Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Eron alku

  Julkinen perheriita! Parasta viihdettä.
  Suurenna näkymä
  Taustatietoja: Terhi ja Jarmo ovat olleet naimisissa viikon. Eron alku Popcorn feissarimokat.com

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 94 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1165 (1273 ääntä)
   Kiitos Miska! Pelastit juuri päiväni!

   Lainaa

  2. Tulos: -370 (928 ääntä)
   Mielestäni nuo akat on pahempia rikollisia tässä kun herra joka on heittänyt pullon seinään. On nykyaika sairasta, äkkiä pakkohoitoon koko porukka.

   Lainaa

  3. Tulos: +435 (495 ääntä)
   Miska!! :D

   Lainaa

  4. pahvinaamari 22.8.2013 2:39
   Tulos: +580 (594 ääntä)
   Että sellainen alku avioelämälle.

   Lainaa

  5. Tulos: +142 (282 ääntä)
   Miska you're my GOD!

   Lainaa

  6. Tulos: +311 (409 ääntä)
   Ei tälläset kuulu tänne vaikka sosiaaliporno kivaa onkin.

   Lainaa

  7. Tulos: -148 (574 ääntä)
   Njaah, liekö jarno muka tässä syyllinen mihinkään. En nyt usko että kukaan uhkailis heittelevänsä lapsia pullolla, ja jätkä heitti vaan pullon seinään eikä naista päin. Jos nainen muuten heittäisi miestä pullolla niin kukaan ei nostais hälyä.

   Lainaa

  8. Tulos: +324 (384 ääntä)
   Tottahan se on, ettei naisten miehiin kohdistamaa väkivaltaa koskaan otetaa tosissaan, eikä oo koskaan otettukaan. Samaa mieltä bethosin kanssa. Tasa-arvo sais olla tässäkin asiassa :) Tietty aiheeton väkivalta ketä tahansa kohtaan on aina väärin, ja jos Jarmo on syyllinen niin saa painuu helvettiin meikän puolesta.

   Lainaa

  9. Tulos: +334 (370 ääntä)
   En nyt usko että kukaan uhkailis heittelevänsä lapsia pullolla
   No oletpahan herkkäuskoinen, sanonpahan vaan. On niitä lapsia kaikenlaisilla muillaki jutuilla uhkailtu. Mun mielestä on sairasta et ihmisille tulee hauska fiilis jos toinen ihminen on väkivaltanen tai uhkailee väkivallalla, mulle tulis ainakin tosi ahdistunu ja pelokas olo jos joku heittäis mun taakse (näin tekstistä ymmärsin, mut kyl ylipäätäänkin) kaljapullon seinään säpäleiks vaikkei tarkotus oliskaan osua. VARSINKIN jos on vielä lapsi talossa. Ei kuulosta tää(kään) parisuhde ihan terveeltä.

   Lainaa

  10. Tulos: +109 (315 ääntä)
   Joopa joo. Eka syytetää pahoinpitelystä ja sit kyse olikin vaan siitä että toi Jarmo heitti kaljapullon seinään (mikä tietenkään ei oo hyvä asia, varsinkin ku lapsi on paikalla)?!?! Kaikki haukkuu ton miehen pahoinpitelijäks vaikka eivät edes tiedä faktoja, ja fakta näyttää olevan ainakin se että Terhi taisi aikalailla valehdella koko pahoinpitely jutun.

   Lainaa

  11. Tulos: +155 (247 ääntä)
   "Terhi taisi aikalailla valehdella koko pahoinpitely jutun". Tai ainakin liioitella.

   Lainaa

  12. Tulos: +241 (329 ääntä)
   Fyysisen väkivallan uhka on henkistä väkivaltaa. Pullojen paiskominen seinään on uhka.

   Lainaa

  13. Kalle kehveli 22.8.2013 4:32
   Tulos: +224 (356 ääntä)
   "Auttakaa minuu!! Soittakaa poliisit, Jarmo pahoinpitelee minuu!!! Ja siis heitti näköjään pullon seinään. Mitähän sitä ennen oli tapahtunut??? Pistää kyllä vihaks nää akkojen touhut! Mulla exä kertoi kavereillensa, että heitin häntä jollain esineellä. Unohtui vaan mainita, että hän heitti ensin minua, ja heitin takaisin. Väitti myös samanlailla minun pahoinpidelleen häntä, ym, ym, Jäi kyllä useinmiten valheistansa kiinni yhteisten tuttujen kautta. :) Kirjoitteli myös suomi24- palstoille meidän riidoista. Silloikin unohti oman osuutensa kokonaan. Haki huomiota, sääliä, tms,. Toki oli meidän suhteessä väkivaltaakin. Minun puoleltani pääosin sanallista, ja hänen puoleltansa fyysistä. Kerran kun tönäisin takaisin, niin kavereille kertoi, että hakkaan häntä. Että tämmöstä. :)

   Lainaa

  14. Pinkkihinkki 22.8.2013 4:33
   Tulos: +72 (82 ääntä)
   Nuorta rakkautta. Mikäs sen hienompaa!

   Lainaa

  15. Tulos: +74 (204 ääntä)
   Hyvin helppo on ihmiset vetää mukaan tuohon ja saada uskomaan että mies on pahoinpitelijä ilman todisteiden häivää...! -_- Mokailijat tässä ovat naiset, jotka levittävät yksityisasioita (keksittyjäkin vielä) facebookissa. Nykyajan pullamössöhössöttäjät....huoh.

   Lainaa

  16. Tulos: +21 (65 ääntä)
   mä ihan kuulen tosta kuvasta * omnomnomnomnomm " :D

   Lainaa

  17. Tulos: -87 (217 ääntä)
   Nykyisin naiset on tällaisia. Kannattaa valita tarkasti, ettei saa itselleen huomiohuoraa. Koko ajan kauhea kilpailu päällä, että ken jakaa faceen sen pahimman jutun. Sitten, kun todellisuus paljastuu, niin selittelyt on jo valmiiksi kehitelty. Ainoa tässäkin, jonka pitäisi aikuiseksi kasvaa, on tämä Terhi. Ja sillä on vielä lapsikin, olen huolestunut.

   Lainaa

  18. Tulos: -58 (216 ääntä)
   Pakko jatkaa vielä sen verran, että ennen sanottiin jotta naiset ovat paljon ikäistään kypsempiä kuin miehet. Tässä viimeisten vuosien aikana tilanne on kyllä kääntynyt toiseen suuntaan ja pahasti. Jopa useat kolmekymppiset naiset ovat vielä kuin teini-ikäiset. En nyt pysty asiaa sen paremmin todistamaan millään tutkimuksella, mutta juuri esim. facebook ja muut vastaavat ovat saaneet naisissa esiin näitä piirteitä. Että onnea vaan tuleville miessukupolville.

   Lainaa

  19. Tulos: +66 (144 ääntä)
   olen tuntenut tuollasia kuumapäitä raukkamaisia naisten pelottelijoita/hakkaajia jonkun verran. sitten kun on miehenä mennyt asiaan puuttumaan ovat hiljaisia ja pelokkaita raukkoja. syljen tuollasten reppahousujen päälle.

