Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 168

Näin nolaat kaverisi pankissa.
Sekalaisia, osa 168

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 25 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1035 (1057 ääntä)
      "Saisinko nyt poikani takaisin?"
      Parasta aikoihin : D

      Lainaa

    2. Tulos: +453 (481 ääntä)
      erkka: Parasta aikoihin : D
      Ja mieti jos se ois siiirtäny just jonku 5euroo :D

      Lainaa

    3. Tulos: +597 (615 ääntä)
      Tuli tuosta pankkitilijutusta mieleen, kun aikoinaan hankittiin liput yhteen tapahtumaan kimpassa ja sitten siirreltiin yhteensä 10 pienenmpää maksua kaverin tilille. Syiksi heiteltiin juuri jotain tasolla "kiitos viimeöisestä" "suuhoito" "imit hyvin" jne. Kukaan ei sitten kuitenkaan tullut ajatelleeksi että kun kaveri oli vielä 17, sen tilin katseluoikeudet oli olleet myös sen äidillä. Oli kai sillä hetki mennyt selittää.

      Lainaa

    4. Tulos: +365 (373 ääntä)
      Joskus köyhänä opiskelijana jouduin turvautumaan toimeentulotukeen ja niissä tiliotteissa saattoi myös olla tälläisiä pikkusiirtoja,joiden viestikenttiin oli kirjailtu kiitosta mitä kummemmista palveluista.Onneks oli huumorintajuinen täti töissä,vaikka kerran kysyikin mitä kultasuihku tarkoittaa..

      Lainaa

    5. Tulos: +62 (70 ääntä)
      tiuku: Joskus köyhänä opiskelijana jouduin turvautumaan toimeentulotukeen ja niissä tiliotteissa saattoi myös olla tälläisiä pikkusiirtoja,joiden viestikenttiin oli kirjailtu kiitosta mitä kummemmista palveluista.Onneks oli huumorintajuinen täti töissä,vaikka kerran kysyikin mitä kultasuihku tarkoittaa..
      Jooh, välillä samantapaista settiä tullut itelle, eikä mitään olla kyselty. Just tätä "kiitos viimeyöstä" "seksuaalisista palveluista" jne.. On tää kyllä jännä miten kaikilla nuo numerot aina katoaa. Juurikin tän takia pidän niitä sekä sim-kortilla että puhelimen muistissa, voispahan melkein ettiä vielä jonkun vanhan liittymäkortin, jonne nuo ottais vielä yhtenä varmuuskopiona... Tai sitten ihan koneelle vaan talteen. :)

      Lainaa

    6. Tulos: -43 (65 ääntä)
      hasssun "hauska" toni oli -.- huoh..

      Lainaa

    7. Tulos: -26 (38 ääntä)
      jaahas, jaahas!

      Lainaa

    8. Tulos: +82 (106 ääntä)
      maxe: Ja mieti jos se ois siiirtäny just jonku 5euroo
      Ei surkeasta pojasta tuon enempää kannatakaan maksaa.

      Lainaa

    9. Tulos: +81 (85 ääntä)
      Vähän jäi mietityttämään tuo eka. Millaisia hommia?

      Lainaa

    10. Tulos: -53 (103 ääntä)
      EN ole nainen, mutta eikö sen huomaa jos dallaa rinta paljaana?

      Lainaa

    11. Kultamitali 24.10.2013 17:29
      Tulos: +45 (51 ääntä)
      Selkeesti mun tiliotteiden viestit on liian tylsiä, kun on vaan "laina laskuihin", "eläinlääkärin laskua varten", jne. Pitäisi kai alkaa vitsikkäämmäksi. ;)

      Lainaa

    12. Tulos: +78 (88 ääntä)
      Yks tuttu kertoi tiliotteestaan, johon joku kaveri oli tilisiirron yhteydessä laittanut viestiksi "Suojeluraha". Oli sossussa saanut kuulemma vähän selitellä... :)

      Lainaa

    13. Tulos: -44 (102 ääntä)
      jukkapalmu: EN ole nainen, mutta eikö sen huomaa jos dallaa rinta paljaana?
      Miten kehtaat olla mies täällä? Häpeä sovinisti!

      Lainaa

    14. Tulos: +153 (163 ääntä)
      jukkapalmu: EN ole nainen, mutta eikö sen huomaa jos dallaa rinta paljaana?
      Naisten sisävaatteita, aamukaapuja ja sellaisia tehdään kaikenlaisesta silkkiharsosta ja muusta pumpulinöyhtästä jotka ovat tarkoituksella niin keveitä ja pehmeitä kuin suinkin. Joten jos on luullut sellaiseen pukeutuneensa, niin ei välttämättä huomaa.

      Lainaa

    15. Tulos: +22 (40 ääntä)
      make: Tuli tuosta pankkitilijutusta mieleen, kun aikoinaan hankittiin liput yhteen tapahtumaan kimpassa ja sitten siirreltiin yhteensä 10 pienenmpää maksua kaverin tilille. Syiksi heiteltiin juuri jotain tasolla “kiitos viimeöisestä” “suuhoito” “imit hyvin” jne. Kukaan ei sitten kuitenkaan tullut ajatelleeksi että kun kaveri oli vielä 17, sen tilin katseluoikeudet oli olleet myös sen äidillä. Oli kai sillä hetki mennyt selittää.
      Ei herranen aika, tämä pisti kyllä nauramaan oikeasti:D:D Torstain FM kaikista jutuista parhain, eikä edes moka :)

      Lainaa

    16. Tulos: +32 (36 ääntä)
      En vaa pysty ymmärtää miten nii monet ihmiset onnistuu poistaa kaikki numeronsa. Itekkin huomannu monta kertaa samantapasia facebookissa

      Lainaa

    17. Tulos: +40 (48 ääntä)
      Heh, ehkä nokkelin noista tilitapahtumista mitä on tullut vastaan on "laulujen lunnaat" kasasta cd-levyjä.

