Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Katkera kauppias

Singstar-pelien myyminen on vakavaa puuhaa.
Suurenna näkymä
Taustatietoja: "Tarjalla oli kirpputorilla myynnissä 2 kpl Singstar-pelejä. Kysyin, että haluaako hän vaihtaa ne johonkin ja linkitin hänelle oman kansioni, jossa oli vaihdokkeja tarjolla. Joku muu oli jonossa ennen minua, muttei sitten ottanutkaan pelejä, joten Tarja otti yhteyttä." Katkera kauppias

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +546 (570 ääntä)
   EI saatana tällääsiä ihmisiä...

   Lainaa

  2. Tulos: +566 (576 ääntä)
   "näitä ei oo myynnissä Anttilassa niin sun on pakko ostaa nää multa" ja kaiken lisäks kaikkihan kauppaa koko ajan noita singstars pelejään :D ei ihmekkää ku eka ostajaki peru ku on tommonen myyntiasenne

   Lainaa

  3. Tulos: +411 (417 ääntä)
   Varsinaisia keräilyharvinaisuuksia.

   Lainaa

  4. Tulos: +247 (349 ääntä)
   Vääntäminen tarvii aina kaks osapuolta. Monicakin ois hyvin voinu lopettaa sen jälkeen ku oli ilmottanu, ettei ota niitä. Mut siitä ei tietty ois tullu "hyvää" feissarimokamatskua.. :)

   Lainaa

  5. Tulos: +128 (144 ääntä)
   Uhh, noita Tarjan kirjotuksia on inho lukee. Kuinka joku edes voi kirjottaa noin huonosti? Ja itse en olisi moisia jo harvinaisiksi käyneitä antiikkiesineitä noin vain pois jaellut!

   Lainaa

  6. Tulos: -68 (112 ääntä)
   Se ei ole pleikka nelonen, koska shi (neljä) tarkoittaa japaniksi myös kuolemaa. Se on sen sijaan PlayStation Orbit.

   Lainaa

  7. Tulos: -61 (163 ääntä)
   En kyllä ihan ymmärrä tota Monicaakaan.. Jos hän ne pelit tosissaa halus ni kai ois voinu niistä oikeesti maksaaki eikä samantien vaa 'no emmä sit niit ota.'

   Lainaa

  8. Tulos: +143 (159 ääntä)
   Eihän sitä ikinä tiedä mikä oli tarjan pyyntihinta noista harvinaisuuksista ja sen takia vaihto olisi ollut ainoa järkevä vaihtoehto (tai ei ollut ylimääräistä pikkurahaa). Oli syy mikä tahansa, miksi ihmeessä Monica alkoi puhumaan siitä suuttumisesta?

   Lainaa

  9. Tulos: +160 (178 ääntä)
   ei tarja kyllä suuttunut, vaikuttaa vaan hieman latvasta laholta. vaan eipä taida monicakaan olla se penaalin terävin kynä.

   Lainaa

  10. kurkkusalaatti 20.8.2013 10:09
   Tulos: +152 (196 ääntä)
   Öö siis Monicahan tässä se on se joka aiheuttaa myötähäpeää? Tullut ehkä luettua vähän liikaa Feissarimokien kirppiskeskusteluja ja pitänyt väen väkisin pistää joku tilanne pystyyn, jotta voi lähettää sen eteenpäin? Tarjahan otti vaan vanhan myyntimiehen elkeet ja yritti vaivihkaa saada vielä ostajaa vakuuttuneeksi että pelit kannattaa ostaa juuri häneltä. Monica, jos luet tämän, ja varmasti luetkin - huoh, opettele ymmärtämään milloin kannattaisi antaa asian vain olla.

   Lainaa

  11. Tulos: +23 (29 ääntä)
   mango: Se ei ole pleikka nelonen, koska shi (neljä) tarkoittaa japaniksi myös kuolemaa. Se on sen sijaan PlayStation Orbit.
   Ja se muuten nimenomaan on Pleikka 4 (http://fi.playstation.com/ps4/)

   Lainaa

  12. Tulos: -41 (59 ääntä)
   p: Oli syy mikä tahansa, miksi ihmeessä Monica alkoi puhumaan siitä suuttumisesta?
   Mielestäni vain hyvä, että kysyi. Ehkä herätti vähän Tarjaa tajuamaan omaa käytöstään ja hoksaamaan suuttumuksen tunteen (jota selvästikään ei itse tunnista).

   Lainaa

  13. Latvasta laho 20.8.2013 11:37
   Tulos: +3 (41 ääntä)
   Taisi tarjalla olla huono päivä. Eka ostaja peruu ja toinen ei halua ostaa vaan vaihtaa. Oisko matti kummitellu tarjan kukkarossa. Ja kyllä itse olisin myös kysyny et suuttuko. Ja kyllä noita edelleen kaupoista saa.