   Lainaa

  20. Love is bullshit 22.8.2013 8:41
   Tulos: +64 (124 ääntä)
   Kukakohan täysi järkinen laittaa fb jotain avunpyyntöjä? Ei kyl kuulosta kovin uskottavalta mun korviin. Mun exä pahoinpiteli mua ja en mä koskaan minnekkään sosiaaliseen mediaan mennyt siitä itkemään. Mut no mä en ollut sentään naimisissa ja jätin sen paskiaisen onneksi sit. :D

   Lainaa

  21. Tulos: +83 (143 ääntä)
   kokemusta on kun heittelystä ite sain baarissa tuopista naamaan (nainen heitti). nyt on otsassa ikuinen arpi. korvattavaa hänelle tuli hurjat 400e. mites jos mies ois heittäny ja tullu samaa jälkee.. linnassa oltais. missä tasa arvo

   Lainaa

  22. Tulos: +69 (131 ääntä)
   Miksi niin monen naikosen aina pitää värittää näitä tarinoita? Huomiota kerätäkseen? Ei se minusta sen aikuismaisempaa ole kuin kaljapullon heittäminenkään.

   Lainaa

  23. Tulos: +121 (129 ääntä)
   En tiedä ketä uskoa, mutta Miskan kanssa olen sataprosenttisesti samaa mieltä. Säälittää se lapsi, kun on tuollaset vanhemmat.

   Lainaa

  24. Tulos: +123 (153 ääntä)
   Parisuhteeseen ei kuulu väkivalta, ikinä. Silti herätti miettimään, että kuka pyytää apua facebookissa... Pahasti vaikuttaa kyllä hyvinkin paljon väritetyltä tavaralta. Ensin hakataan ja seuraavaksi se olikin pullo, joka lensi seinään? Tällaiset huomionkerjääjät vievät uskottavuuden niiltä, jotka oikeasti elävät väkivaltaisissa suhteissa. Tosin jotkut niihin jäävätkin, mitä suuresti ihmettelen, itse lähden kävelemään jos lyödään, läimäytetään, revitään hiuksista, tönitään, raavitaan etc. Parempaakin on tarjolla, keskittykööt sitten kaikki jäljelle jäävät väkivaltaiset hullut vaikka toisiinsa.

   Lainaa

  25. Tulos: -49 (91 ääntä)
   Sori nyt mut toi Miskan mukahauska kuvakommentti oli kaikesta huolimatta pohjat tässä.

   Lainaa

  26. Tulos: +101 (125 ääntä)
   Voi helkkari. Ensinnäkin, jos Jarmo pahoinpitelee Terhiä niin kys. naikkosella ei varmaankaan olis ekana mielessä päivättää facebookiin avunpyyntöä. Tai jos näin, niin aika laimee tappelu tainnu olla käynnissä. Eiköhän siinä tilanteessa itsensä suojaaminen ja esim. avunhuutaminen olisi päällimmäisinä toimintoina. Toiseksi, Terhi väittää päivityksessään poliisin vieneen Jarmon pois. Tunnin päästä Jarmo päivittää facebookiin. Right? Sairasta tommonen julkinen värittäminen ja mustamaalaaminen indeed. Ja Kaisalle voisi kertoa että poliisi uskoo ennemmin miestä kuin naista joissain ihan muissa maissa kuin Suomessa, siitä näimme juuri viime viikkoina lehdissäkin esimerkin. Alleviivaan kuitenkin että en todellakaan ole rasisti. Anni

   Lainaa

  27. Tulos: +79 (91 ääntä)
   Tämä on hieman hämmentävä postaus, enkä ole varma, mitä itse uskoisin. Miksei toisaalta voisi esiintyä lyömistä, sekä pullon heittämistä? Ehkä ensin heitettiin pullo, ja uhattiin väkivallalla. Ehkä Terhi pelkäsi jo tuolloin lyöntiä, ja puhui siksi hakkaamisesta. Tai sitten Terhillä ja Jarmolla on meneillään jo nyt erotaistelu, ja pahoinpitelyuhkaus on Terhin likainen keino... Parisuhteeseen ei kuulu kummaltakaan osapuolelta henkinen tai fyysinen väkivalta, mutta inhottavaa yleistää ilman parempaa tietoa tätä tapausta kumpaankaan suuntaan. Kaikissa tapauksissa mulla tulee vain sääli lasta. Lisäksi ihmettelen suuresti, että mikähän nuo kaksi ihmistä on alunperin yhdistänyt.

   Lainaa

  28. Puolikiero_savolainen 22.8.2013 11:13
   Tulos: +63 (87 ääntä)
   Hohhoijaa.. Siis.. Jos Jarmo todella on pahoinpidellyt Terhiä, lyönyt, heittänyt tavaroilla tai edes ottanut kiinni, on se tuomittavaa. Mutta kun on aikaa tabletilla kertoa "pahoinpitelystä", en jaksa uskoa että kovin on pahoinpidellyt. On täysin eri asia menettää malttinsa ja viskata joku tavara seinään. Ja herranen aika, pieni lapsi joka kuulee kaiken tämän. Erotkaa nyt ihmeessä, jos ette osaa elää yhdessä. Ja Terhi, jos sinua ei ole oikeasti pahoinpidelty (aika nopeasti pahoinpitelijä pääsi pois poliisi hoivista?), niin miksi kiljut sen sadoille ihmisille Facebookissa? Kyllä se lapsi on iloinen, kun käy isompana katsomassa Facebook-arkistoista näitä päivityksiä.. Ja sitten tuo kanalauma. Hyi hitto, mikä hyeenalauma, mikä odottaa vesi kielellä skandaaleja ja juoruja ja lyövät vettä kiukaalle ja tykkäävät toistensa kommenteista kilpaa. Hävetkää! Facebookista eroaminen tuntuu päivä päivältä paremmalta ajatukselta.

   Lainaa

  29. Tulos: +55 (65 ääntä)
   White trash

   Lainaa

  30. Tulos: +19 (69 ääntä)
   Yleensä nää naiset uskoo ittekin että pahoinpitely on tapahtunut tai käyttäytyy väkivaltaisesti. Vaikka mies löisi nyrkillä seinään ja vahingoittaa siinä omaa kättä, niin se on väkivaltaista käyttäytymistä. Tai sitten jos yrittää lähteä pois tilanteesta haukutaan luovuttajaksi ja yritetään estää lähteminen ja sitten syytetään väkivaltaiseksi kun viskasee naisen pois oven edestä kun ei jaksa kuunnella sitä nälvimistä.

   Lainaa

  31. Tulos: +11 (25 ääntä)
   Ah toi kuva, voisimpa tykätä siitä <3

   Lainaa

  32. Tulos: +11 (23 ääntä)
   Miska pelasti päivän!! HALLELUJAH! :D

   Lainaa

  33. Tulos: +46 (46 ääntä)
   Naimisissa viikon. Hyvin alkaa

   Lainaa

  34. Tulos: +58 (110 ääntä)
   Taas naiseudesta ja naisena olemisesta puhuu liikaa ne, jotka eivät ole sitä kokeilleet. Kenen tahansa järkevän olennon pitäisi tälläisessa tapauksessa huolestua väkivallasta, eikä siitä hakeeko yksi osapuoli huomiota. En ole eläissäni tuntenut vastaavanlaisesti käyttäytyviä naisia, miehiä kylläkin. Eräskin pisti palasiksi tavaraa suuttuessaan ja hänen mielestään se ei millään tavalla ole väkivaltaan viittaava teko. Ajatteli siis, että ollaan päiväkodissa ja että mies on lähinnä eläin tai korkeintaan taapero, joka ei voi hillitä itseään mitenkään ja antoi itsensä käyttäytyä sen mukaisesti. Sopivia tilanteita oli esimerkiksi: USB-hub ei toimi. Kaiutin hajosi vanhuuttaan, joten heitti seinään minun oppikirjani. Kehoitukseni heittää homeinen leipäkokoelma roskiin eskaloitui leipäkorin hakkaamiseen palasiksi. Sai myös seurauksia työpaikalla, ironista kyllä uhkaavasta käytöksestä. Reaktio tähänkin oli materian potkiminen. Oli myös hienoa huomata miten ympäristö tuntui pitävän sellaista parisuhdekäyttäytymistä normaalina ja jopa romantisoi sitä. Itse yksilö ajatteli, että käytös on ok niin kauan kuin esineen tilalla ei ole minun pääni. En ollut samaa mieltä, joten nykyään tapailen naisia. Katkeroituneena, liioittelevana akkana tietenkin. Onneksi onnellisena! Vahingollinen suhde noilla ihan selkeästi ja yllättäen täällä oletetaan, ettei mitään todellista vaaraa ollut ja että suhteen todennäköisesti fyysisesti voimakkaampi osapuoli on se joka kaipaa puolustelua. Eikö kukaan ole huolestunut noiden lapsesta?

