Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Avuton autoilija, osa 12

Osaisitko peruuttaa tästä pois? KUVA.
Avuton autoilija, osa 12

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 116 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1127 (1151 ääntä)
      Suvi ei taida hirveesti käyttää parkkipaikkoja. Siellä kun joutuu myös peruuttamaan aika usein.

      Lainaa

    2. Tulos: -907 (1455 ääntä)
      Hah :D naiset ja ajotaito ei kuulu samaan lauseeseen :D

      Lainaa

    3. Tulos: -778 (1174 ääntä)
      Tyypillinen nainen.

      Lainaa

    4. Tulos: -91 (453 ääntä)
      ymmärrän suvia. Kun itse olin saanut kortin olin epävarma kuski ja varsinkin jos ajaa vähemmän ei saa harjoitusta. kyllä nykyään sitten onkin jo itsevarmuutta ja taitoa T; 7v ratissa

      Lainaa

    5. Tulos: +569 (753 ääntä)
      Pian tänne tulee kaikki seksistit kommentoimaan miten kaikki naiset on huonoja ajamaan.

      Lainaa

    6. vihaanjuntteja 17.10.2013 7:04
      Tulos: +726 (918 ääntä)
      jomppe: Hah naiset ja ajotaito ei kuulu samaan lauseeseen
      Juu, naisethan ne tuolla liikenteessä aiheuttaa eniten vaaratilanteita ja kuolonkolareita. Eiku mites se olikaan...

      Lainaa

    7. Manmanmankka 17.10.2013 7:08
      Tulos: +171 (319 ääntä)
      Storebro: Tyypillinen nainen.
      Kyllä tyypillinen nainen pääsis tuosta pois, ei välttämättä kolhuitta, mutta pääsis. Toi on vaan tampio.. Hommais jonku saippuakipon, mielummin polkupyörän, kun etäisyyksien ja auton hahmottaminen on noin vaikeeta.

      Lainaa

    8. Tulos: +506 (576 ääntä)
      Aina te vetootte siihen, ettei naiset osaa ajaa. Ehkä Suvi ei osaa, muttei se tarkota ettei naapurin ulriikka osais.

      Lainaa

    9. Tulos: -195 (547 ääntä)
      Miten saa naisen sokeaksi? Laittaa eteen tuulilasin.

      Lainaa

    10. Tulos: +412 (480 ääntä)
      Storebro: Tyypillinen nainen.
      Ei sinulla vissiin ole paljoa naisista kokemusta, kun tällainen on käsityksesti tyypillisestä naisesta? Noh, ehkä joku päivä...

      Lainaa

    11. Puolikiero_savolainen 17.10.2013 7:40
      Tulos: +346 (426 ääntä)
      Voi hyvänen aika, kun minua aina naurattaa nämä "tosimiehet", joilla ei ole muuta tekemistä kuin kiusoitella naisia ajotaidoista. Katsokaapas tilastoja: naiset ovat parempia kuskeja noin keskimäärin. Ei minun ole sitä vaikea myöntää, elämässä on muutakin! Suvi sen sijaan voisi kertoa (mahd.) autokoulun nimen, jonka kävi. Luvat pitäisi viedä paikasta, joka ei opeta tuollaista yksinkertaista asiaa.

      Lainaa

    12. Tulos: +183 (215 ääntä)
      Haifff: Aina te vetootte siihen, ettei naiset osaa ajaa. Ehkä Suvi ei osaa, muttei se tarkota ettei naapurin ulriikka osais.
      Kyllä, ja jostain syystä miehillä on jonkinasteisia vaikeuksia ymmärtää, että naisilla on alempi kynnys laittaa kaikki Facebookiin, koska yleisesti ottaen naiset ovat avoimempia kuin miehet (ikävä yleistys, mutta kuitenkin), mikä suoraan johtaa siihen, että keskimäärin _Facebook-päivityksistä_ juuri naisilla on noita tyhmiä kuvia ja ihme kysymyksiä. Facebookista ei voi päätellä kaikkea.

      Lainaa

    13. Tulos: +75 (99 ääntä)
      EI VOI OLLA TOTTA!! Miten jengi ei osaa ajaa...

      Lainaa

    14. Tulos: +246 (248 ääntä)
      Eihän tossa tarvii ees mitään venkslata... Kääntää vaan pikkusen rattia

      Lainaa

    15. Tulos: -55 (195 ääntä)
      Miespuolinen pakettiautoilija (Transitin kyljissä firman teippaukset paljastaa sukupuolen) saa ajaa laittomasti parkkiin ihan miten vaan, mutta haukkujat keskittyvät haukkumaan naista, jolla on ollut vuoden verran ajokortti? Minusta on aika hyvin, jos vähän aikaa ajokortin omistanut ajaa jatkuvasti noin pieneen parkkipaikkaan ja peruuttaa pois.

      Lainaa

    16. Tulos: +132 (144 ääntä)
      Niin: Miespuolinen pakettiautoilija (Transitin kyljissä firman teippaukset paljastaa sukupuolen) saa ajaa laittomasti parkkiin ihan miten vaan, mutta haukkujat keskittyvät haukkumaan naista, jolla on ollut vuoden verran ajokortti? Minusta on aika hyvin, jos vähän aikaa ajokortin omistanut ajaa jatkuvasti noin pieneen parkkipaikkaan ja peruuttaa pois.
      Tuossa näyttäisi olevan tilaa kääntää kaikki ja antaa mennä peruuttaen, ei ole mitenkään ahdas. Ja miten päättelit, että kyseessä on laiton parkki tämän kuvan perusteella?

      Lainaa

    17. Tulos: +114 (126 ääntä)
      Niin: Miespuolinen pakettiautoilija (Transitin kyljissä firman teippaukset paljastaa sukupuolen) saa ajaa laittomasti parkkiin ihan miten vaan, mutta haukkujat keskittyvät haukkumaan naista, jolla on ollut vuoden verran ajokortti? Minusta on aika hyvin, jos vähän aikaa ajokortin omistanut ajaa jatkuvasti noin pieneen parkkipaikkaan ja peruuttaa pois.
      Musta aika törkeetä väittää auton teippausten perusteella kuskin olleen mies. Kyllähän naisetkin voi yhtä hyvin kyseisessä firmassa työskennellä, ihan siihen sukupuoleen katsomatta. Miten sovinistista ajattelua! Paitsi jos kyseessä on pysäköintivirhe, on kuski kyllä epäilemättä joku ajattelematon macho-mies.

      Lainaa

    18. Tulos: +155 (165 ääntä)
      Kyllä tosta pitää osata peruuttaa kolhimatta vaikka olis saannu kortin vasta pari päivää sitten.

      Lainaa

    19. Tulos: +129 (139 ääntä)
      Niin: Miespuolinen pakettiautoilija (Transitin kyljissä firman teippaukset paljastaa sukupuolen) saa ajaa laittomasti parkkiin ihan miten vaan, mutta haukkujat keskittyvät haukkumaan naista, jolla on ollut vuoden verran ajokortti? Minusta on aika hyvin, jos vähän aikaa ajokortin omistanut ajaa jatkuvasti noin pieneen parkkipaikkaan ja peruuttaa pois.
      AIKA HYVIN? Hei haloo, sen kortin saa suoritettuaan inssin. Siellä tsekataan että tollaset perushommat PITÄISI olla hanskassa. Tuohon väliinhän ajaa sokea mummokin, ja pakittaa vielä poiskin. Missä tuossa teippauksissa lukee että on mies ratissa? "Hieman" pitäisi tiukentaa ilmeisesti inssiajosta läpipääsyä.

      Lainaa

    20. Tulos: +77 (85 ääntä)
      Voi herranjumala jos "peruutan tosta joka päivä" ja vuodessa ei ole oppinut kuitenkaan peruuttamaan. O_O Ei tosiaan taida Suvi hirveesti käyttää parkkipaikkoja. :D

      Lainaa

    21. Avutonta menoa 17.10.2013 10:22
      Tulos: +101 (109 ääntä)
      En sellaista naista tunnekkaan, joka ei tuosta autoaan pois peruuttaisi! Kortti pois noin kädettömältä kuskilta, joka ei noin suuressa tilassa saa autoaan käännettyä.

      Lainaa

    22. Tulos: -71 (173 ääntä)
      "no mutku miehet aiheuttaa enemmän kolareita.." joo, kyllä, mut samalla myös lentäjät romuttaa enemmän lentokoneita ku autoilijat.. meinaan että miehillä tulee aika pirusti enemmän ajokilometrejä vuodessa ku naisilla (rahtiliikenne+muu ammattiliikenne on aika perkeleen miesvoittoista, ja muutenki miehet autoilee tilastollisesti paljon enemmän) eli totta vitussa siinä sattuu ja tapahtuu, ja ihan turha vetää tota miehetkolaroienemmän-korttia esiin..ja myönnetään, miehistä löytyy niitä reikäpäitäkin jotka romuttaa vanhoja kahen markan corolliansa ku haluu esittää jotai ari vatasta, mut voin kyllä ihan kokemuksesta sanoa että kyllä ne pahimmat amatöörit, ylivarovaiset vaaratilanteiden aiheuttajat tai muuten vaan ajotaidottomat on sen verran usein naispuoleisia että ei se mee enää sattuman piikkiin.. ja ihan oikeesti, jos 99% näistä tännekin lähetetyistä avuttomista autoilijoista on naisia ni ei se todellakaan kerro siitä että naiset on muka avoimempia ku miehet.. ja sit tosta itse kuvasta...... vuoden ollu kortti..? miten...? siis miten se on sen ees saanu ja miten toi auto on vielä ehjänä jos se on melkein jo pesismailan kanssa menossa moikkaamaan autoa joka on parkkeerattu jumalauta viiden metrin päähän..? ei pitäis liian väsyneenä kattoa näitä mokia/kommentteja, alkaa vaan pinna kiristymään..

