Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 33

Kuuntele kassatätiä – tai kärsi seuraukset.
Kohtaamisia kaupoilla, osa 33

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -168 (420 ääntä)
   pikku pussi? mitä vittua? monika siellä on niitä isompiakin

   Lainaa

  2. Tulos: +499 (641 ääntä)
   Sinne meni 1,5 minuuttia elämästäni, joita en saa koskaan takaisin.

   Lainaa

  3. Tulos: +650 (686 ääntä)
   Kannatti säästää muovikassin hinta ja ostaa toinenkin kesäkurpitsa.

   Lainaa

  4. Tulos: +49 (95 ääntä)
   Ok.

   Lainaa

  5. Tulos: +85 (151 ääntä)
   naurahdin mielessäni, kun luin tuota. olisinpa ollut näkemässä.

   Lainaa

  6. zibadizup 3.9.2013 7:31
   Tulos: +143 (179 ääntä)
   Tyhmyydestä sakotetaan.

   Lainaa

  7. Tulos: +130 (188 ääntä)
   Kuka aasi ei osta muovikassia kauppakäynnin yhteydessä, tai ota kotoa vaikka vanhaa pussia mukaansa? Helpottaa suht mukavasti tuota kaupassakäyntiä, ja palvelee myöhemmin roskapussina tai pullonpalautuspussina.

   Lainaa

  8. Tulos: +308 (320 ääntä)
   On se niin vaikea ottaa sitä apua vastaan kun tarjotaan. Tulee tarjoajallekin tyhmä olo.

   Lainaa

  9. Tulos: +92 (102 ääntä)
   Tuli mieleen Niko Kivelän sketsi Kaupan kassa.

   Lainaa

  10. Tulos: -61 (93 ääntä)
   Aissu: Tuli mieleen Niko Kivelän sketsi Kaupan kassa.
   Tekeeks Niko Kivelä sketsejäkin? Missä sarjassa?

   Lainaa

  11. Tulos: +108 (134 ääntä)
   kalle: pikku pussi? mitä vittua? monika siellä on niitä isompiakin
   Joo mutta ne isommat maksaa, pienet on ilmasia. Turha ostaa mitään jättipussia jollei sitä tarvii

   Lainaa

  12. Tulos: +99 (125 ääntä)
   Jos se halus säästää luonnonvaroja.

   Lainaa

  13. Tulos: +16 (74 ääntä)
   Ajattele kuten Mr Ällö tai englantia puhuva suomea opetteleva mieheni ja vastaa aina kyllä, kun nätti kaupan kassa kysyy haluatko pientä pussia. Jos se pieni todennäköisyys tapahtuu, että tyttö puhui finglishiä, et missään nimessä halua vastata siihen kysymykseen ei...

   Lainaa

  14. Tulos: +85 (89 ääntä)
   mmirau: Joo mutta ne isommat maksaa, pienet on ilmasia. Turha ostaa mitään jättipussia jollei sitä tarvii
   Jos on sylissä semmonen pino minkä takaa hädintuskin näkee eteensä ni niitä pikkupusseja sais olla melko reilusti kätösissä, mieluummin ite ainaki maksan sen 20snt isosta muovikassista (jos on omat kankaiset versiot unohtunu kotia)...

   Lainaa

  15. Tulos: +35 (59 ääntä)
   Se kaupantäti tarjosi sitä pikkupussia varmaan just noille kesäkurpitsoille. Muuten niitä ei kiinnosta vittujakaan miten kamasi pois sieltä rahtaat, vaikka perseelläsi, kunhan vaan tyhjennät sen kaukalon et jono pääsee kulkemaan.

   Lainaa

  16. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Niko Kivelä on oikeassa täs kauppareissuasiassa

   Lainaa

  17. Tulos: +33 (41 ääntä)
   Kiva sattuma, että just auto sattu käynnistyy kun Monika kumartelee naama kiinni pakoputkessa...

