Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 44

Nuoret, villit naiset eksyvät Facebookin kirpputorille.
Kirpputorin löytöjä, osa 44

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +653 (669 ääntä)
   noh nyt tiedän mitä tarkoittaa ku aina puhutaan "myyntihenkisyydestä". euron tehot myös maistuis

   Lainaa

  2. Tulos: +850 (882 ääntä)
   25e sohvasta.... taitaa olla tytöillä aika suuri hinku päästä baariin. o_O

   Lainaa

  3. fLÖÖFLÖ 6.8.2013 6:39
   Tulos: +1047 (1065 ääntä)
   Tuola kämpäs ei ainakaa huumorista näytä olevan pulaa :D

   Lainaa

  4. Tulos: +161 (183 ääntä)
   Oikea sinkkusänky, vaikka kahdestaam nukkuvatkin. Ei mahdu poika/tyttökaveri viereen..

   Lainaa

  5. Tulos: +411 (421 ääntä)
   Ei ole paha diili ollenkaan, jos sohva 25€ ja vielä kämppis kaupan päälle.

   Lainaa

  6. Puolikiero_savolainen 6.8.2013 8:28
   Tulos: +593 (631 ääntä)
   Ihania naisia! Elävät hetkessä.

   Lainaa

  7. Tulos: +333 (367 ääntä)
   jtk: Ei ole paha diili ollenkaan, jos sohva 25€ ja vielä kämppis kaupan päälle.
   Ja kämppis "asettuu sohvalle toiveidesi mukaisesti". Tällaisia tyttöjä voin auttaa hädässä kuin hädässä.

   Lainaa

  8. Tulos: +30 (68 ääntä)
   Dione mainittu! Pörssiklubilla/tehoilla tavataan.

   Lainaa

  9. Tulos: +71 (75 ääntä)
   Kiva vuodesohva tosiaan.

   Lainaa

  10. nonparelli 6.8.2013 9:50
   Tulos: +262 (270 ääntä)
   Täst tuli kyl aikast hyvä mieli näin aamutuimaan!

   Lainaa

  11. Tulos: -32 (68 ääntä)
   ööm dione ?

   Lainaa

  12. Tulos: +4 (32 ääntä)
   Hei monelta nää uudet tuleekaan nykyisin?

   Lainaa

  13. Tulos: +116 (118 ääntä)
   Tuosta ei kyllä enää voi tarjous parantua!

   Lainaa

  14. Tulos: -136 (212 ääntä)
   Miksei omalle kohdalle satu ikinä noin tyhmiä kantturoita. Olisin ostanut tuon sohvan tuohon hintaan samantien, vuode tai ei.

   Lainaa

  15. Tulos: +41 (49 ääntä)
   Ihana!

   Lainaa

  16. Tulos: -149 (161 ääntä)
   Ei kai ne tosissaan ajatellu, että laatikoissa nukutaan...

   Lainaa

  17. Tulos: +138 (150 ääntä)
   Pärjäsivät 25 eurolla baarissa tai ei, niin miksei tosta voinu pyytää enempää? Olisivat saaneet vielä grillisafkat helposti päälle.

   Lainaa

  18. Tulos: +196 (198 ääntä)
   Tä oli ihana päivitys! En oo hetkeen nähnyt näin hauskaa myynti-ilmotusta!

   Lainaa

  19. Tulos: +55 (57 ääntä)
   25e sohva.. Voisin ostaa. "_"

   Lainaa

  20. Tulos: +181 (183 ääntä)
   Eikä miten sulosia tapauksia :D hauskin myynti-ilmoitus mitä oon nähny... Itseironiaa riittää. :)

   Lainaa

  21. Puolikiero_savolainen 6.8.2013 13:59
   Tulos: +73 (105 ääntä)
   Jiusonium: Miksei omalle kohdalle satu ikinä noin tyhmiä kantturoita. Olisin ostanut tuon sohvan tuohon hintaan samantien, vuode tai ei.
   Eiköhän se sun kohdalla ole oikeammin: "miksei omalle kohdalle satu ikinä kantturoita?" Oikeaa kättäsi ei luokitella sellaiseksi.

