Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Piristystä arkeen, osa 4

Pimeinkin syysilta piristyy näin.
Piristystä arkeen, osa 4

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +841 (929 ääntä)
   Muutkin ihmiset vois opetella antamaan / myymään pois ei tarvittuja tavaroita niille, jotka niitä enemmän tarvitsee.. ja jos noi klovnit tulis mun etuoven taakse, niin en varmasti avais ovea.. vihaan klovneja.

   Lainaa

  2. Tulos: +840 (894 ääntä)
   Voi miten ihana tuo jälkimmäinen! :)

   Lainaa

  3. Tulos: +687 (721 ääntä)
   Luulin, että Terttu olis tosi vihanen ton "haluatko kuulla minne mekkosi päätyi?" Perusteella, muttatää oli ihana<3!

   Lainaa

  4. Tulos: -23 (113 ääntä)
   Ihana moka!

   Lainaa

  5. Tulos: -351 (663 ääntä)
   Tuo jälkimmäinen on kyllä täyttä roskaa. Draamanhakuinen ostaja. Kirjotustyyli on suoraan netin nigerialaiskirjeistä.

   Lainaa

  6. Tulos: +211 (241 ääntä)
   Tässähän tuli hyvä mieli itsellekin.

   Lainaa

  7. Tulos: -21 (147 ääntä)
   hyi pellet on pelottavii ! oikeest yh:c !

   Lainaa

  8. Tulos: +349 (453 ääntä)
   Rejoycen tarinasta puuttui ainoastaan dramaattinen käänne jostain onnettomuudesta, jonka vuoksi Terttu pyytää nyt niin ja niin monta sataa/tuhatta euroa Rejoycen auttamiseksi. Petyin kun käännettä ei tullutkaan.

   Lainaa

  9. Tulos: +502 (594 ääntä)
   ike: Tuo jälkimmäinen on kyllä täyttä roskaa. Draamanhakuinen ostaja. Kirjotustyyli on suoraan netin nigerialaiskirjeistä.
   Tuo Iken marina on kyllä täyttä turhuutta. Draamanhakuinen kommentoija. Kirjotustyyli on suoraan ynseän vittuuntunutta.

   Lainaa

  10. Tulos: +249 (285 ääntä)
   Eli sori nyt vaan, mutta hyviäkin asioita tapahtuu ja jonkun kirjotustyyli voi muistuttaa eri katsojan silmissä tuhatta eri asiaa, eikä se tarkota että kaikki on kusetusta. Deal with it.

   Lainaa

  11. Tulos: +68 (96 ääntä)
   Raahen pellepariskuntahan se täällä. Helevetin pelottavia nuo pellet.

   Lainaa

  12. Tulos: +92 (96 ääntä)
   Mr. Jouko: Muutkin ihmiset vois opetella antamaan / myymään pois ei tarvittuja tavaroita niille, jotka niitä enemmän tarvitsee.. ja jos noi klovnit tulis mun etuoven taakse, niin en varmasti avais ovea.. vihaan klovneja.
   Se oliskin hienoa. Itse pidän kierrätyksestä, erityisesti vaatteiden suhteen. Ikäväkseni olen vaan joutunut huomaamaan, että ihmiset pyytää käytetystä vaatteesta usein saman verran kuin uudesta, joskus jopa enemmän.

   Lainaa

  13. Tulos: -52 (126 ääntä)
   Tautou: Tuo Iken marina on kyllä täyttä turhuutta. Draamanhakuinen kommentoija. Kirjotustyyli on suoraan ynseän vittuuntunutta.
   Olet täysin oikeassa. Vittuunnuin, koska tuollaista roskaa onnetti pullollaan. Olisi hienoa jos noin oikeasti kävisi, mutta en usko pätkääkään, että tässä olisi noin käynyt. Kyllä, minulla on medialukutaitoa ja olen skeptinen. Kannattaa olla muidenkin, eikä uskoa kaikkea mitä muut sanovat / tekevät. No voin perustella. Jotta tarina olisi edes aidon kuuloinen, se pitäisi rakentaa eri tavalla. Tarinassa puhutaan tarkoista kellonajoista. Myös nimi Rejoyche on epäilyttävä, mikä nimi se semmonen on maassa, missä nimet annetaan hyvin usein viikonpäiviin perusteuen? Katolilainen kirkko viittaa sepitykseen. Olisiko reilu 10% katolilaisia. Ainut mikä sotii teoriaani vastaan, on motiivi. Mikä syy olisi kirjoittaa tuollainen tarina? No ehkä pä joko myyjällä tai ostajalla on tarve perustella itselleen ostosta. Tai Terttu yrittää novellikirjailijaksi. No se mitä minä uskon, ei siis muuta sitä asiaa, että onko tarina tosi vai ei. Ja todellakin on ahtavaa jos tällä saadaan joku tyttö iloiseksi. P.s. ettei ole plagiaattimekko ;)

