Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kutsun saanut kuokkavieras

Mitä tapahtuu, kun synttäriviesti lähtee väärälle henkilölle?
Kutsun saanut kuokkavieras "Päätin hieman trollata, mutta sen sijaan, että viestiketjun keskustelijat olisivat naureskellen pahoitelleet erehdystään, he provosoituivat niin, että pakkohan sitä oli jatkaa. Myönnän itsekin toimineeni osittain typerästi, mutta kuinka tällaista voisi vastustaa?"

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 99 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Barrakuda 1.8.2013 5:16
   Tulos: +1260 (2052 ääntä)
   Saattaa johtua väsymyksestä mutta jostakin syystä pidän tuota Minnaa lapsellisena. Hän päätti oikein "trollata" valehtelemalla ikänsä, eikä poistanut itseään ketjusta. Vielä kerran, mitä "trollausta" tuo muka oli? "Höhöö oon viisitoista. No ei vaineskaan! Oon oikeesti 23! Trolled!"

   Lainaa

  2. Tulos: +828 (1424 ääntä)
   Hahaha, typerä lapsi tuo Minna! :D Ihanko oikeasti on itse lähettänyt omat mokailunsa tänne?

   Lainaa

  3. Tulos: +576 (1046 ääntä)
   Barrakuda: Hän päätti oikein “trollata” valehtelemalla ikänsä, eikä poistanut itseään ketjusta. Vielä kerran, mitä “trollausta” tuo muka oli? “Höhöö oon viisitoista. No ei vaineskaan! Oon oikeesti 23! Trolled!”
   Eihän Minna väittänyt olevansa 15, vaan Tiina heti oletti hänen olevan teini ja muutenkin kirjoitteli hyökkäävästi. Minna sitten laittoi vettä myllyyn ja tekeytyi teiniksi. Okei, aikuismaista olisi ollut alkujaankin vain laittaa "teillä on väärä Minna" ja poistua keskustelusta, mutta kiusaus saattaa olla suuri ja eihän pieni jäynä pahaa tee.

   Lainaa

  4. Tulos: -221 (721 ääntä)
   Hyvä Minna! Nii sitä pitää ;)

   Lainaa

  5. Tulos: +285 (343 ääntä)
   voihan täti-littala sentään

   Lainaa

  6. Aamulypsy 1.8.2013 6:02
   Tulos: -438 (542 ääntä)
   Trollausta en kyl suvaitse, mutta ei Minna ikäänsä valehdellut. Siinähän se luki kokoajan pikkukuvan yhteydessä...
   Barrakuda: Saattaa johtua väsymyksestä mutta jostakin syystä pidän tuota Minnaa lapsellisena. Hän päätti oikein “trollata” valehtelemalla ikänsä, eikä poistanut itseään ketjusta. Vielä kerran, mitä “trollausta” tuo muka oli? “Höhöö oon viisitoista. No ei vaineskaan! Oon oikeesti 23! Trolled!”

   Lainaa

  7. yövuorolainen 1.8.2013 6:55
   Tulos: +832 (880 ääntä)
   Aamulypsy: Trollausta en kyl suvaitse, mutta ei Minna ikäänsä valehdellut. Siinähän se luki kokoajan pikkukuvan yhteydessä…
   Onko sun facebookissa tuollainen pikkukuva+ikä?

   Lainaa

  8. Tulos: -137 (343 ääntä)
   kolme: Eihän Minna väittänyt olevansa 15, vaan Tiina heti oletti hänen olevan teini ja muutenkin kirjoitteli hyökkäävästi. Minna sitten laittoi vettä myllyyn ja tekeytyi teiniksi. Okei, aikuismaista olisi ollut alkujaankin vain laittaa “teillä on väärä Minna” ja poistua keskustelusta, mutta kiusaus saattaa olla suuri ja eihän pieni jäynä pahaa tee.
   t. Minna

   Lainaa

  9. Puolikiero_savolainen 1.8.2013 7:39
   Tulos: -630 (700 ääntä)
   yövuorolainen: Onko sun facebookissa tuollainen pikkukuva+ikä?
   Voi pikku yövuorolaista, tui tui tui! Nukkumatin kanssa yötöissäkö sitä piltti siellä? Suljehan vanhempiesi läppäri ja mee nukkumaan.

   Lainaa

  10. Tulos: +499 (547 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Voi pikku yövuorolaista, tui tui tui! Nukkumatin kanssa yötöissäkö sitä piltti siellä? Suljehan vanhempiesi läppäri ja mee nukkumaan.
   Kannattaa lukea koko viestiketju ennen kuin nolaa itsensä.

   Lainaa

  11. seOsellast 1.8.2013 8:06
   Tulos: -223 (311 ääntä)
   Blackman: Kannattaa lukea koko viestiketju ennen kuin nolaa itsensä.
   No luin, luin, mutta pistän väsymyksen piikkiin huonot jutut. Kannattaa juoda kuppi kahvia, ennen kuin aloitat kommentoinnin täällä. Minna, ei ollut niin hauskaa vaan lähinnä lapsellista. Omat jutut niitä hauskimpia vai?

