Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Makaroni-Mikko

Näin selviät lamasta kuin lamasta.
Suurenna näkymä
Makaroni-Mikko
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +506 (566 ääntä)
   Vähän käy sääliksi, jos Mikon nykyinen elintaso koostuu makaronista.

   Lainaa

  2. Tulos: +787 (803 ääntä)
   Mikko - Tuttu matematiikan kirjasta.

   Lainaa

  3. Tulos: -44 (112 ääntä)
   Liken zombie-apocalypse planners all over again

   Lainaa

  4. Tulos: -48 (108 ääntä)
   Hyvin on säästäväinen jos meinaa elää reippaan viikon yhdellä pussilla (y) Puhumattakaan että tuollaisessa mössössä olisi oikeasti yli 10% proteiinia o.O

   Lainaa

  5. jeesusteippi 4.7.2013 1:37
   Tulos: +211 (239 ääntä)
   Haha, tää kaveri tulee olemaan vahvoilla zombie apocalypsessa.

   Lainaa

  6. todella lyhyt matikka 4.7.2013 1:39
   Tulos: +322 (352 ääntä)
   Mikko sanoi kilojoulemääräksi 750 000. Se on vain noin 179 00 kilokaloria (eli "kaloria"). Jos tuon määrän jakaa kolmelle vuodelle, saa päivässä vain noin 164 kaloria. = nälkäkuolema.

   Lainaa

  7. Tulos: -96 (120 ääntä)
   Teki joo elämäsä parhaan sijoituksen. asuu varmaan vielä vuokralla...

   Lainaa

  8. Tulos: +329 (331 ääntä)
   no on ainakin siististi aseteltu.

   Lainaa

  9. Tulos: +233 (253 ääntä)
   Reagoin hinnan mahdolliseen kasvuun
   Makaronin hinnan kasvuun nykyisestä 29 sentistä jopa yli 30 senttiin? Onneksi olkoon Mikko, säästit juuri noin 1,25-2,5 euroa!

   Lainaa

  10. Kitupiikki 4.7.2013 4:33
   Tulos: +62 (214 ääntä)
   kaali: Makaronin hinnan kasvuun nykyisestä 29 sentistä jopa yli 30 senttiin? Onneksi olkoon Mikko, säästit juuri noin 1,25-2,5 euroa!
   Mikä vika? Minäkin koitan elää säästeliäästi. Kerään kaikki ihmisten heittämät pullot ja tölkit joista saa pantin ja käytän niistä saadun rahan ruokaostoksiin. Et arvaakkaan kuinka paljon varsinkin viikonlopun jälkeen kaduilla lojuu pulloja ja tölkkejä kun porukka on ollut viihteellä. Viikon ruokaostokseni maksaa yleensä jotain 10-25e ja saan melkein joka viikko kasaan tuon summan tyhjillä pulloilla ja tölkeillä ja joskus jopa enemmän. Ostan yleensä halvinta mahdollista mitä kaupasta löytyy paitsi maidon suhteen olen nirso: ostan vain rasvatonta valion maitoa. Ei tarvitse maksaa, kuin vuokra (354e/kk), nettilasku (19e), sähkölasku (53e/2kk), puhelinlasku (40-60e) ja lemmikkien ruokinta ja muu hoito (20-50e/kk) ym pienimeno kuten pyörään uudet renkaat (en omista autoa eli säästän siinäkin). Omat tulot on noin 1400e/kk töistä+ extra mitä saan siitä kun leikkaan ihmisten nurmikoita, kolaan talvella pihat ja syksyllä haravoin lehdet, käytän koiria lenkillä, käyn kaupassa ihmisten puolesta jne. Ei se ole tyhmä joka hyödyntää toisten kulutusta ja laiskuutta..

   Lainaa

  11. verokarhu 4.7.2013 7:19
   Tulos: -63 (121 ääntä)
   Kitupiikki, muistathan maksaa veroa tästä säästeliäästä tavasta...? I dont think so.

