Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pieleen mennyt puhelinmyynti, osa 2

Ei ole helppoa puhelinmyyjänkään arki.
Taustatietoja: Rea on tavattu aiemmin julkaisussa Ylimääräinen uutislähetys. Pieleen mennyt puhelinmyynti, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +809 (835 ääntä)
   "Venaa! Mä haluun myydä sulle jotain muuta" tulee väkisinki mielee piritori

   Lainaa

  2. Tulos: +136 (206 ääntä)
   Helposti saa Venäjästä Jyväskylän. Terveisin yksi, joka sanoi tänään "jöydä" luettuaan portugali-ruotsi -sanakirjasta että verbi "fazer" tosiaan tarkoittaa "göra" eli "tehdä". Suomea eli äidinkieltä oli tarkoitus puhua.

   Lainaa

  3. Tulos: -41 (137 ääntä)
   Demitätsä hei Riitta Seppälä? T. Daana

   Lainaa

  4. Tulos: +408 (418 ääntä)
   Mitä ihmettä se noilta ASIAKKAILTA kyselee ja vänkää, että "MIKS TÄÄLLÄ SIT LUKEE NIIN?" :D Hämmentävä!

   Lainaa

  5. Tulos: -54 (184 ääntä)
   On ihmisoikeusloukkaus viedä Jyväskylään joku muu kuin jyväskyläläinen. Kammottava paikka, ei koskaan uudestaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +63 (93 ääntä)
   Ebola, Jyväskylä lämpenee meille ulkopuolelta tuleville hitaasti, itelläni meni viitisen vuotta siihen, että alkoi tuntua kotoisalta.

   Lainaa

  7. Tulos: -35 (67 ääntä)
   Päässsään keksinyt koko tuon Demi-jutun.

   Lainaa

  8. Tulos: +124 (130 ääntä)
   Anteeksi jos olen kirjoittanut tämän ennenkin, mutta kyseessähän siis on väärä numero. Mulle tuli kerran soitto jostain vanhusten palvelutalosta, vihaisella äänellä, että nyt olis kiire soittaa. Tarkistin ensin, että puhelu on palvelutalosta ja sitten soitin takaisin. Hoitaja alkoi mulle vihaisena selittää jotain, piti suorastaan huutaa että minulla ei asu ko. kunnassa ketään omaisia enkä ole itse kyseissä kunnassa eläissäni käynyt. En kerro tarkemmin kuntaa, mutta pikkukaupunki Keski- tai Pohjois-Pohjanmaalla, en ole ihan varma kummassa. Vastaava puhelu on tullut kaksikin kertaa. Onneksi ei ole omaisia siellä, kun puhelinnumerot merkitään väärin ja mulle ruettiin sellalisella äänensävyllä pauhaamaan. Sanoin soittaessani nimenikin, ja silti ko. hoitaja alkoi mulle pauhata, eli omaisen oikeaa nimeä ei edes tiedetty.

   Lainaa

  9. Tulos: +66 (114 ääntä)
   Jes ja heti vaan vittua kehään kun ei argumentit riitä. Teini vois opetella tuota vittuilua vaikapa sarkasmin kautta, ei voimasanoin.

   Lainaa

  10. Tulos: +199 (215 ääntä)
   Mun mielestä tuo Demi-puhelinmyyjä oli enemmänki hellyyttävä, sano ääneen mitä ajatteli ja oli ihan sekasin ja aidosti hämillään ku paperin tiedot ei täsmänny. Piristävän erilainen myyjä, ei aina sellanen samanlainen tönkkö ulkoaopittu tylsimys.