   Lainaa

  12. Tyhmä trolli 1.8.2013 9:42
   Tulos: +410 (526 ääntä)
   Minna hyvä, ymmärrän että toisinaan kiusausta on vaikea vastustaa mutta miten ihmeessä odotat, että trollauksellesi oltaisiin naurettu ja sinulta olisi pyydetty anteeksi kun aloitat keskustelun noilla sanoilla? Muut keskustelun jäsenet olivat selkeästi Outin hyviä ystäviä ja sukulaisia ja sinä ajattelet, että on hauskaa nimitellä häntä yms.. Kyllä mielestäni sinä olet se ainoa jonka kuuluu pahoitella. Itse olisin huomattavasti tiukkapipoisempi ystäväni nimittelyn suhteen kuin nuo keskustelun naiset. Kyllä se "teillä on väärä Minna" -ilmoitus ja poistuminen olisi antanut paljon fiksumman kuvan. Jos olisit lisännyt loppuun "Oikein hyvää syntymäpäivää Outile ja pitäkää hauskaa" olisi saattanut luoda jopa positiivisen kuvan sinusta mutta se ei kai ole tyyliäsi? Mites "En valitettavasti tunne Outia enkä siksi taida osallistua lahjaan tai juhlaan mutta jos tarvitsette ideoita synttärijuhlien ohjelmaksi autan mielelläni esim. (lisää jokin Iittalan satumetsää räväkämpi juttu muttei kuitenkaan loukkaava tai mauton)."

   Lainaa

  13. Tulos: +334 (412 ääntä)
   minna on tuossa itse lapsellinen ja vielä lähetti tämän tänne? :D

   Lainaa

  14. Tulos: +139 (239 ääntä)
   Minna on daiju.

   Lainaa

  15. Tulos: -66 (126 ääntä)
   jäi epäselväksi että oliko Minna oikeasti 16 vai 12 vai 23 :o

   Lainaa

  16. Tulos: +263 (325 ääntä)
   Eipä ollu kauheen hyvä eikä tosiaan mitään trollaamista... ihan vaan teinikäytöstä ja huono huumorintaju. Tai vähän ku ihminen, joka nauraa omille jutuilleen ja muut virnuilee vaivaantuneena vieressä.

   Lainaa

  17. Tulos: +327 (371 ääntä)
   Minna aloitti provosoivaan sävyyn sanomalla: "Mä en osta sille akalle mitään." Onko ihme jos ihmiset provosoituvat provosoinnista? Sitten kun on suututtanut muut on helppo julistaa olevansa itse se huumorintajuinen ja muut änkyröitä.

   Lainaa

  18. Tulos: +295 (347 ääntä)
   Minä en nyt ymmärrä miten Minna näkee saaneensa tästä jotenkin niin hauskan ketjun aikaiseksi, että päättää sen lähettää Feissarimokiin. Lisäksi nämä "aikuiset" tässä heittelevät ihan hyviä kommentteja, eivätkä mielestäni provosoidu vaan pitävät asialinjaa.. Eivätköhän he ole iän päätelleet Feissikuvasta ja tuosta ensimmäisestä "trolli"-kommentista. Hauskempaa olisi ollut alkaa ehdotella esim. jotain härskiä lahjaa ja katsoa reaktioita kun heittää tuollainen kommentti..

   Lainaa

  19. Pseudoavatar 1.8.2013 10:48
   Tulos: +3 (63 ääntä)
   Katariina = mokan ainoa järkevä henkilö.

   Lainaa

  20. Tulos: +33 (51 ääntä)
   mitä vittua.

   Lainaa

  21. Tulos: +77 (139 ääntä)
   Olishan Minna voinut itsensä poistaa kaikessa hiljaisuudessa, mutta Tiinalla oli kyllä järkyttävän lyhyt pinna.

   Lainaa

  22. Tulos: -46 (62 ääntä)
   Haloo iina, oot missannu? Sieltä se teksti edelleen löytyy sun yläpuoleltas. Tiina sanoo Minnalle ettei hän toivottavasti kutsu heitä vahingossa synttäreilleen.. Kommentista päätellen Tiina tekisi samoin kuin Minna?

   Lainaa

  23. Tulos: -55 (291 ääntä)
   Taidan kuulua vähemmistöön, kun olen sitä mieltä, että nuo kolmikymppiset antoivat itsestään sen lapsellisemman kuvan. Toki Minnan ensimmäinen "akattelu"-kommentti oli typerä.

   Lainaa

  24. Tulos: +136 (198 ääntä)
   Minna, oot nolo! Entistä nolompi kun lähetit tämän "mokan" tänne.

   Lainaa

  25. Kouluhieroja 1.8.2013 11:40
   Tulos: +136 (176 ääntä)
   “Päätin hieman trollata, mutta sen sijaan, että viestiketjun keskustelijat olisivat naureskellen pahoitelleet erehdystään, he provosoituivat niin, että pakkohan sitä oli jatkaa. Myönnän itsekin toimineeni osittain typerästi, mutta kuinka tällaista voisi vastustaa?”
   Viittaako tää siihen että Minna lähetti mokan? Kiitos nauruista, mutta en nauranut "onnistuneelle trollaukselle", vaan tälle surkuhupaiselle Minna-henkilölle... Hahahaha.

   Lainaa

  26. Tulos: +93 (131 ääntä)
   No jee, olipas kiva teko Minna. Ihan aikuisen hommia ja noin. Normi-ihminen poistuu väärästä viestiketjusta ilman trollausta ja turhaa kiusaamista. Ilmeisesti nykyään on tapana ottaa ns. ilo irti muiden mokista.

   Lainaa

  27. Tulos: +109 (147 ääntä)
   Vihaan trollaamista, kuuluu samaan sarjaan "käytännön pilojen" kanssa. Niissä ei ole kummissakaan mitään hauskaa ja ainoa idea on nolata toinen, jotta voidaan naureskella hänen kustannuksellaan. Läheisten kanssa homma on ihan ok, koska silloin voi olla varma, että toinen kestää sen. Tämä idiootti ei edes tuntenut heitä ja päätti kiusata. Miksi tällaisia itse lähetettyjä juttuja edes julkaistaan?

