Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sulatusrumba

Pakastimen sulatus vaikeimman kautta.
Sulatusrumba

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 60 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +550 (568 ääntä)
   Muistan kun meillä aikoinaan sulatettiin pakastinta: Isä ei muistanu ottaa alhaalta sitä ihmen tulppaa pois ja vesi jäi pakastimeen. Äiti sitten muisti ja luuli, että alla on valmiina astia, ja sitten vesi valuikin pakastimen alle. Oli se loistavaa.

   Lainaa

  2. Tulos: -125 (273 ääntä)
   Aikasen syvällinen tarina. Pistää kyllä miettimään oman elämänsä tarkoitusta. Ehkä musta vielä tulee presidentti, kun kilpailijat ovat tätä luokka (Jess). Tosin nyt, kun ajattelee pidemmälle. Tajuat sen, että ihmiset valitsevat kaltaisensa presidentin ja tämän luokan edustajat ovat vahvoilla.

   Lainaa

  3. Tulos: +2 (106 ääntä)
   Hah :D

   Lainaa

  4. Tulos: -93 (239 ääntä)
   Aika saamattoman oloinen yksilö. Toivottavasti ottaa itteään niskasta kiinni eikä jätä sitäki "huomiseen".

   Lainaa

  5. Tulos: +170 (274 ääntä)
   Lisää tällaisia feissarimokia! Nämä on mukavaa luettavaa.

   Lainaa

  6. Tulos: -113 (285 ääntä)
   Nämä on jotenkin surullisia "mokia", kun uusavuttomat ylpeilevät uusavuttomuudellaan samaan tyyliin kuin Söde. Ennen ihmiset sentään ymmärsivät hävetä avuttomuuttaan, typeryyttään ja tietämättömyyttään.

   Lainaa

  7. Tulos: +94 (118 ääntä)
   Ei huolta huomisesta

   Lainaa

  8. Tulos: +144 (204 ääntä)
   Idiootti: Nämä on jotenkin surullisia “mokia”, kun uusavuttomat ylpeilevät uusavuttomuudellaan samaan tyyliin kuin Söde. Ennen ihmiset sentään ymmärsivät hävetä avuttomuuttaan, typeryyttään ja tietämättömyyttään.
   Eihän Söde tässä uusavuttomuudellaan ylpeile. Tämä kaikki oli vaan sattumien summaa. Voisi käydä kenelle tahansa. Loppukaneetti oli loistava!

   Lainaa

  9. Tulos: -31 (103 ääntä)
   Jäi mietityttämään että missä vaiheessa se otti pakastimen pois päältä, kun aluksi ovi jäi käsittääkseni vahingossa auki, mutta lopuksi pakastin laitettiin takaisin päälle... Ehkä tuossa jätä pakastin sulamaan? Toisekseen, mikä idiotti.

   Lainaa

  10. Tulos: -10 (50 ääntä)
   Kurkifestarit mainittu!

   Lainaa

  11. Tulos: -60 (212 ääntä)
   "soita miehelle ja raivoa"? Siis... miksi? Oliko tämä jotenkin miehen vika nyt? Ja sitten nähtävästi jätti kerrostalon yhteise ttilat, hissin mukaanlukien, järkyttävään kuntoon. Inhottava ihminen.

   Lainaa

  12. Tulos: +196 (230 ääntä)
   Luu: “soita miehelle ja raivoa”? Siis… miksi? Oliko tämä jotenkin miehen vika nyt?
   Kai sitä voi purkaa vitutustaan toiselle ilman, että sitä toista syyllistetään. Helpottaa kummasti, kokeile.
   Ja sitten nähtävästi jätti kerrostalon yhteise ttilat, hissin mukaanlukien, järkyttävään kuntoon. Inhottava ihminen.
   "Pese tahrat ja suihkuttele…". Säkki repesi vasta rappukäytävässä. Kas kun ei joku ihmetellyt onko sillä sohva keittiössä vai pakastin olohuoneessa, kun istui pakastimen pyyhkimisen jälkeen sohvalle ilman, että mainittiin siirtyminen olohuoneeseen.

   Lainaa

  13. Tulos: +35 (109 ääntä)
   Sääli, että jonkun nimi on oikeasti Söde.

   Lainaa

  14. Tulos: -120 (164 ääntä)
   hahhah vittu mikä ämmä. jos olisin naapuri en tasan auttais tollast uusavutont ihmisjätettä

   Lainaa

  15. Tulos: +116 (124 ääntä)
   Mun käsittääkseni ne yleiset tilat se juurikin putsasi, koska omassa kodissaan sillä pitäisi niitä tahroja olla korkeintaan kylppärissä (mistä minä ainakin siivoaisin suihkun avulla) ja se jätesäkkihän hajosi hississä matkalla ulos.