      Lainaa

    23. Tulos: +25 (45 ääntä)
      Eikös inssissä pidä peruuttaa myös esimerkiksi taskuun? Miten ihmeessä tämä taikuri on sen sitten läpäissyt, jäänee arvoitukseksi. Tai sitten tämä on taas näitä kärpäsestä härkäsen tekeviä ihmisiä ja huomionhakijoita.

      Lainaa

    24. Tulos: +7 (23 ääntä)
      Hmm.. Kyllä mä peruuttaisin kuorma-autollakin tuosta pois :D

      Lainaa

    25. Tulos: +54 (60 ääntä)
      kysyn vaan, että miksi Suvilla on ylipäätään auto?

      Lainaa

    26. mikä tampio 17.10.2013 11:16
      Tulos: +32 (42 ääntä)
      Pääsisin tosta kolhuitta ihan helposti pois, ja itselläkin ollut vasta vähän yli vuoden kortti. Olen myös nainen. :)

      Lainaa

    27. Avuton Autoilija 17.10.2013 11:25
      Tulos: +41 (49 ääntä)
      riesa: Eikös inssissä pidä peruuttaa myös esimerkiksi taskuun? Miten ihmeessä tämä taikuri on sen sitten läpäissyt, jäänee arvoitukseksi. Tai sitten tämä on taas näitä kärpäsestä härkäsen tekeviä ihmisiä ja huomionhakijoita.
      Kyllä omassa kotikaupungissani riitti inssissä se, että osasi parkkeerata kaupanpihalle itse valitsemaansa ruutuun. Ja senkin verran voin vielä paljastaa, että käymässäni autokoulussa ei edes ajotunneilla opetettu parkkeeraamaan taskuparkkiin.

      Lainaa

    28. Tulos: -24 (70 ääntä)
      Aina tämä sama hemmetin vääntö. "Naiset ei osaa ajaa" on nyt semmonen vakiintunut "stereotypia", jota käytetään huumorilla. Ne jotka asiaa tosissaan laukoo tai ottaa ovat eittämättä idiootteja. Kuvassa kommentoinut Lilyakin varmaan hirveä sovinisti kun toteaa että "kyllä nyt nainenkin". Maailmassa on oikeitakin ongelmia, ei tästä tarvitse joka kerralla numeroa tehdä. Kiitos ja anteeksi.

      Lainaa

    29. Tulos: +24 (58 ääntä)
      Elämäni aikana tapaamani huonot kuskit ovat olleet miehiä! Naiset yleensä ajavat varovaisesti. Joillakin miehillä on taas päätöntä kaahailua, äkkijarrutuksia, ylinopeutta ja varsinkin nuorilla pojilla on joku hirveä tarve kaahailla kun on tyttöjä kyydissä ja buustata egoaan. PS. Olen huomannut että ajotaidot ja sänkytaidot ovat vertailtavissa keskenään (huom kaikki naiset!!). Eli jos mies ei osaa käsitellä autoaan niin on aika huono sängyssä, turvallisesti ajavat ovat turvallisia sängyssä, jne. ;) Pistäkääpäs merkille!

      Lainaa

    30. Tulos: +38 (48 ääntä)
      Plokatkaa vaan Suvin auto,kaikilla on turvallisempaa sen jälkeen liikenteessä...

      Lainaa

    31. Tulos: +36 (38 ääntä)
      riesa: Eikös inssissä pidä peruuttaa myös esimerkiksi taskuun? Miten ihmeessä tämä taikuri on sen sitten läpäissyt, jäänee arvoitukseksi. Tai sitten tämä on taas näitä kärpäsestä härkäsen tekeviä ihmisiä ja huomionhakijoita.
      Itsellä oli inssi viime viikolla ja ei tarttenu mitään peruutuksia tehdä. Kai se aina vähän riippuu inssi sedästä/tädistä, että mitä täytyy tehdä. Kuvan perusteella tuossa on kyllä ihan rutkasti tilaa peruuttaa, että en kyllä tajua miten Suvi ei sitten uskalla.

      Lainaa

    32. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Mulla itellä on hirveen huono arvioida, et kuinka paljon tilaa missäkin tai kuin paljon matkaa on esim 100 m... joten en näe, kuinka paljon tuossa sitten on sitä tilaa? :o (ei, mulla ei ole ajokorttia eikä autoa)

      Lainaa

    33. Tulos: +23 (63 ääntä)
      jomppe: Hah naiset ja ajotaito ei kuulu samaan lauseeseen
      ja sun ei kuulu olla olemassa...

      Lainaa

    34. Tulos: +20 (24 ääntä)
      miten tommoset älykääpiöt saa edes kortin? :D kyllä helpolla pääsee autokoulussa nykyään.. :D ja vuodessakin oppii ajaan

      Lainaa

    35. Tulos: +85 (95 ääntä)
      hohhoijjaa: Aina tämä sama hemmetin vääntö. “Naiset ei osaa ajaa” on nyt semmonen vakiintunut “stereotypia”, jota käytetään huumorilla. Ne jotka asiaa tosissaan laukoo tai ottaa ovat eittämättä idiootteja.Kuvassa kommentoinut Lilyakin varmaan hirveä sovinisti kun toteaa että “kyllä nyt nainenkin”. Maailmassa on oikeitakin ongelmia, ei tästä tarvitse joka kerralla numeroa tehdä. Kiitos ja anteeksi.
      Voin elävästä elämästä kertoa sellaisen kokemuksen, että taannoin hengailin eräällä nimeltä mainitsemattomalla huumorisivustolla aika paljon. Suurin osa sen käyttäjistä oli miespuolisia, ja sivustolle lähetetyt kuvat ja hupijutut ja niiden kommentit sisälsivät aika paljon stereotyyppistä naisista vitsailua: nainen ei osannut ajaa ja nainen kuului keittiöön ja nainen ei ymmärtänyt tekniikasta mitään ja vain nainen saattoi tehdä sitä ja tätä noin tyhmästi. Tuollaista ihan tavallista siis, ympäristössään sosiaalisesti hyväksyttyä ja suorastaan toivottua eikä oikeasti pahantahtoista, ja oli se minustakin usein ihan huvittavaa, vaikka siis nainen itse olen. Pari kuukautta siellä päivittäin hengattuani aloin kuitenkin huomata, että koskapa tuo kerran oli siellä sosiaalisesti niin hyväksyttyä, minäkin aloin suhtautua alitajuisesti samoin. Naissukupuoli alkoi tuntua kertakaikkisen osaamattomalta ja nololta, ja toisinaan tunsin suurta ahdistusta sen vuoksi, että itse edustin sitä. Jossain vaiheessa lakkasin käymästä kyseisellä sivustolla, ja hitaasti kokemani sisäinen ristiriita alkoi hiipua. Ymmärrän pointtisi siitä, ettei kaiken maailman trolleihin kannata kiinnittää huomiota, mutta toisaalta voin siis kokemuksesta sanoa, että stereotyyppinen vitsailu oikeasti vahvistaa stereotypioita ja vaikuttaa ihmisten suhtautumiseen. Minusta on hyvä, että joku ottaa joskus siihen kantaa (vaikkapa huumorilla itsekin) ja tuo esiin vastakkaisen mielipiteen, vaikka moisella ei vaikutusta itse vitsailijaan tai trolliin olisikaan.

      Lainaa

    36. Tulos: +17 (23 ääntä)
      Avuton Autoilija: Kyllä omassa kotikaupungissani riitti inssissä se, että osasi parkkeerata kaupanpihalle itse valitsemaansa ruutuun. Ja senkin verran voin vielä paljastaa, että käymässäni autokoulussa ei edes ajotunneilla opetettu parkkeeraamaan taskuparkkiin.
      Samaa olen kuullut, taskuparkkia ei kuulemma enää opeteta ollenkaan, ainakaan täälläpäin. Silti tienvarsilla ruudut ovat rivisä, ei mitään USA tyylistä vinoparkkia, joka on helppo, mutta eipä meikäläisillä teillä sellaiseen ole mitään mahdollisuutta, ilman että koko infra menisi uusiksi. Kaveri just tuossa pyöritteli päätänsä kun juniori sai kortin, joutuu iskä sitten itse opettamaan pojalleen sen taskuperuutuksen. Voi aikoja, voi tapoja...

      Lainaa

    37. Tulos: +7 (57 ääntä)
      jomppe: Hah naiset ja ajotaito ei kuulu samaan lauseeseen
      vitun juntti oikeest !

      Lainaa

    38. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Toivottavasti Suvi hallitsee auton käsittelyn paremmin, kun mitä päivitys antaa ymmärtää. Kyllä tuosta auton saa aika mallikkaasti ohitse, kun tilaa on enempi kun meidän talon "parkkipaikalla" mikä on suunnittelu työn helmi. Mutta kaupoille pääseen jalankin. Hyvähän se auto on välillä jättää ihan suoraan kotiin ja käpytellä ostoksille.