   Lainaa

  35. Tulos: -36 (58 ääntä)
   Oonkait minäki lyöny reiän ovveen kun eukko marmattaa ja raivoaa niin ettei saa hiliaseksi, kai se seki sitten on pahoinpitely.. :D

   Lainaa

  36. Tulos: -4 (42 ääntä)
   himpura: No oletpahan herkkäuskoinen, sanonpahan vaan. On niitä lapsia kaikenlaisilla muillaki jutuilla uhkailtu.
   Ite oot herkkäuskoinen jos uskot kaiken mitä facebookissa joku sanoo. Ja miten minä olen herkkäuskoinen siksi etten usko jotain?

   Lainaa

  37. Tulos: +9 (17 ääntä)
   ^ Niinpä. Ei ehkä vain noilla tiedoilla voi puolustella erityisemmin kumpaakaan tai ainakaan alkaa suoranaisesti haukkumaan (mitä täälläkin on tehty ja muka paremmin tiedetty)

   Lainaa

  38. Tulos: +55 (63 ääntä)
   Stefan: Vaikutat kirjoituksesi perusteella aika perus naistenvihaajalta. diudau: Et voi yleistää entisen kumppanisi käytöstä koko miessukupuoleen. Omassa lähipiirissäni/ seurustelukumppaneissani ei ole ollut yhtäkään väkivaltaista miestä. Tai naistakaan, sen puoleen. (En minäkään voi silti väittää, ettei kukaan mies/nainen olisi väkivaltainen.) Kirjoitit, myös, että "kenen tahansa järkevän olennon pitäisi tässä tilanteessa huolestua väkivallasta, eikä hakeeko yksi osapuoli huomiota." Toisaalta myös aiheeton, julkinen leimaaminen pahoinpitelijäksi on aika teko, jolla voi olla kohteelleen melkoisia seurauksia. Eli ei ole niin yksinkertaista. Yleisesti: Ihmisillä nyt esiintyy kaikennäköistä epärakentavaa häiriökäyttäytymistä ja agressiivisuutta, ihan sukupuoleen katsomatta. Se voi olla fyysistä väkivaltaa, verbaalista alistamista, manipuloimista tai kaikkea samaan aikaan. Tätä(kin) asiaa tekevät, ja eivät tee, niin mies- kuin naispuolisetkin yksilöt. Varmaan agressiivisen käyttäytymisen laadussa ja yleisyydessä on tilastollisia eroja, joihin vaikuttavat niin sukupuoli, kulttuuri, kotikasvatus, henkilökohtainen historia, genetiikka ja mikä muu. Se, että ottaa yhden tekijän (sukupuoli) ja käyttää sitä ainoana selittävänä tekijänä jollekin käytökselle, tai ylipäänsä ainoanan varteenotettavana yksilöä määrittävänä tekijänä, on... noh, älyllistä laiskuutta ja onnetonta argumentaatiota.

   Lainaa

  39. Tulos: -12 (44 ääntä)
   Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikö sillä tabletillakin voi soittaa kavereille, tai vaikkapa hätänumeroon? Joten miksi se pitää käydä facebookiin laittamaan, jossa marttakerho kokoontuu taustoja tuntematta kritisoimaan toista. Mielestäni on muutenkin suorastaan sairasta, kun naiset aina liittoutuvat tämän tyyppisissä asioissa miestä vastaan, ihan sama kumpi oli oikeassa. Kuka sitä miestä uskoo? Saatanan kanalauma.

   Lainaa

  40. Mark Spenser 22.8.2013 15:18
   Tulos: +3 (41 ääntä)
   Alle kolmikymppisten ei kannattas mennä naimisiin.

   Lainaa

  41. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Luoja: Mielestäni nuo akat on pahempia rikollisia tässä kun herra joka on heittänyt pullon seinään. On nykyaika sairasta, äkkiä pakkohoitoon koko porukka.
   Mielestäni vika on yksilöissä, jotka ovat liian typeriä selviämään normaalista elämästä (lukekaa alkukesän Science-lehteä, Hesaria ja Tiede-lehteä, joissa kuvattiin kahtakin älyn vähenemistä käsitellyttä tutkimusraporttia). Aikaa on turha syyttää, se on fysiikan suure, jolla ei ole arvojärjestelmää ja jonka vain kuvittelemme lineaariseksi.

   Lainaa

  42. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Perinteinen amispariskunta jossain Pieksämäellä. Meno jatkuu samanlaisena, ja viiden vuoden päästä toinen sovittelee puukkoa toisen kylkiluiden väliin kännissä.

   Lainaa

  43. Tulos: -1 (21 ääntä)
   esko: Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikö sillä tabletillakin voi soittaa kavereille, tai vaikkapa hätänumeroon? Joten miksi se pitää käydä facebookiin laittamaan, jossa marttakerho kokoontuu taustoja tuntematta kritisoimaan toista. Mielestäni on muutenkin suorastaan sairasta, kun naiset aina liittoutuvat tämän tyyppisissä asioissa miestä vastaan, ihan sama kumpi oli oikeassa. Kuka sitä miestä uskoo? Saatanan kanalauma.
   'ei tabletilla voi soittaa mihinkään

   Lainaa

  44. Tulos: -28 (48 ääntä)
   Lillee: Stefan: Vaikutat kirjoituksesi perusteella aika perus naistenvihaajalta.
   En ole mitenkään naistenvihaaja. Olen ollut onnellisesti jo likemmäs viitisen vuotta naimisissa. Yritin vain heittää pientä vinkkiä, että kyllä niitä normaaleitakin naisia joukossa on. En yhtään ihmettele, että kommenttini saivat miinusvyöryn tässä. Totuus yleensä iskee pahemmin näissä asioissa. Enkä mielestäni mitenkään yleistänyt, sillä totesin referoidusti että enenevissä määrin tämä on ollut nuorten naisten suuntaus viime vuosina.

   Lainaa

  45. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Oksettava skenaario

   Lainaa

  46. Yli öpisto horhö 22.8.2013 17:48
   Tulos: +24 (44 ääntä)
   No joo, ei tietysti kovinkaan hyvää käytöstä mieheltä, mut sitten kun mies heittää pullon seinään suutuspäissään ja vaimoke ulisee facebookissa kavereita soittamaan poliisit "kun se veti mua turpaan" niin voinee jo vähän päätellä molempien terveydentilasta jotakin. Väkivalta ei tietenkään kuulu mihinkään elämän osa-alueeseen, kaikkein vähiten parisuhteeseen, mutta jos nainen on toisille sanonut toista ja toisille toista niin tulee mieleen että onko mies välttämättä edes korottanut ääntään vaimolle tai ollut ylipäänsä sille edes vihainen? Kattonut jtn peliä tms ja suuttunut vähän ja pullo seinään ja nainen säikähtänyt ja uhannut soittaa poliisit ja mies ottanut puhelimen ja nainen selittelee kauhuissaan kavereilleen ja pyytää poliiseja kun mies hakkaa. En sano että se olis oikeasti mennyt näin, mutta kun maailma ei ole mustavalkoinen.