   Lainaa

  12. Tulos: -37 (77 ääntä)
   "Siis parasta laatua." Jaa Myllyn parasko parasta pastalaatua? Anna kun nauran.

   Lainaa

  13. Tulos: +122 (134 ääntä)
   Heheh: Hyvin on säästäväinen jos meinaa elää reippaan viikon yhdellä pussilla (y) Puhumattakaan että tuollaisessa mössössä olisi oikeasti yli 10% proteiinia o.O
   Meinaatko ettei Mikko aio syödä muuta kuin makaronia seuraavat kolme vuotta? Ettei olis esim. laskeskellut että jos teen vaikka reilumman makaronilaatikon kerta viikkoon, nämä riittää kolmeksi vuodeksi, muina päivinä voin sitten syödä vaikka perunaa tai riisiä! (Kuten tapana ehkä on..)

   Lainaa

  14. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Heheh: Hyvin on säästäväinen jos meinaa elää reippaan viikon yhdellä pussilla (y) Puhumattakaan että tuollaisessa mössössä olisi oikeasti yli 10% proteiinia o.O
   http://www.fineli.fi/food.php?foodid=1372&lang=fi

   Lainaa

  15. Tulos: +73 (85 ääntä)
   Kitupiikki: Mikä vika? Minäkin koitan elää säästeliäästi. Kerään kaikki ihmisten heittämät pullot ja tölkit joista saa pantin ja käytän niistä saadun rahan ruokaostoksiin. Et arvaakkaan kuinka paljon varsinkin viikonlopun jälkeen kaduilla lojuu pulloja ja tölkkejä kun porukka on ollut viihteellä. Viikon ruokaostokseni maksaa yleensä jotain 10-25e ja saan melkein joka viikko kasaan tuon summan tyhjillä pulloilla ja tölkeillä ja joskus jopa enemmän.Ostan yleensä halvinta mahdollista mitä kaupasta löytyy paitsi maidon suhteen olen nirso: ostan vain rasvatonta valion maitoa. Ei tarvitse maksaa, kuin vuokra (354e/kk), nettilasku (19e), sähkölasku (53e/2kk), puhelinlasku (40-60e) ja lemmikkien ruokinta ja muu hoito (20-50e/kk) ym pienimeno kuten pyörään uudet renkaat (en omista autoa eli säästän siinäkin). Omat tulot on noin 1400e/kk töistä+ extra mitä saan siitä kun leikkaan ihmisten nurmikoita, kolaan talvella pihat ja syksyllä haravoin lehdet, käytän koiria lenkillä, käyn kaupassa ihmisten puolesta jne. Ei se ole tyhmä joka hyödyntää toisten kulutusta ja laiskuutta..
   Tämän on pakko olla trolli. Periaatteessa osa sanomisisistasi on järkevää, mutta osa menee yli reippaasti. Ja toisena asiana. Jos Mikko säästää kolmessa vuodessa 2,5 euroa tarkoittaa se viikkoa kohti alle 2 sentin säästöä. Sinulla taas omien sanojesi mukaan säästö (joka ei ole oikeasti säästöä vaan työllä (pullojen keräyksellä) ansaittua rahaa) on 10-25 EUROA. Eli kolmessa vuodessa sinulle tulisi (omien sanojesi mukaan) 1560-3900 EUROA kun taas Mikko säästää edelleen vain sen 2,5 euroa. Et voi sinäkään noin kitupiikki olla. Ethän?

   Lainaa

  16. Tulos: -12 (48 ääntä)
   siihehä kyllästyis niiku ehkä jos söis noin paljo.. mut en mä tiiä kyl

   Lainaa

  17. Tulos: +132 (132 ääntä)
   ois kannattanut käydä 2kk sitten tekemässä kyseinen sijoitus kun oli makaronit tarjouksessa 10 pussia 1 eurolla

   Lainaa

  18. Tulos: +22 (40 ääntä)
   Heheh: Hyvin on säästäväinen jos meinaa elää reippaan viikon yhdellä pussilla (y) Puhumattakaan että tuollaisessa mössössä olisi oikeasti yli 10% proteiinia o.O
   Jos se syö muutakin kuin makaroonia.