      Lainaa

    39. Tulos: +62 (78 ääntä)
      hohhoijjaa: Aina tämä sama hemmetin vääntö. “Naiset ei osaa ajaa” on nyt semmonen vakiintunut “stereotypia”, jota käytetään huumorilla. Ne jotka asiaa tosissaan laukoo tai ottaa ovat eittämättä idiootteja.Kuvassa kommentoinut Lilyakin varmaan hirveä sovinisti kun toteaa että “kyllä nyt nainenkin”. Maailmassa on oikeitakin ongelmia, ei tästä tarvitse joka kerralla numeroa tehdä. Kiitos ja anteeksi.
      Seksismi kyllä valitettavasti on oikee ongelma.

      Lainaa

    40. Sanat muokkaavat maailmaa 17.10.2013 13:36
      Tulos: +65 (73 ääntä)
      hohhoijjaa: Aina tämä sama hemmetin vääntö. “Naiset ei osaa ajaa” on nyt semmonen vakiintunut “stereotypia”, jota käytetään huumorilla. Ne jotka asiaa tosissaan laukoo tai ottaa ovat eittämättä idiootteja.Kuvassa kommentoinut Lilyakin varmaan hirveä sovinisti kun toteaa että “kyllä nyt nainenkin”. Maailmassa on oikeitakin ongelmia, ei tästä tarvitse joka kerralla numeroa tehdä. Kiitos ja anteeksi.
      Samalla lailla puhutaan, että tytöt eivät ymmärrä matematiikkaa, ja kappas vain, kohta käy selville, etteivät osaakaan. Kaikkialla maailmassa matematiikka ei ole "sukupuolisidonnaista", ja siellä vastaavaa eroa ei ole löydetty. Kyse on itseääntoteuttavasta ennustuksesta, voi lukea psykologiasta. Tästä on jopa tehty tutkimuksia, joiden tuloksena ne naiset, joiden testitilanteessa kiinnitettiin huomiota heidän sukupuoleensa, pärjäsivät huonommin kuin naiset, joiden testitilanne oli neutraali. Kun tarpeeksi kauan kuulee mitätöintiä miesten suunnalta, niin se alkaa myös yksinkertaisesti ärsyttää. Hauskaksi sitä ei voi sanoa. Koskaan ei myöskään voi tietää, onko sanoja tosissaan vai ei. Ainakaan se miesopettaja, joka kehotti yhtä tytöistä rupeamaan sihteeriksi, jotta miesoppilas voisi keskittyä suunnittelemiseen, ei laskenut leikkiä.

      Lainaa

    41. Tulos: +36 (38 ääntä)
      Tosta ahdasta lähteä peruuttamalla? Toivottavasti Suvi ei koskaan eksy esimerkiksi kauppakeskusten parkkihalleihin...

      Lainaa

    42. Tulos: +45 (61 ääntä)
      jomppe: Hah naiset ja ajotaito ei kuulu samaan lauseeseen
      Eikä nähtävästi sinä ja huumorikaan..

      Lainaa

    43. Tulos: -8 (42 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Voi hyvänen aika, kun minua aina naurattaa nämä “tosimiehet”, joilla ei ole muuta tekemistä kuin kiusoitella naisia ajotaidoista. Katsokaapas tilastoja: naiset ovat parempia kuskeja noin keskimäärin. Ei minun ole sitä vaikea myöntää, elämässä on muutakin!
      Mutkat suoriksi ja sillee? Ei se taida ihan noin yksioikoista olla kuitenkaan. Naisille sattuu noita kolhuja ja juuri parkkipaikkatöpeksimisiä, kun taas ehkä miesten kolarit ovat keskimäärin vakuutusyhtiöille kalliimpia. Ei se vielä tee naisista parempia kuskeja. Vai oisko sulla linkkejä tuollaisiin tilastoihin?

      Lainaa

    44. Tulos: -39 (63 ääntä)
      Storebro: Tyypillinen nainen.
      miinus äänistä päätellen, tätä palstaa lukee naisenemmistö. Omien kanssasisarien höömöilyistä.

      Lainaa

    45. Tulos: +33 (39 ääntä)
      Niin: Miespuolinen pakettiautoilija (Transitin kyljissä firman teippaukset paljastaa sukupuolen) saa ajaa laittomasti parkkiin ihan miten vaan, mutta haukkujat keskittyvät haukkumaan naista, jolla on ollut vuoden verran ajokortti? Minusta on aika hyvin, jos vähän aikaa ajokortin omistanut ajaa jatkuvasti noin pieneen parkkipaikkaan ja peruuttaa pois.
      kommenttisi on paskaa alusta loppuun. Miten noista teippauksista saa sellaisen kuvan että kuski on mies? Mistä tiedät että tuo on laiton parkkipaikka? Ja jos tuo on vielä pieni parkkipaikka... jos on kortin saanut niin luulisi osaavan tuosta peruuttaa. Btw, eikös autokoulussa opeteta että kannattaisi vetää perä eellä parkkiin, se on vaan niin paljon helpompaa ;)

      Lainaa

    46. Tulos: +25 (45 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Voi hyvänen aika, kun minua aina naurattaa nämä “tosimiehet”, joilla ei ole muuta tekemistä kuin kiusoitella naisia ajotaidoista. Katsokaapas tilastoja: naiset ovat parempia kuskeja noin keskimäärin. Ei minun ole sitä vaikea myöntää, elämässä on muutakin!
      Tämä nyt ei ole ihan totta. Naisille sattuu enemmän onnettomuuksia, tosin ne ovat keskimäärin vähemmän vakavia kuin miesten. Kyse on oikeastaan siitä, miten määrittelee ajotaidon. Naiset keskimäärin jäätyvät ratissa useammin kuin miehet vaaratilanteissa. Miehet taas mm. ajavat useammin humalassa, ja vahvemmassa humalassa. Aiheesta on tehty useampikin tutkimus. On mahdotonta sanoa kategorisesti, kummat ovat "parempia" kuskeja. Kummastakin sukupuolesta löytyy vaarallisia kuskeja.

      Lainaa

    47. Tulos: +14 (32 ääntä)
      riesa: Eikös inssissä pidä peruuttaa myös esimerkiksi taskuun? Miten ihmeessä tämä taikuri on sen sitten läpäissyt, jäänee arvoitukseksi. Tai sitten tämä on taas näitä kärpäsestä härkäsen tekeviä ihmisiä ja huomionhakijoita.
      Ei tartte, ei ainakaan mun inssiajossa pitänyt. Ajokoulussa kyllä opetettiin. Mutta joo, mä en voi käsittää miten Suvi ei muka tuosta saa autoa pois? Jumalauta, kortti pois heti tuommoselta ajotaidottomalta idiootilta, tappaa vielä jonkun vahingossa.

      Lainaa

    48. Puolikiero_savolainen 17.10.2013 15:23
      Tulos: +16 (48 ääntä)
      RouvaP: Mutkat suoriksi ja sillee?Ei se taida ihan noin yksioikoista olla kuitenkaan. Naisille sattuu noita kolhuja ja juuri parkkipaikkatöpeksimisiä, kun taas ehkä miesten kolarit ovat keskimäärin vakuutusyhtiöille kalliimpia.Ei se vielä tee naisista parempia kuskeja. Vai oisko sulla linkkejä tuollaisiin tilastoihin?
      On toki. http://www.liikenneturva.fi/www/fi/?we_objectID=5543 "Tilasto liikenneonnettomuuksien tutkijalautakuntien tutkimista kuolonkolareista vuosilta 2005-2007 kertoo karua tarinaa miesten ajamisesta. Silloin kun onnettomuuden taustalta löytyy joko alkoholi, ylinopeus tai turvavyöttömyys, ratin takana on tyypillisesti ollut mies." "Jos miehet käyttäytyisivät liikenteessä naisten tavoin: ajaisivat harvemmin ylinopeutta, eivät syyllistyisi rattijuopumukseen ja muistaisivat turvavyöt, menehtyisi liikenteessä huomattavasti vähemmän ihmisiä, laskeskelee Liikenneturvan viestintäpäällikkö Kare Ojaniemi." Haluatko lisää? Vai puhuvatko tilastot puolestaan? Ollaanko yhtä mieltä siitä, että hyvä mittari on tässä asiassa liikennekuolemat? Silloin tämä oli tässä, kiitos.

      Lainaa

    49. Tulos: +2 (32 ääntä)
      Minusta on kyllä ihan normaalia olla vuodenkin ajamisen jälkeen vielä noin epävarma. Inssi on inssi ja siellä tehdään asiat vain kerran (kaikkea ei sitä paitsi inssissäkään tarvitse osata, riippuu kuka sitä on kattomassa) ja silloinkin siinä on vielä "opettaja" mukana. Jos ei aja paljoa, niin saattaa mennä parikin vuotta, että luottaa täysin omaan ajotaitoonsa. Itselle varmuus tuli vasta kun muutin isompaan kaupunkiin, ja oli pakko alkaa ajamaan kyseisen kaupungin keskustassa. Jos ajat vaan motareilla, ei esimerkiksi parkkeeraustaito kehity enää autokoulun jälkeen! Ja jotakin joutuu opettelemaan vielä autokoulunkin jälkeen, minulle ei esimerkiksi ikinä opetettu taskuparkkia.

      Lainaa

    50. Asennevamma 17.10.2013 15:39
      Tulos: -13 (37 ääntä)
      No juu tuota öö. Mulla on ollut kortti noin puol vuotta ja olisin saanut auton tuosta vittuun. Nainen ratissa ja silleen? Sääli että mullakin on se pillu tuolla jalkojen välissä eikä kikkeliä. Enkä muuten edes ole kamalan hyvä kuski, parempi kuitenkin kun useimmat tän ikäset jäpikät. Terveisin nimim. en oo kolhinu autoa vielä yhtään. PS: Oon niin ylpee itestäni.<3 Kovan luokan nolifeminä.