   Lainaa

  47. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Maxe: ‘ei tabletilla voi soittaa mihinkään
   Sampalla ainakin on ollut tabletteja joissa on puhelintoiminnot. Oletan, mutta voin olla väärässä olettaessani, että puhelin on itse asiassa vain yksi softa Android-alustalla ja sen voisi periaatteessa tällätä mihin vain missä on Android, sim-korttipaikka, kaiutin ja mikrofoni. Play-kauppa ei vain sitä tarjoa. Puhelimettomallakin tabletilla voi soittaa Skypen avulla.

   Lainaa

  48. Tulos: +36 (50 ääntä)
   Stefan: En ole mitenkään naistenvihaaja. Olen ollut onnellisesti jo likemmäs viitisen vuotta naimisissa. Yritin vain heittää pientä vinkkiä, että kyllä niitä normaaleitakin naisia joukossa on. En yhtään ihmettele, että kommenttini saivat miinusvyöryn tässä. Totuus yleensä iskee pahemmin näissä asioissa. Enkä mielestäni mitenkään yleistänyt, sillä totesin referoidusti että enenevissä määrin tämä on ollut nuorten naisten suuntaus viime vuosina.
   Ahaa, korjaus: Vaikutat siis olevan _nuorten_ naisten vihaaja. Tämä selvä. (btw, sinun facebook-havaintosi kertovat sinun omista facebook-kavereistasi, eivät mistään muusta. Omat nuoret naispuoliset fb-kaverini ovat varsin fiksua porukkaa. Mutta meidän kummankaan nuoret naispuoliset fb-kaverihavainnot eivät ihan aikuisten oikeesti kerro koko maailman/Suomen jonkin ikäluokan naissukupuolesta mitään sen ihmeempää. Ja misogynistitkin ovat usein naimisissa, varmaan jotkut ihan onnellisestikin. Asenne ja ennakkoluulot naisia kohtaan yleisesti vain ovat mitä ovat.)

   Lainaa

  49. Tulos: +8 (54 ääntä)
   Ootteko koskaan miettiny miks poliisit uskoo mieluummin miehen sanaa? Se ei johdu siitä, että suurin osa poliiseistaki on miehiä, vaan siitä, että tuhansien ja taas tuhansien pahoinpitelytapausten lausuntojen ja todisteiden valossa naiset ovat joko suoraan valehdelleet tai värittäneet totuutta. Tämän olen kuullut vanhemmalta konstaapelilta. Oma pieni kokemus on, että muijan kanssa kun riideltiin tekstiviestitse, hän uhkasi mennä kertomaan poliisille että olin raiskannut hänet, minkä hän viestissäänkin totesi keksityksi. Ihan piruuttani en halunnu pilata hänen suunnitelmaansa aiheuttaa minulle ongelmia, ja parin päivän päästä poliisi ottikin yhteyttä. Näytin tekstiviestit joissa nainen myöntää valehtelevansa poliisille. Naurettiin konstaapelin kanssa muijan järjenjuoksulle :D

   Lainaa

  50. Tulos: -1 (21 ääntä)
   Niin perkeleen suuri like miskalle!:D

   Lainaa

  51. Tulos: +36 (60 ääntä)
   Minun isäni heitti joskus porakoneen suutuksissaan seinään, mutta hupsista vaan se sattukin osumaan äitiä mahaan. Minulle ainakin jäi traumat. Varsinkaan lapsen seurassa tavaroiden heittely ei ole oikein. Mutta ei myöskään perheriitojen julkaisu facebookkiin... Ja mielestäni tasa-arvosta on turha puhua perheväkivallassa, useimmiten nainen on paljon fyysisesti heikompi kuin mies eikä saa samanlaista vahinkoa aikaiseksi millään. Ja vaikka yrittäisi niin kyllä mies pystyy puolustautumaan paremmin kuin jos tilanne on toisinpäin.

   Lainaa

  52. Tulos: -3 (21 ääntä)
   Ps. Miska <3

   Lainaa

  53. Tulos: +14 (24 ääntä)
   bethos: Njaah, liekö jarno muka tässä syyllinen mihinkään. En nyt usko että kukaan uhkailis heittelevänsä lapsia pullolla, ja jätkä heitti vaan pullon seinään eikä naista päin. Jos nainen muuten heittäisi miestä pullolla niin kukaan ei nostais hälyä.
   Ai et usko että kukaan??? Missä satumaailmassa sä elät? Onhan näitä jotka tekee omille lapsilleen vaikka mitä sairasta tappamista myöten. Onhan näitä lähiakoina uutisoitu vaikka kuinka ja ihan Suomessakin tapahtuneita juttuja. Kaikki ihmiset ei ole hyviä.

   Lainaa

  54. Tulos: +23 (39 ääntä)
   Love is bullshit: Kukakohan täysi järkinen laittaa fb jotain avunpyyntöjä? Ei kyl kuulosta kovin uskottavalta mun korviin. Mun exä pahoinpiteli mua ja en mä koskaan minnekkään sosiaaliseen mediaan mennyt siitä itkemään. Mut no mä en ollut sentään naimisissa ja jätin sen paskiaisen onneksi sit.
   Tossahan tuli ilmi et se mies oli ottanu siltä puhelimen pois. Tabletilla ei käsittääkseni pysty soittamaan poliisille, joten voisin kuvitella samassa tilanteessa yrittäväni hakea apua edes jotain kautta ja jos ainoa väylä on laittaa tabletin kautta avunpyyntö faceen niin sitten se on niin. Miehen moka että otti puhelimen pois naiselta. Ja miksi otti? Aika huolestuttavaa sekin, ei siis ole halunnut että nainen pystyy ottamaan yhteyttä kodin ulkopuolelle ja sehän on merkki siitä että on jotain salattavaa = on tehnyt jotain väärin.

   Lainaa

  55. Tulos: +16 (24 ääntä)
   Timon: Parisuhteeseen ei kuulu väkivalta, ikinä. Silti herätti miettimään, että kuka pyytää apua facebookissa… Pahasti vaikuttaa kyllä hyvinkin paljon väritetyltä tavaralta. Ensin hakataan ja seuraavaksi se olikin pullo, joka lensi seinään? Tällaiset huomionkerjääjät vievät uskottavuuden niiltä, jotka oikeasti elävät väkivaltaisissa suhteissa. Tosin jotkut niihin jäävätkin, mitä suuresti ihmettelen, itse lähden kävelemään jos lyödään, läimäytetään, revitään hiuksista, tönitään, raavitaan etc. Parempaakin on tarjolla, keskittykööt sitten kaikki jäljelle jäävät väkivaltaiset hullut vaikka toisiinsa.
   Lueppa uudestaan, Terhi ei missään sano että mies olisi hakannut vaan puhui pahoinpitelystä. Ensimmäinen mielikuva ihmisillä siitä sanasta vaan on hakkaaminen.

   Lainaa

  56. Soittelija 23.8.2013 0:11
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   JK: Sampalla ainakin on ollut tabletteja joissa on puhelintoiminnot. Oletan, mutta voin olla väärässä olettaessani, että puhelin on itse asiassa vain yksi softa Android-alustalla ja sen voisi periaatteessa tällätä mihin vain missä on Android, sim-korttipaikka, kaiutin ja mikrofoni. Play-kauppa ei vain sitä tarjoa. Puhelimettomallakin tabletilla voi soittaa Skypen avulla.
   Ja Skypen kauttakin voi soitella ja vastaanottaa normaaleja puheluita, kun ottaa ns. Skype-numeron. Tällöin soittamiseen ei millään Android-laitteella tarvita kuin nettiyhteys.