   Lainaa

  22. Tulos: +92 (98 ääntä)
   Tuo sohva on kyllä niin kauhea. Meidän talouttamme on valitettavasti kirottu täsmälleen samanlaisella. Mieheni rakastaa sitä yli kaiken eikä suostu siitä luopumaan. Se on ruma, epäergonominen ja jos sitä aikoo vuodesohvana käyttää, on parasta valmistautua elämänsä pahimpiin selkäkipuihin. Mutta oli sympaattinen myynti-ilmoitus. :)

   Lainaa

  23. Tulos: +24 (112 ääntä)
   Aika surullista jos sohva pitää myydä että pääsee baariin....

   Lainaa

  24. Tulos: +19 (27 ääntä)
   Osa 44???? oho

   Lainaa

  25. Tulos: +119 (131 ääntä)
   Kerrankin näin hyväntuulinen moka! Ihania tyttöjä! Ja ei elämää pidä ottaa niin vakavasti! Kumpi on arvokkaampaa, ihana ja hauska ilta ulkona jota vielä vuosien päästä muistellaan vai joku sohva? Minä itse pidän muistoja, hauskoja tarinoita(kerran myimme sohvamme päästäkseen euron shoteille), ihania päähänpistoja joita vanhana kiikkustuolissa muistellaan ja hauskoja iltoja paljon arvokkaampana kuin jotain materiaa.

   Lainaa

  26. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Jessica: ööm dione ?
   Baari Oulussa Radisson Blu-hotellin alakerrassa.. Teho-iltoina eurot, eli eurolla kaljaa, tehoja jajaja jottai muuta.. On muute niinä iltoina suht suosittu paikka.. Sääliks käy hotellin asiakkaita välillä :D

   Lainaa

  27. Tulos: -92 (116 ääntä)
   Aika säälittävää jos on niin kova biletyshimo, että sen takia myydään sohva ja pyydetään siitä vain 25€. Ja kyllä toi näköjään on ollu vuodesohva mut se patja puuttuu ja sillon kun siinä on se patja niin siinä nukutaan toisinpäin. Silloin siihen mahtuukin ihan hyvin vaikka kaksi vierekkäin. Mutta ei noin. Paljon paremmin mahtuu nukkumaan ihan vaan tohon istumiselle tarkotettuun osioon. Ja toi mihin toi toinen meni nukkumaan on tosiaankin säilytystila petivaatteille ja sielläkin olisi aikamoisen ahdasta nukkua.

   Lainaa

  28. Tulos: +22 (56 ääntä)
   Juik: Kerrankin näin hyväntuulinen moka! Ihania tyttöjä! Ja ei elämää pidä ottaa niin vakavasti! Kumpi on arvokkaampaa, ihana ja hauska ilta ulkona jota vielä vuosien päästä muistellaan vai joku sohva? Minä itse pidän muistoja, hauskoja tarinoita(kerran myimme sohvamme päästäkseen euron shoteille), ihania päähänpistoja joita vanhana kiikkustuolissa muistellaan ja hauskoja iltoja paljon arvokkaampana kuin jotain materiaa.
   Epäilen kyllä, että tytöillä ei ole mitään muistia illasta.

   Lainaa

  29. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Sasha, me loves u, ihana!

   Lainaa

  30. Tulos: +1 (19 ääntä)
   No olisin voinu antaa vaikka viiskymppiä niin ei olis tarvinnu sohvaa myydä =)

   Lainaa

  31. Tulos: +35 (43 ääntä)
   Ei tuommosesta rotiskosta kylläkään kovin paljoa FB-kirppiksillä makseta, mä en ihmettele hintapyyntöä ollenkaan, vaan sitä että joku osti. Huono, uutenakin halpa, käytetty, ei vuodemahdollisuutta vaikka pitäisi olla - hitto vie siellä ihmiset koittaa päästä eroon ilmaiseksi hyvistä nahkasohvistakin eikä tahdo mennä! Mahtoi tyttöjen hauska ilmoitus vaikuttaa kauppaan :D

   Lainaa

  32. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Kyllä oli piristävän iloinen meininki tässä:)

   Lainaa

  33. Napanöyhtä 7.8.2013 2:46
   Tulos: +76 (82 ääntä)
   Jooh: Aika säälittävää jos on niin kova biletyshimo, että sen takia myydään sohva ja pyydetään siitä vain 25€. Ja kyllä toi näköjään on ollu vuodesohva mut se patja puuttuu ja sillon kun siinä on se patja niin siinä nukutaan toisinpäin. Silloin siihen mahtuukin ihan hyvin vaikka kaksi vierekkäin. Mutta ei noin. Paljon paremmin mahtuu nukkumaan ihan vaan tohon istumiselle tarkotettuun osioon. Ja toi mihin toi toinen meni nukkumaan on tosiaankin säilytystila petivaatteille ja sielläkin olisi aikamoisen ahdasta nukkua.
   Ehkäpä nuo asiat ovat oivalletavissa ihan ilman tällaista selontekoakin. Voi jopa olla, että nuo tytöt pelleilevät sellaisten pöljien kustannuksella, jotka eivät ymmärrä ironiaa ja alkavat sitten suu vaahdossa opastaa, ettei säilytyslaatikossa kannata nukkua? Kävikö mielessä? Ei? Enpä uskonutkaan.