      Lainaa

    51. Tulos: -8 (26 ääntä)
      Toisaalta, jos tämä on kuvattu laajakulmalla niin meistä auto näyttää olevan kauempana kuin se oikeasti on. Tämän tietäisitte jos ymmärtäisitte valokuvauksen perusteita.

      Lainaa

    52. Tulos: +28 (32 ääntä)
      Haluisinpa nähdä mitä tolle käy talvella, kun lumipenkat koristaa pihaa puoli ja toisin. Ja tuosta pääsee hienosti pois seuraamalla näitä ohjeita: 1) Käännä rätti täysin oikealle. 2) Peruuta. Tadaa.

      Lainaa

    53. Tulos: +49 (55 ääntä)
      Eiköhän nyt vaan sovita niin, että molemmissa sukupuolissa on niitä surkeistakin surkeampia kuskeja ja myös niitä hyviä. Kyllästyttää tuo iänikuinen nillitys. Jollei täällä aiheena ole miehet vs. naiset, niin sitten ainakin lukio vs. amis. :D

      Lainaa

    54. kuvan omistaja 17.10.2013 16:28
      Tulos: +1 (29 ääntä)
      Kyseessä ei ole taidottomuus peruuttaa, vaan vittuuntuminen vekslaamisesta. Tässä teille kokonainen teksti: "Haista sinä Tiia vittu. Mä peruutan tosta joka päivä. Kun mä isken ratissa kaikki oikeelle, keula tekee kivan koukkasun. Ja heti tuossa missä meidän kivilaatotuksella näkyy toinen pystysauma laattojen välissä, alkaa myös tyttöjen pyörät. Joten voin mä tietty nekin torppasta aina kumoon siitä. Ja kyllä, minä en peruuta ensin suoraan taakse ja siitä sit kaikki oikeelle vaan ratti pyörii heti." Nimimerkillä: feissarimokailija ja punaisen auton omistaja. Ps. Hienosti on ne oikeaa asiaa käsitelleen kommentit poistettu. Tästähän saa vain käsityksen, että minä en osaa ajaa autoa. Mutta hyvä että toisille on hupia.

      Lainaa

    55. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Suvin viimeinen kommentti kyllä kruunasi jutun! Tosiaan jos auton keula olisi saada samaan suuntaan kuin pakettiautolla, tuskailin voisi ymmärtää. Mutta toiseen suuntaan lähtiessä olisi syytä varoa pakettiauton sijasta mieluummin ettei jyrää tuota vehkaparkaa mökin nurkalla :D

      Lainaa

    56. Tulos: +9 (19 ääntä)
      Manmanmankka: Kyllä tyypillinen nainen pääsis tuosta pois, ei välttämättä kolhuitta, mutta pääsis. Toi on vaan tampio.. Hommais jonku saippuakipon, mielummin polkupyörän, kun etäisyyksien ja auton hahmottaminen on noin vaikeeta.
      tyypillinen nainen pääsis kyllä ilman kolhujakin pois. mutta jep, tämä yksilö on tampio.

      Lainaa

    57. Tulos: -11 (25 ääntä)
      ollaampa täällä kaikki nyt mestarikuskeja. joillekki tuo voi olla vaikeeta, joillekki helppoa. suvihan sano ettei sekään tuu ompeluu neuvomaan niille ketkä ei sitä osaa, ni miks aina pitää marmattaa jos joku ei osaa jotain nii hyvin ku toiset. ette varmaan itekkää oo ajanu täydellisesti ku teillä on ollu vähän aikaa kortti. ja vuosi on oikeesti tosi vähän. ajamalla sitä oppii koko ajan. ainakin suvi tietää omat rajansa, eikä kolhi turhaan toisten autoa, jos ei uskalla. voi sitten harjoitella isommassa tilassa sitä peruttamista. elä suvi lannistu! :) kyllä kun tarpeeks harjoittelee, ni se onnistuu :)

      Lainaa

    58. Robottinaama 17.10.2013 18:33
      Tulos: -5 (5 ääntä)
      https://www.facebook.com/photo.php?v=640739825970072&set=vb.236486913157711&type=2&theater

      Lainaa

    59. Tulos: +9 (19 ääntä)
      Suvi vois ilmottautua seuraavaan Suomen surkeimpaan kuskiin, vois oppia ajamaan ja voittaa hienoja palkintoja.

      Lainaa

    60. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Se, että autokoulussa joutuu pari kertaa tekemään taskuparkkeerauksen ei kyllä kerro sitä, että sen vielä vuodenkin päästä osaisi tehdä, jos ei kertaakaan kyseisenä aikana ole sitä tehnyt. Joten ihan helposti voi päästä inssin vaikka rimaa hipoen läpi ja unohtaa jonkin oleellisen autolla ajotaktiikan. Myönnän, että en itse monivuotisen autolla ajourani aikana ole juurikin mainittua taskuperuutusta joutunut kertaakaan tekemään, enkä ole varma uskaltaisinki yrittääkään :D

      Lainaa

    61. Tulos: +26 (32 ääntä)
      Ei voi olla todellista... Muuten te "naiset ei kuulu rattiin"-kommentoijat. Onko nyt ihan hiton miehinen olo? Ootteko vähä niinQ samanlaisia koviksia ku Krisu+naistaksikuski-mokassa? Eläkää vaan siellä äitienne helmoissa, muuta naista ei teille luonto suo.

      Lainaa

    62. Tulos: +9 (27 ääntä)
      Asennevamma: No juu tuota öö. Mulla on ollut kortti noin puol vuotta ja olisin saanut auton tuosta vittuun. Nainen ratissa ja silleen? Sääli että mullakin on se pillu tuolla jalkojen välissä eikä kikkeliä. Enkä muuten edes ole kamalan hyvä kuski, parempi kuitenkin kun useimmat tän ikäset jäpikät. Terveisin nimim. en oo kolhinu autoa vielä yhtään. PS: Oon niin ylpee itestäni.♥ Kovan luokan nolifeminä.
      Puoli vuotta ajokortillinen ja osaat jo ajaa autosi vittuun? Tunnenpa itseni hölmöksi, ajokortti on ollut kohta kymmenen vuotta, mutta itse en vielä hallitse kyseistä tekniikkaa.

      Lainaa

    63. Tulos: +12 (14 ääntä)
      ollaampa täällä kaikki nyt mestarikuskeja. joillekki tuo voi olla vaikeeta, joillekki helppoa.suvihan sano ettei sekään tuu ompeluu neuvomaan niille ketkä ei sitä osaa, ni miks aina pitää marmattaa jos joku ei osaa jotain nii hyvin ku toiset. ette varmaan itekkää oo ajanu täydellisesti ku teillä on ollu vähän aikaa kortti. ja vuosi on oikeesti tosi vähän. ajamalla sitä oppii koko ajan. ainakin suvi tietää omat rajansa, eikä kolhi turhaan toisten autoa, jos ei uskalla. voi sitten harjoitella isommassa tilassa sitä peruttamista. elä suvi lannistu! kyllä kun tarpeeks harjoittelee, ni se onnistuu
      Pointti aika pitkälti onkin siinä, että jos ei noin isosta välistä osaa peruuttaa niin miten ikinä pääsee esim.markettien parkkipaikoilta pois (joissa tilaa peruuttaa on HUOMATTAVASTI vähemmän)?

      Lainaa

    64. Tulos: +25 (31 ääntä)
      Toi vertaa ompelutaitoa ajamiseen ja sitä kuinka ei mee aukoo päätä niille, jotka ei osaa ommella. Noh, ompelemisessa ei tiedettävästi ketään voi loukata muutakuin itseään, mutta liikenteessä on paljon ihmisiä, joihin oma virhe voi vaikuttaa ja rajusti. Jos tuollaisia perustaitoja ei osaa, on parempi mennä harjoittelemaan niitä jonnekkin tai heittää kortti nurkkaan.

      Lainaa

    65. Tulos: -3 (9 ääntä)
      Mikäköhän Suvilla on esteenä heti kuvausalueen ulkopuolella kuskin oven vieressä? Ei mitään? Miksei hän vaan laita pakia päälle ja käännä rattia? Eihän niiden eturenkaiden tarvitse olla "ruudusta" kokonaan ulkona ennen ratin kääntöä. Kyllä se auto seuraa peräänsä peruuttaessa ja tulee kääntyneeksi. outoa?

      Lainaa

    66. Tulos: -9 (31 ääntä)
      vihaanjuntteja: Juu, naisethan ne tuolla liikenteessä aiheuttaa eniten vaaratilanteita ja kuolonkolareita. Eiku mites se olikaan…
      Joo ei aiheuta kun eivät raukat pääse parkkipaikalta pois, jos 100m säteellä on toinen auto.

      Lainaa

    67. Tulos: +5 (17 ääntä)
      demon: ja muutenki miehet autoilee tilastollisesti paljon enemmän)
      Anteeksi, mutta onko sinulla tuohon väitteeseen lähdettä? Tahtoisin nähdä.

      Lainaa

    68. Tulos: -22 (32 ääntä)
      Toi naisten ajotaidoista vitsaileminen on näköjään monille arka aihe, ainakin siitä päätellen mikä sota täällä sytty kyseisestä asiasta. Se on totta että miehet ajavat enemmän kolareita, mutta jos suhteutetaan ajokilometrit, niin silloin kyllä naiset vievät kolarimäärissä voiton.