   Lainaa

  14. Tulos: +81 (87 ääntä)
   Joo kyllä Nelli ja Niilo ei ois päässy sisälle meille.

   Lainaa

  15. Tulos: +170 (182 ääntä)
   Parin ilmapalloeläimen jälkeen, pellejen poistuttua, antti huomaa että kämppä on keikattu

   Lainaa

  16. Tulos: +77 (87 ääntä)
   Jos mun oven taakse ilmestyis pellejä niin mä varmaan paskaisin housuuni

   Lainaa

  17. Tulos: -10 (18 ääntä)
   Lähdetin.

   Lainaa

  18. Tulos: -20 (72 ääntä)
   Viimeisessä mokassa on vaan kaunisteltu versio sille, että "vein riepusi suoraan kaatopaikalle" :D

   Lainaa

  19. Tulos: +71 (79 ääntä)
   Mä en halua uskoa kaikesta aina pahaa. Tietenkin pitää olla kriittinen lukemaansa kohtaan, mutta tossa kerrotaan huutonetissä myydystä mekosta! Mä haluan uskoa ja uskon, että toi tarina on totta :) se piristi mun aamua valtavasti.

   Lainaa

  20. Tulos: +7 (89 ääntä)
   Kuulostaa jotenkin epäilyttävältä tuo alimmainen, siinä ike oli oikeassa. Ei tunnu realistiselta tuo kuvaelma.

   Lainaa

  21. Tulos: +84 (96 ääntä)
   Enpä kyllä kuitenkaan erityisemmin keksi syytä miksi valehdella? Koska käsitin kuitenkin, että mekon päätös myydä halvalla oli tapahtunut ennen, kuin tämä kohde tuli ilmi.

   Lainaa

  22. Tulos: +101 (137 ääntä)
   Vai niin, kyynikot liikenteessä. On varmaan kiva paskoa toisten onnen päälle, kun kaveri menee naimisiin, olette te ekana erotilastojen kanssa siellä huutelemassa, kuinka "ei avioliitot kuitenkaan kestä!" Onko toisten onni teiltä pois? Nyppiikö?

   Lainaa

  23. Tulos: -65 (93 ääntä)
   dollyboy: Vai niin, kyynikot liikenteessä. On varmaan kiva paskoa toisten onnen päälle, kun kaveri menee naimisiin, olette te ekana erotilastojen kanssa siellä huutelemassa, kuinka “ei avioliitot kuitenkaan kestä!” Onko toisten onni teiltä pois? Nyppiikö?
   Mitä? :D käsittämätöntä soopaa kirjotat. Ei liity mitenkään aiheeseen.

   Lainaa

  24. Kuusmetrinenkaulahuivi 15.10.2013 13:47
   Tulos: +80 (86 ääntä)
   Tautou: Eli sori nyt vaan, mutta hyviäkin asioita tapahtuu ja jonkun kirjotustyyli voi muistuttaa eri katsojan silmissä tuhatta eri asiaa, eikä se tarkota että kaikki on kusetusta. Deal with it.
   Joo mäkää en oo ikinä ymmärtäny tuota että pahoja asioita kyllä voi sattua miten päin vaan mutta kaikki hyvä on aina kusetusta. Ja mitä sitte jos onkin? Kiva niitä silti on lukea.

   Lainaa

  25. Tulos: +2 (46 ääntä)
   Munkin mielestä tuo alempi tarina oli vähän ylidramatisoitu, varsinkin kun mekko ei vielä ollut päätynyt tytölle, eikä varmuutta ole pitääkö hän edes mekosta. Parempi olisi ollut vielä jos viesti olisi kirjoitettu vasta mekon antamisen jälkeen, jolloin tytön (toivottavasti) onnellinen reaktio olisi voitu kirjoittaa mukaan. Joka tapauksessa, mikäli kirjoitus on totta, niin hyvä että vielä löytyy hyviä ja ahkeria ihmisiä.