   Lainaa

  19. Tulos: +54 (64 ääntä)
   Vainio: Vähän käy sääliksi, jos Mikon nykyinen elintaso koostuu makaronista.
   Makaronimössö kunniaan!

   Lainaa

  20. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Heheh: Hyvin on säästäväinen jos meinaa elää reippaan viikon yhdellä pussilla (y) Puhumattakaan että tuollaisessa mössössä olisi oikeasti yli 10% proteiinia o.O
   No viepä pussillinen tutkittavaksi. Ei ne numerot hatusta ole vedettyjä.

   Lainaa

  21. Tulos: +53 (57 ääntä)
   Kitupiikki: Mikä vika? Minäkin koitan elää säästeliäästi. Kerään kaikki ihmisten heittämät pullot ja tölkit joista saa pantin ja käytän niistä saadun rahan ruokaostoksiin. Et arvaakkaan kuinka paljon varsinkin viikonlopun jälkeen kaduilla lojuu pulloja ja tölkkejä kun porukka on ollut viihteellä. Viikon ruokaostokseni maksaa yleensä jotain 10-25e ja saan melkein joka viikko kasaan tuon summan tyhjillä pulloilla ja tölkeillä ja joskus jopa enemmän.Ostan yleensä halvinta mahdollista mitä kaupasta löytyy paitsi maidon suhteen olen nirso: ostan vain rasvatonta valion maitoa. Ei tarvitse maksaa, kuin vuokra (354e/kk), nettilasku (19e), sähkölasku (53e/2kk), puhelinlasku (40-60e) ja lemmikkien ruokinta ja muu hoito (20-50e/kk) ym pienimeno kuten pyörään uudet renkaat (en omista autoa eli säästän siinäkin). Omat tulot on noin 1400e/kk töistä+ extra mitä saan siitä kun leikkaan ihmisten nurmikoita, kolaan talvella pihat ja syksyllä haravoin lehdet, käytän koiria lenkillä, käyn kaupassa ihmisten puolesta jne. Ei se ole tyhmä joka hyödyntää toisten kulutusta ja laiskuutta..
   Kyllä, 10-25 euroa viikossa on jo paljon ja kiva, että säästät sen. Mutta Mikon säästämät pari euroa kolmessa vuodessa, err?

   Lainaa

  22. spöröspörö 4.7.2013 14:24
   Tulos: +34 (34 ääntä)
   poor: ois kannattanut käydä 2kk sitten tekemässä kyseinen sijoitus kun oli makaronit tarjouksessa 10 pussia 1 eurolla
   Itse kävin kolme kertaa, kyllä se 30 pussiakin riittää joksikin aikaa kun syö muutakin.

   Lainaa

  23. Tulos: +6 (28 ääntä)
   Myllyn paras on kieltämättä makaronien kuningas, eipä muita makaroneja tule ostettuakaan.

   Lainaa

  24. Tulos: -4 (10 ääntä)
   moka vuodelta 2012..

   Lainaa

  25. Tulos: +33 (35 ääntä)
   JKK: moka vuodelta 2012..
   wanha, wanha, WANHAAA!!

   Lainaa

  26. Tulos: +13 (15 ääntä)
   JKK: moka vuodelta 2012..
   Mutta kuvakaappaus on otettu tämän vuoden puolella, eli se ei myöskään ole roikkunut täällä välttämättä kovin kauan. Kuluvan vuoden vuosilukua ei näy Facebookissa.

   Lainaa

  27. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Kassalla huomas että pussi puuttuu. "Kyllä nää menee näinki." Tässä tulos.

   Lainaa

  28. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Kyllä ihmisiltä puuttuu huumorintaju.. :D Kyllä kai nyt kaikki tajuaa jo Mikon kirjoitustyylistäkin että tää oli läppä koko homma, eikä hän oikeasti luullut säästävänsä tai säilyttävänsä nykyistä elintasoaan tällä investoinnilla.