   Lainaa

  57. Soittelija 23.8.2013 0:13
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Lillee: diudau: Et voi yleistää entisen kumppanisi käytöstä koko miessukupuoleen. Omassa lähipiirissäni/ seurustelukumppaneissani ei ole ollut yhtäkään väkivaltaista miestä. Tai naistakaan, sen puoleen. (En minäkään voi silti väittää, ettei kukaan mies/nainen olisi väkivaltainen.)
   Kannattaa myös muistaa, että tiedät monista lähipiirisi ihmisistä vain sen mitä he tai joku muu heistä kertoo. Faktat ovat aika vähissä. Ihan vain näin huomiona. Yleistäminen ei tosiaan ole mitenkään järkevän ihmisen toimintaa, sillä saa aikaiseksi vain enemmän hallaa kuin hyvää.

   Lainaa

  58. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Nyt vittu ihmiset. Itseäni on kerran heittänyt mies pullolla (tähtäys oli kasvoihin mutta ohi meni koska oli onneksi juonut sen pullon sisällön ensin). Jos olisi osunut niin tuskin tässä mitään postailisin. Kun se ei toiminut niin seuraavan kerran vittuuntuessaan kuristi tajuttomaksi (luuli kuolleeksi mutta enpä ollut) ja seuraavan kerran -koska sain juuri tällaisia neuvoja että juu, suhteessa tapellaan, syy on varmaan omasikin- ottikin sitten sen keittiöveitsen. Ehdin pakoon. Tästä on nyt hyvinkin yli kymmenen vuotta ja olen naimisissa, enkä ole vuosikausiin pelännyt mitään. Riitaa tulee tietysti, mutta ei tulisi kummallekaan mieleenkään tarttua esineisiin. Ihan sama kenen on syy, jos riita menee fyysiseksi niin ulos ja heti, ei mitään eri selityksiä. Jos parisuhde ei ole turvallinen niin sitten mitään parisuhdetta ei ole.

   Lainaa

  59. kaikki miehet on rottii niiden päät on pelkkii pottii 23.8.2013 5:59
   Tulos: +10 (56 ääntä)
   KALIAPULLOJEN HEITTELY LAILLISEXI!!! AINA MIEHIÄ SORRETAAN!! TYHMÄT NAISSET VALEHTELEE JA HUIJJA AINA MIEHISÄ MOKOMAT HUORRAT! MISANDRIA JYLLÄÄ SOMESSA!! MIEHENÄ AINA SORRETAAN EI SAA ITKEÄ EIKÄ HEITTÄ KALJAPULLO YHYHYY!!

   Lainaa

  60. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Vaikea on arvata kenen mielestä tää oli niin hyvä juttu, että piti lähettää tänne. Kuten opettajani ala-asteella tapasi sanoa "äly hoi, älä jätä."

   Lainaa

  61. Tulos: +49 (53 ääntä)
   Pahoinpitelyn uhrin ei tarvitse hoippua pää veressä, vaan jopa sanallinen hyökkäys voi olla pahoinpitely. Yhkauksethan ovat juuri tällaisia. Ja te jotka ette usko että tällaista voi sattua - voi, ja paljon pahempaakin. Oma lapsuus kultaisella 80-luvulla oli paljon pahemman seuraamista, mutta koska ei uskota että tällaista sattuu ja että asioita väritellään, jouduin pikkulapsena elää pelossa vuosikausia. Turpaan tuli, tappouhkaukset muistaa yhä ja ne herätykset siihen kun isi laittaa aamuyöstä keittiötä säpäleiksi haulikolla ja äiti yrittää pimeydessä supattaa ettei saa itkeä ettei se riehaannu lisää. On yritetty ajaa autolla päälle, roikutettu parvekkeelta jaloista pitäen pää kohti asvalttia ja luvattu pudottaa. Vanhempani erosivat lopulta kun olin 7-vuotias. Jarmon tyyliset pitää hakea pois, ja ihan sama onko riehuja / pahoinpitelijä nainen vai mies. Jos kupit olisivat olleet toisinpäin, olisin silti täysin samaa mieltä. Maailma on paha paikka. Useimmat meistä ovat kunnollisia mutta se ei ikävä kyllä tarkoita että kaikki olisivat. Toivottavasti tämä pari eroaa eikä lapsi joudu enää koskaan vastaavaan tilanteeseen.

   Lainaa

  62. Minä vain 23.8.2013 9:17
   Tulos: +2 (46 ääntä)
   Ja miehety ei muka edelleenkään tee mitään? Tottakai voin myöntää, että naisten väkivaltaisuus on lisääntynyt ja se pitäisi saada loppumaan, mutta kaikki on lähtöisin siitä, että miehet ovat pahoinpidelleet naisia vuosiKYMMENIÄ,ellei jopa satoja vuosia! Naisten on ollut pakko opetella puolustautumaan aikojen saatossa. Mutta tässä "mokassa" on puhuttu vain miesten aiheuttamasta kivusta ja tuskasta. Miksi Jarmo otti puhelimen pois?= Koska Terhi on oikeassa (kotona tapahtui pahoinpitely) Mitä jos tabletille ei ole asennettu skypeä?= No sit on pakko käyttää facea, että saa avunhuudon perille. Miksi miehet nostetaan AINA jalustalle?= Koska suomi on paska maa! Sori vaan tämmönen rageeminen, mutta valitettavasti on omat kokemukset miesten väkivaltaisuudesta liian pinnassa, joten tiedän kyllä mistä puhun.

   Lainaa

  63. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Soittelija: Kannattaa myös muistaa, että tiedät monista lähipiirisi ihmisistä vain sen mitä he tai joku muu heistä kertoo. Faktat ovat aika vähissä. Ihan vain näin huomiona. Yleistäminen ei tosiaan ole mitenkään järkevän ihmisen toimintaa, sillä saa aikaiseksi vain enemmän hallaa kuin hyvää.
   Oot oikeassa, kultaisten julkisivujen takana voi tapahtua mitä tahansa. Tuossa kohden ajattelin huolimattomasti. Voisi ehkä sanoa, että tiedän omista vanhemmistani ja (ainakin pidempiaikaisista) seurustelukumppaneistani, että he eivät ole, ainakaan koskaan minun läsnäollessani, olleet väkivaltaisia.

   Lainaa

  64. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Jaana vikassa kommentissaan on siinä oikeessa, että ekana varmaan mullakin ois tullu mieleen pyytää fb:ssä apua jos netti oli käytössä mutta puhelin ei. Tosin oisin varmaan yrittänyt yksityisesti chatissä. Vähintäänkin tuo ois pitänyt poistaa fb:stä sen jälkeen kun joku soitti poliisille. Ite en ainakaan haluais kaikkia yksityisasioitani kaikille nähtäville ja että kylällä sitten puhutaan.