   Lainaa

  28. Tulos: +131 (179 ääntä)
   Oli tuo Minna kyl aika tajuttoman yksinkertainen tapaus. Huomaa kyllä hyvin, että osa kansasta ei ole tietoisia mitä se trollaus tarkoittaa. Minna se ei tarkoita: - Keskusteluun liittymättömän akattelua - Muille päänaukomista suoraan - Huonoa argumentoitia Napsahti kyl omaan nilkkaan lähettäjällä. "Taidan kuulua vähemmistöön, kun olen sitä mieltä, että nuo kolmikymppiset antoivat itsestään sen lapsellisemman kuvan." Joo. Sinut kutsutaan facebook ryhmään vahingossa, niin alat aukomaan päätäsi koska kyseessähän on vähintään ydinpommin vahinkolaukaisuun verrattava moka? :P

   Lainaa

  29. Tulos: +60 (72 ääntä)
   seOsellast: No luin, luin, mutta pistän väsymyksen piikkiin huonot jutut. Kannattaa juoda kuppi kahvia, ennen kuin aloitat kommentoinnin täällä.
   Samat sulle. Mitä ihmettä sinä oikein selität? Onko siinä sinun feispuukissasi sitten oikeasti tuollaiset pikkukuvat ja iät? Mistä sellaiset saa?

   Lainaa

  30. Tulos: +100 (118 ääntä)
   No olipas hassua, ihihihi. Itse olisin joko kirjoittanut olevani väärä minna, tai sitten heittänyt jonkun hyvän vitsin ja antanut sitten olla. Turha alkaa vääntämään :D Tuskimpa itsekään olisin nimittäin kovin ystävällinen, jos joku alkaisi heti tuollaisella asenteella akottelemaan kaveriani kuten Minna..

   Lainaa

  31. Tulos: +30 (62 ääntä)
   Mun mielestä kaikki keskustelussa esiintyvät henkilöt on kyl harvinaisen kypsiä feissarimokiin. Ei mitään Minnaa vastaan, mut en kyl olis ehkä ite ruvennu noin symppiksen olosten hyyppien keskustelua trollaamaan pikku alkuvitsin jälkeen.

   Lainaa

  32. Tulos: -71 (127 ääntä)
   On taas niin kypsää käytöstä vanhemmilta :D. Go Minna!

   Lainaa

  33. Tulos: +12 (58 ääntä)
   kolme: Eihän Minna väittänyt olevansa 15, vaan Tiina heti oletti hänen olevan teini ja muutenkin kirjoitteli hyökkäävästi. Minna sitten laittoi vettä myllyyn ja tekeytyi teiniksi. Okei, aikuismaista olisi ollut alkujaankin vain laittaa “teillä on väärä Minna” ja poistua keskustelusta, mutta kiusaus saattaa olla suuri ja eihän pieni jäynä pahaa tee.
   Valehtelihan; Minnahan sanoi:
   Täytän kyl ens kuussa 16 :-(

   Lainaa

  34. Tulos: +59 (83 ääntä)
   Mun mielestä "olla suoranaisen v*ttumainen" on äärimmäisen huono trolli... kivempaa trollausta on olla jotain "väärää mieltä" tms... Minna, ota opiksi. Paranna laatua :)

   Lainaa

  35. Tulos: +101 (127 ääntä)
   Vastaus Minnan kysymykseen "kuka voi vastustaa?" Niin ainakin mä voisin. Ihan läpensä höhlä trolli. Aika lapsellista.

   Lainaa

  36. Tulos: +154 (194 ääntä)
   Haha, mitä ihmettä! :D Ensin Minna päättää hyödyntää tilaisuuden ja trollata, saadakseen mammat provosoitumaan piruilullaan. Tiina astuu suoraan ansaan, mutta sitten kun muut eivät lähdekään pelleilyyn mukaan, vaan piruilevat takaisin, provosoituu Minna itse ja kirjoittaa rageviestin ei-toivotusta vastaanotosta suuttuneena. :D Kirsikkana kakun päälle hän kiukuspäissään lähettää oman epäonnistuneen trollauksensa tänne, vieläpä puolustusviestin kera.. Well done Minna, mokasit tässä kyllä itse eniten.

   Lainaa

  37. Tulos: -76 (120 ääntä)
   Tämä kommentointiketju ansaitsee feissarimokat potenssiin kaksi maininnan. Minna, olet loistava.

   Lainaa

  38. Tulos: +34 (64 ääntä)
   Aamulypsy: Trollausta en kyl suvaitse, mutta ei Minna ikäänsä valehdellut. Siinähän se luki kokoajan pikkukuvan yhteydessä…
   :''DDD siis eii en vaa kestä ! apua

   Lainaa

  39. Tulos: -42 (62 ääntä)
   akat järveen.

   Lainaa

  40. kukkakaali 1.8.2013 17:32
   Tulos: -49 (127 ääntä)
   Olipa hyökkääviä nää kolmekymppiset, yks sentään järkevästi otti takapakkia. Miks pitää heti alottaa tollanen "tui tui pikku-teini lässynlää, oot eri sarjassa kuin meidän yhteinen tuttu, kilaroi sinä pikkulikka..." Minna ei tosiaan sanonut olevansa 15, vaikka jotkut kommentoikin täällä niin. En tosin erityisemmin tosta Minnankaan asenteesta tykännyt. En vaan tajua miks pitää olla niin seiväs pyllyssä kun itse on kutsunut väärän henkilön ketjuun ja pyytää sitten **ttuilun säestyksellä sitä henkilöä poistumaan.

   Lainaa

  41. Tulos: +83 (107 ääntä)
   Varmaan siksi että jos kutsutaan väärään ketjuun vahingossa niin oikea vastaus ei ole "no en osta sille akalle mitään" vaan "Hei, en tuota Outia tunne joten teillä taitaa olla väärä Minna". Itsekin ikävystyn niin että en vain lue Feissarimokia vaan vielä kommentoinkin, joten selkeästi en ole maailman kaikkein ensimmäisen kiireisin ihminen, ja silti ei tulisi mieleenkään alkaa FB'ssa jänkätä jonkun synttärilahjaketjussa -sitä parempaa tekemistä löytyy sentään ihan aina. Joitain ihmisiä (Minnaa) ei vaan voi ymmärtää...