   Lainaa

  29. Tulos: +26 (32 ääntä)
   s: Meinaatko ettei Mikko aio syödä muuta kuin makaronia seuraavat kolme vuotta? Ettei olis esim. laskeskellut että jos teen vaikka reilumman makaronilaatikon kerta viikkoon, nämä riittää kolmeksi vuodeksi, muina päivinä voin sitten syödä vaikka perunaa tai riisiä! (Kuten tapana ehkä on..)
   Nii tarvii mikko lisäks ainakin ketsuppia parikyt litraa.

   Lainaa

  30. Kitupiikki 5.7.2013 1:28
   Tulos: -28 (42 ääntä)
   Sarkasmi: Nii tarvii mikko lisäks ainakin ketsuppia parikyt litraa.
   Miksi? Minä en ainakaan käytä ketsuppia makaroonissa. Viimeksi kun sitä käytin oli 6 vuotta sitten ja se maistui erittäin pahalle. Sitä ennen olin pitänyt ketsupista makaronissa, mutta sen laatu lopulta laski siihen etten enää käyttänyt. Ainut missä olen ketsuppia käyttänyt on ranskalaiset silloin kun olen piipahtanut pikaruokalassa. Siitäkin on jo aikaa jokunen kuukausi.

   Lainaa

  31. Tulos: +34 (40 ääntä)
   Lounastaukoa odottavan kassatädin painajainen!

   Lainaa

  32. Tulos: +4 (22 ääntä)
   verokarhu: Kitupiikki, muistathan maksaa veroa tästä säästeliäästä tavasta…? I dont think so.
   Mikäli viittaat viime/toissa keväiseen uutiseen, jossa kerrottiin pullonpalautusrahojen olevan verotettavaa tuloa, niin olet lukenut/ymmärtänyt uutisen väärin. Veronmaksu olisi kohdistunut ainoastaan yhdistyksille ei yksityisille henkilöille.

   Lainaa

  33. Tulos: +34 (34 ääntä)
   merikarhu: Lounastaukoa odottavan kassatädin painajainen!
   Miten niin? 50 pussia makaronia lyö kassakoneeseen 10 sekunnissa. 50 x yksi makaronipussi, maksu ja pääset lounaalle...

   Lainaa

  34. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Heheh: Hyvin on säästäväinen jos meinaa elää reippaan viikon yhdellä pussilla (y) Puhumattakaan että tuollaisessa mössössä olisi oikeasti yli 10% proteiinia o.O
   Vehnän hinta on korkealla, joten ei tuota lastia syödä kannata. Kannattaa myydä mustassa pörssissä, kun hinta vielä vähän nousee. Tai odottaa että vehnän maailmanmarkkinahinta romahtaa huippusadon jälkeen ja sijoituksen arvo kutistuu mikroskooppiseksi etenkin, kun rohmukuoriaiset rakastavat rouskuttaa kuivaa pastaa.

   Lainaa

  35. Eero Tikka 5.7.2013 21:04
   Tulos: +18 (26 ääntä)
   Mikko nyt kuitenkaan yksistään tolla makaroonilla meinaa sitä kolmea vuotta elää... Joka tapauksessa, olisin halunnut nähdä myyjän ilmeen kun Mikko marssi kassalle 125 pussia makaronia kärryssä ja rupesi latelemaan niitä siihen hihnalle. Siinä kohtaa olisi voinut pistää vielä paremmaksi ja maksaa ne pussit viisisenttisillä. Niitä tarvittaisiin melkein 1 700 kappaletta, jossa olisi kiva näprääminen.

   Lainaa

  36. Tulos: +23 (25 ääntä)
   noin minäkin asettelisin 125 pussia makaroonia auton takakonttiin.

   Lainaa

  37. Tulos: +48 (48 ääntä)
   Mör: noin minäkin asettelisin 125 pussia makaroonia auton takakonttiin.
   MITÄ HELV... yks pussi olikin väärinpäin, perun sanani

   Lainaa

  38. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Toivottavasti hedgetti positionsa Durumvehnään ainakin osittain, jos vaikka hinta tipahtaakin.

