Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 21

Pyörävaras tulee katumapäälle.
Suurenna näkymä
Kuvakooste, osa 21

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 34 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +491 (553 ääntä)
   Tapion jakama kuva saa silmäni itkemään verta

   Lainaa

  2. Tulos: +1142 (1148 ääntä)
   nyt ymmärrän mikä ero on varkaudella ja "ajoneuvon luvattomalla käyttöönotolla" :)

   Lainaa

  3. Tulos: +265 (409 ääntä)
   Tuollaisia öisiä sankareita pitäisi olla lisää :)

   Lainaa

  4. Tulos: +754 (794 ääntä)
   Ei kai kukaan sentään oman äitinsä jalkojen väliin pyri... Toivottavasti ainakaan.

   Lainaa

  5. Tulos: +198 (214 ääntä)
   Ei ole todellista: "Tuo tuuletus näyttää jotenkin ärsyttävältä". Tai no, niinhän se näyttää. Ei siinä mitään.

   Lainaa

  6. Tulos: +326 (342 ääntä)
   dinzdinz: Ei kai kukaan sentään oman äitinsä jalkojen väliin pyri… Toivottavasti ainakaan.
   Samaa mietin aina tämän hassunhauskan vitsin kuullessani. Eihän siinä sitä toki ajeta takaa, mutta yritäpä saada tuota mielikuvaa enää pois. Yök.

   Lainaa

  7. Run Kari Run! 31.10.2013 8:11
   Tulos: -66 (148 ääntä)
   Kaisa: mutta yritäpä saada tuota mielikuvaa enää pois. Yök.
   Mitäs mietit äitisi haarojenväliä.

   Lainaa

  8. Tulos: +20 (180 ääntä)
   kauheet yleistyst et muka kaikki miehet haluis sitä :''D luoja

   Lainaa

  9. Tulos: +230 (256 ääntä)
   Ei hitto mä inhoan tuollaisia somessa jaettuja mukahauskoja latteuksia, joita Tapionkin kuva edustaa. Alkoi ärsyttämään. Ja kaikki "syvälliset" mietelauseet tulee kanssa hyvänä kakkosena. Yäk.

   Lainaa

  10. Tulos: +154 (156 ääntä)
   Mullekin on kerran palautettu pyörä, joku öinen sankari vaan "lainas" sen. Mutta se oli kyllä lukossa ja lukko paskana palauttaessa, enkä saanut mitään tuollaista kivaa viestiä sen kanssa. :/

   Lainaa

  11. Tulos: +16 (86 ääntä)
   Toivottavasti ylintä kuvaa jaetaan ahkerasti, totta kun nuo touhut on... jos vaan kaikki tajuaisi

   Lainaa

  12. Tulos: +66 (78 ääntä)
   1. kuvassa Joey ja Sidney...

   Lainaa

  13. Tulos: +122 (152 ääntä)
   pulipuli: Tuollaisia öisiä sankareita pitäisi olla lisää
   Lisää pyörävarkaita?

   Lainaa

  14. Tulos: -19 (47 ääntä)
   James: nyt ymmärrän mikä ero on varkaudella ja “ajoneuvon luvattomalla käyttöönotolla”
   Niin paljon ja antaumuksellisesti kuin pyörävarkaita inhoankin (se tunne kun jossain kymmenen kilometrin päässä kotoa ilman yöbusseja poistuu tilaisuudesta ja huomaa ettei menopelistä ole jäljellä kuin runko/ etupyörä/ kaikki muu paitsi satula, ja sitten sekin tunne kun kuluttaa kymmenen minuuttia lukitsemalla rungon siltaan, etupyörän runkoon, ja irrottaa satulan itse ja kanniskelee mukanaan...) - näistä tunteista huolimatta, tai ehkä niiden vuoksi, pitäisin lukitsematonta pyörää hylättynä, joten tyyppi ei siten oikein ole varas.

   Lainaa

  15. Tulos: +5 (51 ääntä)
   IHANA TOI ÖINEN SANKARI :---D <3

   Lainaa

  16. Tulos: +36 (46 ääntä)
   No en mä ainakaan halu äitini pilluun...

   Lainaa

  17. Tulos: +32 (40 ääntä)
   dinzdinz: Ei kai kukaan sentään oman äitinsä jalkojen väliin pyri… Toivottavasti ainakaan.
   No toivottavasti ei, jotkut kyllä tuntuu pyrkivät äitinsä ikäisten naisten jalkoväliin...