   Lainaa

  65. Tulos: -6 (12 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Hohhoijaa.. Siis.. Jos Jarmo todella on pahoinpidellyt Terhiä, lyönyt, heittänyt tavaroilla tai edes ottanut kiinni, on se tuomittavaa. Mutta kun on aikaa tabletilla kertoa “pahoinpitelystä”, en jaksa uskoa että kovin on pahoinpidellyt. On täysin eri asia menettää malttinsa ja viskata joku tavara seinään. Ja herranen aika, pieni lapsi joka kuulee kaiken tämän. Erotkaa nyt ihmeessä, jos ette osaa elää yhdessä. Ja Terhi, jos sinua ei ole oikeasti pahoinpidelty (aika nopeasti pahoinpitelijä pääsi pois poliisi hoivista?), niin miksi kiljut sen sadoille ihmisille Facebookissa? Kyllä se lapsi on iloinen, kun käy isompana katsomassa Facebook-arkistoista näitä päivityksiä.. Ja sitten tuo kanalauma. Hyi hitto, mikä hyeenalauma, mikä odottaa vesi kielellä skandaaleja ja juoruja ja lyövät vettä kiukaalle ja tykkäävät toistensa kommenteista kilpaa. Hävetkää! Facebookista eroaminen tuntuu päivä päivältä paremmalta ajatukselta.
   Juuri näin!

   Lainaa

  66. Tulos: -2 (16 ääntä)
   Kaisa saisi painua helvettiin vinkumasta.

   Lainaa

  67. Tulos: +11 (29 ääntä)
   En ota kantaa siihen, mitä kyseisessä jutussa on oikeasti tapahtunut, sillä sitä ei kukaan teistä tiedä. Kuitenkin huolestuttaa miten herkkäuskoisia ihmiset ovat naisiin kohdistuvassa väkivallassa. Mennyt siihen pisteeseen, että kuka tahansa voi syyttää miestään ja saada tuhannet ihmiset uskomaan väitöksiin silmää räpäyttämättä. Vähän kriittista ajattelua peliin, täällä jokainen hyppää heti mukaan mustamaalaukseen ajattelematta koskaan, että kyseinen nainen voisi valehdella tai ainakin liioitella.

   Lainaa

  68. Tulos: -16 (28 ääntä)
   Luoja: Mielestäni nuo akat on pahempia rikollisia tässä kun herra joka on heittänyt pullon seinään. On nykyaika sairasta, äkkiä pakkohoitoon koko porukka.
   Aamen! Pitäs piestä tollaset naiset.

   Lainaa

  69. Tulos: +41 (41 ääntä)
   En nyt ota muuhun kantaa, mutta eikö muilla osunut silmä tuohon Kirsi-äidin kommenttiin, että poika saa sitten häneltä turpaan, jos jotain erehtyy tekemään? Asenteet, asenteet... ja muistaisin myös kuulleeni tarinan omenasta ja puusta.

   Lainaa

  70. Tulos: +11 (23 ääntä)
   Rawr: En ota kantaa siihen, mitä kyseisessä jutussa on oikeasti tapahtunut, sillä sitä ei kukaan teistä tiedä. Kuitenkin huolestuttaa miten herkkäuskoisia ihmiset ovat naisiin kohdistuvassa väkivallassa. Mennyt siihen pisteeseen, että kuka tahansa voi syyttää miestään ja saada tuhannet ihmiset uskomaan väitöksiin silmää räpäyttämättä. Vähän kriittista ajattelua peliin, täällä jokainen hyppää heti mukaan mustamaalaukseen ajattelematta koskaan, että kyseinen nainen voisi valehdella tai ainakin liioitella.
   Missä täällä? Näissä kommenteissa? Oletko lukenut näitä? Tuossa keskustelussa? Siellä oli kommentoineet molemmat osapuolet ja heidän kannattajansa. Suomessa? Tilastokeskuksen katsauksessa vuonna 2004 poliisin tietoon tulleissa naisten ja miesten välisissä pahoinpitelyissä 13% tekijänä oli nainen - eli 87% näistä väkivaltateoista oli miesten tekemiä. Vaikka tieto on jo melkein kymmenen vuotta vanha, on sitä uutisoinnissa pidetty edelleen validina. Se, että nykyään uutisoidaan enemmän miehiin kohdistuneista väkivallanteoista ei poista sitä, että suuressa osassa mies on syyllinen. Ja tätä väkivaltaa tapahtuu kulissien sisällä pelottavan paljon. Ei yksikään minunkaan tutuistani, saati lähiperheestäni tiennyt että minua pahoinpideltiin, ennen kuin päätin tehdä rikosilmoituksen. Sittenkään suurinosa tuttavistani ei uskonut tätä todeksi. Siitä huolimatta mies tuomittiin tunnustuksen ja todisteiden ollessa yksiselitteiset. Vain ja ainoastaan nuo kaksi paikallaolijaa (ja mahdollisesti heidän lapsensa) tietävät mitä tuolla on tapahtunut ja sitten on vielä se oikea totuus siinä välissä. Näin se vain on, jo ihmismielenkin rajoissa. Lisäpaineita luodaan me ulkopuoliset, jotka vaaditaan tarkkaa tietoa tilanteesta, joka on saattanut kestää vain viisi sekunttia. Muuten, hyvä artikkeli aiheeseen liittyen tässä: www.image.fi/artikkeli/aivan-tavallinen-perhe

   Lainaa

  71. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Ja toki kun kännykällä tuon lisäsin, niin painovirhe pahalainen tuli tuohon nettiosoitteeseen, jos ylläpito tahtoo yhdistää nämä kaksi viestiä, niin oikea osoite on: http://www.image.fi/artikkelit/aivan-tavallinen-perhe

   Lainaa

  72. Tulos: -1 (23 ääntä)
   Tautou: Missä täällä? Näissä kommenteissa? Oletko lukenut näitä? Tuossa keskustelussa? Siellä oli kommentoineet molemmat osapuolet ja heidän kannattajansa. Suomessa? Tilastokeskuksen katsauksessa vuonna 2004 poliisin tietoon tulleissa naisten ja miesten välisissä pahoinpitelyissä 13% tekijänä oli nainen – eli 87% näistä väkivaltateoista oli miesten tekemiä. Vaikka tieto on jo melkein kymmenen vuotta vanha, on sitä uutisoinnissa pidetty edelleen validina. Se, että nykyään uutisoidaan enemmän miehiin kohdistuneista väkivallanteoista ei poista sitä, että suuressa osassa mies on syyllinen. Ja tätä väkivaltaa tapahtuu kulissien sisällä pelottavan paljon. Ei yksikään minunkaan tutuistani, saati lähiperheestäni tiennyt että minua pahoinpideltiin, ennen kuin päätin tehdä rikosilmoituksen. Sittenkään suurinosa tuttavistani ei uskonut tätä todeksi. Siitä huolimatta mies tuomittiin tunnustuksen ja todisteiden ollessa yksiselitteiset. Vain ja ainoastaan nuo kaksi paikallaolijaa (ja mahdollisesti heidän lapsensa) tietävät mitä tuolla on tapahtunut ja sitten on vielä se oikea totuus siinä välissä. Näin se vain on, jo ihmismielenkin rajoissa. Lisäpaineita luodaan me ulkopuoliset, jotka vaaditaan tarkkaa tietoa tilanteesta, joka on saattanut kestää vain viisi sekunttia. Muuten, hyvä artikkeli aiheeseen liittyen tässä: http://www.image.fi/artikkeli/aivan-tavallinen-perhe
   Tavoitteeni ei ollut ryhtyä argumentoimaan kumpi sukupuoli on väkivaltaisempi, vaan saada sinut ja muut tajuamaan, että te ette yksinkertaisesti tiedä asiasta mitään. Joten, on yleistävää ja typerää vetää johtopäätöksiä pahoinpitelikö mies vai ei tuntemattoman naisen lausunnon perusteella. On täysin järkevää olettaa, että mies todellakin olisi heittänyt olutpullon (mikä on typerää, tiedän) ja vaimo olisi ylireagoinut. Tässä vain huomaa, miten helposti katkera nainen voi saada sympatiat asiasta täysin tiedottomilta ihmisiltä. Ja muuten, oletko koskaan miettinyt, että syy siihen että naisiin kohdistunutta perheväkivaltaa "esiintyy enemmän" voisi liittyä siihen, että miehiin kohdistuvaa väkivaltaa (naisen toimesta) ei edes harkita vakavasti? Mies toki on useammin agressiivisempi kuin nainen, mutta silti nämä stereotypiat häiritsee aivan järjettömästi. Tämän kaltaisten tapausten käsittelyissä suositaan aina naista, mikä on silkkaa seksismiä.