   Lainaa

  42. Tulos: -75 (133 ääntä)
   Onko täällä menossa joku kukkahattutätien kokous? Nyt ne hiekat pois sieltä kuuluisasta ja löysätkää hieman ruuveja.

   Lainaa

  43. Töötöö 1.8.2013 20:24
   Tulos: +79 (107 ääntä)
   No ei ollut Minnan toiminta mitään suurta huumorin ilotulitusta. Aika köyhä tapaus.

   Lainaa

  44. Tulos: -87 (133 ääntä)
   Ei stna. Onk tää koko viestiketju täynnä huonoja trollauksia? HYVÄ MINNA! :D Loistava veto.

   Lainaa

  45. Tulos: -33 (71 ääntä)
   Onko täällä menossa joku kukkahattutätien kokous? Nyt ne hiekat pois sieltä kuuluisasta ja löysätkää hieman ruuveja.
   joo mietin samaa,ovat varmaan samoa tyyppejä kun tossa ite mokassakin! Mua ärsyttää tollanen kun nuorilla ihmisillä on pakonomainen tarve kohdella alentavasti itteä paria vuotta nuorempaa henkilöä. Se ei oo mitään vanhemman oikeudella puhumista vaan ihan vaan huonoa käytöstä. Tässä nyt oli kyse myös tästä ilmiöstä. Lisäksi näiden naisten kannattais tosiaan yrittää rentoutua.

   Lainaa

  46. Honttantoora 1.8.2013 22:10
   Tulos: +116 (146 ääntä)
   kukkakaali: Miks pitää heti alottaa tollanen “tui tui pikku-teini lässynlää, oot eri sarjassa kuin meidän yhteinen tuttu, kilaroi sinä pikkulikka…”
   Pikkulikattelu alkoi vasta sen jälkeen, kun Minna oli kehottanut muita "hillitsemään kuumia aaltojaan", kutsunut kyseessä olevia juhlia "vaihdevuosibileiksi" ja puhunut täti-Iittalasta. Jos on pakko provosoida, voi myös olla valmis ottamaan samalla mitalla takaisin.

   Lainaa

  47. mielensäpahoittajat 1.8.2013 23:32
   Tulos: -96 (174 ääntä)
   Nyt lähti tää kommentti ketju täysin käsistä :D oikeet moraalin vartija ämmät täällä puimassa kuinka lapsellista Minnan toiminta muka oli.Hyvät ihmiset kaikkee ei tarvi ottaa tosissaan Minnahan teki vaan hyvän jäynän, mutta nyt tää kommentti ketju on täynnä mielensä outin puolesta pahottaneita elämäänsä kyllästyneitä ämmiä...Hankkikaa elämä ja jatkakaa sitä iittalan astiastojen keräilyä ja hei unohdeta niitä kukkahattuja päästä.

   Lainaa

  48. Tulos: +52 (86 ääntä)
   Minna, mene pois.

   Lainaa

  49. Tulos: +30 (46 ääntä)
   Kallein aarteeni oli ja on _15-vuotiaana_ saamani Iittalan aalto maljakko D: PS.minna,kyllä alaikäisenä voi työskennellä baarissa :)

   Lainaa

  50. Sepisöpö 2.8.2013 12:35
   Tulos: +67 (91 ääntä)
   Alussa ajattelin että onpa lapsellinen tuo Minna, sitten aloin ihmettelemään miksi Minnan ikä on ainoa mikä tuossa näkyy. Lopussa tuli jo mieleen että voisiko olla Minnan itselähettämä. Ja niinhän se oli. Älkää pliis ihmiset lähettäkö näitä teidän muka-hauskoja sutkautuksia. Valitettavasti Minna ei saa kunniaa tästä edes historian paskimpana Feissarimokana. Toisiksi paskin tämä on mutta harmi Minnan kannalta että kukaan ei muista kakkosta. Tosiaan historian paskin oli Mr. Kimblen lähettämä hauska sutkautus: http://www.feissarimokat.com/2012/12/tiedan-mita-tein-viime-kesana/

   Lainaa

  51. Tulos: +52 (82 ääntä)
   Siis kuka ihme käyttäytyy kuin pikkulapsi, ja vielä jakaa sekoilunsa tänne? Ei sulla järin lujaa mene.

   Lainaa

  52. Tulos: -47 (89 ääntä)
   Jengi vetänyt hillittömän kokoisen herneen nenään ihan harmittomasta vitsistä. Rauhoittukaa.

   Lainaa

  53. Tulos: +36 (64 ääntä)
   "Minna on tehnyt / itsestään pellen / Minna on töt-töt-töt-töt töö"

   Lainaa

  54. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Eipä muuten kehdannut enää kirjoittaa mitään se, jonka mielestä Facebookissa näkyy ikä jokaisen profiilikuvan yhteydessä, kuten se näkyy täällä feissarimokissa. Se ei vielä varmaan tajunnut...

   Lainaa

  55. Yli öpisto horhö 2.8.2013 18:58
   Tulos: +33 (51 ääntä)
   Voi minna.. Ei nyt kyllä ihan aikuisen ihmisen käytöstä ole tuo "trollailu" muutenkaan.

   Lainaa

  56. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Toivottavasti nyt Outin bileet olivat ennen tämän julkaisua, tai yllätys on pilalla =(

   Lainaa

  57. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Tuli vaan muuten mieleen, et onko täällä ketään 90-luvun alussa lapsuuttaan eläneitä ketkä muistaa taika-trollit? Niitä löyty videolta, oli jännittäviä ja jopa pelottavia ja sit jostain ärrältäkö niitä itse leluja eri värisine hiustupsuineen? :D

   Lainaa

  58. Tulos: +41 (63 ääntä)
   “Päätin hieman trollata, mutta sen sijaan, että viestiketjun keskustelijat olisivat naureskellen pahoitelleet erehdystään, he provosoituivat niin, että pakkohan sitä oli jatkaa. Myönnän itsekin toimineeni osittain typerästi, mutta kuinka tällaista voisi vastustaa?”
   Kuinka? No helposti. Vittu mikä idiootti. Sitten vielä lähettää itse tämän tänne. En oikeasti tajua. En löydä tuosta mitään hauskaa. Ja oon jopa samanikänen.