   Lainaa

  11. Tulos: +42 (52 ääntä)
   mulle soitteli hesarin myyjä, ja sanoi ku oot meiän lukija ja voit osallistuu nyt tähän arvontaan tms. totesin että en ole ikinä tilannut hesaria(joka oli totuus) myyjä sitten äänee pohti miksi heidän tiedoissaan lukee että olen tilannut :D että joo

   Lainaa

  12. Tulos: +17 (25 ääntä)
   Ebola: On ihmisoikeusloukkaus viedä Jyväskylään joku muu kuin jyväskyläläinen. Kammottava paikka, ei koskaan uudestaan.
   En ymmärrä miten kaikki täälläpäin on tuota mieltä :D Olen niitä harvoja joka oikeasti pitää Jyväskylästä.

   Lainaa

  13. Tulos: +37 (53 ääntä)
   ike: Jes ja heti vaan vittua kehään kun ei argumentit riitä. Teini vois opetella tuota vittuilua vaikapa sarkasmin kautta, ei voimasanoin.
   Olin juuri tulossa sanomaan samaa!

   Lainaa

  14. Tulos: +57 (59 ääntä)
   Numerot menee liian nopeasti kiertoon siksi niitä ongelmia yleensä tulee

   Lainaa

  15. Tulos: +39 (45 ääntä)
   Jyväskylän kaupunki juuri ilmoitti isoista irtisanomisista, että sikäli kyllä Jyväskylän ihmisoikeuksissakin voi olla huolehdittavaa...

   Lainaa

  16. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Kyl täällä Jyväskylässä on ihan ok ihmisoikeustilanne. Puhelinmyyntijutut on aina hauskoja, oli sitten soittajan tai uhrin tarinoita :D

   Lainaa

  17. Tulos: +38 (38 ääntä)
   Joo mulle tulee aina vähän väliä näitä "No sä kun oot niin kauan tilannu jo meiltä lehtiä nii tässä ois sulle tällänen et saisit lehteä x tai y niin ja niin monta numeroa ilmaseks..." Ikinä en oo yhtäkään lehteä tilannu (eikä nuo oo oikeasti edes ilmasia)

   Lainaa

  18. Tulos: +2 (34 ääntä)
   njoo demii kannattaa tilata !(::

   Lainaa

  19. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Epätoivoinen puhelinmyyjä.

   Lainaa

  20. Tulos: -7 (41 ääntä)
   Onko tässä nyt niin että Juhanin 19v puhelinliittymän omistaa vielä hänen äitinsä? Hah.

   Lainaa

  21. Tulos: +23 (23 ääntä)
   omalle kohdalle on osunut sellainen tapaus että jostakin perintätoimistosta soitettiin, numero oli siis ollut itselläni käytössä neljä vuotta tässä vaiheessa, onneksi ei mennyt niinkun "ameriikassa" että soittaja alkaa räyhäämään kun on aiva varmasti oikea numero ja että valehtelen jne.

   Lainaa

  22. Tulos: +8 (10 ääntä)
   mortal1ty: omalle kohdalle on osunut sellainen tapaus että jostakin perintätoimistosta soitettiin, numero oli siis ollut itselläni käytössä neljä vuotta tässä vaiheessa, onneksi ei mennyt niinkun “ameriikassa” että soittaja alkaa räyhäämään kun on aiva varmasti oikea numero ja että valehtelen jne.
   jaajuu ja ilmastoinnin puhdistustakin on tyrkytetty parina kesänä monta kertaa saman viikon aikana, silloin kun asuin porukoilla tämä meni vielä sen piikkiin että esim. enirossa jne. oma nimi oli osoitteeseen liittyvistä puhelinnumeroista ensimmäisenä, mutta kun niitä puheluita tuli vielä melkein vuosi senkin jälkeen kun muutin kirjat toiselle paikkakunnalle.

   Lainaa

  23. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Jyväskylä, Venäjä, close enough

   Lainaa

  24. ex puhelinmyyjä 10.10.2013 15:48
   Tulos: +42 (42 ääntä)
   Ite ainakin nuorempana olin töissä puhelinmyyjänä että sais muutaman kolikon taskuun, ja kyllä se oikeasti oli tooodella hämmentävää siellä luurin toisessakin päässä. Mä itse ainakin olin aivan sekasin ja jos asiakas alko jotain kyselemään niin menin aivan sekaisin :D Ihmisiä ne puhelinmyyjätkin ovat, ei ne kaikkea osaa ja tiedä! Varsinkin kun siellä on nuoriakin töissä, itse olin 14v silloin.