   Lainaa

  14. Tulos: +31 (41 ääntä)
   iitu: En kyllä ihan ymmärrä tota Monicaakaan.. Jos hän ne pelit tosissaa halus ni kai ois voinu niistä oikeesti maksaaki eikä samantien vaa ‘no emmä sit niit ota.’
   Jos joku tarjoaa sulle vaihdossa jotain nii onko se sitten pakko ostaa rahalla jos vaihdossa ei kelpaa mikään?

   Lainaa

  15. Tulos: -6 (12 ääntä)
   No tälle voi nauraa jo.

   Lainaa

  16. osta meiltä 20.8.2013 12:22
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   James: “näitä ei oo myynnissä Anttilassa niin sun on pakko ostaa nää multa” ja kaiken lisäks kaikkihan kauppaa koko ajan noita singstars pelejään ei ihmekkää ku eka ostajaki peru ku on tommonen myyntiasenne
   Jos noita ei oo muualla myynnissä nii kuinkahan mä oon onnistunu ostaa huutonetistä noita.? Kirpparit on pullollaa noita ja hinnat liikkuu siin 2-7e/kpl.

   Lainaa

  17. Tulos: +9 (9 ääntä)
   mango: Se ei ole pleikka nelonen, koska shi (neljä) tarkoittaa japaniksi myös kuolemaa. Se on sen sijaan PlayStation Orbit.
   Onko varmaa tietoa? Jotenki aina kuvittelin etta Japanissa nuo olis "Pureisuteishun thurei" tjsp. Koska omien numeraalien kaytto nyt vaan on niin noloa

   Lainaa

  18. Tulos: +9 (11 ääntä)
   mango: Se ei ole pleikka nelonen, koska shi (neljä) tarkoittaa japaniksi myös kuolemaa. Se on sen sijaan PlayStation Orbit.
   Elä päde, jos et edes osaa kieltä. Ihan tyhmä juttu tämäkin.

   Lainaa

  19. Ihmettelijä 20.8.2013 14:00
   Tulos: +68 (78 ääntä)
   tantta: ei tarja kyllä suuttunut, vaikuttaa vaan hieman latvasta laholta. vaan eipä taida monicakaan olla se penaalin terävin kynä.
   Nimen omaan näin. En ymmärrä mistä Monica sai päähänsä että Tarja olisi suuttunut, eihän tuossa mikään siihen viittaa, koitti vaan vielä saada pelejään kaupan ja tosiaan hieman yksinkertaiselta tässä molemmat vaan vaikuttaa. Todella outoa lähetellä tämmösiä 'mokina', kun lähettäjä itse tässä kaikkein arveluttavimmassa valossa esiintyy, jää vielä tankkaan tyyliin "Suutuit siis!".... "Ai etkö suuttunut, no entäs nyt?" Todella outoa käytöstä.

   Lainaa

  20. Ihmettelijä 20.8.2013 14:06
   Tulos: +42 (48 ääntä)
   Lisähuomiona muuten vielä, että todella yleinen ilmiö netissä ja facebookin keskusteluissa tämä, että aletaan aivan tyhjästä syyttää että joku olisi suuttunut ja sitten lopulta kaikki suuttuvat. Mutta noin 90% tapauksista se joka syyttää, on ite. Suuttunut siis. Lapsellista.

   Lainaa

  21. Tulos: -3 (17 ääntä)
   En ole vielä lukenut kaikkia uusia juttuja, mutta ikävästi näyttää siltä että ei tänne lähetetä enään niin hyviä juttuja kun muutama kuukausi takaperin. 12 uusinta juttua mitä lukenut ollut vähän laimeita.

   Lainaa

  22. Tulos: +24 (34 ääntä)
   Mulle tuli mieleen tulkita toi keskustelu niin, että Tarja olisi antanut tavaransa ilmaseks (ei siis vaihda), mutta ei vaan sanonut sitä suoraan. Ja toi toinen käsitti, että Tarja ei antaisi niitä ollenkaan... Onkohan tämmöisessä päättelyssä mitään järkeä (saati totuutta)? Miksi Tarja laittoi lopussa sanan "halvemmalla" lainausmerkkeihin?

   Lainaa

  23. Tulos: -8 (14 ääntä)
   Tarja ei vaan tajuu!!

   Lainaa

  24. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Kaksi ääliötä vammailee kilpaa netissä. No tätä harvoin näkee!

   Lainaa

  25. Tulos: +35 (43 ääntä)
   En mä kyllä havaitse Tarjan puolelta mitään suuttumukseen viittaavaa, mitä nyt tuo viimeinen kommentti oli vähän tyly ja kielii ehkä loukkaantumisesta. Yli-innokas ja epäselvähän Tarja silti oli, mutta kyllä Monican käytös mielestäni kummallisempaa silti oli...