   Lainaa

  59. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Rauno: Minna, mene pois.
   Trolololo: Tuli vaan muuten mieleen, et onko täällä ketään 90-luvun alussa lapsuuttaan eläneitä ketkä muistaa taika-trollit? Niitä löyty videolta, oli jännittäviä ja jopa pelottavia ja sit jostain ärrältäkö niitä itse leluja eri värisine hiustupsuineen?
   Minä muistan! Niiden "hiuksia" kynittiin ja tehtiin niille kampauksia :) vähän samanlainen hitti kuin turtlesit, oli ja meni :D

   Lainaa

  60. Tulos: +49 (69 ääntä)
   Siis tuo Minnan läppähän oli niin mielikutuksetin ja kuiva ettei mitään järkee :D Miten vielä kehtas tännekkii lähettää.. Nolouden huoppua luulla tuota hyväksi läpäksi tai "trolliksi" -.-

   Lainaa

  61. Tulos: +56 (66 ääntä)
   1. Ala trollaamaan 2. Saa muut provosoitumaan 3. Suutu saamistasi kommenteista 4. Profit!

   Lainaa

  62. Tulos: -17 (17 ääntä)
   yövuorolainen: Onko sun facebookissa tuollainen pikkukuva+ikä?
   Onhan se niinki + facepalm

   Lainaa

  63. Tulos: -47 (63 ääntä)
   Nimesi: Hahaha, typerä lapsi tuo Minna! Ihanko oikeasti on itse lähettänyt omat mokailunsa tänne?
   No sinänsähän Minna ei mokaa, nuo muuthan tuossa mokaavat koska a) Kutsuivat väärän minnan. b) Eivät vaivautuneet tarkistamaan minkä vääristä Minnoista kutsivat.

   Lainaa

  64. Tulos: -34 (54 ääntä)
   8D: Oli tuo Minna kyl aika tajuttoman yksinkertainen tapaus. Huomaa kyllä hyvin, että osa kansasta ei ole tietoisia mitä se trollaus tarkoittaa. Minna se ei tarkoita: - Keskusteluun liittymättömän akattelua - Muille päänaukomista suoraan - Huonoa argumentoitia Napsahti kyl omaan nilkkaan lähettäjällä. “Taidan kuulua vähemmistöön, kun olen sitä mieltä, että nuo kolmikymppiset antoivat itsestään sen lapsellisemman kuvan.” Joo. Sinut kutsutaan facebook ryhmään vahingossa, niin alat aukomaan päätäsi koska kyseessähän on vähintään ydinpommin vahinkolaukaisuun verrattava moka?
   Trollaajahan yrittää provosoimalla tai muuten olemalla ärsyttävä(päänaukominen ja akattelu lasketaan) saada uhrin lähtemään mukaan. Huono argumentointi monesti ärsyttää ihmisiä joten sekin on usein osa trolllaamista. Ja sehän rupesi tuohon koska ne muut idiootit luulivat väärää minnaa automaattisesti joksikin 15v minnaksi joka hän ei ole. Taisikin oma viestisi napsahtaa omaan nilkkaasi.

   Lainaa

  65. Tulos: -27 (33 ääntä)
   Toki siis minna olisi hyvin voinut jättää tuon tekemättäkin, ja oli toki lapsellinen mutta nyt kävi näin.

   Lainaa

  66. moderaattori 4.8.2013 23:05
   Tulos: -20 (26 ääntä)
   Miksi en pysty poistamaan asiattomia viestejä ja mokia, vaikka olen moderaattori?

   Lainaa

  67. Tulos: +54 (76 ääntä)
   Nolo Minna! Todella asiatonta lähteä heittämään jotain vaihdevuosiläppää oletettavasti noin 30v naisille. Ei mikään ihme jos siinä tilanteessa tulee takaisinkin jotain. Itse olen saman ikäinen kuin Minna eikä tulisi mieleenkään ruveta vittuilemaan toisten synttärikeskusteluun tolla tavalla ja valittaa siitä, että ne on vahingossa lisänny sut sinne, koska vahinkoja sattuu kaikille. Sen sijaan se ei ole vahinko jos aletaan heittämään typeriä ja loukkaavia kommentteja ryhmässä, johon ei oikeasti edes kuulu. Eikä suostu edes poistumaan ryhmästä. Toivottavasti Minna lukee nää feissarimokien kommentit ja tajuaa itse mokanneensa.

   Lainaa

  68. Tulos: +34 (42 ääntä)
   Anni: Ilmeisesti nykyään on tapana ottaa ns. ilo irti muiden mokista.
   ...sanoo hän, joka kommentoi feissariMOKAT.comissa...

   Lainaa

  69. Tulos: +47 (75 ääntä)
   Mua naurattaa ajatella, kuinka Minna lähetti tämän ajatuksenaan saada paljon vertaistukea ja vanhempiin kohdistuvaa naureskelua, ja nyt nököttääkin jossain häntä koipien välissä, kun ihmiset ei pitänytkään juttua yhtä hassunhauskana kuin hän itse.