   Lainaa

  73. Tulos: +16 (26 ääntä)
   Mä en ole koskaan lyönyt naista (paitsi karate-salilla), enkä lyö. Mutta turhan monta kertaa on käynyt niin, että raivareissa naiselta kun muut keinot loppuu, niin soitetaan seriffeille, ja väitetään että hakkaa/uhkaa aseella/tai mitä tahansa... Yleensä häke on kuullut naisen (tai muiden exien) puheista, että ei aihetta lähettää edes partiota. Yksi exä tosin onnistui vuoden vaihteessa saamaan kolme partiota poliiseja mellakkakilvin, luotiliivein ja konepistoolein tulemaan "kylään". Vietin vuorokauden putkassa... Olin kuulemma itsetuhoinen ja raskaasti aseistautunut (olin käskenyt naikkosen pois mun kotoa, koska se raivosi ja heitteli kaljaa mun naamalle) Tehokas herätys uuteen vuoteen, kun tuijotat konepistoolin piippuun ja raudat lyödään ranteisiin ja alkaa kropan ja vaatteiden penkominen... "Hä, mitä nyt oikeen tapahtuu?" "Ota ihan rauhallisesti vaan. Jalat levälleen. Missä sun aseet on? Ootsä vetäny jotain lääkkeitä? Sano, niin me voidaan auttaa. Siis mikä tää homma on? Mä olin nukkumassa! Rauhallisesti vaan, ambulanssi on tulossa. Mennään yhdessä lääkärille tarkastamaan sun vointi. Ota ihan rauhassa vaan." Juuh, miestähän ne aina ekaksi uskoo. K.O. naikkonen oli sitten sadan metrin päässä hekottelemassa baarissa, ja naureskelemassa vilkkuvalojen määrää...

   Lainaa

  74. PyrettaBlaze 24.8.2013 3:11
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Yritin tykätä Miskan gifistä -_-

   Lainaa

  75. Tulos: -7 (23 ääntä)
   Voi herranjumala mitä juttuja täälläkin kuulee! Mä todella toivon, ettei tuollaisia naisia oikeasti ole kuin tässä mokassa ja muutamien kommentoijien kohdalla! Kyllä hävettää suunnattomasti taas tämän sukupuolen edustajien puolesta..

   Lainaa

  76. Tulos: +19 (19 ääntä)
   On se tietysti synkkää miehelle yhtälailla jos kohdalle osuu seonnut kumppani -sympatiat. Ja on aivan totta että nainen voi käyttäytyä väkivaltaisesti. Kuulen miespuolisilta kavereiltani outoja juttuja -itse kun olen niin telaketjufeministi etten naura jos joku on tullut tyttöystävän hakkaamaksi niin olen sitten aina näissä asioissa uskottu. Toiset miehet kuulemma nauravat; miehen pitäisi kuulemma olla aina naista vahvempi ja ellei ole niin ansaitseekin turpiinsa sitten, looseri. Tasa-arvoliikkeellä on tosiaan vielä paljon tekemistä... Silti, perinteisesti nämä perhehelvetit ovat mies hakkaa naista -tyyppiä, ja vaikka olisivatkin sitä surullisesti yleistyvää kaikki hakkaa kaikkia -tyyppiä, niin en voi siltikään suositella muuta kuin kaikista väkivaltaisista suhteista häipymistä ja pikaisesti. Kotona pitää saada olla turvassa, kaikki muu on sairasta -ja kulttuuri on sairas kun näitä kuitenkin yritetään selitellä parhain päin. Ulos. Heti eikä huomenna.

   Lainaa

  77. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Rawr: En ota kantaa siihen, mitä kyseisessä jutussa on oikeasti tapahtunut, sillä sitä ei kukaan teistä tiedä. Kuitenkin huolestuttaa miten herkkäuskoisia ihmiset ovat naisiin kohdistuvassa väkivallassa. Mennyt siihen pisteeseen, että kuka tahansa voi syyttää miestään ja saada tuhannet ihmiset uskomaan väitöksiin silmää räpäyttämättä. Vähän kriittista ajattelua peliin, täällä jokainen hyppää heti mukaan mustamaalaukseen ajattelematta koskaan, että kyseinen nainen voisi valehdella tai ainakin liioitella.
   Kiitos sosiaalisen median ja netin noin yleensä. Ihmisen pystyy mustamaalaamaan todella tehokkaasti. Omat kaverit kumminkin luottaa siihen omaan sanaan niin tehokkaasti, että tarvittaessa levittävät miehestä "tämä hakkaa naisia" settiä. Pullojen viskely ja muutenkin riitely sillä tasolla, että saa vivahteita väkivallasta on erittäin tyhmää. Mutta virkavalta on sitä varten, että vievät toisen yksilön vähän rauhottumaan. Harmi tosin, että toinen kärsii paljon pahemmin koska lyötyy ihmisiä, jotka liioittelevat tapahtunutta. Nyt vain eroa kehiin ja sitten mahdollisia raastupa syytteitä kunnianloukkauksesta naiselle, jos on todettava että oli tarpeetonta huutelua. Poliisi ei olisi noin nopeasti päästäny ulos, jos hän olisi vetäny pataan kuten nainen uhosi. Kuten aikasemmin, tälläiselle porukalle on termikin. White trash.

   Lainaa

  78. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Rawr: Tavoitteeni ei ollut ryhtyä argumentoimaan kumpi sukupuoli on väkivaltaisempi, vaan saada sinut ja muut tajuamaan, että te ette yksinkertaisesti tiedä asiasta mitään. Joten, on yleistävää ja typerää vetää johtopäätöksiä pahoinpitelikö mies vai ei tuntemattoman naisen lausunnon perusteella. On täysin järkevää olettaa, että mies todellakin olisi heittänyt olutpullon (mikä on typerää, tiedän) ja vaimo olisi ylireagoinut. Tässä vain huomaa, miten helposti katkera nainen voi saada sympatiat asiasta täysin tiedottomilta ihmisiltä. Ja muuten, oletko koskaan miettinyt, että syy siihen että naisiin kohdistunutta perheväkivaltaa “esiintyy enemmän” voisi liittyä siihen, että miehiin kohdistuvaa väkivaltaa (naisen toimesta) ei edes harkita vakavasti? Mies toki on useammin agressiivisempi kuin nainen, mutta silti nämä stereotypiat häiritsee aivan järjettömästi. Tämän kaltaisten tapausten käsittelyissä suositaan aina naista, mikä on silkkaa seksismiä.
   Luitko sää ihan oikeasti mun viestin vai et? Vai eikö sun luetunymmärtäminen vaan toimi? Ja mitä nyt vielä sanoit tuosta naisten miehiin kohdistuvasta väkivallasta, niin kyllä, tiedän että sitä on ja tuomitsen sen täysin. Mutta jos näen sellaista, en enää uskalla YKSIN OLLESSANI puuttua siihen, sillä eräs hyvin tuttu mies uhkasi kännissä antaa mulle turpaan, kun erehdyin hänen tyttöystävälleen sanomaan että noin ei kuulu aikuisen ihmisen käyttäytyä, kun tämä tyttöystävä miestään läväröi. Ja se skaala joka SELVIÄÄ oikeuteen asti, on kyllä hyvin tutkittua ja paljon laajempaa kuin kaljapullon heittäminen. Mutta kas, jos baarissa yrität heittää jotain kaljapulolla = rikos, laajuus riippuu siitä että osutko mutta ulos sut joka tapauksessa heitetään. Eikä poliisi täällä jokaista parisuhderiidassa syytettyä putkaan vie, vaan pariskunta erotetaan yön ajaksi (toinen osapuoli esim. tutulle nukkumaan) sillä muutenhan nuo ois putkat täynnä!