   Lainaa

  16. Tulos: +191 (219 ääntä)
   rasia: Sääli, että jonkun nimi on oikeasti Söde.
   Sääli, että jonkun nimi on oikeasti Rasia

   Lainaa

  17. Tulos: -90 (132 ääntä)
   M: Sääli, että jonkun nimi on oikeasti Rasia
   Sääli, että se ei oikeasti ole kenenkään nimi.

   Lainaa

  18. Tulos: -62 (98 ääntä)
   Toivottavasti kyseinen neitokainen on edes oikeasti söde, noilla aivoilla ei nimittäin tulla pitkälle pärjäämään...

   Lainaa

  19. Tulos: -16 (38 ääntä)
   Pitäisi ilmoittaa isännöitsijälle mahdollisten vesivahinkojen vuoksi, jos vettä on valunut paljon - olettaen että asut kerrostalossa.

   Lainaa

  20. Tulos: -43 (65 ääntä)
   Sain tästä tarinasta päänsärkyä. Ei taida Söde olla penaalin terävimpiä kyniä.

   Lainaa

  21. Tulos: +76 (80 ääntä)
   Toivottavasti edes piti Pandoran keikasta?

   Lainaa

  22. Tulos: -70 (92 ääntä)
   M: Sääli, että jonkun nimi on oikeasti Rasia
   haha fail, koitit olla ovela?

   Lainaa

  23. Tulos: -38 (64 ääntä)
   Kill it before it lays eggs...

   Lainaa

  24. Tulos: +103 (127 ääntä)
   Minusta tässä ei ollut mitään uusavuttomuutta yms. Kella tahansa voi käydä tuollainen vahinko ja jos nyt kaikki, ketkä tätä muijaa haukkuu miettis vähän niin tajuaisi, että olisi itse varmasti toiminut ihan samoin. Ja minusta hoiti homman loppujenlopuksi kunnialla kotiin eikä itke facessa, että "apua pakastin suli, mitä mä teen? Tulkaa siivoo". Vaan siivosi itse omat jälkensä. Ja ennenkun joku alkaa valittamaan, että sillä oli naapuri apuna niin aatellaan nyt vaikka niin, että pakastin voi olla suht painava jos sitä joutuu siirtelemään (?) veden takia.

   Lainaa

  25. Tulos: +108 (110 ääntä)
   Söde sai multa lopuksi respektit, koska siivosi vanat rappukäytävästä! Se oli hienosti tehty.

   Lainaa

  26. Tulos: -50 (64 ääntä)
   Jeppis: Eihän Söde tässä uusavuttomuudellaan ylpeile. Tämä kaikki oli vaan sattumien summaa. Voisi käydä kenelle tahansa. Loppukaneetti oli loistava!
   Mitä episodin kertominen Facebookissa sitten on, jos ei ylpeilyä?

   Lainaa

  27. Tulos: +93 (99 ääntä)
   Mamma kertoi tarinan. Tarinan, jossa kaikki meni vituiksi. Facebuukissa. Tässä Facebuukissa hänellä on lisättynynä "kavereita". Ikävä kyllä ei meitä. Kunnes joku "kaveri" lisäsi tämän tänne meille. Ymmärrän hyvin miltä tämä tuntuu. Olemme hyvin ulkopuolisia. Meidän täytyy solvata häntä, koska ei kertonut tarinaa vain meille. Itsehän kyllä jaksan tehdä ja siivota kaiken joka päivä. Aivan varmasti jaksan. Joka päivä jaksan siivota. Kaiken varmasti jaksan.

   Lainaa

  28. Tulos: -76 (78 ääntä)
   Typerä juttu. Kaikkein typerintä ehkä se, että ämmä laittoi lopuksi tyhjän pakastimen päälle.

   Lainaa

  29. Tulos: +73 (77 ääntä)
   Idiootti: Mitä episodin kertominen Facebookissa sitten on, jos ei ylpeilyä?
   Olet siis sitä mieltä, että julkaiset ihan mitä tahansa vaikkapa siellä facebookissa se on aina ja poikkeuksetta ylpeilyä? Selvä, ilmeisesti kaikkien juttujen kertominen pitää lopettaa, koska onhan kertoja nyt itseään täynnä oleva paska. Aika tylsä elämä. Sitä paitsi lopussa lukee "pitäisikö ottaa itseään niskasta kiinni elämässä" Kuulostaapa todella olevan ylpeä itsestään, kyllä.