   Lainaa

  25. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Itselleni tuli muutama vuosi sitten soitto Keski-Uudenmaan poliisilaitokselta ja tiedustelivat tulkkipalvelua. Olin siinä kohtaan nuorena lukiolaisena aika hämmentynyt, kun ei se oma kielipää nyt aivan nii hyvä ollu :D

   Lainaa

  26. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Miau: Demitätsä hei Riitta Seppälä? T. Daana
   DaanaSvan? :D

   Lainaa

  27. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Isäni otti käyttöön äitini vanhan liittymän, teki viralliset omistusmuutokset ja kaikki. Edelleen soitellaan liittymään äitiäni etsien. Isäni vastaa omalla nimellään. "Puhelinmyyjä tässä päivää, onko (äitini) puhelimessa?" Mitäpä luulet?! Sitten ovat kamalan hämmentyneitä, miksei äitini olekaan puhelimessa, ja yrittävät myydä isälleni jotain naistenlehtiä.

   Lainaa

  28. Tulos: -6 (10 ääntä)
   äksdee: DaanaSvan?
   DaanaSvan on ihana :3

   Lainaa

  29. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Vieläkö se Daana jaksaa demittää? Eikös ala jo ikä painamaan siellä pikkutyttöjen sivulla? Nimim: Demitin viimeksi kahdeksan vuotta sitten.

   Lainaa

  30. Tulos: +19 (19 ääntä)
   mortal1ty: omalle kohdalle on osunut sellainen tapaus että jostakin perintätoimistosta soitettiin, numero oli siis ollut itselläni käytössä neljä vuotta tässä vaiheessa, onneksi ei mennyt niinkun “ameriikassa” että soittaja alkaa räyhäämään kun on aiva varmasti oikea numero ja että valehtelen jne.
   Mulle kävi samallailla, se liittymä oli kyllä ollut mulla vasta vuoden. Mut arvaa pelästyinkö ku olin joku 14 v ja perintätoimistosta soitellaan :D

   Lainaa

  31. Tulos: -39 (45 ääntä)
   Toi Amnestyn juttu vaan kertoo sen porukan suhteellisesta älykkyydestä, en yllättynyt että meni aivoissa asiat sekaisin kun piti tehdä kahta asiaa yhtäaikaa. Toisaalta, voi myös johtua vaan siitä että kyseessä oli nainen.

   Lainaa

  32. Tulos: +3 (21 ääntä)
   Olisin rauhallisesti ja huvittuneena ihmetellyt asiaa hänen kanssaan. Mitään en olisi ostanut mutta ei se ole pois kohteliaasta käyttäytymisestä. Kertoja itse vaikutti tympeämmältä loppua kohden. Se vain on typerää alkaa kiroillakin tollasesta asiasta. Ehkä pelästyi kun tyrkytti tyttöjen lehteä. Myyjä kuulosti hassun toilailevalta nuorelta naiselta.

   Lainaa

  33. Tulos: +38 (40 ääntä)
   salmari: Olisin rauhallisesti ja huvittuneena ihmetellyt asiaa hänen kanssaan. Mitään en olisi ostanut mutta ei se ole pois kohteliaasta käyttäytymisestä. Kertoja itse vaikutti tympeämmältä loppua kohden. Se vain on typerää alkaa kiroillakin tollasesta asiasta. Ehkä pelästyi kun tyrkytti tyttöjen lehteä. Myyjä kuulosti hassun toilailevalta nuorelta naiselta.
   Jännä, minusta myyjä kuulosti sekoilevalta nuoreltamieheltä.