   Lainaa

  18. Tulos: -16 (34 ääntä)
   Riikka: Tapion jakama kuva saa silmäni itkemään verta
   Piristi tyä miähen päivää! REPS KOPS :DD

   Lainaa

  19. Tulos: +67 (85 ääntä)
   Naisetkin syntyvät naisten jalkojen välistä, mutta eivät silti pyri sinne jatkuvasti takaisin?

   Lainaa

  20. Tapio = Tampio 31.10.2013 19:43
   Tulos: +82 (88 ääntä)
   "pyrkivät koko loppu elämänsä päästä sinne"

   Lainaa

  21. Tulos: -20 (52 ääntä)
   Sannni: Niin paljon ja antaumuksellisesti kuin pyörävarkaita inhoankin (se tunne kun jossain kymmenen kilometrin päässä kotoa ilman yöbusseja poistuu tilaisuudesta ja huomaa ettei menopelistä ole jäljellä kuin runko/ etupyörä/ kaikki muu paitsi satula, ja sitten sekin tunne kun kuluttaa kymmenen minuuttia lukitsemalla rungon siltaan, etupyörän runkoon, ja irrottaa satulan itse ja kanniskelee mukanaan…) – näistä tunteista huolimatta, tai ehkä niiden vuoksi, pitäisin lukitsematonta pyörää hylättynä, joten tyyppi ei siten oikein ole varas.
   Lukitsematon autokin on hylätty? Tai asunto? Erehdyksiä sattuu ja aina ei muista lukita pyöräänsä tms., se ei tee siitä hylättyä.
   Jessica: kauheet yleistyst et muka kaikki miehet haluis sitä :”D luoja
   Niin no, onhan niitä homoja. Mutta kyllähän kaikki heteromiehet haluaa pillua. Olet vaan niin napero vielä, ettet tiedä sitä.:)

   Lainaa

  22. Tulos: +43 (47 ääntä)
   Riina: Naisetkin syntyvät naisten jalkojen välistä, mutta eivät silti pyri sinne jatkuvasti takaisin?
   kyllä jotkut naiset pyrkii. Ja ihan kaikki miehet taas ei pyri.

   Lainaa

  23. Tulos: -38 (82 ääntä)
   emppy: kyllä jotkut naiset pyrkii. Ja ihan kaikki miehet taas ei pyri.
   "Anteeksi *kohentaa silmälasejaan*, olen Herra/Rouva Saivartelija. Haluaisin huomauttaa, ettette olleet tarpeeksi tarkka yleistyksessänne. Saanen tarkentaa, että *työntää lasejaan ylöspäin* ihan jokainen mies ei pyri takaisin naisen jalkojen väliin ja on myös naisia, jotka pyrkivät sinne. He ovat homo- tai aseksuaaleja *työntelee lasejaan lisää ylöspäin, vaikka ovat jo niin ylhäällä nenänvartta kuin voivat olla*. Pyydän olemaan tarkempi näissä asioissa, minkäänlaisia yleistyksiä ei saa tehdä, vaikka tutkimusten mukaan heteroseksuaaleja onkin Suomen väestöstä yli 99 prosenttia. Mutta *kohentaa rillejään* yleistyksiä ei tule tehdä, ei edes täällä Feissarimokien kommenttiosiossa. Tarkkuutta, pyydän."

   Lainaa

  24. Tulos: +39 (49 ääntä)
   Ei näin Tarja. Jopa minä tunnistan kuvasta Käteisen ja Tuppimunan vaikka en pahemmin politiikkaa seuraakkaan.