   Lainaa

  30. Tulos: +97 (99 ääntä)
   Live: Typerä juttu. Kaikkein typerintä ehkä se, että ämmä laittoi lopuksi tyhjän pakastimen päälle.
   On varmaan tosi kiva ostaa pakasteherneitä, juosta niiden kanssa 30 asteen helteessä himaan ja huomata sitten että pakastinkin on 30-asteinen. Järki käteen.

   Lainaa

  31. Tulos: -36 (52 ääntä)
   "Soita miehelle ja raivoa." Säälin hänen poikaystäväänsä.

   Lainaa

  32. Tulos: +73 (79 ääntä)
   Live: Typerä juttu. Kaikkein typerintä ehkä se, että ämmä laittoi lopuksi tyhjän pakastimen päälle.
   Kyllä toi plikka varmaan aika pian ostaa pakkaseen uusia ruokia, tai pakastaa esim. kesän marjoja. Ainakin sillä oli pakastin täynnä tavaraa ku niin painava säkkikin oli. Luuletko, että pakastin on käyttövalmis hetkessä?? Typerintä ikinä. :D Mikä tossa on ylpeilyä? Saati uusavuttomuutta? Varsinkin kun hoiti homman ja siivosi jäljet ITSE. Ja onko se jotenkin typerää pyytää apua? Nykynuorisolle se ilmeisesti on noloa. Kenelle vaan voi sattua noin. :D Toi nyt oli vaan yks arjen kommelluksista, jonka pystyi kertomaan tutuilleen ylpeilemättä mitenkään. :)

   Lainaa

  33. Tulos: +34 (52 ääntä)
   Nonnu: “Soita miehelle ja raivoa.” Säälin hänen poikaystäväänsä.
   Kuka ei kiukuttele kenellekkään tai kerro huolia. Ei edes työtoverilleen tai kumppanilleen? Sinäkö? Eikö sinulla ole kumpaakaan. Voi sinua.

   Lainaa

  34. Tulos: -23 (41 ääntä)
   Mör: Kuka ei kiukuttele kenellekkään tai kerro huolia. Ei edes työtoverilleen tai kumppanilleen? Sinäkö? Eikö sinulla ole kumpaakaan. Voi sinua.
   Tiesitkö, että raivoaminen ja huolien kertominen on kaksi eri asiaa?

   Lainaa

  35. Tulos: -50 (56 ääntä)
   Kekkuli: Kyllä toi plikka varmaan aika pian ostaa pakkaseen uusia ruokia, tai pakastaa esim. kesän marjoja. Ainakin sillä oli pakastin täynnä tavaraa ku niin painava säkkikin oli. Luuletko, että pakastin on käyttövalmis hetkessä?? Typerintä ikinä. Mikä tossa on ylpeilyä? Saati uusavuttomuutta? Varsinkin kun hoiti homman ja siivosi jäljet ITSE. Ja onko se jotenkin typerää pyytää apua? Nykynuorisolle se ilmeisesti on noloa. Kenelle vaan voi sattua noin. Toi nyt oli vaan yks arjen kommelluksista, jonka pystyi kertomaan tutuilleen ylpeilemättä mitenkään.
   Sä selität liikaa, oot varmaa toi mummeli ketä tän on kirjottanuki.

   Lainaa

  36. Tulos: +44 (56 ääntä)
   Voi mahoton kuinka tosikkoa porukkaa täällä on. Ottakaapa ihmiset vähän rennommin.

   Lainaa

  37. Tulos: +54 (66 ääntä)
   Söde ei vaikuta uusavuttomalta, tyhmältä tai miltään muultakaan miksi ko. henkilöä kommenteissa kuvailtu. Tämä voisi tapahtua kenelle tahansa ja oli hauskasti kirjoitettu. Osasi kuitenkin suhtautua huumorilla ja siivosi jälkensä.

   Lainaa

  38. Tulos: -15 (17 ääntä)
   Huippi: Aikasen syvällinen tarina. Pistää kyllä miettimään oman elämänsä tarkoitusta. Ehkä musta vielä tulee presidentti, kun kilpailijat ovat tätä luokka (Jess). Tosin nyt, kun ajattelee pidemmälle. Tajuat sen, että ihmiset valitsevat kaltaisensa presidentin ja tämän luokan edustajat ovat vahvoilla.
   Poliitikot lukee Feissarimokia kun noin paljon miinusta?