   Lainaa

  26. Tulos: +9 (21 ääntä)
   En ois päästäny sisään.

   Lainaa

  27. Melkein Ällö 15.10.2013 15:10
   Tulos: -53 (73 ääntä)
   bethos: En ois päästäny sisään.
   En olisi minäkään, mutta olisin kysynyt, josko voisin päästä Nellin sisään Nam nam

   Lainaa

  28. Tulos: +13 (51 ääntä)
   Kyllä toi tarina on varmaan totta, mutta täytyy kompata muita kommentoijia, että vähän omituinen se silti on. Miten toi kaikki nyt ees liittyy tohon mekkoon? "Tällä tytöllä on ollut tosi rankka elämä, mutta nyt hän on kovalla työllä saavuttanut jotain. Niin ja hän saattaa ehkä käyttää sun antamaa mekkoa yo-juhlissaan."

   Lainaa

  29. Tulos: -31 (37 ääntä)
   kiva juttu sinänsä, mut ei kyllä kuulu feissarimokiin

   Lainaa

  30. Tulos: -22 (26 ääntä)
   Mr. Jouko: Muutkin ihmiset vois opetella antamaan / myymään pois ei tarvittuja tavaroita niille, jotka niitä enemmän tarvitsee..
   Ei kukaan osta, laitan roskiin.

   Lainaa

  31. Tulos: +45 (87 ääntä)
   "Haluatko tietää, minne kadottamasi polkupyörä joutui? Ibrahim tässä sillä ajelee."

   Lainaa

  32. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Mr. Jouko: Muutkin ihmiset vois opetella antamaan / myymään pois ei tarvittuja tavaroita niille, jotka niitä enemmän tarvitsee.. ja jos noi klovnit tulis mun etuoven taakse, niin en varmasti avais ovea.. vihaan klovneja.
   Kelpaaks se, että meiän kolmen veljeksen vanhat pienet vaatteet on lahdattu pelastusarmeijalle?

   Lainaa

  33. Tulos: +54 (58 ääntä)
   Ike: Olet täysin oikeassa. Vittuunnuin, koska tuollaista roskaa onnetti pullollaan. Olisi hienoa jos noin oikeasti kävisi, mutta en usko pätkääkään, että tässä olisi noin käynyt. Kyllä, minulla on medialukutaitoa ja olen skeptinen. Kannattaa olla muidenkin, eikä uskoa kaikkea mitä muut sanovat / tekevät. No voin perustella. Jotta tarina olisi edes aidon kuuloinen, se pitäisi rakentaa eri tavalla. Tarinassa puhutaan tarkoista kellonajoista. Myös nimi Rejoyche on epäilyttävä, mikä nimi se semmonen on maassa, missä nimet annetaan hyvin usein viikonpäiviin perusteuen? Katolilainen kirkko viittaa sepitykseen. Olisiko reilu 10% katolilaisia. Ainut mikä sotii teoriaani vastaan, on motiivi. Mikä syy olisi kirjoittaa tuollainen tarina? No ehkä pä joko myyjällä tai ostajalla on tarve perustella itselleen ostosta. Tai Terttu yrittää novellikirjailijaksi. No se mitä minä uskon, ei siis muuta sitä asiaa, että onko tarina tosi vai ei. Ja todellakin onahtavaa jos tällä saadaan joku tyttö iloiseksi. P.s. ettei ole plagiaattimekko
   Tietysti on mahdotonta että joku voisi kuulua siihen reiluun 10prosenttiin. Ja jos näet kaupassa 5v jorman niin väitätkö sitä kersaa valehteliaks, koska eihän jorma ole mikään tavallinen lapsen nimi

   Lainaa

  34. Tulos: +5 (21 ääntä)
   Melkein Ällö: En olisi minäkään, mutta olisin kysynyt, josko voisin päästä Nellin sisään Nam nam
   Epäonnistuit.

   Lainaa

  35. Tulos: -11 (15 ääntä)
   Rae: Jos mun oven taakse ilmestyis pellejä niin mä varmaan paskaisin housuuni
   Toivottavasti muistaisit vaihtaa housut sen jälkeen

   Lainaa

  36. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Ahmad: Tietysti on mahdotonta että joku voisi kuulua siihen reiluun 10prosenttiin. Ja jos näet kaupassa 5v jorman niin väitätkö sitä kersaa valehteliaks, koska eihän jorma ole mikään tavallinen lapsen nimi
   5vuotiaita on myös vähemmän kuin muun ikäisiä!! Ei voi siis olla 5v!!!