   Lainaa

  70. Tulos: +9 (25 ääntä)
   Minnan paras trolli taisi olla kuvan lähettäminen feissarimokiin ;)

   Lainaa

  71. Tulos: -29 (55 ääntä)
   Hoppu: Mua naurattaa ajatella, kuinka Minna lähetti tämän ajatuksenaan saada paljon vertaistukea ja vanhempiin kohdistuvaa naureskelua, ja nyt nököttääkin jossain häntä koipien välissä, kun ihmiset ei pitänytkään juttua yhtä hassunhauskana kuin hän itse.
   Tai sitten se ei vaan jaksa vääntää täällä kommenttiboksista kolmikymppisten mielensäpahoittajien kanssa. Typerä käytös oli kyl täysin molemminpuolista huolimatta noista kaikista "Minna on nolo"-kommenteista. Turha se on naureskella sen enempää nuoremmille kuin vanhemmillekaan.

   Lainaa

  72. Tulos: +46 (62 ääntä)
   iiik: Tai sitten se ei vaan jaksa vääntää täällä kommenttiboksista kolmikymppisten mielensäpahoittajien kanssa.
   ..koska tunnetusti Feissarimokien lukijakunta on pääasiassa mielensäpahoittajia? Metsään meni, suurin osa täällä tykkää nauraa pikkuilkeilylle, mutta tällä kertaa Minnan trollaus oli vain tekohauskaa pätemistä. Yritys kyllä oli kova, mutta ilmeisesti älynlahjat ja mielikuvitus eivät riittäneet kunnolliseen trollaukseen. Paljon mielenkiintoisemman trollauksen olisi saanut aikaiseksi esim. jos Minna olisi esittänyt olevansa täysillä mukana, ja ehdottanut lahjaksi vaikkapa laskuvarjohyppyä tai seksilelusettiä, ja katsonut kuinka kauan kestää, että muut tajuavat hänen olevan väärä Minna.

   Lainaa

  73. Tulos: -30 (46 ääntä)
   Nimesi: ..koska tunnetusti Feissarimokien lukijakunta on pääasiassa mielensäpahoittajia? Metsään meni, suurin osa täällä tykkää nauraa pikkuilkeilylle, mutta tällä kertaa Minnan trollaus oli vain tekohauskaa pätemistä. Yritys kyllä oli kova, mutta ilmeisesti älynlahjat ja mielikuvitus eivät riittäneet kunnolliseen trollaukseen. Paljon mielenkiintoisemman trollauksen olisi saanut aikaiseksi esim. jos Minna olisi esittänyt olevansa täysillä mukana, ja ehdottanut lahjaksi vaikkapa laskuvarjohyppyä tai seksilelusettiä, ja katsonut kuinka kauan kestää, että muut tajuavat hänen olevan väärä Minna.
   no tekohauskaa pätemistä jos sitäkään. pointti oliki siinä et mitkä herneet nenään toi tiina otti nenään tosta kommentista että "mä en sille akalle ala mitään ostamaan". koko juttuhan on nyt aika laimee eikä sen pitäis mun mielestä inspiroida ihmisiä vaahtoomaan täällä minnan huonoista älynlahjoista. mutta jatkakaa jos siltä tuntuu

   Lainaa

  74. Eijumalautaeihelvetti 5.8.2013 23:30
   Tulos: -22 (52 ääntä)
   :DDDDDDDDDDDDDDDD Suomi on täynä kyllä ihme väkee, ko feissarimokien kommentitki on tälläästä paskaa.

   Lainaa

  75. Tulos: +28 (38 ääntä)
   Mielestäni hauskinta tässä mokassa oli se, ettei Minna tajunnut trollauksen olevan syystäkin anonyyminä harjoitettavaa toimintaa. "Joke's on them. I was only pretending to be retarded."

   Lainaa

  76. Tulos: +20 (40 ääntä)
   Minna, mä voin mennä tyytyväisenä tänään nukkumaan kun tiedän että joku on vielä enemmän perseestä kuin minä :) Kiitos!

   Lainaa

  77. sdaasdfadfs 6.8.2013 21:06
   Tulos: -5 (19 ääntä)
   Vittu mitä paskaa... Minna on retu.

   Lainaa

  78. Tulos: +7 (23 ääntä)
   Jooh: Nolo Minna! Todella asiatonta lähteä heittämään jotain vaihdevuosiläppää oletettavasti noin 30v naisille. Ei mikään ihme jos siinä tilanteessa tulee takaisinkin jotain. Itse olen saman ikäinen kuin Minna eikä tulisi mieleenkään ruveta vittuilemaan toisten synttärikeskusteluun tolla tavalla ja valittaa siitä, että ne on vahingossa lisänny sut sinne, koska vahinkoja sattuu kaikille. Sen sijaan se ei ole vahinko jos aletaan heittämään typeriä ja loukkaavia kommentteja ryhmässä, johon ei oikeasti edes kuulu. Eikä suostu edes poistumaan ryhmästä. Toivottavasti Minna lukee nää feissarimokien kommentit ja tajuaa itse mokanneensa.
   Niin, no, mieluummin vaihdevuosiläppää 30-vuotiaille kuin 50-vuotiaille. Normaali 30v daami ottaa sellasen huumorilla. Viiskymppisistä en olis niin varma joten jättäisin kokeilematta (en mä pelkää - oon vaan liian nuori kuolemaan).

   Lainaa

  79. Napanöyhtä 7.8.2013 11:34
   Tulos: -33 (57 ääntä)
   Rentoutukaa, kukkahattutädit. Jos oikein rentoudutte, tunnette kuinka hiekka valuu toosastanne ulos ja lakkaa hiertämästä. Ei tuo nyt niin vakavaa ollut. Ei tuossa olisi kenenkään tarvinnut loukkaantua. Nuo Outin kaverit olisivat voineet kuitata tuon Minnan heiton ihan vaan "oho, väärä minna ketjussa, hupsistasaatana" -tyyliin, mutta sen sijaan alittivat riman itse. Noloa.