      Lainaa

    69. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Pitääkö ajokouluun laittaa vielä joku uusi vaihe, jossa käsitellään perusteellisesti peruuttamista? >:(

      Lainaa

    70. Tulos: -18 (24 ääntä)
      "Elämäni aikana tapaamani huonot kuskit ovat olleet miehiä! Naiset yleensä ajavat varovaisesti. Joillakin miehillä on taas päätöntä kaahailua, äkkijarrutuksia, ylinopeutta ja varsinkin nuorilla pojilla on joku hirveä tarve kaahailla kun on tyttöjä kyydissä ja buustata egoaan. PS. Olen huomannut että ajotaidot ja sänkytaidot ovat vertailtavissa keskenään (huom kaikki naiset!!). Eli jos mies ei osaa käsitellä autoaan niin on aika huono sängyssä, turvallisesti ajavat ovat turvallisia sängyssä, jne. ;) Pistäkääpäs merkille!" Joo, muijat vaan reppu levälleen miehiä testaamaan! Jos mä vaikka sit ajan...

      Lainaa

    71. Tulos: +22 (28 ääntä)
      Rinja: Voin elävästä elämästä kertoa sellaisen kokemuksen, että taannoin hengailin eräällä nimeltä mainitsemattomalla huumorisivustolla aika paljon. Suurin osa sen käyttäjistä oli miespuolisia, ja sivustolle lähetetyt kuvat ja hupijutut ja niiden kommentit sisälsivät aika paljon stereotyyppistä naisista vitsailua: nainen ei osannut ajaa ja nainen kuului keittiöön ja nainen ei ymmärtänyt tekniikasta mitään ja vain nainen saattoi tehdä sitä ja tätä noin tyhmästi. Tuollaista ihan tavallista siis, ympäristössään sosiaalisesti hyväksyttyä ja suorastaan toivottua eikä oikeasti pahantahtoista, ja oli se minustakin usein ihan huvittavaa, vaikka siis nainen itse olen. Pari kuukautta siellä päivittäin hengattuani aloin kuitenkin huomata, että koskapa tuo kerran oli siellä sosiaalisesti niin hyväksyttyä, minäkin aloin suhtautua alitajuisesti samoin. Naissukupuoli alkoi tuntua kertakaikkisen osaamattomalta ja nololta, ja toisinaan tunsin suurta ahdistusta sen vuoksi, että itse edustin sitä. Jossain vaiheessa lakkasin käymästä kyseisellä sivustolla, ja hitaasti kokemani sisäinen ristiriita alkoi hiipua. Ymmärrän pointtisi siitä, ettei kaiken maailman trolleihin kannata kiinnittää huomiota, mutta toisaalta voin siis kokemuksesta sanoa, että stereotyyppinen vitsailu oikeasti vahvistaa stereotypioita ja vaikuttaa ihmisten suhtautumiseen. Minusta on hyvä, että joku ottaa joskus siihen kantaa (vaikkapa huumorilla itsekin) ja tuo esiin vastakkaisen mielipiteen, vaikka moisella ei vaikutusta itse vitsailijaan tai trolliin olisikaan.
      KIITOS. :)

      Lainaa

    72. Tulos: -17 (35 ääntä)
      No niin elikkä kyllähän se noin about fakta on että miehet ovat taitavampia sitä autoa ajamaan. Tämä on fakta. miehet kuitenkin omilla "rallikokeiluillaan mys pääsevät vakavissa tapaturmissa heittämällä naisista ohi. Joten jos nyt kaikki hyväksyisivät sen että yleistettynä (miksi tämä on kirosana niin monelle, koko maailman hahmottaminenhan perustuu sille että voimme yleistää asioita, esim emme näe jokaista koivun lehteä erillisenä objektina vailla yhteittä muihin lehtiin, vaan osaamme yleistää tilanteen) sen että naiten ongelmat liikenteessä johtuvat taidon puutteesta ja miesten onglemat välinpitämättömyydestä (ei sillä että se olisi mitenkään miehille aihe ylpäillä päin vastoin).

      Lainaa

    73. Tulos: +17 (27 ääntä)
      Miksi tää marmattaa tilanteesta facebookiin ihan kuvan kera, jos ei kykene vastaanottamaan opastusta, apua ja kritiikkiä? Mitä kommentteja se luulee hakevansa "voi ei kauheeta i feel your pain sista!!" Ja koska tää naiset vs. miehet-tappelu loppuu. Kasvakaa.

      Lainaa

    74. Tulos: -17 (27 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: “Jos miehet käyttäytyisivät liikenteessä naisten tavoin: ajaisivat harvemmin ylinopeutta, eivät syyllistyisi rattijuopumukseen ja muistaisivat turvavyöt, menehtyisi liikenteessä huomattavasti vähemmän ihmisiä, laskeskelee Liikenneturvan viestintäpäällikkö Kare Ojaniemi.” Haluatko lisää? Vai puhuvatko tilastot puolestaan? Ollaanko yhtä mieltä siitä, että hyvä mittari on tässä asiassa liikennekuolemat? Silloin tämä oli tässä, kiitos.
      No eihän tuo tee naisista parempia kuljettajia mitenkään päin. Muu liikenne esim. vaarantuu siitä, että joku ajaa esim alinopeutta (en nyt puhu pelkistä naisista, vaan kaikista), jolloin muilla on pakottava tarve ohituksille jne. Tuohan on vain jäävuoren huippu, kännikuskit ja kaaharit. Niitä varmasti mahtuu miehiin enemmän, mutta monesti miehet kuitenkin hallitsevat tuota kulkinetta paremmin ja varmemmin. Enkä toki nytkään yleistä, naisiinkin mahtuu varmoja ja luotettavia kuskeja. Paljonkin.

      Lainaa

    75. Tulos: +8 (18 ääntä)
      kuvan omistaja: Kyseessä ei ole taidottomuus peruuttaa, vaan vittuuntuminen vekslaamisesta. Tässä teille kokonainen teksti: “Haista sinä Tiia vittu. Mä peruutan tosta joka päivä. Kun mä isken ratissa kaikki oikeelle, keula tekee kivan koukkasun. Ja heti tuossa missä meidän kivilaatotuksella näkyy toinen pystysauma laattojen välissä, alkaa myös tyttöjen pyörät. Joten voin mä tietty nekin torppasta aina kumoon siitä. Ja kyllä, minä en peruuta ensin suoraan taakse ja siitä sit kaikki oikeelle vaan ratti pyörii heti.” Nimimerkillä: feissarimokailija ja punaisen auton omistaja. Ps. Hienosti on ne oikeaa asiaa käsitelleen kommentit poistettu. Tästähän saa vain käsityksen, että minä en osaa ajaa autoa. Mutta hyvä että toisille on hupia.
      No jos vieressä on pyöriä, etkä siis voi heti alkaa kääntää rattia niin MIKSI sitten et peruuta ensin vähän matkaa suoraan ja käännä sitten rattia? Kyllä tuossa mahtuisi. Parkkihalleissakin vieressäsi on auto ja takana parkissa autoja, miten pääset siitä pois? Kommenttisi ei tuonut yhtään järkeä siihen, miksei tuosta pääsisi pois..

      Lainaa

    76. Tulos: +18 (24 ääntä)
      demon: “no mutku miehet aiheuttaa enemmän kolareita..” joo, kyllä, mut samalla myös lentäjät romuttaa enemmän lentokoneita ku autoilijat.. meinaan että miehillä tulee aika pirusti enemmän ajokilometrejä vuodessa ku naisilla (rahtiliikenne+muu ammattiliikenne on aika perkeleen miesvoittoista, ja muutenki miehet autoilee tilastollisesti paljon enemmän) eli totta vitussa siinä sattuu ja tapahtuu, ja ihan turha vetää tota miehetkolaroienemmän-korttia esiin..ja myönnetään, miehistä löytyy niitä reikäpäitäkin jotka romuttaa vanhoja kahen markan corolliansa ku haluu esittää jotai ari vatasta, mut voin kyllä ihan kokemuksesta sanoa että kyllä ne pahimmat amatöörit, ylivarovaiset vaaratilanteiden aiheuttajat tai muuten vaan ajotaidottomat on sen verran usein naispuoleisia että ei se mee enää sattuman piikkiin.. ja ihan oikeesti, jos 99% näistä tännekin lähetetyistä avuttomista autoilijoista on naisia ni ei se todellakaan kerro siitä että naiset on muka avoimempia ku miehet.. ja sit tosta itse kuvasta…… vuoden ollu kortti..? miten…? siis miten se on sen ees saanu ja miten toi auto on vielä ehjänä jos se on melkein jo pesismailan kanssa menossa moikkaamaan autoa joka on parkkeerattu jumalauta viiden metrin päähän..? ei pitäis liian väsyneenä kattoa näitä mokia/kommentteja, alkaa vaan pinna kiristymään..
      Itse asiassa monet logistiikkafirmat suosivat naisia, eräs maansiirtofirma haki nimenomaan naisia töihin. Miksi? Koska tutkitusti naiset säästävät bensaa ja konetta verrattuna miehiin, joten ei ole täysin hatusta vedetty naisten edut näiden koneiden kanssa. Et ole ensimmäinen, etkä viimeinen joka vetää 'miehiäonliikenteessäenemmänjatekevällesattuu'- kortin. Ja kyllä tuosta pitäisi toopemmankin päästä peruuttamalla pois. Kyse on luultavasti vain siitä, ettei tytöllä riitä luotto itseensä edes yrittää. Kyllä se tuosta kun kokemus ja luottamus omiin taitoihin karttuu.