   Lainaa

  34. Tulos: +33 (35 ääntä)
   salmari: Olisin rauhallisesti ja huvittuneena ihmetellyt asiaa hänen kanssaan. Mitään en olisi ostanut mutta ei se ole pois kohteliaasta käyttäytymisestä. Kertoja itse vaikutti tympeämmältä loppua kohden. Se vain on typerää alkaa kiroillakin tollasesta asiasta. Ehkä pelästyi kun tyrkytti tyttöjen lehteä. Myyjä kuulosti hassun toilailevalta nuorelta naiselta.
   Niin, Ollihan on naisen nimi.

   Lainaa

  35. Tulos: +14 (24 ääntä)
   Eilen vastasin tuntemattomaan numeroon. "Jaska tässä terve!" "Terve? (Kuka hemmetin Jaska? Tunnenko ketään Jaskaa?)" "Ankkalinna-asioilla soittelen. Kun tässä näkyy, että oot tilannu Akkaria..." Mistä lähtien puhelinmyyjät on ollu mun kavereita?!

   Lainaa

  36. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Meillä isännälle noi puhelinmyyjät alkaa huutamaan, että se valehtelee ettei muka puhu suomea. Sitten ne siinä kummatkin äidinkielellään huutaa toisilleen... Toinen inttää että kyllä varmasti puhut suomea ja toinen toistelee että ei puhu. Lopulta puhelinmyyjä uskoo ettei mies puhu suomea mutta jatkaa silti suomeksi puhumista ja yrittää kaupata sitä suomenkielistä lehteään ja isäntä kyselee englanniksi miksi ostaisi jos ei ymmärrä. Ilmeisesti silti toistensa puhetta jotenkin ymmärtävät... Onko ulkomaalaiseksi tekeytyminen jotenkin tavallista toimintaa puhelinmyyjiä kohtaan, kun aina pitää tuota samaa "nyt valehtelet" -juttua käydä läpi? Ja jos joku nyt ulkomaaliseksi tekeytyisi niin eikö sekin ole tulkittavissa niin, ettei kyseinen henkilö halua lehteä ostaa joten miksi jankata? Uskovatko he todella että tuon parin minutin jankkaamisen jälkeen asiakas toteaisikin, että olit oikeassa puhunhan minä suomea, jonka jälkeen myyjä kysyisi laitetaanko lehti ja asiakas ostaisi...? Jotenkin en näe tämän koskaan tapahtuvan joten eikö olisi vain parasta jättää ulkomaalaiset ja niiksi tekeytyvät suomenkieleisten lehtien soittolistojen ulkopuolelle...?

   Lainaa

  37. Tulos: +11 (11 ääntä)
   ulkkis: Onko ulkomaalaiseksi tekeytyminen jotenkin tavallista toimintaa puhelinmyyjiä kohtaan, kun aina pitää tuota samaa “nyt valehtelet” -juttua käydä läpi?
   Ulkomaalaisuudesta en tiedä. Ruotisinkieliseksi tekeytyminen kuulemma ainakin on.

   Lainaa

  38. Tulos: +4 (16 ääntä)
   Ihmisen ei koskaan, missään tilanteessa tulisi tehdä työtä puhelinmyyjänä. Eikä kyllä eläimen tai robotinkaan. Koko paska pitäisi kieltä.

   Lainaa

  39. Maistettu hedelmä 1.4.2021 11:42
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   ...: Päässsään keksinyt koko tuon Demi-jutun.
   Täähän se ois. Kukaan myyjä ei enää myy Demiä, koska huhtikuussa julkaistaan viimeinen numero.

   Lainaa

  40. Maistettu hedelmä 1.4.2021 11:50
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Apua. Kommentoin just seitsemän vuotta vanhaan postaukseen muka tietoisena apua säästäkää

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: puhelinmyyjä, puhelinmyynti, Demi, lehti, Amnesty, Jyväskylä, venäjä, ihmisoikeudet