   Lainaa

  25. Tulos: +114 (120 ääntä)
   Riina: “Anteeksi *kohentaa silmälasejaan*, olen Herra/Rouva Saivartelija. Haluaisin huomauttaa, ettette olleet tarpeeksi tarkka yleistyksessänne. Saanen tarkentaa, että *työntää lasejaan ylöspäin* ihan jokainen mies ei pyri takaisin naisen jalkojen väliin ja on myös naisia, jotka pyrkivät sinne. He ovat homo- tai aseksuaaleja *työntelee lasejaan lisää ylöspäin, vaikka ovat jo niin ylhäällä nenänvartta kuin voivat olla*. Pyydän olemaan tarkempi näissä asioissa, minkäänlaisia yleistyksiä ei saa tehdä, vaikka tutkimusten mukaan heteroseksuaaleja onkin Suomen väestöstä yli 99 prosenttia. Mutta *kohentaa rillejään* yleistyksiä ei tule tehdä, ei edes täällä Feissarimokien kommenttiosiossa. Tarkkuutta, pyydän.”
   Tuota, *laittaa kätensä housuihin*, minäkin saanen huomauttaa, ettette *rapsuttelee kassejaan* saaneet eleiden tekstin sekaan lisäämisellä mielestäni aikaan kuin *rapsuttelee kassejaan lisää* vaikea selkoisempaa tekstiä. Mutta totta kai *ottaa kätensä pois housuista ja haistaa sitä* kukin taaplaa tyylillään, pahoittelen aamuöistä huumorintajuani :)

   Lainaa

  26. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Riina: “Anteeksi *kohentaa silmälasejaan*, olen Herra/Rouva Saivartelija. Haluaisin huomauttaa, ettette olleet tarpeeksi tarkka yleistyksessänne. Saanen tarkentaa, että *työntää lasejaan ylöspäin* ihan jokainen mies ei pyri takaisin naisen jalkojen väliin ja on myös naisia, jotka pyrkivät sinne. He ovat homo- tai aseksuaaleja *työntelee lasejaan lisää ylöspäin, vaikka ovat jo niin ylhäällä nenänvartta kuin voivat olla*. Pyydän olemaan tarkempi näissä asioissa, minkäänlaisia yleistyksiä ei saa tehdä, vaikka tutkimusten mukaan heteroseksuaaleja onkin Suomen väestöstä yli 99 prosenttia. Mutta *kohentaa rillejään* yleistyksiä ei tule tehdä, ei edes täällä Feissarimokien kommenttiosiossa. Tarkkuutta, pyydän.”
   muuten ihan hyvä mutta homoja on tutkimusten mukaan noin viisi (5) prosenttia väestöstä, ja siinä on vain ne, ketkä ovat sen kyselyissä myöntäneet. jäljelle jäät vielä kaikki bi-, a- ja panseksuaalit sekä muut itseään määrittelemättömät. kyllä heteroutta voidaan pitää yleisenä mutta vaikka vähemmistö onkin vähemistöä, tarkista faktasi. rasittavaa lukea pätemistä mikä on päin persettä.

   Lainaa

  27. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Riina: “Anteeksi *kohentaa silmälasejaan*, olen Herra/Rouva Saivartelija. Haluaisin huomauttaa, ettette olleet tarpeeksi tarkka yleistyksessänne. Saanen tarkentaa, että *työntää lasejaan ylöspäin* ihan jokainen mies ei pyri takaisin naisen jalkojen väliin ja on myös naisia, jotka pyrkivät sinne. He ovat homo- tai aseksuaaleja *työntelee lasejaan lisää ylöspäin, vaikka ovat jo niin ylhäällä nenänvartta kuin voivat olla*. Pyydän olemaan tarkempi näissä asioissa, minkäänlaisia yleistyksiä ei saa tehdä, vaikka tutkimusten mukaan heteroseksuaaleja onkin Suomen väestöstä yli 99 prosenttia. Mutta *kohentaa rillejään* yleistyksiä ei tule tehdä, ei edes täällä Feissarimokien kommenttiosiossa. Tarkkuutta, pyydän.”
   Meinaatko, että seksuaalisuuden eri kirjot (homo-, bi- ja a-seksuaalisuus) rajoittuu alle prosenttiin yhteensä? Mikähän mahtaa olla kaapissa olevien prossamäärä. Oikein, jos saivarrellaan niin mikä on oikea määritelmä seksuaalisesta suuntautumisesta. Raja on kuin veteen piirretty viiva henkilökohtaisella tasolla mietittynä. Vitsin pointin kuitenkin kaikki toki ymmärtää olipa % mikä hyvänsä. Kuitenkin suurin osa sinne kaipaa.