   Lainaa

  37. Tulos: -4 (8 ääntä)
   Itkin onnesta.

   Lainaa

  38. Tulos: +11 (23 ääntä)
   Mitäpä muuta kukaan ghanalainen voisi haluta kuin suomalaista suunnittelua olevan vaatteen.

   Lainaa

  39. Tulos: +17 (39 ääntä)
   Ike: Ainut mikä sotii teoriaani vastaan, on motiivi. Mikä syy olisi kirjoittaa tuollainen tarina? No ehkä pä joko myyjällä tai ostajalla on tarve perustella itselleen ostosta. Tai Terttu yrittää novellikirjailijaksi.
   Minusta tuo kohta: "Tyttäreni on tutkijana Ghanassa", on kaikkein paljastavin. Jos pitäisi veikata, niin sanoisin, että Terttu on joku ylpeä mummeli, joka ei oikeastaan paljonkaan tiedä, mitä siellä Ghanassa tapahtuu. Siitä huolimatta hän touhottaa ympäriinsä omia kuvitelmiaan tyttärensä Ghanan-asioista, -tekemisistä ja -tuttavuuksista, kuten nyt tässä kirpputorimyyjälle, koska se hänestä niin tavattoman hienoa. Eli kertoja saattaa olla liikkeellä vilpittömin mielin, mutta jutun todenperäisyys voi silti olla vähän niin ja näin. Ja tuota, lähinnä arvelen näin sillä perusteella, että minullakin on aikuinen lapsi, josta olen tavattoman ylpeä ja jonka tekemisistä kerron kaikille, vaikka en oikeastaan niistä juuri mitään tiedäkään...

   Lainaa

  40. Arthur Brown 19.10.2013 21:45
   Tulos: +29 (37 ääntä)
   Ike: yllä, minulla on medialukutaitoa ja olen skeptinen.
   Medialukutaito ei tarkoita sitä, että ei uskota mitään mikä ei sovi omaan maailmankuvaan ja toisaalta uskotaan kaikki soopa mikä tulee ns. oikeasta lähteestä. Sellainen on konservatismia.

   Lainaa

  41. Tulos: +1 (19 ääntä)
   Kotimies: “Haluatko tietää, minne kadottamasi polkupyörä joutui? Ibrahim tässä sillä ajelee.”
   Ei vittu hahaha :D

   Lainaa

  42. Tulos: -11 (15 ääntä)
   Hauska tapaus tuo ostaja, huumori kohdillaan. Toi mekkojuttu on yhden ämöriikkalaisen iltapäiväkomediasarjan jakson punchline

   Lainaa

  43. Tulos: -4 (22 ääntä)
   Rejoyce kuulostaa enemmän köyhän afroamerikkalaisen lapsen nimeltä kuin ghanalaisen. Ihan symppis tarina kyllä silti, vaikka en minäkään usko että ihan pitää paikkansa.

   Lainaa

  44. Tulos: -9 (11 ääntä)
   Siis uskooko suurin osa täält toho nigerialaiskirjeesee? Jos ei oo välii onko tarina feikki vai ei ni luetteko sit samal niit kusetussähköpostei misä tarjotaa miljoonii pient summaa vastaa? Jos ette, ni lukekaa jatkos, jätätte vaa viimise kappalee lukemat misä o käyny onnettomuus ja arabian prinsessa tarviiki sult 100e. Ei hyvää päivää, ei oo mikää ihme et ihmisii pystytää höynäyttää viä tänä päivänäki

   Lainaa

  45. Nerokas kissa 17.11.2020 15:57
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Tässä afrikkalaismokassa joku on kyllä pistänyt oikein kunnolla puppugeneraattorin suoltamaan. Tuossa on jotakuta kusetettu, joko myyjää tai sitä idioottia, joka kuvittelee että Afrikkaan lähetetty mekko oikeasti päätyy jollekin random-Rejoycelle. 1500%:sen varmasti tämäkin mekko päätyy joko johonkin myyntiin tai paikallisen sotaherran rakastajakatraalle. Todennäköisesti Rejoyce on keksitty, ja tämä tarina ainakin sitä on. Tuollaisia tuhkimotarinoita löytyy ainoastaan Disneyn elokuvista.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: pelle, Marimekko, mekko, kuva