   Lainaa

  18. Tulos: +21 (79 ääntä)
   Kyllä mä jätän monesti ottamatta pussin jos itse unohdan kauppakassin kotiin ja ostokset ei ole mahdottomia kantaa kotiin, joskaan en säästääkseni rahaa vaan luontoa. Muovijäte pilaa tän maapallon.. Voi kumpa kaikki muutkin tajuaisivat sen.

   Lainaa

  19. Tulos: +32 (50 ääntä)
   Pilaa kyllä -maailman merillä kelluu muoviroskasta tehtyjä saaria, koko touhu on vastenmielistä. En itsekään koskaan ota muovikassia, pientäkään (hedelmille ja vihanneksille voi ostaa, tai sipaista itse jostain harsokankaasta, monikäyttöpussin). Sensijaan pidän kyllä visusti huolta että viikattu kangaskassi löytyy joka käsilaukusta, läppärilaukusta ja takintaskusta, juuri tällaisen menon välttämiseksi =)

   Lainaa

  20. Tulos: +37 (41 ääntä)
   mmirau: Joo mutta ne isommat maksaa, pienet on ilmasia. Turha ostaa mitään jättipussia jollei sitä tarvii
   Paits et toi ois selvästi tarvinnu.

   Lainaa

  21. Tulos: +19 (47 ääntä)
   Niin no itsekin käytän kangaskasseja (ellei unohdu kotiin) mutta just luin lehdestä että viiden vuoden kauppakassit (yhden ihmisen tarpeisiin) kuluttaa luonnonvaroja yhtä paljon kun ihminen yleensä kuluttaa yhdessä päivässä. Että siinä mielessä muovikassit ei kuulosta kovin suurelta ympäristökuormitukselta tai muovikassien ostamatta jättäminen suurelta ekoteolta. Tuskin se muovijäte pelkistä muovipusseista muodostuu. Muoviahan on vaikka missä. Että mun mielestä on huvittavaa miten paljon jaksetaan vauhkota jostain muovipusseista ihan ku muovijäteongelma ois niistä kiinni.

   Lainaa

  22. Tulos: +1 (39 ääntä)
   Maalainen: Niin no itsekin käytän kangaskasseja (ellei unohdu kotiin) mutta just luin lehdestä että viiden vuoden kauppakassit (yhden ihmisen tarpeisiin) kuluttaa luonnonvaroja yhtä paljon kun ihminen yleensä kuluttaa yhdessä päivässä. Että siinä mielessä muovikassit ei kuulosta kovin suurelta ympäristökuormitukselta tai muovikassien ostamatta jättäminen suurelta ekoteolta. Tuskin se muovijäte pelkistä muovipusseista muodostuu. Muoviahan on vaikka missä. Että mun mielestä on huvittavaa miten paljon jaksetaan vauhkota jostain muovipusseista ihan ku muovijäteongelma ois niistä kiinni.
   SIwan lehdestä? c'mon. Ehkä se hiilijalanjälki ei ole niin iso, mut mieti ne kaikki jätevuoret ja eläimet jotka tukehtuu ja kaikki ne muovikassit jotka jätetään maahan ja ne kans jää sinne. Luotettava lähde sulla

   Lainaa

  23. Tulos: +3 (29 ääntä)
   Uskotteko näihin tarinoihin?

   Lainaa

  24. Tulos: -3 (19 ääntä)
   Ihme vauhkoamista muovipusseista :D

   Lainaa

  25. Tulos: +48 (70 ääntä)
   Voisin käyttää kangaskasseja, mutta missä sitten vien roskat, jos en osta kaupan kasseja? Ostan erikseen roskapussit? Yhtä paljon siis menee roskaa luontoon? Haluaisin tietää miten te fanaattiset kangaskasseilijat hoidatte tämän asian? Viettekö tosiaan aina koko roskaämpärin roskikselle ja pesette sen myös sitten joka kerta kun alkaa haista ja likastuu?

   Lainaa

  26. keijo varman 3.9.2013 16:19
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Oikee meiniki. Ei tartte auttaa.