   Lainaa

  28. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Riina: Naisetkin syntyvät naisten jalkojen välistä, mutta eivät silti pyri sinne jatkuvasti takaisin?
   Nimenomaan......

   Lainaa

  29. Salam aleikum 4.11.2013 23:56
   Tulos: -12 (12 ääntä)
   Riina: Naisetkin syntyvät naisten jalkojen välistä, mutta eivät silti pyri sinne jatkuvasti takaisin?
   Naiset syntyvat miehen peniksen ansiosta ja haluavat loppuelamansa kauaksi siita?"

   Lainaa

  30. Jokainen saa haluta 5.11.2013 20:03
   Tulos: -13 (15 ääntä)
   Jessica: kauheet yleistyst et muka kaikki miehet haluis sitä :”D luoja
   No kyllähän kukanenkin seksiä haluaa jossain vaiheessa:D terveisin nainen.

   Lainaa

  31. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Sannni: Niin paljon ja antaumuksellisesti kuin pyörävarkaita inhoankin (se tunne kun jossain kymmenen kilometrin päässä kotoa ilman yöbusseja poistuu tilaisuudesta ja huomaa ettei menopelistä ole jäljellä kuin runko/ etupyörä/ kaikki muu paitsi satula, ja sitten sekin tunne kun kuluttaa kymmenen minuuttia lukitsemalla rungon siltaan, etupyörän runkoon, ja irrottaa satulan itse ja kanniskelee mukanaan…) – näistä tunteista huolimatta, tai ehkä niiden vuoksi, pitäisin lukitsematonta pyörää hylättynä, joten tyyppi ei siten oikein ole varas.
   Se tunne mitä? Millainen se tunne on? Kertokaa nyt joku! Tulen hulluksi kun en koskaan saa tietää siitä tunteesta! Voisiko joku jo vihdoinkin päättää lauseensa?!

   Lainaa

  32. Tulos: -8 (14 ääntä)
   magilara: No toivottavasti ei, jotkut kyllä tuntuu pyrkivät äitinsä ikäisten naisten jalkoväliin…
   Ja jos halutaan saivarrella lisää, niin eikö tämä muisto jota kaivataan koske juuri sen ikäistä jalkoväliä, kuin se äidin jalkoväli oli, kun lapsi syntyi. Eli jos äiti oli parikymppinen, kaipaa parikymppistä jalkoväliä. Ja aika moni mies kaipaa parikymppistä jalkoväliä. Eli siinä on syy siihen, miksi useat miehet tykkäävät nuorista naisista aina vaan, vaikka itse olisivat ikäloppuja. Pettämätöntä logiikkaa.

   Lainaa

  33. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Kaisa: Samaa mietin aina tämän hassunhauskan vitsin kuullessani. Eihän siinä sitä toki ajeta takaa, mutta yritäpä saada tuota mielikuvaa enää pois. Yök.
   Sanotaan Oidipus-kompleksiksi. Perinteisen Freudilaisen psykoanalyysin mukaan lapset käyvät läpi Oidipuskompleksin (tytöt Elektrakompleksin), jossa poika rakaastuu äitiinsä, mutta kokee kateutta isää kohtaan, koska hän on tasavertainen kilpailija äidin suhteen. Aiheeseen liittyy: kastraatioahdistus, peniskateus.

   Lainaa

  34. Löyhkäävä sotilas 29.6.2020 15:06
   Tulos: -1 (1 ääni)
   caro: muuten ihan hyvä mutta homoja on tutkimusten mukaan noin viisi (5) prosenttia väestöstä, ja siinä on vain ne, ketkä ovat sen kyselyissä myöntäneet. jäljelle jäät vielä kaikki bi-, a- ja panseksuaalit sekä muut itseään määrittelemättömät. kyllä heteroutta voidaan pitää yleisenä mutta vaikka [...]
   Et sattumalta ole kasvissyöjä?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: pyörä, varas, varastaa, pyörävaras, lappu, viesti, miehet, naiset, Katainen, Stubb, kuva, rinnat, koti-ikävä