   Lainaa

  26. IituskaMaatuska 20.8.2013 19:27
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Eli ts. Tarja halusi ostettavan ne, ei vaihdettavan. Monicalla ymmärryksessä ongelmia?

   Lainaa

  27. pahvinaamari 20.8.2013 21:32
   Tulos: +15 (23 ääntä)
   Kerrankin niin päin että mokan lähettäjä mokasi:)

   Lainaa

  28. määvaan.. 20.8.2013 22:00
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR11.TRC1.A0.Xsingstar&_nkw=singstar&_sacat=0&_from=R40

   Lainaa

  29. Tulos: +19 (21 ääntä)
   mä ymmärsin ton niin että se myyjä olis ollu antamas niitä ilmaseks tolle ostajalle. :0

   Lainaa

  30. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Noh: Mulle tuli mieleen tulkita toi keskustelu niin, että Tarja olisi antanut tavaransa ilmaseks (ei siis vaihda), mutta ei vaan sanonut sitä suoraan. Ja toi toinen käsitti, että Tarja ei antaisi niitä ollenkaan… Onkohan tämmöisessä päättelyssä mitään järkeä (saati totuutta)? Miksi Tarja laittoi lopussa sanan “halvemmalla” lainausmerkkeihin?
   Näin minäkin ymmärsin, ja "halvemmalla" varmaan siksi, että ilmaista halvemmalla on vaikea saada.

   Lainaa

  31. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Ensin kun luin tuon ajattelin itsekin, että nyt se Tarja sekosi. Nyt kun luin uudestaan tuli tosiaankin sellainen olo, että Tarja olisikin saattanut antaa vaikka ilmaiseksi niitä pelejä. Aikaisemminkin kommentoi, että "En tarvi mitään, ei mua haittaa". Eli olisi ehkä Monican kannattanutkin olla vähän vastaanottavaisempana. Saattoi mennä hyvät tarjoukset ohi oman huolimattomuuden takia.

   Lainaa

  32. Tulos: -1 (5 ääntä)
   siis apuu eiks ps3 pelei niiku myydä enää?

   Lainaa

  33. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Jarmo: EI saatana tällääsiä ihmisiä…
   Puolet väestöstä on ÄO:ltaan alle keskiarvon. Keskiarvo on 100 eikä sillä pitkälle pötkitä.

   Lainaa

  34. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Noh: Mulle tuli mieleen tulkita toi keskustelu niin, että Tarja olisi antanut tavaransa ilmaseks (ei siis vaihda), mutta ei vaan sanonut sitä suoraan. Ja toi toinen käsitti, että Tarja ei antaisi niitä ollenkaan… Onkohan tämmöisessä päättelyssä mitään järkeä (saati totuutta)? Miksi Tarja laittoi lopussa sanan “halvemmalla” lainausmerkkeihin?
   Juuri näin minäkin tuon ymmärsin että Tarja olisi antanut ilmaiseksi ja Monica tulkitsi suuttumiseksi sen että Tarja ei tarvitsemitään eikä siksi halua vaihtaa. Mitä ihmettä Monica?

   Lainaa

  35. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Nimi: Juuri näin minäkin tuon ymmärsin että Tarja olisi antanut ilmaiseksi ja Monica tulkitsi suuttumiseksi sen että Tarja ei tarvitsemitään eikä siksi halua vaihtaa. Mitä ihmettäMonica?
   No mikä tuo 14e tuolla sitten on? En muutenkaan oikein ymmärrä koko keskustelua, kirjoittaisivat kunnollista suomea..

   Lainaa

  36. Tulos: 0 (0 ääntä)
   en tajunnu koko juttua. ihan turhaa, mitä ne oikee vääntää

   Lainaa

  37. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Molemmat on yhtä noloja! :--D

   Lainaa

  38. Tulos: 0 (2 ääntä)
   mistä näitä sikiää? -.-

   Lainaa

  39. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Mikä tässä nyt on se moka? Tarja ymmärsi, että Monica tarjosi ensin vaihdossa jotain, mutta olisi silti kiinnostunut ostamaan pelin, vaikka Tarja ei vaihdossa mitään huolisikaan. Mitä Monica itse menee tarjoamaan vaihdokkeja, jos toinen on MYYMÄSSÄ peliä :D Kyllä se on tuo lähettäjä, joka väkisin koittaa vääntää asiasta.

   Lainaa

  40. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Sain tästä sellaisen mielikuvan että Tarja noita olisi ilmaseksi antamassa pois.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: PlayStation, singstar, peli, viesti, yksityisviesti, kirpputori, kirppis, myydä, vaihtaa, ostaa