   Lainaa

  27. plurururur 3.9.2013 16:25
   Tulos: +33 (45 ääntä)
   Huoh!: Uskotteko näihin tarinoihin?
   Juu. Eiks sulle ikinä tapahdu mitään?

   Lainaa

  28. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Enkä voi vaan vahingossakaan pyytää apua, koska oon suomalainen! :D

   Lainaa

  29. Tulos: +3 (11 ääntä)
   En ota muovipussia ellei aivan pakko ole. Minulla on ennestään muovipusseja kuin lupiineja eräässä monty pythonin sketsissä.

   Lainaa

  30. Tulos: +9 (11 ääntä)
   "Kyl nää menee tässä.."

   Lainaa

  31. Tulos: +16 (34 ääntä)
   joopajoo: Voisin käyttää kangaskasseja, mutta missä sitten vien roskat, jos en osta kaupan kasseja? Ostan erikseen roskapussit? Yhtä paljon siis menee roskaa luontoon? Haluaisin tietää miten te fanaattiset kangaskasseilijat hoidatte tämän asian? Viettekö tosiaan aina koko roskaämpärin roskikselle ja pesette sen myös sitten joka kerta kun alkaa haista ja likastuu?
   Ne rullassa myytävät roskapussit on ohuempia ja halvempia kuin ostoskassit. Vähemmän kuluu matskua, vähemmän tulee jätettä ja vähemmän menee rahaa. Kangaskassi rules.

   Lainaa

  32. Tulos: -25 (41 ääntä)
   Kuka vittu ostelee jotain kesäkurpitsaa? Hei haloo, joutaakin mennä Mersujen alle.

   Lainaa

  33. Tulos: +3 (29 ääntä)
   Kukaan ei kiinnittänyt huomiota oleelliseen kohtaan tuossa kertomuksessa... "kirsikkatomsut"... Tomsut, as tomaatit? Pliis, joku raja kamalaille sanoillekin. Olikohan sillä broiskuakin...

   Lainaa

  34. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Siinä teille suomeksi tietoa valinnoistanne.. http://fi.wikipedia.org/wiki/Tyynenmeren_j%C3%A4tepy%C3%B6rre

   Lainaa

  35. Arthur Brown 4.9.2013 22:35
   Tulos: -7 (13 ääntä)
   Rida: Siinä teille suomeksi tietoa valinnoistanne.. http://fi.wikipedia.org/wiki/Tyynenmeren_j%C3%A4tepy%C3%B6rre
   Niin no...Paljon enemmän materiaalia menee kangaskassin tms valmistamiseen kuin johonkin 100:n muovipussiin. Fakta on, että muovipussi – etenkin jos käyttää yhtä useamman kerran – on se ekologisin tapa kantaa ostokset. Itse diggaan kuitenkin repusta tai sellaisista selässä kannettavista 'säkeistä', kun niitä käyttäessä jää kädet pääasiassa vapaaksi. Tiedän, ettei ole ekologista, mutta sen verran kätevää että pakko joustaa ekoajattelussa.

   Lainaa

  36. Tulos: -8 (12 ääntä)
   ei oikeest niiku jotai kesäkurpitsoi !::D haha

   Lainaa

  37. Tulos: +7 (13 ääntä)
   joopajoo: Voisin käyttää kangaskasseja, mutta missä sitten vien roskat, jos en osta kaupan kasseja? Ostan erikseen roskapussit? Yhtä paljon siis menee roskaa luontoon? Haluaisin tietää miten te fanaattiset kangaskasseilijat hoidatte tämän asian? Viettekö tosiaan aina koko roskaämpärin roskikselle ja pesette sen myös sitten joka kerta kun alkaa haista ja likastuu?
   Rullana ostettavat roskapussit ovat ohuempia, eli niissä ei ole yhtä paljon muovia. Niitä ainakin itse käytän.