      Lainaa

    77. 2 pojan ja 12 tytön isä 18.10.2013 16:30
      Tulos: -5 (13 ääntä)
      No voi herranjestas sentäs, oli tuo trolli tai ei niin kyllä tuollasesta paikasta pääsee peruuttamalla pois, pikkisen taakke, rattia vasemmalle ja sitten vaan ajelee eteenpäin, vaikka tuossa rinnalla olisinkin toinen kulkine...autojahan kuvassa ei näy yhtään..eikä puukenkä eikä takapiha rahtareita jotka osaavat sokeanakin ajella sen 700km 4 tunnissa, lumisateessa pimeällä ja jäisellä metsätiellä yhdistelmällä yli 120km/h 7-80 tonnin painoilla, eikä näy kuvissa muutakuin jonkun punainen paku joka on oletettavasti oikein pysäköity kun yleensä ei tuollasissa pihoilla ole turhia kieltoja. Meillä on nuorempi kloppi 13v ja soaa SIIRTÄÄ 12 metrisen linja-auton ulos hallista sekä kääntää sen suht ahtaalla pihamaalla ilman kolhuja, ilman mitään opetuksia, sylissä ohjastaen, osaa myös peruuttaa 12 metristä kuorma-autoa ilman opetuksia, osaa kävellä takaperin joka taito pitäisi olla jokaisella ihmisellä, sen kun osaa tehdä osaa myös peruuttaa, ja jos takaperin kävelyssä ei osaa hahmottaa oman ruumiinsa reunoja ei myöskään ole valmis edes polkupyörällä ajamiseen...ja nykyinen autokoulu on silkkaa rahastusta, siellä kun ei opeteta autolla ajamista....se on jokasen itse tehtävä.

      Lainaa

    78. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Kaikilla on jäänyt tässä tohistessa huomaamatta muuan historiallinen merkkipaalu. Kirjoitushetkellä Jessican kommentti on leuat pudottavasti kaksi (2!) pistettä plussan(!!) puolella. Minä hoidan kuohuvat.

      Lainaa

    79. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Miks kun lukee noit kommentteja tuolta alusta ei löyty mitään muuta kun naisten haukkumista?
      jomppe: Hah naiset ja ajotaito ei kuulu samaan lauseeseen
      Jomppekin aina haukkumassa naisia. Eiks oo vähän vanhanaikasta?

      Lainaa

    80. Tulos: +7 (25 ääntä)
      kekkis: “Elämäni aikana tapaamani huonot kuskit ovat olleet miehiä! Naiset yleensä ajavat varovaisesti. Joillakin miehillä on taas päätöntä kaahailua, äkkijarrutuksia, ylinopeutta ja varsinkin nuorilla pojilla on joku hirveä tarve kaahailla kun on tyttöjä kyydissä ja buustata egoaan. PS. Olen huomannut että ajotaidot ja sänkytaidot ovat vertailtavissa keskenään (huom kaikki naiset!!). Eli jos mies ei osaa käsitellä autoaan niin on aika huono sängyssä, turvallisesti ajavat ovat turvallisia sängyssä, jne. Pistäkääpäs merkille!”
      Mut tää on vaan niin totta! :D Ette miehet ikinä voi tätä tietää, koska olette miehiä ja monella miehellä on subjektiivinen ja epärealistisen positiivinen kuvitelma omista ajo- ja sänkytaidoista! Loppuun vielä vitsi: Blondi sai yhden toivomuksen hyvältä haltiattarelta ja toivoi, että hänestä tulisi vielä tyhmempi kuin hän onkaan ja BAUUUMMM hänestä tuli mies! :D Noniin, nämä kuittaukset oli tarkoitettu näille "naiset keittiöön ja naiset eivät osaa ajaa" -ihmisille. <3 <3 Muut miehet, jotka ette tunnistaneet itseänne edellisestä lauseesta: ootte tosi ihania! <3 <3

      Lainaa

    81. nainenratissa 18.10.2013 22:29
      Tulos: 0 (16 ääntä)
      jomppe: Hah naiset ja ajotaito ei kuulu samaan lauseeseen
      voisin uskoo että itselläni on enemmän munaa ratin takana kun monella miehellä.

      Lainaa

    82. Tulos: +2 (10 ääntä)
      Itse olen nainen ja kortti ollu vähän yli vuoden. Kyllä tuosta pääsee pois ja helposti..... Ois jännä nähä tuo typy tekemässä taskuparkkia :D

      Lainaa

    83. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Tulee mieleen entinen naapuri, joka eräänä aamuna tuli valittamaan autostamme, joka esti hänen poistumisensa autopaikaltaan. Automme siis oli ihan merkityllä parkkipaikalla, ja naapurille jäi enemmän tilaa kuin muiden autopaikkojen taakse. Erityisoikeuksia pitää saada... Kun sitten meille vapautui autopaikka, siirtyi väliaikaisparkkiin pitkä pakettiauto. Valittava naapuri muutti pian muualle. Liekö asioilla yhteyttä.

      Lainaa

    84. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Hyvin mahtuu. Autokoulu kesken ja joka tunti ollu ainaki yls kulmaperuutus. lmeisesti tällä neidllä ei ollu.

      Lainaa

    85. Tulos: -13 (27 ääntä)
      Kyläluuta: Itse asiassa monet logistiikkafirmat suosivat naisia, eräs maansiirtofirma haki nimenomaan naisia töihin. Miksi? Koska tutkitusti naiset säästävät bensaa ja konetta verrattuna miehiin, joten ei ole täysin hatusta vedetty naisten edut näiden koneiden kanssa. Et ole ensimmäinen, etkä viimeinen joka vetää ‘miehiäonliikenteessäenemmänjatekevällesattuu’- kortin.
      No nyt olis kiva tietää mikä maansiirtofirma, ei oo nimittäin itelleni tullu ikinä tollasta vastaan, ja voin sanoa vajaan kymmenen vuoden logistiikka-alan perusteella että vaikka kuinka yrität nyt piipittää jotain et "oon mä nähny naispuoleisen rekkakuskin", kyllä vaan raskaan liikenteen kuskit on about 90prosenttisesti miehiä.. ja (nyt puhun vaan omasta kokemuksesta, ei tilastollista faktaa) naiset varmasti säästää bensaa ku ajelee motaria kiltisti himppasen verran alle rajotusten, mut kaupunkiajossa kyl veikkaan et naikkoset on hörppyherkempiä.. ja ei siinä varmaan konekaan niin koville joudu, myönnetään että miehillä on yleensä aggressiivisempi ajotapa, tosin kytkin menee varmasti naisilla ensin vaihtoon, sellasia kytkinhuudatuksia kuulee välillä valoista lähettäessä ku yritetään "lähteä varovasti ja turvallisesti".. joo en oo eka enkä vika joka vetää ton kortin esiin mut koska naiset nyt niin sokeasti peräänkuuluttaa juurikin noita kuolonkolaritilastoja missä miehet on "johdossa", ni on kai ihan reilua vetää tääkin kortti esiin.. sitä paitsi naiset kolhii autoja enemmän, esim parkkihalleissa ja -paikoilla naiset aika vahvoilla.. sanotaan nyt vielä et siviiliautoilussa auton käyttäjät on aika fifty fifty, oisko naisia ollu jopa prosentti enemmän, mut mies taas ajaa keskimäärin pidempiä matkoja.. ammattiliikenteestä ja raskaasta liikenteestä jo tuossa mainitsinkin..

      Lainaa

    86. Tulos: +1 (15 ääntä)
      Kyläluuta: Itse asiassa monet logistiikkafirmat suosivat naisia, eräs maansiirtofirma haki nimenomaan naisia töihin. Miksi? Koska tutkitusti naiset säästävät bensaa ja konetta verrattuna miehiin, joten ei ole täysin hatusta vedetty naisten edut näiden koneiden kanssa. Et ole ensimmäinen, etkä viimeinen joka vetää ‘miehiäonliikenteessäenemmänjatekevällesattuu’- kortin. Ja kyllä tuosta pitäisi toopemmankin päästä peruuttamalla pois. Kyse on luultavasti vain siitä, ettei tytöllä riitä luotto itseensä edes yrittää. Kyllä se tuosta kun kokemus ja luottamus omiin taitoihin karttuu.
      "Naispuolisten kuorma-autonkuljettajien lukumäärät joissakin maissa, missä tilastoja on saatavillla USA 5.3 % Kanada 3.5 % Ruotsi 3 % Iso-Britannia 1-2 % Australia 1-2 % Tanska 1-2 % Eurooppa kokonaisuudessaan 1 % Suomessa naiskuljettajia raskaan kaluston puolella on noin 500 ja linja-autokuljettajana noin 1000 kuljettajaa (Lähde: Autoliikenteen Työnantajaliitto ry. 2011)." Eli näyttäis olleen ainaki 2011 noin kolmen prosentin luokkaa tuo naisten osuus raskaan liikenteen kuskeista.. ei mulla muuta.. =)

      Lainaa

    87. Puolikiero_savolainen 19.10.2013 21:35
      Tulos: +16 (22 ääntä)
      RouvaP: No eihän tuo tee naisista parempia kuljettajia mitenkään päin. Muu liikenne esim. vaarantuu siitä, että joku ajaa esim alinopeutta (en nyt puhu pelkistä naisista, vaan kaikista), jolloin muilla on pakottava tarve ohituksille jne. Tuohan on vain jäävuoren huippu, kännikuskit ja kaaharit. Niitä varmasti mahtuu miehiin enemmän, mutta monesti miehet kuitenkin hallitsevat tuota kulkinetta paremmin ja varmemmin. Enkä toki nytkään yleistä, naisiinkin mahtuu varmoja ja luotettavia kuskeja. Paljonkin.
      Ihme selittelyä! Ai nyt naisten alinopeus aiheuttaa kolarit? Heh, taitaa olla sinun vuoro antaa lähdettä! Ja se että SINÄ sanot miesten olevan varmempia kuskeja "monesti", niin oletan että tähänkin löytyy lähde? Faktat nyt vaan ovat eri mieltä kanssasi.