   Lainaa

  39. Miniminimi 8.7.2013 22:48
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   ಠ_ಠ WTF ?!?

   Lainaa

  40. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Dashie: Mikko – Tuttu matematiikan kirjasta.
   Hahahaha tää moka muuttu just hauskaks tän kommentin vuoksi

   Lainaa

  41. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Vainio: Vähän käy sääliksi, jos Mikon nykyinen elintaso koostuu makaronista.
   Mut hei! Sehän ajaaki korollalla!

   Lainaa

  42. Vapaamaalari 19.11.2013 9:48
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Jepa: Kyllä ihmisiltä puuttuu huumorintaju.. Kyllä kai nyt kaikki tajuaa jo Mikon kirjoitustyylistäkin että tää oli läppä koko homma, eikä hän oikeasti luullut säästävänsä tai säilyttävänsä nykyistä elintasoaan tällä investoinnilla.
   Näiltä tän sivuston kommentoijilta puuttuu huumorintaju, sarkasmin tai vitsien ymmärrys aivan uskomattoman täydellisesti. Ihan sama kuinka älyttömän tilapäivityksen joku omaansa tai kaverin facebooksivulle tekee niin nämä tollot ottaa sen aivan tosissaan ja saavat hirveän jeesustelun aikaan jokaisesta "nyt tuli rakista rukkaset" tyylisestä tilapäivityksestä jonka kirjoittaja on laittanut täysin leikkimielellä seinälleen. Tässäkin on varmaan kaveri viemässä noit makarooneja joko johonki kauppaan, suurtalouskeittiölle, hotellille tai vastaavaan laitokseen mutta nää feissarimokien kommentoijat ihan tosissaan luulee että mies aikoo rikastua, säästää tai syyä koko loppuelämänsä pelkkää makaronia ja sit jeesustelevat kuinka älyttömän paljon fiksumpia ovat muka ite olevinnaan :D :D

   Lainaa

  43. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Siinä on makaronien päällä pehmeä nukkuakin. Voi säästää vielä parin kuun vuokrat kun kesäkeleillä nukkuu takarontissa. Wanha

   Lainaa

  44. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Muistan kun äiti osti ensiasuntooni joskus 14 pussia makaronia :D

   Lainaa

  45. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Kitupiikki: Miksi? Minä en ainakaan käytä ketsuppia makaroonissa. Viimeksi kun sitä käytin oli 6 vuotta sitten ja se maistui erittäin pahalle. Sitä ennen olin pitänyt ketsupista makaronissa, mutta sen laatu lopulta laski siihen etten enää käyttänyt. Ainut missä olen ketsuppia käyttänyt on ranskalaiset silloin kun olen piipahtanut pikaruokalassa. Siitäkin on jo aikaa jokunen kuukausi.
   Hyvä tietää että täällä on joku muukin kuin minä joka ei pidä ketsupista. Tosin minä en käytä sitä nykyään enää missään.

   Lainaa

  46. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Kitupiikki: Miksi? Minä en ainakaan käytä ketsuppia makaroonissa. Viimeksi kun sitä käytin oli 6 vuotta sitten ja se maistui erittäin pahalle. Sitä ennen olin pitänyt ketsupista makaronissa, mutta sen laatu lopulta laski siihen etten enää käyttänyt. Ainut missä olen ketsuppia käyttänyt on ranskalaiset silloin kun olen piipahtanut pikaruokalassa. Siitäkin on jo aikaa jokunen kuukausi.
   Kannattaa sijottaa siihenki eikä ostaa suorilta halvinta ;)

   Lainaa

  47. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Paljonkohan hinta on kohonnut? Makarooni kuitenkin säilyy syötävänä pitkäänkin ohi parasta ennen päiväyksen.

   Lainaa

  48. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Mokan aikana makaronit oli 19 senttiä pussilta. Nyt on hinta K-marketissa jo 89 senttiä pussilta. Ei Mikko turhaa puhuntut.

   Lainaa

  49. Kykenemätön peura 27.5.2022 23:10
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Toivottavasti Mikolla on taas makaronia varastossa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: makaroni, kuva, ruoka, varasto