   Lainaa

  38. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Ihan kreisiä rajoittaa elämäänsä tollasen ylimääräsen pikkuasioista nolostelun takia. Tosin jokainen tyylillään, ei ole minulta mitään pois, käy vaan sääliksi koska se on häneltä pois.

   Lainaa

  39. Tulos: +15 (17 ääntä)
   joopajoo: Voisin käyttää kangaskasseja, mutta missä sitten vien roskat, jos en osta kaupan kasseja? Ostan erikseen roskapussit? Yhtä paljon siis menee roskaa luontoon? Haluaisin tietää miten te fanaattiset kangaskasseilijat hoidatte tämän asian? Viettekö tosiaan aina koko roskaämpärin roskikselle ja pesette sen myös sitten joka kerta kun alkaa haista ja likastuu?
   Täällä ainakin kertyy välttämättömiä muovipusseja (leipäpussit, pakastevihannesten pussit, kaikenlaisten ruokatarvikkeiden pussit noin yleensä) niin että vien sellaisessa pikkuroskiksen joka aamu mennessäni enkä säästele roskia mihinkään jätesäkkeihin. En oikeastaan tiedä miksi joku haluaisi kymmenen litraa roskia keittiöönsä jos helposti saa puhtaamman lopputuloksen... Ja tietysti kangaskassiiin menee enemmän resursseja kuin muovipussiin -sitä kassia on tarkoitus käyttää vuosikaudet ja hajotessa leikata se siivousrievuiksi -165 kangaskassia kaapissa ei auta mitään. Ehkä jonkun pitäisi määrittää feissarimokissa suvaittu taloudenpidon taso -jos kakku menee päin honkia niin leipoja on uusavuton ja huono, mutta jos pitää lukua huushollin tarvikkeista (kangaskassikoordinointi ei vaadi kuin 20 sekuntia viikossa) niin se on sitten elämänlaatua huonontavaa viherpiiperrystä?

   Lainaa

  40. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Pöh: Sinne meni 1,5 minuuttia elämästäni, joita en saa koskaan takaisin.
   Asiassa on valopuolena se, että saatoit oppia toisen mokasta, joten sitä ei tarvitse enää tehdä itse. Siinä todennäköisesti säästyi enemmän aikaa kuin tuo 1,5 minuuttia (oletpa hidas lukija).

   Lainaa

  41. Tulos: -1 (1 ääni)
   No oho kuinka yllätyinkään, joku taas kopsasi Niko Kivelää niin nätisti että <3

   Lainaa

  42. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Arthur Brown: Niin no…Paljon enemmän materiaalia menee kangaskassin tms valmistamiseen kuin johonkin 100:n muovipussiin. Fakta on, että muovipussi – etenkin jos käyttää yhtä useamman kerran – on se ekologisin tapa kantaa ostokset. Itse diggaan kuitenkin repusta tai sellaisista selässä kannettavista ‘säkeistä’, kun niitä käyttäessä jää kädet pääasiassa vapaaksi. Tiedän, ettei ole ekologista, mutta sen verran kätevää että pakko joustaa ekoajattelussa.
   En loppujen lopuksi oikein usko tätäkään. Mahdollisesti muovipussipropagandaa? Sitä kangaskassia nyt kuitenkin voi käyttää monta VUOTTA, mitä harvemmin muovipussien kohdalla tehdään. Ja niin se muovipussi tosiaan ei maadu sitten oikeastaan koskaan, minkä kangaskassi luultavasti tekee. Joten miten se on muka ekologisempaa?

   Lainaa

  43. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Huoh... Moka oli hauska ja nyt täällä tapellaan jostain muovipussista. En itekkään tajua miksei sitä oo ottanut, mut enpä mä nyt siihen takerru kun sain hymyn naamalleni tästä tekstistä :)

   Lainaa

  44. Pussi päähän vaan 16.9.2015 18:16
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tuli mieleen eräs vanha sananlasku, jota mummo tapaa aina hokea.. "Minä itse kuin pappilan musta sika."

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kesäkurpitsa, kauppa, pussi, muovipussi, kassa, auto