   Lainaa

  80. Tulos: +31 (45 ääntä)
   Jope: Ei stna. Onk tää koko viestiketju täynnä huonoja trollauksia? HYVÄ MINNA! Loistava veto.
   Haha, jotenkin tuntuu, että kommentin kirjoittaja on Minna itse tai vähintään joku tämän kaveri joka yrittää puolustaa Minnan "hauskaa jekkua" ;)
   Napanöyhtä: Rentoutukaa, kukkahattutädit. Jos oikein rentoudutte, tunnette kuinka hiekka valuu toosastanne ulos ja lakkaa hiertämästä. Ei tuo nyt niin vakavaa ollut. Ei tuossa olisi kenenkään tarvinnut loukkaantua. Nuo Outin kaverit olisivat voineet kuitata tuon Minnan heiton ihan vaan “oho, väärä minna ketjussa, hupsistasaatana” -tyyliin, mutta sen sijaan alittivat riman itse. Noloa.
   Kyse ei ole siitä että kukaan olis tässä tilanteessa loukkaantunut, vaan lähinnä siitä, että Minna pitää itseään kovin vitsikkäänä kaverina ja oikeen kunnon trollaajana, vaikka onkin ainut, jonka mielestä on hauska... niinkuin joku aiemmin sanoi, tulee mieleen ihminen, joka nauraa omille jutuilleen ja muut hymyilee vaivaantuneina vieressä.

   Lainaa

  81. Tulos: +29 (47 ääntä)
   Napanöyhtä: Rentoutukaa, kukkahattutädit. Jos oikein rentoudutte, tunnette kuinka hiekka valuu toosastanne ulos ja lakkaa hiertämästä. Ei tuo nyt niin vakavaa ollut. Ei tuossa olisi kenenkään tarvinnut loukkaantua. Nuo Outin kaverit olisivat voineet kuitata tuon Minnan heiton ihan vaan “oho, väärä minna ketjussa, hupsistasaatana” -tyyliin, mutta sen sijaan alittivat riman itse. Noloa.
   Tuskinpa täällä kukaan on todella mieltänsä pahoittanut. Minna vaan saattoi itsensä naurunalaiseksi pökkelöllä "trollauksellaan". Sokerina pohjalla vielä se, että lähetti tämän itse Feissarimokiin selkääntaputtelun toivossa. Ikävää Minnalle, mutta kenelläkään ei ole velvollisuutta pönkittää joka ikisen epäonnistuneen nettikoomikon egoa.

   Lainaa

  82. Tulos: -26 (34 ääntä)
   Vittu aikuset kuskaa peltoon x__x

   Lainaa

  83. Tulos: -18 (46 ääntä)
   Napanöyhtä: Rentoutukaa, kukkahattutädit. Jos oikein rentoudutte, tunnette kuinka hiekka valuu toosastanne ulos ja lakkaa hiertämästä. Ei tuo nyt niin vakavaa ollut. Ei tuossa olisi kenenkään tarvinnut loukkaantua. Nuo Outin kaverit olisivat voineet kuitata tuon Minnan heiton ihan vaan “oho, väärä minna ketjussa, hupsistasaatana” -tyyliin, mutta sen sijaan alittivat riman itse. Noloa.
   Asiaa! Tiina taisi itse osallistua turhaan provoisintiin olettamalla Minnaa 15-vuotiaaksi ja kommentoimalla loppuun vielä "säälittävää". Säälittävää touhua Tiinalta ja muiltakin, hohhoi.. Huumoria peliin. Hyvä Minna, oon sun puolella :)

   Lainaa

  84. Lady Gargoyle 10.8.2013 12:20
   Tulos: -28 (58 ääntä)
   MInna; jos luet tämän. Älä välitä noista huumorintajuttomista hapannaamoista. Oot mun sankari <3 :D Feissarimokien vakikommentoijat on minusta itse hieman lapsellisia, kun kuvittelevat aina olevansa muita ylempänä tuomitessaan mokaajat tai tässä tapauksessa sinut. Minkälainen on ihminen, joka tulee tulee päteen TÄNNE ihan siks, että saa näyttää paremmuutensa.

   Lainaa

  85. Korianteri 12.8.2013 2:44
   Tulos: -16 (40 ääntä)
   Tiinalla on selkeästi vähän paha olla, kun pitää heti kutsua ulkopuolisia säälittäviksi pienen leikin takia. No, toisaalta, onhan toki synttärilahjan osto niin kuolemanvakava asia ettei siitä voi tuolla tavalla leikkiä laskea. "Todella asiatonta lähteä heittämään jotain vaihdevuosiläppää oletettavasti noin 30v naisille. Ei mikään ihme jos siinä tilanteessa tulee takaisinkin jotain." Todella asiatonta alkaa haukkua joku ulkopuolinen keskusteluun vahingossa pyydetty säälittäväksi kakaraksi heti kättelyssä.

   Lainaa

  86. Tulos: +19 (25 ääntä)
   HOUMOU: Vittu aikuset kuskaa peltoon x__x
   Jännä sanajärjestys, mutta muuten kyllä toimiva lause. En kuitenkaan ihan usko, että se vittu niitä aikuisia peltoon kuskaisi.

   Lainaa

  87. Tulos: -23 (47 ääntä)
   enemmän nauran näille jotka pitävät minnaa säälittävänä ja valehtelijana siinä mielessä että on laittanut facebookkiin iäkseen 23v :D mä oisin kiusinu ihan samalla tavalla jos mulle ois käyny samalla tavalla, ehkä oisin sen varmaan hitusen aikasemmin lopettanu :P niin ja se ei myöskään ole tietääkseni säälittävää että minna myönsi tässä olevansa hitusen lapsellinen kans, am i right ?

   Lainaa

  88. Tulos: -18 (22 ääntä)
   Inhottavaa käytöstä Minnalta, mutta olisivat toiset voineet antaa olla, kun kerran ovat niin paljon fiksumpia. Lapsikin lopettaa kielletyn asian tekemisen aikanaan, kun siihen ei kiinnitä huomiota...