      Lainaa

    88. Tulos: +7 (15 ääntä)
      jomppe: Hah naiset ja ajotaito ei kuulu samaan lauseeseen
      Ehkä sinun neandertalilaisensuuhusi eivät kuulu minkäänlaiset sanat tai lauseet. Jotkut naiset osaavat peruuttaa paremmin kuin miehet: esim. minä en ole koskaan peruuttanut kenenkään kylkeen parkkipaikalla, kun taas mieheni teki sen niin monesti, että lopulta asensi peruutustutkan. Ajamme yhtä paljon vuosittain ja minun vanhemmassa autossani on vähemmän lommoja.

      Lainaa

    89. Tulos: +5 (15 ääntä)
      jomppe: Hah naiset ja ajotaito ei kuulu samaan lauseeseen
      Kolme neljästä liikenneonnettomuudesta on miesten aiheuttamia... Fakta :)

      Lainaa

    90. Tulos: -3 (7 ääntä)
      V***u mä ajan ilman korttiakin paremmin

      Lainaa

    91. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Miten te kaikki jaksatte aina kerta toisensa perään provosoitua tästä samasta aiheesta. Lopettakaa se, ihan minun mielikseni, VITTU EN JAKSA AINA LUKEA TOTA SAMAA PASKAA! Kiitos.

      Lainaa

    92. Tulos: -2 (10 ääntä)
      "Aina tämä sama hemmetin vääntö. “Naiset ei osaa ajaa” on nyt semmonen vakiintunut “stereotypia”, jota käytetään huumorilla. Ne jotka asiaa tosissaan laukoo tai ottaa ovat eittämättä idiootteja. Kuvassa kommentoinut Lilyakin varmaan hirveä sovinisti kun toteaa että “kyllä nyt nainenkin”." ^voiko nainen olla sovinisti??

      Lainaa

    93. NaisetVsMiehet 20.10.2013 18:00
      Tulos: -3 (19 ääntä)
      Äitis oli nainen kun suo teki.Mun tyttökaveri ei osaa ajaa GTA V autoa lähes yhtään.Sit kerran oli sellanen rekkanainen joka ajo hyvin.Se kyllä näytti mieheltä joten en ole ihan varma.Mutta näin kun ajattelee tätä tyttöä niin olisi mennyt sanomaan kuskille etten osaa ajaa tai uskalla ajaa voitko siirtää.Ei ole vaikeaa se suun avaaminen.Suomessa se kommunikointi suoraan on vitun vaikeaa.paitsi kännissä sekin pullon pohjan läpi.Vitun facebook vitun nykymaailma ja vitun naiset vitun värilliset vitun Antti Tuisku vittu vitun paskaa vitun miehet ja vitun audit vitun repo ja illuminati vittu

      Lainaa

    94. NaisetVsMiehet 20.10.2013 18:03
      Tulos: -6 (16 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Ihme selittelyä! Ai nyt naisten alinopeus aiheuttaa kolarit? Heh, taitaa olla sinun vuoro antaa lähdettä! Ja se että SINÄ sanot miesten olevan varmempia kuskeja “monesti”, niin oletan että tähänkin löytyy lähde? Faktat nyt vaan ovat eri mieltä kanssasi.
      biaaaatccccchhhhhhh

      Lainaa

    95. Tulos: -3 (13 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: On toki. http://www.liikenneturva.fi/www/fi/?we_objectID=5543 “Tilasto liikenneonnettomuuksien tutkijalautakuntien tutkimista kuolonkolareista vuosilta 2005-2007 kertoo karua tarinaa miesten ajamisesta. Silloin kun onnettomuuden taustalta löytyy joko alkoholi, ylinopeus tai turvavyöttömyys,ratin takana on tyypillisesti ollutmies.” “Jos miehet käyttäytyisivät liikenteessä naisten tavoin: ajaisivat harvemmin ylinopeutta, eivät syyllistyisi rattijuopumukseen ja muistaisivat turvavyöt, menehtyisi liikenteessä huomattavasti vähemmän ihmisiä, laskeskelee Liikenneturvan viestintäpäällikkö Kare Ojaniemi.” Haluatko lisää? Vai puhuvatko tilastot puolestaan? Ollaanko yhtä mieltä siitä, että hyvä mittari on tässä asiassa liikennekuolemat? Silloin tämä oli tässä, kiitos.
      Mutta siinä on sellainen pontti, että miehiä on enemmän ratissa, kuin naisia. Tässä sinun tutkimuksessa nyt ei sitä ole otettu huomioon. Miehiä kun on nuilla kuljetusaloilla paljon enemmän. Minä uskon yhtälailla molempien ajotaitoihin. on hyviä naisia, on huonoja ja sama pätee miehiin. Joten turha sitä kumpaakaan on vähätellä tai puolustella.

      Lainaa

    96. Puolikiero_savolainen 21.10.2013 8:23
      Tulos: +15 (19 ääntä)
      mä.: Mutta siinä on sellainen pontti, että miehiä on enemmän ratissa, kuin naisia. Tässä sinun tutkimuksessa nyt ei sitä ole otettu huomioon. Miehiä kun on nuilla kuljetusaloilla paljon enemmän. Minä uskon yhtälailla molempien ajotaitoihin. on hyviä naisia, on huonoja ja sama pätee miehiin. Joten turha sitä kumpaakaan on vähätellä tai puolustella.
      Kuljetusalan jengi on aika marginaalissa, kun puhutaan kolareista. Ammattikuskit harvemmin ovat omasta syystään osallisia kolareihin. Muuten väitteesi siitä, että miehet autoilevat enemmän, tarvitsee faktaa ympärilleen. Mistä sinä tiedät tuon sanoa? Usko jo, se ei ole sinun uskostasi kiinni, tilastot puhuvat puolestaan: http://www.kaleva.fi/teemat/moottori/miehet-ovat-liikenteen-suurin-riskiryhma/162746/ "Kun sitten katsottiin kymmentä suurimman kuolemanriskin omaavaa joukkoa, huomattiin, että niillä on yksi yhteinen tekijä: kaikki koostuivat miehistä ja yhdeksän kymmenestä oli joko henkilöauton kuljettajia tai matkustajia. " Väitätkö seuraavaksi, että miehiä on noin paljon enemmän liikenteessä kuin naisia? Eiköhän tämä ollut tässä, kunnes alatte tuoda lähdettä pöytään.

      Lainaa

    97. Petri Kätevä 21.10.2013 18:17
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      miehet ottavat liikenteessä enemmän riskejä kuin naiset.

      Lainaa

    98. Tulos: +1 (7 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: On toki. http://www.liikenneturva.fi/www/fi/?we_objectID=5543 “Tilasto liikenneonnettomuuksien tutkijalautakuntien tutkimista kuolonkolareista vuosilta 2005-2007 kertoo karua tarinaa miesten ajamisesta. Silloin kun onnettomuuden taustalta löytyy joko alkoholi, ylinopeus tai turvavyöttömyys,ratin takana on tyypillisesti ollutmies.” “Jos miehet käyttäytyisivät liikenteessä naisten tavoin: ajaisivat harvemmin ylinopeutta, eivät syyllistyisi rattijuopumukseen ja muistaisivat turvavyöt, menehtyisi liikenteessä huomattavasti vähemmän ihmisiä, laskeskelee Liikenneturvan viestintäpäällikkö Kare Ojaniemi.” Haluatko lisää? Vai puhuvatko tilastot puolestaan? Ollaanko yhtä mieltä siitä, että hyvä mittari on tässä asiassa liikennekuolemat? Silloin tämä oli tässä, kiitos.
      Minun mielestäni liikennekuolemat on äärimmäisen huono mittari silloin, jos mitattavana on sukupuolten ajotaitojen paremmuus. Se, että suurin vakavien liikenneonnettomuuksien riskiryhmä koostuu lähinnä miehistä, on kiistaton tosiasia, mutta kyse on muutenkin välinpitämättömästä marginaaliporukasta eikä suinkaan koko miessukupuolesta. Parempi mittari tässä asiassa on mielestäni se, kuinka eri sukupuolia edustavat keskivertokuljettajat selviävät erilaisista liikennetilanteista erilaisissa liikenneympäristöissä aiheuttamatta haittaa, vaaraa tai mielenharmia muille tienkäyttäjille. Mittaustyökaluja tähän ei valitettavasti ole kehitetty...

      Lainaa

    99. Tulos: +6 (6 ääntä)
      On vittu se vittu sitten vittu vaan vittu mukavaa vittu kun vittu pitää vittu puhua vittu näin. Vittu. -_-

      Lainaa

    100. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Ville: Pian tänne tulee kaikki seksistit kommentoimaan miten kaikki naiset on huonoja ajamaan.
      Suvi on seksistinen koska hän levittää stereotypiaa että naiset eivät osaa parkkeerata (tai ottaa autoa pois parkista).

