murteita. Kaikki eivät opi niitä muutamia eroja suomen ääntämisen ja kirjoittamisen välillä.
   Se lausutaan kahdella k:lla myös suomen yleispuhekielessä. Syynä on monien e-päätteisten sanojen lopussa oleva jäännöslopuke. Joissain murteissa se lausutaan yhdellä k:lla, ja se kuulostaa tosi pahalta, kun sellaiseen ei ole tottunut.

   Lainaa

  15. Tulos: -35 (49 ääntä)
   taitaa olgalla olla jo valmiiksi hiekkaa pimpissä :)

   Lainaa

  16. ilonpilaaja 5.11.2013 13:32
   Tulos: -46 (48 ääntä)
   Long island iced tea*

   Lainaa

  17. Tulos: +12 (24 ääntä)
   Venla: Se lausutaan kahdella k:lla myös suomen yleispuhekielessä. Syynä on monien e-päätteisten sanojen lopussa oleva jäännöslopuke. Joissain murteissa se lausutaan yhdellä k:lla, ja se kuulostaa tosi pahalta, kun sellaiseen ei ole tottunut.
   Aika harva oikeasti puhuu yleiskieltä, joten ajattelin sen mainitsemisen olevan turhaa... ;) (Suomen yleispuhekieltä ei muuten ole olemassakaan, puhuttua yleiskieltä kylläkin.)

   Lainaa

  18. Tulos: -28 (38 ääntä)
   Olgalla hiekkaa pimpassa

   Lainaa

  19. Toivo Isänmaa 5.11.2013 16:15
   Tulos: +25 (35 ääntä)
   Nimi: Johtuisiko siitä, että kin-äännettä ennen tulee pieni tauko kun sana lausutaan. Suomen kielessä tälläinen tauko tulee aina kun on kaksi konsonanttia peräkkäin, joten ihmiset menevät tälläisissä sanoissa helposti sekaisin. Otetaan vaikka “Jonnekin” sana.Kun ajattelet, että merkitys on “myös Jonne” eli kyseessä on Jonne-niminen henkilö, niin taukoa ei tule. Mutta jostain syystä kun tarkoitetaan“johonkin” niin tauko tulee.
   Ainoastaan jonnet kirjoittavat "jonnekkin".

   Lainaa

  20. Tulos: -2 (36 ääntä)
   aww beach <3 love <3 c'; miss u kesä !

   Lainaa

  21. Take a risk 5.11.2013 17:28
   Tulos: -21 (43 ääntä)
   Noh itse "Take a risk" kuvan jakajana voisin sanoa että tilaisuuden tullen otin sen riskin ja otin loparit! Tällä hetkellä elän rantaelämää joka viikonloppu ja kaiken kukkuraksi vielä rakastuin! Not too bad ;) on se elämä ihanaa ei voi kyllä muuta sanoa!

   Lainaa

  22. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Juuso on kyllä niin amis elämän_koululai nen

   Lainaa

  23. Tulos: +5 (19 ääntä)
   Kuu ei pyöri akselinsa ympäri. Ei pyöri ollenkaan.

   Lainaa

  24. Tulos: +3 (17 ääntä)
   Se varjon siirtyminen ei ole edes se ainut ongelma, vaan se että myös pullon pitäisi olla todella riittoisa että siitä valuisi kokoajan tuon ukon suuhun litkua. Aika monta tuntia pitää olla samassa asennossa.

   Lainaa

  25. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Aqua: Olgalla on tainnut mennä hiekkaa muuallekkin kuin pikkupyksyihin.
   Niin, onhan se ikävää kun hiekka tukkii pesukoneen.

   Lainaa

  26. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Olgalla on asenne kohdallaan :D

   Lainaa

  27. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Onks toi Saab?

   Lainaa

  28. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Joillekkin, muuallekkin… Mikä ihme tuossa on, että päätettä ‘-kin’ on ruvettu kirjoittamaan kahdella k-kirjaimella? se on se murre.. nimim jykylä Siispä: Joillekin* Muuallekin*

   Lainaa

  29. Tulos: +5 (5 ääntä)
   tepa: Onks toi Saab?
   On

   Lainaa

  30. Näppärää 25.5.2019 7:15
   Tulos: -4 (10 ääntä)
   Ei elämän tarvitse olla niin vaikeaa. Omasta asenteesta se on kiinni. Kukaan ei pakota menemään töihin, tekemään lapsia, hankkimaan taloja ja autoja. Vapaus on ihan mahdollista jos uskaltaa tehdä sen eikä turvautua siihen että kyllä elämä vielä palkitsee kunhan käyn työpaikalla 8 tuntia päivässä. Työpaikka ei ketään pelasta tai tee muita paremmaksi, ellet ole esim. Lääkäri, sairaanhoitaja, palomies, pelastaja, ensihoitaja... Muuten se on vain teidän pieniin päihinne hakattu toimintamalli, Miettikää nyt haluatteko Oikeasti kuluttaa puolet elämästänne muurahaisena isojen kihojen rahapottia luomassa, vai olisiko jossain takaraivossa sellainen ajatus, kuin vapaus...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vitsi, kuva, ranta, aurinko, riski, kyyninen, hiekka, loma