   Lainaa

  39. Tulos: +3 (17 ääntä)
   Nonnu: Tiesitkö, että raivoaminen ja huolien kertominen on kaksi eri asiaa?
   Tärkeää informaatiota.

   Lainaa

  40. Sillälailla 14.7.2013 10:35
   Tulos: -35 (45 ääntä)
   Tuollaisten Söden kaltaisten tollojen takia on asunnot homeessa tai lattiat kuprulla. Ohjatun asumisen piiriin tuollaiset vajakit kuuluisivat.

   Lainaa

  41. Jos olisi mies 14.7.2013 14:50
   Tulos: +52 (62 ääntä)
   Siis eihän tää tyyppi edes ole mitenkään uusavuton tai tyhmä, vaan totaalisen huonotuurinen kesä-tsubu! Jos mokassa olisi avautunut mies, kommenteissa tuskin olisi samanlaista pyhää vihaa häntä kohtaan. Söde kirjoittaa hyvin ja on selvästi kartalla, ei jokaista koheltavaa naista tarvitse aina morkata ja syyllistää.

   Lainaa

  42. kuparipiippu 15.7.2013 3:37
   Tulos: +41 (51 ääntä)
   Tässä tytössä ei ole muuta kuin tarinankertojan vikaa. On taito osata järjestellä sanoja sillä tavalla, että ne saa lukijan hykertelemään naurusta. Kuka muu kuin huumorintajuton tiukkapipo viitsii edes takertua sanamuotoihin kuten "raivoa miehelle".. tässäkin on varmasti käytetty pikkasen lapin lisää, jotta päivityksestä tulisi hauskempi. Voi jeesus itse luin juuri hauskimman tarinan hetkeen ja joku voi miettiä vain että "onkohan se soittanut taloyhtiöön ettei tule lattiaan kupruja".. Lighten up people. Elämää on se, kun vatsassa kuplii suuri ja sydämmellinen nauru <3

   Lainaa

  43. Tulos: +8 (10 ääntä)
   nojust .. ok haha ei kaikkee voi osata, tämmöstä sattuu wa välil !

   Lainaa

  44. Tulos: -12 (22 ääntä)
   kuparipiippu: Tässä tytössä ei ole muuta kuin tarinankertojan vikaa. On taito osata järjestellä sanoja sillä tavalla, että ne saa lukijan hykertelemään naurusta. Kuka muu kuin huumorintajuton tiukkapipo viitsii edes takertua sanamuotoihin kuten “raivoa miehelle”.. tässäkin on varmasti käytetty pikkasen lapin lisää, jotta päivityksestä tulisi hauskempi. Voi jeesus itse luin juuri hauskimman tarinan hetkeen ja joku voi miettiä vain että “onkohan se soittanut taloyhtiöön ettei tule lattiaan kupruja”.. Lighten up people. Elämää on se, kun vatsassa kuplii suuri ja sydämmellinen nauru ♥
   No mä vähän veikkaan, että tän statuksen tekohetkellä ei varmaan kauheesti mieti, että "no niin nyt joku lähettää tän feissarimokiin, joten onkin parasta, että kirjoitan tarinan viimesen päälle ilman virheitä niin, että varmasti kaikki nauraa". Ei muuten mutta tää henkilöhän on kirjottunut tän statuksen kavereilleen enkä usko, että kavereita sen vähempää kiinnostaa miten tarina on kirjotettu. Mä en vaan henkilökohtasesti ymmärrä miks kaikki valittaa miten joku asia on kirjotettu. Ei nää tilapäivitykset oo meitä varten tehty vaan ihan heidän omia tuttujaan varten.

   Lainaa

  45. Tulos: -12 (16 ääntä)
   rasia: Sääli, että jonkun nimi on oikeasti Söde.
   Joo, samaa tuossa mietin itsekkin..

   Lainaa

  46. Tulos: +22 (24 ääntä)
   rasia: Sääli, että jonkun nimi on oikeasti Söde.
   Kuka sanoi että Söde olisi välttämättä Söden oikea nimi? Voihan se olla lempinimi tai lyhenne oikeasta nimestä tai mikä milloinkin, eihän kukaan pakota kirjautumaan facebookiin vain ja ainoastaan virallisella ristimänimellä.