      Lainaa

    101. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Vooih, nyt on netti taas täynnä vihaan ku joku vitun Suvi ei osaa kääntää rattia. Käykää joku palauttaa se kortti poliisille. Ei tartte enää peruutella ahtaissa "voi ei täällä on muitakin ihmisiä" tilanteissa. Ihmiset vaan on nii tyhmiä, et sen jälkee kun kortti on saatu ei jakseta enää nähdä vaivaa auton hallitsemisen harjoitteluun. "mullahan on jo kortti, ei mun tartte enää harjoitella". Ja sit tulee näitä pahoja tilanteita joissa auton takana on 6 metriä tilaa mut 3 metrinen auto ei vittu pois taivu. Sit itketään facebookissa ja päästään nettiin vitsin aiheeks. Loistavaa työtä. Tötsät mukaa ja tyhjälle parkkipaikalle yömyöhään harjoittelemaan sitä ajamista

      Lainaa

    102. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Ihme selittelyä! Ai nyt naisten alinopeus aiheuttaa kolarit? Heh, taitaa olla sinun vuoro antaa lähdettä! Ja se että SINÄ sanot miesten olevan varmempia kuskeja “monesti”, niin oletan että tähänkin löytyy lähde? Faktat nyt vaan ovat eri mieltä kanssasi.
      "Se että miehet ajavat enemmän, selittää osittain sen, miksi miehille sattuu enemmän onnettomuuksia. Viimeisimmän henkilöliikennetutkimuksen (2004) mukaan naiset ajavat keskimäärin 12,5 kilometriä vuorokaudessa, kun taas miehille ajettuja kilometrejä kertyy keskimäärin 32. Onkin arvioitu, että naisten ajomäärät olisivat noin 20-30 % kaikista ajetuista kilometreistä." Ja siihen voit ottaa huomioon ammattikuskeissa kuinka moni osa siitä miehiä verrattuna naisiin. Tottakai enemmistö osalla tapahtuu enemmän. Mun mielestä tähän ei nyt tarvita mitää hirveitä tilastoja. Vaan maalaisjärkeä Sit voidaa alkaa seuraavaks tuijottaa jotain maiden välisi eroja "amerikassa on ollut monta kolaria enemmän kuin suomessa" ja taaskaan ei katota et jo new yorkissa on 2miljoona asukasta enemmän kuin suomessa. Sama pätee taas myös "miehet/naiset liikenteessä" keskusteluun. Sanotaan vaan kummalle sattuu enemmän. Mut prosentuaalisesti luvut on ihan samat

      Lainaa

    103. Tulos: -6 (8 ääntä)
      Ajattelematon suunnitelma, joka on voinut kypsyä vain naisen vaatimattomissa aivoissa.

      Lainaa

    104. Puolikiero_savolainen 23.10.2013 10:58
      Tulos: +5 (9 ääntä)
      haha: “Se että miehet ajavat enemmän, selittää osittain sen, miksi miehille sattuu enemmän onnettomuuksia. Viimeisimmän henkilöliikennetutkimuksen (2004) mukaan naiset ajavat keskimäärin 12,5 kilometriä vuorokaudessa, kun taas miehille ajettuja kilometrejä kertyy keskimäärin 32. Onkin arvioitu, että naisten ajomäärät olisivat noin 20-30 % kaikista ajetuista kilometreistä.”Ja siihen voit ottaa huomioon ammattikuskeissa kuinka moni osa siitä miehiä verrattuna naisiin.Tottakai enemmistö osalla tapahtuu enemmän. Mun mielestä tähän ei nyt tarvita mitää hirveitä tilastoja. Vaan maalaisjärkeäSit voidaa alkaa seuraavaks tuijottaa jotain maiden välisi eroja “amerikassa on ollut monta kolaria enemmän kuin suomessa” ja taaskaan ei katota et jo new yorkissa on 2miljoona asukasta enemmän kuin suomessa. Sama pätee taas myös “miehet/naiset liikenteessä” keskusteluun. Sanotaan vaan kummalle sattuu enemmän. Mut prosentuaalisesti luvut on ihan samat
      Osaatko laskea? “Kun sitten katsottiin kymmentä suurimman kuolemanriskin omaavaa joukkoa, huomattiin, että niillä on yksi yhteinen tekijä: kaikki koostuivat miehistä ja yhdeksän kymmenestä oli joko henkilöauton kuljettajia tai matkustajia. ” Ei ne miehet sentään noin paljoa enemmän ajele. Ja toisekseen annoit vain lainauksen, mutta missä lähde tuolle? Vänkääjät vänkää, mutta uskokaa jo. Tilastot eivät valehtele.

      Lainaa

    105. Tulos: -3 (7 ääntä)
      Puolikiero_savolainen Tilastot eivät valehtele.
      Tilastoilla taas on hyvin helppo valehdella.

      Lainaa

    106. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Kynnys ajokortin saamiseen on näköjään joka vuosi matalampi.

      Lainaa

    107. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Tässä mokassa on monia tekijöitä jotka voivat olla haasteellisia henkilölle jolla on ollut kortti vasta vuoden ajan. Aloitetaan vaikkapa ajokokemuksesta. Kaikilla ajokortin suorittaneilla ei ole mahdollista käyttää autoa 24/7. Jolloin jo vuoden päästä inssistä on sen suorittaneilla ihan eri määrä kokemusta ja eri taidot auton hallintaan. Toinen tekijä voi olla auto. Esim. itsellä käytettävissäni on ollut näinä parin vuoden aikana, kun on ollut ajokortti, ollut mahdollista käyttää viittä eri autoa. Näistä viidestä ajan mielelläni ja sujuvasti yhtä. Yhteen en astu kuskiksi ellei ole ihan pakko. Ja kahdessa on säädöt ikävät, toinen on liian jäykkä (ei ohjaustehostinta) ja toinen on liian herkkä (vähän turhan hyvä/herkä ohjaustehostin). Ja viimen on siskon joten en mielelläni sillä aja. Pointtina on se että kaikki autot ei sovi kaikkille. Kolmas on Suvin kokemus juuuri tällä autolla ajamisesta. Jos on ajanut vähän autolla ja varsinkin jos se on hyvin erillainen verrattuna edellisiin, voi Suvilla olla ymmärrettäviä vaikeuksia hahmottaa ajavamsa auton ulottuvuuksi, jos auto on huomattavasti suurempi kuin edellinen. Joka lisää ymmärrettävää stressiä. Neljäs on tila. Kuva ei anna meille kokonaiskuvaa Suvin mahdollisesta peruutus tilasta tilasta. vain suoraan ylhäältäpäin oettu kuva voi antaa parhaan kuvan siitä miten Suvilla on tilaa käytössään.

      Lainaa

    108. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Miehet dissaa naisia koska jos naiset ja miehet oliski hyviä samois asiois niistä tulis naisellisia ja kikkeli tippuis heti pois. Äkkiä miesten jugurttia, miesten extra lihaisaa lihaa ja miesten vesipullo mukaan s-marketista koska miehekkyys katoaa heti jos tippa naisellisuutta tulee lähelle. Aika heikkoa tämä miehekkyys jos se ei kestä mitään.

      Lainaa

    109. aina sama taistelu 21.11.2013 22:56
      Tulos: +3 (7 ääntä)
      Minulla on ollut noin vuoden ajokortti ja 9kk kuorkkikortti, teen päivittäin kuorma-autolla kulmaperuutuksen talliin, jossa ovien ja peilien välissä tilaa n. 7cm yms, Mahdotonta eikös vain, typerä nainen kun olen? :D Valmistuin viime vuonna ammattikuljettajaksi.

      Lainaa

    110. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Hmm.. Voin kertoa, ettei se aina mieheltäkään suju. Ihan tavallisella parkkipaikalla eräs mieshenkilö yritti päästä pois "taskuparkista, ei onnistunut, vaikka olin häntä "ohjaamassa" "Kun en näe peräpäätä" sanoi mies. No, hermo meinas mennä, joten kehoitin miestä päästämään minut ratin taa. Siitähän se lähti, ihan hienosti, kadun varrella olevan liikkeen ikkunasta seurasin, etten kolhi takana olevaa autoa. Hölmistynyt mies tarjos mulle 10eur palkaksi. Kehoitin säästämään ajo-opetukseen

      Lainaa

    111. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Ville: Pian tänne tulee kaikki seksistit kommentoimaan miten kaikki naiset on huonoja ajamaan.
      Mitäs sitä suotta itsestäänselvyyksiä kommentoimaan... ;)

      Lainaa

    112. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Nyt hei oikeesti. Jopa minä pääsisin tuosta kevyesti pakittamalla pois ja kortti on kuitenkin ollu vasta pari viikkoa enkä muuten mikään huippukuski vielä ole...

      Lainaa

    113. Vitseistä suuttujille. 10.8.2016 18:06
      Tulos: -4 (12 ääntä)
      Anteeksi naiset, mutta on oikeasti totta, että olette lähtökohtaisesti huonompia ratissa kuin miehet. Lähinnä varmaan naisten yleinen kiinnostuksen puute mekaniikkaan, voisi osittain selittää tätä. Mutta tuossa kuvassa olevassa tilanteessa, ei tarvitsisi venkslata yhtään autoa ja sen saisi pois ilman, että on edes lähelläkään osua mihinkään.

      Lainaa

    114. Tulos: -6 (8 ääntä)
      Toivottavasti suvia on lyöty,ja lujaa...

      Lainaa

    115. TapioRautaWaara 17.12.2016 11:55
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Minä olen kuskien kunkku!

      Lainaa

    116. Tulos: 0 (4 ääntä)
      No siis mulla ei korttia oo ollu ees sitä vuotta ja oisin tosta ihan hyvin päässy peruuttaa, paska argumentti

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: auto, peruuttaa, kuva, este