   Lainaa

  89. Tulos: -20 (40 ääntä)
   Suurin osa kommentoijista näyttää olevan mielikuvituksettomia pahveja. Paras feissari trolli vähään aikaan.

   Lainaa

  90. Tulos: +6 (48 ääntä)
   Suur kiitos Minnalle, saimme bileiden parhaat naurut sun kustannuksella ja sillä kuinka typerä olet. Kaiken kruunasi se, että olet vielä julkaissut asian täällä. Tämä rastapäinen, kolmekymppinen Iittala-täti kiittää ja kuittaa, suosittelen hankkimaan ihan oikean elämän.

   Lainaa

  91. Tulos: -8 (16 ääntä)
   Provosointi on yksi Internetin parhauksista :)

   Lainaa

  92. Tulos: +14 (20 ääntä)
   bethos: Trollaajahan yrittää provosoimalla tai muuten olemalla ärsyttävä(päänaukominen ja akattelu lasketaan)saada uhrin lähtemään mukaan. Huono argumentointi monesti ärsyttää ihmisiä joten sekin on usein osa trolllaamista. Ja sehän rupesi tuohon koska ne muut idiootit luulivat väärää minnaa automaattisesti joksikin 15v minnaksi joka hän ei ole. Taisikin oma viestisi napsahtaa omaan nilkkaasi.
   Taidat olla hyvin uusi netissä, koska mielestäni lähinnä vain yksinkertaiset ihmiset vetää koripalloja sieraimiin tuommoisista asioista. Jos kaveri soittaa minulle vahingossa, niin en minä päätäni ala aukomaan ja sitten kesken puhelin kerro trollanneeni? Perheen teini tosin tekee, mutta hän on 13-vuotias...Eli sen viellä ymmärrän, että hänellä menee tiukka juutalaisvitsi tukan yli, mutta joku yksinkertainen ja typerä uppoaa. Niin ja mikä tulee tuohon viimeiseen lauseeseesi, niin enemmistö näyttää eriävää mielipidettä? Toivon todella, että netti ei mene siihen suuntaan, että trollaus tarkoittaa päätymistä johonkin ryhmään...Se on vahinko, ei trollaus. :D

   Lainaa

  93. mummot on parhaita 3.9.2013 9:28
   Tulos: -4 (20 ääntä)
   Tylsimys: Niin, no, mieluummin vaihdevuosiläppää 30-vuotiaille kuin 50-vuotiaille. Normaali 30v daami ottaa sellasen huumorilla. Viiskymppisistä en olis niin varma joten jättäisin kokeilematta (en mä pelkää – oon vaan liian nuori kuolemaan).
   Itse tykkään heittää vaihdevuosiläppää mieheni mummolle (75v). Ostan hänelle poikakalenterin myös joka joulu... Hyvin toimii. Myös "mites sun seksielämäs" -tyyliset kysymykset ovat ihan ok kunhan varautuu sitten kanssa siihen että mummelihan vastaa!

   Lainaa

  94. Tulos: -17 (25 ääntä)
   Tää teijän kommenttiosio on viel pahempi ku alkuperänen kuva o.O osa tääl on niin kujal

   Lainaa

  95. Tulos: +8 (18 ääntä)
   Oikea trollihan olisi ilmoittanut halukkuutensa osallistua lahjaan ja kysellyt rahaa lainaan, jolla sitten olisi ilmoittanut osallistuvansa lahjaan.

   Lainaa

  96. vitun hienoo 19.1.2014 5:05
   Tulos: -24 (28 ääntä)
   mies: akat järveen.
   Miten tälläkin on niin paljon miinusta, luuleeko joku oikeasti että jotkut kirjottelee tänne tosissaan :D Ps. Naiset ovat pilanneet maailman

   Lainaa

  97. Tulos: 0 (24 ääntä)
   Barrakuda: Saattaa johtua väsymyksestä mutta jostakin syystä pidän tuota Minnaa lapsellisena. Hän päätti oikein “trollata” valehtelemalla ikänsä, eikä poistanut itseään ketjusta. Vielä kerran, mitä “trollausta” tuo muka oli? “Höhöö oon viisitoista. No ei vaineskaan! Oon oikeesti 23! Trolled!”
   Häntä haukuttiin 15-vuotiaaksi, joten hän esiintyi sarkastisesti sellaisena. Luetunymmärtäminen on kieltämättä vaikea laji.

   Lainaa

  98. Tulos: +2 (22 ääntä)
   Honttantoora: Pikkulikattelu alkoi vasta sen jälkeen, kun Minna oli kehottanut muita “hillitsemään kuumia aaltojaan”, kutsunut kyseessä olevia juhlia “vaihdevuosibileiksi” ja puhunut täti-Iittalasta. Jos on pakko provosoida, voi myös olla valmis ottamaan samalla mitalla takaisin.
   Ei muuten tullut. Ihan ensin Minnaa väitettiin perusteetta teiniksi, johon hän sitten iski takaisin vaihsevuosiläpällään. Ei toki oikeuta idioottimaisuutta, mutta kyllä Minnaa ensin tässä nälvittiin.

   Lainaa

  99. Kulkeva hedelmä 20.2.2021 16:43
   Tulos: -9 (15 ääntä)
   Ällöttäviä vanhoja ämmiä. Netin ja Facebookin syöpä ovat nuo yli kolmekymppiset ämmät jotka kuvittelevat olevansa jotain nuorekkaita. Ihan rastat ja kaikki! Ja kyllä, Iittala on teille täysin sopiva lahja. Ja Vallilan verhot.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: syntymäpäivä, lahja, viesti, keskustelu, tuntematon, Iittala, astiasto, riita, trolli, pila