   Lainaa

  47. Tulos: -21 (25 ääntä)
   Ensin nauroin. Sitten halveksuin. Lopuksi totesin, että tämän henkilön oma toteamus osuu napakymppiin, onneksi itse tunnustaa ongelmansa. Säälittävä riepu. Toivon kuitenkin, että saisi järkeä päähänsä ja tolkkua touhuihinsa. Joillekin se elämä on vaikeampaa kuin toisille.

   Lainaa

  48. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Idiootti: Mitä episodin kertominen Facebookissa sitten on, jos ei ylpeilyä?
   Itse sanoisin, että tämän kertominen on sitä, että osaa nauraa itselleen ja on tämä nyt hauskempi "tarina", kuin pelkkä päivitys "sulatan pakastinta kolmatta päivää, jee".

   Lainaa

  49. Tulos: +5 (7 ääntä)
   rasia: Sääli, että se ei oikeasti ole kenenkään nimi.
   Onpas, ei vaan välttämättä Suomessa.

   Lainaa

  50. Tulos: -16 (22 ääntä)
   Mila: Minusta tässä ei ollut mitään uusavuttomuutta yms. Kella tahansa voi käydä tuollainen vahinko ja jos nyt kaikki, ketkä tätä muijaa haukkuu miettis vähän niin tajuaisi, että olisi itse varmasti toiminut ihan samoin.Ja minusta hoiti homman loppujenlopuksi kunnialla kotiin eikä itke facessa, että “apua pakastin suli, mitä mä teen? Tulkaa siivoo”. Vaan siivosi itse omat jälkensä. Ja ennenkun joku alkaa valittamaan, että sillä oli naapuri apuna niin aatellaan nyt vaikka niin, että pakastin voi olla suht painava jos sitä joutuu siirtelemään (?) veden takia.
   Paitsi että ei kenelle tahansa voisi käydä tuollaista, eikä kaikki toimisi samoin. Jotkut ovat ihan oikeita aikuisia, jotka osaavat asua sisätiloissa ja hoitaa kotia ihan ilman sähläystä.

   Lainaa

  51. Tulos: -20 (22 ääntä)
   MuuMuu: Paitsi että ei kenelle tahansa voisi käydä tuollaista, eikä kaikki toimisi samoin. Jotkut ovat ihan oikeita aikuisia, jotka osaavat asua sisätiloissa ja hoitaa kotia ihan ilman sähläystä.
   Niin, ja jotkut osaa olla raivoamatta poikaystävälleen, jos itse mokannut jotain ;)

   Lainaa

  52. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Nonnu: Tiesitkö, että raivoaminen ja huolien kertominen on kaksi eri asiaa?
   Entä jos Söde asuukin miehen kanssa yhdessä/mies on ollut kylässä, ja Söde kuvittelee miehensä jättäneen pakastimen huonosti!

   Lainaa

  53. kuparipiippu 11.9.2013 2:44
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Mila: No mä vähän veikkaan, että tän statuksen tekohetkellä ei varmaan kauheesti mieti, että “no niin nyt joku lähettää tän feissarimokiin, joten onkin parasta, että kirjoitan tarinan viimesen päälle ilman virheitä niin, että varmasti kaikki nauraa”. Ei muuten mutta tää henkilöhän on kirjottunut tän statuksen kavereilleen enkä usko, että kavereita sen vähempää kiinnostaa miten tarina on kirjotettu. Mä en vaan henkilökohtasesti ymmärrä miks kaikki valittaa miten joku asia on kirjotettu. Ei nää tilapäivitykset oo meitä varten tehty vaan ihan heidän omia tuttujaan varten.
   No emmä sitä meinannukkaan et se on kirjottaessaan miettiny "et joku laittaa tän feissarimokiin". Aivan varmasti on kirjottanu kavereilleen, mut kylhän nyt jengillä tulee mietittyä mitä kirjottaa ja miten. Toiset vaan on siinä taitavampia ku toiset. Ja söde aivan helvetin taitava. Tarkotus oli kehua vain. Ainakin minua hauskuutti hän. Tahtomattaankin :)

   Lainaa

  54. Vapaamaalari 21.11.2013 7:52
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Huippi: Aikasen syvällinen tarina. Pistää kyllä miettimään oman elämänsä tarkoitusta. Ehkä musta vielä tulee presidentti, kun kilpailijat ovat tätä luokka (Jess). Tosin nyt, kun ajattelee pidemmälle. Tajuat sen, että ihmiset valitsevat kaltaisensa presidentin ja tämän luokan edustajat ovat vahvoilla.
   Ei, ei susta tuu presidenttiä eikä yhtään mitää muutakaa vaikka itse luulet niin saatanan fiksu olevaski...