   Lainaa

  34. kuningas alkoholi 7.8.2013 12:47
   Tulos: +20 (24 ääntä)
   jälleen voitin haha!

   Lainaa

  35. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Ihania tyttöjä! Noin huumorintajuisiin ku törmäis iltaelämässä, nii en päästäis irti. Harmi, että tuli just muutettua kauemmas Dionesta :D

   Lainaa

  36. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Jiusonium: Miksei omalle kohdalle satu ikinä noin tyhmiä kantturoita. Olisin ostanut tuon sohvan tuohon hintaan samantien, vuode tai ei.
   Taidat kulkea silmät kiinni, kyllä meitä riittää! Pari viikkoa sitten olisin voinut maksaa sen 25e sulle, että olisit hakenut mun sohvan. Hirvee vaiva oli kuskata se kaatopaikalle.

   Lainaa

  37. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Jooh: Aika säälittävää jos on niin kova biletyshimo, että sen takia myydään sohva ja pyydetään siitä vain 25€. Ja kyllä toi näköjään on ollu vuodesohva mut se patja puuttuu ja sillon kun siinä on se patja niin siinä nukutaan toisinpäin. Silloin siihen mahtuukin ihan hyvin vaikka kaksi vierekkäin. Mutta ei noin. Paljon paremmin mahtuu nukkumaan ihan vaan tohon istumiselle tarkotettuun osioon. Ja toi mihin toi toinen meni nukkumaan on tosiaankin säilytystila petivaatteille ja sielläkin olisi aikamoisen ahdasta nukkua.
   Ja minä kun arvelin Feissarimokissa käyvän huumorintajuiset ihmiset. Veikkaan baarikommenttia vitsiksi ja kyllähän ihmiset ilmaiseksikin tuollaisia sohvia antaa. Jos itse haluaisin sohvasta tai muusta huonekalusta nopeasti eroon (mahdollisesti uuden sohvan ym. tieltä), niin pistäisin alhaisen hinnan :)

   Lainaa

  38. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Minä pistin samankaltaisen sohvan rotiskon (yök) ilmaiseksi menemään. Nopealle hakijalle vielä lupasin kahvit kaupan päälle, ja melkein tarjosin rahaa että viekää pois! Että 25e on ihan hyvä hinta ;) Ihana myynti-ilmoitus joka tapauksessa! ^_^

   Lainaa

  39. harmaahärpäke 12.8.2013 0:43
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Hilpeitä myyjiä, hyvä meininki.:) Ja tosiaan, jos kalusteesta eroon haluaa, niin hintaa ei kannata miettiä ovh-30 % -periaatteella. Se on sohva, haluat siitä eroon, se on hankala kuljettaa mihinkään ellei omasta takaa löydy pakettiautoa. Noutava ostaja tekee palveluksen viedessään sen itse pois. Ja kun kyseessä ei ole mikään ihmeellinen merkkisohva, niin sitä suuremmalla syyllä. Ei 50 euroakaan liikaa olisi ollut, mutta kyse on kirppiksillä siitä, haluaako oikeasti jostakin roinasta eroon vai ei. Isot huonekalut ovat niistä eroon haluaville useimmiten ongelmajätettä: niitä ei tarvita enää, mutta hävittäminen on hiivatin hankalaa ilman isoa autoa.

   Lainaa

  40. Tulos: -14 (14 ääntä)
   Vetävän näköinen kämppis, olisin voinut maksaa 25 euroa sohvalla asettautumisesta. Ja aika säälittävä ja tyhmä täytyy sellaisen ihmisen olla, joka maksaa 25 euroa siitä että saa viedä vanhan sohvan pois. Monet kalustetalot tätä tekevät, mutta ainoastaan sen takia että saavat myytyä uuden tilalle.

   Lainaa

  41. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Ehkä toi 25€ on mun mielestä siks niin pieni hinta ku itellä saman näköinen vuodesohva ja maksoi tonnin.

   Lainaa

  42. Mah eyes buuuurn! 18.9.2015 18:04
   Tulos: -7 (7 ääntä)
   Ilmeisesti kellään muulla toi teksti ei siis ollu aivan hirveetä pikselimössöö, jota on tuskasta lukee..? En ainakaan spotannu sellasia kommentteja...

   Lainaa

  43. Syötävä kesyhanhi 8.7.2020 2:22
   Tulos: -3 (9 ääntä)
   Kyllä kelpaisi sohva sekä tytöt :)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: sohva, vuodesohva, kirpputori, kirppis, kirppari, divaani, kuva, sänky, vuode, laatikko