   Lainaa

  79. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Ja mikä näemmä jäi sanomatta mutta mihin varmaan voi tarttua, niin kyllä, jos näen miehen pahoinpitelevän naista niin siihen kyllä puutun YKSINKIN ollessani, sillä yksikään nainen ei ole mua vastaavassa tilanteessa ainakaan vielä uhannut turpasaunalla.

   Lainaa

  80. Tulos: +5 (21 ääntä)
   Jos täsä olis oikeasti ollut niin vakava tilanne kun annetaan ymmärtää niin ensinnäkin tämä naishenkilö olisi sairaalassa tarkastuksessa ja mies yötä putkassa ja lapsi lastensuojelussa hyvässä tapauksessa. Näyttää vähän siltä että nainen on provonnut miestä sen verra että maltti on pettäny ja sitte provonnu lisää värittämäl tarinaa facebookkii. Vikaa silti mieheski kun menee tollasee provoomisee mutten kyl tollasen naisen kans asuis.

   Lainaa

  81. Tulos: +9 (13 ääntä)
   No en nyt puolustele kumpaakaan. Mies teki väärin heittämällä pullon seinään mutta varmasti nainenkin on vähän vääristellyt totuutta. Sanotaan nyt vaikka näin, että riitaan tarvitaan aina kaksi.

   Lainaa

  82. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Mites feissarimokilla on jo kolme kuukautta tullut mokat vähän milloin sattuu? Joskus tuli aina ti, to ja la mutta nyt pitkän aikaa milloin sattuu

   Lainaa

  83. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Minulla on paljon sivistyneempi tyyli riidellä. Linnoittaudun kahvinkeittimen kanssa keittiön nurkkaan enkä puhu sanaakaan pariin viikkoon.

   Lainaa

  84. Arthur Brown 25.8.2013 12:16
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Tautou: Tilastokeskuksen katsauksessa vuonna 2004 poliisin tietoon tulleissa naisten ja miesten välisissä pahoinpitelyissä 13% tekijänä oli nainen
   Nii-in. Mitä luulet, että poliisi tekee jos Mies(tm) ilmoittaa, että nainen lyö tai pahoinpitelee häntä...? Kyseessä on teko, josta oikeaa kuvaa ei saa pelkän poliisin tai SoMessa esillä olevia tilastoja katsomalla. Sama asia kuin vaikka raiskausten määrä – Naisen tai läheisen miehen tekemät raiskaukset jäänevät isommalla todennäköisyydellä ilmoittamatta kuin vaikkapa tuntemattoman ulkkarimiehen – tai viinankulutuksen seuranta (import-viinat, salamyynti, jne..). Markku Heiskasen ja Elina Ruuskasen tutkimuksessa "Tuhansien iskujen maa - Miesten kokema väkivalta Suomessa." vuodelta 2010 todetaan seuraavaa:
   MIEHET JA NAISET. Miehet ja naiset olivat kokeneet suunnilleen yhtä usein nykyisen kumppanin tekemää väkivaltaa sekä joskus nykyisen parisuhteensa että viimeisen vuoden aikana. Fyysisen väkivallan kohteeksi joutumisessa ei sukupuolten välillä ollut eroa,...

   Lainaa

  85. Hönötintti 26.8.2013 20:20
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Juupajuu: Fyysisen väkivallan uhka on henkistä väkivaltaa. Pullojen paiskominen seinään on uhka.
   Nimeonmaan

   Lainaa

  86. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Lillee, marry me! <3

   Lainaa

  87. Tulos: +2 (14 ääntä)
   kaikki miehet on rottii niiden päät on pelkkii pottii: KALIAPULLOJEN HEITTELY LAILLISEXI!!! AINA MIEHIÄ SORRETAAN!! TYHMÄT NAISSET VALEHTELEE JA HUIJJA AINA MIEHISÄ MOKOMAT HUORRAT! MISANDRIA JYLLÄÄ SOMESSA!! MIEHENÄ AINA SORRETAAN EI SAA ITKEÄ EIKÄ HEITTÄ KALJAPULLO YHYHYY!!
   Tämmönen kommentti ei sais saada yhtään plussaa vaikka onkin sarkasmia, mitä vittua ihmiset.

   Lainaa

  88. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Ja elävät nyt onnellisina yhdessä elämänsä loppuun saakka?

   Lainaa

  89. Tulos: -4 (8 ääntä)
   tämä pelasti päiväni ! :D:D:D:D:D::D aika epic koska tunnen henkilöt !

   Lainaa

  90. Tulos: +6 (6 ääntä)
   bethos: Ite oot herkkäuskoinen jos uskot kaiken mitä facebookissa joku sanoo. Ja miten minä olen herkkäuskoinen siksi etten usko jotain?
   En sanonutkaan että uskoisin kaiken mitä luen ja kuulen, ei mun kommentti suoraan liittynyt tähän facebook juttuun, vaan ylipäätään siihen mitä maailmalla voi tapahtua ja tapahtuu. Siksi mun mielestä on herkkäuskoista sanoa, ettei muka kukaan voisi lasta pullolla uhata kun tehdään niin paljon pahempaakin. Herkkäuskoista siis oli että uskoit ettei kukaan voisi tuollaista pahaa tehdä. :P Ja ei ollut tarkoitus loukata.

   Lainaa

  91. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Piti sitten vielä oikein naimisiinkin mennä vaikka tiesi millainen mies kyseessä? Äly hoi, älä jätä.

   Lainaa

  92. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Miska on paras! Tolta mustaki tuntu ku luin tota täältä. XD

   Lainaa

  93. Tulos: +5 (9 ääntä)
   En jaksa lukea aikaisempia kommentteja, mutta ihmettelen syvästi mikä tässä oli pointti? "Feissarimoka", "Feissarihauskaa".. Ömmmmmmm.. En ymmärtänyt. Perheväkivalta facessa? Ok ei ehkä oikea rööri asialle, mutta huumoriarvo 0.

   Lainaa

  94. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Muistan kanssa erään tappelun oman exäni kanssa. Hän oli käynyt mua pettämässä, ja oltiin jo sovittu että erotaan, muttei kumpikaan ollut kerennyt uutta asuntoa vielä kattelemaan, joten nukuin yhteisen kämpän sohvalla. No ex sitten keksi että hän haluaa multa seksiä. Kieltäydyin ja ex käv käsiksi. Yritin poistua asunnosta, mutta ex tukki tien, joten työnsin sen lopulta pois tieltä ja livahdin ovenraosta ulos, talvipakkaseen keskellä yötä. Seuraavana päivänä löytyi facebookista parku, että olin pahoinpidellyt exän ihan naarmuille ja mustelmille. Onneksi kaikki kaverit olivat jo tottuneet kaikenlaisiin paskapäivityksiin, eikä ex saanut kannatusta - ainakaan siinä seinäkirjoituksessaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: lapsi, riita, kaljapullo, pahoinpitely, poliisit, puhelin, kännykkä, äiti