      Lainaa

    18. Tulos: -11 (19 ääntä)
      Yksi mun rinnakkaisluokan opettajista oli taannoin 20+ vuotta takaperin kauppareissulla kesäkuumalla ja yllään hihaton toppi... se jäi jututtamaan äitiäni ja papupadat pulputtivat aikansa kunnes "kioskille" alkoi ilmaantua vähäpuheisempaa jengiä, lähinnä tuijottamaan. Kun se äkkäsi mikä oli homman nimi, tuli päivän väri ja kiireinen olkainten kiskominen ylös.
      Sannni: Naisten sisävaatteita, aamukaapuja ja sellaisia tehdään kaikenlaisesta silkkiharsosta ja muusta pumpulinöyhtästä jotka ovat tarkoituksella niin keveitä ja pehmeitä kuin suinkin. Joten jos on luullut sellaiseen pukeutuneensa, niin ei välttämättä huomaa.

      Lainaa

    19. Tulos: +58 (64 ääntä)
      JK: Yksi mun rinnakkaisluokan opettajista oli taannoin 20+ vuotta takaperin kauppareissulla kesäkuumalla ja yllään hihaton toppi… se jäi jututtamaan äitiäni ja papupadat pulputtivat aikansa kunnes “kioskille” alkoi ilmaantua vähäpuheisempaa jengiä, lähinnä tuijottamaan. Kun se äkkäsi mikä oli homman nimi, tuli päivän väri ja kiireinen olkainten kiskominen ylös.
      hihaton toppi, jossa olkaimet? ja miksi äitisi ei sanonut opettajalle, että paitasi on tippunut?

      Lainaa

    20. Tulos: -11 (15 ääntä)
      Ei sanonut, ei. Minäkin hyvätapaisena poikana pidin naaman peruslukemilla.

      Lainaa

    21. Tulos: +24 (28 ääntä)
      En vaa pysty ymmärtää miten nii monet ihmiset onnistuu poistaa kaikki numeronsa. Itekkin huomannu monta kertaa samantapasia facebookissa
      Kännykkä hajoaa ja numerot on siinä on kai yleisin, tän voi toki välttää laittamalla ne sim-korttiin, mutta mulla meni sitten sekin jonkin puk-koodi sotkemisen takia ja olin poistanut kaikki kännykästä ja ne oli vaan simissä = ei numeroja muualla kuin parissa muistikirjassa ja kyllä vitutti kuin pientä oravaa jolla on hampaat poikki ja käpy jäässä.

      Lainaa

    22. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Eihän Anna missään kävellytkään, vaan istuskeli ikkunalaudalla. Ja joo, meille naisille on vaikka minkälaisia hepeneitä ja kotivaatteita. Yllättävän helposti saattaa paita valahtaa alas tms. Itselle näitä on ainakin sattunut silloin tällöin. On muuten hamekkin ! Onneksi oli pimeää :D (vetoketju oli avautunut automatkan aikana)

      Lainaa

    23. Tulos: +15 (19 ääntä)
      Lotalla lienee se yllättävän yleinen harhaluulo, että pankissa huvikseen kytätään ihmisten tilejä ja luetaan jotain tilisiirtojen viestejä. Joku sossu/Kela taitaa olla ainoa taho, missä noita seurataan, ja niissäkin toki vain siinä tapauksessa, jos hakee jotain tukea mihin kaikki tulot ja menot vaikuttaa.

      Lainaa

    24. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Sannni: Naisten sisävaatteita, aamukaapuja ja sellaisia tehdään kaikenlaisesta silkkiharsosta ja muusta pumpulinöyhtästä jotka ovat tarkoituksella niin keveitä ja pehmeitä kuin suinkin. Joten jos on luullut sellaiseen pukeutuneensa, niin ei välttämättä huomaa.
      Joo, ja siihen päälle vielä että jos on kotona yksin tottunut oleskelemaan ilman paitaa niin eihän sitä välttämättä ihan heti tajua että on rinta paljaana. Varsinkin jos on joku kevyt yöpaita tai oleskelupaita ollut päällä ja se päässyt vähän valahtamaan :)

      Lainaa

    25. Perus-Jeppe 8.1.2014 5:21
      Tulos: +22 (24 ääntä)
      Tosikko: Lotalla lienee se yllättävän yleinen harhaluulo, että pankissa huvikseen kytätään ihmisten tilejä ja luetaan jotain tilisiirtojen viestejä. Joku sossu/Kela taitaa olla ainoa taho, missä noita seurataan, ja niissäkin toki vain siinä tapauksessa, jos hakee jotain tukea mihin kaikki tulot ja menot vaikuttaa.
      No, allekirjoittaneelle kävi takavuosina niin, että koska auton hankin ulkomailta, muistivat sekä verottaja sekä tulli mukavilla lisämaksuilla. No, mm. tullin kustannukset olivat suuremmat kuin odotin, joten seurauksena maksaminen harmitti jonkin verran. Pienen miehen hiljaisena kostona kirjoitin maksun saajakenttään sitten "Hämeenlinnan kullilaitos" ja naureskelin partaani onnistuneesta kostosta, kunnes tajusin että joudun maksukuitin esittelemään tullissa verotusta toimittaessani... No, vakavalla naamalla tullimies asian hoiti, enkä itsekään nähnyt aiheelliseksi ottaa asiaa puheeksi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tilisiirto, pano, pankki, viesti, ikkuna, lapset, numero, palvelunumerot, palvelunumero, uni, koira