   Lainaa

  55. Vapaamaalari 21.11.2013 7:54
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Idiootti: Nämä on jotenkin surullisia “mokia”, kun uusavuttomat ylpeilevät uusavuttomuudellaan samaan tyyliin kuin Söde. Ennen ihmiset sentään ymmärsivät hävetä avuttomuuttaan, typeryyttään ja tietämättömyyttään.
   Ennen oli ennen ja nyt on nyt, mutta senhän luulis olevan sun kannalta pelkästään positiivinen asia, muutenhan sä joutusit häpeämään kellon ympäri.

   Lainaa

  56. Vapaamaalari 21.11.2013 7:58
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Chainsaw: hahhah vittu mikä ämmä. jos olisin naapuri en tasan auttais tollast uusavutont ihmisjätettä
   No sun apua nyt tuskin kukkaan koskaan huoliskaan joten ole huoleti.

   Lainaa

  57. Vapaamaalari 25.6.2014 13:56
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Mila: Minusta tässä ei ollut mitään uusavuttomuutta yms. Kella tahansa voi käydä tuollainen vahinko ja jos nyt kaikki, ketkä tätä muijaa haukkuu miettis vähän niin tajuaisi, että olisi itse varmasti toiminut ihan samoin.Ja minusta hoiti homman loppujenlopuksi kunnialla kotiin eikä itke facessa, että “apua pakastin suli, mitä mä teen? Tulkaa siivoo”. Vaan siivosi itse omat jälkensä. Ja ennenkun joku alkaa valittamaan, että sillä oli naapuri apuna niin aatellaan nyt vaikka niin, että pakastin voi olla suht painava jos sitä joutuu siirtelemään (?) veden takia.
   Olet vissiin ihan uusi feissarimokien lukija kun et ole vielä ymmärtänyt että näiden mokien kommentoijat eivät vaan koskaan tee pienintäkään virhettä, unohdusta, töppiä, tai yleensäkkään yhtään mitään koska ovat niin jumalaisen täydellisiä ihmisiä että heillä todellakin on varaa arvostella muita ihan mistä syystä tahansa! Jos täällä vaikka julkaistaisiin moka jossa joku kertoo unohtaneensa ostaa maitoa kauppareissulla niin minuutissa olisi 200 kommenttia tyyliin: "Voiko noin tyhmiä ihmisiä olla?" "Ei vee mikä idiootti!" "Miten tuollaisen voi muka unohtaa, MINÄ en ainakaan ole ikinä unohtanut" "Toivottavasti tuo ei ikinä lisäänny" "Ei hyvää päivää, kyllä pitää ollo sitten tollo että unohtaa ostaa maitoa" jne jne jne.. Henkilökohtainen suosikkini näistä jeesustelijoista on ehkä se joka kirjoittaa suunnilleen jokaiseen mokaan "I don't wanna leave on this planet anymore", olisi ehkä jopa mukava tavata niin järkyttävän älykäs yksilö... Jk. Omasta mielestäni moka oli yksi parhaista ja todella hauskaa luettavaa. Jk2. Feissarimokista pitäis olla sellainen versio joissa noita kommentteja ei näy koska monet mokat ovat todella hauskoja mutta näiden muka fiksujen älykääpiöiden kommentit onnistuvat pilaamaan parhaanki mokan aiheuttaman hyvän mielen" Jk2jk. Joo, joo! Tiedän ettei niitä ole pakko lukea mutta jostain syystä niitä tulee lähes aina vilkaistua vaikkei haluakkaan.

   Lainaa

  58. töttöröö 7.8.2014 12:29
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   M: Sääli, että jonkun nimi on oikeasti Rasia
   rasia: Sääli, että se ei oikeasti ole kenenkään nimi.
   Sääli, että oikeasti ei ole Södekään.

   Lainaa

  59. Mä oon tulevaisuudesta! 30.6.2020 16:07
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Yllättävän mukava huomata kommentointikulttuurin muuttuneen seitsemän vuoden aikana. Trollaus selvästi vähentynyt (vaikkei kokonaan kadonnut). Nykyajan vitsaus, kielipoliisit, saattavat siis väistyä tulevien vuosien aikana.

   Lainaa

  60. Vinha alligaattori 11.4.2021 16:20
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   En jaksanut lukea noin pitkää ja todennäköisesti keksittyä tarinaa. Nimi kiinnitti huomion.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: pakasti, sulattaa, tarina, haju